Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ακουσες όμως τι είπε η τwins?? οτι η πτέρυγα με τα μονόκλινα-δίκλυνα είναι κλειστα λόγω έλειψεις προσωπικού!!!

Εγώ ελπίζω να πάει 23 Αυγούστου να έχουν γεννέθλια με τη γιαγιά τους!

Διαφημίσεις

τελικα εκανες καμια αγορα για τα μπεμπε?

σου χα πει πως κανουν εκπτωσεις μονο στα ειδη ρουχισμου..

ε, τις προαλλες που πηγα mothercare μου ειπαν οτι ουτε στα εσωρουχακια κανουν!

μονο στα κανονικα ρουχαλακια που αλλαζουν καθε σεζον..

οποτε κ γω δε θα περιμενω, θα τα παρω αμεσα να χαρω κιολας!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

εγω ρωτησα το γιατρο κ μου πε θα ναι διαθεσιμος οποτε κ να γεννησω..κ χαλαααρωσα. τις μαιες οντως θα τις ψαχνουμε!

η εναλλακτικη μας ειναι το μητερα. ειναι κ εκει ο γιατρος

33E7p2.png

Ρούχα δε θα πάρω πολλά. Μόνο αυτά τα ολοσωμα κορμάκια. Τέτοια θα πάρω αρκετά. Ρούχα μου λένε οτι στην αρχή, είναι και καλοκαίρι δεν θα βολεύουν, και γεμίζεις και απο δώρα που φέρνουν!

Πρέπει να πάω να αγοράσω όμως κρεβατάκια. Θα μας δώσει και ένα ξάδερφος τα καλάθια. Έχω και σεντονάκια και πετσετούλες απο την αδερφή μου. Και σεντόνια.

ε, ναι κ γω μονο τετοια... εσωρουχοφορμακια κοντομανικα..καμια εκπτωση σ αυτα κυρια μου...ωραια σε βολεψαν κ οι συγγενεις! εμεις ολα απ την αρχη x2!!!

δε πειραζει,θα τα παρω κ οπως τα θελω..large τυπος!!!

33E7p2.png

Να σου πώ ότι μου δώσουν καλό είναι!! Θα φέρει και η κουμπάρα μου το διδυμοκαρότσι! να ναι καλά!! ότι μου δώσουν ευπρόσδεκτο!

Καλά και γώ θα πάρω καινούργια! Αλλά όσο λιγότερα έξοδα, τόσα καλύτερα! Είναι οι καιροί δύσκολοι!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...