Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Εχει ήδη πάρει μήνες και υπάρχει περίπτωση να πάρει και αλλο ή να μην έρθει και ποτε... Απλά κάπως πρέπει να δουλέψουμε για να μπορούμε να χρηματοδοτούμε πάγια έξοδα 1000 ευρώ το μήνα μίνιμουμ μόνο οι ωοληψιες και γιατρούς κλπ πλας ενοίκια, σούπερ μάρκετ, αυτοκινητο κλπ κλπ. Δυστυχώς οι εξωσωματικές είναι δύσκολο σπορ και άπαξ και μπεις στο χορό, χορεύεις. Όλες το ξέρουμε.

Τη ψυχική ηρεμία δύσκολα τη κρατάς αν έχεις απαιτητική δουλειά γιατί απλά θες να έχεις δουλειά. Αν δεν είχαμε αυτά τα έξοδα δε θα με ένοιαζε καν. Απλά είναι δύσκολο να τα κρατάς ολα σε ισορροπία.

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω σε ενοίκιο τα ξερω. 

Δράμα η κατάσταση 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

nufi αλλα και για ολες,παιζει και το ιδρυμα μειζωνος ελληνισμου.πηγαμε στο μαμα θα κανω μπαντα και ηταν πολυ ωραια!

πηγαμε και παιδικο θεατρο και ενθουσιαστηκαν!

nunu!!!τι νεα?πως τα πατε?

age.png

Διαφημίσεις

τη συνταγη θα σου στειλω,οχι το κεηκ! χα χα!ετσι οπως το ειπα...

αστα αυτά...το κεικ θέλω!!!!

χαχα

ναι ναι να την εκθέσεις εδώ!!

θέατρο που πήγατε; θέλω και γω να τους πάω!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

αστα αυτά...το κεικ θέλω!!!!

χαχα

ναι ναι να την εκθέσεις εδώ!!

θέατρο που πήγατε; θέλω και γω να τους πάω!!

πηγαμε σε ενα θεατρακι εδω στη γειτονια μας ερασιτεχνικο.πολυ ωραιο ηταν και εκατσαν μια ωρα και το παρακολουθησαν συμμετεχοντας.

γραφω τη συνταγη.

age.png

Διαφημίσεις

πηγαμε σε ενα θεατρακι εδω στη γειτονια μας ερασιτεχνικο.πολυ ωραιο ηταν και εκατσαν μια ωρα και το παρακολουθησαν συμμετεχοντας.

γραφω τη συνταγη.

παίζει ακόμα η παράσταση; ήταν φθηνά;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

1 φαρινα

3 1/2 κ.γ. baking powder

1 κ.γ. σοδα

1 κ.γ. αλατι

ελαχιστη κανελα

1 1/2 φλυτζανι ζαχαρη

2-4 ασπραδια αυγων

2 γιαουρτια

2 βανιλιες

4 κουταλιες μαργαρινη

7 μπανανες

1/2 φλυτζανι σταγονες σοκολατας (εγω βαζω και γαλακτος και μαυρη)

χτυπαω τη ζαχαρη με τα ασπραδια μεχρι να ασπρισουν και προσθετω τη λιωμενη μαργαρινη και τα γιαουρτια

λιωνω τις μπανανες με πηρουνι και τις προσθετω

ανακατευω τη φαρινα με την baking powder, τη σοδα,το αλατι, τις βανιλιες και τη κανελα και αρχιζω να τα ριχνω και αυτα σιγα σιγα

στο τελος ριχνω και τη σοκολατα-κουβερτουρα

ψηνω για 50-55΄ στους 180

αφηνω 10΄ και ξεφορμαρω.

*ειναι πιο υγρο απο τα κανονικα κεηκ,μην νομιζεις οτι ειναι αψητο και το αφησεις πολυ.

*με την ιδια συνταγη φτιαχνω μαφινς για τα παρτυ και κανω σχεδια με κουβερτουρα και ασπρη σοκολατα επανω.

*τα ιδια υλικα βγαζουν 24 μαφινς και θελουν 20-25΄ ψησιμο.

*μπορεις να βαλεις και ζαχαρη αχνη απο πανω.

age.png

παίζει ακόμα η παράσταση; ήταν φθηνά;

δωρεαν...

απλα αφησαμε δεκα ευρω στο συνολο γιατι ημασταν πολυ ευχαριστημενοι.δεν υπαρχει ομως καμια οικονομικη υποχρεωση.

age.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Επιτελους μπορω και γραφω ενα πρωι...

Θα αποθηκευσω τις συνταγες σας να τις κανω οπωσδηποτε ειδικα οταν αρχισουν να τρωνε τα δικα μου.. για την ωρα κανω και πιο ανθυγεινα πραγματα πχ http://www.sintagespareas.gr/sintages/muffins-me-zimi-brioche-me-fistikoboutiro-kai-nutella.html αλλά δεν βγηκαν ωραια...στο ψησιμο δηλαδη...κατα τα αλλα μια χαρα τα τσακισα λογω μερέντας!

νουνουκα ξεχασα να σε ρωτησω για το διημερακι...περασατε ωραια? ναι τωρα μετραμε αντιστροφα για τα χριστουγεννα...γιουπι!!

witch πατε και θεταρο ε? και καθονται, μωρε μπραβο!

μας να τους χιλιασετε τους μηνες!! thanks for the info, αντε να τα παραγγειλουμε να τελειωνουμε...ο συζυγος το χει αναλαβει δηλαδη κ ολο με ρωταει...τον κολλησα αναποφασιστικότητα:tongue:

Οσο για την πεθερα μη φρικαρεις μωρε...μπορει και να ειναι πιο ξεκουραστα απ οτι φανταζεσαι...θα εχεις κ αλλη διαθεση κ εσυ στις διακποπές;)

λοιπον εμεις αρχισαμε κ μπαινουμε σε περπατουρα!!! ξερω οτι οι απόψεις διιστανται, κ γιατρο εχουμε την παρασκευη για να ρωτησω λεπτομερειες. ΟΜΩΣ ειμαι ετοιμη να την ονομασω "η Αγία Περπατούρα". μιλαμε οτι καθονται πανω απο μιση ωρα...εγω μπορω να τους επιβλεπω απο μακρια κ να κανω καμια δουλεια. Ακομα δε μπορουν να φτασουν οαρα ελαχιστα πραγματα οποτε δεν κανουν κ ζημιες και μιλαμε οτι μπορω να κατσω μονη με τα παιδια πολύ περισσοτερη ωρα. Νιωθω μεγαλη λυτρωση σας λεω!!

Θελω να πω κι αλλα...ομως πρεπει να ταισω... θα επανελθω πιστευω...

Υ.Γ αντε νουνουκα μας ελειψες τα πρωινα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα κ απο μας!!!

Εχω αρχισει κ τους κοβω τον πρωινο υπνο γιατι κοιμουντε το μεσημερι 2 ωριτσες πια αλλα το ξενυχτι ξενυχτι!

Ουφ δεν ξερω τι τους φταιει! ξυπνανε με κλαμα σε 5 λεπτα κουνημα εχουν ξεραθει κ μολις τα παμε στη κουνια γαριδα το ματι...αυτο μπορει να κρατησει 2 ωρες!

Κ εχω τρελη μιρλα που δεν κοιμουντε το πρωι....εχθες μαγειρευα φακες για τα μικρα κ ακουω ησυχια,παω μεσα κ ειχαν ξαπλωσει στη μοκετα σε ενα μαξιλαρι κ οι δυο....παιζει να κοιμηθηκαν κανενα 5λεπτο!

Τζεμ στη στρατα τους εβαλα 7 μηνων...αλλα στην αρχη οχι πανω απο 1 τεταρτο! δεν καθονται στο παρκο να παιξουν;

Μας ειναι περιεργη η πεθερα; καλα κουραγια!

Νunu για μενα ραμματα;;;:rolleyes: φτου σου κ σε εχω αδυναμια!:tongue:

Καλημερα κοριτσια!!

Επιτελους μπορω και γραφω ενα πρωι...

Θα αποθηκευσω τις συνταγες σας να τις κανω οπωσδηποτε ειδικα οταν αρχισουν να τρωνε τα δικα μου.. για την ωρα κανω και πιο ανθυγεινα πραγματα πχ http://www.sintagespareas.gr/sintages/muffins-me-zimi-brioche-me-fistikoboutiro-kai-nutella.html αλλά δεν βγηκαν ωραια...στο ψησιμο δηλαδη...κατα τα αλλα μια χαρα τα τσακισα λογω μερέντας!

νουνουκα ξεχασα να σε ρωτησω για το διημερακι...περασατε ωραια? ναι τωρα μετραμε αντιστροφα για τα χριστουγεννα...γιουπι!!

witch πατε και θεταρο ε? και καθονται, μωρε μπραβο!

μας να τους χιλιασετε τους μηνες!! thanks for the info, αντε να τα παραγγειλουμε να τελειωνουμε...ο συζυγος το χει αναλαβει δηλαδη κ ολο με ρωταει...τον κολλησα αναποφασιστικότητα:tongue:

Οσο για την πεθερα μη φρικαρεις μωρε...μπορει και να ειναι πιο ξεκουραστα απ οτι φανταζεσαι...θα εχεις κ αλλη διαθεση κ εσυ στις διακποπές;)

λοιπον εμεις αρχισαμε κ μπαινουμε σε περπατουρα!!! ξερω οτι οι απόψεις διιστανται, κ γιατρο εχουμε την παρασκευη για να ρωτησω λεπτομερειες. ΟΜΩΣ ειμαι ετοιμη να την ονομασω "η Αγία Περπατούρα". μιλαμε οτι καθονται πανω απο μιση ωρα...εγω μπορω να τους επιβλεπω απο μακρια κ να κανω καμια δουλεια. Ακομα δε μπορουν να φτασουν οαρα ελαχιστα πραγματα οποτε δεν κανουν κ ζημιες και μιλαμε οτι μπορω να κατσω μονη με τα παιδια πολύ περισσοτερη ωρα. Νιωθω μεγαλη λυτρωση σας λεω!!

Θελω να πω κι αλλα...ομως πρεπει να ταισω... θα επανελθω πιστευω...

Υ.Γ αντε νουνουκα μας ελειψες τα πρωινα!

Καλημερα κ απο μας!!!

Εχω αρχισει κ τους κοβω τον πρωινο υπνο γιατι κοιμουντε το μεσημερι 2 ωριτσες πια αλλα το ξενυχτι ξενυχτι!

Ουφ δεν ξερω τι τους φταιει! ξυπνανε με κλαμα σε 5 λεπτα κουνημα εχουν ξεραθει κ μολις τα παμε στη κουνια γαριδα το ματι...αυτο μπορει να κρατησει 2 ωρες!

Κ εχω τρελη μιρλα που δεν κοιμουντε το πρωι....εχθες μαγειρευα φακες για τα μικρα κ ακουω ησυχια,παω μεσα κ ειχαν ξαπλωσει στη μοκετα σε ενα μαξιλαρι κ οι δυο....παιζει να κοιμηθηκαν κανενα 5λεπτο!

Τζεμ στη στρατα τους εβαλα 7 μηνων...αλλα στην αρχη οχι πανω απο 1 τεταρτο! δεν καθονται στο παρκο να παιξουν;

Μας ειναι περιεργη η πεθερα; καλα κουραγια!

Νunu για μενα ραμματα;;;:rolleyes: φτου σου κ σε εχω αδυναμια!:tongue:

μαζευτήκατε τσούπρες;

τζεμ σήμερα που είμαι μέσα κάνω παράλληλα δουλειά, μιλάω με εσάς και χαζεύω και κάτι άλλα!! χεχε ωραία είναι αλλά δεν γίνεται πια κάθε μέρα...

Σέβη επίσης είσαι η αδυναμία μου και γι αυτό σου έχω ράμματα :D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...