Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλησπερα ομορφες μανουλες!!!πως ειστε???

τα αρρωστα ζουζουνια αναρρωσαν???

efoulito συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!!η αποφαση που πρεπει να παρεις ειναι πολυ δυσκολη...εχεις αρκετο χρονο μπροστα σου και θα σου προτινα να μιλησεις με κοπελες που ηδη εκαναν μειωση...η αληθεια ειναι πως οποια δεν το εχει περασει δεν μπορει να μπει σε αυτη την θεση και την ψυχολογια!!!!οι γιατροι ειναι συνηθως ψυχροι με αυτο το θεμα αλλα φυσικα θα παρεις και την γνωμη του η τελικη αποφαση ομως ειναι καθαρα δικη σου!!!!σου ευχομαι το καλυτερο!!

εμεις ειμασταν εξω ολο το σκ αφου ειχε καλοκαιρινο καιρο:P:p:pκαλυτερα να μην καιμε και πετρελαιο:evil::evil:επισσης οταν ειμαι εξω απασχολω το μυαλο μου με αλλα θεματα οποτε ξεχναω για λιγο το αγχος που μου προκαλει η εγκυμοσυνη...κοριτσια καθε φορα που ερχεται η ωρα για υπερυχο με διακατεχει ο ιδιος φοβος αν ζουν δεν ξερω τι κολημα εχω φαει.......την Τριτη εχουμε υπερυχο και εχω αρχησει να το σκεφτομαι απο τωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μου βγάλαν την πίστη ανάποδα τα παιδιά μου με το μεσημεριανό!

Μου ρθε να τα πυροβολίσω με τα κεφτεδάκια!

Μόλις ένα κεφταδάκι φάγαν το καθένα κ η Σύλια έφαγε 5! Κ φάγαν τομάτα σαλάτα!

Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά δεν λέει?

Τους τα πάσαρα πιρουνωτά/λιωμένα με σούπα τραχανά κ τυρί!:D

Άι σιχτιρ πιά! Αφού έχουν ξαναφάει κεφτεδάκια! Κ έκενα τόσο κόπο, τηγάνια, τσίκνα, πατάτες.....πιφ!

Σωστή η τζό εφουλίτο, μην είσαι τόσο σίγουρη για την οικονομική κατάσταση των περισσότερων τουλάχιστον σε αυτό το καφέ.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κάντυ μην αγχώνεσαι καλέ!

Μια χαρά θα είναι όλα!

Καλοκαίρι? Πού γιατί εδώ είχε ένα μίνι ψόφο πάλι.

(Καλά που παίζει να σας μπερδέψω τρελά με την εφουλίτο. Η μία κάντυ στο άβαταρ, η άλλη στο νικ.

Πάλι τα ίδια? Τζεμιν, σεμιν, τζασμίν..... αμήν λέω!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Κ αύριο έχω μια μέρα γεμάτη (τζαμάτη μέσα είστε!)

Επικίνδυνες αποστολές πάλι στα βριλήσσια για να πάω την μπαγκαζιέρα κ κάτι μπεμπέ στην αποθήκη κ να πάρω τα χριστουγεννιάτικα. Ας ελπίσω να μην έχω επαφές με την όξαποδώ!

Να πάω να πάρω το αμάξι μου.

Να έρθει ο τεχνικός για τον συνεργερμό του σπιτιού που κάνει κάτι κόλπα.

Να πάω τη μεγάλη πιτσίνα.

Κ το κερασάκι: μάλλον έρχεται η μάνα μου. (κ μάλλον χλωμό να πάω να την πάρω κ ποιός την ακούει)

Δεν μπόρεσε να το τσεκάρει κανένας το αμάξι.

Να γράψω πάνω στην παραλάβή κάτι κ καλά για να είμαι καλυμμένη?

Τί λετε?

Σιγαρέτο τέλος.

Τσίου προς το παρόν.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ταδε έφη efoulito και να έχουμε να λέμε.

Λοιπόν, επειδή θίγεις τα της ευγένειας και τα των εκλεπτυσμένων γραμματοσειρών υπό την ουτοπική προστασία μιας οθόνης, πολύ απλά, σεβόμενος την κατάσταση σου, ψυχική/σωματική κλπ κλπ κλπ, το σταματάω εδώ, εύχομαι καλή τύχη, καλή επιτυχία, καλή έκβαση και γενικώς, όλα καλά να σας έρθουν. Για όλα όσα έγραψες (αντεπιχειρήματα του κου-κου-τσα), απλά απαντώ με "το πουλάκι τσίου".

Συνέχισες τις προσβολές σου και τώρα νιώθεις δηλαδή "μεγάλος" ;

Ντροπή σου, και πάλι ντροπή σου.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Rε παιδιά προσπαθώ η γκαβάδω να ανοίξω λογαριασμό στο φέις, οκ?

Μπερδεύομαι αρχικά κ βάζω έτος γέννησης το 2012, οκ?

Μόλις 15 ημερών παιδί δηλ!

Μετά έβαλα 1996 (20 χρόνια πίσω), οκ?

Μετά έβαλα κανονικά 1976.

Ε πάλι δεν με βάζει η βλακεία!

Τί στο δία κάνω λάθος???

Σέβ?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

efoulito συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου.

Από τη στιγμή που έχεις αποφασίσει για τη μείωση εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Τζίνι ελπίζω να τα καταφέρεις :D και κάνε με και φίλη σου.

Για τα χαλιά σε ρώτησα επειδή έκανες έρευνα κάποια στιγμή.

Το πρωί πήγα θέατρο τους κυρίους. Ήταν πραγματικά κύριοι και η παράσταση πολύ ωραία για παιδάκια από 3 και άνω.

Ο Αλέξ. πήγε στη σκηνή με τα άλλα παιδάκια να χορέψουν και ξαφνικά έβαλε τα κλάματα. Μετά έκλεινε τα αυτιά του και ξάπλωνε στην καρέκλα.

Όταν ήρθαμε σπίτι έπεσε και κοιμήθηκε, ούτε έφαγε και τώρα ως λογική συνέχεια ψήνεται στον πυρετό. :(

Αύριο με το σχολείο πάμε εκδρομή σε γνωστή εταιρία με πατατάκια κτλ.

Θα σας πω εμπειρίες!

Καλό βράδυ.

yeah!

Oρίστε κυρ αντμινιστράτορα. Αύξησα τους χαρακτήρες του μνμτος.

Νταξ τώρα?

Έχω φατσοβοοκ κόρες.

Όσες ξέρετε το ονοματεπίθετο θα με βρείτε με αλλαγμένα τα τελευταία

α (άλφα) του ονόματος του χαηδευτικού

α (άλφα) του επίθετου

κ τα δύο σε ι (γιώτα)

english spelling

xmX3p2.png

XKuXp2.png

yeah!

Oρίστε κυρ αντμινιστράτορα. Αύξησα τους χαρακτήρες του μνμτος.

Νταξ τώρα?

Έχω φατσοβοοκ κόρες.

Όσες ξέρετε το ονοματεπίθετο θα με βρείτε με αλλαγμένα τα τελευταία

α (άλφα) του ονόματος του χαηδευτικού

α (άλφα) του επίθετου

κ τα δύο σε ι (γιώτα)

english spelling

μπου!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...