Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια μου ,μόλις μίλησα με τον εξωματιστη 

Στον επόμενο κύκλο 7 με 8 μέρα θα κάνουμε prp ενδομητριου και αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε πρώτα ο Θεός. 

Εγώ από μόνη μου ξεκίνησα mollers, bitamin d ,φυλλικο οξύ, και κάτι υποθετα κολπικά της Eva belle με προβιοτικα που με σύστησαν τα κορίτσια εδώ μέσα, ξεχνάω κάτι έχετε να συστήσετε κάτι άλλο??? 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Λοιπον τα μπισκοτα βγηκαν πολύ ωραια!!!!!! Μου θυμιζουν αυτα τα τραγανα λεπτα μπισκοτακια με κανελλα που θα προσφεραν σ ενα μικρο γραφικο καφε σε καποια ευρωπαικη πόλη, που συνοδευει καφε ή τσαι....Πολύ με ταξιδεψε η γευση σας λεω ...ή μάλλον εχω αναγκη ενα ταξιδακι...θελω κ ευρωπαικη πόλη τρομαρα μου!:tongue:

κριστι η συνταγη ειναι αυτη http://www.pastrychef.gr/recipe_102.html

λιγο δυσκολη στο πλασιμο...παρατησα τα κουπ πατ που ειχαν πολλες μυτες (δεντρακια, αστερακια κτλ) και πηρα ενα μπιμπερο κ τα εκανα στρογγυλα, μια χαρα βγηκαν!

νακι εβγαλες ακρη?

ας παω να κοιμηθω μπας κ ονειρευτω κανα παρισι ή μια Βιέννη βρε αδερφε!

ασχετο κατι επαθε η οθονη του υπολογιστη μου κ τα βγαζει περιεργα τα χρωματα....δηλαδη εδω σαν πιο ανοιχτα κ στην επιφανεια εργασιας η εικονα φαινεται σαν αρνητικο αλλά οχι ασπρομαυρο...any comments?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Πήρε φωτιά το φόρουμ!!! Μου βγηκαν τα ματια να διαβασω οσα διαβασα γιατι μπαινω απο το κινητο. παπιτσα αυτο δεν ειναι σεντονι αλλα ολοκληρο τοπι!!!! αυριο το πρωι εχω εξετασεισ. Πάντως φάρμακα δεν πινω και ελπίζω να είναι ορμονολογικο για να δικαιολογήσω και την τριχοπτωση. Τεσπα, Είμαι χαρούμενη γιατί βγήκαμε μόνοι μας πρώτη φορά!!! Πόσο καιρό είχα να βγω οεο; Δεν παλευεται όλη τη βδομάδα μέσα.

Τζεμινι είδες που πέτυχαν τα μπισκότα; Στείλε κανένα που πειναω :-)

Δίαιτα τι είναι;; Αγνωστη λέξη και έχουμε μαλωσει με τη κυρια χαχα

Τζινι θα κανείς το σπιτι του μεγάλου αδερφού; Δεν έχω ιδέα για κάμερες κλπ

Πάω για νανα και γω. Καλή σας νύχτα!!

p1Utp3.png

Καλημερααααα!!!!Απο της 4 ξυπνια με την μικρη,φαγαμε κι ακομα να κοιμηθουμε!!!Εχει τρελλαθει με τα ουλα,ο,τι μπορει προσπαθει να το βαλει στο στοματακι της.Εμεις δεν θα εχουμε ρευμα απο το πρωι μεχρι αργα το μεσημερι,οποτε επλυνα τα μπιμπερο και κατευθειαν αποστειρωση.Ποτε σταματησατε την αποστειρωση?Οσο για τον ορο,η παιδιατρος μας ειχε πει να τους βαζουμε πριν απο το γευμα.Πολλες φορες βεβαια το ξεχναμε αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.Μερικες στολισατε κιολας!!Μπραβο και του χρονου ευχομαι με υγεια στις οικογενειες σας!!Σκεφτομαι μεχρι το αλλο Σ/Κ να στολισουμε κι εμεις.Βρε κοριτσια,με εχει φαει η κλεισουρα και μερικες φορες ξεσπαω σε κλαμματα...σαν παραπονο μπορω να το εξηγησω,το παθαινατε εσεις?Στην αρχη ελεγα ειναι πολυ μικρες,θα μπω σε μια σειρα,τωρα ομως τι?Ειμαι και μονη μου,χωρις βοηθεια και παρεα...ευτυχως που εχω εσας...μερικες φορες ερχεται η αδερφουλα μου,αλλα εχει μικρα παιδακια και το ενα παει παιδικο και φοβαμαι για ιωσεις.Ειναι ετοιμη να κοιμηθει επιτελους μετα απο τοσο κουνημα στο ρηλαξ,εκει θα την αφησω δεν την παω στην κουνια κι εγω στον καναπε.Φιλια σε ολες!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Αργυρώ, μου πήρες την πρωτιά την πρωινή! Κουράγιο κοπέλα μου. Δεν θα σου πω ψέματα ότι σίγουρα όλα θα γίνουν τέλεια μετά, αλλά κάποια πράγματα γίνονται ευκολότερα. Είμαστε αρκετές εδώ που το παλεύουμε χωρίς άλλη βοήθεια και είναι κάτι που μπορείς να το καταφέρεις. Η κλεισούρα είναι άλλο θέμα, αλλά εσένα είναι και πολύ μικρές ακόμα. Κουράγιο! Αποστείρωση κόψαμε στον 6ο, που μπήκαν οι πρώτες κρέμες.

είδα "Πάμε πακέτο" και πλάνταξα πάλι!

Άσχετο: ρε παιδιά, πολύ με φρικάρει που μας διαβάζουν άτομα χωρίς να λένε ούτε ένα γεια. Πείεργο μου φαίνεται... Καλά, αυτό με τα αυτοκόλλητα είναι είτε για τρελλό ενθουσιασμό είτε για γερή φρίκη. Εσύ πως την είδες, Ντακ?

:oops::oops::oops: Ναι, κι εγώ μια από τις τρελές stalker ήμουν, είχα καιρό που διάβαζα πού και πού και δεν είχα χρόνο ή ευκαιρία ή όρεξη να γράψω. Αλλά να ΄μαι, φτύστε με γιατί αντιπροσωπεύω τις ανώνυμες. Τουλάχιστον παρουσιάστηκα τώρα, οπότε κάπως συγχωρούμαι, no?

Ο Αλέξανδρος 38 τώρα το πρωι. Είναι η δεύτερη φορά που μου ξανακάνει ψηλό πυρετό, την προηγούμενη είχα και τους δύο άρρωστους και τα είδα όλα. Τώρα μάλλον θα το κάνουν διαδοχικά. Δίνω Ντεπόν και Πονστάν εναλλάξ. Χτες ο κακομοίρης έτρεμε την ώρα που ανεβαινε ο πυρετός, με κοίταζε παραπονιάρικα και δάκρυζαν τα ματάκια του. Μιλάμε έλιωσα, το μωράκι μου το αρρωστούλικο όλο αγκαλιές ήθελε. Και μετα μου πάτησε και μια δαγκωνιά, για να μην ξεχνιόμαστε.

Δίαιτες ακούω. Ναι, δεν το έχω, δεν τη μπορώ τη διαιτα κι ας τη χρειάζομαι απεγνωσμένα. Δεν μπορώ να αντισταθώ στους πειρασμούς, είμαι γλυκατζού και μακαρονού.

Να πω και το άλλο; Θα το πω, για να αντισταθμίσω όλες τις φορές που διάβαζα ανώνυμα αυτά που λέγατε εσείς. Είναι μια βδομάδα και παραπάνω που ψιλοζαλίζομαι και ψιλοανακατεύομαι το πρωί που παίρνω το λεωφορείο για τη δουλειά. Και έχω και 4 μέρες καθυστέρηση... Να πάρω ένα τεστ από το φαρμακείο σήμερα ή να μην πάρω και να περιμένω; Έχουν και απεργία Δευτέρα Τρίτη, θα με φάει η αγωνία.

Αυτά τα ωραία. Πολλές καλημέρες σε όλες.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Μας μπουρλώτιασες ρε Μας πρωϊ πρωϊ και φεύγεις; Μάλλον νωρίς δεν είναι για τεστ; Αλλά για να μην έχεις άγχος υπάρχουν έγκυρα που υποτίθεται από την πρώτη μέρα σύλληψης πιάνουν τα vibe. Όσο για το ότι μας διάβαζες καιρό πριν μπεις δεν είναι κακό, αν μας διαβάζουν άλλοι και μετά μας κράζουν, αυτό είναι κακό....

Τζεμ, η δίαιτα άρχισε και σταμάτησε χτες το βράδυ... Αρχικά έφαγα ποπκόρν, μετά ντόνατς (σας λέω θα με καταστρέψει αυτό το καινούριο μαγαζί), ε και μετά τίποτα άλλο. Αυτά αρκούσαν. :tongue::tongue::tongue::tongue:

Σήμερα τσάκισα κι άλλα διάφορα. Τώρα βέβαια έχω άλλο σχέδιο, θα το κάνω πρώτα και μετά θα σας πω πως θα πάει. Είναι πολύ αμφιλεγόμενο όμως... :evil::evil::evil::evil:

Τερκενλήήήήήή, θέλω κι εγώώώώώώ!!!!

Όσο για τις δραστηριότητες, ένα θα σας πω, πλέον όποια είναι πρέπει να περιλαμβάνει και μωρά μέσα... Αυτό συνειδητοποιώ...

Μια από τα ίδια και γω με τη δίαιτα...τζίφος χεχε

Αύριο πάλι!!!και γω θέλω τερκενλή; τσουρέκι γεμιστό...μμμμμμ max perry...mmmm

Ξανάρθα! :tongue:

1/ Πέρασα φρική δε λέω. Με τρόμαξε, μετά τη συγκίνηση όμως με τρόμαξε. Είχα κι έγνοια τότε και με το γάλα μή μου κοπεί..αυτό που προσπαθούσα να αυξήσω..ξέρεις..

Μετά όμως από καιρό έτυχε να διαβάσω κι εγώ κάτι άλλο εδώ για κάποιο διάστημα, χωρίς να γράψω, οπότε κατάλαβα κάτι περισσότερο..

Με προβλημάτισες τώρα...τι εννοείς....

2/ Εεεε, δανεικά είναι αυτά..με τις άδειες.. δυστυχώς ή ευτυχώς..

Τελικά είναι "κατάρα" να ξέρεις πολλά και να κάνεις για πολλά πόστα.. ή όχι?

Αυτή θα λείψει καιρό? Μη φανεί ότι τους κρεμάς?

Τζεμ απο περιεργεια/κουτσομπολιο/δεν εχουν τι να κανουν/ντρεποντε να γραψουν!!!

Νιώθω ότι παίζω σε σειρά και μας παρακολουθούν!! χαχα

Νάκι τι σας είπε εσάς η ντοκτόρισα; πλάκα μας κάνουν οι τύπισσες; μια αυτή και μια της joy. Θαύματα περιμένουν από μας;

Αργυρώ όλες μας έπιανε ένα κάτι, είναι αρκετά δύσκολα να προσπαθείς μόνη σου και τριγυρίζουν πολλά στο κεφάλι. Πάντα όμως, πιστέυω μιλάω για όλες, την κατάσταση τη σώζουν τα μωρά μας και πάλι. Τα κοιτάς και λες αξίζει τον κόπο, οκ θα ταλαιπωρηθούμε λίγο αλλά πόσο γαμώ τις γκόμενες είμαι που έχω 1, 2, 3 4, 5, παιδιά!!!!! Γυναίκες θαύμα!! χοχο

Η λύση είναι να πάρετε τους δρόμους. Ντύστα καλά, βάλτα καρότσι και πάρε τους δρόμους. Πιθανόν να φοβάσαι αλλά ρώτα και την παιδίατρο σου. Εμάς μας είχε πει "μη και φοβάστε και δε βγαίνετε έξω το χειμώνα; τα παιδιά χρειάζονται το έξω πολύ περισσότερο". Ο σύζυξ βοηθάει καθόλου;

tzini μου αρέσει πολύ το νικ μου και παρόλο που μου αρέσει το γκούντα και όλα τα συναφή είδη (τυρού με τα όλα μου) θα προτιμήσω το nunu και πάλι!!!!!;);). Τραπεζώματα ακούω και χαίρομαι!!! μιαμ μιαμ!! Να περάσετε καλά!!

Κάμερες ρε συ τόσο πολύ πια; και γιατί χρειάζεσαι παραπάνω από 1 εβδομάδα μνήμη; εννοώ αν μπουν κλέφτες θα το πάρεις χαμπάρι νωρίτερα θέλω να πιστεύω...

moritsa κούραση, άγχος, στρές!!! μήπως;φιλάκια στα πατουσάκια σας τα μικροσκοπικά!!!!

Gemini85 πρέπει να σταματήσουμε να φτιάχνουμε γλυκά και λοιπά εδέσματα, δε θα προκόψουμε για δίαιτες και τα σχετικά!!!

Τα νινιά πως πάνε; κατάφερες να τους δίνεις ένα γεύμα μπουκάλι; ο θηλασμός τώρα πως είναι;

sevi-gio νομίζω ήρθε η ώρα να κανονίσουμε συνάντηση!!!!!

ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΟΡΕΣ; ΘΕΛΩ ΤΣΑΡΚΑ!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερουδια!

μοριτσα καλά αποτελεσματα στις εξετάσεις! τι ποτα δε θα ναι, σοκ του οργανισμου με ολες αυτες τις αλλαγες που βιώσαμε!

να σου στειλω μπισκοτα, να μην τα φαω εγω!! παντως μπουχτισα, νομιζω θα κανω καμποσο καιρο να ξανα φαω μπισκοτο...τσουρεκι ομως οχι:tongue:

αργυρω σε καταλαβαινουμε ολες εδω μεσα...και η απαντηση της νουνου ειναι πληρης! (νουνουκα θα σε χρισω αντιπροσωπο, πολύ ταυτιζομαστε στις αποψεις γενικά!) το μονο που δεν ξερω να σου πω με σιγουρια γτ ειναι και τα δικα μου μικρα ακομα, ειναι το ποτε καλυτερευουν τα πραγματα....ισως ειναι και στα παιδια. Παντως εγω εχω 1-2 βδομαδες που εχω δει διαφορα. Με χαλαει φυσικά η κλεισουρα γτ δεν ειναι ευκολο να μετακινηθεις κ αυτο δε νομιζω ν αλλάζει ευκολα, μαλλον το παιρνεις αποφαση:rolleyes: Και χωρις βοηθεια, δεν το συζητω, ειμαστε ηρωιδες!! (καλά εγω εχω και βοηθεια αλλά και πάλι ηρωιδα νιωθω:tongue:)

Εγω δεν αποστειρωσα καθολου...

μας τι γλυκος μωρε ο αρρωστουλης σου....Οντως λιωνεις οταν σου κανουν ετσι κ οταν τα βλεπεις αδυναμα κ αρρωστουλικα μωρε...

αφου μπαινεις τωρα κ μας μιλας συχωρείσαι!!:tongue: Πηρες φορα ομως...τι μας λες πρωι πρωι? παρε τεστακι σημερα κ καντο αυριο με τα πρωινα ουρα...λες να γινεις τριτεκνη!?!

νουνουκα οντως πρεπει να σταματησουμε να φτιαχνουμε αν κ εμενα άλλα με εχουν χαλασει κ ολο τρωω...τεσπα, ειπα κ υποσχεθηκα οτι ξαναμπαινω σε προγραμμα γτ τα ειχα πάει πολύ καλά τελικα.. αλλά ως συνηθως ειμαι αυστηρη με τον εαυτο μου και τα θελω ολα ή τιποτα...μεγα λαθος αυτο, αλλά ακομα δεν ξερω πως στο καλο να το δουλεψω για να το ξεπερασω...

Ωστοσο ενα μαξ περυ τωρα δε με χαλαγε:tongue: και δεν εχουμε εδω, φτου!

τελικα δινω κατα τις 12-1 λιγο ξενο στον μικρο που ξυπναει κ το πινει ευτυχως. Ο μεγαλος διορθωσε την κατασταση μονος του κ δεν ξυπναει οπως πριν, κ ο μικρος μπορει να κανει 4-5 ωρες να ξυπνησει οποτε ειμαστε καλυτερα. κατα τα αλλα θηλαζω κανονικα, εκτος απο τα 2 γευματα που εχουμε. Τη δευτερα θα βαλουμε και φρουτα!

ξυπνησα μες στη νυχτα με απιστευτο πονοκεφαλο κ βουλωμενη μυτη. Εβαλα και θερμομετρο μηπως εχω πυρετο αλλά δεν! Πηρα ενα παυσιπονο εξτρα και ξεραθηκα. Πολύ χαλια ομως κοριτσια, πως θα την απλεψω σημερα!!??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!!! μετά από ζόρικη νύχτα!

νακι εβγαλες ακρη?

ας παω να κοιμηθω μπας κ ονειρευτω κανα παρισι ή μια Βιέννη βρε αδερφε!

ασχετο κατι επαθε η οθονη του υπολογιστη μου κ τα βγαζει περιεργα τα χρωματα....δηλαδη εδω σαν πιο ανοιχτα κ στην επιφανεια εργασιας η εικονα φαινεται σαν αρνητικο αλλά οχι ασπρομαυρο...any comments?

πείραξες τα σεττινγκς κατα λάθος. πήγαινε στο desktop/dexi click/personalisation. ekei tha deis oti mallon eheis epilexei basic and contrast themes. epelexe kati allo ki elpizw na lythei.

Mash, περαστικά στο αγοράκι σου! πολυ νερό, ντεπόν αλλά μόνο πάνω από 38,5 και εντριβές με οινόπνευμα συχνές. κι εγώ παθαίνω άσχημα όταν τα βλέπω να υποφέρουν. Τεστ να πάρεις οπωσδήποτε!!!! Είναι έγκυρα. Οσο για το διάβασμα που έκανες πριν, σημασία έχει ότι μπήκες στην παρέα μας κι ας χρειαζόσουν το σπέις σου πιο πριν για να το κάνεις. ;)

Αργυρώ, πολλές έτσι είμαστε και ζοριζόμαστε. Ειδικά αυτές που δεν έχουμε βοήθεια ή έχουμε σποραδική. Ομως: 1/ χειμωνιάζει και λογικό είναι να πέφτεις, 2/ η ηλικία σας είναι η πιο ζόρικη (ήμουν τρελλαμένη όλο αυτό το διάστημα μέχρι να μάθουν να κάθονται μόνα τους και δως του νιαρ νιαρ όλη την ώρα απ'τα δόντια) 3/ άρχισε να τις βάζεις να κάθονται για να μάθουν πιο γρήγορα (γυμναστήρια και τέτοια έχετε να υποθέσω, αν όχι-αγοράστε), 4/ επένδυσε σε μια βοήθεια για 2-3 ώρες την ημέρα αν στο επιτρέπουν τα οικονομικά σου (εγώ δεν πήρα και το μετάνιωσα τώρα), 5/ και όπως είπε η σοφή νουνού, ντυσε τα καλά και έξω!!! βόλτα βόλτα βόλτα!!! δεν αρρωσταίνουν απ'το κρύο αν είναι ντυμένα καλά, άλλα φταίνε.. 6/ βρες κάτι να σε ξεκουράζει όταν πάνε το βράδυ για ύπνο (ταινία, διάβασμα κτλ)... μην κάνεις δουλειές αφού κοιμηθούν αν μπορείς...

Αποστείρωση αφού κλείσαμε τον 7ο, κόψαμε. Είχα εθιστεί και δεν το τολμούσα...

Μορίτσα, καλά αποτελέσματα!!!

120247mcv711uxx1.gif

Mash, περαστικά στο αγοράκι σου! πολυ νερό, ντεπόν αλλά μόνο πάνω από 38,5 και εντριβές με οινόπνευμα συχνές. κι εγώ παθαίνω άσχημα όταν τα βλέπω να υποφέρουν. Τεστ να πάρεις οπωσδήποτε!!!! Είναι έγκυρα. Οσο για το διάβασμα που έκανες πριν, σημασία έχει ότι μπήκες στην παρέα μας κι ας χρειαζόσουν το σπέις σου πιο πριν για να το κάνεις. ;)

Αργυρώ, πολλές έτσι είμαστε και ζοριζόμαστε. Ειδικά αυτές που δεν έχουμε βοήθεια ή έχουμε σποραδική. Ομως: 1/ χειμωνιάζει και λογικό είναι να πέφτεις, 2/ η ηλικία σας είναι η πιο ζόρικη (ήμουν τρελλαμένη όλο αυτό το διάστημα μέχρι να μάθουν να κάθονται μόνα τους και δως του νιαρ νιαρ όλη την ώρα απ'τα δόντια) 3/ άρχισε να τις βάζεις να κάθονται για να μ'αθουν πιο γρήγορα, 4/ επένδυσε σε μια βοήθεια για 2-3 ώρες την ημέρα αν στο επιτρέπουν τα οικονομικά σου (εγώ δεν πήρα και το μετάνιωσα τώρα), 5/ και όπως είπε η σοφή νουνού, ντυσε τα καλά και έξω!!! βόλτα βόλτα βόλτα!!! δεν αρρωσταίνουν απ'το κρύο αν είναι ντυμένα καλά, άλλα φταίνε.. 6/ βρες κάτι να σε ξεκουράζει όταν πάνε το βράδυ για ύπνο (ταινία, διάβασμα κτλ)... μην κάνεις δουλειές αφού κοιμηθούν αν μπορείς...

συμφωνω με την Laerta!!!

καλημερα σε ολες!!!!:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα.

ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩ.......

Τερκενλή δε θέλω να ξαναδώ στα μάτια μου.

Όλη νύχτα το στομάχι μου με τάραξε κ έβλεπα κ εφιάλτες (με δολοφόνους και τέτοια).

Πρωί πρωί πήρα το σίδηρό μου με άδειο στομάχι για καλύτερη απορρόφηση (το γνωστό σενάριο δηλ...) και με έγδαρε (και τις άλλες φορές με έγδερνε, απλά τώρα ήταν στο "πιο" του). Τελικά τον έβγαλα μαζί με ένα λίτρο σάλια... (τι σας λέω τώρα).

Τεσπά, πάει το κολύμπι για σήμερα... δεν έχω όρεξ.

Λοιπον τα μπισκοτα βγηκαν πολύ ωραια!!!!!! Μου θυμιζουν αυτα τα τραγανα λεπτα μπισκοτακια με κανελλα που θα προσφεραν σ ενα μικρο γραφικο καφε σε καποια ευρωπαικη πόλη, που συνοδευει καφε ή τσαι....Πολύ με ταξιδεψε η γευση σας λεω ...ή μάλλον εχω αναγκη ενα ταξιδακι...θελω κ ευρωπαικη πόλη τρομαρα μου!:tongue:

κριστι η συνταγη ειναι αυτη http://www.pastrychef.gr/recipe_102.html

λιγο δυσκολη στο πλασιμο...παρατησα τα κουπ πατ που ειχαν πολλες μυτες (δεντρακια, αστερακια κτλ) και πηρα ενα μπιμπερο κ τα εκανα στρογγυλα, μια χαρα βγηκαν!

ΘΕΝΚΣ Τζεμ!!!

Θα τη δοκιμάσω σίγουρα. Την κάνω save.

αυριο το πρωι εχω εξετασεισ. Πάντως φάρμακα δεν πινω και ελπίζω να είναι ορμονολογικο για να δικαιολογήσω και την τριχοπτωση.

Η τριχόπτωση αυτή είναι πολύ συνηθισμένη σε όσες γεννάνε μετά από 3-4 μήνες. Σαν φόρος της φύσης ένα πράγμα:"σούστειλα παιδιά, δώσε μου λίγα από τα μαλλιά σου". Συνήθως σταματάει όταν αρχίσεις να αναρρωτιέσαι αν θα καραφλιάσεις κατά τόπους ή τελείως. Εμένα η φάση αυτή πρέπει να διήρκεσε άλλο ένα 3μηνο- 4μηνο κάτι τέτοιο.

Ποτε σταματησατε την αποστειρωση?

Όταν αρχίσουν να βάζουν στο στόμα τα πόδια τους, τις κάλτσες τους, ότι βρούνε κι ότι δε βρούνε, την κόβεις γιατί δεν έχει νόημα πλέον.

Να πω και το άλλο; Θα το πω, για να αντισταθμίσω όλες τις φορές που διάβαζα ανώνυμα αυτά που λέγατε εσείς. Είναι μια βδομάδα και παραπάνω που ψιλοζαλίζομαι και ψιλοανακατεύομαι το πρωί που παίρνω το λεωφορείο για τη δουλειά. Και έχω και 4 μέρες καθυστέρηση... Να πάρω ένα τεστ από το φαρμακείο σήμερα ή να μην πάρω και να περιμένω; Έχουν και απεργία Δευτέρα Τρίτη, θα με φάει η αγωνία.

Δεν πας για χοριακή καλύτερα?

Πλάκα θάχεις...

Ξανακοιμάμαι... με "έπιασε" τώρα.......

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!! τι γραψατε παλι;;;;;;:shock:

Οχι μαξ περυ!!!!! δεν μπορω να τα λεω κ δημοσια!!! να προτιματε ζαχ/τεια της γειτονιας!!!;):P

Μας παρε τεστ αφου δεν προλαβαινεις σημερα την χοριακη!!! γκαστρεια μου κανει μανδαμ!!! δεν προσεχες,ε;;; ατιμουτσικο!!!!!!

Περαστικα στο μικρο! ναι πολυ νερακι εαν κ οι δικοι μου δεν πινουν!

Μοριτσα κοντευουν τα μικρα 15 μηνων κ χανω πολυ μαλλι! σιδηρο που παιρνω εδω κ 1 μηνα δεν ειδα διαφορα!!!

Αργυρω 4.5 μηνων κοψαμε την αποστειρωση,οντως δεν εχει νοημα οταν βαζουν στο στομα τους οτι βρουνε!!!

Ποτε καλυτερευουν τα μικρα; σχεδον στο χρονο ειδα μεγαλη διαφορα! καλυτερα φυσικα ηταν οταν εκατσαν στο πωπο τους κ επαιζαν στο παρκο!

Εγω τα εχω τωρα στο δωματιο τους,παιζουν,παω κ ελεγχω οτι ολα ειναι καλα κ ετσι κανω τις δουλειες μου!

Τζεμ περαστικα σου!!!! κουραγιο διδυμομανα!!!

Για μενα το χειροτερο το επαθα περυσι(πολλες το θυμαστε) παθαινα ιλιγγους για 3-4 μερες....δεν μπορουσα να περπατησω,να σηκωσω τα μωρα,δεν αντεχα το κλαμα τους,γυριζαν ολα!!!κ ειδικα τις 2 πρωτες μερες την εβγαλα στο κρεβατι,εαν σηκωνομουν εκανα εμετο αμεσως!!!

Κ τοτε εφταιγε το σιδηρο....γι'αυο χαπακωνομαι παλι καθε μερα γιατι ακομα ζαλαδες εχω! θα κανω επαναληπτικη στο μηνα να δω εαν ανεβηκε το σιδηρο!

Hello! Τι γράψατε πάλι!! Έλεος!!

Σήμερα είμαστε καλύτερα ούτε δέκατα, μόνο λίγες μυξούλες η μεγάλη.

Ποιος ρώτησε για τα εμβόλια; Η πάπια νομίζω. Εμένα ο γιατρός μου το ανέβαλε και για τις δύο όταν του είπα ότι η μικρή είχε μύξες. Λογικό είναι αν σκεφτείς ότι μπορεί το ένα να έχει κολλήσει το άλλο και απλώς να μην το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα. Με εμάς έτσι έγινε και μάλιστα η μεγάλη ανέβασε και πυρετούλι.

Λαέρτα εμένα δε με ξενίζει τόσο αυτό . Που μας διαβάζουν. Εφόσον είναι δημόσιο το φόρουμ είναι αναμενόμενο. Κι εγώ σας διάβαζα όταν ήμουν έγκυος χωρίς να γράφω γιατί είχα αγχωθεί τόσο με την εγκυμοσύνη μου που φοβόμουν ότι δεν θα τα καταφέρω να γίνω διδυμομανούλα.

Επίσης όταν είχα πρωταρχίσει να διαβάζω το παρεντς (δεν έγραφα, διάβαζα για λόγους ενημέρωσης) είχα πέσει σε ιστορία μιας γνωστής μου. Το συνειδητοποίησα αφού είχα μάθει πολύ προσωπικά της πράγματα όταν ξαφνικά ανέφερε το όνομα του άντρα της που ήταν ασυνηθιστο. Πάντα να έχετε στο νου σας ότι μας διαβάζουν και ότι μπορεί να μας έχουν αναγνωρίσει κιόλας. Εγώ γι αυτό δεν αναφέρω το όνομα μου (είναι και χαρακτηριστικό) αλλά σίγουρα αν κάποιος που με ξέρει, διαβάσει θα με καταλάβει, δεν κρατάω και τίποτα άλλο κρυφό :oops:.

Τζίνι σήμερα είναι το τραπέζι; Όλα καλά να πάνε!!!

Σέβη, θα σκάσω, πες πού και τι διάβασες να λένε για μας! Είμαι περίεργη, μη μου δώσεις μυστήριο και μ΄ αφήσεις στη μέση!! (στείλε πμ αν δεν γίνεται αλλιώς). Ποια είπε για συνάντηση;; Κι εγώ θέλω! Πάλι εσένα θα βάλουμε να μας οργανώσεις;;;

Μας, τι διαβάζουν τα μπιρμπιλωτά μου μάτια;;; Παίζει να σου ΄ρχεται το τρίτο κατακούτελα;;; Καλή τύχη!

Για τη Σελεστιν δεν ξέρω κάτι. Ελπίζω να είναι καλά και να μπορέσει να μας γράψει σύντομα κανένα νέο.

Αργυρώ υπομονή! Εμένα η φάση από 5 μηνών και μετά ήταν πολύ καλή. Αλλά κοιμόντουσαν μες τη μέρα και δεν βγάζανε ακόμα δόντια. Αράζανε στο ριλάξ με παιχνιδάκια και έκανα ό,τι ήθελα. Αποστείρωση κόψαμε στους 4 μήνες περίπου.

Ουφ! Τελικά η κοπέλα, που ήταν να έρθει με πήρε και μου είπε ότι δεν την απέλυσαν (όπως περίμενε) και καλύτερα να μην την περιμένω άλλο. Είχε πλάκα η κακομοίρα μου το είπε με τόσες τύψεις ότι δεν την απέλυσαν.. Αλλά άντε πάλι στο ψάξιμο. Όσες μου είπατε ότι έχετε γνωστές περιμένετε, άλλη μία προσπάθεια και θα σας πιμιάσω…

Ήταν που είχα και τύψεις η έξυπνη :rolleyes:!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Πάλι εδώ.

Ούτε ύπνος ούτε ξύπνιος. Το στομάχι μου να μην πω τι τόκανα...

Έκανα και τη βλακεία και σταμάτησα τα χάπια του στομάχου (zurcazol) επειδή περιέχουν παντοπραζόλη κι όποιος άκουγε ότι έπαιρνα τέτοιο πράμα στην εγκυμοσύνη του γύριζε το μάτι ανάποδα.

Βέβαια στο 3ο τρίμηνο τι να πάθεις? Τα σχηματισμένα μωρά είναι δυνατό να "ξεσχηματισθούν"??? Τα λέω και τα ακούω μόνη μου. Ντρέπομαι να πάρω και τηλ το γιατρό γιατί θα με κράξει και με το δίκιο του.

Ελπίζω να γλιτώσω το νοσοκομείο.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Τελικα το ρευμα δεν εχει κοπει ακομα!!MASH,μακαρι να μην σου ειχα παρει την πρωτια...λιγες ωρες παραπανω υπνο δεν θα εβλαπτε!!Παιζει εγκυμοσυνη??Θα τρελλαθω Παναγιτσα μου!!!Περαστικα σας,διαβαζω για πυρετους και στεναχωριεμαι.

GEMINI,σε θαυμαζω που θηλαζεις ακομη!!!Υποκλινομαι!!Δεν αποστειρωσες καθολου??Ετσι κανουν στο εξωτερικο,μονο στην Ελλαδα αποστειρωνουμε μανιωδως.

NUNUKA,φοβαμαι να τις βγαλω μονη μου εξω,δεν κολαω στο κρυο αλλα στην ταλαιπωρεια...που να τις παω??γυρω-γυρω στο τετραγωνο??Δεν εχουμε ουτε πεζοδρομια:cry:,ουτε πεζοδρομο.Ευχαριστω για τις συμβουλες και για το κουραγιο!!:P!!

LAERTA,κανει να τις βαζω να καθονται απο τοσο νωρις??Βοηθεια,δυστυχως, δεν μου επιτρεπουν τα οικονομικα να εχω.

CRISTY,αυτο μας ειπε και η παιδιατρος..απαξ και αρχισουν να βαζουν διαφορα στο στομα τους,ακομη και τα χερια τους,ποιος ο λογος.

SEVI-GIO,τα πραγματα καλυτερευουν στον χρονο??Περιμενω κι εγω πως και πως να τις βαζω στο παρκο...υπομονη.

CHEMIN,εσενα κοιμοντουσαν μεσα στην μερα και αν θυμαμαι καλα κοιμουνται νωρις και ξυπνανε αργα...φτου-φτου μην τις ματιασω!!!Καλο ψαξιμο για κοπελα.Επιστρεφεις στην δουλεια??

Φιλια σε ολες και ευχαριστω για τις πολυτιμες συμβουλες!Το πρωι....μαλλον χαραματα,ειχαμε 40 επισκεπτες και μονο 4 τρελες(η μια ημουν εγω),ειμασταν μεσα...δεν το ειχα προσεξει μεχρι που συζητηθηκε.Παω για ταισμα....

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...