Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Κοιμήθηκα κ ξύπνησα με καούρες... Η είδηση είναι ότι κοιμήθηκα! (παρά τις καούρες).

Έχω κάτι δουλειές με φούντες... και βαριέμαι... αλλά τεσπά, θα ξεκινήσω χαλαρά και βλέπουμε.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κορίτσια.

Αίχο πωνωκαίφαλλω τραιλώ κ δαιν άιχω νταιπών!!!!!

Πύρα μοία ασποιρείνι, αλλά σκαίφτωμε τόρρα κ αιροτό σας:

Αν πάρρο αίνα ξαιχασμαίνω νταιπόν σοιρώποι τον πεδειόν, τοί δωσωλωγεία πραίπη να πάρρο?

Κρίς κ εγώ σχεδόν όρθια κοιμόμουν, μετακόμιζα τις μαξιλάρες του καναπέ στο κρεβάτι.

Τζας συμπάσχω κ αν βρεθεί απάντηση για τη φωνή καμπάνα όταν τα πέρνω στο σκαλπ, θέλω κ εγώ.......!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Παιρείαργος κερώς κ αίβγαλα να φωραίσω κάτει ορρεόταττα χημονειάτεικα τσόκκαρα που ήχα κσεχασμαίνα ( κ ξαιχεσμαίνα αν θαίλαιται.... μαίσα ήσται!)

Θα βγάλο αιπειταίλους τα τσαρρούχεια!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Hello again!

Καλημέρα σας κορίτσια.

Αίχο πωνωκαίφαλλω τραιλώ κ δαιν άιχω νταιπών!!!!!

Πύρα μοία ασποιρείνι, αλλά σκαίφτωμε τόρρα κ αιροτό σας:

Αν πάρρο αίνα ξαιχασμαίνω νταιπόν σοιρώποι τον πεδειόν, τοί δωσωλωγεία πραίπη να πάρρο?

Εγώ θα έπαιρνα ένα ποτήρι του κρασιού...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!

Jas ροφημα βαλεριανας (δεν ξερω ποσο συχνα χρειαζεται βεβαια για να εισαι κουλ αλλα πιες και βλεπουμε .Εγω ειχα πιει κανα 2 φορες,μαλλον θελει πιο συστηματικα.)

εμενα απο μεσα σεπτεμβρη μεχρι τελη οκτωβρη ειχαν ξεσαλωσει εντελως ομως.Δεν ειχα τον ελεγχο με τιποτα.

Τωρα ειναι σαφως καλυτερη η κατασταση ,ειμαι και εγω πιο ηρεμη βεβαια,ισως βοηθαει και αυτο.Επισης μαζεψαμε και το home cinema οποτε ενας λογος λιγοτερος για φωνες.

Και τελικα πηρα αποφαση οτι για να υπαρχει ηρεμια πρεπει να παιζω με τουβλακια και ζωακια απο τις 7 το πρωι και ας μην μπορω να ξεχωρισω απο τη νυστα μου το σκυλο απο την αγελαδα.Παντως το ευχαριστιουνται πολυ(αν και δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατον να ξυπνανε και να ειναι ετοιμα για παιχνιδι).

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Βρε κοριτσια μια βδομαδα τωρα δεν θελουν φρουτα με τιποτα!!!!!!!!ειδικα ο μεγαλος δεν ανοιγει το στομα του οτι και να του ταξω.

Μηπως δεν τα θελουν αλλο αλεσμενα??(τα φρουτα δεν τα δινω σε κομματια)

αλλα προχτες που εδωσα ενα κομματι αχλαδι στο χερι εφαγαν μια μικρη γωνιτσα και μετα τιποτα.

χθες και σημερα εβαλα μπανανα και μηλο μεσα στο γιαουρτι και εδωσα το αυγο με λα βασ κι γι το απογευμα.

να το συνεχισω ετσι???

μετα σκεφτηκα να το δωσω λιγες μερες ετσι και μετα παλι κανονικα,αλλα παλι δεν ξερω..

λετε να τα κοψουμε??

ουφ...

εγω ειμαι Αθηνα αλλα φευγω αυριο πρωι,εχουμε κανονισει για αυριο παιδικη χαρα!!

αχ,μου ελειψαν!!!προσπαθουσα να τους μιλησω στο τηλ αλλα μου ειπαν "μαμα γεια" και μετα πατουσαν μονο το κουμπια και εμενα με εγραψαν!!!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

για τις νεες εγκυουλες να πω οτι διδυμα και φτ λιγο δυσκολο.

εμενα μου το ειχε πει σχεδον απο την αρχη οτι θα παμε με καισαρικη αλλα τελικα δεν ειχε παρει κανεις απο τους 2 θεση σωστη για να επιχειρουσα φτ.

Παντως ο γιατρος μου υποσχεθηκε οτι στο 3ο θα κανουμε φτ.Το εχει δεδομενο οτι θα κανω κι αλλο.:tongue:

αλλα με αυτα τα οικονομικα δεν με βλεπω για 3ο.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας διδυμομανουλες.

Υπάρχει κάποια κοπέλα που ειχε κάνει μείωση από τρίδυμα?

Θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες. Δυστυχώς έχω τρίδυμα και πρέπει να προχωρήσω σε μείωση.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Κρίς, ούτε ναμιτζάνα δεν με έσωζε! Ευτυχώς όταν ξύπνησα είχε περάσει!

Γρήγορη ερώτηση:

για χαλιά σαλονιού το heatset είναι υγιεινό;

Καμία που να ξέρει;

Τζίνι;;;;;

I have no idea dear!

den με λένε μοιραράκη καλέ!

Θέλω έξοδο!!!

Κ εγώ θέλω!

και ας μην μπορω να ξεχωρισω απο τη νυστα μου το σκυλο απο την αγελαδα.

χαχχαχχχαχχαχχχαχα!

Καλά αυτό με τα μή αλεσμένα φρούτα είναι ανέκδοτο για εμάς.

Το πρωί κανονικά αλεσμένα τα φρούτα, διαφορετικά 2 ώρες να φάμε.

Το απόγευμα όμως τρώνε κομματιαστά από τα φρούτα που καθαρίζω για εμένα!

Τελικά το είχε το αεράκι στο ταξίδι?

Όλα καλά?

Γειά σας διδυμομανουλες.

Υπάρχει κάποια κοπέλα που ειχε κάνει μείωση από τρίδυμα?

Θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες. Δυστυχώς έχω τρίδυμα και πρέπει να προχωρήσω σε μείωση.

Εφουλίτο καλώς ήρθες κ έυχομαι να πάνε όλα καλά κ όπως επιθυμείτε!

Μία κοπέλα ήξερα από εδώ μέσα που έκανε μείωση κ πήγαν όλα καλά.

Άλλες δύο (η μία με φυσιολογική σύλληψη κ ή άλλη με τεχνητή) που είχαν τρίδυμα αρχικά.... η φύση έκανε στην πορεία της κύησης τη μείωση από μόνη της κ πήγαν όλα καλά κ πάλι.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γλέπουμε το καρτοον στο μέγκα με τη Συλού κ μόλις ήρθαν σοβλάκια.

Επιτέλους θα φάω σοβλάκια!

ΕΝτιτ: αφιερωμένο: χαμένο κορμί με φωνάζουν κ αλήτη κ ας γυρνάω τα βράδια μέσα στο σπίτι!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γεια σου tzini, μολις μου έδωσες λίγο κουράγιο. Πολύ χαίρομαι που για 3 περιπτώσεις πήγε καλά. Σήμερα το έμαθα αλλά τώρα το συνειδητοποίησα και με πήρε από κάτω.

Δυστυχώς είχα μείνει πάλι έγκυος με την 1η εξωσωματική αλλά στην 16η εβδ. επαθα ολική ρήξη υμένων. Τώρα, πάλι αντιμετωπίζω την πιθανότητα κατι να μην παει καλά.

Θα μου πεις δεν είναι καλό να ξεκινώ έτσι με αρνητικές σκέψεις.Πιστεύω ότι θα συνέλθω.

Ηταν η 2η μου προσπάθεια με ορμόνες από την αρχή και ειχα και 2 ενδιαμεσες με κατεψυγμένα και ενώ πάντα το φοβόμουν και ηθελα να βάζω 2, αυτή την φορά μετά από τόσες αποτυχίες συμφώνησα στα 3.

Μακάρι η φύση να βοηθήσει και να φύγει το 1.

7SKXp3.png

vY3Pp3.png

6Lh7p3.png

Γεια σου tzini, μολις μου έδωσες λίγο κουράγιο. Πολύ χαίρομαι που για 3 περιπτώσεις πήγε καλά. Σήμερα το έμαθα αλλά τώρα το συνειδητοποίησα και με πήρε από κάτω.

Δυστυχώς είχα μείνει πάλι έγκυος με την 1η εξωσωματική αλλά στην 16η εβδ. επαθα ολική ρήξη υμένων. Τώρα, πάλι αντιμετωπίζω την πιθανότητα κατι να μην παει καλά.

Θα μου πεις δεν είναι καλό να ξεκινώ έτσι με αρνητικές σκέψεις.Πιστεύω ότι θα συνέλθω.

Ηταν η 2η μου προσπάθεια με ορμόνες από την αρχή και ειχα και 2 ενδιαμεσες με κατεψυγμένα και ενώ πάντα το φοβόμουν και ηθελα να βάζω 2, αυτή την φορά μετά από τόσες αποτυχίες συμφώνησα στα 3.

Μακάρι η φύση να βοηθήσει και να φύγει το 1.

Καλησπέρα. Αν και έχω αρκετό καιρό να γράψω στην παρεούλα (αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διαβάζω και δεν μαθαίνω νεα σας), ομολογώ ότι μου έκανε ιδιαίτερο "κλικ" το αποψινό σου post, για πολλούς και διαφορους λόγους που είναι κάπως δύσκολο να αναλυθούν στην παρούσα.

Διαβάζοντας λοιπόν αγαπητή Efoulito τις λίγες αυτές γραμμές με το όλο συμβάν, δεν ξέρω, αλλά κοντοστέκομαι σε κάποιες σου λεξούλες, όπως π.χ. το "μακάρι η φύση να βοηθήσει και να φύγει το 1" και " το δυστυχώς έχω τρίδυμα". Σεβόμενος στο απόλυτο την πρότερη σου εμπειρία που σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη, αν αναλογιστούμε την υπερπροσπάθεια - ψυχική και σωματική, δεν ξέρω αν είναι τόσο επιτυχημένο το trip του "μακριά από μας" που περιγράφεις (για τους προσωπικούς σου λόγους, σεβαστούς πάντα). Αν το πάρουμε καθαρά από επιστημονικής πλευράς, κανείς μα κανείς γιατρός σε αυτό τον πλανήτη που ζούμε δεν μπορεί να σου εγγυηθεί μια επιτυχημένη μείωση που θα σου δώσει έστω ένα μωρό "ανα χείρας". Αντιθέτως, οι πιθανότητες είναι μία πρός μία. Από την άλλη, η φύση που επικαλούμεθα, είτε με παρέμβαση, είτε από μόνη της, ξέρει να φροντίζει και ένα, και δύο, και τρία και παραπάνω έμβρυα, ανεξαρτήτου δομής και φύσης ώς πρός την κατανομή πλακούντων/σάκων κλπ κλπ κλπ κλπ. Και αν το πάρουμε και με την μέση λογική, η στραβή δεν περιμένει να γίνει σε ένα, ή , σε 3. Γίνεται οπουδήποτε αν είναι (ξου ξου) να γίνει. Δεν είμαι σε θέση να σε συμβουλέψω, ούτε να σου παραθέσω μια σειρά από στοιχεία-επιχειρήματα που θα καταστήσουν σαφές ότι η μείωση είναι 1ον, ρίσκο χωρίς επιστροφή, 2ον, ρίσκο χωρίς εγγύηση, 3ον, whatever.

Αυτό που απλά θέλω να σου δώσω να καταλάβεις, χωρίς σίγουρα να λογαριάζω με ξενοδόχους ή άνευ, είναι ότι μέσα σου συντελείται ένα μικρό (μεγάλο δλδ) θαύμα. Και αν ο γιατρός, κι ο κάθε γιατρός που απλά θέλει την σιγουράτζα του, μπορεί να προτείνει με το καλημερα "αααα 3δυμα, πάμε για μείωση", να σου δώσει τον χώρο ούτως ώστε να δώσεις εσύ την ευκαιρία σε μια πολύδυμη κύηση να πάρει σάρκα και οστά. Και βέβαια, να ξέρεις, αναλογιζόμενη της παρελθούσης εμπειρίας σου, πώς κάτι που δεν πήγε καλά, δεν σημαίνει ότι θα είναι πάντα έτσι.

Το "δυστυχώς" και το "μακάρι να φύγει" σε μια εγκυμοσύνη - ανεξαρτήτου υφής - δεν ταιριάζει!!!

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...