Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Οχι δε με επηρέασε γιατί απ’οτι φαίνεται, έχοντας ρωτήσει πλέον 4-5 εξωσωματικούς κ έχοντας πει τα ίδια όλοι, καταλήγω πως ο καθένας στην ειδικότητα του. Δλδ δε θα πάω να τους ζητήσω κ τα ρέστα. Προφανώς υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με το ωάριο αλλά εφόσον μπορούμε να κάνουμε έστω κάτι για να το βοηθήσουμε τότε γιατί όχι; Συγκεκριμένα είπε πως το σπερμα είναι σα το αυτοκίνητο κ το ωάριο το συνεργείο. Πρέπει να εξασφαλίσεις πως πως ένα αυτοκίνητο με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα εκεί εφόσον το συγκεκριμένο ωάριο είναι ταλαιπωρημένο. Μας αφιέρωσε πάρα πολύ ώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα όταν επιστρέψει από το ταξίδι του ο άνδρας μου θα πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Όταν πιστεύουμε σε κάτι ανύπαρκτο με πάθος, τελικά το δημιουργούμε.

Ότι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά – Ν. Καζαντζάκης

Σας φιλώ και θα μπω πιστεύω αύριο να σας πώ ..πολλάαααα!!!!!

Μάκια

ΥΓ. α.ε. τι στο δια με τον γοργοπόδαρο φτερωτό θεό??

ουί ουί, και οι ορμόνες μπίου μπίου!!!;);)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Σε είδα ρε!

Φρόσω?

Όλα τα αλλα πως τα έβγαλε ρε? Αυτόματα παέι το μηχάνημα?

ουδέν κρυπτόν υπό του φειςμπου..

και ο κ@λος πρου πρου πρου...:tongue::tongue:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Οκ φρόσω!

χορταρές, γερακέας, λειβαδάτες. οβερ. όβερ.

Να ψάξω κ τον ζουμπουρλίδικο χαμπάνο μου το ψώνιο που έχει βάλει μια φώτο στα χιονισμένα βουνα από το χωριό μου κ έχει πάρει το ύφος του σφιχτερμαν έτοιμου να χέσει.

Έτσι κ το δεί με έχεθε στα αλήθεια.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλησπερίζω και πάλι!

Μπήκα στα πεταχτά πριν την πέσω....

Efoulito εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν και να πάρεις με το καλό τα μωράκια σου αγκαλιά!

Επίσης θα ήθελα κι εγώ να πω πάνω στην ερώτησή-προβληματισμό σου, πως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις ανάλογα με τις εμπειρίες μας.... Για παράδειγμα, μια γνωστή μου έχοντας ήδη ένα παιδάκι έμεινε έγκυος σε 5δυμα (καλά άκουσες), το θεώρησε δώρο Θεού και είχε σκοπό να τα κρατήσει. Δυστυχώς όμως η ζωή είχε αλλη άποψη και έχασε στην πορεία τα δύο. Μετά για λόγους υγείας της προτείναν να κάνει μείωση στα δύο και με βαριά καρδιά την έκανε. Γέννησε 2 υγιέστατα κοριτσάκια, περνώντας όμως όλη την εγκυμοσύνη στο κρεβάτι. Μετά την γέννα, σε δύο μήνες περίπου, ξαναμένει έγκυος "κατά λάθος" και επειδή είχε στεναχωρηθεί για την μείωση το θεώρησε δώρο Θεού και το κράτησε!!! Φυσικά γεννήθηκε επίσης ένα υγιέστατο κοριτσάκι!! Δουλεύει μόνο ο άντρας της, τα μικρά στον χρόνο πάνω τα έβαλε παιδικό αφού μάζεψε μόρια λόγω πολυτεκνίας και αν και δύσκολα το παλεύουν και τα καταφέρνουν μια χαρά. Κι εγώ να πω την αλήθεια, δεν θα έκανα μείωση για κανένα λόγο, πέραν σοβαρού υγείας. Ήδη έχασα ένα μωράκι και νιώθω άσχημα αν και παλινδρόμησε μόνο του. Ό άντρας μου κάνει δυό δουλειές αλλά αν χρειαζόταν θα τον έβαζα να κάνει και τρίτη....

Φυσικά ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά και πρέπει να σεβόμαστε τις απόψεις των άλλων. Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει ζήσει κάποιος ή αν έχει πονέσει για κάτι και είναι πιο κατηγορηματικός από κάποιον άλλο που δεν έχει έρθει σε αυτή τη θέση. Το ιδανικό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να τα βάζουμε κάτω μέλλοντες γονείς και γιατρός και να δούμε όλα τα ενδεχόμενα για να αποφασίσουμε.

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!!! Με το καλό να κάνετε και την αυχενική σας και να μπαίνεις να μας λες νέα!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

για τις νεες εγκυουλες να πω οτι διδυμα και φτ λιγο δυσκολο.

Ναι ρε συ... εγώ έχω ήδη έναν ΦΤ όμως, που εξελίχθηκε πολύ γρήγορα: Πήγα μαιευτήριο και σε 2,5 ώρες κράταγα τη μικρή στα χέρια μου.

Τώρα στη 2η γέννα μπορεί να φτάσω μαιευτήριο με το ένα μωρό στα χέρια έτσι κι αλλιώς... Κι έχουν ήδη "καλή" θέση...

Γειά σας διδυμομανουλες.

Υπάρχει κάποια κοπέλα που ειχε κάνει μείωση από τρίδυμα?

Θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες. Δυστυχώς έχω τρίδυμα και πρέπει να προχωρήσω σε μείωση.

Έχω περάσει από τη θέση σου και μάλιστα στο χειρότερο:

Στην 6η εβδομάδα που είσαι εσύ είχα τετράδυμα.

Έχω ανοίξει θέμα στο parents: "τετράδυμα στον πρώτο υπέρηχο".

Ανάμεσα στις διάφορες "παλαβομάρες" που πέρναγαν από το μυαλό μου, είχε περάσει και η σκέψη να κάνω έκτρωση όσο είναι ακόμη νωρίς και τα μωρά ασχημάτιστα. Πίστευα πως αν έφτανα στην αυχενική με μωρά ζωηρά ζωηρά, ανθρωπάκια ολοκληρωμένα κι έπρεπε να επιλέξω ποιο θα "διώξω" θα τρελαινόμουν για πάντα.

Τελικά αποφάσισα να "αποστασιοποιηθώ" για λίγο, να μην σκέφτομαι τα εμβρυάκια μου σαν παιδιά, αλλά σαν επιστημονικά δημιουργήματα, για το 1ο τρίμηνο, έτσι κι αλλιώς και στις φυσιολογικές συλλήψεις, στο 1ο τρίμηνο πολλά παιδιά χάνονται, άρα του 1ου τριμήνου τα παιδιά είναι απλά "πιθανά παιδιά".

Φάνηκα τυχερή, γιατί μπήκα στο 2ο τρίμηνο μόνο με 2 μωράκια στην κοιλίτσα. Τα άλλα δύο ήταν τελικά ένας κενός σάκος κι ένα έμβρυο που αναπτυσσόταν μεν, αλλά τελικά παλλινδρόμησε κ απορροφήθηκε.

Θα μπορούσα να είχα ηρεμήσει. Παρόλα αυτά κάποιες επισκέψεις σε ψυχίατρο τις έκανα, για ένα δίμηνο πήγαινα μια φορά την εβδομάδα και βοηθήθηκα πολύ.

Τώρα περιμένω τις διδυμούλες μου με λαχτάρα (εκεί κοντά στη 12η εβδομάδα τις μισούσα, χωρίς να ξέρω γιατί).

Να σου πω επίσης πως στα τρίδυμα, απ΄ ότι προκύπτει από την παγκόσμια βιβλιογραφία, δεν είναι ξεκάθαρο το "κέρδος" όσον αφορά τη μείωση του κινδύνου της πρωορότητας και των επιπλοκών από μια ενδεχόμενη μείωσή τους σε δίδυμα.

Αντίθετα σε τετράδυμες και περισσότερο κυήσεις, αυτό είναι ξεκάθαρο.

Εύχομαι ειλικρινά να μην χρειαστεί να βρεθείς στη δύσκολη θέση να αποφασίσεις τι να κάνεις.

Σε περίπτωση που χρειαστεί όμως, να αποφασίσεις με βάση το ένστικτό σου και μόνο, με γνώμονα την υγεία των παιδιών που θα (επιλέξεις?) να φέρεις στον κόσμο.

Τώρα όσο για το οικονομικό, τις δυσκολίες κλπ, σόρυ που θα το πω, αλλά μάλλον δεν θα έπρεπε να το υπολογίζεις (όχι ότι δεν είναι σημαντικό, κάθε άλλο), καθώς στη φάση αυτή η απόφασή σου θα επηρεάσει πιθανότατα τη μελλοντική υγεία του 1 ή 2 ή 3 παιδιών σου και ως γνωστόν η υγεία προηγείται.

Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια με ότι κι αν αποφασίσεις.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα με βρήκε η Τζίνι στο FB αμέσως! Θα δω ποιες άλλες την κάνουν φίλη, μπας και εντοπίσω αυτές που μου ξέφυγαν εδώ. :)

Βιαστική καλημέρα! Όλο το βράδυ ο Μίλτος ξύπναγε στο κρεβάτι μας κάθε μια ώρα και του έπαιρνε 10 λεπτά να ξαναβολευτεί και να κοιμηθεί, ωραία πέρασα και απόψε! Άτιμα δόντια. Κι ο καλός μου χαμπάρι δεν πήρε.

Ασχετο, αλλά τους έδωσα να δοκιμάσουν λίγο παστίτσιο χτες και τρελάθηκαν. Μοιράστηκαν ένα κομμάτι για απογευματινό αντί για γιαούρτι ή κρέμα και ο Αλεξ ήθελε κι άλλο μετά. Με το δίκιο τους δεν τα πολυτρώνε τα βραστά και ανάλατα (αν και ξεκίνησα να βάζω λίγο αλατάκι τώρα), τα παιδιά θέλουν κανονικό φαγητό!

Πρέπει να τοιμαστώ για τη δουλειά τώρα, και δε θέλω με τίποτα... Αντε, καλή βδομάδα και καλό κουράγιο σε όλες μας.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλημέρα κοριτσάρες!! Πως ήταν το Σ.Κ σας;

Νάκι ήρθες και δε βρεθήκαμε..ήμαρτον!!!Εγώ έλειψα φύγαμε Σάββατο πρωί και γυρίσαμε Κυριακή απόγευμα ανευ τέκνων!! Περάσαμε πολύ καλά, μας έκανε ωραίο καιρό. Κάναμε βολτούλες στη φύση, πολύ πρασινάδα εκεί. Φάγαμε τα παίδάκια μας και κάτσαμε με φίλους στο τζάκι να παίξουμε επιτραπέζια παιχνίδια!!! Χρειαζότανε!! Αφήστε που κοιμήθηκα μέχρι της 10 την Κυριακή πονώντας παντού από την πολύ ξάπλα!!!!

Κίρα θα σου στείλω π.μ τα στοιχεία, συγνώμη για την καθυστέρηση έλειπα!!

Καλημέρα σε όλες.

Νομίζω απάντησα στον Rivendel όσο μπορούσα καλύτερα με τον τρόπο που μου μίλησε.

Με συγχωρήτε, αλλά μόνο εγώ κατάλαβα ότι μου μίλησε επιθετικά και με ΠΟΛΥ ασχημο τρόπο?

Αυτή η έκφραση πως σας φαίνεται; Θα μας κάνει και νταντά;

"""""Το "δυστυχώς" και το "μακάρι να φύγει" σε μια εγκυμοσύνη - ανεξαρτήτου υφής - δεν ταιριάζει!!!"""""

Δεν παρεξηγήθηκα, φυσικά δέχομαι απόψεις, αλλά όπως μίλησε του μίλησα.

Καλώς μας ήρθες εφουλίτο, να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και να κρατήσεις 1, 2, ή 3 υγιέστατα μωράκια στα χέρια σου!! Αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία.

Πάνω στο μήνυμα σου που παρέθεσα ήθελα να σου πως ναι, μόνο εσύ κατάλαβες επιθετικότητα και πολύ άσχημο τρόπο, ίσως γιατί εμείς γνωρίζουμε καλύτερα τον Riv. Συμφωνώ με τον Riv ότι "Το "δυστυχώς" και το "μακάρι να φύγει" δεν κολλάνε σε μια εγκυμοσύνη αλλά μη νομίζεις και γω στη φάση που είμαστε τώρα θα σκεφτόμουν ακριβώς τα ίδια με σένα.

Αν μπορέσεις και ξεπεράσεις την αυτή φάση θα χαρούμε πολύ να σε έχουμε στην παρέα μας και να ανταλλάζουμε γνώμες, γνώσεις και αγάπες!!!

Σας χαιρετώ προς το παρόν.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα και απο μενα και καλη εβδομαδα!:D

περασαμε ενα ομορφο σαβ/κο και ειμαι χαρουμενη γιατι ο μικρος μου απο το σαββατο που πηραμε τα γυαλακια του,τα φοραει κανονικα και απο μονος του οταν θελει να κανει σκανταλιες τα βγζει και τα βαζει στην θηκη τους!:D:D

αρχιζω και συνηθιζω στην νεα εικονα του και μαλιστα του πανε πολυ!ειναι κουκλος!:cool::cool:

efoulito....τι ναπω..οι γνωμες και οι αποψεις διιστανται για το θεμα της μειωσης...

νομιζω πως πρεπει να κανεις αυτο που εσυ και ο αντρας σου θεωρειτε σωστο...

εγω ειχα τρια εμβρυα στην αρχη...και το διλλημα υπηρχε...στην πορεια το ενα παλλινδρομησε απο μονο του και ετσι δεν χρειαστηκε να παρω εγω την αποφαση αλλα η ιδια η φυση.

ξερω κοπελα που εκανε μειωση και αλλη που συνεχισε με τα 3 εμβρυα..

νομιζω το βασικο ειναι να εισαι εσυ καλα με την αποφαση που θα παρεις!

ευχομαι καλη συνεχεια σε οτι και αν αποφασισετε με μια ανεφελη και τελειομηνη κυηση!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

καλημερα κοριρσακια! για οσες ψαχνατε για υπνοσακο,εχω αυτον εδω της ωμεγα,ολοκαινουριος,εδω που μενω δεν κανει τοσο κρυο και δεν τον χρησιμοποιησαμε ποτε τελικα,τον εχω βαλει και σε αγγελια,(μεταφερω την φωτο εδω να τον δειτε)τον πουλαω 20 ευρω,ειναι αυτος:

2 νουμερο

και δωρο ενα τζιν φορεματακι για 3 ετων

dscn1544of.jpg

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Κυρα συγχαρητηρια για την β επιπεδου και με το καλο να δεχτεις τα κοριτσακια σου! Θα εχετε να διαλεξετε γαμπρους μιας και εδω μεσα υπαρχουν πολλοι!

Εφουλιτο συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη και ευχομαι να πανε ολα καλα οποια αποφαση και αν παρετε! θα σου πω πως βρεθηκα στη θεση σου και πηραμε με μεγαλη δυσκολια την αποφαση της μειωσης. Σιγουρα ο λογος δεν ηταν ο οικονομικος, ουτε με πιεσε κανενας γιατρος. Ηταν οτι χειροτερο απο συναισθηματικης και ψυχολογικης αποψης. Θα σου πω επισης,πως τοτε μιλουσα με μια κοπελα που κυοφορουσε τριδυμα, τα οποια γεννησε (τελειομηνα) και δεν χρειαστηκαν καν ΜΕΝΝ.

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...