Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλλληησπέρα σας .

θα κάνω μια ώρα να γράψω οπότε πμ νιέντε.

να χαίρομαι τον αγαπούλη μου!

χιλιόχρονος κατοχρονος κ με λιγότερη γκρίνια το μαναρακι μου!

επίσης ντακοφάτσα να χαιρόμαστε τον ανηρ της παρέας!

χρόνια πολλά κ ότι ποθείτέ μαναρια μου!

κρίσ κολλάει το σκουφάκι της πισίνας. δηλ. δυσκολεύομαι να το ανοίξω.

μήπως έχεις καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;

το πλένω κ με σαπούνι... τίποτα!

Πλακώσά στα κλωτσιδια ένα μαλακήθμένο κ το μηχανάκι του :idea:στα φανάρια του βλάχου στη μεταμόρφωση.

μου κλότσησε το αμάξι επειδή έδωσα 1 ευρώ σε ένα μαύρο χωρίς χέρι!

το τσογκλανι έτσι κ το ξανάπετύχω θα το φυτεψω!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας, γειά σας, γειά σας!!!

Αχ έχω τόσα να σας γράψω...

Τζίνι... ποιος γιορτάζει σήμερα?????? Όσο για το ΦΒ, σπάνια μπαίνω... με την πρώτη ευκαιρία....

Σορρυ κορίτσια αλλά τρέχω... στα γρήγορα, έχουμε και λέμε:

έφτιαξα τον πρώτο μπακλαβά της ζωής μου για τη γιορτή του Φίλιππου!!!!! Yeeeeeee!!!! με λίγες μέρες καθυστέρηση όμως... η γιορτή κρατάει 40 μέρες! (λένε)... Το Σάββατο το βράδυ έως τις 2 το πρωί ψηνόταν!!!

Και χθές το βράδυ, την ώρα που έδινα το γάλα στο Φίλιππο, πριν τον βάλω στην κούνια του τον φιλάω και του λέω "σ' αγαπάω" και είπε "πο" και με αγκάλιασε!!!!

Δεν ξέρω τί πάει να πει αυτό... του το ξαναείπα σήμερα το πρωί δύο φορές και μου έδωσε την ίδια απάντηση..."πο"!!!!

Δεν ξέρω τί είναι, ποια λέξη όμως για μένα είναι το πιο όμορφο πράγμα που μου έχουν πει ποτέ!!!!!

"ΠΟ"!!!!

Καλό απόγευμα

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Καλημέρα σε όλες!

Τι κάνετε; Εμείς καλά. Το πράγμα όσο πάει και δυσκολεύει βέβαια. Οι μικρές όπου βρουν στηρίζονται και σηκώνονται στα γονατάκια ή στις πατούσες. Έχουμε φάει κάτι ωραίες τούμπες προς τα πίσω που έκοψαν την ανάσα της μαμάς αλλά ...χαλαρά...συνεχίζουμε.

Είχαμε έξοδο το Σάββατο και επισκέψεις την Κυριακή. Καλά ήταν αλλά στενοχωρήθηκα: Ήρθε μια ξαδέρφη μου που δεν είχε έρθει να μας δει καθόλου από τότε που γέννησα. Και μου είπε πως δεν ερχόταν γιατί ζορίζονται οικονομικά και δυσκολευόταν να βρει λεφτά για να φέρει κάτι στις μπεμπες. Ο άντρας της είναι άνεργος και η ίδια δουλεύει περιστασιακά. Κι έχουν ένα παιδί. Εννοείται πως της είπα πως είναι χαζή και δεν έπρεπε να σκέφτεται έτσι ούτε να μου φέρει τίποτα (έφερε κάτι πολύ όμορφα φορμάκια). Αλλά βρε κορίτσια πόσο άσχημα έχουν γίνει τα πράγματα... Κι άλλη ξαδέρφη του άντρα μου χωρισμένη με παιδί, απολύθηκε, δουλειά δεν βρίσκει, ο άντρας της δεν στέλνει λεφτά για το παιδί και ...άστα να πάνε!! Ουφφ!!

Efoulito συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Προσωπικά δεν βρέθηκα στη θέση σου αλλά ήταν πάντα ο μεγάλος μου φόβος όταν έκανα τις εξωσωματικές. Νομίζω ότι θα έκανα αυτό που θα μου δημιουργούσε τις λιγότερες τύψεις σε περίπτωση αρνητικής έκβασης. Αφού πρώτα θα είχα λάβει υπόψη πολύ σοβαρά βέβαια τα ιατρικά δεδομένα. Αυτό μάλλον θα ήταν να μην κάνω μείωση και να αφήσω τη φύση να αποφασίσει (και μάλλον θα ήταν η λάθος απόφαση με δεδομένο εκ των υστέρων το ιστορικό μιας εγκυμοσύνης με πολύ σοβαρή ανεπάρκεια τραχήλου). Ξέρω όμως περίπτωση κοπέλας από το φόρουμ δίπλα που δεν έκανε μείωση, γέννησε πρόωρα και με χίλια ζόρια κατάφερε να κρατήσει το ένα μωράκι της. Επίσης ξέρω περίπτωση που γέννησε και τα τρία υγιή μωράκια. Ποτέ δεν ξέρεις! Είναι αυστηρά προσωπικό το θέμα. Δεν συμφωνώ ότι το οικονομικό είναι ο Νο 1 παράγοντας σε αυτή την περίπτωση αλλά αν για σένα είναι έτσι τότε αυτό είναι σεβαστό. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι τα πνευματικά εφόδια και η καλλιέργεια δεν είναι αποκλειστικά θέμα χρημάτων.. (καρατσεκαρισμένο). Ελπίζω να μη με παρεξηγείς και πραγματικά εύχομαι όλα να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα για σένα!!

Τζίνι να τον χαίρεσαι ωρέ τον άνδρακλα τον πελαγίσο!!!! Γενέθλια έχει;;

Για το άλλο να αγιάσει το χέρι σου, το πόδι σου και ό,τι άλλο χρησιμοποίησες!!!:-P

Σόρυ κιόλας για να καταλάβω..σου κλώτσησε το αυτοκίνητο και κατέβηκες και τον πλάκωσες;;;; Να 'μουνα από μια μεριά!!

Nunu αχ!! Ύπνος μέχρι διψήφιο αριθμό ώρας!!! Αχχχχχ! Όνειρα άπιαστα!! Μπράβο που περάσατε καλά! Γεμίζετε μπαταρίες!

Αχ Ελίζα είναι όντως πολύ συγκινητικό αυτό που σου είπε!! και φυσικά σημαίνει σ΄αγαπώ. Μ΄αρέσει που αναρωτιέσαι κιόλας :tongue:!

Αχ! Ξυπνάνε!!!!

Φιλουλίνια σε όλες!!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

καραασχετο,αλλα μπορει καμια σας να ξερει..

για το πετρελαιο θερμανσης..

στεγαστικο δανειο με τον αδερφο μου,πρωτη κατοικια ,στο ενα διαμερισμα ο καθενας,ερχονται ξεχωριστοι λογαριασμοι ρευματος,(2 ρολογια),αλλα και οι 2 στο ονομα του αδερφου μου,μπορουμε να υποβαλλουμε και οι 2 για επιδομα θερμανσης;και πρεπει να το κανουμε σαν σε πολυκατοικια;δηλαδη να ορισουμε διαχειριστη κτλ,ή σαν ιδιωτες;η διαδικασια ποια ειναι;

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

Κάποια από εσάς μου χρωστάει όνομα γιατρού (στο Έλενα ή Αλεξάνδρα δεν θυμάμαι) που έχει κάνει ΦΤ σε δίδυμα...

κρίσ κολλάει το σκουφάκι της πισίνας. δηλ. δυσκολεύομαι να το ανοίξω.

μήπως έχεις καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;

το πλένω κ με σαπούνι... τίποτα!

Πλακώσά στα κλωτσιδια ένα μαλακήθμένο κ το μηχανάκι του :idea:στα φανάρια του βλάχου στη μεταμόρφωση.

μου κλότσησε το αμάξι επειδή έδωσα 1 ευρώ σε ένα μαύρο χωρίς χέρι!

το τσογκλανι έτσι κ το ξανάπετύχω θα το φυτεψω!

Μερικές σιλικόνες είναι πολύ λεπτές κ το κάνουν αυτό. Αφού το πλύνεις, στέγνωσέ το απλώνοντάς το από την ανάποδη ή σκουπίζοντάς το και βάλε μέσα ταλκ. Επαναλάμβανε που και που και σταδιακά δεν θα χρειάζεται τόσο πολύ.

Καλά ο κόσμος έχει γεμίσει τέτοια "μαλακηθμένα" που λες κι εσύ. Χαράς στο κουράγιο σου να βγεις έξω και να κάνεις ότι έκανες!!! Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο!

Και χθές το βράδυ, την ώρα που έδινα το γάλα στο Φίλιππο, πριν τον βάλω στην κούνια του τον φιλάω και του λέω "σ' αγαπάω" και είπε "πο" και με αγκάλιασε!!!!

Δεν ξέρω τί πάει να πει αυτό... του το ξαναείπα σήμερα το πρωί δύο φορές και μου έδωσε την ίδια απάντηση..."πο"!!!!

Δεν ξέρω τί είναι, ποια λέξη όμως για μένα είναι το πιο όμορφο πράγμα που μου έχουν πει ποτέ!!!!!

"ΠΟ"!!!!

Καλό απόγευμα

Όντως το "πο" είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορεί να ακούσει μια μανούλα από παιδί τέτοιας ηλικίας.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! Έχω μπροστά μου μια λίστα απο αυτά που πρέπει να κάνω και με δυσκολία σβήνω κάποια... στα αποστακτήρια ο χρόνος κυλάει αργά...

laerta για να σε κακομάθω λίγο ακόμα (αν κατάλαβα καλά)...

Να χαίρεσαι την σούπερ γκράνη και όλους όσους αγαπάς!

nufi ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες. Πολύ χρήσιμες!

Για δες και αυτό

Το έχω παραγγείλει, όταν έρθει θα σας πω εντυπώσεις.Θυμίζει λίγο Τιμ Μπάρτον αλλά ορισμένες εικόνες του στα παιδικά βιβλία που έχει εικονογραφίσει είναι πολύ καλές.

jas πολύ μου αρέσουν τα τικεράκια σου!

duck :confused:

nunu εύστοχη η chemin. Ύπνος μέχρι διψήφιο αριθμό ώρας!!!

tzini να χαίρεσαι τον άντρα σου! Να έχει πάντα καλή θάλασσα στα ταξίδια του!

efoulito εύχομαι ότι καλύτερο!

Κάποια κοπέλα είχε ρωτήσει για μαξιλάρι θηλασμού και ξέρω ένα κατάστημα που το έκανε δώρο χωρίς να χρειάζεται να αγοράσεις κάτι (τουλάχιστον όταν ήμουν έγκυος εγώ). Αν ενδιαφέρεται ακόμα να στείλω λινκ.

Επίσης κάποια άλλη κοπέλα είχε γράψει μια συνταγή με κουάκερς για τα μωρά και δεν μπορώ να την βρω με τίποτα. Any help;

Τα νέα μας πολλά και διάφορα! Θα πω μόνο τα καλά...Κορίτσια θα εκτεθώ!Με την καλή έννοια πάντα. Την Τετάρτη ξεκινάει η Μπιενάλε νέων αρχιτεκτόνων στο Μουσείο Μπενάκη και έχει επιλεγεί ένα κτίριο μας. Βέβαια πρέπει να γίνω άνθρωπος για τα εγκαίνια δηλαδή κανονική οικοδομή και να δείχνω φράπα ενώ κάθε βράδυ γίνεται το έλα να δεις στο κρεβάτι μας! Και αυτό “των νέων” πόσο ωραία ακούγεται ...

Ευχές σε όσους δεν έχω ευχηθεί και είχαν την γιορτή τους! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες...

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Archi για σενα!!! η Nunu της ειχε βαλει....:P

Βάλτε σε κατσαρολάκι 300ml γάλα και όταν ζεσταθεί ρίξτε 4 κουταλιές Quaker (βρώμη) και αφήστε το στο μάτι με σιγανή φωτιά, όταν αρχίσει να φουσκώνει προσθέστε ένα μήλο τριμμένο και αφήστε το πάλι για λίγο. (το μήλο λόγω της πηκτίνης που περιέχει βγαίνει μια κρεμώδη κατάσταση). Προσθέστε λίγη κανέλα και έχετε ένα πρωτότυπο απογευματινό!

Για δες και αυτό

Το έχω παραγγείλει, όταν έρθει θα σας πω εντυπώσεις.Θυμίζει λίγο Τιμ Μπάρτον αλλά ορισμένες εικόνες του στα παιδικά βιβλία που έχει εικονογραφίσει είναι πολύ καλές.

Κάποια κοπέλα είχε ρωτήσει για μαξιλάρι θηλασμού και ξέρω ένα κατάστημα που το έκανε δώρο χωρίς να χρειάζεται να αγοράσεις κάτι (τουλάχιστον όταν ήμουν έγκυος εγώ). Αν ενδιαφέρεται ακόμα να στείλω λινκ.

Τα νέα μας πολλά και διάφορα! Θα πω μόνο τα καλά...Κορίτσια θα εκτεθώ!Με την καλή έννοια πάντα. Την Τετάρτη ξεκινάει η Μπιενάλε νέων αρχιτεκτόνων στο Μουσείο Μπενάκη και έχει επιλεγεί ένα κτίριο μας.

1. Τέλειο φαίνεται. Πες μας τι άλλο περιλαμβάνει (έχει κ λόγια πχ ή μόνο εικόνες?). How much?

2. Εγώ για το μαξιλάρι θηλασμού. Βασικά για το τεράστιο που είναι για να θηλασεις δίδυμα ενδιαφέρομαι, αλλά στείλε μου ότι λινκ έχεις... ευπρόσδεκτο είναι

3.Τέλεια τα αρχιτεκτονικά νέα σου!!! Καλή έκθεση.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

]Αρχικό μήνυμα απο nunu [/b]

Ένα γειά πριν πάρω τους δρόμους!!

Νάκι αν έρθεις ορίζεται συνάντηση!!! Μακάρι!!!

δε σας είπα με τα μαγειρέματα!! χτες έφτιαξα μπάρες με βρώμη, πρέπει να είναι συνταγή του Παρλιάρου και πέτυχε!!

300g βρώμη

150g καστανή ζάχαρη

200g λιωμένο βούτυρο

100g σπασμένο φουντούκι

100g μέλι

1 κουταλιά κανέλα

4 μπανάνες λιωμένες

ανακάτεμα καλό και στρώσιμο σε ταψάκι (εγώ έφτιαξα τις μισές μεζούρες) και ψήσιμο ατους 170 για 25 λεπτά!! Σούπερ παιδιά, έβαλα και λιγότερο βούτυρο και ζάχαρη και έβαλα περισσότερο μέλι. Η επόμενη δοκιμή θα γίνει με ελαιόλαδο!

Εγγυημένα αποτελέσματα έφαγε και το περίεργο μου μωρό, το μεγάλο!!!!!

α και βρήκα και κεικ συνταγή με αλεύρι ολικής και μαύρη σοκολάτα αλλά δεν την έχω μαζί τη συνταγή θα τη φτιάξω το σ.κ και θα σας πω αποτελέσματα.

Laerta η σοκολάτα με μέτρο κάνει καλό στο μυαλό!! έχει τα ωφέλιμα λιπαρά, χωρίς όμως προσμίξεις ε;

ξέχασα και 1 κουταλάκι baking!!!!

κ αυτη τη συνταγη ειχε βαλει η nunuka!

archi σουπερ νεα! ευγε!

επισης, το μουσικο καλο κ το βιβλιο επισης!

σας αφηνω, παω για καναπεδο κρασακι με την αγαπη..χρειαζομαι χαλαρωση......

33E7p2.png

Καλησπέρα, κορίτσια!! Μετά από μια ιδιαίτερα περίεργη περίοδο και ένα απίστευτο πάρτυ που κάναμε για τα γενέθλια της γιαγιάς, έχω μπει στο τριπάκι των αλλαγών που έρχονται τσακίζοντας ντόνατς από καινούριο ντονατσάδικο που άνοιξε κοντά στο σπίτι και προβλέπω να με καταστρέφει εν τέλει!!

Πρώτον, congratulations are in order for:

- Archi (για την έκθεση και εις ανώτερα!!!)

- Nunu (για το escape -να έρθουν κι άλλα)

- Τzini (για το φέις και για την ξήγα που'κανες στο δρόμο)

- Tzini's Husbanos (for his birthday!!!!!)

Δεύτερον, για το επίδομα θέρμανσης θέλω να τσεκάρω κι εγώ για τη γιαγιά μου όμως, γιατί όπως έχω πει, εμείς φέτος δεν θα βάλουμε πετρέλαιο και θα ντυνόμαστε σαν εσκιμώοι για να τη βγάλουμε ζωντανοί.

Τρίτον, δεν είναι να βλέπεις ειδήσεις, σε πιάνει η καρδιά σου.

Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να πω...

120247mcv711uxx1.gif

Όταν πιστεύουμε σε κάτι ανύπαρκτο με πάθος, τελικά το δημιουργούμε.

Ότι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά – Ν. Καζαντζάκης

Σας φιλώ και θα μπω πιστεύω αύριο να σας πώ ..πολλάαααα!!!!!

Μάκια

ΥΓ. α.ε. τι στο δια με τον γοργοπόδαρο φτερωτό θεό??

ουί ουί, και οι ορμόνες μπίου μπίου!!!;);)

Περίμενε, είναι ανάδρομος. Είπαμε, υπομονή μέχρι τις 28/11 να γίνει και η άλλη έκλειψη (την προηγούμενη γυρνάει κι ο δικός σου σε ορθή πορεία)...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...