Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλά που είναι και η Τζίνι ρε παιδιά με τα μούλτι κουότε και τους σχολιασμούς της ! Αρκεί να διαβάσω ποστάρισμά της, και καταλαβαίνω τί έχετε γράψει 2-3 σελίδες πριν! :tongue:

Κάντυ καλώς τα "άκουσες" τα νινιά !

Άντε , κι από δω και πέρα..πολύ κλωτσομπούνι συντροφιά με την ημέρα :D

Εγώ θυμάμαι με κάτι περίεργες γεύσεις, εκτός φυσικά της σοκολάτας, κάνανε χαμό ! Καλά δε σου λέω με "σκορδάτες" γεύσεις το τί γινότανε!!

Κίρα κι εσύ εκεί κοντά είσαι, τα έχεις ακούσει λογικά γιατί είσαι δευτερότοκος , έτσι δε λένε?

Μορίτσα πώς πήγαν οι εξετάσεις σου? Όλα καλά? Τελικά, όλες εδώ λένε ότι είναι από τα φάρμακα. Όσο για τη μέση, υπομονή μέχρι να..περπατήσουν..

Μετά η αγκαλιά θα τους φαντάζει ψιλό-καταπίεση -νομίζω..αν κρίνω από εμένα μικρή που μου έλεγαν, αλλά φαντάζομαι στα περισσότερα μωράκια, και είναι λογικό.

Λαέρτα, γκλιν γκλον γκλιν γκλον γκλιν γκλον σου λέω!!!!!!!!

Ελίζα και του χρόνου το δεντράκι!!!

Κι εγώ προβληματίζομαι τί να κάνω..να στολίσω δέντρο ή νιέτε.

Εδώ τραβάν τις κουρτίνες και τις γλύφουν, δε θα κάνουν το ίδιο στο δεντράκι? Και Χριστούγεννα χωρίς δεντρο δε λέει..μας έχουν που μας έχουν μαυρίσει, εεε το αποφασίζω τώρα! ΘΑ στολίσω! ΚΑι θα λέω 2 επιπλέον "Μη" και "ουΪ" από όσα λέω κάθε μέρα. ΕΕΕ και? Το θέμα είναι πότε θα το κάνω..

Σεβ, γέλασα πολύ με τα ξαπλώματα στα πλακάκια, γιατί είναι τρομερή αλήθεια αυτό! Πάνε εκεί που δεν έχει χαλί! Και είναι αδύνατο να είναι όλα καλυμμένα..!! Ειδικά στο δικό μας σπίτι.. Εμένα καμιά φορά του Γιωργήλου (ο μπαμπάς μας, μου έκανε παρατήρηση να το γράφω με "Η":rolleyes::rolleyes: λέει γιατί είναι από το ιήλ..κτλ:?) η κοιλίτσα κρυώνει κι έχει ξυνίλες, γιατί όταν κουράζεται από μπουσουλοπερπατήματα, την ξαπλώνει κάτω και ξεκουράζεται. Και 8 στις 10 το κάνει εκεί που είναι άστρωτα και μετά καμιά φορά έχει ξυνίλες..:rolleyes:

Τζεμι τζέμι, αρρωστούλα κι εσύ ? Εν τω μεταξύ έχεις κάνει εμβόλιο είπες ,ναι?

Σε κόλλησε ο μικρός ή ο σύζηξ ήτο φορέας? Πώς είναι να αρρωσταίνεις και να έχεις και τα δίδυμα, δεν το έχω μάθει ακόμα και ούτε θέλω να το μάθω!!

Και νουνού και λάιτ!! Αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκα και μετά ήταν το ανθότυρο -γιαμι- γιάμι. Να υποθέσω ότι εφόσον δεν είσαι στα τυριά, είσαι στα αλλαντικά?? μιαμ..

Φρόσω??????????????????

ΚαλιτεχΝάκι καλή αρχή! έχεις αποφασίσει, θα ταξιδεύεις μ\να πηγαίνεις εσύ πχ Αθήνα για τις παραγγελίες, θα τα στέλνεις με κούριερ, τι??

Στον επιστήμονα πώς και αποφασίσατε να πάτε? εννοώ δηλ. τί σημάδια είδατε? Ήταν απο κοινού? Ποιος το πρότεινε πρώτος? Αν θες, κι ό,τι θες λες.

Μας είναι ο πρώτος σας πυρετός τόσο υψηλός? Του έπεσε ? Τί δίνεις μόνο ντεπόν? Τα κορίτσια εδώ λέγαν για εντριβούλες, λογικά θα ξέρεις.

Μικρός ο κόσμος εε? Κι εγώ τη labc81 από εδώ την είχα πετύχει στις θερμοκοιτίδες.. και ποιος ξέρει και ποια άλλη..

Τώρα που είπα θερμοκοιτίδες..

κορίτσια,να σας πώ..τότε που ήμουν έγκυος, μας διαβάζαν κι άλες κοπέλες, -καλά αυτό λογικά συμβαίνει πάντα και παντού- απλά μου είχαν στείλει κάποιες πμ ή δημόσια κτλ μετά που γέννησα για συμπαράσταση, ευχές κτλ.

Κάποια στιγμή, δε θα το ξεχάσω, αφού λοιπόν είχε αναφερθεί για άλλη μια φορά δημόσια/ξεκάθαρα το μαιευτήριο που ήμασταν και η πορεία η καλή, καλά νέα των παιδιών, πήρα κάτι μηνύματα κτλ, και την επόμενη μέρα που πήγαμε επισκεπτήριο,στο δωμάτιο που ντυνόμασταν και πλέναμε τα χέρια μας, στον καθρεύτη πάνω από τον νιπτήρα, είχανε κολλήσει μια πάπια βασίλισσα με στέμμα και δύο παπιά, σε αυτοκόλλητα ..!!:confused::shock::shock: Κι επειδή συνέντρεχε με "μηνύματα" , τρελλάθηκα, αλλά δε σας το είχα πει!

Τζόυ περαστικά σας ρε σύ!

Μα τί γίνεται επιτέλους?? Με το καλημέρα?

Τζαζού έχω βγάλει κι εγώ 2 φρονιμήτες σε μία μέρα, και το έχω δει το έργο.. Κουράγιο ! Αυτό που έγραψες για τα σάιτ, με κάλυψες απόλυτα ! Αν και ήθελα να κάνω λίγο πειραγματάκι..στα κορίτσια.. χεχε:tongue:

Νουφι εσύ για να μην προλαβαίνεις..θα πρέπει να είναι ο κρόνος από πάνω σου και να μη σε αφήνει σε ησυχία. Μια που τα ξέρεις, από ποια ηλικία κι έπειτα θεωρείς ότι είναι εφικτό να πηγαίνουμε τα παιδιά μας θέατρο? Θέλω να δω πόσο έχω ακόμα ;)

Μάγισσα, κοπιάρω συνταγή. Να δώ τί και πότε θ τα κάνω όλα αυτά που κοπιάρω!

Την είδατε τη σενδόνη ??????

Δείτε τη καλά, γιατί θα αργήσω να ξαναγράψω τόσα μαζεμένα! χαχαχ:P:tongue:

Κι όχι τίποτα άλλο, τώρα βαριέμαι να γράψω και τα νέα μας, και να πώ για χθες. Αύριο πάλι.

θα πατήσω το κλικ κι ο θεός βοηθός γιατί μετά δεν ξαναγράφω συλλαβή έτσι και χαθούν!

Να μη σας πώ τί έχει να γίνει εάν χάσω σύνδεση και αναβοσβήνει το λαμπάκι του μπροαντμπαντ !:evil:

Επεξεργάστηκαν by duckface
ετσι για χαβαλέ!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Το πρωινό μου το ανακύρηξα σε "τεμπελοπρωινό" και κοιμόοοομουνα...

(οκ, ξύπναγα κάθε 30΄ από τις γνωστές καούρες, αλλά μετά τον ξανάπαιρνα).

Μετά βέβαια... οι μηχανές στο φουλ: μαγείρεμα, να πάρω τη μικρή απ΄ το σχολείο, κολυμβητήριο, να πάμε στης αδερφής μου, να την μαζέψω γιατί ειχε τον "αμάζευτο", ο σύζυξ ήτο απογευματινός κι η επιβάρυνση όλη δική μου. Τεσπά, άντεξα!!!

Κρίς πολύ ωραία έχουν γίνει τα δημόσια όμως???

Για ροζ δέντρο πρώτη φορά ακούω!

Κι εγώ δεν είχα ακούσει, αλλά η μικρή το είδε και...ΕΙΔΗΣΗ: Σήμερα δεν ανέφερε τίποτα περί δέντρου.

Αν το ξαναπεί θα πω το κορυφαίο της νουνού: "Ξεβάφει". Πολύ μου έρεσε!!!

Τζίνι να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου!!!

Και ναι, τα Δημόσια μαιευτήρια είναι πολύ καλά. Δεν σταματώ τη διερεύνηση, πιστεύω θα βγάλω άκρη. Στη χειρότερη χειρότερη, θα μου κοστίσει τα μισά απ΄ ότι το ΙΑΣΩ.

Αναφορικά με τις μύξες, εμείς έχουμε καθιερώσει το 5ml ορό σε κάθε ρουθούνι πρωί βράδυ, βρέξει - χιονίσει. (Παίρνω μεγάλο μπουκάλι ορό και τον βγάζω με τη σύριγγα). Αυτό προληπτκά.

Αν τύχει να αυξηθούν οι μυξούλες, εντριβούλα στο στήθος με βιξ.

Αναφορικά με τον ψυχίατρο, πήγα προληπτικά με το που πάτησα το πόδι μου στα πεθερικά φέτος το καλοκαίρι και μπορώ να πω ότι πέτυχα τους στόχους:

-Δεν τρελάθηκα

-Δεν τσακώθηκα (εγώ - γιατί τελικά τσακώθηκε ο σύζυξ)

Και ναι, έχει σημασία 1)να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας και 2)να βλέπουμε κόσμο. Αν τα συνδυάζουμε, ακόμη καλύτερα.

Αυτό είναι γενικό.

Το έχω σαν κανόνα για μένα.Τώρα, πάω κολύμπι κ γιόγκα.

Προ γκαστριάς (πέρυσι - αρχή κρίσης) πήγαινα χορό της κοιλιάς κ χορωδία.

Πρόπερσι έκανα κλασσικό τραγούδι κ αραιά και που καμιά πτήση για να διατηρώ το πτυχίο του πιλότου σε ισχύ (κάποτε τα οικονομικά μου ήταν αρκετά ανθηρά για να γραφτώ σε σχολή πιλότων - εκεί γνώρισα και τον "πρίγκηπά" μου)

Κι εννοείται πριν από αυτά, αναλόγως, γυμναστήρια, χορωδίες, ωδεία κλπ, κλπ (δεν είχα γίνει ακόμη μανούλα βλέπεις...)

ήθελα νάξερα με τα δίδυμα πότε θα μπορέσω να ξεμυτίσω για οτιδήποτε, έστω κι αν απέχει έτη φωτός από όλα αυτά που έκανα πριν.

ΓΜΤ, έφαγα λίγο τσουρέκι ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ και είναι σα να έχουν κάτσει κάρβουνα στο λαιμό μου.

Σας Καληνυχτίζω!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Σεμίν αν σου πώ , ότι οι σκέψεις σου δε με ξενίζουν? Τις θεωρώ φυσιολογικές.

Δυστυχώς κι εγώ πολλές φορές έχω παρόμοιο τρόπο σκέψης, και λέω δυστυχώς γιατί δε θέλω..δεν κάνει στην εποχή μας..

Μου άρεσε πάντως η απάντηση της νουνού! Κράτα αυτήν!!

Η Σελεστίν που χάθηκε? ξέρεις?

Έυη κι εγώ έτσι νιώθω αρκετές φορές διαβάζοντας τα νέα σας. Είναι κάτι μαγικό, να βλέπεις γραμμένες τις σκέψεις σου, τα νεύρα σου, τα καλά σου, κομμάτια της καθημερινότητα΄ς σου να τα περιγράφουν άλλοι για τον εαυτό τους!!!!

Αρτσι πώς πήγε η 1η μέρα? τελικά δε μου είπες? ποιο κτήριο έκανες? το σχολικό ή το σπ΄τι στη βούλα?

τζίνι εχεις πμ! Απάντα φεισμπουκ που θα μπω από κινητό, γιατί εδώ τα ριαλια ριαλια ριαλια, τα ζα μου αργά!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

τζινι κ εγω απορια το χω για τις καμερες..γιατι τετοια οχυρωση??

Παντως δεν εχω ιδεα να σ πω!

Στειλε καμια κρεπουλα ρε κ απο δω!!!!!

αργυρω μεγεια το τικεράκι!;)

παπιτσα ηρθε το παπλωματακι!

δεν το εχουμε κανει της γριπης, και δν ξερω να σου πω αν κολλησαμε, αν κρυωσαμε τι επαιξε τελοσπάντων. Τα μωρα θα το κανουν αυριο που θα παμε ντοκ.

ο μεγαλος με ανησυχει με το βηχαλακι περισσοτερο...

λαερτα πως πηγε η διαιτα σημερα?? εγω δεν:rolleyes: Εφτιαξα κ κατι μπισκοτα κανελλας με χριστουγεννιατικα κουπ πατ, που μετα ηθελα να τα γλασαρω (1η φορα το επιχειρησα αυτο). Ωραια βγηκαν! (τσσσσςςς!:tongue:) αλλά μιλαμε τα εφτιαξα τοσο γρηγορα οσο ηταν η μαμα μου εδω η οποια με κοιτουσε με στυλ "εδω ο κοσμος χανεται κ εσυ..." Τι να κανω, μ επιασε οιστρος!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα.

Το πρωινό μου το ανακύρηξα σε "τεμπελοπρωινό" και κοιμόοοομουνα...

(οκ, ξύπναγα κάθε 30΄ από τις γνωστές καούρες, αλλά μετά τον ξανάπαιρνα).

Μετά βέβαια... οι μηχανές στο φουλ: μαγείρεμα, να πάρω τη μικρή απ΄ το σχολείο, κολυμβητήριο, να πάμε στης αδερφής μου, να την μαζέψω γιατί ειχε τον "αμάζευτο", ο σύζυξ ήτο απογευματινός κι η επιβάρυνση όλη δική μου. Τεσπά, άντεξα!!!

Κι εγώ δεν είχα ακούσει, αλλά η μικρή το είδε και...ΕΙΔΗΣΗ: Σήμερα δεν ανέφερε τίποτα περί δέντρου.

Αν το ξαναπεί θα πω το κορυφαίο της νουνού: "Ξεβάφει". Πολύ μου έρεσε!!!

Τζίνι να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου!!!

Και ναι, τα Δημόσια μαιευτήρια είναι πολύ καλά. Δεν σταματώ τη διερεύνηση, πιστεύω θα βγάλω άκρη. Στη χειρότερη χειρότερη, θα μου κοστίσει τα μισά απ΄ ότι το ΙΑΣΩ.

Αναφορικά με τις μύξες, εμείς έχουμε καθιερώσει το 5ml ορό σε κάθε ρουθούνι πρωί βράδυ, βρέξει - χιονίσει. (Παίρνω μεγάλο μπουκάλι ορό και τον βγάζω με τη σύριγγα). Αυτό προληπτκά.

Αν τύχει να αυξηθούν οι μυξούλες, εντριβούλα στο στήθος με βιξ.

Αναφορικά με τον ψυχίατρο, πήγα προληπτικά με το που πάτησα το πόδι μου στα πεθερικά φέτος το καλοκαίρι και μπορώ να πω ότι πέτυχα τους στόχους:

-Δεν τρελάθηκα

-Δεν τσακώθηκα (εγώ - γιατί τελικά τσακώθηκε ο σύζυξ)

Και ναι, έχει σημασία 1)να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας και 2)να βλέπουμε κόσμο. Αν τα συνδυάζουμε, ακόμη καλύτερα.

Αυτό είναι γενικό.

Το έχω σαν κανόνα για μένα.Τώρα, πάω κολύμπι κ γιόγκα.

Προ γκαστριάς (πέρυσι - αρχή κρίσης) πήγαινα χορό της κοιλιάς κ χορωδία.

Πρόπερσι έκανα κλασσικό τραγούδι κ αραιά και που καμιά πτήση για να διατηρώ το πτυχίο του πιλότου σε ισχύ (κάποτε τα οικονομικά μου ήταν αρκετά ανθηρά για να γραφτώ σε σχολή πιλότων - εκεί γνώρισα και τον "πρίγκηπά" μου)

Κι εννοείται πριν από αυτά, αναλόγως, γυμναστήρια, χορωδίες, ωδεία κλπ, κλπ (δεν είχα γίνει ακόμη μανούλα βλέπεις...)

ήθελα νάξερα με τα δίδυμα πότε θα μπορέσω να ξεμυτίσω για οτιδήποτε, έστω κι αν απέχει έτη φωτός από όλα αυτά που έκανα πριν.

ΓΜΤ, έφαγα λίγο τσουρέκι ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ και είναι σα να έχουν κάτσει κάρβουνα στο λαιμό μου.

Σας Καληνυχτίζω!!!

χαχχα!

ρε συ! μου θυμίζεις εμένα...!! (για τις πολυασχολίες εννοώ).

μακάρι να ξεμυτίσεις κοριτσάρα μου εσύ πιο γρήγορα από εμάς! Γιατί εμείς...

εγω τώρα σκέφτομαι να ξεκινήσω σπουδές θεάτρου.. τρόπον τινά..σε λαιτ εκδοχής βεβαίως βεβαίως..κάτι έχω βρει, θα δούμε, ακόμα κρατάω μικρό καλάθι.

Μιαμ μωρέ με τα γλυκά τέτοια ώρα..!

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

κριστι καλα εκανες και ξεκουραστηκες το πρωι...τις εκμεταλλευονται τετοιες ευκαιρίες;) Πολυασχολη εισαι κ εσυ...δεν ξερω με τα διδυμα τι θα κανεις...αλλά αφου πιλοταρεις κιολας δε νομιζω να κολλησεις με τα διδυμα...θα τα ξεπετάξεις εσυ!! εμενα μερικες φορες με πιανει απογοητευση οτι δε θα μπορω ποτε να ειμαι τοσο free.:rolleyes:

ορο κανει τοσο συχνα?? κ πετυχαινει?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

είδα "Πάμε πακέτο" και πλάνταξα πάλι!

Άσχετο: ρε παιδιά, πολύ με φρικάρει που μας διαβάζουν άτομα χωρίς να λένε ούτε ένα γεια. Πείεργο μου φαίνεται... Καλά, αυτό με τα αυτοκόλλητα είναι είτε για τρελλό ενθουσιασμό είτε για γερή φρίκη. Εσύ πως την είδες, Ντακ?

120247mcv711uxx1.gif

έφυγα!

Τζεμ ο βήχας είναι ξηρός ή ακούγεται και συριγμός?

Κι εδώ να θέσω απορρία!

Εάν το ένα από τα δύο δίδυμα είναι άρρωστο και το άλλο όχι, κορίτσια, ΄χανουνε και τα δύο το υποτιθέμενο εμβόλιο που είχαν να κάνουν για να μη χάνουμε την μπάλα??και να συμβαδίζουν? ή μπα?

Εγώ δίααιτα θα ξεκινήσω, μόλις τελειώσουν όσα έμειναν από τη χθεσινή γιορτή.

Φεύγω!

Paulo Coelho

χαχχα!

ρε συ! μου θυμίζεις εμένα...!! (για τις πολυασχολίες εννοώ).

μακάρι να ξεμυτίσεις κοριτσάρα μου εσύ πιο γρήγορα από εμάς! Γιατί εμείς...

εγω τώρα σκέφτομαι να ξεκινήσω σπουδές θεάτρου.. τρόπον τινά..σε λαιτ εκδοχής βεβαίως βεβαίως..κάτι έχω βρει, θα δούμε, ακόμα κρατάω μικρό καλάθι.

Μιαμ μωρέ με τα γλυκά τέτοια ώρα..!

κ εγω το σκεφτηκα αυτο:rolleyes:

να το κανεις αυτο που σκεφτεσαι...ωραιο ακουγεται!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τζινι ντιαρ ουτε εγω γνωριζω απο καμερες!

Χρυσοχερα μου......

Μας περαστκα στο παιδι! εχει ακομα; μονο ντεπον εδωσες;

Παπιτσα κ μενα εχθες μου εκανε ξινιλες ειδικα με το γιαουρτι! σημερα οχι αλλα δεν ξαπλωσε/κοιμηθηκε στο πατωμα!:rolleyes:

Αλλα πολυ γκρινια αυτο το συστημα....ουφ!

Κ εγω θελω να στολισω αλλα θα τρωνε τα κουκουναρια που εχει πανω!

Αναποδο νεντρο εχει βγει εδω κ μια δεκαετια! εγω το ειδα πρωτη φορα στη εκθεση της Θεσσαλονικης!

Κ ροζ/μαυρο/μωβ δεντρο υπαρχει! κ ροζ λαμπακια!!!

Διαφημίσεις

Άσχετο: ρε παιδιά, πολύ με φρικάρει που μας διαβάζουν άτομα χωρίς να λένε ούτε ένα γεια. Πείεργο μου φαίνεται... Καλά, αυτό με τα αυτοκόλλητα είναι είτε για τρελλό ενθουσιασμό είτε για γερή φρίκη. Εσύ πως την είδες, Ντακ?

Με τη δουλεια (μια που ρώτησες) με ζήτησε η προισταμένη της άλλης υπηρεσίας για να καλύψω μια κοπέλα που θα βγει σε άδεια τοκετού. Το αντικείμενο είναι αυτό που με χαλάει... Τρελλά όμως...

Δεν το βλεπω....σκουζει ο Gio!!!

Καλα δεν φανταζεσαι ποσες μας διαβαζουν!!! εδω εχω πετυχει να το λενε κιολας!!!;):P

Οσο για τη δουλεια δεν μπορεις να το αποφυγεις;

Ασχετο 5ml ορο σε καθε ρουθουνι δεν ειναι πολυ;;; ποσο βαζετε εσεις;;;

Τζεμ, η δίαιτα άρχισε και σταμάτησε χτες το βράδυ... Αρχικά έφαγα ποπκόρν, μετά ντόνατς (σας λέω θα με καταστρέψει αυτό το καινούριο μαγαζί), ε και μετά τίποτα άλλο. Αυτά αρκούσαν. :tongue::tongue::tongue::tongue:

Σήμερα τσάκισα κι άλλα διάφορα. Τώρα βέβαια έχω άλλο σχέδιο, θα το κάνω πρώτα και μετά θα σας πω πως θα πάει. Είναι πολύ αμφιλεγόμενο όμως... :evil::evil::evil::evil:

Τερκενλήήήήήή, θέλω κι εγώώώώώώ!!!!

Όσο για τις δραστηριότητες, ένα θα σας πω, πλέον όποια είναι πρέπει να περιλαμβάνει και μωρά μέσα... Αυτό συνειδητοποιώ...

120247mcv711uxx1.gif

αν ειναι τοσο χαλια δεν μπορεις να το αποφυγεις...η επομενη επιλογη ειναι η ανευ αποδοχων?? Παντως ειναι λιγο βασανο ν ασχολεισαι καθε μερα επι ωρες με κατι που σε χαλαει...λεω εγω τωρα...

έφυγα!

Τζεμ ο βήχας είναι ξηρός ή ακούγεται και συριγμός?

δυστυχως ακουγεται και συριγμος...νομιζω.

ειμαι κ εγω χαλια τωρα εχω κ πονοκεφαλο κ αναρωτιεμαι αν εχουν κ αυτα/. Βεβαια δεν γκρινιαζουν, αρα λογικα δε θα χουν...

Κι εδώ να θέσω απορρία!

Εάν το ένα από τα δύο δίδυμα είναι άρρωστο και το άλλο όχι, κορίτσια, ΄χανουνε και τα δύο το υποτιθέμενο εμβόλιο που είχαν να κάνουν για να μη χάνουμε την μπάλα??και να συμβαδίζουν? ή μπα?

φανταζομαι οτι θα τα κανουν μαζι...δεν ξερω...

Εγώ δίααιτα θα ξεκινήσω, μόλις τελειώσουν όσα έμειναν από τη χθεσινή γιορτή.

Φεύγω!

κι εσυ για διαιτα? ερχονται και γιορτες γμτ.. εγω ολο αυριο κ αυριο λεω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ξανάρθα! :tongue:

1/ Πέρασα φρική δε λέω. Με τρόμαξε, μετά τη συγκίνηση όμως με τρόμαξε. Είχα κι έγνοια τότε και με το γάλα μή μου κοπεί..αυτό που προσπαθούσα να αυξήσω..ξέρεις..

Μετά όμως από καιρό έτυχε να διαβάσω κι εγώ κάτι άλλο εδώ για κάποιο διάστημα, χωρίς να γράψω, οπότε κατάλαβα κάτι περισσότερο..

Αυτά!

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...