Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Laέρτα ούτε κ εγώ θα πήγαινα με ελαφριά καρδία αν ήμουν στη θέση σου.

Κ εσύ ίσως να χρειαστεί να λείψεις... είναι κ το θέμα των παιδιών... θα το πείς χύμα έτσι, ή θα το θέσεις πιό διπλωματικά?

Μερσί πουρ λεζ οδηγίες.

Κρίς πολύ ωραία έχουν γίνει τα δημόσια όμως???

Για ροζ δέντρο πρώτη φορά ακούω!

Νάκι κάτι ψιλά πρόλαβα κ είδα. Πού όμορφα είναι.

Αλλά μου έκανε εμετό -ευτυχώς λίγο- η ελπίδα ξόφαλτσα στην κούνια μέσα κ απέξω- την πρόλαβα!

Γμ το κέρατο της ψείρας εδώ μέσα με τον εμετό!

Πάω να φτιάξω τις κρέπες χεπιτέλους.

Τί στο δία, στις 2 δεν θα έχω τελειώσει?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

τζινι να χαιρεσαι τα τζινοδιδυμάκια σου!!!!!!!!!!!

λαερτα εμενα ο γιατρος μ ειπε ορο μονο για μυξες...εκτος αν εχει καμια αλλη μαμα κανα γιατροσοφι. παντως ειναι η πρωτη φορα που μου ειναι αρρωστα (και ευτυχως ελαφρια ωστε να μην ανησυχω) και ο μεγαλος με τη μυξα συνεχεια να τρεχει νερακι μου θυμησε ενα καρτουν με την ελμάιρα. Κατσε να βρω λινκ

http://www.youtube.com/watch?v=JQn9zYONI0A

ακυρο..εδω στο μωρο τρεχουν σαλια

καληνυχτιζω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χαιρεται!!!!

mash πολυ χαρηκα που ξαναβρεθηκαμε!και πολλες φορες αναρωτιομουν τι να κανουν οι υπολοιποι που ειμασταν μαζι στη μενν.

Είμαι φίλη και με μια άλλη κοπέλα απο τη Μενν, το μικρό της όνομα είναι ίδιο με το δικό σου και το επίθετό της αρχίζει από Κ, ψάξτην στους φίλους μου να δεις αν την ξέρεις, ήταν εκεί περισσότερο καιρό από μένα. Είχαν και τα δυο αγοράκια τους μέσα και ο άντρας της ερχόταν πάντα κοστουμαρισμένος, ίσως την θυμάσαι.

Μην πέφτετε πάνω μου να με ματιάσετε για τον καναπέ με την κουβερτούλα ρε κορίτσια, καταρχήν είχα παγώσει τελείως και ήθελα να ζεσταθεί λίγο το κοκαλάκι μου, κατα δεύτερον έτυχε να μην εχω ούτε μαγειρέματα ούτε συμμαζέματα ούτε διορθώματα και διαβάσματα για το σχολείο και είπα να αράξω λίγο.

Ρε Τζίνι, τι κακό πράγμα που έχετε εκεί με τους εμετούς, όλη την ώρα μ΄αυτό ασχολείσαι! Τις έκανες τις κρεπες τελικά; Αχ και έχω μια λιγούρα πρωινιάτικα...

Της γρίπης δεν το κάναμε στα παιδιά. Εμείς το κάναμε και οι δύο, στα παιδιά δεν είπε τίποτα ο γιατρός.

Με το δέντρο δεν έχουμε αποφασίσει τι να κάνουμε ακόμα. Δεν έχω κάπου να το κρύψω ή να το ανεβάσω, θα πρέπει να κυνηγάμε τους ταλιμπάν συνέχεια. Κάντυ, ακου ροζ δέντρο!! Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας.

Λαέρτα, δύσκολο το όλο θέμα με τη δουλειά σου. Δεν είναι εύκολη απόφαση να μείνεις σπίτι και να επιβαρυνθείτε και άλλο οικονομικά αλλά και να γυρίσεις στη δουλειά σε μια θέση που κόβεις φλέβες δεν είναι ότι καλύτερο, θα γυρνάς μετά και δεν θα έχεις υπομονή για τα παιδιά σου.

Περαστικά στα άρρωστα μωράκια, αυτό με τις μύξες είναι μεγάλος πόνος. Τα δικά μου πολύ δύσκολα τα κουμαντάρω να τους βάλω ορό τώρα, με το που με βλέπουν αφηνιάζουν.

Πολλές καλημέρες σας. Πάω να ετοιμαστώ για δουλειά αφού αλλάξω τον Μϊλτο πρώτα, μου κάνει παρέα εδώ στο σαλόνι από τις 6 παρά.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλημεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερα φιλενάδες!!

Χρόνια πολλά τζινάκια!!!

Να σας χαίρεται η μαμά σας και να σας καμαρώνει!

Λαέρτα πακέτο μου ακούγεται η κατάσταση είναι το αντικείμενο της θέσης αυτής βαρετό; Δε μπορείς να αρνηθείς; ή να μιλήσεις με την τωρινή προϊστάμενη σου; αν μπορείς να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί κάντο.

Και μην νιώθετε (και η Chemin) τύψεις για την άνευ αποδοχών γιατί αν δεν καθόσασταν εσείς θα φαγωνόντουσαν αλλού τα λεφτά.

Η Νικόλ ένα βήχα έκανε προχτές και λίγο μύξες, έκανα εκεί τα γιατροσόφια μου και χτες έβηξε λίγο το απόγευμα. Το βράδυ όλα καλά όμως. Οπότε θεωρώ είναι κάτι ελαφρύ. Τώρα με τον παιδικό έχουν μυξούλες συχνά αλλά δεν προχωράει σε κάτι άλλο ευτυχώς.

Gemini85 γιατροσόφι που λες εγώ κάνω μπανάκι με ζεστό νερό, τους αφήνω να παίξουν και με τους υδρατμούς ξεβουλώνουν, και μετά κάνω μασαζάκι στήθος και πλατούλα με λαδάκι (αμυγδαλέλαιο με αιθέριο ευκαλύπτου και λεβάντας).

Cristy πακέτο με το ροζ δέντρο. Πες της ότι ξεβάφει και θα γίνει πράσινο τελικά:P:p. Ή πάρε ροζ σπρέϋ βάψε πολύ βαμβάκι και βάλε ροζ χιόνια στο δικό σου. Φτιάξτε ροζ στολίδια και γενικότερα το ροζ να είναι το θέμα σας!! ροζ γιρλάντες, φωτάκια!! χεχε

Ούτως ή άλλως όλα ρόδινα είναι στην οικογένεια σας, έχει δίκιο η μπουμπού!!!!!

Τζασουλίνι πονάαααει το δοντάκι; αχ βαχ! περαστικούλια!! Τα αγγλάκια σου τι κάνουν;

Νάκι ελπίζω να σε δούμε τώρα που θα έρθεις. θέλω και γω το λίνκ για το fb ε;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

χρονια πολλα tzinakia!!!

να τα χαιρεσαι, γερα ,τυχερα κ ευτυχισμενα τζινι μου!!

παπια κ συ χρονια πολλα για το μαρισσακι χθες!

σας χαιρετω , κ τρεχω....γρμφ....γρρρμφ

33E7p2.png

Καλημέρα!!!

ΤΖΙΝακια χρόνια πολλα με υγεία και να τα εκατοστησετε!!! ΤΖΙΝΙ να τα χαίρεσαι, να τα καμαρώνεις και να έχεις πολλές πολλες αντοχές!!!

Απορία, γιατι κάνουν εμετους τόσο τακτικά?

Λαερτα μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Κανε ότι είναι καλύτερο για σας.

Κριστι μήπως να πάτε σε κάποιο κατάστημα και καλα να πάρετε ροζ δέντρο και με την δικαιολογία πως δεν έχει την γλιτωσεις με το πρασινακι??

Jasmin φρίκη ο πονοδοντος :evil: γρήγορα να ξεμπερδεψεις και όσο γινεται πιο ανώδυνα!

Τελικά τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που τα κρεμάς απο το ταβάνι μήπως τα βγάλανε για να σωθούν απο τα χέρια των παιδιών????:tongue::D:D:D

Εγώ θα στολισω αρχές Δεκέμβρη ύστερα απο 3 χρόνια. φέτος θα το χαρούμε μιας και είμαστε μικρουλια! Να σας πω , μακάρι να περπαταγανε γιατι με έχει πεθάνει η μέση μου, η πλάτη μου απο το βάρος.με βλέπω μετά τον παθολογο να τρέχω σε ορθοπεδικό και φυσιοκοθεραπεια!!

p1Utp3.png

Καλημέρααα!

Χρόνια πολλά στα τζινόπαιδα!!!! Να τα χαίρεσαι, να τα καμαρώνεις να είναι γελαστά κι ευτυχισμένα!!!

Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη.

Τζίνι έχεις δίκιο αλλά δεν βρίσκω το off για αυτές τις σκέψεις γ@μ@το!!

Κρίστυ με κούφανες. Το λέμε καμιά φορά ότι θα καταλήξουμε στον ψυχίατρο αλλά δεν το πίστευα ότι μπορεί να συμβεί. Ροζ δέντρο έχω δει στην τηλεόραση νομίζω. Υπομονή θα το πάρει απόφαση!

Nunu για την άνευ έχεις δίκιο όλα τα λεφτά θα πήγαιναν σε βοήθεια για τα παιδιά (10 ωρο με την πεθερά μου δεν έπαιζε).

Gem, pεραστικά στα νινάκια σου!

Ουφ! Κι εμείς στο κλαμπ με τα άρρωστα. Μυξούλες και ψιλοπυρετάκος το βράδυ η μεγάλη. Η μικρή μύξες άνευ πυρετού. Μια ξυπνούσε η μία, μια η άλλη όλη τη νύχτα. Στο τέλος δεν αντέξαμε. Πήρε ο άντρας μου τη μία στο κρεββάτι κι εγώ την άλλη στο μονό στο γραφείο και κάπως κοιμηθήκαμε... Τώρα τους έκανα γενική συσκότιση και κοιμήθηκα κι εγώ μισή ώρα στον καναπέ... αυτές ακόμα λιώνουν... Ευτυχώς δεν είχαν πυρετό το πρωί.

Αχ η μεγάλη ξύπνησε και χτυπάει παλαμάκια! Σα να φωναζει "γκαρσόν" ένα πράμα!!

Πααααω!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Κοριτσια ειστε απολαυστικες οταν σας διαβαζω!!!Ξεχνιεμαι λιγο,το ενα χερι γραφει,το αλλο κουναει το ρηλαξ και με το ποδι κουναω την αλλη:shock:!!!Ζογκλερ καταντησα!!!Εμεις απιστευτη γκρινια με τα ουλα μας,η μια δεν κοιμαται ευκολα τα βραδια και αν αποκοιμηθει θα ξυπνησει τουλαχιστον 2 φορες.Δεν προλαβαινω για τιποτα,εχω την τριχαρα στα ποδια,εχω προλαβει κι εχω βαψει μονο το ενα χερι και ευτυχως που γλιτωνω το μαγειρεμα που το εχει αναλαβει η μαμα μου και η πεθερα μου.Τωρα που λεμε για πεθερες εμεις εχουμε σκοτωθει για το ονομα...κριμα,δεν περιμενα τετοια συμπεριφορα!Τεσπα ειναι μεγαλο θεμα και ειπαμε γραφω με το ενα χερι.Φιλια και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!

498ap2.png

nZqvp3.png

hello!

Μας δε σε ματιασαμε απλά ζηλεψαμε λιγο!:tongue:

τζινι πως πηγαν οι κρεπες?

αργυρω βαλε τικερακι να βλεπουμε ποσο ειναι τα μικρα σου!! Νομιζω ειστε 4 μηνων ε? Απο δω και στο εξης λογικο ειναι να ενοχλουν τα ουλα.. Με υπομονη ολα θα ξεπεραστούν!

μοριτσα λες τελικα οι μεγαλοδιακοσμητες να ειχαν τα πιτσιρικια στο μυαλο τους? χαχαχα να μια σκεψει που δεν την κανεις αν δεν εχεις γινει γονιος!!!

νουνου τι ευρηματικο να πει οτι θα ξεβαψει κ θα γινει πρασινο!!!!!!!! respect! Φαινεσαι πολύ εμπιερη στη διαχειριση παραλογων απαιτησεων των μωρων!!

σεμιν περαστικά και σε σας! οι μυξες must τελικα το χειμωνα...ολοι ετσι ειμαστε...

εμεις συνεχιζουμε το συναχακι μας...και εγω χαλια ειμαι...δεν εχω γευση, εχω πονοκεφαλο κτλ κτλ.ουτε gym αυτη τη βδομαδα ουτε τιποτα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

μια γρηγορη καλησπερα γιατι πρεπει να παω για δουλεια στις 4 και πως βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα μετα θα παω να παρω τον καινουργιο μου υπολογιστη!!!!!!:D:D:D

επιτελους!!!!!!!!

σημερα ξεκινησαμε συνεδριες σε ψυχολογο με τον αντρα μου και απο κεινη την ωρα το κεφαλι μου παει να σπασει απο τον πονοκεφαλο.

μου εσπασε λιγο τα νευρα η ψυχολογος αλλα τεσπα...θα δειξει....

αυτο που μου ειπε ειναι οτι πρεπει να εχω κι αλλο ρολο εκτος απο μαμα και να φροντισω να κανω κατι πχ γιογκα,τενις,τρεξιμο κατι που να ειναι σε ομαδα.

επισης πρεπει να παρουμε ενα μηχανημα το οποιο κοστιζει9500 και παω η καλη σου στο ικα να ρωτησω ποσο καλυπτει και μου λενε 1200:shock::shock::shock::shock::confused::confused:

σιγα ρε παιδια μην δινεται τοσα δεν θα ξερουμε τι να τα κανουμε..τι να πεις?

νουνου εχεις πμ.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

mash την βρηκα την κοπελα ,εκεινη επαιρνε το 2ο οταν εμεις παιρναμε τον 1ο.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...