Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

παλι εγω με τις αποριες μου!

οπως εχω αναφερει,εχω ηδη μια κορη,η οποια οταν γεννηθουν τα αλλα δυο κοριτσακια μου,θα ειναι 3,5 ετων.σκεφτομαι οτι στην αρχη θα κοιμουνται μαζι μας στο υπνοδωματιο μας,μεχρι κανενα 6μηνο.Μετα ομως.. τι;το υπνοδωματιο της μικρης ειναι αρκετα μεγαλο,θα ειναι καλη ιδεα να κοιμουνται ολες μαζι,και καποια στιγμη οταν μεγαλωσουν να κανουμε ενα ακομα δωματιο ενα αλλο δωματιακι που εχουμε και χρησιμοποιουμε σαν αποθηκη και γραφειο;ποσο λειτουργικο θα ειναι να κοιμουνται ολες μαζι;ή απο τωρα να κανουμε παιδικο και αυτο το δωματιακι;οσες εχετε 3 παιδακια τί κανατε;πως ειναι η συμβιωση σε ενα δωματιο 3 παιδια;

Μόλις μπήκα για λίγο και είδα το μήνυμά σου.

Οι δικοί μου που είναι και οι 3 αγόρια έχουν ένα δωμάτιο ο μεγάλος και ένα οι δίδυμοι. Κάθε πρωί τους βρίσκω όλους μαζί σε ένα κρεβάτι...πολλές φορές είναι το δικό μου :rolleyes: βέβαια.

Επιδιώκουν να κοιμούνται όλοι μαζί. Το κρεβάτι του μεγάλου είναι σχεδόν άθικτο.

Αυτό όμως συμβαίνει τώρα. Σαν μωρά τα είχαμε χωρίσει δωμάτια σε όλα (3 δωμάτια). Ο ένας ξυπνούσε τον άλλον και ο μεγάλος ξύπναγε και φώναζε: δεν μπορώ να κοιμηθώ από τη φασαρία τους.

Διαφημίσεις

Ο αλέξ, ο δικός μου έχει μυωπία 1,5 βαθμό αλλά δεν φοράει γυαλιά.

Μου είπε ο οφθαλμίατρος ότι μέχρι τα 6 συνήθως έχουν όλα και επανέρχεται μόνο του. Θα το ξαναδώ του χρόνου δηλ.

μπουγκος (ή οποια αλλη γνωριζει) βολευουν οι υπνοσακοι? βασικά θελω να εχουν και μανικια...γτ αλλιως μου φαινεται λιγο να ειναι χερακια εξω, νομιζω μπαινει αερας κ απο μασχαλες κτλ. Ειναι υπερβολικο λετε...δυο μαρκες λεει εχουν με μανικια μεσα... ο ενας κανει κανα 70Ε (δεμν το συζητω!) και ο αλλος γυρω στα 30Ε.

Εμενα με εχουν καταβολεψει,τους βαζω φανελακι και υπνοσακο με μανικια και ποδαρακια,Εγω βρηκα το πρατηριο και πηρα υπνοσακους της ωμεγα 33 ευρω μονο

Εμενα με εχουν καταβολεψει,τους βαζω φανελακι και υπνοσακο με μανικια και ποδαρακια,Εγω βρηκα το πρατηριο και πηρα υπνοσακους της ωμεγα 33 ευρω μονο

Πού ωρέ?

Τα λένε αυτά.

Πέρυσι κάπου στην εθνική είδα της ωμέγα υπνόσακους σε μαγαζί (νομίζω λητώ, γιατί τελικά πήρα από το διπλανό μοδερ καρε)

Κ είχαν 80 οι σάκοι οι αμάνικοι!! Με μανίκι κ πόδι απλησίαστα!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Μόριτσα εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό με το συκώτι.

Μήπως έχεις πάρει κάποια φαρμακευτική αγωγή? Κάτι έφαγες ίσως?

Όταν ο νικ έπερνε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προπληπτικά κάτι πολύ δυνατά χάπια για μαλάρια στην αφρική, έκανε επί τούτου εξετάσεις όταν γύρισε για μια τιμή στο συκώτι (νομίζω τρανσαμινάσες εκτός κ αν τα μπερδέυω τρελά) κ ήταν πολύ ανεβασμένη από τα χάπια. Έπεσε μετά από 3 μήνες!

Καλημερα κοριτσια! πηγα κι εγω για την β επιπεδου,ολα καλα τα ειδε ο γιατρος μας,μου εφυγε ενα απιστευτο αγχος που ειχε συσσωρευθει τις τελευταιες μερες.μαθαμε και το φυλο,τελικα και τα 2 κοριτσακια!!! σε λιγο μας βλεπω να φτιαχνουμε ομαδα μπασκετ!!:D

Anthi29 εδω και 5 μερες το πρωι ξυπναω με κλεισμενο λαιμο,μετα φτιαχνει λιγο η φωνή αλλα δεν μου εχει περασει τοσες μερες.Δεν εχω καποιο αλλο συμπτωμα,μονο αυτο,λαρρυγιτιδα να ειναι κι εμενα;και οποια αλλη ξερει,τί να κανω για να περασει,αλλα και να αποφυγω την αντιβιωση;ειχα παρει πριν κανενα μηνα zinadol για μια ηγμοριτιδα,και δεν τολμαω τωρα να παω γιατρο μηπως και μου ξαναδωσει για αυτο τωρα.

Ο λαιμος δεν ποναει,λιγο σαν να ειναι ερεθισμενος,αλλα μεχρι εκει,η φωνη ομως δεν λεει να φτιαξει..:cry:

Με το καλό οι κόρες λοιπόν!

Η λαρυγγίτιδα θέλει ατμό. Γέμισε μια λεκανίτσα ζεστό κ κάνε εισπνοές (αν σου επιτρέπει) κ καθαρό αέρα. Κατά τα άλλα κορτιζόνη, αλλά για εσένα δεν ενδείκνυται.

Κορίτσια καλημέρα. Τα πήγα εχτές στο playmobil τελικά που σας έλεγα... Λοιπόν μπήκαμε 17,30 και είχε πολύ ΄κόσμο. Βασικά περισσότερο τα ψώνια με ενδιέφεραν για να έχω την έκπτωση γιατι πήρα τα δώρα γιατο βαφτηστήρι. Τα παιδιά με το χαμό δε θέλαν να κάτσουν. Λογικό. Και 18,30 περίπου που κατεβήκαμε να φύγουμε, μιλάμε είχε ουρά 20 ατόμων για να μπούν στο ασανσέρ!!!! Λέω πάμε να την κάνουμε πριν κολλήσουμε 1000 ιώσεις!!!

Πήρα και για τα μικρά μου ένα για τα χριστούγεννα και τέλος!!!

Α πήγαμε και σινεμά χτες!! Φουλ το πρόγραμμα!

Ούτε που θα τολμήσω καθημερινή!

Κ

κοριτσια αυτα τα φορμακια-σακια που λετε απο που μπορω να τα παρω????δεν τα εχω δει πουθενα:rolleyes::rolleyes:επισσης τι μαρκες προτιματε για πολυ μωρα???εχω ακουσει οτι και τα εσωρουχακια του jumbo ειναι καλα εχει παρει καμια??????

Κ εγώ είχα πάρει μινερβάκια, της μάδερ κ delfino. K τα τρία σκυλιά.

Τζάμπο από δώρά κυρίως, αλλά μερικά βγήκαν καλά!

Σάκους για νεογέννητα από λητώ είχα βρεί.

Νοunou μη γελάσεις!! Αλλά ναι πήγα και είδα χαυραυγή!!! Μαρέσει ο Πατινσον!! Μου βγάζει κάτι!!

Λαερτα να σας ζήσει ο Παππούς!! Χιλιόχρονος!

Θρίλερ????

Δεν μπορώ με τίποτα! Κάποτε έβλεπα, αλλά γέρασα πιά κ δεν μπορώ, φοβάμαι!

Θες που είμαι κ μόνη μου τα βράδια?

οπως εχω αναφερει,εχω ηδη μια κορη,η οποια οταν γεννηθουν τα αλλα δυο κοριτσακια μου,θα ειναι 3,5 ετων.σκεφτομαι οτι στην αρχη θα κοιμουνται μαζι μας στο υπνοδωματιο μας,μεχρι κανενα 6μηνο.Μετα ομως.. τι;το υπνοδωματιο της μικρης ειναι αρκετα μεγαλο,θα ειναι καλη ιδεα να κοιμουνται ολες μαζι,και καποια στιγμη οταν μεγαλωσουν να κανουμε ενα ακομα δωματιο ενα αλλο δωματιακι που εχουμε και χρησιμοποιουμε σαν αποθηκη και γραφειο;ποσο λειτουργικο θα ειναι να κοιμουνται ολες μαζι;ή απο τωρα να κανουμε παιδικο και αυτο το δωματιακι;οσες εχετε 3 παιδακια τί κανατε;πως ειναι η συμβιωση σε ενα δωματιο 3 παιδια;

Ο γιατρός μου είχε πεί να τα βάλω μαζί από την αρχή για να συνηθίσουν κ να μην νιώθουν ριγμένα κάποια παιδιά, για συντροφικότητα κλπο.

Πρακτικά όμως είναι δύσκολο αν ξυπνάει κ το μεγάλο κλπο.....

Οπότε αρχικά είχα τη μεγάλη σε δικό της δωμάτιο κ τα δίδυμα με εμάς μέχρι τον 5ο.

Μετά πήγα τα δίδυμα σε δικό τους δωμάτιο κ η μεγάλη έμεινε στο δικό της. Κ καλά έμεινε γιατί

της πήραμε κουκέτα,

είχαμε ένα μικρό ατύχημα,

αλλάξαμε την κουκέτα κ την βάλαμε να κοιμάται στο κάτω μέρος,

έκοβε σουλάτσα μέσα στη νύχτα κ πεταγόμασταν έντρομοι...

αποτέλεσμα: ερχόταν σε εμάς για πολύ καιρό (από μάη του 2011)

Κ από πέρυσι καλοκαίρι νομίζω έχω τα κορίτσια μαζί κ το αγόρι μόνο του.

Η μεγάλη τώρα πρόσφατα έκοψε τα ντού στο κρεβάτι μας.

Θα κάνεις αλλαγές..... ένα σωρό!

Κ κάτι άλλο ήθελα να πώ, αλλά τα ξέχασα γμτ!

Πτού!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

χαιρετω σας!!

μοριτσα οι τρανσαμινασες μπορουν να ανεβουν ακομα κ απο παυσιπονα. πρεπει να εισαι τελειως drug free για μερε για να ειναι οκ. Επισης εμενα και στο νοσοκομειο ειχαν ανεβει πολύ (μα παααααρα πολύ ομως) αλλά το υπεθεσαν οτι παιζει να ηταν απο τα φαρμακα και τελικα μου επεφταν σταδιακα κ εφτασαν στα φυσιολογικά οταν σαραντισα!! Και φαντασου απο οταν εφυγα απ το νοσοκομειο δεν ειχα ξαναπαρει φαρμακο...

μπουγκος θα τους ψαξω αυτους που λες. Σημερα βρηκα με μανικι 37Ε και χωρις 28Ε. Και οι δυο χωρις ποδια ομως Θα παρω την επομενη παρασκευη εναν να τον δοκιμασουμε. Παντως λεει ολοι συστηνουν χωρις μανικι κ ειδα αυτον που εχει και οντως σκεφτομαι οτι μπορει να σκανε τα μικρακια εκει μεσα... Δηλ τα μανικια τα εχουν αν τους κανεις χρηση ως φορμα εξοδου.

τζινι καλοφαγωτα τα χρηματα!! Το ξερω δεν ταιριαζει ΄στη δικη σου περιπτωση αλλά δεν ξερω τι αλλο να σου ευχηθω για την επιταγη:tongue:

ολα οκ?

κιρα με το καλό οι νυφες!! Θελουμε κοριτσια!

καντυ φορμακια εγω πηρα μονο απο mothercare κ ηταν σουπερ. Εχουν κ μεγαλη φορμα. Ειχα παρει μεγεθος newborn και μας ηρθαν μια χαρα (γεννηθηκαν 2800 κ 3100), κ ακομα φοραω στον μικρο μερικα φανελακια που του εχω παρει και ειναι 0-3 μηνων:shock: Τζαμπο καμια σχεση η ποιοτητα νομιζω...εχω και τετοια φυσικά, αλλά λεμε και του στραβου το δικιο!

λαερτα να χαιρεστε τη σουπερ γιαγια!!

Πηγαμε βολτιτσα τ απογευμα κ ξεσαλωσαν τα τζεμτζεμια. πολύ τους αρεσε!! Καροτσαδα φυσικα, να κατσουμε ουτε λόγος:rolleyes: Μονο που ακομα κ τωρα ο μικρος κελαηδάει:tongue:

Κατι μυρισε...γμτ...πολυ βρωμα τωρα με τι τροφες ε? Παω να αλλαξω κ αν αντεχω επανέρχομαι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πηγαμε βολτιτσα τ απογευμα κ ξεσαλωσαν τα τζεμτζεμια. πολύ τους αρεσε!! Καροτσαδα φυσικα, να κατσουμε ουτε λόγος:rolleyes: Μονο που ακομα κ τωρα ο μικρος κελαηδάει:tongue:

Κατι μυρισε...γμτ...πολυ βρωμα τωρα με τι τροφες ε? Παω να αλλαξω κ αν αντεχω επανέρχομαι!

Χα! μου θύμησες εποχές που θήλαζα τη Σύλια κ μου έλεγε ο νικ: μυρίζει φρέσκο ψωμάκι

κ μόλις σταμάτησε να θηλάζω κ μπήκαν κ οι τροφές:

Μπλιάξ βρομάει!!!!!!!

Οι υπνόσακοι χωρίς πόδια θα σε βολέψουν για φέτος που δεν περπατάνε.

Του χρόνου που θα σηκώνονται θα χρειαστείς λογικά άλλους. γαιτί μπουρδουκλώνονται κ γκρινιάζουν για ένα λόγο παραπάνω!

Καλά ρε τί καιρό είχατε εκεί σήμερα κ πήγατε βόλτα καροτσάτη κιόλας???

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Παρεπιπτόντως έχει μια φίλη μου διάρροια.

(που είσαι λαέρτα με τις αναφωνίσεις του γιατρού?!)

Κοκα κόλα ξέρω οτι κάνει καλό.

Καφές ελληνικός με λεμόνι επίσης κάνει καλό.

Λαπάς επίσης βοηθά!

Εκτός από χάπια τί παίζει?

Διότι θέλω να χλαπακιάσω σουβλάκια κ δεν μπορώ από τις τύψεις!

υγ: πάντως κοπέλες πολλά είχατε γράψει όταν έλειπα.

Αρχικά οι καλοί τρόποι κάνουν την παρέα καλή.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Χα! μου θύμησες εποχές που θήλαζα τη Σύλια κ μου έλεγε ο νικ: μυρίζει φρέσκο ψωμάκι

κ μόλις σταμάτησε να θηλάζω κ μπήκαν κ οι τροφές:

Μπλιάξ βρομάει!!!!!!!

Οι υπνόσακοι χωρίς πόδια θα σε βολέψουν για φέτος που δεν περπατάνε.

Του χρόνου που θα σηκώνονται θα χρειαστείς λογικά άλλους. γαιτί μπουρδουκλώνονται κ γκρινιάζουν για ένα λόγο παραπάνω!

Καλά ρε τί καιρό είχατε εκεί σήμερα κ πήγατε βόλτα καροτσάτη κιόλας???

ακριβως ετσι κ εμεις! Τωρα αρχισε η μποχα!!

Σωστη για τους υπνοσακους...αλλά ετσι κ αλλιως σκεφτομουν οτι θα θελω αλλους του χρονου λογω μεγεθους. Πω πω θα σηκωνονται του χρονου...δε μπορω να το φανταστω!

Ειχαμε καλο καιρο...ηλιο δηλαδη με ψυχρουλα και λιγο αερα...καμια σχεση με ανατολικη ελλαδα. Απο κυριακη εμεις κακοκαιρια!

Για τη διαρροια δεν καταλαβα...φαε τα σουβλακια σου εσυ, πιες και την κοκα κολα που παει και βλεπουμε! Φοβασαι μην κολλησες?

Πρεπει να παω να ξεραθω. Αυριο λεω να μην παω γυμν και να μεινω σπιτι για φασινα.. Τους ειχα φτιαξει γαλα στο μπιμπερο να πιουν μπας και κοιμηθω λιγο παραπανω αλλά με τιποτα δεν το θελουν.. Να ελπιζω οτι θα το συνηθισουν σιγα σιγα?εεεεε???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!! κοίμησα τα μικρά και πέρασα να δω τι κάνετε αν και αρκετά κουρασμένη και νυσταγμένη.

Kira με το καλό να έρθουν τα κοριτσάκια σου!! Πάντως αν και δεν έχω άλλο παιδάκι νομίζω ότι επειδή δεν θα συμβαδίζουν λόγω ηλικίας στις παραξενιές, στα ξενύχτια και σε πολλά άλλα είναι πιο καλά να είναι χώρια στην αρχή. Αν πχ ξυπνάνε το βράδυ να μην ξενυχτάει και το μεγάλο σου κοριτσάκι. Βέβαια οι τρίτεκνες θα ξέρουν καλύτερα...

Για τους υπνόσακους που λέτε εγώ είχα πάρει από το mybabycenter.eu, από οργανικό βαμβάκι χωρίς μανίκια γύρω στα 30 ευρώ και πολύ με βόλεψαν!! Φυσικά όταν αρχίσαν να περπατάνε τους καταργήσαμε....

RKdwp3.png

Καλησπέρα.

Ολοκλήρωσα σήμερα τις τουρνέ στα μαιευτήρια.

Χτες ΛΗΤΩ & ΓΑΙΑ.

Σήμερα Έλενα Βενιζέλου. Εκεί με κόβω. Κι εκεί βέβαια ισχύει το δίδυμα στην εφημερία=καισαρική. Παραταύτα, επειδή είμαι δευτεροτόκος κ ο 1ος τοκετός ήταν superfast, θέλω να πιστεύω ότι αν τους πάω σε "προχωρημένο στάδιο" θα το σκαπουλάρω το μαχαίρι. Αν όχι, ε τι να κάνω, δεν μπορώ να αγχώνομαι άλλο μ΄ αυτό το θέμα

Cristy ελπίζω να βρείτε σύντομα την καλύτερη λύση!! Εσύ be cool και όλα θα γίνουν! Σκέψου τουλάχιστον ο σύζυξ σου δεν είναι περιορισμένος να ψάχνει μόνο Ελλάδα για δουλειά. Και να σου πω λείπει συχνά; ένα πράγμα σαν τους ναυτικούς;

Εσύ σκέφτεσαι το φυσιολογικό τοκετό ή κάνω λάθος;

Όχι, δε λείπει συχνά. Είχε καμιά διανυκτέρευση μέχρι πριν λίγους μήνες, καμιά Θεσ/κη, Ηράκλειο, Ρόδο ή Λάρνακα... Καθώς η Ολυμπιακή των 5 ηπείρων τελευταία είχε γίνει... των 5 νησιών. Από αυτό το μήνα (είπαμε τους ...περισσεύουν πλέον οι πιλότοι καθώς τα αεροπλάνα σιγά σιγά πάνε προς πώληση ή απόσυρση ή δεν ξέρω τι) πετάει 2-3 φορές τη βδομάδα και το βράδυ σπίτι.

κριστυ πωπω..κ ο γιος της γειτονισσας κ ενας ξαδερφος του συζυγου, πιλοτοι κ οι 2 εφυγαν καπου προς ντουμπαι..συνθηκες εργασιες χαλια..ατελειωτα δρομολογια..

Κι εμείς εκεί κοντά, από GulfAir Μπαχρέιν περιμέναμε, αλλά για κάποιο λόγο "κόλλησε" η διαδικασία πρόσληψης για όλη τη σειρά που είχαν ανακοινώσει. "Ζόρικες" οι εταιρίες αυτές, αλλά αξιόπιστες με καλά αεροσκάφη και το κυριότερο: οικονομική εξασφάλιση.

Από το να είσαι εδώ (στον Παράδεισο) και να πεινάς...

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στους Φιλιππάκους της παρέας. Φρόσω, Ελίζα και Τwins να τα χαίρεστε τα αγοράκια σας με το υπέροχο όνομα!

Μορίτσα Cristy εμένα το μόνο που με βοηθούσε σε αυτή τη φάση, στον ύπνο, ήταν το μαξιλάρι θηλασμού και το πολύ ελαφρύ φαγητό το βράδυ. Κάπου στο internet είχα βρει τροφές που βοηθάνε στις καούρες και έτρωγα κατά τις 8 και μετά τίποτα. Δεν θες να ξέρεις τι έπαθα μια φορά που τόλμησα να φάω (πολλή :oops:) πίτσα για βράδυ....

Χεχε... σήμερα παρέλαβα το full body pillow Είναι σε σχήμα U, χωράω ολόκληρη μέσα.

Βάζω 2-3 μαξιλάρια κάτω από εκεί που μπαίνει το κεφάλι και το υπόλοιπο σχηματίζει μια μαξιλαρένια πολυθρόνα. Στην ουσία κοιμάμαι καθιστή!!! Κ το μεσημέρι με πήρε λιγάκι ο ύπνος. Βέβαια τα ρεψίματα ρεψίματα... τουλάχιστον οι καούρες ήταν λιγότερες.

Για τις καούρες επειδή είχα πάρα πολλές απο την αρχή και προς το τέλος η κατάσταση είχε γίνει αφόρητη έπαιρνα αντιόξινα με τις ευλογίες του γιατρού μου.

Στη μονή μου εγκυμοσύνη έπαιρνα αντιόξινα.

Να αναφέρω εδώ ότι προ εγκυμοσυνών, είχα πρόβλημα που μετά από πολύ προπόνηση (τι πρέπει, τι δεν πρέπει, κάθε πότε πρέπει να τρώω κλπ και φαρμακευτική αγωγή για ένα μήνα περίπου το χρόνο, αλλά όχι κάθε χρόνο) το είχα ρυθμίσει. Ε τώρα απορρυθμίστηκε.

Αντιόξινα δεν αντέχω λόγω... γλύκας (κάτι έχουν τα ρημάδια)

Zurcazol μου είπε να παίρνω ο γιατρός, τα έπαιρνα κατά καιρούς προ εγκυμοσύνης. Το θέμα είναι ότι η ουσία που περιέχουν είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ για εγκυμοσύνη, Βέβαια τώρα είμαι στο τελευταίο 3μηνο, οπότε μικρότερο το κακό κι επιπλέον το πρόβλημα δεν το λύνουν τελείως... Οπότε, κάνω υπομονή για όσο αντέξω...

κριστι εγω τρελλες καουρες δεν ειχα...νομιζω το τυρι με πειραζε καπως. Οταν μ επιανε ομως επαιρνα σιμεκο. Θυμαμαι μαλιστα στις αρχες τις εγκυμοσυνης με ειχε πιασει με μοσχαρι κοκκινιστο της πεθερας!!! Και ειχα φαει και λιγο, φανταστειτε! Μετα με αφησε και οι καουρες ξαναηρθαν στο τελος!

μπουγκος (ή οποια αλλη γνωριζει) βολευουν οι υπνοσακοι? βασικά θελω να εχουν και μανικια...γτ αλλιως μου φαινεται λιγο να ειναι χερακια εξω, νομιζω μπαινει αερας κ απο μασχαλες κτλ.

Εμείς φοράγαμε υπνόσακο μέχρι λίγο πριν τα δύο(μετά ήρθε καλοκαίρι και μετά δεν ξεσκεπαζόταν). Πάντα είχα υπνόσακο - τσουβάλι χωρίς μανίκια κι από μέσα μακρυμάνικα φορμάκια ή μακρυμάνικες πιτζάμες πιο μετά. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μεγάλου ψύχους, έριχνα κι ένα κουβερτάκι τύπου φλις από πάνω. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα.

Είναι βέβαια κ στο παιδί τι θα βολέψει.

Cristy αν ενδιαφέρεσαι για φυσιολογικό τοκετό έχω δυο φυσιολογικούς γιατρούς να σου προτείνω, ένας ιδιωτικός στο μητέρα και ένας δημόσιος στο Αλεξάνδρας. Εδώ στο φόρουμ μας 2 κοπέλες γεννήσαμε φυσιολογικά.

ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ με τα στοιχεία τους επειγόντως!!! Ειδικά του Αλεξάνδρας!!!

Καλημερα κοριτσια! πηγα κι εγω για την β επιπεδου,ολα καλα τα ειδε ο γιατρος μας,μου εφυγε ενα απιστευτο αγχος που ειχε συσσωρευθει τις τελευταιες μερες.μαθαμε και το φυλο,τελικα και τα 2 κοριτσακια!!! σε λιγο μας βλεπω να φτιαχνουμε ομαδα μπασκετ!!:D

Join the club Kira!!!

Τα ίδια κι εμείς... Μία η μεγάλη κι ακολουθούνε 2 μικρές οσονούπω!

Κρίστι, ουδείς προφήτης στον τόπο του κι αν όντως βρει δουλειά ο άντρας σου έξω να φύγετε κι εσείς μαζί του. Καλύτερα θα είστε όλοι μαζί και θα έχεις και βοήθεια.

Σήμερα η γιαγιά μου κλείνει τα 85 και θα κάνουμε μεγάλο τραπέζι για συγγενείς και φίλους.

Μα εννοείται θα πάμε κι εμείς, απλά εμείς θα ...ακολουθήσουμε. Πρέπει να γεννήσω πρώτα (δεν είναι παντού καλά για γέννα) κι επιπλέον να τελειώσει η σχολική χρονιά, ώστε η μεγάλη να πάει από Σεπτέμβρη στον ξένο τόπο σε international σχολείο. Υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι η δουλειά θα είναι σε μέρος που υπάρχουν οικογένειες Ευρωπαίων... γιατί αν καταλήξει πχ Αφρική ή Νιγηρία ή Αφγανιστάν ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, μάλλον χλωμό το βλέπω. Εκεί όντως, θα είμαι "η γυναίκα του ναυτικού"

Ίδιες απορίες.

Εγώ λέω θα βάλω την κούνια με τα μωρά στο δικό μας υπνοδωμάτιο για αρχή και μετά... έχει ο Θεός. Βλέποντας κ κάνοντας. Αν κόψουν το βραδυνό ξύπνημα σχετικά νωρίς (η μεγάλη μου το είχε κόψει σχεδόν αμέσως) πάνε όλες μαζί στο παιδικό. Αν όχι... θα δούμε.

Ουφ, τάγραψα... (βλέπω και Νικολούλη παράλληλα).

Καλή σας νύχτα!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλησπέρα!

δε θα πω τιποτα πρωτοτυπο...πάλι πτωμα ειμαι. Πως γινεται, ετσι θα παει το πραγμα στο εξης?? Αμαν αμαν!! Βεβαια δε λεω, παω και γυμν το πρωι τρομαρα μου.. που εκει που αγκομαχαω στο ελλειπτικο σκεφτομαι "τι θες εσυ τζεμινι εδω πανω?? δεν πας σπιτακι σου να κοιμηθεις κανα μισαωρο να ισιώσεις??"

κριστι εγω τρελλες καουρες δεν ειχα...νομιζω το τυρι με πειραζε καπως. Οταν μ επιανε ομως επαιρνα σιμεκο. Θυμαμαι μαλιστα στις αρχες τις εγκυμοσυνης με ειχε πιασει με μοσχαρι κοκκινιστο της πεθερας!!! Και ειχα φαει και λιγο, φανταστειτε! Μετα με αφησε και οι καουρες ξαναηρθαν στο τελος!

Αργυρω νομιζω ετσι θα ρωτας καθε φορα στο εξης...οπως κ εγω...ποτε θα φτιαξουν να πραγματα??? Εγω απ οτι εχω ψιλιαστει ...οταν πανε 2 χρονων...

μπουγκος (ή οποια αλλη γνωριζει) βολευουν οι υπνοσακοι? βασικά θελω να εχουν και μανικια...γτ αλλιως μου φαινεται λιγο να ειναι χερακια εξω, νομιζω μπαινει αερας κ απο μασχαλες κτλ. Ειναι υπερβολικο λετε...δυο μαρκες λεει εχουν με μανικια μεσα... ο ενας κανει κανα 70Ε (δεμν το συζητω!) και ο αλλος γυρω στα 30Ε.

Καλημέρα!!

Βλέπω το κλίμα και η ψυχολογία της ομάδας μέτρια...

Κουράγιο κοπέλες!!

gem και υπόλοιπες στα 2 είναι πιο εύκολα τα πράγματα αλλά όχι και άνετα. Εγώ περιμένω τα 3 ;);)!!

Cristy αν ενδιαφέρεσαι για φυσιολογικό τοκετό έχω δυο φυσιολογικούς γιατρούς να σου προτείνω, ένας ιδιωτικός στο μητέρα και ένας δημόσιος στο Αλεξάνδρας. Εδώ στο φόρουμ μας 2 κοπέλες γεννήσαμε φυσιολογικά.

Γενικότερα πεσμένη και η δικιά μου η διάθεση. Τα έχω πάρει με την προϊσταμένη μου, θέλω να την καρυδώσω. Μα είμαι τόσο άτυχη...:evil::evil:

Σαββατοκύριακο μας έχει καλέσει ένας φίλος στο εξοχικό του, αυτό το σ.κ έρχεσαι νάκι; Λέμε να πάμε μια βόλτα και μάλιστα χωρις τα παιδιά. Για να μας δω...

Σας φιλώ προς το παρόν θα ξαναμπώ σήμερα γιατί θα είμαι εντός εργαστηρίου!

Χαχαχα Nunu κι εγώ αυτό σκέφτηκα αμέσως!!! :):tongue::tongue:

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κι εγώ τώρα κάτι που το χω άγχος... τελευταία τα μικρά είναι πολύ ζωηρά, κάνουν ζημιές, σκίζουν παραμύθια, κάνουν επικίνδυνες ακροβασίες και παίζουν πολύ ξύλο. Εγώ από την άλλη προσπαθώ να ελέγξω την όλη κατάσταση αλλά λόγω πίεσης που τραβάω τα πάντα μόνη μου χωρίς βοήθεια, αδυνατώ να κρατηθώ ήρεμη και τους στριγγλίζω για να σταματήσουν. Τις περισσότερες φορές τρομάζουν και γουρλώνονται και τώρα το άγχος μου είναι μήπως τους δημιουργήσω κανένα ψυχολογικό....

Τι να κάνω? Αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο να ψάξω να βρω μια λύση να είμαι πιο ήρεμη.... καμιά μαριχουάνα αντί για νικοτίνη πχ.... :tongue::tongue: πλάκα κάνω...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...