Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εμείς τώρα που είμαστε 3+ είμαστε πάρα πολύ καλά.

Τα μικρά έχουν αυτονομηθεί πλήρως (μόνο στην τουαλέτα που δεν μπορούν να σκουπιστούν τα βοηθάμε). Αυτό για μας είναι πολύ μεγάλη ξεκούραση γιατί δεν σηκωνόμαστε 370φορές τη μέρα από την καρέκλα μας.

Και το βράδυ κοιμόμαστε καλά και για καφέ πάμε και βόλτες και από όλα.

Κάθονται και στον παιδότοπο παίζουν κι εμείς πίνουμε μια χαρά τον καφέ μας.

Τα κλάματα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί και όλοι παίζουν με τους άλλους καλά.

Με λίγα λόγια υπομονή κορίτσια. Είναι δύκολα τα πρώτα χρόνια αλλά δεν θα είναι πάντα έτσι.

Η μεγάλη πλάκα είναι η κρεβατομουρμούρα χαχαχαα λένε διάφορα, γελάνε μέχρι να αποκοιμηθούν. Πρέπει μια μέρα να τα μαγνητοφωνήσω. Με τον Α. καθόμαστε απέξω και λυνόμαστε στα γέλια :D

συμφωνω απολυτα με την φροσω!!ετσι ακριβως ειναι!:D

υπομονη θελει!και καλυτερευουν τα πραγματα!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Απο χτες έχουμε μεταναστεύσει στη γιαγιά και ακόμα εδώ είμαστε. Τα πρώτα νέα απο τον υπερηχο που έκανα είναι λιπωδες ήπαρ τωρα αναμένω και τις αιματολογικες. Τουλάχιστον βρήκα την αιτία.

Μας περαστικουλια σας!

Ο μπεμπης με καλεί θα μπω ξανά

p1Utp3.png

μου βγηκαν τα ματια θολωσαν οι φακοι αλλα σας διαβασα!!!!!!!!!!!!

κατ αρχην θελω να ευχαριστησω δημοσια την ΑΡΓΥΡΩ για το πολυτιμο δωρο ππυ μας εστειλε!!!!!!!!!!!!ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ σ ευχαριστω παααααααρααααα πολυ να χαιρεσαι τα μωρακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αα και μια ερωτηση τι απορρυπαντικο χρησιμοποιεις????????????μυριζουν υπεροχα:P:p:p

ΤΖΙΝΙ εστω και καθυστερημενα να χαιρεσαι τα ΤΖΙΝΑΚΙΑ σου να τα εκατοστησουν και να τα δεις οπως επιθυμεις!!!γιατι τοσες καμερες?????

ΣΕΒΗ τα μωρα σου ειναι γλυκες!!!!καλα κοιτουσα τις φωτο και χαζογελουσα μονη μου!!!

ΜΑΣ λες να εισαι εγκυος????????????????κι εγω λεω οτι θελω κι αλλο αλλα να εχουν φτασει τα 5 τα μεγαλα!!!ο αντρας μου μου ειπε να αρχισω να ψαχνω για αλλον πατερα να μην τρεχω τελευταια στιγμη:tongue::tongue:

μπαινουν και μας διαβαζουν??????????καλα δεν μου φαινεται παραξενο!!!εγω παντως οταν αρχισα να γραφω δεν ειχα διαβασει ουτε γραμμη....γι αυτο τα εχω ακομα μπερδεμενα στο κεφαλι μου και δεν ξερω ποια ειναι ποια ενω αν ειχα μπει στο κλιμα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:αλλα βρε κοριτσια τι να διαβασω ποσες χιλιαδες σελιδες ειναι????????θα ειχε περασει η εγκυμοσυνη θα ειχα γενηησει ο γιος μου θα πηγαινε φανταρος κι εγω ακομα θα διαβαζα!!!!

αναφερθηκατε στις πεθερες?????????????μιλησα εχθες μαζι της μετα απο μηηηηνεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν ειμαι καλα!!!ψυχολογος???????θα σκισει τα πτυχια του.....θα με κλεισει κατευθειαν σε ψυχιατρειο!!!!και εγω εχω κι αλλο προβλημα πεθερα εις τριπλουν....................πεθερα πεθερος και αντρας δεν μπορω να ξεχωρησω ποιος ειναι χειροτερος

Γλυκο μου κοριτσακι,χρησιμοποιω το προδερμ,ειδικο για μωρα και το αντιστοιχο μαλακτικο.Τα επλυνα το καλοκαιρι και τα αφησα ασιδερωτα....ντροπη μου:oops:....περνα τα ενα χερακι ειναι πραγματικα αφορετα.Τα απορρυπαντικα αυτα ειναι πανακριβα,τελευταια φορα που τα χρησιμοποιω,τα εξοδα μας εχουν χτυπησει κοκκινο γι'αυτο ας μην ειμαι υπερβολικη!!Κι εσυ καμμενη εισαι απο πεθερα??εγω μετα την γεννηση των μωρων εχουμε σκοτωθει για το ονομα,αλλα επειδη ειμαι ανθρωπος που τα λεω εξω απο τα δοντια,τους την εκοψα την φορα.Ενω εχει ακουστει το ονομα της απο τον μεγαλο γιο της,ηθελε να ακουστει κι απο εμας.Αντεδρασα εντονα και θελουνε η μια να παρει το ονομα του πεθερου μου,καλυτερα "απαιτουν" ειναι η σωστη λεξη!!Αλλα εμενα δεν μου αρεσει καθολου,επισης την μεγαλη την εχω ταξει οποτε ο κληρος πεφτει στην μικρη που θα παρει το ονομα της μαμας μου.Αν εχω αδικο,δεκτες ολες οι αποψεις.

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

καλά να σας εκμυστηρευτώ ότι ανακάλυψα κάτι στον εαυτό μου που δεν το ήξερα.

Ξεκίνησε από όταν ήμουν έγκυος..και βαριο΄μουν και καθόμουν στον καναπέ και χάζευα τηλεόραση, μέχρι που δεν είχε τίποτα και το άφησα στη Μηραράκη. (ή μήπως με "οι")? Κορίτσια έχω πάθει έρωτα με τα χαλιά. ΜΕ κλασσικά, ανατολής κτλ ΠΡΑΓΜΑ που αν μου το έλεγες 2χρόνια πριν θα σου λεγα από και κλείεται!! :confused::confused:

τί εχω πάθει?

νομίζω ότι κάτι σχετικό με χαλιά σε επάγγελμα θα με εξίταρε!!:cool::cool:

Τώρα που σας έγραψα, ξανά μπήκα να ρίξω μια ματιά κι έχει ρποσφορές εκκαθάριση στοκ για τα Χριστούγεννα. Και εδώ ο κόσμος καίγεται..κι εγώ εκεί τα χαζεύω σα το βλαμμένο με ανοιχτό στόμα..κι έχω τόσαααα να κάνω......

Πολυ γελασα με το μηνυμα σου,σαν να σε φανταζομουν ενα πραγμα!!!Εγω δεν εχω αφησει τουρκικο,μεχρι και λεξεις εχω μαθει:shock:!!!Μην γελατε,ξερετε πως ειναι το "καλημερα" στα τουρκικα?αμ,δεν ξερετε...τελειωσε και η Ασι!!Κοροιδευα κατι γιαγιαδες(πελατισσες)που τα εβλεπαν κι εγω αν δεν προλαβω να δω το επεισοδιο,μπαινω στο webtv και το βλεπω:shock::shock::shock:!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Απο χτες έχουμε μεταναστεύσει στη γιαγιά και ακόμα εδώ είμαστε. Τα πρώτα νέα απο τον υπερηχο που έκανα είναι λιπωδες ήπαρ τωρα αναμένω και τις αιματολογικες. Τουλάχιστον βρήκα την αιτία.

Μας περαστικουλια σας!

Ο μπεμπης με καλεί θα μπω ξανά

κι εγω εχω!!!!τι σου ειπε να κανεις??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Γλυκο μου κοριτσακι,χρησιμοποιω το προδερμ,ειδικο για μωρα και το αντιστοιχο μαλακτικο.Τα επλυνα το καλοκαιρι και τα αφησα ασιδερωτα....ντροπη μου:oops:....περνα τα ενα χερακι ειναι πραγματικα αφορετα.Τα απορρυπαντικα αυτα ειναι πανακριβα,τελευταια φορα που τα χρησιμοποιω,τα εξοδα μας εχουν χτυπησει κοκκινο γι'αυτο ας μην ειμαι υπερβολικη!!Κι εσυ καμμενη εισαι απο πεθερα??εγω μετα την γεννηση των μωρων εχουμε σκοτωθει για το ονομα,αλλα επειδη ειμαι ανθρωπος που τα λεω εξω απο τα δοντια,τους την εκοψα την φορα.Ενω εχει ακουστει το ονομα της απο τον μεγαλο γιο της,ηθελε να ακουστει κι απο εμας.Αντεδρασα εντονα και θελουνε η μια να παρει το ονομα του πεθερου μου,καλυτερα "απαιτουν" ειναι η σωστη λεξη!!Αλλα εμενα δεν μου αρεσει καθολου,επισης την μεγαλη την εχω ταξει οποτε ο κληρος πεφτει στην μικρη που θα παρει το ονομα της μαμας μου.Αν εχω αδικο,δεκτες ολες οι αποψεις.

καταρχην δεν φαινοντε ασιδερωτα....δευτερον ειχα και εχω τις αμφιβολιες μου για τα μεταχειρησμενα παντα ελεγα οτι θα παρω ωραια δεν εχουν χρησιμοποιηθει αλλα η καθεμια που τα εχει σπιτι της....εχουν δει κι εχουν δει τα ματακια μου:shock::shock::shock:αυτη τη φορα λεω ας το διακυνδυνεψω τι εχω να χασω???θα τα πλυνω θα τα απολυμανω κι αν δω οτι κατι δεν παει καλα στην τελικη τα πεταω......ερχεται το δεμα με βαζει να υπογραψω να μου μυριζει κατι υπεροχα να κοιταζω αυτον και να λεω θα τον ρωτησω τι απορρυπαντικο χρησιμοποιει οσο κουνιωταν αυτος τοσο πιο πολυ μου μυριζε αχχχχχχχ λεω ενας κοντος κατημαυρος κακασχημος και κοιτα τι ομορφα μυριζει:oops::oops:φευγει κλεινω την πορτα αφηνω το δεμα διπλα στην πορτα γιατι ειχα επισκεψεις εκεινη την ωρα καποια στιγμη παει να φυγει ο επισκεπτης πλησιαζουμε προς την πορτα ωπα λεω κι αυτος το ιδιο απορρυπαντικο χρησιμοποιει:P:p:pτωρα λεω θα ρωτησω........μου απαντα μπα λεω το ιδιο χρησιμοποιω κι εγω γιατι εμενα δεν μυριζουν ετσι???φευγει ο ανθρωπος βλεπω το δεμα αααααα τι ωραια να ανοιξω να το δω το πιανω στα χερια μου το ανοιγω και μου σπαει τη μυτη:tongue::tongue::tongue::tongue:καλα λεω αυτο μυριζει ετσι κι εγω κοντεψα να την πεσω σε ολα τα αρσενικα.......τι υπεροχο αρωμα τι μωρουδιλα.............τα πηρα και τα αγκαλιαζα εγω:shock::shock::shock::shock:η σιχασιαρα που ψωνιζω απο μαγαζι και δεν θελω να το δοκιμασω αν δεν εχει πλυθει και οταν δοκιμαζω ερχομαι κατευθειαν σπιτι για μπανιο:oops::oops:

να σαι καλα βρε κοριτσακι μου κι εσυ κ τα μωρακια σου!!!!!!

αληθεια ειναι τοσο ακριβα???δηλαδη τωρα πιο θα παρεις για πιο οικονομικο????χρησιμοποιειτε και μαλακτικο στα μωρουδιακα???????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

tzini SOS !

κοιτα πμ, δεν μπορω τηλεφωνο με τπτ !!!!!!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

ένα θα σας πώ

ο μικρός δεν έφαγε ΤΙΠΟΤΑ για βραδυνό γάλα

όλη την ώρα (σχεδόν 2ώρες ούρλιαζε, την τελευταία είχε πιεει και ντεπον και εβαλα και μοθντιζαλ

δεν είναι ουτε ένα, ούτε δύο ούτε τρία αλλά 4 !!!!! δόντια ταυτόχρονα. Τουλάχιστον όσα μπόρεσα να μετρήσω!!!!!!!!!!!!

μεγάλη νύχτα αναμένεται κορίτσια!!!

Τζεμι τζέμι τί έγινε πήγατε στο γιατρό?

τί σας είπε?

τώρα που θυμήθηκα.. εσύ είχες γράψει για την περπατούρα?

ρε συ κι εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς.. Η καλή νεογνολόγος που είχαμε, ξέρεις η ακριβή, που είναι τοπ και την εμπιστεύομαι, μας έλεγε ποτέ να μην τα κάνουμε με ανάποδη σειρά. Δηλαδή, τα μωρά θα κάτσουν καθιστά όταν πλέον μπορούν και φέρνουν το πόδι τους στο στόμα με άνεση και ότι πιο πριν να μη τα βάζουμε να είναι όρθια, ακόμα κι αν τεντώνουν τα πόδια τους (ποδαρίζουν για τους παλιούς..) από μόνα τους, το οποίο παίζει να είναι και υπερτονία ..? κάπως έτσι ..αυτό είναι δικό μου το τελευταίο αλλά ξέρω ότι ισχύει..

ΥΓ. Θυμάστε που είχε πάει ο καλός μου για τον τρύγο?

εεε, μετά με τα στράφυλα του κρασιού βγάλανε τσικουδιά και αυτή τη στιγμή πίνω τη φρέσκια φετινή τσικουδιά η οποία είναι όλα τα λευτά από άρωμα και γεύση! Ζουλέψτε..όσες..:tongue:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

ετσι φροσω και λαβ πειτε κανα καλο λογο για την ηλικια των 3 χρονων γιατι καηκαμε!!

Μας δεν πειραζει, μπορει να ερθει και το 3ο παιδακι αργοτερα...που θα εισαι κ εσυ πιο ξεκουραστη...

παπιτσα μπραβο κολλημα!! τι να πει κανεις, τελικα ο καθενας δεν ξερεις που του ρχεται η πετρια!!:tongue: πλακα κανω...πολλοι το χουν με τα χαλια παντως, εγω ουτε καν!

τζινι πως πηγε το αρνακι?? το φαγατε?!

μοριτσα και τι εστι λιπωδες ηπαρ? απο τι προκαλειται και τι μπορεις να κανεις?

Α, για την τριχοπτωση εγω τον τελευταιο μηνα ειμαι σαφως καλυτερα! ειναι οπως πολύ ευστοχα το ειπε η κριστι τελικα!!

αργυρω μου φαινεται αδιανοητο να τσακωνονται για τα ονοματα..αλλά το χω δει σε πολλες΄οικογενειες.. Τι να πω, κριμα. Αντι να ευχονται οι παππουδες να ειναι καλά τα παιδακια καθονται και δημιουργουν προβληματα στο ζευγαρι... Εγω να σου πω θα βγαλω τους παππουδες αλλά ειναι κατι που το θελω...γτ ξερω οτι ο πεθερος μου θα το χαρει κ μας εχει βοηθησει πολύ γενικώς, κ ο μπαμπας μου δε ζει οποτε το ηθελα οπωσδηποτε

καντυ μαλλον η μυτη σου εχει γινει πολύ ευαισθητη με την εγκυμοσυνη!!! εγω χρησιμοποιω το baby planet. αλλά και το προδερμ, ολα ωραια μυρωδια εχουν! νομιζω μεχρι ενος ετους τα χρησιμοποιουμε, αλλά δεν εχω ρωτησει κιολας... ισως ειναι και υπερβολικο απο ενα σημειο κ μετα....

εμεις γυρισαμε απο γιατρο....καναμε 3 εμβολια! με τις υγειες μας! Μας βρηκε πολύ καλά, πηραμε κι βαρος και υψος και οι μυξουλες ειναι μονο μυξουλες...μα ειπε ορο να βαζουμε οσο θελουμε ακομα και ανα 2ωρο στα μεγαλα μπουκώματα... Ξεκιναμε και περισσοτερα λαχανικα και απο δευτερα και φρουτα. Ελπιζω να βγαλουμε ησυχη νυχτα και να μην εχουμε πυρετοςυ κτλ. Α! Εγω χαλια εν τω μεταξυ...καταρροη, μπουκωμα και φριχτο πονοκεφαλο. Αι στο καλο πια... Κι αλλο α! ενας με ρωτησε αν ειμαι παλι εγκυος...τι ζωον!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ένα θα σας πώ

ο μικρός δεν έφαγε ΤΙΠΟΤΑ για βραδυνό γάλα

όλη την ώρα (σχεδόν 2ώρες ούρλιαζε, την τελευταία είχε πιεει και ντεπον και εβαλα και μοθντιζαλ

δεν είναι ουτε ένα, ούτε δύο ούτε τρία αλλά 4 !!!!! δόντια ταυτόχρονα. Τουλάχιστον όσα μπόρεσα να μετρήσω!!!!!!!!!!!!

μεγάλη νύχτα αναμένεται κορίτσια!!!

Τζεμι τζέμι τί έγινε πήγατε στο γιατρό?

τί σας είπε?

τώρα που θυμήθηκα.. εσύ είχες γράψει για την περπατούρα?

ρε συ κι εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς.. Η καλή νεογνολόγος που είχαμε, ξέρεις η ακριβή, που είναι τοπ και την εμπιστεύομαι, μας έλεγε ποτέ να μην τα κάνουμε με ανάποδη σειρά. Δηλαδή, τα μωρά θα κάτσουν καθιστά όταν πλέον μπορούν και φέρνουν το πόδι τους στο στόμα με άνεση και ότι πιο πριν να μη τα βάζουμε να είναι όρθια, ακόμα κι αν τεντώνουν τα πόδια τους (ποδαρίζουν για τους παλιούς..) από μόνα τους, το οποίο παίζει να είναι και υπερτονία ..? κάπως έτσι ..αυτό είναι δικό μου το τελευταίο αλλά ξέρω ότι ισχύει..

ΥΓ. Θυμάστε που είχε πάει ο καλός μου για τον τρύγο?

εεε, μετά με τα στράφυλα του κρασιού βγάλανε τσικουδιά και αυτή τη στιγμή πίνω τη φρέσκια φετινή τσικουδιά η οποία είναι όλα τα λευτά από άρωμα και γεύση! Ζουλέψτε..όσες..:tongue:

αμαν 4 μαζι!! βαι βαι βαι! Υπομονη!!

Για την περπατουρα ρωτησα το γιατρο σημερα κ μου ειπε οτι ειναι νωρις, αλλά θα το καταλαβω και μονη μου...δηλαδη οταν του ειπα οτι ο μεγαλος γυριζει ολο το σπιτι, σημαινει οτι το παιδι ειναι οκ να κατσει. Ο μικρος το βλεπω οτι δεν ειναι τοσο ετοιμος γι αυτο κ τον βαζω λιγοτερο. Μου ειπε οτι ανατομικα δεν εχει κανενα προβλημα η περπατουρα, παρα μονο τη φοβομαστε για ατυχηματα... Αρα ακολουθω το ενστικτο μου...και συνεχιζω. Τα ποδια τα φερνουν παντως στο κεφαλι... Ειναι αυτο που λεμε ...οι αντικρουομενες αποψεις τελικα.

Τσικουδια ε? δεν εχω πιει ποτε....αλλά με τετοια αποτοξινωση απ το αλκοολ...φανταζομαι πως θα μου ρχοτανε!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μοριτσα τι σχεση εχει το λιπος στο συκωτι με την τριχοπτωση; γιατι κ εγω εχω κ απο τα 2!:rolleyes:

Αργυρω μαλακτικο δεν κανει στα μωρα! ετσι ξερω εγω μετα τους 7-8 μηνες βαζουμε! εγω εβαζα το ariel baby,δεν αντεχα την μυρωδια του προδερμ απο την εγκυμοσυνη! μπραβο σου που εδωσες ρουχαλακια!!!

Εγω εδωσα πριν κανενα μηνα σε μια κοπελα που εχει κοριτσακι αλλα δεν ειχε να το ντυσει!!! οτι ειχα απο ρουχαλακια τα εδωσα,κατι λιγα κρατησα!δεν την πειραζε να ειναι γαλαζια! κ μονο που το σκεφτομουν ειχα παθει μελαγχολια!

Μπιμπερο,πιπιλες,σαλιαρες κ οτι αλλο ειχα αχρησιμοποιητο το εδωσα!

Παπιτσα 4 δοντια μαζι;;; οτι παθαμε εμεις τον Αυγουστο με τον μικρο....μακαρι να μην ξυπνησει!!!

Τζεμ 3 εμβολια μαζι;;;;;πολλα δεν ειναι; ποια σας εκανε;

Αργυρω μαλακτικο δεν κανει στα μωρα! ετσι ξερω εγω μετα τους 7-8 μηνες βαζουμε! εγω εβαζα το ariel baby,δεν αντεχα την μυρωδια του προδερμ απο την εγκυμοσυνη! μπραβο σου που εδωσες ρουχαλακια!!!

Εγω εδωσα πριν κανενα μηνα σε μια κοπελα που εχει κοριτσακι αλλα δεν ειχε να το ντυσει!!! οτι ειχα απο ρουχαλακια τα εδωσα,κατι λιγα κρατησα!δεν την πειραζε να ειναι γαλαζια! κ μονο που το σκεφτομουν ειχα παθει μελαγχολια!

Μπιμπερο,πιπιλες,σαλιαρες κ οτι αλλο ειχα αχρησιμοποιητο το εδωσα!

Τζεμ 3 εμβολια μαζι;;;;;πολλα δεν ειναι; ποια σας εκανε;

καναμε ινφανριξ, πρεβεναρ, και της γριπης.

μπραβο κοριτσια που δινετε ρουχα..μου εχουν δωσει κ εμενα ρουχα, κ εγω θα τα δωσω αργοτερα. Φθειρονται τοσο λιγο που ειναι κριμα να μην ανακυκλωνονται..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...