Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μια χαρά; ξενύχτι;

εγώ δε σας έχω πεί το δράμα μου, η Νικόλ άρχισε πάλι εδώ και 2 εβδομάδες να κάνει αυτά που έκανε ως βρέφος. Ξυπνάει και μένει ξύπνια 4-6 το ξημέρωμα. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον κατεβαίνει από την κούνια και δε μπορώ να την περιμαζέψω. Έχει τύχει να την έχω πάει στην κούνια της 9 φορές, να κοιμηθούμε αγκαλιά δε θέλει...μα τι θα την κάνω τη ρουφιάνα. Αφήστε που πρέπει να πάρω κρεβατάκια επειγόντως γιατί τα παιδιά μου είναι ταρζανάκια και σε λίγο με πολλά καρουμπαλάκια....

Λέω να πάρω τα πιο φθηνά που βρίσκω από ικεα 100 ευρώ έκαστος και απλά όταν μεγαλώσουν αρκετά ελπίζοντας να έχουμε λεφτά να πάρουμε πάνω- κάτω για να χουμε και χώρο γα γραφεία και διάβασμα. Καμιά πιο καλή ιδέα;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

σεβη στο παρκο δεν πολυκαθονται...νομιζω φταιει κ το οτι δεν καθονται ακομα καλά στον ποπό τους. Τους εχω στρωσει ομως στο σαλονι ενα παπλωμα κ παιχνιδια κατω κ καθονται κ εκει λιγη ωρα. Γενικα υπαρχει μεγαλη βελιτωση σ αυτο το θεμα!

νουνουκα να γραφεις, να γραφεις!

τζινι καλημερα!

παω φαρμακειο να παρω τα εμβολια κ να εφοδιαστω κ μ καμια βιταμινη

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ω ρε πάρλα πρωί πρωί!!!!!

καλέ δεν έχω χρόνο να τα διαβάσω...

θα κάνω διαγώνιο διάβασμα..αλά σεκρεταρυ:tongue:

άσχετο

άρτσι μόλις με κάλεσε μια φίλη στην 7η μπιενάλε..

είδα κάτι δείγματα..

είναι πολλά φοβερά που σου κόβουν την ανάσα μπορώ να πώ..

εσύ είσαι στο θέμα "κατοικία στη βούλα?"

έντιτ . πάντως θα πρέπει κάποια στιγμή εσείς οι φευγάτοι καλλιτέχνες να βρίσκεται και ένα σημείο επικοινωνίας με τους μηχανικούς..διοτι καλό το design αλλά και η στατικότητα στατικότητα και φυσικά να είναι εφικτό.

Το λέω ως πικραμμένη μηχανικός.. δεν πάει για σένα, απλά βρήκα ευκαιρία!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Νουνουκα εμενα αλλα βραδυα κοιμουντε κ μολις τα παμε στη κουνια ξυπνανε κ αλλα ειδικα ο μεγαλος μενει 2 ωρες ξυπνιος κ εγω να κουτουλαω!

Πολυ ζορι κ απορω ποτε θα στρωσουν;;;

Εαν κανουν ετσι κ σε σενα που υποτιθεται εχουν μια σειρα πια,εχουν βγαλει δοντακια,τοτε τι φταιει;;;

Τζεμ οντως οταν αρχισουν κ καθονται θα σωθεις.....εμενα καθοντουσαν 2ωρα στο παρκο!!!

Παπιτσα περιμενουμε τα νεα σας!!!

Εμείς είμαστε από Τετάρτη βράδυ με μύξες ο Γιωργύλος και από Πέμτη μεσημέρι και η Μαρίσα. Δεν ξέρω εάν είναι δόντια, κρυώσανε ή κολλήσανε τπτ.

Ακόμα δεν έχω αποφανθεί!

Κι αυτό γιατί το μπόυ φαίνεται να βγάζει 2 με 3 δόντια μαζί..

Η μαρίσα ως γνωστό χάλια ουλα και τπτ να μη σκάει καινούριο. Εδώ καλά καλά 2 δόντια όλα κι όλα (Σεβ ακούς??) κι ακόμα δεν μπορώ να πω πως έχουν ψηλώσει τελείως.. Καλέ γιατί? Πρέπει να είναι τουλάχιστον μήνας ή και πάνω από μήνας..γιατί αργεί? Λέτε να τρέχει κάτι????? Ξέρετε κάτι ανάλογο. Είναι μέχρι τη μέση τα δόντια (΄'ετσι πιστεύω δηλ εγώ..)

Επίσης μπορεί και να κόλλησαν γιατί την περασμένη Κυριακή είχαμε πάει σε γενέθλια, κι εκεί ήταν πολύ από ιώσεις φρεσκοανναρρωμένοι, και ο πατέρας της μικρής που είχε γενέθλια με το που μπήκαμε, πήρε αγκαλία τα δίδυμα και με μια απάθεια λέει στο σύζηξ κι εμένα: " μ@λ΄2κα κι εγώ μη νομίζεις, σήμερα είμαι κάλά, τις προηγούμενες 3 μέρες ήμουν με συνάχι καταρροή" , και δώστου κάθε τρεις και λίγο αγκαλιές και σουλατσαρίσματα με τα δίδυμα εναλλάξ, μου ήρθε να τον φυτέψω χάμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil:

Τεσπα.

Κατά τα άλλα, κ@λο δεν βάζουν κάτω. Όλη μέρα πέρα δώθε, πέρνουν κι ένα αυτοκινητάκι με ρόδες και πάνε πάνε..μέχρι να βρουν εμπόδιο να σταματήσουν/πέσουν..! Προσπαθώ να προλάβω τις τούμπες!!!

Το ένα στη δύση και το άλλο στην ανατολή, χαχαχ και τρέξε να προλάβεις. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι δύσκολο να τα κρατάει ένας άνθρωπος σε αυτή τη φάση..κι επικύνδυνο.. εσείς τί λέτε? Σκέφτομαι συνέχεια κάποιες από εσάς που είστε όλο μόνες και άρα το περάσατε αυτό..Πώς τα καταφέρατε? με πόσα καρούμπαλα?

Εμείς πάντως δεν μπορούμε ούτε να κατουρήσουμε όσο είναι ξύπνια.

Μήπως φταίμε εμείς για αυτό?

Πάντως όσες έχουν ένα κι ένα, μιλάμε τί απίστευτη διαφορά είναι αυτή? τί έτη φωτός είμαστε μπροστά οι γυναίκες ??? άμα δεν το έβλεπα από τόσο μωρά, δε θα το πίστευα τόση διαφορά..

βέβαια τα αγοράκια είναι πιο δεκτικά σε χάδια, της μαμάς, και έχουν αυτήν την αθωότητα στο βλέμμα που "Σκοτώνει" και σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς γίνονται έτσι οι άνθρωποι όταν μεγαλώνουν..ενώ μικροί είναι τόσο αθώοι..

Αύριο θα γιορτάσουμε τη Μαρίσα! 21 Νοέ θα τη γιορτάζω κι όχι 15αύγουστο.

Γιατί σαν αύριο-για όσες γνωρίζετε-, πριν από ένα χρόνο ακριβώς, μπήκα με τη κοιλούμπα στον μαγνητικό τομογράφο και είδαμε ότι είναι fully καλά το Μαρισάκι μου (και το Γιωργυλάκι μου φυσικά) κι ότι άξιζε με τα χίλια οι αποφάσεις που πήραμε, οι κόποι, οι αγωνίες, τα όποια ρίσκα, η υπομονή, η θετική σκέψη, η πίστη, οι προσευχές.. κι ότι δεν είχε επηρεαστεί σε τπτ εντέλλει (αυτή ήταν κυρίως το μέλημά μας)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Νουνουκα εμενα αλλα βραδυα κοιμουντε κ μολις τα παμε στη κουνια ξυπνανε κ αλλα ειδικα ο μεγαλος μενει 2 ωρες ξυπνιος κ εγω να κουτουλαω!

Πολυ ζορι κ απορω ποτε θα στρωσουν;;;

Εαν κανουν ετσι κ σε σενα που υποτιθεται εχουν μια σειρα πια,εχουν βγαλει δοντακια,τοτε τι φταιει;;;

Σεβ κι εμείς το είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα αυτό (πριν το συνάχι) με τον μικρό..κατά έναν περίεργο τρόπο ενώ έπεφτε ξερός, μόλις τον βάζαμε στην κούνια ή κάναμε πως τον αφήνουμε, ξύπναγε κι έκλαιγε !!! Εεεε, μετά από 6 φορές πήγαινε έλα, και άντε πάλι αγκαλιές και νανουρίσματα, στο πόδι 2ωρα,3ωρα, εεε μετά τον έβαλα κρεββάτι μας. έτσι ξεκίνησα την πρώτη φορά που σας είχα γράψει, πως φοβόμουν.

Τώρα το έκοψε αυτό το χούι. Αλλά...το ξεκίνησε η μεγάλη. Ευτυχώς αυτή δεν το κράτησε βδομάδα, παρά μόνο 2 μέρες ή καλύτερα νύχτες.

Εχω κατασταλάξςει ότι το κάνουν ή όταν πονάνε κάπου ή ακόμα πιο πιθανό όταν νιώθουν ότι πάνε να αρρωστήσουν..(δικά μου συμπερασματα αυτά εε?).

Πάντως και κάπου έχω διαβάσει τοαγχος του αποχωρισμού κτλ κτλ..

Paulo Coelho

εφουλίτο συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου.

μπορώ εάν σε ενδιαφέρει επιστημονικά και όχι οικονομικά,

να σου στείλω διάφορα άρθρα στο εμαιλ σου επιστημονικά με μελέτες κτλ (στα αγγλικά) για τις πιθανότητες επιτυχούς έκβασης μετά από μείωση και διάφορες επιπλοκές που μπορεί να προκαλέσουν στα εναπομείναντα έμβρυα (κρυφές επιπλοκές τυπου ΚΝΣ κτλ, όχι μορφολογικές κτλ), καθώς επίσης και στατιστικές ανά ηλικία, είδος κύησης, ΄σακοι,πλακούντες κτλ κτλ για θετική έκβαση εγκυμοσύνης. Δεν μπορώ να σου στείλω λινκ, γιατί είναι κατεβασμένα, από παγκόσμια ιατρική βιβλιοθήκη με κωδικό.

Τώρα που το σκέφτομαι, μπορώ να σου στείλω και κάποια άλλα ρapers και συζητήσεις/διαλέξεις οικονομολόγων, Βαρουφάκης κτλ, για την πορεία της ελληνικής οικονομίας κτλ, ίσως σου φανεί κι αυτό χρήσιμο.

Επίσης, έχω και καλό εργαλείο στατιστικής, με δυνατότητα μέσης τιμής, διασποράς, ανηγμένης πιθανότητας κτλ κτλ, κι αυτό μπορώ να στο διαθέσω (σπασμένο όχι γνήσιο ,σε cd).

Τέλος, ρουχαλάκια των παιδιών που δεν τους κάνουνε πια, μπορώ κι αυτά να στα στείλω. Κάποια (ελάχιστα δηλ.) είναι 1ο χέρι, κάποια 2ο και κάποια 3ο, γιατί φυσικά κι εγώ δανείστηκα. Ευτυχώς δηλαδή να είναι καλά !!!!!!!

Ό,τι θες πες μου.

Paulo Coelho

Εμείς είμαστε από Τετάρτη βράδυ με μύξες ο Γιωργύλος και από Πέμτη μεσημέρι και η Μαρίσα. Δεν ξέρω εάν είναι δόντια, κρυώσανε ή κολλήσανε τπτ.

περαστικά σας! Τελικα οι μυξες ειναι στο φορτε τους:rolleyes:

Πάντως όσες έχουν ένα κι ένα, μιλάμε τί απίστευτη διαφορά είναι αυτή? τί έτη φωτός είμαστε μπροστά οι γυναίκες ??? άμα δεν το έβλεπα από τόσο μωρά, δε θα το πίστευα τόση διαφορά..

βέβαια τα αγοράκια είναι πιο δεκτικά σε χάδια, της μαμάς, και έχουν αυτήν την αθωότητα στο βλέμμα που "Σκοτώνει" και σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς γίνονται έτσι οι άνθρωποι όταν μεγαλώνουν..ενώ μικροί είναι τόσο αθώοι..

ποσο αληθινο ειναι αυτο που λες....

Αύριο θα γιορτάσουμε τη Μαρίσα! 21 Νοέ θα τη γιορτάζω κι όχι 15αύγουστο.

Γιατί σαν αύριο-για όσες γνωρίζετε-, πριν από ένα χρόνο ακριβώς, μπήκα με τη κοιλούμπα στον μαγνητικό τομογράφο και είδαμε ότι είναι fully καλά το Μαρισάκι μου (και το Γιωργυλάκι μου φυσικά) κι ότι άξιζε με τα χίλια οι αποφάσεις που πήραμε, οι κόποι, οι αγωνίες, τα όποια ρίσκα, η υπομονή, η θετική σκέψη, η πίστη, οι προσευχές.. κι ότι δεν είχε επηρεαστεί σε τπτ εντέλλει (αυτή ήταν κυρίως το μέλημά μας)

αχ να το θυμηθω αυριο να σας πω χρονια πολλά!! εχετε κ εσεις γενεθλια σε λιγο καιρο κιολας.. Και τις τζινι καπου τωρα δεν ειναι?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

witch πολυ ωραια η συνταγη σου,θα την δοκιμασω κι εγω.

nunu ηρθα,αλλα στο πολυ γρηγορο και ηταν και λιγο τελευταια στιγμη μεχρι να δω οτι με τον καιρο θα ειμαι οκ.Ωραιο το σεμιναριο εκανα και μια βολτα στα τζαμπο και τελος.Πρεπει να παω στο γυναικολογο ομως οποτε μαλλον μεσα στο δεκεμβρη θα ερθω παλι.

εχω βαλει 2 πλυντηρια και εχω αλλα 2!!εβγαλα απο τις κουτες και τα υπολοιπα ρουχα που μας ειχαν δωσει ξαδερφες κλπ.

Για πολυ ρουχομανι μιλαμε.Αφου τωρα πρεπει να κανω χωρο στην ντουλαπα γιατι τα συρταρια ειναι φουλ και δεν εχω που να τα βαλω.

το κορυφαιο ομως ειναι οτι κοιμηθηκα 8,5 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απιστευτο!!!!!!!!αφου νιωθω 20 χρονων,φραπαδουρα!!!

αλλο νεο,ξεκινησαμε εργασιες στο σπιτι με το σκεπτικο να το παμε πολυ σιγα αλλα τωρα με εχει πιασει λυσα να το τελειωσουμε πιο γρηγορα.Θα γινει ωραιο νομιζω!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Νουνουκα ειναι ακριβες οι κουκετες να την επαιρνες απο τωρα;

Δλδ στα 2 χρονια πρεπει να τα βγαζουμε απο την κουνια; οι δικες μας υποτιθεται ειναι μεχρι 7 χρ,ειναι μεγαλη 1.40 στο μακρος!

Παπιτσα μου αρρωστουλια τα παπακια; περαστικα τους!

Εγω καθε βραδυ τους βαζω ορο μπας κ γλιτωσουμε...

Οσο για τα δοντακια τους ναι αργουν πολυ μεχρι να βγει ολοκληρο....εαν θυμαμαι καλα πρεπει να κανουν κανενα 3-4μηνο να βγει ολο!

Απο τοτε που περπατησαν οι δικοι μου δεν πεφτουν τοσο,οσο οταν μπουσουλαγαν! εγω τους εχω στο δωματιο τους κ παιζουν μονα τους οταν θελω να κανω δουλειες η οταν γραφω εδω!:tongue:

Ευτυχως δεν τσακωνονται κ θελει ο ενας τον αλλον!

Ατυχηματακια εχουμε απο απροσεξια....συνηθως στη ντουλαπα!:?

Για την Μαρισουλα καλα κανετε κ την γιορταζετε αυριο!

Ποπο χρονιζετε σε λιγακι....πως περασε;

Διαφημίσεις

Δεν έχω ρωτήσει καν τιμή για κουκέτες αλλά δεν ρισκάρω να βαλω κάποιον στο πάνω κρεβάτι γιατί ειδικεύονται στους σάλτους....Άσε που πιστεύω θα πιάνει χώρο που τώρα τον θέλουμε για παιχνίδι. Δε ξέρω θα ψαχτώ αλλά με έχει πιάσει και βιασύνη χτες ο Κων ένα καρούμπαλο ΝΑ στο δόξα πατρί κσι η Νικόλ σαβουρώθηκε. Φυσικά αυτό που με τρομάζει είναι ότι και στα κρεβατάκια θα χοροπηδάνε και θα κανιβαλίζουν μόνο που θα είναι μικρότερο το ύψος.

Δε ξέρω

Νάκι φανταστικό συναίσθημα του ΚΟΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑΙ!! άντε και εις ανώτερα!!! Τι αλλαγές κάνετε στο σπίτι;

Εγώ καθαρίζω για να βάλω χαλιά. Μάλλον το βράδυ θα τα βάλουμε με τον σύζυξ.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα κοριτσια!!

Επιτελους μπορω και γραφω ενα πρωι...

Θα αποθηκευσω τις συνταγες σας να τις κανω οπωσδηποτε ειδικα οταν αρχισουν να τρωνε τα δικα μου.. για την ωρα κανω και πιο ανθυγεινα πραγματα πχ http://www.sintagespareas.gr/sintages/muffins-me-zimi-brioche-me-fistikoboutiro-kai-nutella.html αλλά δεν βγηκαν ωραια...στο ψησιμο δηλαδη...κατα τα αλλα μια χαρα τα τσακισα λογω μερέντας!

νουνουκα ξεχασα να σε ρωτησω για το διημερακι...περασατε ωραια? ναι τωρα μετραμε αντιστροφα για τα χριστουγεννα...γιουπι!!

witch πατε και θεταρο ε? και καθονται, μωρε μπραβο!

μας να τους χιλιασετε τους μηνες!! thanks for the info, αντε να τα παραγγειλουμε να τελειωνουμε...ο συζυγος το χει αναλαβει δηλαδη κ ολο με ρωταει...τον κολλησα αναποφασιστικότητα:tongue:

Οσο για την πεθερα μη φρικαρεις μωρε...μπορει και να ειναι πιο ξεκουραστα απ οτι φανταζεσαι...θα εχεις κ αλλη διαθεση κ εσυ στις διακποπές;)

λοιπον εμεις αρχισαμε κ μπαινουμε σε περπατουρα!!! ξερω οτι οι απόψεις διιστανται, κ γιατρο εχουμε την παρασκευη για να ρωτησω λεπτομερειες. ΟΜΩΣ ειμαι ετοιμη να την ονομασω "η Αγία Περπατούρα". μιλαμε οτι καθονται πανω απο μιση ωρα...εγω μπορω να τους επιβλεπω απο μακρια κ να κανω καμια δουλεια. Ακομα δε μπορουν να φτασουν οαρα ελαχιστα πραγματα οποτε δεν κανουν κ ζημιες και μιλαμε οτι μπορω να κατσω μονη με τα παιδια πολύ περισσοτερη ωρα. Νιωθω μεγαλη λυτρωση σας λεω!!

Θελω να πω κι αλλα...ομως πρεπει να ταισω... θα επανελθω πιστευω...

Υ.Γ αντε νουνουκα μας ελειψες τα πρωινα!

ειναι οντως πολυ δελεαστικη αλλα ξανασκεψου το!!ειναι πολυ πολυ μικρα!!!!!!!!(με ολο το θαρρος ετσι?)

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ γλυκες διδυμομανουλες!!!!

ΤΖΙΝΙ να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!!!!!σιγα να μην σε ψαξει να σου κανει και μηνυση.....αλλα καλου κακου επρεπε να του βουλωσεις και τα 2 ματια:tongue::tongue:

ΠΑΠΙΤΣΑ κι εσυ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!

ΛΑΕΡΤΑ χιλιοχρονη η γιαγιακα!!!!

σημερα πηγαμε για μια μινι φωτογραφιση!!!!!!εχω εναν μπεμπη 353 γρ και μια μπεμπα 375 γρ!!!!μια χαρα ειναι και τα 2 και τελικα αυτα που αισθανομαι στην διαρκεια της ημερας ειναι τα μωρα μου:rolleyes::rolleyes:και οχι το εντερο μου και το στομαχι μου που ελεγα η χαζη!!!!!!εχουν και τα 2 τα κεφαλακια τους κατω απο το αριστερο μου στηθος η μπεμπα ειναι απλωμενη μεχρι το δεξι και τα ποδια κατεβαινουν δεξια στα πλευρα μου ενω ο μπεμπης ορθιος απο αριστερα με τα ποδια κατω χαμηλα στην κοιλια μου!!!!!ο τραχηλος ειναι γυρω στο 3,5 αλλα για να μου πει ακριβως επρεπε να κανει κολπικο και δεν ηθελα:oops::oops:μου ειπε πανω απο 2,5 ειναι φυσιολογικο!!!αυτα τα νεα μας!!φιλακια σε ολες!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Χαμός σήμερα εδώ, συνταγές, συμβουλές, έξοδοι, διαλέξεις, φιλοφρονήσεις και βέβαια, τα ευχάριστα νέα της Κάντυ μας!!! Μπράβο, κορίτσια!!! Χίλια μπράβο σε όλες σας!!!

Τζεμ, κι εγώ έβαλα στη στράτα από 7 μηνών αν θυμάμαι καλά και πραγματικά ανάσανα!!! Όμως δεν τους άφηνα αρχικά πάνω από 10 λεπτά. Τη μικρή την άφηνα περισσότερο στην πορεία, αλλά τον μικρό τον κατέβαζα γιατί κάτι επιρεάζει στους όρχεις μου λέγανε κτλ. Τες πα. Με ρέγουλα όπως όλα τα καλά πράγματα σ'αυτή τη ζωή!

Νουνού, ξεκινάω δίαιτα αύριο! Πάμε μαζί>?? :tongue: Τζάζι, εσύ πως πας με αυτό το θέμα? Προχωράς?

Μας, διαβάζοντας το ποστ σου, λέω πωπω σούπερ, έρχεται και μπέιμπισίτερ!!! Εμείς που δεν έχουμε βοήθεια πρέπει να αρπάζουμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται!!!

Νακι, λατρεύω τις ανακαινίσεις!!! Κουκλί θα γίνει, όρεξη για καθάρισμα να'χεις μετά!

Ντακι, θα σου ευχηθώ αύριο που γιορτάζει και μια κολλητή μου!!! Ευτυχώς που μου το θύμησες! Μπάι δε μπάι, περαστικά!!! Αυτα με τις αγκαλιές και τα φιλιά των άλλων, σύγκρυο με πιάνει ρε γαμώτο. Έχω γίνει υστέρω με τη μικροβιοφοβία. Κάπου είχα διαβάσει ότι υποδηλώνει νεύρωση. Λες???

Σεβ, δεν σε ξέχασα, ετοιμάζομαι!!!

120247mcv711uxx1.gif

Επίσης να πω ότι το τι σαβούρδες τρώμε δεν λέγεται!!! Σκαρφαλώνουμε παντού όμως, πηδάμε σαν παλαβοί και πέφτουν τσακωμοί, εκβιασμοί, πονηριές και γενικώς επικρατεί ένας χαμός!! Πλάκα έχει αρκεί να μην το παρακάνουν, τότε με πιάνουν τα νεύρα μου ρε γαμώτο, γιατί δεν χαλαρώνω όλη μέρα+νύχτα μην τυχόν πάθουν τίποτα.

Με το στολισμό του δέντρου που καταλήξαμε τελικά, ρε παιδιά??? Στο μπαλκόνι δεν θα χαλάσει??? Αλλά και μέσα δεν θα επιβιώσει κι είναι ένα απίθανο δέντρο που μου αρέσει πολύ!! Όπως και τα στολίδια του!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...