Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ήρθα κ είμαι απλά κομμάτια!

Λαέρτη ένα θα σου πώ: τσάκισα τη μερέντα της Σύλιας με κάτι ωραιότατα κγουασάν βουτύρου! Κ σα να θέλω να ξεράσω!

ΕΛίζα :κ εγώ πολύ θέλει να πεί το παιδί!

Άρτσι τέλεια τα νέα σου!

Κρίς της αρένα έχω σε όλα τα παιδιά. Τί στο δία τόσα λεφτά?!

Αυτό με το στέγνωμα, σκούπισμα, κ από την ανάποδη το έχω κάνει.

Με ταλκ δεν έχω δοκιμάσει!

.....Το μαλακιθμένο σκέφτομαι μην έχω τίποτα ιστορίες γμτ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Τζινιω να χαιρεσαι τον χασμπανο σου!

Καλα του εκανες! γιατι φοβασαι; εφαγε πολυ ξυλο;

Λαερτα να χαιρεσαι την γιαγιακα σου!

Να σου στειλω την δικια μου ημ.γεννησης;

πω πω κοριτσια λιγο ελειψα και γραψατε ενα σωρο!!

Δεν ξερω τι συμβαινει τελευταια και παιζει τοσο τρεξιμο... εχουμε και κατι ιστοριες ιατρικες με τη μαμα μου...ας ελπισουμε να μην εχουμε κακες εξελιξεις... Επισης, ειμαι κ εγω λιγο στα κατω μου τελευταια γμτ...μου την εχει βαρεσει κιολας γτ αδυνατιζω αργααααααααααα παροτι χτυπιεμαι συνεχεια στο gym..Την επεσα κ εγω σε κατι γλυκα κ το φχαριστηθηκα...αι σιχτιρ! τεσπα, ισως αλλα μου φταινε.

Επισης ο μεγαλος ειναι μονιμως με μυξα που τρεχει νερακι, και η φωνη του μικρου εχει κλεισει. Αντε να δουμε...καλο χειμώνα!

Σχολιαζω οτι θυμαμαι (κλασσικα!)

τζινι κατ αρχην να τον χαιρεσαι το χαμπανο!! Πολύχρονος κ να σε καμαρωνει κ εκεινος;)

efoulito ευχομαι να σου πανε τα πραγματα καλά και οπως επιθυμεις! Δεν ξερω για μειωση τπτ, και σιγουρα δε θα ηθελα να ημουν στη θεση σου. Να παρατηρησω μονο οτι δε νομιζω ο Riv να σου μιλησε επιθετικα, και να μη βαζεις τον οικονομικο παραγοντα νουμερο ενα γτ εμεις κανουμε σχεδια και ο Θεος γελαει...

ελιζα αν θυμαμαι καλά αυτο το "πωωω" το ειχε αναφερει παλιοτερα και η jasmin οταν ημουν εγκυος ακομα κ μου ειχε κανει πολύ εντυπωση...φανταζομαι πως θα ειναι και για σενα που το ζεις...ειναι οι μικρες μεγαλες στιγμες της ζωης μας!

Λαβ μεγεια τα γυαλακια σας! βεβαια θα ειναι κουκλος, τα μωρα του καφε μας ετσι ειναι!;)

Μας πως να μην αρεσει το παστιτσιο?!?! Επειδη τα τρελαινουμε στα ανοστα πλην ομως υγιεινα φαγητα δε σημαινει οτι δεν ξεχωριζουν και τις γευσεις τα κακομοιρα!

Α! Ηθελα να σε ρωτησω για υτα καρεκλακια (ελπιζω να σε πρηζω τελευταια φορα:rolleyes:) αν εχουν θεση ανακλισης για υπνο στο ταξιδι.. τα britax multi way ειπαμε ετσι?

σεμιν ασε μιλαμε οτι πολύς κοσμος βρισκεται σε τετοια κατασταση πλεον...και μη χειροτερα λεω εγω κ παλι καλα που εχουμε τη δουλεια μας...και την υγεια μας!

παω να σιδερωσω το 1 απ τα 3 πλυντηρια...ή να χαλαρωσω γτ προβλεπεται δυσκολη νυχτα..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Έχει κ η φίλη μου η Στάσα σήμερα γενέθλια, κ κάποιος άλλος γείτονας!

Από πατσαλάκους περιτριγυρίζομαι!

Πότε θα γίνουν καλά τα άστρα μη χάθω????

Κ με το αμάξι το δικό μου μούντζα έφαγα.

Θυμάστε το φτερό που είχα φάει στην ψιλικαντζου?

Πήγα να πάρω το δικό μου, αν αφήσω το δανεικό.....

Το είδε ο λαδωμένος αρχιμάστορης κ μου λέει :θέλει άλλο φτερό, πρέπει να στο χρεώσω!

Άντε γειά ρε μεγάλε! Για μια μίνι λακουβίτσα τώρα η κοβέντα!

Εννοείται δεν χρέωσε τίποτα. Θα γινόμασταν μπίλιες απλά!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζεμ εύχομαι να είναι οκ τα αποτελέσματα της μαμάς σου.

Όσο πιό αργά χάνεις κιλά, τόσο πιό αποτελεσματικό αδυνάτισμα κάνεις.

Σεβ το κωλόπαιντο μου κλότσησε το αμάξι (το μάζντα πήγαινα να πάρω τη μάνα μου). Αρχικά νόμιζα οτι έπαθε κάτι ο autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin κ έπεσε πάνω μου, αλλά άκουγα κ αυτά που είπε.... είχε φανάρι κ σταμάτησε, έγινε ΧΑΜΟΣ!

Του κλώσταγα τα πόδια κ το παπί!

Έφυγε το τσογλάνι τελικά!

Φωνάζαν κάποια ζώα που δεν ειδαν τί έγινε, ο μαύρος όπου φύγει φύγει

Αποτέλεσμα: ψιλοκουτσαίνω με έχει ξεσκίσει το κουτουπιέ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλά με το φέις σ....μια ζωγραφιά τα έχω κάνει!

ε?

Tzini πεσμου οτι την κλωτσιά την έριχνες με το ψιλοτάκουνο!!! Να μην είμαι να σε δώ!!! Εγώ απορώ πως το περπατάς όχι να ρίξεις και κλωτσιά!!

Tζινιω καλα του εκανες! για να σε βρει πρεπει να εχει κολλητο μπατσο!

Δεν νομιζω να προλαβε να πηρε αριθμο!

Τζεμ καλα λεει η Τζινι,αργα κ σιγουρα!

Ολα καλα να ειναι με την μαμα σου!

Περαστικα στα μικρουλια.....

Οσο για τον Riv ουτε εγω διαβασα κατι επιθετικο!

ευχαριστω για τις ευχες για τη μαμα...6/12 ισως ξερουμε...ειναι μια ιστορια που την εχω δει πολλες φορες γμτ..μας κυνηγαει ενα πραγμα...

σεβη που ησουν χαμενη κ εσυ τοσο καιρο? ευχομαι να περνουσες ωραια!

τζινι δεν μπορω να σε φανταστω να κλωτσοδερνεις:tongue: θα χες πολύ πλακα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

μαμιέται ο δίας...

ξεκίνησα να γράφω εδώ και 2 ώρες..

άρχισα τα πίμια..

μετά διακοπή..

μετά φαί..

μετά διακοπή..

εεε και στο τέλος τα έχασα κι όλα!!!!!!!!!!!!!!!11

Τώρα πια πρέπει να πάω και λίγο στο ΄συζηξ που γενεθλιάζει κι αυτός σήμερα!

Αύριο θα μπω και με τη μία θα τα γράψω όλα τα νέα και σχόλια σα χείμαρρος!

Θα αφήσω και τα πίμια πίσω..

Στα πολύ γρήγορα..

Τζεμ..τζεμ.. εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ΟΛΑ καλά!!!!!!!!!!!!!!!!! Και θα είναι!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τζίνι να τον χαίρεσαι κι εσύ το χάσμπανο!!!!!!!!!!!

Κλωτσομπούνια????? αααα καλά.. χρωστάς λάιβ περιγραφή με μίμηση..

ΛΑέρτα να χαίρεσαι τη γιαγιούκα σου!

Πρέπει να είναι πολύ καλός άνθρωπος για να της χαρίσει ο ΘΕούλης δισέγγονα!!!!!

Αρτσι συγχαρητήρια!!!!!!!!!

Νουνούκα γιου του! Ζουλέυω ξέρεις....

Τζας και Ελίζα..κι εγώ "πο" τα μωρά σας!!!!

Νουφι κάτι είδα στο λινκ, στα γρήγορα, αν κατάλαβα καλά πρέπει να είναι πολύ καλό!

έφυγα

σόρρυ οι υπόλοιπες,

έχω ράμματα και για τη γούνα σας,χαχα

φιλάκια σας

εγκυούλες και εμβρυάκια!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

μπότες ιππασίας φόραγα ρε!

Κ δεν μάσησαν τίποτα! Οι μπότες γιατί το κουτεπιέ μαμήθηκε μάλλον!

Πώς τις λέγαν κάτι μπότες με σίδερο μπροστά στα Δάχτυλα? ΠΟυ φαράγαν κάτι τυπάκια στο γυμνάσιο?

Τέτοιες έπρεπε να φόραγα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

μπότες ιππασίας φόραγα ρε!

Κ δεν μάσησαν τίποτα! Οι μπότες γιατί το κουτεπιέ μαμήθηκε μάλλον!

Πώς τις λέγαν κάτι μπότες με σίδερο μπροστά στα Δάχτυλα? ΠΟυ φαράγαν κάτι τυπάκια στο γυμνάσιο?

Τέτοιες έπρεπε να φόραγα!

Τις Dr Martins λες??? τι μου θυμισες τωρααααα.....:rolleyes: Οντως πολύ χρησιμες!

εντιτ: παπιτσα να χαιρεσαι κ εσυ τον πάπιο!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σηκώθηκε η μανδάμ για αυτοκόλλητα πριν!

Έλεος!

Θα πέσω να πεθάνω να ξεραθώ τώρα.

Κ είχα τη μάνα μου κ τη μπιγκ σίστερ μπουρου μπουρου για το σκηνικό.

Να ενημερώσω τους δικηγοραίους φίλους, ή να κάνω το παπί?

Να ρωτήξω τα παιδιά στην πολυκατοικία αν μπορούν αν δούν κατάθεση μηνύσεων στα πέριξ τμήματα? (φρόσω μπορούν να δούν κάτι τέτοιο, ή μόνο στα δικά τους τμήματα?)

Να φύγω από τη χώρα?

Κ δεν έχω ένα παυσίπονο το κέρατο της ψείρας μέσα!

Μια αλοιφή από ιαπωνία που καίει τρελά έχω!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...