Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

δεν το πιστευω ποσο μικρος ειναι ο κοσμος!!!!!!!!!!!!!!!!

μου κανει λάικ η σεβη(ευχαριστω!) και μετα μου κανει και μια φιλη της,που εχει και αυτη διδυμακια.Οποτε μου κινησε την περιεργια και τελικα ειναι μια κοπελα που ειχαμε τα μωρα μας μαζι στη μοναδα.!!!!!!!!!!!!!!!!!ειμαι 1000% σιγουρη γιατι ο μπαμπας ειχε υπεροχο επιθετο και μου ειχε μεινει.

μπαινει και εδω σεβη??βρε μηπως ειναι καμια απο σας???

αχ,χαρηκα παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

μου κανει λάικ η σεβη(ευχαριστω!) και μετα μου κανει και μια φιλη της,που εχει και αυτη διδυμακια.Οποτε μου κινησε την περιεργια και τελικα ειναι μια κοπελα που ειχαμε τα μωρα μας μαζι στη μοναδα.!!!!!!!!!!!!!!!!!ειμαι 1000% σιγουρη γιατι ο μπαμπας ειχε υπεροχο επιθετο και μου ειχε μεινει.

Σου εστειλα κ πμ!!! μηπως λες την Mash;;;

γεια σας!!!!!!

χρονια πολλα σε οσεςγιορταζουν οι ιδιες η τα μωρακια τους!!!

επειδη τα μπερδευω αρκετα ακομα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:θυμαμαι οτι γιορταζει το ΜΑΡΙΣΑΚΙ αλλα δεν θυμαμαι ποια ειναι η μαμα του:cool::cool:ευχομαι χρονια πολλα να ειναι παντα χαρουμενη κι ευτυχισμενη!!!

εχω κι εγω fb οποια θελει ας μου στειλει πμ να την βρω!!!!

κατα τ αλλα τα ιδια καουρα πονος στην μεση στο ποδι μουδιασμα στα χερια δυσκολια στον υπνο!!!

φιλια πολλα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μας, διαβάζοντας το ποστ σου, λέω πωπω σούπερ, έρχεται και μπέιμπισίτερ!!! Εμείς που δεν έχουμε βοήθεια πρέπει να αρπάζουμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται!!!

Μωρέ, κι εγώ το σκέφτηκα ότι θα έχω και βοήθεια αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξει, είναι 77 ή κάτι τέτοιο, μην την διαλύσουμε κι όλας τη γυναίκα... Μέχρι να τη μάθουν τα παιδιά και να μάθει κι αυτή τα χούγια τους θα έρθει η ώρα να φύγει. Όχι ότι δεν θα προσπαθήσουμε να βγούμε με τον άντρα μου λίγο αν δούμε ότι μπορεί να τα κρατήσει, αλλά αλλιώς θα ήταν να κάνουμε και οικογενειακά τις χριστουγεννιάτικες βολτούλες μας, και να έχουμε και στο σπίτι λίγο χρόνο δικό μας όταν κοιμηθούν τα μωρά. Δεν είναι ότι είναι παράξενη η πεθερά μου, που είναι, είναι ότι δεν θα έχουμε καθόλου χρόνο μόνοι μας. Δεν πειράζει, πρέπει και τα παιδιά να δούνε τη γιαγιά τους την άλλη όσο μπορούν. Πάντως να είστε προετοιμασμένες, θα μπαίνω μέσα εδώ και θα γκρινιάζω. :P

Λαέρτα, κρίμα που δεν σου βγαίνουν τα πράγματα στη δουλειά όπως τα θες. Αν σε παίρνει και μπορείτε, πάρ'την την επιπλέον την άδεια, να χαρείς τα παιδάκια σου σ'αυτή τη φάση όσο μπορείς.

Κάντυ, μπράβο για τα ωραία σου νέα. Άντε, υπομονή και προσοχή τώρα και θα έρθει και η δικιά σου η ώρα. Πόσο μου λείπει το να τα νιώθω να κινούνται και να με κλωτσάνε μέσα στην κοιλιά μου, ακόμα και τώρα.

Παπίτσα, χρόνια πολλά για τη Μαρίσα σου κι εδώ, να την δείτε όπως επιθυμείτε!

Χιχιχιχιχιχι!!!! :D :D :D Μικρός πού είναι ο κόσμος! Θα του το πω του Ντέηβ ότι το βρήκες το επίθετό του υπέροχο αλλά να ξέρεις, είναι Αμερικάνικο κι ας φαίνεται Γαλλικό. (Γαλλοκαναδέζικο ουσιαστικά, όλοι οι Αμερικάνοι από κάπου αλλού είναι.) Χαίρομαι πολύ που μ' αναγνώρισες και χαίρομαι πολυ που τα παιδακια μας είναι τώρα ολόκληροι μαντράχαλοι και μας κάνουν και τρέχουμε.

Σήμερα τα δικά μου σκέτη τρέλα! Με τα χίλια ζόρια φτάσαμε στο μπάνιο και στην ώρα του υπνου, κι αυτά μισή ώρα νωρίτερα, και ο άτιμος ο Αλεξ κοιμήθηκε έχοντας πιει ελάχιστο γάλα. Πάω τώρα να τον ξαναδοκιμάσω γιατί το έχουμε καθιερώσει πλεον, περιμένουμε να κοιμηθεί και τον βάζουμε να πιει λίγο ακόμα μισοκοιμισμένος. Μετά θα αράξω στον καναπέ με την κουβερτούλα μου μέχρι να'ρθει ο άντρας μου από τη δουλειά σε καμια ώρα. Καλό βράδυ σε όλες.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Παπιοφαμίλια, χρόνια πολλά κ από εδώ για την κοπελάρα σας!

Να ζήσει να την χαιρόμαστε με υγεία!

Λαέρτη χρόνια πολλά κ στην αδερφή σου! Ρε σας λέω είχε έμπνευση ο θεός εκείνη τη μέρα!

Μας έρχεται η γιαγιά?? Σούπερ!

(η μάμα μου στα 72, 2 μέρες εδώ.....τα έπαιξε ήδη κ φαντάσου οτι δεν πολύκάθεται με τα παιδιά)

Ζουλεύω άραγμα με κουβέρτα καναπέ!!!!!!

έχω δουλειές με φούντες κ δεν θέλω να κάνω τίποτις!

Γκούντα, μια χαρά το μεετινγ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

γεια σας!!!!!!

χρονια πολλα σε οσεςγιορταζουν οι ιδιες η τα μωρακια τους!!!

επειδη τα μπερδευω αρκετα ακομα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:θυμαμαι οτι γιορταζει το ΜΑΡΙΣΑΚΙ αλλα δεν θυμαμαι ποια ειναι η μαμα του:cool::cool:ευχομαι χρονια πολλα να ειναι παντα χαρουμενη κι ευτυχισμενη!!!

εχω κι εγω fb οποια θελει ας μου στειλει πμ να την βρω!!!!

κατα τ αλλα τα ιδια καουρα πονος στην μεση στο ποδι μουδιασμα στα χερια δυσκολια στον υπνο!!!

φιλια πολλα!!!!

ΠΟμονή ωρέ κ θα περάσει κ αυτό!

Η πάπια έχει τη μαρίσα.

Λοιπόν ερώτηση έχει κάνει κάποια μικρές -σε 18άρι τηγάνι- κρέπες με ζαμπόν κ κίτρινο τυρί? Το τυρί κομμάτι ή τριμμένο?

Επίσης κουνουπίδι ογκραντέν κάποια, για καμία συνταγή?

Δέντρο θα στολίσουμε το Σάββατο. να κάνω πρώτα το τραπέζι κ μετά.

Α! κ μάλλον θα το βάλω πάνω τστην τραπεζαρία (όχι οτι δεν μπορούν αν ανέβουν, αλλά ευελπίστώ οτι θα το σκεφτούνε καλά)

Να το δέσω με καμιά τριχιά από τη δέστρα της κουρτίνας αλά Νάκι?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Λαερτίνιο μου τί έγινε με το βοσσ κ στράβωσες?

Νουνούκα αρρώστησε η νικόλ?

Τζεμ τα παιδιά?

Περαστικά σας!

Τζασού.... άουτς! Κ συνέχεια?

Γρήγορα να περάσει κ αυτό!

Σεμ πώς μου το είχε πεί μια ψυχή εδώ μέσα?

Από τα σου τα φάνε στο τρελοκομείο, καλύτερα με βοήθεια επί πληρωμή!

(μα τί κάθεσαι κ σκέφτεσαι κ εσύ!)

Κρίς ωραία νέα από τον υπέρηχο.

Τέτοιο χάος στο έλενα?

Κ εγώ έχω ακούσει οτι είναι από τα καλύτερα του δημοσίου.

Σεβούθκα κατάχαμα νάνι?????

Κάντυ, κιρά τους χαιρετισμούς μου στα σπόρια σας!

Τζεμ καλύτερα σε πάει, άντε κ μέχρι να κάνου βήματα καλά είσαι.

Περπατούρα, στράτα πως στο δία λέγονται, όντως ζενίθ κ ναδίρ οι απόψεις.

('ασχετο: το κάνατε της γρίπης στα παιδιά?)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

τζινι ωραια η λυση του δεμενου δεντρου:rolleyes:

δεν κατεχω απο κουνουπιδι ουτε κ απο κρεπες αλμυρες -αυτο που ρωτας το χω κ εγω απορια, αν κ νομιζω το τυρι δε χρειαζεται να ειναι τριμμενο...

ναι καλυτερα παμε, αναθαρρησα λιγο ο ανθρωπος! Μεχρι και φαγητο μ αφησαν σημερα να κανω, και να μαζεψω το νεροχυτη κτλ κτλ Μεγαλωσαν τα τζεμτζεμια θα τα στειλω στρατο σε λιγο:tongue:

παρασκευη παμε για εμβολια και θα κανουμε κ της γριπης. ΕΚτος κ αν τα βρει αρρωστα, ετσι δεν ειναι?

νακι δεν εχω fb....μπορω να δω αλλιως τις δημιουργιες σου? ζηλευω τωρα, οχι τιποτε αλλο!

Ηθελα κ εγω ν αναεβω αθηνα καπου εκει στις γιορτες αλλά δεν μπορω να τ αφησω τα μωρα...να δω ποτε θα σας γνωρισω!

jasmin φρικη ο πονοδοντος....για καλο ειναι ομως, θα ξεμπερδεψεις!

δεν το ηξερα για τα ads...κι εμενα ροζ βαλανε?? τι στο καλό!

μας κ εγω για αραγμα στον καναπε ευελπιστω!

αν και θελω να χαζεψω λιγο στο νετ... ηθελα να εστελνα κανα κουλουρακι/κεικ κερασμα στο σχολειο του αντρα μου αλλά δεν προλαβαινω... Τωρα ψιλοβαριεμαι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

wish me luck, ξεκινάω τα φύλλα κρέπας να είναι έτοιμα.

Τραπέζι θα κάνω παρασκευή αφού αύριο απόγευμα έχει υπέρηχο η σίστερ σόφη κ όλοι κάτι έχουν να κάνουν παρασκευή πρω, ενώ το Σάββατο όχι!

Τζεμ όσο κουφό κ αν ακούγεται το δεμένο δέντρο, το σκέφτομαι σοβαρά.

Κάτσε κ σημείωσε τα όλα αυτά διότι εκεί που είσαι ήμανε κ εδώ μου είμαι θα ρθεις!

Τζό αμφίβολο να είναι από το εμβόλιο. Νομίζω καταρροή μπορεί να φέρει, αλλά για βήχα δεν ξέρω.

Πάντως κ εμείς πέρυσι που το κάναμε πρώτη φορά.... μια ζωγραφιά ήμασταν.

Εσείς το κάνατε? Η κυρία που βοηθάει είναι με μμμ?

Εμείς όταν λέω το κάνουμε όλοι... εννοώ όλοι όσοι μπαίνουν πολλές ώρες σπίτι!

Κ η μαμά μου το έκανε τώρα που ήρθε.

ΥΓ το σιρόπι που μου είχες πεί με άφησε κ το δίνω για βήχα πάντως.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

wish me luck, ξεκινάω τα φύλλα κρέπας να είναι έτοιμα.

Τραπέζι θα κάνω παρασκευή αφού αύριο απόγευμα έχει υπέρηχο η σίστερ σόφη κ όλοι κάτι έχουν να κάνουν παρασκευή πρω, ενώ το Σάββατο όχι!

Τζεμ όσο κουφό κ αν ακούγεται το δεμένο δέντρο, το σκέφτομαι σοβαρά.

Κάτσε κ σημείωσε τα όλα αυτά διότι εκεί που είσαι ήμανε κ εδώ μου είμαι θα ρθεις!

καλη μαγειρικη!

αυτοξαναπές το! εχω ηδη αναιρεσει παααααρα πολλά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χαιρεται!!!!

mash πολυ χαρηκα που ξαναβρεθηκαμε!και πολλες φορες αναρωτιομουν τι να κανουν οι υπολοιποι που ειμασταν μαζι στη μενν.

και μενα δαγκωνονται πολυ!!!!!!βλεπω ομως μεγαλη διαφορα στο πως παιζουν,μπορουν να απασχοληθουν για αρκετη ωρα με τουβλακια κλπ.

Τις τελευταιες μερες ειμαστε καλα σε ολους τους τομεις(μην τους ματιασω).

επισης χθες εδωσα γεμιστα και σημερα τουρλου στην κατσαρολα με φετα.Παμε καλα,νομιζω.

τζινι πως εισαι?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Τζάζι, περαστικα με τα δόντια! Τον χειρότερό μου εφιάλτη περιγράφεις!!! Απαπαπα!!!!

Σεμ, τα ίδια σκέφτομαι κι εγώ. Θα επιβαρύνω τον δικό μου 3 μήνες χωρίς δουλειά και με το στεγαστικό να τρέχει... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τζίνι, η κρέπα θέλει τριμμένο τυρί και ψιλοκομμένο ζαμπονάκι. Για ογκρατέν. βράσε το κουνουπίδι (να μη διαλύεται όμως), φτιάξε μπεσαμέλ ξεχωρίστα, βάλε το κουνουπίδι στο ταψί, περιχύσε το με τη μπεσαμέλ, ρίξε και λίγη κρέμα γάλακτος, απο πάνω τριμμένο τυρί, ένα 20λεπτο και είσαι έτοιμη. Ρίξε και κάνα αλλαντικό και μυρωδικό αν θες. Το έχω κάνει με μπρόκολο, νόστιμο είναι.

Στη δουλειά παραιτήθηκε η προισταμένη μου και μια άλλη προισταμένη με ζήτησε στο τμήμα της γιατί έμεινε έγκυος μια συνάδελφος που τυχαίνει να είναι άμεση συνεργάτις της. Κι εγώ δεν θέλω με τίποτα να πάω στη θέση αυτή αν και δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με την προισταμένη της θέσης αυτής. Όταν λέμε θα κόψω φλέβα εκεί αν πάω, το εννοούμε... :cry::cry::cry::cry:

Μας, θα μπορείς τουλάχιστον να βγαίνεις το βράδυ για κάνα ποτό και να αφήνεις τα μπεμπε στη γιαγιά όσο κοιμούνται. Εγώ βγήκα την Παρασκεύη και τότε συνειδητοποίησα πόσο πολύ με έχει φάει η κλεισούρα!!!

Τζόι, περαστικά και σε σας. Μαζί πάμε εμείς μου φαίνεται... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καμιά συμβουλή να σταματήσουν οι μύξες έχουμε?

120247mcv711uxx1.gif

Hello again!

Ανάθεμα τον άχρηστο που πήγε κ έβγαλε ροζ δέντρα...

Η κόρη μου δήλωσε ότι επιθυμεί να πετάξουμε το ωραιότατο κ πανύψηλο πράσινο δέντρο μας κ ότι στολίδια έχουμε και να πάρουμε ένα ροζ που το πουλάνε με τα στολίδια του...

Έχω τρελαθεί εδώ και 1 βδομάδα να κάνω κύρηγμα ότι αν δώσουμε λεφτά για δέντρο που έτσι κι αλλιώς έχουμε, μπορεί μετά να μην έχουμε να φάμε, να μην έχουμε σπίτι να μείνουμε κλπ. Πάνω που νόμιζα ότι το είχαμε εξαντλήσει το θέμα (είχε να το αναφέρει 2 μέρες) μου το ξαναξεφούρνισε πάλι σήμερα. Ξανά το ίδιο ποίημα πάλι σήμερα...

Με πήρε η κοπέλα που είναι να έρθει για τα παιδιά. Θα έρθει μια δοκιμαστική την Παρασκευή. Ουφ! Ελπίζω να πάει καλά. Για δύο φορές τη βδομάδα θα είναι από 5 ώρες αλλά... με έπιασαν τύψεις ότι εδώ ο κόσμος δεν έχει δουλειά, τα οικονομικά πάνε χάλια κι εγώ θέλω βοήθεια για όταν είμαι μέσα στο σπίτι και δεν θέλω τη "δωρεάν" (με ψυχολογικό κόστος) βοήθεια της πεθεράς μου...και πήρα και άνευ αποδοχών και επιβαρύνω τον άντρα μου οικονομικά και ...και ..και... Κανείς δεν μου τα λέει αυτά μόνη μου γίνομαι χάλια. Είμαι ενοχική και τώρα μου φαίνεται περίεργο που γίνεται όλο αυτό για μένα αλλά πραγματικά δεν μπορώ αλλιώς. Θα ισορροπήσω κάποια στιγμή (ελπίζω)... Σορυ ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου!

Εμένα η "δωρεάν" βοήθεια της πεθεράς 2 μήνες το καλοκαίρι μου κόστισε 50 ευρώ/εβδομάδα στον ψυχίατρο. Βάλε 2*50*4εβδομάδες=400 ευρώ και ατελείωτες τύψεις γιατί στην κόρη μου έκαναν τα δικά τους θέτοντάς την εκτός προγραμματισμού σε πράγματα βασικότατα (αλλαγή διατροφικών συνηθειών κ δυσκοιλιότητα, κωλοπαιδισμός κλπ).

Όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να μας σκάσει μύτη αυτή η βοήθεια πάλι κατά τα Χριστούγεννα, με λούζει κρύος ιδρώτας.

Κρίς ωραία νέα από τον υπέρηχο.

Τέτοιο χάος στο έλενα?

Κ εγώ έχω ακούσει οτι είναι από τα καλύτερα του δημοσίου.

Είναι, απλά "κάποιοι", για να μην πω οι περισσότεροι, το λειτουργούνε σαν να πρόκειται για το ιδιωτικό μαιευτήριο με το οποίο συνεργάζονται...

Για να σας δώσω να καταλάβετε, γιατρός δεν με είδε... αυτός που μου πήρε τελικά ιστορικό πρέπει να ήταν από... ειδικευόμενος κ κάτω. (Δεν μπορώ να περιγράψω σκηνικά, ήταν για γέλια). Οι "κανονικοί" γιατροί είναι απασχολημένοι με τις πελάτισσές τους μάλλον.

Το κλου στον υπέρηχο δε ήταν η σφραγίδα που μου έβαλαν ότι λόγω έλλειψης εξειδίκευσης του διενεργήσαντος την μέτρηση (κάπως έτσι), συνιστάται η επανάληψη σε εξειδικευμένο κέντρο υπερήχων!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...