Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Χρόνια πολλά και καλά στα Τζινάκια! Γερά και καλότυχα να είναι πάντα!!!

σημερα ξεκινησαμε συνεδριες σε ψυχολογο με τον αντρα μου και απο κεινη την ωρα το κεφαλι μου παει να σπασει απο τον πονοκεφαλο.

μου εσπασε λιγο τα νευρα η ψυχολογος αλλα τεσπα...θα δειξει....

αυτο που μου ειπε ειναι οτι πρεπει να εχω κι αλλο ρολο εκτος απο μαμα και να φροντισω να κανω κατι πχ γιογκα,τενις,τρεξιμο κατι που να ειναι σε ομαδα.

επισης πρεπει να παρουμε ενα μηχανημα το οποιο κοστιζει9500 και παω η καλη σου στο ικα να ρωτησω ποσο καλυπτει και μου λενε 1200:shock::shock::shock::shock::confused::confused:

σιγα ρε παιδια μην δινεται τοσα δεν θα ξερουμε τι να τα κανουμε..τι να πεις?

Δε ξέρω ρε παιδιά, απ΄τη μια νομίζω ότι μια επίσκεψη σε ψυχολόγο όλες θα μας βοηθούσε αλλά απ΄την άλλη αν είναι να φύγω και να νιώθω χειρότερα για τον εαυτό μου, τι να το κάνω; Ωραία τα λόγια, χρόνο και χρήμα για άλλο ρόλο πού θα βρεις σου είπε;

Αυτό το ΙΚΑ -και ο ΟΠΑΔ- απαράδεκτοι ως συνήθως. Και μετά σου λέει ο άλλος είμαστε ασφαλισμένοι. Να μην μπω τι είμαστε!

Πάντως Νακι, τη μνήμη είναι αυτη! Εγώ τις μέρες της Μενν προσπάθησα να τις ξεχάσω, εσύ θυμάσαι ακόμα πρόσωπα και καταστάσεις.

Γύρισα αργά από τη δουλειά σήμερα. Ο ένας κοιμήθηκε χωρίς να φάει, ο άλλος έφαγε και δεν κοιμήθηκε, χοροπηδάει πίσω μου. Ωραιότατα.

Την κάνω με ωραιότατα πηδηματάκια, να μαζεψω το πλυντήριο που έβαλε ο σύζυγος πριν αρχίσει να βρέχει. Αν μπορέσω θα ξαναμπώ.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

σημερα ξεκινησαμε συνεδριες σε ψυχολογο με τον αντρα μου και απο κεινη την ωρα το κεφαλι μου παει να σπασει απο τον πονοκεφαλο.

μου εσπασε λιγο τα νευρα η ψυχολογος αλλα τεσπα...θα δειξει....

αυτο που μου ειπε ειναι οτι πρεπει να εχω κι αλλο ρολο εκτος απο μαμα και να φροντισω να κανω κατι πχ γιογκα,τενις,τρεξιμο κατι που να ειναι σε ομαδα.

επισης πρεπει να παρουμε ενα μηχανημα το οποιο κοστιζει9500 και παω η καλη σου στο ικα να ρωτησω ποσο καλυπτει και μου λενε 1200:shock::shock::shock::shock::confused::confused:

σιγα ρε παιδια μην δινεται τοσα δεν θα ξερουμε τι να τα κανουμε..τι να πεις?

μεγειες ο υπολογιστης!!! κραταμε τα καλά!

Για την ασφαλιση πλεον αστα να πανε...ειναι να μην τους χρειαστεις πλεον...γινονταια παραδεκατ πραγματα...τοσες εισφορες κ επαιξαν τα χρηματα μας σε ομολογα οι αχρηστοι:evil:

Για τον ψυχολογο μεγαλο θεμα.... Το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να σε κανει να νιωθεις καλα. Ισως στην επομενη συναντηση εισαι κ εσυ πιο ετοιμη να πεις περισσοτερα...δηλ να πεις τις ενστασεις σου για τον χρονο που δεν εχουμε κτλ κτλ. Εχω ομως απορια...γτ σου ειπε να εισαι σε ομαδα?? Θα μπορουσες να ασχοληθεις με τον εαυτο σε με κατι πιο μοναχικο, αν αυτοσου αρεσει...

μας ηθελα μια συννεφουλα τωρα...εδω εχει πολύ ηλιο και δε μου θυμιζει καθολου xmas time!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ο Αλέξανδρος 39,3 πυρετο. :( Γι΄αυτό δεν έφαγε τίποτα και γκρίνιαζε όλο το πρωί. Ο Μίλτος να ουρλιάζει ασταμάτητα γιατί βγάζει κάμποσα δόντια. Το ξαναλέω, ωραία περνάμε!

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Χρόνια πολλά στα τζινακια... γερά πάνω απ όλα. Καλά βρε κοριτσια διαβάζω τα νεα σας και πραγματικά είναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου. Χαίρομαι που σας έχω παρέα. Και εμένα τρέχουν παντού και εγώ προσπαθώ να τα μαζέψω. Περπατάνε πολύ καλά πλέον αλλά έχουμε κ σαβουρες και τρεμω. Προσπαθώ να τα βάζω και στο παρκο λίγο αλλά δεν τρελαινονται. Δέντρο δεν θα στολισω θα βάλω διακοσμητικά μόνο. Ααα μου πήρε δώρο ο άντρας μου ένα ταμπλετ αφού μου διέλυσαν μικρά το υπολογιστή μου. Ευτυχώς ξέρω τυφλό σύστημα γιατί λείπουν 7 κουμπιά.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Μερσί μποκού για τις ευχές σας κορίτσια!

Πώς πέρασε έτσι ο καιρός????

Σαν χτές μου φαίνεται που ήταν τόσα δα μωράκια....νιάρ νιάρ ο Χάλεξ με εκείνα τα σχιστά μάτια κ το γλυμένο μαλλάκι μόσχου γάλακτος... ήσυχη κ γαλήνια η Χελπίδα η σκαντζόχοιρίνα μας, που της φτιάχναν τα μαλλάκια της οι μαίες πάντα! Γιατί τη Σύλια που την φέρναν μοχικάνα, πώς μεγάλωσε???????

Μας κ πυρετό????? Περατικά σας!

Αν άφηνες τον ορό σε σημείο εμφανές για να το βλέπουν? Αχρείαστος να ναι βέβαια, αλλά....

Μουρίτσα τίνα πώ για το ξερατό???

Το έχουν εύκολο όλοι στο σόι μου (ταξίδια, αρρώστιες), σε αντίθεση με εμένα κ τη μεγάλη σίστερ!

Πού έχει τέτοια δέντρα κρεμαστά???????

Γκαρσόόοοοον περαστικά σας!

Αργυρούλα μου, σε εμάς το όνομα ήταν η αφορμή για την οριστική κ αμετάλκητη ρήξη στην ήδη τεταμένη σχέση μας βεβαίως βαβαίως!

Γκούντα (για να δείς οτι εγώ κ πρίν το πείς σε φώναζα σποραδικά γκούντα, τώρα γκούντα θα σε λέω τέλος!) όντως είσαι επινοητικότατη!

Εύη με γειές το δωράκι!

Νάκι μου φαίνεται πως οι ψυχολόγοι θα μας τρελάνουν, αλλά....

Μήπως στο λέει κ καλά για να ξεφύγεις από τις όποιες αλλαγές έχεις περάσει κ να μοιραστείς εικόνες κ εμπειρίες μαζί με άλλους ανθρώπους.... έχει μια βάση.

Τα νέα από την κουζίνα: τύλιξα σήμερα το πρωί τις κρέπες στα πιρέξ κ τις έχω έτοιμες για ψήσιμο αύριο.

Ψιλοέβασα το μπρόκολο (μια ζωή τα μπερδεύω με το κουνουπίδι) κ είναι κ αυτό έτοιμο για ψήσιμο αύριο,

Αύριο θα πάω να πάρω... να κ ένα προβατάκι, το προβατάκι μπεεεε (καλά έχει κολλήσει η Σύλια με αυτό το τραγούδι κ μου την δίνει γιατί κολλάω κ εγώ)

Πουλόλο για τη σίστερ γκαστρούλα,

Πατάτες αύριο κ αυτές,

Σαλάτες έπλυνα,

Αναψυκτικά πήρα,

Τούρτα θα την έχω αύριο το μεσημέρι κλπο κλπο

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Λοιπόν ήρθε ο μάστορης για τον συναγερμό κ θέλω να βάλω κάμερες ξεχωριστά από αυτές που είναι στα ραντάρ κίνησης κ παράλληλα να μην τις καταργήσω. Είχα/έχω μέσω εταιρείας συνεγαρμού για σοβαρότατη ού μη γένοιτω φάση, αλλά ο δίσκος που αντιστοιχεί σε εμάς έχει λίγο χώρο σχετικά, γιατί οι κάμερες-εικόνα έχουν λίγες γραμμές, νομίζω 380? (έχει να κλάνει με την ποιότητα της εικόνας)

Πήρα μια προσφορά για 6 κάμερες + Δίσκο+ μηχάνημα= Αρχικά μόνο το μηχάνημα 400-500. Υπολογίζω οτι δεν θα πάει μαχ. για όλο το πακάτο πάνω από 1500 κ πολλά ''θέλω να πιστεύω'' οτι λέω.

Αλλά θα βλέπω οτι θέλω, όποτε θέλω, μέσω νετ πάντα μέχρι κ 4 βδομάδες, οι γραμμές στις κάμερες είναι 780.

Θα το κάνατε? Μήπως είμαι τρελή? Απάντηση από τον παιδικό της σύλιας για τα δίδυμα θα πάρω τέλος απρίλη, αλλιώς από σεπτέμπερ πάλι......

(3 κάμερες που είχε ο νικ.... 2 τις έδωσα- δεν της πήρα πίσω ποτέ, αλλά είναι κ πολύ δύσχρηστες!

Από την σεκούριτυ είναι σαν μην έχω ουσιαστικά αφού,

έχω μόλις 4 ραντάρ κίνησης- δηλ. η εικόνα σε κουζίνα έχει μεγάλο νεκρό σημείο, σαλόνι επίσης έχει ένα νεκρό σημείο, διάδρομος εντελώς οφ,

γράφει μόλις για 1 βδομάδα μαχ, αλλά για ανάλυση αν το ζητήσω εγώ? πέρνω εικόνα σε 2 μήνες, εκτός κ αν υπάρχει παραγγελία από νομικλή αρχή.)

Για πέστε γνώμες.

Γιατί νομίζω πώς αργήσαμε να το πάρουμε απόφαση.

Έχει κάνει καμία έρευνα για κάμερες σε λιανική πρόσφατα?

Ανάλυση εικόνας?

Χώρος δίσκου ?

Κόστος?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

έχω μια σύνδεση που σέρνεται......

και τα έχω πάρει στο σκαλπ που λέει και μια πσι-χί ;) πολύ άσχημα με τον πάροχο.. :evil::evil: τα ριάλια, ριάλια, ριάλια... :rolleyes::rolleyes:

θα κάνω δυσφήμιση δεν πάει άλλο δηλαδή..

αφού ώρες ώρες νιώθω ότι αντί να οδεύουμε προς το 2013, ότι πάμε στο 1993.. το οποίο από οικονομικής άποψης τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να ήταν και καλύτερα..όμως τεχνολογικά..έτσι νιώθω με το βρωμοπάροχο..

ΤΖΙΝΟΠΑΙΔΑΚΙΑ, διδυμάλια όμορφα , Χρόνια Σας Πολλάααα!!!!

Υγεία, λίγες μύξες και πιο σπάνια εμετούς..:tongue:

Τζινάκι πανάξια αγάπη μου, να τα χαίρεσαι! Να τα καμαρώσεις όπως θα έχουν αυτά ονειρευτεί ;) -άντε και για να μη "φρικάρεις", και είθε απλά τα όνειρά σας να έχουν τα ίδια χρώματα και να είναι "κοντά" !

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ μία προς μία για τις ευχές που μας δώσατε!!

πάω να σχολιάσω τώρα που καίει κάρβουνο κι αν προλάβω θα σας γράψω και δικά μας.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

κορίτσια, μου έστειλαν το νιουσλέττερ αυτού του σάιτ και το βρήκα σούπερ!

http://www.pamebolta.gr/

τσεκάρετέ το όσες ψάχνεστε για Κρισσμασι δραστηριότητες με τα πιτσιρίκια σας!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...