Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αργυρώ τα δικά μου τα κοίμιζα μέχρι 1,5 χρονών περίπου με κούνημα στο καρότσι ή στο στήθος. Τις κούνιες πραγματικά τσάμπα τις πήραμε....αχρησιμοποίητες μείνανε. Εδώ και κάτι μήνες κοιμούνται σε κανονικά κρεβάτια στο δωμάτιό τους αλλά κι εγώ κοιμάμαι ακόμα μαζί τους.... δεν είμαι έτοιμη να τα αποχωριστώ!!! :P Επίσης για να κοιμηθούν συνεχόμενα το βράδυ πέρασε καιρός αλλά μετά τα 1,5 είμαστε μια χαρά...αυτό βέβαια είναι στο παιδί!!!

Froso να το πιστέψουμε δλδ αυτό που λένε... υπομονή ένα χρόνο ακόμα?? Άντε να δούμε...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα! Εμενα η παιδιατρος μου εκανε τα εμβολια γριπης οχι μαζι με αλλο ενω επιτρεπεται μου είπε αλλα επειδη ήταν να κανουμε πολυδυναμα μου είπε οχι.Αρα θεωρω οτι εξαρταται απο τι εμβολιο θελεις να κανεις

Ακριβώς αυτό.

Τζεμ άμα του έχεις εμπιστοσύνη προχώρα παρακάτω.

τζαζ πονάς ακόμα γμτ????

κ εμένα με ρωτάει η μεγάλη, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αποδοτική αυτού του τύπου η εκμάθηση για τη ηλικία της.

Βάζω όμως αραιά κ πού αγγλικά κινούμενα στο πισι (ξενέρα!)

Είπε η Φρόσω οτι είανι καλύτερα μετα τα τρία τα δίδυμα?

Έχουμε ελπίδες δηλ????

Θα διαβάσω μετά, δεν τα πρόλαβα όλα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ακριβώς αυτό.

Τζεμ άμα του έχεις εμπιστοσύνη προχώρα παρακάτω.

τζαζ πονάς ακόμα γμτ????

κ εμένα με ρωτάει η μεγάλη, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αποδοτική αυτού του τύπου η εκμάθηση για τη ηλικία της.

Βάζω όμως αραιά κ πού αγγλικά κινούμενα στο πισι (ξενέρα!)

Είπε η Φρόσω οτι είανι καλύτερα μετα τα τρία τα δίδυμα?

Έχουμε ελπίδες δηλ????

Θα διαβάσω μετά, δεν τα πρόλαβα όλα!

αποδοτικη ειναι κατα την αποψη μου για τη σταση απεναντι στη γλωσσα και για την προφορα...δηλ τα παιδια αναγνωριζουν και μπορουν να αναπαραγουν στο τελος τα αγγλικα φωνηματα που ειναι τελειως διαφορετικά στις δυο γλωσσες πχ. το /r/, /sm/

θα εχεις 2ο γυρο σημερα δηλαδη? κ εχεις κ παλι μαγειρεματα κτλ?

αλλαξε και το τικερακι!

πρεπει να φτιαξω λιστα για σουπερ κ να παω κιολας κ ουτε αυτο δε θελω να κανω...θελω να φυγει το μπουκωμαααααααααα!!!!!!!!!!!!

pάντως αυτό το πράγμα κ καλά που κρατάει η γιορτή /γενέθλια 40 μέρες κ καλά εμένα μου τη βαράει στα νεύρα.

Πάλι θα έχω κόσμο απόψε! Έλεος!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Απο χτες έχουμε μεταναστεύσει στη γιαγιά και ακόμα εδώ είμαστε. Τα πρώτα νέα απο τον υπερηχο που έκανα είναι λιπωδες ήπαρ τωρα αναμένω και τις αιματολογικες. Τουλάχιστον βρήκα την αιτία.

Μας περαστικουλια σας!

Ο μπεμπης με καλεί θα μπω ξανά

Ελπιζω να ειναι κατι περαστικο και οχι κατι σοβαρο.Καλα αποτελεσματα με τις αιματολογικες εξετασεις.

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Οι μικρες κοιμουνται στο δικο τους δωματιο,στις κουνιες τους.Με την μεγαλη δεν εχω θεμα,μολις πιει το γαλα της κοιμαται,η μικρη ειναι πολυ δυσκολη με τον υπνο,μια με τους κολικους και μια με τα ουλα γινεται χειροτερα η ολη κατασταση.Τωρα που ειπα ουλα,εχω προσεξει πως δεν εχουν ιδιαιτερη ορεξη για γαλα,μερικες φορες πινουν ελαχιστο και δεν θελουν με τιποτα αλλο,εχει να κανει με τα ουλα??τι ζορι τραβανε κι αυτα.Κοριτσια,ασχετο...ο ομφαλος σας μετα την γεννα,πετουσε....καταλαβαινετε τι εννοοω....ξεχωριζε με τα μπλουζακια??εμενα ακομη φαινεται εντονα και με ενοχλει.Απο κιλα μια χαρα,εχω επανελθει,αλλα η κοιλια δεν εχει πεσει τελειως,ποτε πεφτει?Εχω μερικες ραγαδες και πηρα μια τσουχτερη κρεμα απο το φαρμακειο,αλλα ολο ξεχναω να την βαλω....απο ψυχολογια μαυρα χαλια,ισως στολισω για να μου φτιαξει η διαθεση.

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημέραααα!!!!

Ακόμα πονάει το δόντι μου και είναι η τέταρτη μέρα....

laerta μου όσον αφορά την εκμάθηση των αγγλικών, καταρχήν να πω ότι εγώ απλά ένα lower έχω, ο άντρας μου ούτε lower :) και απλά τους αρέσει πολύ να ακούνε αγγλικά τραγούδια και να παίζουν παιχνίδια εκπαιδευτικά στην αγγλική. Να φανταστείς ότι τους δείχνω αριθμούς και μου λένε ποιοι είναι στα αγγλικά ενώ ξέρουν και στα ελληνικά. Έπειτα τους λέω για τα ζωάκια και άλλα απλά πραγματάκια....πχ ρωτάω... πώς είναι το σκυλάκι στα αγγλικά..... ντογκ μου λένε!! κτλ αγελάδα, γατούλα, προβατάκι, γουρουνάκι κτλ... Έτσι αν τους πω... φέρε μου το pig, μου το φέρνουν!

Πλέον με ρωτάνε αυτά διάφορα πχ με ρωτάνε "πώς είναι μαμά το νερό στα αγγλικά?"....

Δεν με νοιάζει να μάθουν να μιλάνε αγγλικά αλλά ας έχουν μια επαφή αφού τους αρέσει.

Gemini δυστυχώς με παίρνουν χαμπάρι μόλις πιάνω την κάμερα και κρύβονται από ντροπή.... Θα τους πετύχω όμως κάποια στιγμή και θα σας το βάλω να δείτε να γελάσετε. Περαστικά σου κιόλας!!!

Να σας κάνω κι εγώ μια ερώτηση.... Πρέπει κάποια στιγμή να κόψουμε τον μεσημεριανό ύπνο και αν ναι πότε πρέπει να γίνει αυτό?

Καταρχήν, περαστικά!!! Γιατί πονάει τόσες μέρες όμως? Μήπως το ερεθίζεις κάπως? Μήπως πρέπει να μασάς στην άλλη πλευρά?

Ευχαριστώ για τις οδηγίες για τη γλώσσα. Θα αρχίσω να το εφαρμόζω κι εγώ. Εγώ τους μιλάω και στις δυο γλώσσες αλλά παρατηρώ ότι όταν τους τα λέω στα ελληνικά καταλαβαίνουν τα πάντα και το κάνουν ενώ στην άλλη με κοιτάνε σαστισμένα. Το ξέρω ότι πρέπει να επιμείνω αλλά είμαι ανυπόμονη συχνά και το γυρνάω στα ελληνικά για να κάνω τη δουλειά μου. :oops::oops::oops::oops: Μουσική πάντως ακούμε σε διάφορες γλώσσες και τους αρέσει σε όλες. :-P:razz::-P Πάντως και τα δικά μου δεν τη θέλουν την κάμερα, για να τραβηξω πορτραίτο πρέπει να στηθώ από μισάωρο και πάνω.. Που χρόνος???

Για τον ύπνο, εγώ λέω να μην τον κόψεις αν θέλουν κι αυτά. Υπάρχουν μελέτες που σχετίζουν άμεσα τον μεσημεριανό ύπνο με την καλή λειτουργία του κυκλοφορικού, του καρδιαγγειακού και της εγκεφαλικής δραστηριότητας όχι μόνο στα μικρα αλλά και στους μεγάλους.

Αργυρώ, συμφωνώ με τη Τζεμ: είναι στη φύση του άντρα να παινεύει τον εαυτό του!!! Η αυταρέσκεια είναι χαρακτηριστικό προσόν τους, δεν ξέρω κανέναν που να εξαιρείται εκτός από 1-2 κολλητούς μου!!! Οπότε να χαίρεσαι που σε βοηθάει, πάντα υπάρχουν και χειρότερα και καλύτερα βέβαια.. Αυτό που νιώθεις μπορεί να είναι και επιλόχειος, την περάσαμε αρκετές, κάποιες ακόμα την περνάμε... Πιστεύω μόλις βγούμε από το σπίτι και επιστρέψουμε στα καθήκοντα, θα φύγει...

Νάκι, αν έμενες Αθήνα, ευχαρίστως να σου έδινα το βιβλίο των ευχών να μου το διακοσμούσες.. Σας είχα πει ότι το ξέχασα σπιτι και απλά μάζεψα τις καρτούλες για να τις κολλήσω εκεί. Εχω κι άλλη μια ιδέα φοβερή για τη διακόσμησή του αλλά και το πέρσοναλ touch σου πολύ θα με ευχαριστούσε...

Τζίνι, καλό παρτυ! Και μην πιέζεσαι ιδιαίτερα για το μαγείρεμα, οι ντελιβεράδες κλέφτες θα γίνουν?

Τζεμ, φάει αλόη, θα δεις για πότε θα ξεμπουκώσεις...

120247mcv711uxx1.gif

K tώρα πίνω γάλα

1. μπας κ προλάβω να δώσω ένα χαιρετισμό στο μπάνιο:oops: πριν έρθουν οι επισκέπτες

2. να ηρεμήσω γιατί σκέφτομαι την πινέζα, το κιούπι ντε που ανοίγει το στόμα του κ δεν λέει να το κλείσει?! τον λατρεμένο μου γαμπρούλη της σίστερ γκαστρούλας. που τρομάρα του νηστεύει κ δεν τρώει τσιτσί κ αρκέστηκε στο μπρόκολο ογκραντεν, τα τυροπιτάκια κ τα γλυκά.

Χεστήκαμε πατώκορφα δηλ.!

θεμ σχώρα με!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα/Καλησπέρα.

Για το στομάχι μίλησα με τον ντοκ και δεν με έκραξε... γέλαγε ο άνθρωπος.

Συναποφασίσαμε για 2-3 μέρες να παίρνω μόνο τα χάπια του στομάχου και το μαγνήσιο για τις συσπάσεις και όταν ηρεμήσω να ξαναβάλω σταδιακά σίδηρο κ ασβέστιο αλλά σε άλλες ώρες ο σίδηρος: 11 και 5 περίπου και να είμαι "σχετικά" κ όχι "τελείως νηστική.

Σήμερα είμαι πολύ πολύ καλύτερα!!!

(ξεκουνηθήκαμε κι απ΄το σπίτι και πήγαμε και κολύμβηση)

Με τα ρούχα και γενικά με τα βρεφικά κι εμείς η ανακύκλωση της ανακύκλωσης. Τα πήρα όλα από την αδερφή μου που ήταν τα δικά μας που της είχα δώσει της κόρης μου, εμπλουτισμένα με ότι της είχαν φέρει για τις δυο κόρες (αυτή η προκό έκανε 2 κόρες σταδιακά μετά την δική μου). Τα μόνα που πάνε κι έρχονται αχρησιμοποίητα εϊναι αποστειρωτές, μπιμπερά, πιπίλες. Μέχρι στιγμής τα κορίτσια μας προτιμάνε βυζί και μόνο βυζί...

Να σας κάνω κι εγώ μια ερώτηση.... Πρέπει κάποια στιγμή να κόψουμε τον μεσημεριανό ύπνο και αν ναι πότε πρέπει να γίνει αυτό?

Εμείς στα 4,5 δεν τον έχουμε κόψει.

Τώρα κοιμάται 1.30 με 3.30 στον παιδικό.

Αν τύχει και δεν κοιμηθεί, δεν μπορούμε να πάμε κολυμβητήριο, είναι πολύ κουρασμένη.

Στο σπίτι δεν κοιμάται... Μόνο το καλοκαίρι αραιά και που...

Αργυρώ τα δικά μου τα κοίμιζα μέχρι 1,5 χρονών περίπου με κούνημα στο καρότσι ή στο στήθος. Τις κούνιες πραγματικά τσάμπα τις πήραμε....αχρησιμοποίητες μείνανε. Εδώ και κάτι μήνες κοιμούνται σε κανονικά κρεβάτια στο δωμάτιό τους αλλά κι εγώ κοιμάμαι ακόμα μαζί τους.... δεν είμαι έτοιμη να τα αποχωριστώ!!! :P Επίσης για να κοιμηθούν συνεχόμενα το βράδυ πέρασε καιρός αλλά μετά τα 1,5 είμαστε μια χαρά...αυτό βέβαια είναι στο παιδί!!!

Froso να το πιστέψουμε δλδ αυτό που λένε... υπομονή ένα χρόνο ακόμα?? Άντε να δούμε...

Εμείς τη μεγάλη τη βγάλαμε 3 μηνών από το δωμάτιό μας και πηγαίναμε όποτε ξύπναγε. Επίσης την κοιμίζαμε:

-Ως ενός έτους στο στήθος γιατί θήλαζε (μετά της το έκοψα λίγο απότομα κ το μετάνιωσα)

-Ως 15 μηνών στο καρότσι και γύρω γύρω το μπαλκόνι τραγουδώντας νανουρίσματα (είχα ειδικό ρεπερτόριο - το είχαν μάθει κι οι γείτονες). Μετά χειμώνιασε κ δεν βόλευε το μπαλκόνι

-Ως 18 μηνών αγκαλιά στην κουνιστή πολυθρόνα πάλι με νανουρίσματα ή παραμύθια. Μετά μας έκραξε η παιδίατρος.

-Μετά το πήραμε απόφαση, την κουνάγαμε λίγο, λέγαμε παραμύθια ή νανουρίσματα κ ύστερα την αφήναμε να κοιμηθεί μόνη. Την πρώτη φορά έκλαψε κανένα τέταρτο. Σταδιακά το μείωνε καθώς η ρουτίνα γινόταν πιο ξεκάθαρη κ εμπλουτίζαμε πιο πολύ το "προ του ύπνου".

-Στη φάση αυτή το πρόβλημα ήταν που ξύπναγε κατά τις 4 για νερό

Αρχικά πηγαίναμε και της δίναμε και ξανά μανά νανούρισμα κλπ. Σταδιακά της δίναμε μόνο νερό, λίγο κούνημα κι έμαθε να ξανακοιμάται μόνη της και τελικά έμαθε μόνη της να παίρνει το μπουκάλι με το νερό από το κομοδίνο μόνη της και να ακούμε νυχτιάτικα "γκλου γκλου γκλου" κ σκάγαμε στα γέλια...

Στα 4,5 που είναι τώρα η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί κανείς να της επιβάλλει είναι να της πει "θα πας για ύπνο χωρίς παραμύθι". Να της πετάξεις όλα τα παιχνίδια δεν τη νοιάζει, αλλά το παραμύθι...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Γυρίσαμε στη βάση μας, σπιτι μας. Πάντως θα καθιερωσω μια στο τόσο να μένουμε στο πατρικό μου για να βγαίνουμε και λίγο.

ΤΖΙΝΙ πως πήγε το τραπέζι χτες? καλα να περάσετε και σήμερα

Σέβη δεν έχει καμία σχέση απο όσο ξερω η τριχοπτωση με το ήπαρ. Η τριχοπτωση είναι φυσιολογική μου είπαν 4-6 μήνες μετά την γέννα.

Κάντυ σου δωσανε φάρμακο? μόλις βγουν και οι άλλες εξετάσεις θα πάω στο ντοκτορ και θα σου πω νεότερα.

Τζεμινι το λίπος οφείλεται συνηθως σε κακη διατροφή,αλκοόλ και καθιστική ζωή. Εγώ που το οικονομισα θα σε γελασω. Το μονο μου παράπτωμα είναι τα γλυκά και κυρίως οι σοκολάτες. Μπορεί και η ξαπλα της εγκυμοσύνης.

Τα μικρά σου καλα είναι μετά το τριπλό τσιμπι τσιμπι?

Παπιτσα πως ήταν το βράδυ? 4 δόντια μαζί???? :shock:

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Πριν από λίγο γυρίσαμε από το Παίδων. Ο Αλεξ ήταν απύρετος αλλά δεν έφαγε τίποτα όλη μέρα και το μεσημέρι είδαμε ένα εξάνθημα στα πόδια του. Πήραμε τον παιδιάτρο και μας είπε να πάμε νοσοκομείο να τον δουν. Τελικά δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Στην αρχή φοβήθηκαν για τον ιο Κοκσάκι (hand foot and mouth) αλλά δεν είναι αυτό, απλά μια αντίδραση στη ίωση που περνάει. Το κακό είναι οτι είναι γεμάτος ο λαιμός του με αποστήματα, γι΄αυτό δεν τρώει. Κάνει ο κακομοίρης Μαμ Μαμ πού και πού, μετά βλέπει το φαγητό και κουνάει το κεφάλι αρνητικά. Τώρα μου ανέβασε πυρετό και ο Μίλτος, οπότε αρχίζει ο δεύτερος γύρος.

Τζάζι και Μας, πως τους μαθαίνετε να είναι δίγλωσσα? Ακολουθείτε κάποιο σύστημα? Είστε της σχολής ο κάθε γονιός μιλάει αποκλειστικά σε μια συγκεκριμένη γλώσσα? Μπορείτε να με παραπέμψετε σε κάποιο σάιτ ή βιβλία???

Το είχαμε ψάξει πολύ όταν ήμουν ακόμη έγκυος αλλά δεν έχω να σου δώσω συγκεκριμενα σάιτ, δεν τα θυμάμαι πια. Τους μιλάμε ο καθένας τη γλώσσα του, εγώ Ελληνικά, ο Ντ. Αγγλικά. Αποκλειστικά, ναι, έτσι πρέπει, αν μια στις τόσες ξεχνιόμαστε και μας ξεφεύγει καμμιά λέξη. Μεγάλο μπέρδεμα μερικές φορές. Και βιβλία που τους διαβάζουμε ο καθένας στη γλώσσα του, αν τύχει και πιάσω να τους διαβάσω κανένα από τα αγαπημένα τους αγγλικά βιβλία απλά κάνω μετάφραση επιτόπου. Στο σπίτι βέβαια μεταξύ μας μιλάμε Αγγλικά οπότε προς το παρόν δέχονται περισσότερα ερεθίσματα σε αυτή τη γλώσσα μου φαίνεται. Θα δείξει. Θα αργήσουν λίγο περισσότερο να μιλήσουν και θα μπερδεύονται αλλά στο τέλος θα βγουν δίγλωσσα, αυτό έχει σημασία.

Μπήκα βιαστικά και φεύγω τρέχοντας χωρίς να σχολιάσω τίποτα γιατί έχουν φοβερή γκρίνια. Αν μπορέσω θα ξαναμπώ, αλλιώς καλό βράδυ σε όλες.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Κορίτσια μπήκα μόνο για να σας πώ και να δεσμευτώ ότι από αύριο ξεκινάω δίαιτα!

ΤΕΛΟΣ!!!!

Ή αυτά (τα κιλά..) ή εγώ...

ΥΓ. Το βράδυ μας ήταν ονειρικό.. κυριολεκτικά, ευτυχώς..!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Για 48 ώρες αυτή την Κυριακή 25 και την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου το Μούγερ e-shop (www.mouyer.gr) υποδέχεται τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο δίνοντάς σας την δυνατότητα να έχετε έκπτωση 20% σε όλες τις ON LINE αγορές που θα κάνετε, σε όλα μας τα είδη!

Για 48 ώρες αυτή την Κυριακή 25 και την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου το Μούγερ e-shop (www.mouyer.gr) υποδέχεται τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο δίνοντάς σας την δυνατότητα να έχετε έκπτωση 20% σε όλες τις ON LINE αγορές που θα κάνετε, σε όλα μας τα είδη!

Μας ξεσήκωσες.

Διαλέξαμε ήδη 1 ζευγάρι καθημερινά κ ένα γαλότσες.

Που το λέει για την έκπτωση 20%???

(Μη μας μείνει κι η χαρά...)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Xρόνια πολλά στις Κατερίνες μας!

Να σας έχουμε γερές κ δυνατές! Οτι ποθάτε να το πάθετε!

Καλημέρα κιόλας τσούπρες!

Κρίς πηγαίνω στο στοκ του μούγερ κ έχει ωραία παπούτσια. Tα κικερς σε πολύ καλές τιμές. Το θέμα είναι το έχει μάθει πολύς κόσμος λέει η πωλήτρια....Δευτέρα ανανεώνουν συνήθως.

Παντόφλες babybotte χειμονιάτικες δεν βρήκα για τα μικρά φέτος στα νούμερα που ήθελα :cry: κ πήγα στο μαλλ.

ΥΓ: διαβάζω τα προηγούμενα ποιυ έχω χάσει από χτες έτσι? έλεος ωρε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...