Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 36 λεπτά , linaa είπε:

Τι νιώθεις ? Εγκυμοσύνη λογικά !!

Expand  

Τώρα πλέον έχω ξεκάθαρα όλα όσα αφορούν μια εγκυμοσύνη. Όπως όταν ήμουν έγκυος στον γιο μου. Δεν ξέρω αν οφείλονται σε ενδεχόμενη εγκυμοσύνη ή είναι όλα από τις ορμόνες.. αλλά άρχισαν κ νέα συμπτώματα. Από σήμερα. Τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης μου τότε ξεκίνησαν την ημέρα της χοριακης (9η). Είχα βέβαια εμφύτευση σε 2 μωρά αρχικά. Τώρα είμαι 7η μέρα. Δεν ξέρω αν είναι πιθανό να είναι εγκυμοσύνης..

• Ευχή 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα! κ χρονια πολλά σε οσες γιορταζουν!

εγω εξακολουθω να εχω μπουκωμενη μυτη... οπότε΄πάλι μεσα σημερα. τα τζεμτζεμια λιγο καλυτερα...

τζινι πως τα περασατε και χτες?

παπιτσα δεν υπαρχει διαιτα που ξεκιναει κυριακη!!! αστο γι αυριο!;)

Μας ταλαιπωρηθηκατε? αφου τελος καλο ολα καλά δεν πειραζει....υπομονη τωρα για τον 2ο γυρο...κ θα περασει...

μοριτσα καλα ειναι τα μωρα...ευτυχως!

για το συκωτι τωρα τι πρεπει να κανεις??διατροφη και ασκηση?

παω γτ ξυπνησε ο μικρος!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα διδυμομανουλεσ!καλη κυριακη να εχουμε!!σασ εχω παραμελησει τελευτα αλλα δεν μου εκανε τοσο κεφι να μπω....τεσπα πλεον επεστρεψα!!!

σημερα γιορταζω οποτε κερναω γλυκακι!

mash περαστικα στα αγορινια σου!!!ολο αρρωστουλια ειστε ή ειναι η ιδεα μου???

νακι μεγεια το δωρακι!!!καλεσ κατασκευεσ να εχεισ!

τζασμινι και τζεμινι περαστικα σασ!

αυτα θυμαμαι προσ το παρον εχω χασει και επεισοδια αλλα θα βρω τον ρυθμο μου,!για τα κατοικιδια τη αποψη εχετε???

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!!

tzini. είπε:

Κρίς πηγαίνω στο στοκ του μούγερ κ έχει ωραία παπούτσια. Tα κικερς σε πολύ καλές τιμές. Το θέμα είναι το έχει μάθει πολύς κόσμος λέει η πωλήτρια....Δευτέρα ανανεώνουν συνήθως.

Στείλε διεύθυνση, δεν τόχω πάρει χαμπάρι που βρίσκεται.

Άσχετο:

Τώρα που δεν παίρνω σίδηρο κ ασβέστιο είμαι άλλος άνθρωπος κ κοιμάμαι και σαν πουλάκι... να τ΄ αφήσω να μην τα ξαναρχίσω να πάει στο δια???

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Χρόνια πολλά σε όλες τις Κατερίνες του καφέ, που είναι κι αρκετές! Να είστε πάντα γερές και ευτυχισμένες και να σας χαίρονται αυτοί που σας αγαπάνε!!!

taz34 είπε:

mash περαστικα στα αγορινια σου!!!ολο αρρωστουλια ειστε ή ειναι η ιδεα μου???

αυτα θυμαμαι προσ το παρον εχω χασει και επεισοδια αλλα θα βρω τον ρυθμο μου,!για τα κατοικιδια τη αποψη εχετε???

Οχι καλέ Ταζ, αυτή είναι η δεύτερη φορά στους τόσους μήνες που μου αρρωσταίνουν σοβαρά. Μέχρι το Σεπτέμβρη δεν είχαν αρρωστήσει ποτέ πέρα από κάτι μυξούλες, με το που γύρισα κι εγώ στη δουλειά κι άρχισα να κουβαλάω του κόσμου τα μικρόβια από το σχολείο αρρώστησαν κι αυτά τα καημένα. Ο Άλεξ σήμερα εμφανώς καλύτερα αλλά το εξάνθημα παραμένει, ο Μίλτος υψηλό πυρετό και ατελείωτη γκρίνια, είχαμε μια μαρτυρική νύχτα και ετοιμαζόμαστε και για μια ακόμα. Μετά σου λέει ο άλλος Σαββατοκύριακο ίσον ξεκούραση.

Για τα κατοικίδια εγώ είμαι πολύ υπέρ. Έχουν γίνει πολλές έρευνες που δείχνουν πως βοηθούν στη συναισθηματική ανάπτυξη και στην υπευθυνότητα των παιδιών. Έχουμε 3 γάτες στο σπίτι, μια που είχα εγώ από το 2000, έναν που έφερε ο άντρας μου από την Αμερική όταν παντρευτήκαμε και έναν που βρήκα γατάκι νεογέννητο στο δρόμο να κλαίει πριν 3 χρόνια, το λυπήθηκα και το φερα σπίτι και έχει γίνει ένας τόφαλος δερβέναγας που δεν αφήνει τις άλλες δύο σε ησυχία. Όλοι μου λέγανε να τις βγάλω στο δρόμο τις γάτες όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη γιατί θα μου φάνε τα παιδιά, θα τα πνίξουν στον ύπνο τους και άλλα τέτοια χαζά. Φυσικά τίποτα τέτοιο δεν έγινε, όταν τα πρωτόφερα από το νοσοκομείο μέχρι που στέκονταν φρουροί στις καλαθούνες, τώρα δειλά δειλά τους αφήνουν να τις χαιδέψουν ή φεύγουν τρέχοντας μόλις τους δουν. Ειδικά η θηλυκιά έρχεται το βραδυ όταν γκρινιάζει ο Μίλτος στο κρεβάτι μας και ξαπλώνει δίπλα του και γουργουρίζει και τον ηρεμεί αμέσως. Τα παιδιά τρελαίνονται να τις βλέπουν και να τις κυνηγάνε.

Βέβαια τα κατοικίδια είναι και έξοδο (εμβόλια, φαγητό κλπ) και ευθύνη. Ο σκύλος χρειάζεται τις βόλτες του, η γάτα είναι πιο ανεξάρτητη αλλά και πάλι θέλει να τις αφιερώνεις χρόνο -και να θυμάσαι να τους κόβεις τα νύχια πού και πού, εμείς το αμελήσαμε με τα μωρά και μας διάλυσαν τις καρέκλες της τραπεζαρίας. Και πρέπει κάποιος να σκεφτεί τι θα το κάνει το κατοικίδιο όταν πάει διακοπές, αν μπορέσει κανείς να ξαναπάει διακοπές έτσι που έχει γίνει αυτή η χώρα.

Μπήκα για να πω ένα γεια κι έγραψα σεντόνι για τις γάτες. Ξαναγυρνάω στους γκρινιάρηδες αγκαλίτσες μου, φιλιά σε όλες και στα μωράκια σας.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Λεοφωρος αθηνων 368, στην κατεύθυνση για κόρινθο.

Στο σιτε έχει άλλη δ/νση, αλλά είναι σκ#τλα η αρίθμηση.

Με μικρό αμάξι θα πάτε γιατί έχει χάλια/στενό πάρκινγκ. Εγώ μπάίνω μέσα στο κτίριο κ παρκάρω πριν την έξοδο του πάρκιν σε μια κατηφορίτσα που κάνει (πισω μας δηλ από την έξοδο) κ δεν κλείνω κανέναν.

Έχει ένα περίπτερο μπροστά στο δρόμο κ δύσκολα βλέπει κάποιος την στενή είσοδο.

Γουδ λακ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Χρόνια πολλά στις Κατερίνες μας!!!!!

Τζίνι απέναντι από το Μούγερ και προς τα μέσα μένουμε!

Ταζ χρόνια πολλά! Εμείς πήραμε μια γατούλα. Όλα μια χαρά, αν επιβιώσει βέβαια γιατί περνάει εκπαίδευση ΟΫΚ. Την υπευθυνότητα ακόμα δεν την έχω δει. Πάντως τη λατρεύουμε. Όλο κάποιος την έχει αγκαλιά. Σήμερα την τάισαν δρακουλίνια. Ελπίζω να μην την κλαίμε.

Μας περαστικά σας!

Κρίστυ παπουτσάκια πολύ ωραία και φθηνά έχει στο στοκ του κροκοδιλίνο απέναντι από την Ελαίς.

Σίδηρο και ασβέστιο δεν ήπια καθόλου λόγω εμετών και μια χαρά πήγαν όλα.

Μου είπε ο γιατρός ας παίρνω τουλάχιστον ότι μπορώ από τις τροφές από το να μπαινοβγαίνω στο νοσοκομείο με αφυδάτωση.

Φτιάξαμε με τα παιδιά με πηλό διάφορα στολίδια και τα χρωματίσαμε και βάλαμε κορδελίτσες. Τους άρεσε πάρα πολύ! Βέβαια το αποτέλεσμα είναι ιμπρεαλιστικό :D

το μπουκωμα βελτιωθηκε και αρχισε ο λαιμος-βηχας:evil: Τωρα πινω χαμομηλι μπας και γινω καθολου καλυτερα... ο μικρος αρνειται πεισματικά να κοιμηθει και τον εχουμε στο σαλονι...αυτα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ζα σας κ πάλι.

tzini. είπε:
Λεοφωρος αθηνων 368, στην κατεύθυνση για κόρινθο.

Θενκς, αλλά με πέφτει λίγο μακριά...

Δε συχνάζω κ στην περιοχή κείνη, οπότε χλωμό το βλέπω.

frosobal είπε:

Κρίστυ παπουτσάκια πολύ ωραία και φθηνά έχει στο στοκ του κροκοδιλίνο απέναντι από την Ελαίς.

Σίδηρο και ασβέστιο δεν ήπια καθόλου λόγω εμετών και μια χαρά πήγαν όλα.

Μου είπε ο γιατρός ας παίρνω τουλάχιστον ότι μπορώ από τις τροφές από το να μπαινοβγαίνω στο νοσοκομείο με αφυδάτωση.

Απέναντι από την Ελαΐδα στην Πειραιώς εννοείς?

Αυτό μας πέφτει λίγο πιο βολικό κ μάλλον θα το προτιμήσουμε. Έχουμε κ κουμπάρους στην περιοχή κ μπορούμε να το συνδυάσουμε κ με επίσκεψη.

Περί σιδήρου-ασβεστίου τόχω ξανακούσει.

Σίγουρα δεν πρόκειται να επανέλθω στις προηγούμενες δόσεις, δεν έβγαινε κιόλας το πρόγραμμα... έπρεπε να ξυπνάω με ξυπνητήρι να ξεκινάω το χαπάκωμα για να προλάβω.

Ε όχι, αλλά κι ο ύπνος μου πλέον είναι πολύτιμος.

Και μπορώ και τρώω πολύ περισσότερα πράγματα άμα δεν χαπακώνομαι όλη την ώρα. Οπότε κέρδος είναι.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

χαλό κ να απλώσω το σεντόνι μου:

Μας πώς είστε τώρα???

τζεμ θέλω συνταγή μπισκότα κανέλας. Πιό μικρή τσάκιζα κάποια που έβγαζε η αλλατίνη κ είχα αλά μπρατσέτα κ ένα μπουκάλι γάλα!

Μουρίτσα? Τί γίνεται με το συκώτι?

Παπί κ σε εμάς, τα δύο παιδιά πακέτο στα εμβόλια.

Ορό όταν είναι άρρωστα (φτου φτου μακριά!) μία δεκάρα σε έκαστο ρουθούνι.

Σχεδόν καθημερινά τα πρωινά βάζω 5 κ 5 στου μικρού κ στην Σ όταν είναι οκ. Η μικρά δίδυμη είναι πιό γερή οπότε γλιτώνει!

Σας έχω πεί οτι πάνατ έχω στην άκρη του μυαλού μου μην έρθει κανένα πακέτο της βίκυς ξαφνκά σπίτι μας????

Eπίσης σας εχω πεί ότι δεν μου αρέσουν καθόλου τα ντόνατς? Μα καθόλου σας λέω. Είναι που μου κάνουν σαν λουκουμάδες ίσως.

Αργυρώ κ εμένα για αποστείρωση μου είχε πεί μόλις βάζουν τα πάντα στο στόμα να την κόψω για τους λόγους που είπατε όλες.

ΥΓ: με το όνομα καλά κάνεις!

Κάντυ με έκανες κ γέλασα με το μαλακτικό!

Το έχω πάθει ουκ ολίγες φορές κ ρωτάω στα ίσα!

Τζασού μου γιατί να τους κόψουμε τη μεσημεριανή σιέστα? Εϊσαι τρελή???

Φτού φτού χχχχχχχχχχκ φτού μακριά μας!Φλέβα θα κόψω αν τύχει κάτι τέτοιο, να το ξέρετε!

Ταζ τα κατοικίδια είναι σούπερ, αλλά προσωπικά δεν μπορώ καλά καλά να μαζέψω τα παιδιά μου κ τον εαυτό μου. Θα πάρω κ κατοικίδιο???

Φρόσω εμάς έφτιαξε στολίδια η μεγάλη σε ένα εργαστήρι που τα πήγαν (με το σταθμό) κ θα τα πάρουμε αν όχι τον καινούργιο χρόνο, στο τέλος της χρονιάς! Κ λέει έφτιαξε φούστες, μπλούζες κ βιβλία!

Η γάτα ακόμα ζεί???? Κ τρώει δρακουλίνια???

Που είναι το στοκ του κορκοντιλίνο? Τί είναι αυτό που λέει η κρίς? Θα το ψάξω.

Εσύ δεν μου είχες πεί για το στοκ της μάδερκαρε? Στον ταύρο ε? Είανι ανοιχτό θα υποθέσω!

Κρίς θα χάσεις. Οσες φορές έχω πάει (καθημερινή πρωί) από εθνική δεν έχει καθόλου κίνηση.

Αν βρείς κίνηση εσύ, θα βρείς λογικά στην έξοδο για εθνική από αττική.

Μετά είναι βατή η διαδρομή.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Κ τώρα το ΣΟΣ:

Πέρνω τφ ντοκ κ δεν απαντάει, οκ δεν είναι κάτι επείγον, αλλά....

Η σ είχε γδάρει το πόδι της εδώ στο χαλί κάποια στιγμή την πρηγούμενη βδομάδα

Το ξαναέγδαρε ακόμα πιό καλά στην κυκλική γυμναστική στην αίθπυσα πολλαπλών στο σταθμό. Της βάλαν τσιρώτο κλπο.

έκανε μόνη της μπάνιο το μεσημέρι κ δεν πρόσεξα την πληγή (έχει καπάρο)

Τώρα το βράδυ που την άλλαζα είδα οτι έχει κάτι σπαυράκια περιμετρικά γύρω από το καπάρο μέ άσπτη μύτη.

Φώναξα την μεγάλη σίστερ (ήταν 10 χρόνια νοσοκόμα) κ διέγνωσε σταφυλόκοκο.

Ντοκ δεν απαντά

Η βοηθός δεν απαντά.

Στο σπίτι έχω κρέμες/ αλοιφές: φουσικόρτ, μπακτρομπαν, προπιοτζέντα, ντακταντόρ, φλιξοτάιντ, τραβοτζεν, butavate

Καλά αντιβίωση αυγκμεντίν, κοτριζόνες πόσιμες κλπο παίζουν.

έβαλα εκ νέου μπενταντίν, μπακτρομπάν κατά τις αδηγίες της σίστερ (αρχικά είπε για φουσιντιν κ δεν έχω το στανιό μου μέσα!!!!!) κ γάζα από πάνω αλλά να αναπνέει το όλο θέμα εκεί!

Γαι πέστε έχουμε καμία εμπειρία???

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Θα διαβάσω κ δίπλα, αλλά να ξέρω πάνω κάτω τί θα μου πεί το πρωί ο ντοκ.

Να κόλλησε από το σταθμό που είχαν κρούσμα? Κ τί στο δία τόσο καιρό δεν κόλλησε κ με το πέσιμο κόλλησε από τη μοκέτα (αφού φόραγε παντελόνι φόρμα), ή από την κοπέλά που της έβαλε χατζαπλαστ κ από το φαρμακείο τους εκεί????

Ποθενά αλλού δεν έχει σπυριά! Ούτε ένα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Παίζει να μην είναι σταφ, χαλάρωσε. Και να είναι, πάλι δεν τρέχει. Βάλε αρχικά οινόπνευμα, μετά φουσί ή μπακτρό, δεν έχει σημασία, ακόμα καλύτερα αν βάλεις αλόη κατευθείαν πάνω στην πληρή να φύγει το πύον (αν κατάλαβα καλά). Πάντως μη σκας. Θα φύγει.. Και θα πάνε όλα καλά!!!

120247mcv711uxx1.gif

tzini. είπε:
Κυρίως για φουσιντίν λένε δίπλα, αλλά κ φουσικόρτ μερικές φορές.

Μάλλον είναι πιό ελαφρία η φουσιντιν για τα παιδιά?

Θυμάσαι τη φάση στη Σχοινούσα με τα τσιμπήματα στη μικρή? Φουσικόρτ της έβαλα γιατί δεν έβρισκα φουσιντιν, περίπου το ένα και το αυτό είναι.

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...