Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Για τις αιμορροϊδες μην αγχωνεσαι.. ειναι πολυ ενοχλητικό αλλα συμβαίνει δυστυχως μετα απο εντονη δυσκοιλιοτητα.. και εγω το έπαθα περυσι.. ενδεχεται να ματωσει να ξερεις μην τρομαξεις.. εγω μετα απο συσταση του γυναικολογου μου φαντασου που τον ειχα ρωτήσει τοτε εβαζα την κρεμα proctosynalar και ενα σαπουνακι για την περιοχη της anfonet και περασε μετα απο λίγες μερες. Ρωτα τον γιατρό σου..  προσέχε τη διατροφή σου οπως σου λενε και θα ηρεμησει.. τωρα αν ειναι απο στρες ή αγχος η δυσκοιλιότητα και βλεπεις οτι δεν περναει παρε τα φακελάκια τα tanilas, ειναι φυτικα και βοηθανε!! Προβιοτικα φουλ παντως που βοηθανε και στο εντερο

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Σηκώθηκε η μανδάμ για αυτοκόλλητα πριν!

Έλεος!

Θα πέσω να πεθάνω να ξεραθώ τώρα.

Κ είχα τη μάνα μου κ τη μπιγκ σίστερ μπουρου μπουρου για το σκηνικό.

Να ενημερώσω τους δικηγοραίους φίλους, ή να κάνω το παπί?

Να ρωτήξω τα παιδιά στην πολυκατοικία αν μπορούν αν δούν κατάθεση μηνύσεων στα πέριξ τμήματα? (φρόσω μπορούν να δούν κάτι τέτοιο, ή μόνο στα δικά τους τμήματα?)

Να φύγω από τη χώρα?

Κ δεν έχω ένα παυσίπονο το κέρατο της ψείρας μέσα!

Μια αλοιφή από ιαπωνία που καίει τρελά έχω!

σιγα μωρε....εδω δεν πιανουν αλλους κ αλλους εσενα θα πιασουν? Λες κ εκανες κανα εγκλημα! Και να γινει τιποτα θα κανεις την κινεζα, τσιν τσαν τσον!!! :tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ξέρω κ εγώ τί μπορεί να σου ξημερώσει στα καλά καθούμενα?

Να γλιτώσω το αυτόφωρο τουλάχιστον!

Αν ακουστεί μια κραυγή στο λεκανοπαίδειο θα είναι οι δικηγοραίοι σύσσωμοι!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ξέρω κ εγώ τί μπορεί να σου ξημερώσει στα καλά καθούμενα?

Να γλιτώσω το αυτόφωρο τουλάχιστον!

Αν ακουστεί μια κραυγή στο λεκανοπαίδειο θα είναι οι δικηγοραίοι σύσσωμοι!

εδω αυτοφωρο δεν πηγε ο Κασιδιαρης που τις εβρεξε στην Κανέλη! Μη φοβού! Δεν υπαρχει δικαιοσυνη στην Ελλάδα:tongue: Αλλά οτι και να γινει τσιγαρα θα σου φερουμε πισω απ τα καγκελα!

Σοβαρα τωρα...ο αδερφος μου ειναι δικηγορος...θες να ρωτηξω?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τζινιω να χαιρεσαι τον χασμπανο σου!

Καλα του εκανες! γιατι φοβασαι; εφαγε πολυ ξυλο;

Λαερτα να χαιρεσαι την γιαγιακα σου!

Να σου στειλω την δικια μου ημ.γεννησης;

Ευχαριστώ, Σεβ και Ντακ, για τις ευχές για τη γιαγιά μου! Είναι όντως γαμώ τα παιδιά αυτό το κορίτσι και από μνήμη? Τύφλα να έχουν οι πιτσιρίκες!! Φτου φτου!!

Σεβ, στείλε!

Πότε θα γίνουν καλά τα άστρα μη χάθω????

Δεν θέλω να σου πω, μπορεί να φρικάρεις εντελώς. Αρκεί να ξέρεις ότι αργούν ακόμα... Πολύ αργούν...

Και τώρα που το είπατε, ρε παιδιά, τι ωραία που είναι όταν αρχίζουν να μιλάνε τα παιδιά??? Η μικρή έχει ήδη να λέει κάποιες λεξούλες και πραγματικά χαίρομαι σαν μικρό παιδί όταν την ακούω!!! Όσες φορές και να την ακούω! Πόσω μάλλον όταν μου πουν "σ'αγαπώ". Πωπωπω!!! Ελίζα, εύχομαι να σημειώσεις αυτή την ημέρα και να τη θυμάσαι!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Έχω δικηγόρους, αλλά ακόμα δεν τους ενημερώσαμε.

Μια φίλη στα τοπικά της πόλης όμως μπορεί να μάθει πληροφορίες απο τα ατ.

Λογικά λέει ο άντρας της δεν θα κάνει τίποτα το θρασσύδειλο τσογλάνι.

Τί θα πεί: Με έδειρε μία γυναίκα στο δρόμο?

Άντε κ λέει οτι μουρλή μελαχρινή αγνώστων λοιπών στοιχείων με το τάδε όχημα με έδειρε κ έχει ψευδομάρτυρα σου λεώ εγώ!

Πώς έγινε δηλ? Η επιφοίτηση μου ρθε?

Ού μπλέξεις όμως!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Σεβ, στείλε!

να στειλω κ εγω?? Ασε ξερω τι σκ@τοζωδιο ειμαι... απλά πες μου την ασπρη μερα ποτε θα τη δω?!?!

Δεν θέλω να σου πω, μπορεί να φρικάρεις εντελώς. Αρκεί να ξέρεις ότι αργούν ακόμα... Πολύ αργούν...

οχι!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock:

Και τώρα που το είπατε, ρε παιδιά, τι ωραία που είναι όταν αρχίζουν να μιλάνε τα παιδιά??? Η μικρή έχει ήδη να λέει κάποιες λεξούλες και πραγματικά χαίρομαι σαν μικρό παιδί όταν την ακούω!!! Όσες φορές και να την ακούω! Πόσω μάλλον όταν μου πουν "σ'αγαπώ". Πωπωπω!!! Ελίζα, εύχομαι να σημειώσεις αυτή την ημέρα και να τη θυμάσαι!!

πραγματι...νομιζω ειναι αξια ακομα κ για tatoo...

Έχω δικηγόρους, αλλά ακόμα δεν τους ενημερώσαμε.

Μια φίλη στα τοπικά της πόλης όμως μπορεί να μάθει πληροφορίες απο τα ατ.

Λογικά λέει ο άντρας της δεν θα κάνει τίποτα το θρασσύδειλο τσογλάνι.

Τί θα πεί: Με έδειρε μία γυναίκα στο δρόμο?

Άντε κ λέει οτι μουρλή μελαχρινή αγνώστων λοιπών στοιχείων με το τάδε όχημα με έδειρε κ έχει ψευδομάρτυρα σου λεώ εγώ!

Πώς έγινε δηλ? Η επιφοίτηση μου ρθε?

Ού μπλέξεις όμως!

Ναι καλε μην το σκεφτεσαι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Νυσταγμένες καλημέρες σας. Εμείς εδώ κλασικά, να ανοίγουμε το καφέ πρωί πρωί, έχουμε κάνει τη μέρα νύχτα μου φαίνεται.

Παπίτσα, να χαίρεσαι τον άντρα σου, χρόνια του πολλά. Και συ Τζίνι τον δικό σου, με μια μέρα καθυστέρηση. Κι εσύ Λαέρτα τη γιαγιά σου.

Αρτσι, συγχαρητήρια για την έκθεση, άντε και να σε δούμε και στα κανάλια! :P Που δεν βλέπω πια τηλεόραση καθόλου δηλαδή γιατί έχω τελείως ψυχοπλακωθεί και δεν μου χρειάζεται επιπλέον καταθλιψη.

Α! Ηθελα να σε ρωτησω για υτα καρεκλακια (ελπιζω να σε πρηζω τελευταια φορα:rolleyes:) αν εχουν θεση ανακλισης για υπνο στο ταξιδι.. τα britax multi way ειπαμε ετσι?

Τζέμινι, μακάρι να πάνε όλα καλά με τη μαμά σου. Όσο για τα καθισματάκια, εμείς πήραμε τελικά τα Britax Two Way Elite που είναι λίγο πιο απλωμένα από τα multiway και μας φάνηκαν ότι θα είναι πιο εύκολα για τα παιδιά να μπαίνουν μέσα καθώς μεγαλώνουν. Ανάκλιση δεν έχουν μεγάλη, αν τα θες με κλίση πολύ πρεπει να σπρώξεις πολύ μεσα τα καθίσματα τα μπροστινά. Το μοναδικό μειονέκτημα που τους έχω βρει αλλά βοηθάνε τα μαξιλαράκια που έχουμε πάρει επιπλέον. Να πω την αλήθεια κάποιες φορές που τα παραπαίρνει ο ύπνος το κρεμάνε το κεφάλι τους κάτω και δεν μ αρέσει.

Δεν θυμάμαι τι άλλο, παρά να πω και γω Έμπαινε Τζίνι! γιατί δεν σηκώνεις μλκς από κανέναν και σε τίποτα και καλά του έκανες του πιτσιρικά. Πού να σε βρει καλέ; Μην αγχώνεσαι για αυτό, πάει, πέρασε.

Λέω και το άλλο το ευχάριστο και φεύγω να τοιμαστώ για δουλειά. Κλείσαμε εισιτήρια και έρχεται η πεθερά μου από την Αμερική για 15 μέρες στις διακοπές των Χριστουγέννων. Και επειδή δεν έχουμε πια εξτρα δωμάτιο θα κοιμάται στον καναπέ στο σαλόνι.

Απ΄τη μιά χαίρομαι που έρχεται γιατί έχει σχεδόν χρόνο να δει τα παιδιά και δεν είναι και μικρούλα, ποιος ξέρει αν θα μπορέσει να ξανακάνει το ταξίδι. Να δει κι ο Ντ. τη μαμα του. Θα της κάνει και καλό γιατί χήρεψε τον Ιούνιο και την έχει φάει η μοναξιά και η κατάθλιψη. Απ΄την άλλη... στις διακοπες, ρε συ; Εκεί που λέγαμε να ξεκουραστούμε λίγο, να ξαναβρεθούμε και σα ζευγάρι... πάνε αυτά. Τέλοσπάντων, καλά να έρθει η γυναίκα και ας ζοριστούμε λίγο.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

20 έχουμε σήμερα; Γινόμαστε 16 μηνών, φτου μας! Να θυμηθεί ο σύζυγος να τα ζυγίσει τα μοσχάρια όταν ξυπνήσουν, να δούμε πού βρισκόμαστε, γιατί είμαστε ασήκωτοι πλεον.

Αυτό το Αγαπώ πώς το περιμένω κι εγώ να το ακούσω, και μόνο στη σκέψη λιώνω... Ο Άλεξ ψιλολέει καποιες λεξούλες, ο Μίλτος πέρα από μαμ, μαμά και ντάντα μόνο μουγκρίζει.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

καλημερα σας!

efoulito γλυκια μου,σου ευχομαι τα καλυτερα αλλα μαλλον εσυ ησουν αγενης απεναντι στον riv που αν καποιος εχει αποψη για τα τριδυμα σε αυτο το φορουμ ειναι σιγουρα αυτος.η ευγενεια δεν φευγει οταν ερχεται μια εγκυμοσυνη.......

age.png

Καλημέρα φιλενάδες!!!!

Πότε αρχίζουμε να μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα; ε;

Cristy εγώ η ρουφιάνα σου χρωστάω πμ και θα στο στείλω άααααααααμεσα!!!

Για τις συνταγές ποια ρώτησε τις βρήκατε, να πω επίσης ότι έφτιαξα και το κεικ σοκολάτας και θα σας το γράψω επίσης!! και αυτό πέτυχε!!

witch ΚΑΛΗΜΕΡΑ και συ εδώ;

Mash μηνογενέθλια; ουάου!!!! Χίλια χρόνια να ζήσουν και να τα χαίρεσαι!!!

Υπομονή με την πεθερούλα, μια στο τόσο είναι..σε συμπονούμε όμως!!

tzini έμπαινε γιούτσο!! έχουμε γεμίσει από τα φασιστάκια και έχουμε τρελαθεί τελείως...Θα σου ... μια μάντρα.... Αυτοί παιδί μου θρασύδειλοι είναι, στη τελική τι θα έλεγε, έβρισα τον μαύρο, την γυναίκα που του έδωσε λεφτά, της κλώτσησα το αμάξι και αυτή με πλάκωσε στις γρήγορες....μμμμ ποιός λές να δικαιωθεί;

Ξέχασα να ευχηθώ για τους άντρες σας Τζίνι και Ντάκ να τους χαίρεσται σαν τα ψηλά βουνά!!

Laerta και συ να χαίρεσαι την grammy σου!! σούπερ γιαγιά!!

Τζεμινάκο βάστα γερά, εγώ κάνω προσπάθειες να αρχίσω τη δίαιτα αλλά παραπάνω από μια μέρα δεν πάει. Σιγά σιγά και καλά!!!

sevi-gio που σαι συ καλέ; έχω εγώ ράμματα για τη γούνα σου....:tongue::tongue:

Archi από εκεί βγαίνει και το παρατσούκλι σου; αρχιτεκτονισσας δίδυμα; :D:D

Δίπλα είναι το Μπενάκη να ρθούμε να θαυμάσουμε;

Σας φιλώ προς το παρόν, σήμερα είμαι εντός και θα τα ξαναπούμε!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...