Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Δεν έχω ρωτήσει καν τιμή για κουκέτες αλλά δεν ρισκάρω να βαλω κάποιον στο πάνω κρεβάτι γιατί ειδικεύονται στους σάλτους....Άσε που πιστεύω θα πιάνει χώρο που τώρα τον θέλουμε για παιχνίδι. Δε ξέρω θα ψαχτώ αλλά με έχει πιάσει και βιασύνη χτες ο Κων ένα καρούμπαλο ΝΑ στο δόξα πατρί κσι η Νικόλ σαβουρώθηκε. Φυσικά αυτό που με τρομάζει είναι ότι και στα κρεβατάκια θα χοροπηδάνε και θα κανιβαλίζουν μόνο που θα είναι μικρότερο το ύψος.

Δε ξέρω

Νάκι φανταστικό συναίσθημα του ΚΟΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑΙ!! άντε και εις ανώτερα!!! Τι αλλαγές κάνετε στο σπίτι;

Εγώ καθαρίζω για να βάλω χαλιά. Μάλλον το βράδυ θα τα βάλουμε με τον σύζυξ.

Τι θα έλεγες να έπαιρνες 2 κανονικά κρεβάτια και να τους έβαζες αυτές τις μπάρες μέχρι να πάνε 3 ετών για να μην πέφτουν? Μπορείς να τους βάζεις να κοιμούνται δίπλα στον τοίχο από τη μία πλευρά. Πάντως για κουκέτα φαντάζομαι είναι θέμα γιατί θα ζορίζεσαι να τους κόψεις την πάνα αφού δεν θα προλαβαίνουν να τρέξουν στην τουαλέτα. Βέβαια από άποψη χώρου βολεύει. Είχε κι ο αδερφός μου για τα παιδιά του και τελικά την εβγαλαν κι έβαλαν κανονικά κρεβάτια. Είναι τι βολεύει τον καθένα!!!

Ντακ, αναλαμπή: Να χαίρεσαι τον άντρα σου!!! ΚΙ εγώ την αδερφούλα μου που έχει γενέθλια σήμερα!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Ηρθε ο Δ. απ'τη δουλειά και μου λέει: "Σήμερα ένας συνάδελφος μου είπε ότι περιμένει δίδυμα (στον 6 μήνα) και με ρώτησε για συμβουλές", και πριν προλαβει να μου πει τι του απάντησε, του λέω αυθόρμητα: "Πες του σε περιμένει τρελό ξενύχτι!". <<αυτό κολλάει στα ποστς περί ξενυχτιού>>

120247mcv711uxx1.gif

νουνου αν θες να το κανεις ετσι σε μεταβατικο σταδιο τα κρεββατια τουλαχιστον κοιτα να ταιριαζουν τα στρωματα. Νομιζω αυτα ειναι τα ακριβα της υποθεσης. Δηλ τα στρωματα σας τωρα να ταιριαζουν στη μελλοντικη κουκετα.

νακι ενας γιατρος στο παιδων ορθοπαιδικος ειχε πει οτι δε χρειαζεται να τα πιεζουμε να μπουν στην περπατουρα αφου ετσι κι αλλιως θα περπατησουν καποια στιγμη...κατα τα αλλα κανενα αλλο σχολιο περι ανατομιας κτλ.. Τον παιδιατρο μας δεν τον εχω ρωτησει ακομα. Γενικα παιρνω αποψεις κ ακολουθω το ενστικτό μου:rolleyes:. Και πιστευω οτι υπαρχουν καποιες αντικειμενικες αληθειες (?) και ολα τα υπολοιπα ειναι στατιστικες, ερευνες κτλ κτλ Νομιζω μετρον αριστον ειναι το καλυτερο που λεει και η λαερτα!

Και φυσικα δεν εχω προβλημα να μου πεις τη αποψη σου, αλλωστε γι αυτο ειμαστε για να τα λεμε!!

Ωραια ειναι η φαση να φτιαχνεις το σπιτι σου...με το καλό!!

καντυ απο δω και στο εξης τα μπουμπουκια σου θα κανουν την παρουσια τους ολοενα και πιο αισθητη.. μια χαρα και τα νεα σας, μπραβο!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ηρθε ο Δ. απ'τη δουλειά και μου λέει: "Σήμερα ένας συνάδελφος μου είπε ότι περιμένει δίδυμα (στον 6 μήνα) και με ρώτησε για συμβουλές", και πριν προλαβει να μου πει τι του απάντησε, του λέω αυθόρμητα: "Πες του σε περιμένει τρελό ξενύχτι!". <<αυτό κολλάει στα ποστς περί ξενυχτιού>>

αυτο μονο?? επρεπε να του πει οτι δεν ξερει τι τον περιμενει!!!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κι από μένα.

τώρα κατόρθωσα να μπω κ να χαλαρώσω.

ΝΟΥΝΟΥ που είναι το ΠΜ???

Κάντυ πολύ καλά τα νέα σου. Μπράβο στα παιδάκια σου!

Αναφορικά με τις περπατούρες, στη μεγάλη μου δεν είχα, είχα όμως αυτό από τα ELC, έχει κ η FISCHER PRICE κ πιθανός κ άλλες εταιρίες, που είναι σαν περπατούρα, χωρίς ρόδες, με παιχνίδια γύρω γύρω και καθισματάκι που περιστρέφεται. Τρελαινόταν η μικρή. Και εννοείται, πως όταν ήταν έτοιμη, το περπατούσε κανονικότατα σέρνοντάς το. Απλά επειδή δεν είχε ρόδες ήταν πολύ πολύ πιο ασφαλές.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

παπιτσα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλημερα σε ολες!

παπιτσα να την χαιρεσε την κορη σου!!!:D

χρονια πολλα και σε ολους που γιορταζουν σημερα!!:D

καντυ τελεια τα νεακια σας!!!!ερχεται το ζευγαρακι!!!καλη συνεχεια!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα κοπέλες!!!

Παπιοζέυγαρο να χαίρεστε το Μαρισάκι σας, να γίνει μια κοπελάρα που όλοι θα τη θαυμάζουν!!!

Κρίστυ έχεις π.μ καλέ!!!:rolleyes::rolleyes:

Gemini85 έλεγα να πάρω τα μικρά τα κρεβατάκια σε μήκος οπότε το στρώμα να κάνει μετά στην κουκέτα δύσκολο.

Laerta λες κανονικά κρεβάτια ε; θα πιάσουν όλο το χώρο ρε γαμώτο και δεν είναι τεράστιος...

Πότε θα βρεθούμε; καλέ; εμάς πάλι η Νικόλ έχει ένα βηχαλάκι οπότε πάει και αυτή η εβδομάδα.

Να χαίρεσαι και την αδερφούλα!!

Δίαιτα ναι!!! Σήμερα;

Για το δέντρο εγώ και πέρσι και φέτος θα το στολίσω μέσα στη γωνία που κάνει ο καναπές με την μπερζέρα, όχι ότι δεν το έφταναν πέρσι ή δε θα το φτάνουν φέτος αλλά με απλή διακόσμηση (άθραυστη) και λίγο φωνή θα μείνει όρθιο θέλω να ελπίζω!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

σημερα πηγαμε για μια μινι φωτογραφιση!!!!!!εχω εναν μπεμπη 353 γρ και μια μπεμπα 375 γρ!!!!μια χαρα ειναι και τα 2 και τελικα αυτα που αισθανομαι στην διαρκεια της ημερας ειναι τα μωρα μου:rolleyes::rolleyes:και οχι το εντερο μου και το στομαχι μου που ελεγα η χαζη!!!!!!εχουν και τα 2 τα κεφαλακια τους κατω απο το αριστερο μου στηθος η μπεμπα ειναι απλωμενη μεχρι το δεξι και τα ποδια κατεβαινουν δεξια στα πλευρα μου ενω ο μπεμπης ορθιος απο αριστερα με τα ποδια κατω χαμηλα στην κοιλια μου!!!!!ο τραχηλος ειναι γυρω στο 3,5 αλλα για να μου πει ακριβως επρεπε να κανει κολπικο και δεν ηθελα:oops::oops:μου ειπε πανω απο 2,5 ειναι φυσιολογικο!!!αυτα τα νεα μας!!φιλακια σε ολες!!!!

καντυ τελεια τα νεα σου!!φανταζομαι σου εφυγε ενα αγχος!! παντα τετοια ευχαριστα να ακουμε!!:)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΑΡΙΣΑΚΙ!!!!!!!! Να ειναι γερο και τυχερο και να το καμαρωνουν γονεις και αδερφός!!! Γλυκο εχουμε παπιτσα ή ετσι θα τη βγαλουμε?:tongue:

νουνουκα διαβασα καλά?? να σε σκεφτουμε μαζι με τυρια?? σα σουφλε δηλαδη?:tongue::tongue: no proβλεμ νοστιμούλα!!

καταάβα τι λες για τα στρωματα...επιπλεον εξοδο ομως ρε συ νομιζω...παρε κανονικα κρεββατια καλυτερα κ βαλε καγκελακι...

κοριτσια σημερα ο μεγαλος ξυπνησε απ το βαρδυ στις 6:30 το πρωι!!! Δεν ενθουσιαζομαι γτ ξερω οτι αναλαμπες ειναι και δε θα ξαναγινει και πολλες φορες (συντομα τουλαχιστον) αλλά νιωθω τοοοοσο ξεκουραστη!!! Και ο μικρος ηπιε κ λιγο ξενο και τωρα ξυπναει ανα 4ωρο τη νυχτα!! Σουπερ σας λέω!!!!!!!!!!!

χρονια πολλά και στις εορταζουσες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα!!!!!!

Μαρισακι χρονια σου πολλα!!!Να σε χαιρεται η μαμα,ο μπαμπας κ ο Γιωργυλος!

Γερη,δυνατη κ παντα χαρουμενη!

Παπιτσα μου να την χαιρεστε!

Λαερτα μου μονο αυτα τους ειπε; μονο τρελο ξενυχτι;:rolleyes:

Ποτε αρχισαν να σκαρφαλωνουν σε καναπεδες; εμας εχει την τρελα ο μικρος να κανει τον ακροβατη....προς το παρων πανω μας κ πανω στη κουτα των παιχνιδιων...πορωνεται να εχει το σωμα κ τα χερια του ελευθερα!

Καντυ τσουπωτη η μπεμπα!!! τι ωραια που ειναι ενα κ ενα!

Κολπικο υπερηχο γιατι δεν ηθελες; εμενα οποτε μου ελεγε το καναμε!

Νουνουκα πολυ ευχαριστως να σε σκεφτομαστε στα τυρια μεσα! τα σαλαμακια τα αφησες απεξω;:tongue:

Τζεμ φαγητο σας εβαλε; μονο τις κρεμες θυμαμαι! τις τρωνε;

Ζορι να ταιζεις ακομα μεσα στη νυχτα!

Καλημέρα κορίτσια! Χρόνια πολλα με υγεια σε όσες και όσους γιορτάζουν σημερα!!!

Παπιτσα να την χαιρεστε και να την καμαρωνετε!!!πολυχρονη και ευτυχισμένη :D

Δεν εχω διαβάσει τπτ ελπίζω να τα καταφέρω μέσα στη μέρα...

p1Utp3.png

Καλημέραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από που να αρχίσω?????????????

Παπίτσαααα......... ότι, μα ότι καλύτερο για τη μικρής σας νεραϊδούλα!!! Δωσ'της ένα φιλή από μένα!!!!

Λαέρτα.... να χαίρεσαι την αδερφή σου

Νουνού... τυριά?????????? Να σε φάω????????

Κάντυ...εύχομαι το "έντερο" να συνεχίσει να σε "ενοχλεί" για αρκετές εβδομάδες ακόμα έως ότου έρθει η ώρα να το βγάλεις!!!!!! Αχχχ.... έως ότου έρθει η ώρα να "το" πάρεις αγκαλιά!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Εχθές κοιμηθήκαμε με τον μπαμπά μας στις 3 το πρωί... όχι... δεν κάναμε τρελίτσες....

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p

Και του χρόνου, να είμαστε όλοι καλά!!!!

Τελικά το βάλαμε στη γωνία, εκεί που έχουμε βάλει το τραπεζάκι του σαλονιού, πάνω στο τραπεζάκι... και μπροστά έχουμε βάλει δυο τεράστιους κούκλους για "προστατευτικό κικλίδωμα"!!!

Απ' ότι μου είπε ο Θ το πρωί που σηκώθηκαν τα αγόρια έκαναν συνέχεια:

Ωωωω....... ωωωωωωωωωωω....... και μετά από λίγο ο Φιλ πήγε να κατεβάσει την πρώτη μπάλα!!!!! :rolleyes:

Ευτυχώς, μετά και προς το παρόν δηλαδή, όλα συνεχίζουν να είναι στη θέση τους.

Έβαλα και δοκιμαστικά σε ένα τραπεζάκι ένα ριχτό τραπεζομάντηλο... Να δούμε... θα αντέξει??????

Το υπόλοιπο σπίτι... σήμερα και αύριο βράδυ!!!!

Καλές γιορτές να έχουμε!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Ελιζα και του χρονου να ειστε καλά!!! Και να μεινει ορθιο ευχομαι το δεντρακι!! Εγω λεω σε καμια 10αρια μερες να στολισω...

Τζεμ φαγητο σας εβαλε; μονο τις κρεμες θυμαμαι! τις τρωνε;

Ζορι να ταιζεις ακομα μεσα στη νυχτα!

τρωμε και μεσημεριανο πατατα-καροτο-κολοκυθι. Οκ πλεον τρωνε σχετικά καλά και οι δυο. Το βραδυ ομως εχουμε τα γνωστα ξυπνηματα...ζορι δε λες τιποτα! Εχουν και μυξες ακομα γμτ και ο μεγαλος εχει και βηχαλακι...τα πουντιασα τα μωρα μου φαινεται...τα εντυνα λιγο κ εδω που ειμαστε φυσαει:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...