Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κι αλλο α! ενας με ρωτησε αν ειμαι παλι εγκυος...τι ζωον!

Μου το έχει κάνει η βλαμμένη φαρμακοποιός και μου'ρθε να της αστραψω μια σφαλιάρα. Και τα μωρά ήταν τότε 4 μηνών! Κι αφού κατάλαβε τη γκάφα της άρχισε τις μπαρούφες του στυλ "Αχ ναι, κι εμένα έτσι ήταν η κοιλιά μου όταν γέννησα, μπλα μπλά..." Ζωντόβολο...

Ντακ, θέλω κι εγώ τσικουδιά... Και καλοκαίρι θέλω.... 4 δόντια??? Πωπωπω... Αν ξυπνήσει δως του γάλα, δεν θα κολλήσει, μην ανησυχείς. Απλά παίζει να ξυπνήσει κι από την πείνα...

Τζεμ, περαστικά... Εμένα γύρισε ο δικός μου άρρωστος από τη δουλεια, ελπίζω να μην έχουμε ιστορίες...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Τζάζι και Μας, πως τους μαθαίνετε να είναι δίγλωσσα? Ακολουθείτε κάποιο σύστημα? Είστε της σχολής ο κάθε γονιός μιλάει αποκλειστικά σε μια συγκεκριμένη γλώσσα? Μπορείτε να με παραπέμψετε σε κάποιο σάιτ ή βιβλία???

120247mcv711uxx1.gif

καναμε ινφανριξ, πρεβεναρ, και της γριπης.

μπραβο κοριτσια που δινετε ρουχα..μου εχουν δωσει κ εμενα ρουχα, κ εγω θα τα δωσω αργοτερα. Φθειρονται τοσο λιγο που ειναι κριμα να μην ανακυκλωνονται..

Ναι......της γριπης δεν σου ειπε οτι δεν κανει μαζι με αλλο εμβολιο; εμας μας ειπε οκ η παιδιατρος αλλα στο Ικα μας ειπε ο παιδιατρος οχι γιατι ειναι ζωντανος οργανισμος!

Ειχα σκοπο να τα δωσω αλλα στεναχωρηθηκα με την σκεψη κ μονο οτι δεν ειχε να το ντυσει! ειχα μπουφανακια αφορετα...κριμα ηταν!

Μου το έχει κάνει η βλαμμένη φαρμακοποιός και μου'ρθε να της αστραψω μια σφαλιάρα. Και τα μωρά ήταν τότε 4 μηνών! Κι αφού κατάλαβε τη γκάφα της άρχισε τις μπαρούφες του στυλ "Αχ ναι, κι εμένα έτσι ήταν η κοιλιά μου όταν γέννησα, μπλα μπλά..." Ζωντόβολο...

Τζεμ, περαστικά... Εμένα γύρισε ο δικός μου άρρωστος από τη δουλεια, ελπίζω να μην έχουμε ιστορίες...

τι να πεις...

thanks! ελπιζω κ εσεις να μην εχετε θεμα...ειναι πολύ σπαστικο! Βεβαια καλυτερα εμεις αρρωστες παρα τα μωρα..:rolleyes:

Τζάζι και Μας, πως τους μαθαίνετε να είναι δίγλωσσα? Ακολουθείτε κάποιο σύστημα? Είστε της σχολής ο κάθε γονιός μιλάει αποκλειστικά σε μια συγκεκριμένη γλώσσα? Μπορείτε να με παραπέμψετε σε κάποιο σάιτ ή βιβλία???

λοιπον πετάγομαι γτ το σκεφτομουν κ εγω:tongue:

Ειχα διαβασει διπλα οτι για να μαθουν τα παιδια κανονικα τη γλωσσα θα πρεπει ο καθε γονιος να μιλαει τη γλωσσα του. Ειδαλλως αν το παιδι καταλαβει οτι μπορει να επικοινωνησει και στην αλλη γλωσσα τοτε θα προτιμησει αυτη που του ειναι και πιο ευκολη (την ακουει παντου)

εγω θα ηθελα να τους μαθω απλά καποια πραγματακια στα αγγλικα μιας κ το χω κολλημα...πχ τους βαζω αγγλικα τραγουδακια ή σιγα σιγα οταν τους λες λεξεις στα ελληνικα τους λες και τις δυο (πχ τα αλλαζεις και λες δως μου το χερακι...arm ή αυτη ειναι μπάλα...ball etc)...και οτι πιασουν!! ΚΑτι μπορει να μεινει...ακομα και η αγαπη για τη γλωσσα και η θετικη σταση κερδος ειναι

Ναι......της γριπης δεν σου ειπε οτι δεν κανει μαζι με αλλο εμβολιο; εμας μας ειπε οκ η παιδιατρος αλλα στο Ικα μας ειπε ο παιδιατρος οχι γιατι ειναι ζωντανος οργανισμος!

Ειχα σκοπο να τα δωσω αλλα στεναχωρηθηκα με την σκεψη κ μονο οτι δεν ειχε να το ντυσει! ειχα μπουφανακια αφορετα...κριμα ηταν!

δε μου ειπε τπτ..

τελικα ο καθε γιατρος λεει τα δικα του...ευτυχως δεν αγχωνομαι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

σέβη κι εγώ στεναχωρήθηκα τώρα που το διάβασα1

εγώ έχω να δίνω στις 2 ξαδέρφες μου που η μία γέννησε και η αλλη γεννάει μάρτιο με το καλό.

επίσης κάποια ρούχα της κουμπάρας τα ξαναεπιστρέφω, γιατί γεννάει η κολλητή της.

Ωστόσο, επειδή πιστεύω ότι όλες αυτές είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την κοπέλα που περιέγραψες, πες μου αν είναι να της κρατήσω για απο δω και πέρα !

ή όποια άλλη κοπέλα ε΄χει πραγματικά ανάγκη εννοείται!

Επίσης και σε περιπτωσεις με τρίδυμα που είναι ζόρικες εννοείται! Αυτό που είχα γράψει το εννοούσα.

Εγώ δεν μπαίνω παρεντς. Δεν ξέρω..δε μου αρέσει και τόσο..παρόλο που ξέρω ότι έχει πολλά ενημερωτικά και καλά για παιδιά. Για αυτό εσύ που είσαι φορουμίστρια πες μου αν είναι.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Τζεμ να μην αγχωνεσαι!!! γιατρος ειναι κ ξερει παραπανω!;):P

Παπιτσα της δινω εγω κ μια φιλη μας! εαν διαβασω κατι ειτε απο εδω η το αλλο parents(πια σπανια μπαινω,δεν προλαβαινω) θα σας ενημερωσω!!!

Ηδη τις ξεχωριζω παλι οτι δεν κανουν στα μικρα.....

Να σαι καλα που το ειπες κ μονο! εγω δεν την ξερω προσωπικα αλλα η φιλη μου!

γεια σας!!ειμαι ενθουσιασμενη και μπηκα να σας το πω!!!!

μου εφερε η πεθερα μου το δωρο για την γιορτη μου,( λιγο νωριτερα) και τι ειναι??!!!

ενα κουτι που εχει πολλα συρταρακια,γυρω στα 30 τα οποια μεσα εχουν χαντρες,κορδελες,λουλουδια κλπ κλπ και ολα τα μικροεργαλεια για να φτιαχνω κοσμηματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αν και ακομα δεν εχω στο προγραμμα το κοσμημα ωστοσο μου αρεσε πολυ!!!!!!!!!!!

παπιτσα για τον ψυχολογο θα σου πω αλλη ωρα τωρα νυσταζω.

καληνυχτα!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλημερα,ξυπνια απο της 5,ταισα και τις δυο,σιδερωσα και ενα πλυντηριο και θαυμαζω την αδεια μου σιδερωστρα!!Καποια κοπελα,ας με συγχωρεσει δεν θυμαμαι ποια ηταν,με ρωτησε αν βοηθαει ο συζυξ,λοιπον,βοηθουσε αρκετα στην αρχη,τωρα τα Σ/Κ,αν δεν δουλευει φυσικα,αναλαμβανει την μια απο τις δυο.Το ιδιο κανει και τις καθημερινες απο το απογευμα και μετα που σχολαει.Εμενα ομως γιατι δεν μου ειναι αρκετη αυτη η βοηθεια??:roll:??Ισως ειμαι αχαριστη,αλλα μου την σπαει που με την πρωτη ευκαιρια μου το χτυπαει λες και κανει κατορθωμα!!Νυσταζω απιστευτα και η μεγαλη εχει ορεξουλες για κουβεντουλα...εσεις τα κοιμιζατε στα χερια?η μικρη μονο ετσι αποκοιμιεται και στο ρηλαξ,αλλα μολις την σηκωσω για την κουνια ξυπναει.Τι να κανω??μονο μια φορα την αφησα στην κουνια να κοιμηθει απο μονη της και συνεχεια εκλαιγε και γκρινιαζε να την σηκωσω,βεβαια στο τελος υπεκυψε,αλλα μετα απο 45 λεπτα. Επισης,εδω και μια εβδομαδα κοιμαται στο κρεββατι μας,κοιμαται στα χερια μου και μολις παω να την αφησω στην κουνια ξυπναει και βαζει κατι κλαμματα...η αλλη τι φταιει που προσπαθει να κοιμηθει και ουτε καν διαμαρτυρεται??κοριτσια βοηθηστε με,τι κανω λαθος??θα φτιαξει μονο του??

498ap2.png

nZqvp3.png

Καλημερα!

νακι μεγεια το jewellery kit!! αφου το χεις με τα καλλιτεχνικά θα σου βγει μια χαρά και το κοσμημα. Εδω διοργανωνονται και σεμινάρια και τελευταια πηγαινει πολύς κοσμος ειναι ωραια γτ μπορεις να κανεις και δωρα σε φιλους...

αργυρω εμενα ο συζυγος λειπει πρωι-απογευμα...γενικά καλο ειναι να εκτιμας οτι βοηθεια εχεις! Τωρα το οτι σου το λενε οταν βοηθανε λες και κανουν κανα κατορθωμα ειναι χαρακτηριστικο τον αντρων. Κρατα τη βοηθεια εσυ κ προσπερασε το!! Γιατι δεν εκτιμαει πιστευεις την ενασχοληση σου ολη μερα?? εμενα ο δικος μου καθε μερα μου λεει απορει πως αντεχω?/!

για τον υπνο δεν ξερω γτ δεν εχουν συνηθισει στα χερια...στην αρχη τους κοιμιζα στο ριλαξ γτ ολο εκει τυχαινε...κ αυτο συνηθισανε αλλά και αργοτερα στην κουνια δεν εχω τοσο θεμα με τον υπνο αρκει να νυσταζουν φυσικά!!! Οταν την αφηνεις φευγεις απ το δωματιο?? εγω τους κουναω λιγο στην πλατουλα και χαλαρωνουν και κοιμουνται.

Ζορικο παντως αυτο το μην ξυπνησει εο ενα το αλλο...ειναι σα φυσικος εκβιασμος..

Σαββατο σημερα αλλά πολύ χαλια ειμαι ...η φατσα μου εχει γινει πολύ αστεια ετσι μπουκωμενη που ειμαι. ευτυχως τα μωρα ειναι καλυτερα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρες!

Αργυρώ θα στρώσουν τα πράγματα. Που κοιμούνται γενικά τα μωρά? Στο δικό σαςς δωμάτιο, ή σε δικό τους ξεχωριστό? Μιά εποχή που είχαμε περάσει αντίστοιχη φάση έβαζα δική μου ζακέτα/ ρούχο χωρίς κουμπιά μέσα στο λίκνο κ ηρεμήσαμε όλοι.

Τζεμ αρρώστησες???

Εσύ τους έκανες τρία εμβόλια μαζί? Πώς κ έτσι?

Κ εμένα δεν κάνει ποτέ δύο μαζί. Κάθε ντοκ τα δικά του σίγουρα, αλλά για τρία εμβόλια μαζί δεν θυμάμαι να έχω ακούσει ποτέ φιλενάδα, σοβαρά στο λέω , ειδικά μαζί με της γρίπης:confused:

(να σου πώ την αλήθεια μου χωρίς παρεξήγηση ελπίζω έτσί? θα αγχωνόμουν αν έβλεπα οτι κανένας γιατρός δεν κάνει τρία εμβόλια μαζί σε τόσο μικρά μωρά κ ειδικά γρίπης κ πρεβαναρ μαζί??? + ένα παρπάνω??)

Σέβη δεν κατάλαβα ποιά κοπέλα θέλει πράγματα. Αν δεν το βρώ στείλε λινκ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Σεμίν δεν ήρθε η κοπέλα?

Να σου πώ κ εγώ ένα από τα πολλή σκηνικά πέρυσι που έεεεεψαχνα:

έρχεται μια τυπισσα, με δίδυμα γυμνασίου πιά αυτή. Κάθεται μια μέρα για δουλειά κ το απόγυεμα χτυπάει τφ: δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί δεν τα πάω καλά με το νοικοκυριό τελικά.

Άλλη μια επιτόπου που ήρθε (δούλεψε 10- 15ω μέρες?) μου είπε πως δεν θα μπορέσει να συνεχίσει, γιατί κουράζεται κ πονάσαν τα χέρια της, σε περίόδο που είχα άρρωστα τα παιδιά!. (μου ρθε να της δώσω μια κλωτσιά στον κώλο, αλλά απλά της έδωσα τα λεφτά της κ της έκλεισα την πόρτα επιτόπου) Κ κάπου εκεί ξεκίνησα τη μεγάλη παιδικό.

Υπήρχαν κοπέλες που έλεγαν από την αρχή (στο ιντερςιου στο σπίτι) στην ψύχρα οτι προτιμούσαν να δουλέυουν με γέρους κατάκοιτους κ όχι σε πολυμελή οικογένεια! Αλλά τουλάχιστον ήταν ειλικρίνης εξ αρχής!

Γενικά να έχεις στο μυαλό σου οτι οι υποψήφιες όταν ακούν δίδυμα το σκέφτονται λίγο παραπάνω κ πάντα επίσης θα έχεις το μυαλό σου οτι μπορεί να σε πάρει τφ η όποια κοπέλα κ να σου πεί: δυστυχώς δεν μπορώ να σας βοηθήσω άλλο.

Καλά εύχομαι να μην έχεις κανονίσει συνάντηση πχ στη δουλειά κ να σου πεί κάτι τέτοιο τελευταία στιγμή.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

τζινι αστο χαλια ειμαι γμτ...τεσπα πως τα περασατε χτες?

δεν παρεξηγω καλε!! δεν ξερω γτ 3 μαζι..δεν το σκεφτηκα οτι μπορει και να μην κανει...για να μην φορτωθουν τα παιδια? για να μην εμφανισουν παρενεργειες απ ολα ταυτοχρονα κ γινει πανικός? για ποιο λογο?? ή δε θα ¨πιασουν"? δεν το χω σκεφτει...μου φανηκε οκ..αλλά μιας και το λετε ολες θα το ψαξω στο WHO οταν βρω χρονο.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέραααα!!!!

Ακόμα πονάει το δόντι μου και είναι η τέταρτη μέρα....

laerta μου όσον αφορά την εκμάθηση των αγγλικών, καταρχήν να πω ότι εγώ απλά ένα lower έχω, ο άντρας μου ούτε lower :) και απλά τους αρέσει πολύ να ακούνε αγγλικά τραγούδια και να παίζουν παιχνίδια εκπαιδευτικά στην αγγλική. Να φανταστείς ότι τους δείχνω αριθμούς και μου λένε ποιοι είναι στα αγγλικά ενώ ξέρουν και στα ελληνικά. Έπειτα τους λέω για τα ζωάκια και άλλα απλά πραγματάκια....πχ ρωτάω... πώς είναι το σκυλάκι στα αγγλικά..... ντογκ μου λένε!! κτλ αγελάδα, γατούλα, προβατάκι, γουρουνάκι κτλ... Έτσι αν τους πω... φέρε μου το pig, μου το φέρνουν!

Πλέον με ρωτάνε αυτά διάφορα πχ με ρωτάνε "πώς είναι μαμά το νερό στα αγγλικά?"....

Δεν με νοιάζει να μάθουν να μιλάνε αγγλικά αλλά ας έχουν μια επαφή αφού τους αρέσει.

Gemini δυστυχώς με παίρνουν χαμπάρι μόλις πιάνω την κάμερα και κρύβονται από ντροπή.... Θα τους πετύχω όμως κάποια στιγμή και θα σας το βάλω να δείτε να γελάσετε. Περαστικά σου κιόλας!!!

Να σας κάνω κι εγώ μια ερώτηση.... Πρέπει κάποια στιγμή να κόψουμε τον μεσημεριανό ύπνο και αν ναι πότε πρέπει να γίνει αυτό?

RKdwp3.png

καλημερα! Εμενα η παιδιατρος μου εκανε τα εμβολια γριπης οχι μαζι με αλλο ενω επιτρεπεται μου είπε αλλα επειδη ήταν να κανουμε πολυδυναμα μου είπε οχι.Αρα θεωρω οτι εξαρταται απο τι εμβολιο θελεις να κανεις

Naki ωραίο και δημιουργικό το δώρο της πεθεράς! μεγειά!!!

Argyro μια χαρά είσαι αφού σε βοηθάει ο σύζυξ!!! Ας βοηθούσε κι ο δικός μου και ας μου το κοπάναγε μετά.... θα του κοπάναγα κι εγώ το τηγάνι στο κεφάλι :P:tongue:

Τζινι προφανώς τους πέφτει βαρύ και 3 παιδιά και δουλειές ... αλλα πάλι θα έπρεπε να το σκεφτούν από την αρχή και να λένε ξεκάθαρα αν μπορούν να τα καταφέρουν...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...