Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εχει μπολικη φρουκτοζη νομιζω..αλλα δεν εχω ακουσει οτι δε κανει..κανεις κορτιζονη?

εγω που ξεκινησα πρι μια βδομαδα εκοψα τα κανονικα γλυκα, τα φρουτακια τα τσακιζω!!!

αν κ ο γιατρος μου πε να μην κοψω τιποτα

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Τζίφος. Έκανα ένα λάθος, αποθήκευσε κάτι στην επάνω προεπισκόπηση και, από εκείνη τη στιγμή, αν και ακολουθώ πιστά τις οδηγίες σας... τίποτα. Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα... :(

rPPrp3.png

Joy...καρπούζι λένε ότι δεν κάνει να τρώμε πολύ γιατί όντως έχει πολύ ζάχαρη!!!

Κορίτσια δεν ξέρω αν το ξαναανέφερα αλλά ρώτησα τον παιδίατρο, λόγω καλοκαιριού τι πρέπει να φορέσουμε στα παιδάκια μας όταν γεννηθούν. Λοιπόν, αμάνικο φορμάκι (ζιπουνάκι) από μέσα και απ' έξω λεπτό ύφασμα καλοκαιρινό αλλά μακρυμάνικο ρουχαλάκι. Τουλάχιστον για τις πρώτες 4-5 ημέρες!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Γιούχουουουου! Τα κατάφερα. Ευχαριστώ όλες τις φίλες, που μου συμπαραστάθηκαν αυτές τις δύσκολες στιγμές! Τώρα νομίζω ότι μπορώ πιο ήσυχη να ετοιμάσω το βραδυνό γαλατάκι μου με τα corn flakes μου και να δω στο novacinema την Σάντρα Μπούλοκ στην "Πρόταση"...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Joy...καρπούζι λένε ότι δεν κάνει να τρώμε πολύ γιατί όντως έχει πολύ ζάχαρη!!!

Κορίτσια δεν ξέρω αν το ξαναανέφερα αλλά ρώτησα τον παιδίατρο, λόγω καλοκαιριού τι πρέπει να φορέσουμε στα παιδάκια μας όταν γεννηθούν. Λοιπόν, αμάνικο φορμάκι (ζιπουνάκι) από μέσα και απ' έξω λεπτό ύφασμα καλοκαιρινό αλλά μακρυμάνικο ρουχαλάκι. Τουλάχιστον για τις πρώτες 4-5 ημέρες!

αντε ρε! πρωτη φορα τ ακουω αυτο! μακρυμανικο με ποδια η κοντο?

33E7p2.png

Όλγα, τα θήλασες εννοείς; Είναι ησυχούλια τα μικρουλάκια σου; Τρώνε όλο τα φαγάκι τους;

δηστυχως εγινε βλακεια και σταματησε το γαλα.Ξενο τους δινω

Τωρα με τη ζεστη εχουν κοψει λίγο φαγακι σε αντιθεση με την μαμα που δεν την πτοεί η ζεστη:rolleyes:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ας είναι επιτυχής αυτή η προσπάθειά μου... Τα έχω πάρει στο κρανίο, κόλλησα...!

Αν το θες πιο μεγάλο το τικερ, μόλις μπεις εδώ http://lilypie.com/Pregnancy.php επέλεξε το δεξιά που λέει full size ticker και κάνε ολη την διαδικασία. :P:p

RKdwp3.png

Κοριτσάκια, νύσταξα... Τρέχω για το γάλα με τα συναφή και όση ταινία αντέξω! Ελπίζω απόψε να κοιμηθώ, το αυτό εύχομαι για όλες! Ελπίζω το πρωί, που θα ξημερώσει, να μας βρει όλες ξεκούραστες και χορτάτες από ύπνο!

Σας φιλώ, καληνύχτα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...