Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αργυρω εννοειται οτι ειναι καλυτερα απο το χρονο κ μετα που περπατανε κιολας,τρωνε πιο γρηγορα,αρχιζουν κ καταλαβαινουν τι τους λες κ ας μην μιλανε! φανταζομαι στα 2 τους χρονια ακομα καλυτερα γιατι θα μιλανε!!!

Το δυσκολο ειναι οτι εχουμε διδυμα! η γκρινια υπαρχει κ θα υπαρχει σε ολες τις ηλικιες! παντα κατι θα τους φταιει!

Με τα δοντακια κανε υπομονη κ παρακαλα να βγουνε νωρις,εμεις εκει ζοριστηκαμε κ θα ζοριζομαστε για μηνες ακομα!

Δεν με νοιαζει μεσα στη μερα να γκρινιαξουν/κλαψουν οσο θελουνε αντεχω...το βραδυνο δεν αντεχω,ειδικα τωρα που κανει κρυο!

Διαφημίσεις

μπ΄'ηκα για να πώ ένα γεια!

μόλις γυρίσαμε από βόλτα και ψωμολυσσάνε!

πάω για τάισμα!

Α.Ε. οκ αλλλ!!!!!!!!!!!!!!

Σεβ πες μου κι εμένα την κουτσομπόλα καλέ!

ΥΓ. Τί βλέπει ο Τσατσόπουλος? Sex and the half-city :P:p:p:eek::eek::):):tongue::tongue:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Καλημέρα, καλημέρα!

nunu τι λες τώρα; Mε μεγάλη μου χαρά να πάμε μαζί στην έκθεση και με όποια άλλη κοπέλα θέλει! Για τα κρεβάτια θα σου πρότεινα μήπως τροποποιούσες τις κούνιες που ήδη έχεις. Τα παιδία, απο ότι βλέπω απο γνωστούς, κάποια στιγμή έχουν άποψη ακόμα και για τα έπιπλα τους οπότε καλύτερα τότε να κάνεις σοβαρές αγορές.

duck είσαι συνάδελφος; πολιτικός ή μηχανολόγος; Η αιώνια διαμάχη; Για μένα πάντως έγραψες με το ότι η αρχιτεκτονική ορισμένες φορές σου κόβει την ανάσα!

Το δικό μας είναι η υπόσκαφη κάβα στην Εύβοια. Δυστυχώς μία κατοικία στο Ψυχικό δεν μπορώ να την εκθέσω γιατί ο ιδιοκτήτης δεν θέλει δημοσιότητα... Εσύ πήγες; Ποιό είναι της φίλης σου;

Στα εγκαίνια δεν κατάφερα να πάω... παραλίγο να πάθω μεγάλη ζημιά στο γραφείο...τυχαίο; Δεν νομίζω... Ας είναι μόνο αυτό γιατί όπως σας είπα αυτά ήταν τα καλά νέα. Συμβαίνουν πολλά μικρά, όχι σοβαρά, που όμως μαζεύονται σιγά σιγά ψυχολογικά και σε λίγο θα κάνουν ένα μεγάλο!

tzini άσχετο. Μια γνωστή μου λογομάχησε στο δρόμο και ο τύπος με μπουνιά της έσπασε το παράθυρο του οδηγού που έσπευσε να κλείσει. Καλά έκανες τις προάλλες αλλά επειδή έχουν αγριέψει τα πράγματα και δεν ξέρεις με τι έχεις να κάνεις κάθε φορά καλύτερα πάρε πινακίδες, κάλεσε αστυνομία κτλ. Να προσθέσω ότι η γυναίκα είναι ηλικιωμένη και απλά τον αποκάλεσε βλάκα.

laerta με τη δουλειά δεν ξέρω τι να σου πω. Πολύ δύσκολη απόφαση! Βασικά μέσα στους επόμενους μήνες τα παιδιά θα κάνουν πράγματα που αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις τρίτο παιδάκι δεν θα τα ξαναζήσεις. Απο την άλλη χρειάζονται και τα εξωτερικά ερεθίσματα. Εγώ μερικές φορές νιώθω στην διδυμοκοσμάρα μου. Το ξαναλέω... Πολύ δύσκολη απόφαση! Good luck!!!

mash σου εύχομαι ότι επιθυμείς!!!;)

naki Καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα!!! Και εγώ δεν έχω fb! Μπορώ να δω με άλλο τρόπο τις κατασκευές σου;

gem περαστικά! Για τα κιλά μην αγχώνεσαι. Στις πρώτες διακοπές που θα περπατούν θα αρχίσεις να χάνεις... και να χάνεις... και να χάνεις... Απο τα 15 μου έχουν μείνει τα 4. Χωρίς δίαιτα. Είμαι σαν τις διαφημίσεις που λένε τρώω ότι θέλω και παρόλα αυτά αδυνατίζω...

cristy πάρε τηλέφωνο το γιατρό σου. Απο το να υποφέρεις καλύτερα να σε κράξει!

chemin περαστικά στις μικρές σου με τα επίσης μπιρμπιλωτά μάτια!

Ερώτηση: έχετε κάνει όλες το εμβόλιο της γρίπης στα μωρά;

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...

JDfvp3.png

bDyqp3.png

καλησπέρα!!!

"αιβ μανκις αμπινγκ ο μπεντ, γουαδελουπε εν μπομ ις εντ......" :) :) Κοσμάς

Μετάφραση: five little monkeys jumping on the bed, one fell off and bumped his head....

Και έψαχνα μέρες τώρα τι σημαίνει το γουαδελούπε που σιγοτραγουδάει.... :D:D:D

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

μου βγηκαν τα ματια θολωσαν οι φακοι αλλα σας διαβασα!!!!!!!!!!!!

κατ αρχην θελω να ευχαριστησω δημοσια την ΑΡΓΥΡΩ για το πολυτιμο δωρο ππυ μας εστειλε!!!!!!!!!!!!ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ σ ευχαριστω παααααααρααααα πολυ να χαιρεσαι τα μωρακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αα και μια ερωτηση τι απορρυπαντικο χρησιμοποιεις????????????μυριζουν υπεροχα:P:p:p

ΤΖΙΝΙ εστω και καθυστερημενα να χαιρεσαι τα ΤΖΙΝΑΚΙΑ σου να τα εκατοστησουν και να τα δεις οπως επιθυμεις!!!γιατι τοσες καμερες?????

ΣΕΒΗ τα μωρα σου ειναι γλυκες!!!!καλα κοιτουσα τις φωτο και χαζογελουσα μονη μου!!!

ΜΑΣ λες να εισαι εγκυος????????????????κι εγω λεω οτι θελω κι αλλο αλλα να εχουν φτασει τα 5 τα μεγαλα!!!ο αντρας μου μου ειπε να αρχισω να ψαχνω για αλλον πατερα να μην τρεχω τελευταια στιγμη:tongue::tongue:

μπαινουν και μας διαβαζουν??????????καλα δεν μου φαινεται παραξενο!!!εγω παντως οταν αρχισα να γραφω δεν ειχα διαβασει ουτε γραμμη....γι αυτο τα εχω ακομα μπερδεμενα στο κεφαλι μου και δεν ξερω ποια ειναι ποια ενω αν ειχα μπει στο κλιμα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:αλλα βρε κοριτσια τι να διαβασω ποσες χιλιαδες σελιδες ειναι????????θα ειχε περασει η εγκυμοσυνη θα ειχα γενηησει ο γιος μου θα πηγαινε φανταρος κι εγω ακομα θα διαβαζα!!!!

αναφερθηκατε στις πεθερες?????????????μιλησα εχθες μαζι της μετα απο μηηηηνεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν ειμαι καλα!!!ψυχολογος???????θα σκισει τα πτυχια του.....θα με κλεισει κατευθειαν σε ψυχιατρειο!!!!και εγω εχω κι αλλο προβλημα πεθερα εις τριπλουν....................πεθερα πεθερος και αντρας δεν μπορω να ξεχωρησω ποιος ειναι χειροτερος

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κορίτσια, αύριο θα πάμε για χαλί για το παιδικό. Πείτε κανένα μαγαζί. Θυμάμαι ότι το συζητούσατε αλλά δεν ξέρω πού να το βρω.

CHEMIN,εσενα κοιμοντουσαν μεσα στην μερα και αν θυμαμαι καλα κοιμουνται νωρις και ξυπνανε αργα...φτου-φτου μην τις ματιασω!!!Καλο ψαξιμο για κοπελα.Επιστρεφεις στην δουλεια??

Αργυρώ το νωρίς για βράδυ είναι σχετικό. Γύρω στις 11 έχουμε ξεμπερδέψει. Προσπαθώ να το κάνω νωρίτερα αλλά όλο και κάτι τυχαίνει. Χτες τις κράτησαν τα πεθερικά μου το απόγευμα για να πάμε μια επίσκεψη και τις άφησαν και κοιμήθηκαν 1 ώρα μετά τις 7.30 :?. Μετά ήταν ξύπνιες και κεφάτες μέχρι τις 12 περίπου!Όχι δεν επιστρέφω, έχω πάρει άνευ αποδοχών. Απλώς θέλω 2 φορές τη βδομάδα κάποιον να τις προσέχει τα πρωινά ώστε να κάνω κάποιες δουλειές και να αποφεύγω τη βοήθεια/παρέμβαση της πεθεράς μου :wink:.

Jasmini πολύ γέλιο με το Γουαδελούπε!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

γραφω με τον μικρο αγκαλια που μολις τα κανε και του εφτασαν ως την πλατη!:shock: Καιρο ειχα να το δω αυτο..! Κατευθειαν στην μπανιερα τον βουτηξα!!

σεμιν δεν ξερω απο χαλια...εγω να σου πω εβαλα μια μαλλινη μοκετα που ειχα στο δωματιο μου και ταιριαζει ωραια...

Τωρα δηλ ψαχνεις για αλλη κοπελα? Πιστευω θα βρεις με τετοια ανεργια που υπαρχει...

Κ εγω δεν τους αφηνω μετα τις 7 να κοιμηθουν με τιποτα. 9 αρχιζω τη διαδικασια ταισμα-μπανιο και το πολυ 10 κοιμουνται. Εκτος εξαιρεσεων φυσικά:?

κι εγω εχει τυχει να καταλαβω ατομο που ξερω σε φορουμ αλλά οχι εδω...σε φορουμ με διαιτες!!Εγω ημουν επισκεπτης...και οντως δεν ειναι ωραιο...απο την αλλη δε λεμε και τπτ κακο!! Λετε να υπαρχει κανας psycho??omg!

εντιτ γτ το εστειλα καταλαθος.....

τζασμιν τελειοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ηχογραφησε τον αν μπορεις, δεν ειναι να τα χανεις αυτα!

architwins μακαρι να ναι οπως τα λες! Εχω ομως τη βαφτιση τον Μαιο και καταλαβαινεις...να ειμαι λιγο συμμαζεμένη! Και δεν το πιστευα ως τωρα αυτο το τρωω και δεν παχαινω...για να δουμε!!!

καντυ δεν πειραζει θα μας μαθεις σιγα σιγα!

κ εγω ηξερα την υπαρξη του καφε οταν ημουν εγκυος αρχη αρχη αλλά δεν μπορουσα να διαβαζω και να μη συμμετεχω....μπηκα ομως για ερωτηση και κολλησα με τα κοριτσια!!

που γραφει ρε κοριτσια τους επισκεπτες?? ιδεα δεν εχω τελικα!

λαερτα τελικα εκανα επανεκκινηση και διορθωθηκε η οθονη.. ευχαριστω πάντως!

argyro κ αλλες κοπελες θηλασαν εδω! ΘΕλει οντως πολύ υπομονη αλλά ειναι και στα παιδια μαλλον..

ειναι κ ο γιατρος μας χαλαρος με την αποστειρωση κ μιας και δεν ειχα μπουκαλια ρωτησα τον γιατρο κ μου ειπε αν θελω να αποστεειρωνω για να νιωθω εγω καλά και οχι για τα παιδια...κ ετσι το αφησα.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

:shock: δεν υπάρχετε...πόσα γράψατε;;;;

Χρόνια πολλά στα τζινόπαιδα και στο Μαρισσάκι μας!

Διάβασα λίγο μόνο τα τελευταία :oops: και μπορώ να σας ενθαρρύνω λίγο.

Τα 2 πρώτα χρόνια είναι δύσκολα με τα δίδυμα.

Εμείς τώρα που είμαστε 3+ είμαστε πάρα πολύ καλά.

Τα μικρά έχουν αυτονομηθεί πλήρως (μόνο στην τουαλέτα που δεν μπορούν να σκουπιστούν τα βοηθάμε). Αυτό για μας είναι πολύ μεγάλη ξεκούραση γιατί δεν σηκωνόμαστε 370φορές τη μέρα από την καρέκλα μας.

Και το βράδυ κοιμόμαστε καλά και για καφέ πάμε και βόλτες και από όλα.

Κάθονται και στον παιδότοπο παίζουν κι εμείς πίνουμε μια χαρά τον καφέ μας.

Τα κλάματα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί και όλοι παίζουν με τους άλλους καλά.

Με λίγα λόγια υπομονή κορίτσια. Είναι δύκολα τα πρώτα χρόνια αλλά δεν θα είναι πάντα έτσι. Εγώ πέρα της δουλειάς, ξεκίνησα και γυμναστήριο και στο σχολείο έχω αναλάβει και 2 πρότζεκτ. Ούτε στα τρελά μου όνειρα.....

Τις τελευταίες μέρες αλλάξαμε τα δωμάτια και βάλαμε και τους 3 σε ένα δωμάτιο να κοιμούνται και στο άλλο γραφεία, ντουλάπες, παιχνίδια κτλ και μπορώ να πω πώς είναι 1000 φορές καλύτερα έτσι. Και για μένα που δεν ξεχωρίζω ρούχα και τα πάω από δω και από κει, αλλά και τα παιδιά είναι χαρούμενα όλα μαζί και δεν ξυπνάνε τη νύχτα.

Η μεγάλη πλάκα είναι η κρεβατομουρμούρα χαχαχαα λένε διάφορα, γελάνε μέχρι να αποκοιμηθούν. Πρέπει μια μέρα να τα μαγνητοφωνήσω. Με τον Α. καθόμαστε απέξω και λυνόμαστε στα γέλια :D

Μας μην κάνεις ακόμα τεστ. Κι εμένα που μου βγήκε θετικό τελικά αδιαθέτησα. Καλύτερα με αγωνία 3-4 μέρες παρά να περάσεις τα ίδια.

Εύχομαι να συμβεί ότι επιθυμείς. Φιλιά!

Διαφημίσεις

στα γλήγολα

λοιπόν για τα χαλιά φρόσω και Σεμίν

είχαμε πει της Haba που μας πρότεινε η αγαπητή νούφι. Είναι πανέμορφα σχέδια πραγματικά δεν έχω δει ωραιότερα για παιδικά. Όμως είναι κι ακριβούτσικα.. κι επιπλέον εμένα δε μου κάνανε οι διαστάσεις γιατί ήθελα να πιάσει όλο, ή σχεδόν όλο το παιδικό και να μη στραβοπατάνε και οι κούνιες..

επίσης μοκέτα δεν ήθελα για πολλούς και διάφορους λόγους..

αισθητικά μου κάνει κάτι σα γραφείο ή δημόσια υπηρεσία. Βέβαια βρήκα και με σχέδια παιδικά, μα μου φάνηκε κάπως ακριβή γιατί ενέχει και το κόστος του μάστορα και το κόψιμο στα μέτρα σας..

και δεδομένου ότι μένουμε σε ενοίκιο, κι αν φύγουμε από εδώ, τί θα τα κάνω μετά αυτά εγώ?

πήρα τελικά μονόχρωμο κανονικό χαλί, με χειροποίητους κόμπους, στο χρώμα που ήθελα και ουδέτερο και να ταιριάζει εάν χρειαστεί να μπει και σε άλλο χώρο του σπιτιού μας. Επίσης για καλή μου τύχη το βρήκα σε διαστάσεις που το καλύπτει όλο το δωμάτιο και αφήνει μόνο μια λωρίδα για να ανοίγει η πόρτα. Πήρα από το carpetvista και rugvista, γιατί πήρα και κάποιο άλλο, και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Και τα χαλιά ήταν όπως τα έδειχνε, μη σου πώ και καλύτερα, και η ποιότητα ήταν καλή, και η εξυπηρέτηση και η ταχύτητα (3,5μέρες μόνο από Σουηδία!) άψογη!!

Αργυρώ αποστείρωση νιέτε από 4μηνών και κάτι ψιλά, γιατί βάζανε χέρια στο στόμα και γλύφανε κουδουνίστρες.

Κρίστυ πάρε τηλ. το γιατρό να δούμε τί θα σου πει!

Μας συμφωνώ με φρόσω. Αστο μέχρι να λήξει η απεργία των φαρμακοποιών. Πότε λήγει άραγε?

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Μπήκα βιαστικά να μη σας αφήσω με την απορία. Φρόσω, κι εγώ γι αυτό δεν ήθελα να κάνω ακόμα τεστ, μη βγει θετικό και μετά από λίγο αδιαθετήσω, αλλά ο αντρας μου επέμενε να πάρω ένα -για να μην αγχώνομαι εγώ, δήθεν. Το κανα και είναι αρνητικό και τώρα δεν ξέρω πως νιώθω. Από τη μια ανακούφιση, γιατί προσέχαμε -αλήθεια Σέβη, ήμασταν καλά παιδια!- και ούτε ξέρω πώς θα τα φέρναμε βόλτα με 3 παιδιά, ούτε χώρο έχουμε ούτε χρήματα. Από την άλλη όμως στεναχωρέθηκα, μου είχε στο μυαλό μπει για τα καλά η εικόνα ενός μωρού και μου καλάρεσε. Αν μας το στελνε ο Θεός θα το δεχομασταν με πολλή αγάπη, μετά από όσα περάσαμε για να γίνουμε γονείς ούτε που θα το συζητάγαμε να το ρίξουμε.

Οπότε άδικος ο συναγερμός και σας ξεσήκωσα και όλες. Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.

Ο Αλεξ πάλι πυρετούλι, 38 και κάτι, δεν έφαγε τίποτα το μεσημέρι. Νερό δεν έχει όρεξη να πιει. Ίωση είναι, θα κάνει τον κύκλο της, μετά θα κολλήσει κι ο αδερφός του. Είναι και οι μύξες, είναι και τα δοντια...

Φρόσω, αυτό που μας λες πως μετά τα 3 τα πράγματα αλλάζουν μου δίνει πολλές ελπίδες. Εγώ 3 μήνες έχω που γύρισα στο σχολείο και όχι καιρός για επιπλέον πρότζεκτ και προγράμματα, ούτε το μάθημα της ημέρας δεν ξέρω αν θα έχω πάντα έτοιμο. Και έρχονται και όλα τα χριστουγεννιάτικα τώρα, πού να βρω χρόνο να προετοιμάσω κατασκευές για 22 παιδιά; Μακάρι αυτό που λες να ισχύσει για όλες μας και σε ένα δυο χρόνια να ξανανιώσουμε ανθρωποι.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

καλά να σας εκμυστηρευτώ ότι ανακάλυψα κάτι στον εαυτό μου που δεν το ήξερα.

Ξεκίνησε από όταν ήμουν έγκυος..και βαριο΄μουν και καθόμουν στον καναπέ και χάζευα τηλεόραση, μέχρι που δεν είχε τίποτα και το άφησα στη Μηραράκη. (ή μήπως με "οι")? Κορίτσια έχω πάθει έρωτα με τα χαλιά. ΜΕ κλασσικά, ανατολής κτλ ΠΡΑΓΜΑ που αν μου το έλεγες 2χρόνια πριν θα σου λεγα από και κλείεται!! :confused::confused:

τί εχω πάθει?

νομίζω ότι κάτι σχετικό με χαλιά σε επάγγελμα θα με εξίταρε!!:cool::cool:

Τώρα που σας έγραψα, ξανά μπήκα να ρίξω μια ματιά κι έχει ρποσφορές εκκαθάριση στοκ για τα Χριστούγεννα. Και εδώ ο κόσμος καίγεται..κι εγώ εκεί τα χαζεύω σα το βλαμμένο με ανοιχτό στόμα..κι έχω τόσαααα να κάνω......

Paulo Coelho

καλά να σας εκμυστηρευτώ ότι ανακάλυψα κάτι στον εαυτό μου που δεν το ήξερα.

Ξεκίνησε από όταν ήμουν έγκυος..και βαριο΄μουν και καθόμουν στον καναπέ και χάζευα τηλεόραση, μέχρι που δεν είχε τίποτα και το άφησα στη Μηραράκη. (ή μήπως με "οι")? Κορίτσια έχω πάθει έρωτα με τα χαλιά. ΜΕ κλασσικά, ανατολής κτλ ΠΡΑΓΜΑ που αν μου το έλεγες 2χρόνια πριν θα σου λεγα από και κλείεται!! :confused::confused:

τί εχω πάθει?

νομίζω ότι κάτι σχετικό με χαλιά σε επάγγελμα θα με εξίταρε!!:cool::cool:

Τώρα που σας έγραψα, ξανά μπήκα να ρίξω μια ματιά κι έχει ρποσφορές εκκαθάριση στοκ για τα Χριστούγεννα. Και εδώ ο κόσμος καίγεται..κι εγώ εκεί τα χαζεύω σα το βλαμμένο με ανοιχτό στόμα..κι έχω τόσαααα να κάνω......

a kal;a! πάεο το χάσαμε το κορμί πατριώτ!

Αφού σου αρέσαν τα χαλιά μου, τί να πώ!

Ρε παιδιά. αγάλι αγάλι τα ποσταρίσματα.

Να προλάβω να διαβάσω το σκ ρε κλώσσες!

Μπέεεεεε!

υγ: αυτό που λες για τότε.. φρίκη ρε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...