Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Σεβ, εγώ έχω μωβ δέντρο!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Για ποιο σύστημα λες ότι έχει γκρίνια?

Παιδιά, σας είπα ότι πλέον τους αφήνω να κοιμούνται μόνο μια ώρα μια φορά την ημέρα και κάπως πάει να στρώσει ο ύπνος ο βραδυνός? Βέβαια, κοιμόμαστε και οι 3 στο κρεβάτι μου μετά τις 2 το πρωί... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Σεβ, εγώ έχω μωβ δέντρο!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Για ποιο σύστημα λες ότι έχει γκρίνια?

Παιδιά, σας είπα ότι πλέον τους αφήνω να κοιμούνται μόνο μια ώρα μια φορά την ημέρα και κάπως πάει να στρώσει ο ύπνος ο βραδυνός? Βέβαια, κοιμόμαστε και οι 3 στο κρεβάτι μου μετά τις 2 το πρωί... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εκοψα τον πρωινο υπνο κ κοιμουντε 2 ωρες το μεσημερι αλλα τα βραδυνα χουνερια δεν βλεπω να κοβοντε!:rolleyes:

Θυμασαι που το λεγαμε στο fb;;;;απο σενα επηρρεαστηκα!

Δεν το βλεπω....σκουζει ο Gio!!!

κ εμενα σκουζει ο δικος μου! μου λεει οσοι πανε εκει δεν εχουν δοντια :mrgreen: Αλλα το βλεπω αν μου κανει κλικ η ιστορια...

Καλα δεν φανταζεσαι ποσες μας διαβαζουν!!! εδω εχω πετυχει να το λενε κιολας!!!;):P

ναι ε?? τι ειναι αυτο χομπι?

Τζεμ, η δίαιτα άρχισε και σταμάτησε χτες το βράδυ... Αρχικά έφαγα ποπκόρν, μετά ντόνατς (σας λέω θα με καταστρέψει αυτό το καινούριο μαγαζί), ε και μετά τίποτα άλλο. Αυτά αρκούσαν. :tongue::tongue::tongue::tongue:

σλουρπ σλουρπ!

Σήμερα τσάκισα κι άλλα διάφορα. Τώρα βέβαια έχω άλλο σχέδιο, θα το κάνω πρώτα και μετά θα σας πω πως θα πάει. Είναι πολύ αμφιλεγόμενο όμως... :evil::evil::evil::evil:

τι τι τι??????????

Τερκενλήήήήήή, θέλω κι εγώώώώώώ!!!!

Όσο για τις δραστηριότητες, ένα θα σας πω, πλέον όποια είναι πρέπει να περιλαμβάνει και μωρά μέσα... Αυτό συνειδητοποιώ...

αστο κ εγω το σκεφτομαι πχ γυμναστηριο με παιδοτοπο...δεν εχει στην πολη μας. Απο την αλλη θες να ξεφυγεις λιγο κ απ το νιαρ νιαρ...δε θες? Το καλυτερο που φανταζομαι σε μερικα χρονια ειναι οτι πανε πχ 5-6 καρατε κ εσυ πας διπλα διαλογισμο./χορο/ καφε κτλ κτλ. Τελειο!!!!!!!! αργει ομως ακομα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λαερτα εγω εφαγα πρωτα donuts κ μετα ποπ κορν!

Nanou donuts λεγεται το μαγαζι;

Ναιιιιιιιιι, Νάνου, αυτό είναι!!!! Και σε σκέφτηκα, ξέρεις, όταν διάβασα που βρίσκεται το πρατήριο αλλά μετά το ξέχασα!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Μα δεν είναι δωρεάν??????

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Κλώσσες σταματήστε να γράφετε! Δε σας προλαβαίνω με το σούρσιμο...και με ξεσηκώνετε που τα βλέπω μετά όλα μαζεμένα!

Π΄ρεπει να κάνω και καμια δουλειά..!:?

μλ δεν έχω μετρήσει ποτέ Σεβ. όσα νομίζω ότι χρειάζεται μες την ημέρα.

Σήμερα ήταν πολύ καλύτερα και τα 2. Νομίζω η Μαρίσα σα να καθάρισε..ακολουθεί κι ο αδερφός.

Αυριο εχει βολτα το πρωι!

Λαέρτα τί βλέπεις?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτό πρέπει να είναι στοιχείο υδάτινου ζωδίου...χμμμ:rolleyes::rolleyes: Εγώ την αποφεύγω την τύπισσα και την εκπομπή της.

Τζεμ, μη σε μπερδεύει ο ήχος της βουλωμένης μύτης, γιατί επειδή έχουν λεπτά τοιχώματα τα σωματάκια τους, ακούγεται λες και είναι εκ των έσω ενώ δεν είναι.

Φευγω στα αληθεια

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

λοιπον περασε η ωρα κ θελω να ψησω κτ μπισκοτα με μελασα που εκανα..μαλλον αισχως θα ειναι αλλά ειχε παρει ο αντρας μου μελασα κ δεν τη χρησιμοποιησαμε τελικα κ ελεγα να μην παει χαμενη...

θα ξαναμπω..

εντιτ: παπιτσα θα δουμε αυριο, λογικα τον ακουσει ο ντοκ κ θα καταλάβει,ε?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για μένα, έχω δικαίωμα να κλάψω και να τα βγάλω από μέσα μου συμπάσχοντας με άλλους... Τι να πω, γεράματα... Τα είπαμε αυτά... :tongue::tongue::tongue:

Τζεμ, δεν το έχετε νομίζω εκεί που μένεις... :confused::confused::confused: Θα σου πω όμως αν αξίζει, είναι ολόκληρη επιστήμη... Ντιτόξ με χυμούς και υδροθεραπεία... ;)

120247mcv711uxx1.gif

Τζεμ, δεν το έχετε νομίζω εκεί που μένεις... :confused::confused::confused: Θα σου πω όμως αν αξίζει, είναι ολόκληρη επιστήμη... Ντιτόξ με χυμούς και υδροθεραπεία... ;)

α ειναι πολύ προχω δηλαδη...μακαρι να εχει αποτελεσματα:D θελω ενημερωση οταν ξερεις;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λαερτα αυτο το πρατηριο ειναι στη γειτονια μας αρκετα χρονια,δεν θυμαμαι ποσα ακριβως αλλα πανω απο 15! πια το ανοιγει για το κοινο 7 με 9.30 το βραδυ....δεν λεω για την ουρα που εχει! πηγε ο Gio στις 19.05 κ περιμενε 25 λεπτα στην ουρα γιατι ειναι παμφθηνα!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια ΣΟΣ!!!!!!

ειναι καμια ξυπνια?

πηγα να συνδεσω το πολυμηχανημα με τον υπολογιστη και διαπιστωνω οτι οι ντραιβερς απο το μηχανημα δεν ειναι συμβατοι με τα γουιντοους του υπολογιστη.Τι κανω???????????????????????????????????????

πειτε μου σας παρακαλω οτι υπαρχει καποια λυση γιατι ειναι καινουργιο και το μηχανημα,πριν 1,5 μηνα το πηρα,μην μου μεινει αμανατι!!

και οχι τιποτε αλλο αλλα δεν θα ξερω σε τινος πωλητη το κεφαλι να το φερω.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

κοριτσια ΣΟΣ!!!!!!

ειναι καμια ξυπνια?

πηγα να συνδεσω το πολυμηχανημα με τον υπολογιστη και διαπιστωνω οτι οι ντραιβερς απο το μηχανημα δεν ειναι συμβατοι με τα γουιντοους του υπολογιστη.Τι κανω???????????????????????????????????????

πειτε μου σας παρακαλω οτι υπαρχει καποια λυση γιατι ειναι καινουργιο και το μηχανημα,πριν 1,5 μηνα το πηρα,μην μου μεινει αμανατι!!

αχ δε μπορω να σε βοηθησω νομιζω...

googlαρε τον αριθμο του πολυμηχανηματος με τα windows σου πχ. hp5648 for windows 7 μπας κ βγαλεις τιποτα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

θα εκραγει ο εγκεφαλος μου!!!!!

τι σκατα γουιντοους ειναι αυτα???35 εικονιδια και δεν εβρισκα πως κλεινει.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

κριστι καλα εκανες και ξεκουραστηκες το πρωι...τις εκμεταλλευονται τετοιες ευκαιρίες;) Πολυασχολη εισαι κ εσυ...δεν ξερω με τα διδυμα τι θα κανεις...αλλά αφου πιλοταρεις κιολας δε νομιζω να κολλησεις με τα διδυμα...θα τα ξεπετάξεις εσυ!! εμενα μερικες φορες με πιανει απογοητευση οτι δε θα μπορω ποτε να ειμαι τοσο free.:rolleyes:

ορο κανει τοσο συχνα?? κ πετυχαινει?

Ναι, βάζουμε ορό συχνά και καταφέρνουμε κ κοντρολάρουμε το "θεματάκι" μας, καθότι έχουμε κ κρεατάκια κ είμαστε λίγο επιρρεπείς. Ε είμαστε 4,5 ετών και το ενδεχόμενο χειρουργικής αφαίρεσης το έχουμε απομακρύνει...

Κι εδώ να θέσω απορρία!

Εάν το ένα από τα δύο δίδυμα είναι άρρωστο και το άλλο όχι, κορίτσια, ΄χανουνε και τα δύο το υποτιθέμενο εμβόλιο που είχαν να κάνουν για να μη χάνουμε την μπάλα??και να συμβαδίζουν? ή μπα?

Μωρ΄ σύ, μούβαλες υλικό για μελλοντική σκέψη τώρα...

Αλλά πάλι όχι, ας μην αγχωθώ ακόμη.

Ασχετο 5ml ορο σε καθε ρουθουνι δεν ειναι πολυ;;; ποσο βαζετε εσεις;;;

Όταν ήταν πιο μικρή βάζαμε από 2,5 σε κάθε ρουθούνι. Δεν είναι τίποτα. Ξέπλυμα είναι. Α, και κάποιες φορές, αν φτιάξεις 1 ποτηράκι νερό με διαλυμένο 1 κουταλάκι αλάτι, μπορείς να βάλεις λιγότερο σε κάθε ρουθούνι (από 1,5 πχ) είναι πιο αποτελεσματικό, αλλά μάλλον "καίει" λιγάκι αν το κάνεις συνέχεια, γιατί μας το είχε πει η παιδίατρος σε φάση "έξαρσης" να το κάνουμε.

Όσο για τις δραστηριότητες, ένα θα σας πω, πλέον όποια είναι πρέπει να περιλαμβάνει και μωρά μέσα... Αυτό συνειδητοποιώ...

Κι αυτό ψυχοθεραπεία είναι... Μέχρι να μπορείς να τα αποχωρίζεσαι αρχικά για 1 ώρα τη βδομάδα για κάτι δικό σου πχ, μπορείς να "φτιαχτείς" με δραστηριότητες τύπου babyswimming (μάλλον δύσκολο με δίδυμα), ή μουσικοθεραπεία ή playgroups όπου πάνε κι άλλες μαμάδες στην ίδια φάση με τη δική σου.

λοιπον περασε η ωρα κ θελω να ψησω κτ μπισκοτα με μελασα που εκανα..μαλλον αισχως θα ειναι αλλά ειχε παρει ο αντρας μου μελασα κ δεν τη χρησιμοποιησαμε τελικα κ ελεγα να μην παει χαμενη...

θα ξαναμπω..

Κι εγώ περίσσεια μελάσσα από παρόμοια φάση.

Ανυπομονώ να μου πεις τι αποτέλεσμα θα βγει, 'αμα είναι να τα φτιάξω κι εγώ.

Επίσης έχω κι ένα βαζάκι χαρουπόμελο. Τι μπορώ να το κάνω. (Εκτός του να μπω στον πειρασμό και να το "σπάσω" καταλάθος???)

κοριτσια ΣΟΣ!!!!!!

ειναι καμια ξυπνια?

1) κοιμήσου

2) Ονειρέψου ότι υπάρχει λύση.

Φαντάζομαι θα μπορείς να εγκαταστήσεις καινούργια windows στο pc σου?

Για όλα υπάρχει λύση.

Καληνύχτα.

Πάω να ξεραθώ.

Ελπίζω να το καταφέρω.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...