Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα!

ελπιζω σημερα να ειναι καλη μερα γιατι επιτελους δημοσιευσα την σελιδουλα μου στο φεις.Οποια θελει στελνω πμ.(καντε μου like ε?μην ξεχαστουμε...)

νουνουκα στελνουμε θετικη ενεργεια και πες μας κιολας γιατι εμενα ηδη με τρωει η αγωνια με τα τυρια..

Χρονια Πολλα σε ολους!!

ΥΓ εγω θα τολμησω να στολισω δεντρο κανονικα και σκεφτομαι απλα να δεσω την βαση του καπου.

Οχι??πολυ τολμηρο????

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Νακι σου εστειλα πμ....

Ελιζα κ του χρονου να στολισετε μαζι με τα μικρα!!! εγω δεν ξερω τι να κανω ακομα! δεν μπορω να το φρουρισω!:?

Τζεμ τι τα φοραγες κ κρυωσαν;

Σημερα πριν την φρουτοκρεμα τα ειχα στο δωματιο κ παιζανε,εγω εκοβα τα λαχανικα τους κ παλι ησυχια....ε τι να δω,δεν μπορουσα να ανοιξω την πορτα στο δωματιο τους,ηταν απο πισω το μικρο κ κοιμοταν κατω! μισο τετραγωνικο δεν εχει μοκετα το δωματιο για να ανοιγει η πορτα κ εκει κοιμοταν! ο μεγαλος διπλα στη μοκετα!!!

Αχ τι θα τα κανω; δεν μπορω να τα εχω ολη μερα στα καρεκλακια,ουτε ελευθερα σε ολο το σπιτι γιατι απλα δεν τα προλαβαινω....ο ενας παει κουζινα κ ο αλλος σαλονι!!!

Καλημέρα!! Βροχή έπιασε... Το βράδυ δεν κοιμηθήκαμε και σήμερα σηκωθήκαμε με μύξες ποτάμι!! Πως ρε παιδιά??? Φαντάζομαι απλό κρυολόγημα είναι αλλά τι να κάνω? Να επιτεθώ με ζιρτέκ και μάσκες στις μύξες? Γιατί βήχα εδώ και 4-5 μέρες είναι που δεν έχουμε.. :rolleyes::rolleyes:

Νουνού, ναι, έλα, ξεκινάμε σήμερα! Αν αντέξω δηλαδή να βγάλω την ημέρα. :rolleyes::rolleyes: Περαστικά στη Νικόλ, ελπίζω να βρεθούμε πριν πάνε σχολείο τα παιδιά. :tongue::tongue::tongue: Για το κέικ στείλε τη συνταγή, να το φτιάξω για τα μωρα (λέμε τώρα).

Επίσης, σήμερα με πήραν απο τη δουλεια και μόνο αρνητικά νέα μου είχαν. :rolleyes::rolleyes: Και στράβωσα και πλέον το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παρατείνω την άδεια για ένα τρίμηνο. :shock::shock::shock:

120247mcv711uxx1.gif

μισο τετραγωνικο δεν εχει μοκετα το δωματιο για να ανοιγει η πορτα κ εκει κοιμοταν! ο μεγαλος διπλα στη μοκετα!!!

Αχ τι θα τα κανω; δεν μπορω να τα εχω ολη μερα στα καρεκλακια,ουτε ελευθερα σε ολο το σπιτι γιατι απλα δεν τα προλαβαινω....ο ενας παει κουζινα κ ο αλλος σαλονι!!!

Ναι, ρε παιδί μου, κι εμένα έτσι κάνουν: πάνε και βρίσκουν το μόνο σημείο που είναι ξέστρωτο!!!! Πάντως εγώ ελεύθερα τα έχω και τρέχω απο πίσω όλη μέρα κι αν τολμήσω και κλείσω καμιά πόρτα για να μην έχουν πρόσβαση σε κάποιο σημείο του σπιτιού τρελλαίνονται και φωνάζουν!

120247mcv711uxx1.gif

Εδώ είμαι πάλι!!

Βασικά σήμερα το τμήμα μου είχε συνάντηση με το boss και εκτός το σενάριο της απόλυσης, έπαιζε το σενάριο και για μεταφορά, αλλαγή πόστου (τυριά) πράγμα που ευχόμουν αλλά δεν έκατσε. Τουλάχιστον δεν είχαμε απώλειες αντιθέτως μας παίνεψε :tongue::tongue:.

θα τα πούμε και αύριο πρέπει να κλείσω!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

μπραβο νουνουκα!!!!!

εγω μαλλον θα ξαναερθω κοντα στις γιορτες (22-23 καπου εκει),οποτε αν παιξει συναντηση τοτε ειμαι μεσα.Δεν παει αλλο πρεπει να σας γνωρισω κι εγω.

ασχετο:αλλα βλεπετε και εσεις αυτο που βλεπω????γραφω και στο πανω μερος ειναι 4 κοπελες τυπου ροζ τηλεφωνα????!!!!!!!!!!!!!!

Ω!!!μον ντιε!!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Γεια σας κι από μένα!!!

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν αυτές ή τα παιδάκια τους.

Νουνού ευχαριστώ για το πμ.

Σήμερα όλη μέρα την έφαγα στο Έλενας. Μέγα χάος. Δεν μας βλέπω για εκεί. Το Αλεξάνδρας μου φάνηκε πιο σουλουπωμένο. Μπορεί και να αισθάνομαι και πιο εξοικειωμένη γιατί παρακολουθώ τα μαθήματα ανώδυνου εκεί, ενώ στο Έλενας θ΄ αρχίσω 17/12.

Άσχετο: με βάλαν κ ξανακανα υπέρηχο επιτόπου και η πρώτη σουσουράδα, αυτή που είχε το κεφάλι της κάτω, τώρα το είχε πάνω κι αυτή!!!

Όλα τα άλλα καλά. Κούκλες είναι, καλή ανάπτυξη έχουν, καλό βάρος, όλα άψογα.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

ασχετο:αλλα βλεπετε και εσεις αυτο που βλεπω????γραφω και στο πανω μερος ειναι 4 κοπελες τυπου ροζ τηλεφωνα????!!!!!!!!!!!!!!

Ω!!!μον ντιε!!!!!!

Καμία σχέση!!!

Μήπως σε μυρίστηκε για τίποτα "νυμφομανή" το site και σου τα βγάζει???

(λέω τώρα...)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλησπέρα!!

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν!

Ντακούλα να χαίρεσαι το Μαρισάκι!!! Να είναι ένα πολύ χαρούμενο και γερό παιδάκι!!

Γιορτάζει και άλλο παιδάκι από την παρέα;; Δεν θυμάμαι :oops:! Αν ναι χρόνια πολλά!!

Εμένα γιορτάζει τ΄αδέρφι μου το έγκυο :D! Όλα καλά να της πάνε εύχομαι.

Η μικρή έχει μυξούλες και έτσι αναβλήθηκε το εμβόλιο που ήταν να κάνουμε σήμερα. Κατά τ΄άλλα καλά.

Λαέρτα περαστικά σας! Νομίζω πως γενικά στις δουλειές όλο αρνητικά είναι τα νέα αυτό τον καιρό. Αν σε παίρνει κάτσε!

Νακι μακάρι να τα καταφέρουμε να συναντηθούμε ξανά και να σε γνωρίσουμε!

Nunu αφού ακούσατε καλά λόγια μη μιλάς καθόλου!

Archi συγχαρητήρια για τη Μπιενάλε!

Ελίζα με γεια το δέντρο! Άντε και καλά Χριστούγεννα τώρα!!

Κι εμείς το βγάλαμε από την αποθήκη και θα στολίσουμε σύντομα! Ελπίζουμε να μην μας έρθει καπέλο :D!!

Gem ωραία ακούγεται η περπατούρα!! Θα ρωτήσω το γιατρό μήπως τη δοκιμάσουμε κι εμείς.

Με πήρε η κοπέλα που είναι να έρθει για τα παιδιά. Θα έρθει μια δοκιμαστική την Παρασκευή. Ουφ! Ελπίζω να πάει καλά. Για δύο φορές τη βδομάδα θα είναι από 5 ώρες αλλά... με έπιασαν τύψεις ότι εδώ ο κόσμος δεν έχει δουλειά, τα οικονομικά πάνε χάλια κι εγώ θέλω βοήθεια για όταν είμαι μέσα στο σπίτι και δεν θέλω τη "δωρεάν" (με ψυχολογικό κόστος) βοήθεια της πεθεράς μου...και πήρα και άνευ αποδοχών και επιβαρύνω τον άντρα μου οικονομικά και ...και ..και... Κανείς δεν μου τα λέει αυτά μόνη μου γίνομαι χάλια. Είμαι ενοχική και τώρα μου φαίνεται περίεργο που γίνεται όλο αυτό για μένα αλλά πραγματικά δεν μπορώ αλλιώς. Θα ισορροπήσω κάποια στιγμή (ελπίζω)... Σορυ ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Τζεμ τι τα φοραγες κ κρυωσαν;

βασικα κοντομανικο φανελακι κ λεπτο μπλαουζακι απο πανω...αλλά τωρα που το σκεφτομαι μπορει να ειναι καμια ιωση απο μια μαθητρια του αντρα μου...εχω κ εγω λιγο πονολαιμο κ πονοκεφαλο.

Νουνού, ναι, έλα, ξεκινάμε σήμερα! Αν αντέξω δηλαδή να βγάλω την ημέρα. :rolleyes::rolleyes: Περαστικά στη Νικόλ, ελπίζω να βρεθούμε πριν πάνε σχολείο τα παιδιά. :tongue::tongue::tongue: Για το κέικ στείλε τη συνταγή, να το φτιάξω για τα μωρα (λέμε τώρα).

διαιτα και δε με καλεσατε??? αφου παντα διαιτα κανω εγω!!! ΕΛα ειμαι κι εγω απο αυριο. Εχω χασει κανα 3-4 κιλα απο αρχες οκτωβριου αλλά απ το Σαββατο που ζυγιστηκα κ απογοητευτηκα τρωω σα βοδι:oops: ΘΕλω να ξανασυνετιστω γτ η κοιλια εγινε πάλι τουρλα...

Επίσης, σήμερα με πήραν απο τη δουλεια και μόνο αρνητικά νέα μου είχαν. :rolleyes::rolleyes: Και στράβωσα και πλέον το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παρατείνω την άδεια για ένα τρίμηνο. :shock::shock::shock:

αστα ολα στις δουλειες ειναι ασχημα... ελπιζω να μην ειναι τελειως χαλια τουλαχιστον..

Εδώ είμαι πάλι!!

Βασικά σήμερα το τμήμα μου είχε συνάντηση με το boss και εκτός το σενάριο της απόλυσης, έπαιζε το σενάριο και για μεταφορά, αλλαγή πόστου (τυριά) πράγμα που ευχόμουν αλλά δεν έκατσε. Τουλάχιστον δεν είχαμε απώλειες αντιθέτως μας παίνεψε :tongue::tongue:.

θα τα πούμε και αύριο πρέπει να κλείσω!

δεν πειραζει...ισως αλλη φορα,ε?

Καμία σχέση!!!

Μήπως σε μυρίστηκε για τίποτα "νυμφομανή" το site και σου τα βγάζει???

(λέω τώρα...)

οχι βρε εμφανιζει αλλά οι διαφημισεις αλλάζουν σε καθε εμφανιση σελιδας, δηλ αλλα βγαζει τωρα και αλλά σε λιγο.

Το ειχα παρατηρησει κ εγω αυτο το αισχος και λεω καλα πως θα βρουν πελατες σε τετοιο σαιτ?:confused:

Με πήρε η κοπέλα που είναι να έρθει για τα παιδιά. Θα έρθει μια δοκιμαστική την Παρασκευή. Ουφ! Ελπίζω να πάει καλά. Για δύο φορές τη βδομάδα θα είναι από 5 ώρες αλλά... με έπιασαν τύψεις ότι εδώ ο κόσμος δεν έχει δουλειά, τα οικονομικά πάνε χάλια κι εγώ θέλω βοήθεια για όταν είμαι μέσα στο σπίτι και δεν θέλω τη "δωρεάν" (με ψυχολογικό κόστος) βοήθεια της πεθεράς μου...και πήρα και άνευ αποδοχών και επιβαρύνω τον άντρα μου οικονομικά και ...και ..και... Κανείς δεν μου τα λέει αυτά μόνη μου γίνομαι χάλια. Είμαι ενοχική και τώρα μου φαίνεται περίεργο που γίνεται όλο αυτό για μένα αλλά πραγματικά δεν μπορώ αλλιώς. Θα ισορροπήσω κάποια στιγμή (ελπίζω)... Σορυ ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου!

ενοχικη??? καποιος με φωναξε??

κοιτα να κανεις αυτο που μπορεις εσυ κ αστα τα υπολοιπα. Ευχομαι να παει καλα με την κοπελα

παω γτ γκρινιαααααααααααα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπέρα!!

Τι κάνετε? Εγώ πονάωωωωωωωωωωωωωωωω..... Πήγα οδοντίατρο σήμερα. Μου έφτιαξε ένα δόντι και έβγαλε και τον ένα φρονιμίτη .... πονάωωωωωωωωωωωωωω

Έπεται και συνέχεια :( :'(

Παπίτσα να χαίρεσαι το Μαρισάκι σου, να την καμαρώσεις όπως ποθείς και λίγο καθυστερημένα...να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου!

τζινι καθυστερημένα και πάλι, να χαίρεσαι κι εσύ τον αντρούλη σου!!!

Nunu μπράβο για την δουλειά.... μα είπε κι εγώ...τι σε τυριά να σε σκεφτούμε....

RKdwp3.png

naki είχα διαβάσει στο parents που είχε ξανααναφερθεί κάτι ανάλογο. Αυτές οι διαφημίσεις λέει δεν είναι κοινές για όλους αλλά λέει βλέπουμε συνήθως βάσει των αναζητήσεων που έχουμε κάνει. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι εκανες εσύ αναζήτηση ροζ διαφημίσεων αλλά πιθανόν ο browser σου να σου ανοίγει pop ups επειδή η ασφάλεια σου είναι χαμηλή και σε τέτοιες περιπτώσεις σου πετάνε χωρίς να το καταλάβεις ροζ περιεχόμενο..

RKdwp3.png

Chemin έχεις απόλυτο δίκιο, είναι αλλιώς να έχεις ένα ξένο άτομο στο σπίτι που θα κάνει μόνο αυτό που θα ζητήσεις και άλλο μια πεθερά που θα σου κάνει συνεχώς υποδείξεις και θα σου κάνει ψυχολογικό πόλεμο. Κι εγώ το πρώτο θα επέλεγα....

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...