Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλύτερα. Αν νιώσεις το οτιδήποτε πας για υπέρηχο. Το έχω κάνει 4 φορές σε όλη την κύηση. 

και εγώ το έκανα και δεν βρήκα τίποτα. Το κόστος των ανακαινίσεων έχει πάει στο θεό. Οπότε μια καλή σωστή ανακαίνιση όλο το σπίτι θες 40κ περίπου. 

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

πρίν από 43 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι γλυκό αυτό που είπες μου έφτιαξες τη διάθεση, θα το πως στον άντρα μου να χαρεί που είναι λίγο σοκαρισμένος σήμερα. Έκανα την υστεροσκοπηση μου και τον βρήκαν οι γιατροί και του έλεγαν τι έκαναν και έπαθε σοκ! 

Τελικά κορίτσια να το θυμάστε, ακούτε το σώμα σας και την διαίσθηση σας! Την υστεροσκοπηση την ζήτησα μόνη μου και μάλιστα επέμενα (για όσες δεν διαβάσατε παλιότερο σχόλιο μου) και τελικά ενώ η μήτρα μου εξωτερικά ήταν οκ (έχω κάνει  προηγούμενα χειρουργεία ανοιχτά και την έχουμε δει), εσωτερικά ήταν στενή, σαν κανάλι, δεν είχε σωστό σχήμα, ο πυθμένας προς τον θόλο δλδ, ήταν σαν ένα στενό κανάλι και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο ούτε στην σαλπιγγογραφια. Το διορθώσαμε και περιμένω να προχωρήσουμε στον μεθεπόμενο κύκλο για εμβρυομεταφορά. 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Αφού σε είδε εχθές μην ανχωνεσε τα έχουν αυτά τα διδιμμα . Γενικά πρέπει πλέον να ξεκουράζεσε όλο Κ περισσότερο Κ όχι καθιστη η ξεκούραση ξαπλωμένη Κ στο πλάι όχι ανάσκελα . 

Κατάλαβα όλες για σπίτι ψάχνουμε.... Κ εμείς όλο κάτι ερείπια βρίσκουμε που θέλουν αλλά τόσα για ανακαίνιση. Εμεις ψάχνουμε μονοκατοικία αλλά οκ να μην θέλει αλλά 200 για ανακαίνιση 

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αγαπητή/ε Rivendell, άκου :

"""Αν το πάρουμε καθαρά από επιστημονικής πλευράς, κανείς μα κανείς γιατρός σε αυτό τον πλανήτη που ζούμε δεν μπορεί να σου εγγυηθεί μια επιτυχημένη μείωση που θα σου δώσει έστω ένα μωρό "ανα χείρας".""""

Κανείς μα κανείς γιατρός επίσης, δεν μπορεί να μου εγγυηθεί μια επιτυχημένη και τελειόμηνη τρίδυμη εγκυμοσύνη!!!!Δεν είμαι και νεούδι.

"""Αντιθέτως, οι πιθανότητες είναι μία πρός μία. Από την άλλη, η φύση που επικαλούμεθα, είτε με παρέμβαση, είτε από μόνη της, ξέρει να φροντίζει και ένα, και δύο, και τρία και παραπάνω έμβρυα, ανεξαρτήτου δομής και φύσης ώς πρός την κατανομή πλακούντων/σάκων κλπ κλπ κλπ κλπ. Και αν το πάρουμε και με την μέση λογική, η στραβή δεν περιμένει να γίνει σε ένα, ή , σε 3. Γίνεται οπουδήποτε αν είναι (ξου ξου) να γίνει. """"

Μην ανησυχείς, η φύση φρόντισε στην 1η μου επιτυχημένη εξωσωματική να μου σκοτώσει το 16εβδ. εμβρυάκι μου λόγω λοίμωξης από μικρόβιο και σε συνέπεια ολικής ρήξης υμένων.

"""Δεν είμαι σε θέση να σε συμβουλέψω, ούτε να σου παραθέσω μια σειρά από στοιχεία-επιχειρήματα που θα καταστήσουν σαφές ότι η μείωση είναι 1ον, ρίσκο χωρίς επιστροφή, 2ον, ρίσκο χωρίς εγγύηση, 3ον, whatever."""

Το ίδιο και η τριδυμη κύηση.

""""Και αν ο γιατρός, κι ο κάθε γιατρός που απλά θέλει την σιγουράτζα του, μπορεί να προτείνει με το καλημερα "αααα 3δυμα, πάμε για μείωση", να σου δώσει τον χώρο ούτως ώστε να δώσεις εσύ την ευκαιρία σε μια πολύδυμη κύηση να πάρει σάρκα και οστά.""""

Οπως επίσης να πάρει σάρκα και οστά μια μελλοντική πολύτεκνη οικογένεια που θα πεινάσει και πιθανός να βρεθεί και στο δρόμο. Με παιδιά που θα μεγαλώσουν με λίγοστά εφόδια, μόνον όσα θα προσφέρει το ανύπαρκτο "κράτος" μας. Εκεί κολλάει λοιπόν το "δυστυχώς" και το "μακάρι να φύγει".

Χαίρομαι πολύ που από ότι διαβάζω γενικά στο forum αυτό και στο parents.gr υπάρχουν βλέπω αρκετα ζευγάρια με καλή οικονομική κατάσταση ώστε να μεγαλώσουν και 2 και 3 και 4 παιδιά.

Λυπάμαι αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ. Με 2 μισθούς σχετικά ικανοποιητικούς για την ώρα αλλά με ενα δάνειο για δικό μας σπίτι που θα πληρώνουμε ως τα 70 (το θέλαμε ώστε να αφήσουμε μια πέτρα στους απογόνους μας), με το ανύπαρκτο μέλλον της χώρας μας, με τον φόβο της απόλυσης που συνεπάγεται αδυναμία εύρεσης νέας εργασίας, με λίγη πλέον δυνατότητα βοήθειας από τους γονείς καθότι οι συντάξεις όλο και μειώνονται(ώστε να βασιζόμασταν τουλάχιστον λίγο και εκεί), με όλα να ακριβαίνουν, με τα συνεχή χαράτσια, με την ανυπαρξία του εκπαιδευτικού μας συστήματος οπότε ειναι δεδομένο ότι για να αποκτήσουν καλά εφόδια τα παιδιά συνεπάγεται αθλητισμό, πνευματική καλλιέργεια και φροντιστήρια ΟΛΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ?

Λυπάμαι που ζω στην πραγματικότητα και που θέλω εκτός του να φερω παιδιά στον κόσμο και να φροντίζω φυσικά για την τροφή και την ένδυση να θέλω και να τους εξασφαλίσω ενα μέλλον και ένα καλό επαγγελματικό προσανατολισμό οπότε να μπορώ να τους δώσω ότι εφόδια μπορέσω το οποίο φυσικά συνεπάγεται ΛΕΦΤΑ. Γιατί δυστυχώς σε τέτοιο κόσμο ζούμε. Να μπορώ λοιπόν να τα μεγαλώσω και να μην φέρω 3 παιδιά στον κόσμο με την πιθανότητα στο μέλλον ακόμη και να μου λυποθυμούν στην τάξη από ασιτία. ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Εαν ειμαι περίεργη ακούω απόψεις.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες και καλή Κυριακή να χουμε. Διάβασα πολλά αλλά δεν συγκράτησα τίποτα, διάβαζα όλη τη βδομάδα αλλά δεν είχα χρόνο να απαντήσω.

Ευχαριστώ για τις ευχές για τον αδερφό μου. Την Κυριακή που είχα τραπέζι τους συγγενείς περπάτησε ο Αλέξανδρός μου, το σκασμένο περίμενε μάλλον να κάνει επίδειξη σε πολύ κόσμο. Μεγάλωσε ο μικρουλίνος μου, άντε να περπατήσει κι ο μπουνταλάς ο αδερφός του να τρέχω και για τους δύο. Χτες που ήμασταν στους γονείς μου έκανε κι ο Μίλτος 3-4 βήματα με τον παππού, αλλά μόνο μια φορά. Σιγά σιγά.

Πολλή γκρίνια όμως αυτή τη βδομάδα, πολλη γκρίνια και πολλή αυπνία. Αντε να δούμε η επόμενη πώς θα είναι. Νάκι, εμένα ο μικρός τα έκοψε τα αλεσμένα φρούτα μονος του το καλοκαίρι, έσπρωχνε το κουτάλι πέρα μέχρι που το καταλάβαμε, από τότε τα τρώει σε κομματάκια. Ο Μίλτος απ την αλλη ούτε που να τα δει τα κομμάτια, αμα του βάλεις φρούτο στο στόμα το φτύνει σα δηλητήριο, οπότε αλεσμένα μέχρι να πάει φαντάρος. Τώρα ξεκίνησε να ψιλοδοκιμάζει τη μπανάνα.

Χτες αφήσαμε τα παιδιά στους γονείς μου κατα τις 12 και τα πήραμε στις 8 το βράδυ. Μεγαλείο! Πήγαμε το μεσημέρι για φαγητό στο Wagamama στο Golden Hall να φάνε νοστιμότατο ασιατικό φαγητό και κάναμε και τις βόλτες μας. Ένα σωρό διδυμοκάροτσα είδαμε, αναρωτιομουν αν ήταν καμιά από σας εκει. Πολλά μωρά γενικά, αφού μου έλειψαν τα δικά μου. Ο άντρας μου με έλεγε τρελή. Μετά ήρθαμε εδώ και ρίξαμε κάτι ύπνους, αλλοι άνθρωποι γίναμε. Είμαι σίγουρη ότι θα μας βγάλουν το λάδι σήμερα που θέλω να φτιάξω και παστίτσιο, αλλά άξιζε.

Πριν βγω να πω και στην Efoulito καλωσόρισες και μακάρι τα πράγματα να παν όπως τα θες. Μανούλα εξωσωματικής είμαι και γω μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών και καταλαβαίνω τον πόνο και την αγωνία σου. Συμβουλές για μείωση δεν έχω να σου δώσω. Ο δικός μου ο γιατρός στην τελευταία και τυχερή προσπάθεια έβαλε 6 εμβρυάκια μέσα. Εξι, καταλαβαίνεις τι θα γινότανε αν πιάναν και τα 6; Στις προηγούμενες μου έβαζε 4. Τη θεωρητική σκέψη της μείωσης την είχα στο μυαλό μου αν πιάνανε πάνω από 3 αλλά ευχαριστώ το Θεό που δεν με έβαλε σε τετοιο δίλημμα. Μην τον παρεξηγείς τον Rivendell και μην αρπάζεσαι, ο καθένας εδω μέσα έχει την ιστορία του και μιλάει και από προσωπικό πόνο κάποιες φορές. Η απόφαση η τελική θα είναι δικιά σου και του άντρα σου, με πλήρη επίγνωση των κινδύνων που μπορεί να έχει.

Αυτά για τώρα. Οι άντρες μου κοιμούνται όλοι, ας όψεται ο Αλεξ που ξύπνησε ουρλιάζοντας στις 5παρά και μόνο με γάλα ησύχαζε, εγώ πού να ξανακοιμηθώ μετά. Μου φαίνεται θα κάτσω να προετοιμαστώ για τα μαθήματα της Δευτέρας-Τρίτης γιατί αμα σηκωθούν οι Ταλιμπάν, πού χρόνος. Καλά να είστε όλες και συγγνώμη που δεν σχολιασα τίποτα από όσα είπατε όλη τη βδομάδα, μυαλό έμενταλ κι εγώ...

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

"""Αν το πάρουμε καθαρά από επιστημονικής πλευράς, κανείς μα κανείς γιατρός σε αυτό τον πλανήτη που ζούμε δεν μπορεί να σου εγγυηθεί μια επιτυχημένη μείωση που θα σου δώσει έστω ένα μωρό "ανα χείρας".""""

Κανείς μα κανείς γιατρός επίσης, δεν μπορεί να μου εγγυηθεί μια επιτυχημένη και τελειόμηνη τρίδυμη εγκυμοσύνη!!!!Δεν είμαι και νεούδι.

"""Αντιθέτως, οι πιθανότητες είναι μία πρός μία. Από την άλλη, η φύση που επικαλούμεθα, είτε με παρέμβαση, είτε από μόνη της, ξέρει να φροντίζει και ένα, και δύο, και τρία και παραπάνω έμβρυα, ανεξαρτήτου δομής και φύσης ώς πρός την κατανομή πλακούντων/σάκων κλπ κλπ κλπ κλπ. Και αν το πάρουμε και με την μέση λογική, η στραβή δεν περιμένει να γίνει σε ένα, ή , σε 3. Γίνεται οπουδήποτε αν είναι (ξου ξου) να γίνει. """"

Μην ανησυχείς, η φύση φρόντισε στην 1η μου επιτυχημένη εξωσωματική να μου σκοτώσει το 16εβδ. εμβρυάκι μου λόγω λοίμωξης από μικρόβιο και σε συνέπεια ολικής ρήξης υμένων.

"""Δεν είμαι σε θέση να σε συμβουλέψω, ούτε να σου παραθέσω μια σειρά από στοιχεία-επιχειρήματα που θα καταστήσουν σαφές ότι η μείωση είναι 1ον, ρίσκο χωρίς επιστροφή, 2ον, ρίσκο χωρίς εγγύηση, 3ον, whatever."""

""""Και αν ο γιατρός, κι ο κάθε γιατρός που απλά θέλει την σιγουράτζα του, μπορεί να προτείνει με το καλημερα "αααα 3δυμα, πάμε για μείωση", να σου δώσει τον χώρο ούτως ώστε να δώσεις εσύ την ευκαιρία σε μια πολύδυμη κύηση να πάρει σάρκα και οστά.""""

Οπως επίσης να πάρει σάρκα και οστά μια μελλοντική πολύτεκνη οικογένεια που θα πεινάσει και πιθανός να βρεθεί και στο δρόμο. Με παιδιά που θα μεγαλώσουν με λίγοστά εφόδια, μόνον όσα θα προσφέρει το ανύπαρκτο "κράτος" μας. Εκεί κολλάει λοιπόν το "δυστυχώς" και το "μακάρι να φύγει".

Χαίρομαι πολύ που από ότι διαβάζω γενικά στο forum αυτό και στο parents.gr υπάρχουν βλέπω αρκετα ζευγάρια με καλή οικονομική κατάσταση ώστε να μεγαλώσουν και 2 και 3 και 4 παιδιά.

Λυπάμαι αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ. Με 2 μισθούς σχετικά ικανοποιητικούς για την ώρα αλλά με ενα δάνειο για δικό μας σπίτι που θα πληρώνουμε ως τα 70 (το θέλαμε ώστε να αφήσουμε μια πέτρα στους απογόνους μας), με το ανύπαρκτο μέλλον της χώρας μας, με τον φόβο της απόλυσης που συνεπάγεται αδυναμία εύρεσης νέας εργασίας, με λίγη πλέον δυνατότητα βοήθειας από τους γονείς καθότι οι συντάξεις όλο και μειώνονται(ώστε να βασιζόμασταν τουλάχιστον λίγο και εκεί), με όλα να ακριβαίνουν, με τα συνεχή χαράτσια, με την ανυπαρξία του εκπαιδευτικού μας συστήματος οπότε ειναι δεδομένο ότι για να αποκτήσουν καλά εφόδια τα παιδιά συνεπάγεται αθλητισμό, πνευματική καλλιέργεια και φροντιστήρια ΟΛΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ?

Λυπάμαι που ζω στην πραγματικότητα και που θέλω εκτός του να φερω παιδιά στον κόσμο και να φροντίζω φυσικά για την τροφή και την ένδυση να θέλω και να τους εξασφαλίσω ενα μέλλον και ένα καλό επαγγελματικό προσανατολισμό οπότε να μπορώ να τους δώσω ότι εφόδια μπορέσω το οποίο φυσικά συνεπάγεται ΛΕΦΤΑ. Γιατί δυστυχώς σε τέτοιο κόσμο ζούμε. Να μπορώ λοιπόν να τα μεγαλώσω και να μην φέρω 3 παιδιά στον κόσμο με την πιθανότητα στο μέλλον ακόμη και να μου λυποθυμούν στην τάξη από ασιτία. ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

καλημερα. δεν εισαι περιεργη, μια χαρα σε ακουω. πιστευω οτι μονο κοπελες που περασαν την ιδια κατασταση με εσενα μπορουν να σε καταλαβουν απολυτα. πραγματικα δεν ξερω τι σκεψεις θα ειχα στη θεση σου.πρωτα απ ολα θα ηθελα να παρω στην αγκαλια μου μωρακια και θα επαιρνα οποια αποφαση πλησιαζε σε αυτο. επειτα σιγουρα ειναι και το οικονομικο. κι εγω παρολο που λατρευω τα μικρα μου και θα ηθελα να κανω και αλλο δεν το φανταζομαι καν με ολα αυτα που γινονται. να προσφερω τουλαχιστον οτι μπορω σε αυτα τα δυο. ειμαι σιγουρη οτι θα παρεις τη σωστη αποφαση για σενα και τα μωρα σου οποια και αν ειναι αυτη. δεν ειπες σε ποιο μηνα εισαι;

4o4op3.png

φιλεναδες μου καλημερα. εμεις ειμαστε σε μια φαση τρεξιματος. περπατανε αλλα δεν ειναι απολυτα σταθερα. αληθεια ποτε θα γινει αυτο; οεο; μου εχει πεσει η μεση να τα κυνηγαω. ο μπαμπας μας επετρεψε απο το ταξιδι και ειναι τεζα. κοιμαται απο χθες συνεχεια. υπνοσακους με ποδαρακια εχει το στον των μοδερ αλλα ειχαν μεινει εως 1 ετους. εγω πηρα απο το καταστημα στον κηφισο με 35 ευρω. παρα πολυ βολικοι και ζεστοι. επισης ειδα στον καταλογο για τα easy learning center των μοδερ οτι εχουν πολυ ωραια παιχνιδια. εχει μου ειπαν μεγαλο καταστημα στη ν. σμυρνη. εχει παει καμμια σας; εχει φανταστικα παιχνιδια αλλα νομιζω ειναι ακριβουτσικα! φορμακια σακους για την αρχη πηρα απο τα λητω και πολυ με βολεψαν για λιγο ομως γιατι εκανε ζεστη στην αρχη και ιδρωναν και δεν τους τα πολυεβαλα.

4o4op3.png

Καλημερα κ απο μενα!

Μπηκα με αφορμη τα μην της Efoulito!

Kαταρχην συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου! ειμαι κ εγω μαμα εξωσωματικης!

Οντως δεν μας ειπες σε ποια εβδ κυησης εισαι; εχετε κανει αυχενικη;

Ειναι δυσκολο για μενα κ μεγαλο ρισκο η μειωση σε τριδυμη κυηση! ναι ξερω κοπελα που εκανε μειωση κ "πετυχε"! πια εχει ενα αγορακι κ ενα κοριτσακι αλλα την εκανε για λογους υγειας των μωρων κ της ιδιας! κ οχι γιατι δεν θα ειχε να τα μεγαλωσει....φυσικα την ποναει το γεγονος το μωρο που εφυγε!

Ετσι οπως εχει καταντησει η Ελλαδα ειναι δυσκολο να μεγαλωνεις 1 παιδι οχι 2 κ 3.....κ φυσικα δεν ξερουμε τι αλλο εχουμε να δουμε ακομα!

Θελω να γραψω κ αλλα....αλλα με φωναζουν οι μικροι!

Η αποφαση ειναι δικια σου,του αντρα σου κ οπως μπορει να σας βοηθησει ο γιατρος σας!καλη τυχη κ καλη επιτυχια!

Κ κατι τελευταιο μπαινοντας σε ενα δημοσιο φορουμ κ ζητωντας μια γνωμη απο αγνωστους πρεπει να δεχομαστε τις θετικες προς εμας απαντησεις αλλα κ τις αρνητικες!

Μην δεχεσαι την αρνητικη γνωμη αλλα να την σεβεσαι!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Δεν είσαι περίεργη!

Δεν θα ντρέπεσαι κ δεν θα βοφάσαι για τις απορίες σου. Είναι απολύτως λογικό να βοφάσαι!

Κλειδί στην δική σου περίπτωση, αλλά κ τόσες άλλες υποθέτω, είναι ο γιατρός σου κ ας πρόκειται για κάτι συνηθισμένο σαν τακτική στους κύκλους τις εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Μαζί με το σύντροφό σου θα πάρετε τις τελικές αποφάσεις σας.

Κατανοώ οτι ψυχολογικά είσαι πολύ ευάλωτη κ το σέβομαι απόλυτα.

Μην παρεξηγείς την διαφορετικότητα απόψεων.

Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του εμπειρίες, την δική του προσωπικότητα κ τις δικές του δυνατότητες ψυχολογικές κ οικονομικές.

Κ κάθε άνθρωπος επίσης έχει τις απόψεις του.

Αν μιλάγαμε για την αδερφή μου που έχει περάσει τόσα πολλά με εξσμτκς φάρμακα κλπο.... τα τόσα οικονομικά σκαμπανεβάσματα, να μην αναφέρω καν τα ψυχολογικά, θα έκανε μείωση.

Επίσης κ εγώ κατά 99% θα έκανα μείωση γνωρίζοντας ελάχιστα πράγματα σε σχέση με κοπέλες που το έχουν βιώσει στο σώμα τους, στο πετσί τους κ στην ψυχή τους, για τις περεταίρω πιθανότητες κ στατιστικές επιβίωσης/ προωρότητας των εμβρύων, δικής μου υγείας κλπο.

Edit: αυτό θα έκανα ΕΓΩ 99%.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα σε όλες.

Νομίζω απάντησα στον Rivendel όσο μπορούσα καλύτερα με τον τρόπο που μου μίλησε.

Με συγχωρήτε, αλλά μόνο εγώ κατάλαβα ότι μου μίλησε επιθετικά και με ΠΟΛΥ ασχημο τρόπο?

Αυτή η έκφραση πως σας φαίνεται; Θα μας κάνει και νταντά;

"""""Το "δυστυχώς" και το "μακάρι να φύγει" σε μια εγκυμοσύνη - ανεξαρτήτου υφής - δεν ταιριάζει!!!"""""

Δεν παρεξηγήθηκα, φυσικά δέχομαι απόψεις, αλλά όπως μίλησε του μίλησα.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Efoulito μην ταράζεσαι κοπέλα μου.

Γράφουμε με βάση την ψυχοσύνθεσή μας που πηγάζει από τις εμπειρίες μας.

Κάποιες φορές αυτή η ψυχοσύνθεση μας κάνει λίγο πιό ''επιθετικούς'' στην έκφραση των απόψεων μας.

Κ τα εκλαμβάνουμε ανάλογα με την δική μας ψυχολογία.

Κ εγώ, αν Ημουν στη θέση σου θα έβλεπα ''κάπως'' την απάντηση του riv.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ειμαι 6 εβδομάδων κορίτσια. Η μείωση θα γίνει στην αυχενική μου είπαν.

Τώρα με είδε ο εξωσωματικός μου, στον επομενο υπέρηχο θα μιλήσω με τον γιατρό μου και περιμενω με αγωνία να δώ τι θα μου πει.

Εμπιστεύομαι πολύ την γνώμη του και είναι άνθρωπος που δεν θα παραμυθιάσει και θα μου πει τα πράγματα όπως έχουν. Τους κινδύνους τους ξέρω βέβαια. Στο parents υπαρχει και μεγαλο θέμα σχετικά με την αρνητική εκβαση μείωσης, με την κοπέλα αυτή μιλάμε και συνέχεια εκεί καθότι χασαμε την εγκυμοσυνη μας την ίδια μέρα και ετσι μιλούσαμε και τότε.

tzini μου, ετσι είναι όπως τα λές. Τι να κάνουμε, την ευγένια δεν την έχουν κάποιοι.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Τώρα με είδε ο εξωσωματικός μου, στον επομενο υπέρηχο θα μιλήσω με τον γιατρό μου και περιμενω με αγωνία να δώ τι θα μου πει.

Εμπιστεύομαι πολύ την γνώμη του και είναι άνθρωπος που δεν θα παραμυθιάσει και θα μου πει τα πράγματα όπως έχουν. Τους κινδύνους τους ξέρω βέβαια. Στο parents υπαρχει και μεγαλο θέμα σχετικά με την αρνητική εκβαση μείωσης, με την κοπέλα αυτή μιλάμε και συνέχεια εκεί καθότι χασαμε την εγκυμοσυνη μας την ίδια μέρα και ετσι μιλούσαμε και τότε.

tzini μου, ετσι είναι όπως τα λές. Τι να κάνουμε, την ευγένια δεν την έχουν κάποιοι.

Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο.

Όπως αποφασίσετε να σας έρθουν ομαλά όλα!

Μην ταράζεσαι.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Ταδε έφη efoulito και να έχουμε να λέμε.

Λοιπόν, επειδή θίγεις τα της ευγένειας και τα των εκλεπτυσμένων γραμματοσειρών υπό την ουτοπική προστασία μιας οθόνης, πολύ απλά, σεβόμενος την κατάσταση σου, ψυχική/σωματική κλπ κλπ κλπ, το σταματάω εδώ, εύχομαι καλή τύχη, καλή επιτυχία, καλή έκβαση και γενικώς, όλα καλά να σας έρθουν. Για όλα όσα έγραψες (αντεπιχειρήματα του κου-κου-τσα), απλά απαντώ με "το πουλάκι τσίου".

rivendello.jpg

efoulito συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!

απο τη στιγμη που μπαινεις σε ενα φορουμ και θελεις να ακουσεις αποψεις αλλων πρεπει να περιμενεις οτι δεν θα συμφωνησουν ολοι.

Αν και εγω δεν ειδα να εισαι σε διλημμα,εχεις παρει την αποφαση σου για τους δικου σου λογους και κανεις δεν μπορει να σε κρινει.

Εγω απο καρδιας σου ευχομαι ολα να πανε καλα μεχρι το τελος και να κρατησεις στην αγκαλια σου υγιη μωρακια.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

να σας πω κι εγω κατι που δεν νομιζω να το εχω πει ξανα?

οταν πηγαμε για τον 1ο υπερηχο,καθομαι ,με βλεπει ο γιατρος και μου λεει:

"νακι μου ποσα παιδια θελεις?"

"3 γιατρε μου"

"α!πολυ ωραια!!!γιατι εχεις ηδη διδυμα"

χαιρομαι εγω και χαχαχα χουχουχου...

και μετα απο καποια δευτερολεπτα τον βλεπω να κοιταζει την οθονη πιο προσεκτικα και μου λεει ξαφνιασμενος:

"ρε συ ειναι 3!!!!!!!!!"

εγω αν δεν ημουν ηδη ανασκελα θα ειχα πεσει σιγουρα!!!!

και τι ειχε γινει?το ενα εμβρυακι ειχε χωριστει και ετσι υπηρχαν 3 σακοι.

εμενα με ειχε πιασει νευρικο γελιο (ειλικρινα μιλαω).Τελικα ομως ο ενας σακος ηταν ανεμβρυικος οποτε σιγα σιγα απορροφηθηκε απο τον οργανισμο.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Πιστεύω οτι και στις δυο περιπτώσεις έχεις μεγάλο ρίσκο. Στην πρώτη μπορεί με την μείωση να επιρεαστούν και τα άλλα δύο. Λογικά θα στο έχει πει ο γιατρός...

Ενω στην δεύτερη περίπτωση μπορεί να μην τα καταφέρει ο οργανισμός σου να έχεις μια σχετικα τελειόμηνη εγκυμοσύνη με τα 3...

Εμένα προσωπικά θα με απασχολόυσε περισσότερο απο ιατρικής απόψεως που έχω τις περισσότερες πιθανότητες, και όχι απο οικονομικής.

Και αν νομίζεις οτι όλοι στο site είμαστε ανετα οικονομικά κάνεις μεγάλο λάθος! Γιατι εμείς ήδη έχουμε άνεργο στην οικογένεια και την παλεύουμε με ένα μισθό, για πάνω απο χρόνο. Ολων τα οικονομικά είναι χάλια. Των περισσότερων που ξέρω τουλάχιστον!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...