Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κάντυ, εγώ είχα πάρει τα μινερβάκια, έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Αργότερα (μετά το εξάμηνο) πήρα και κάποια από τα Τζάμπο, εντάξει, για να τα λερώνεις με τη φρουτόκρεμα καλά είναι. Υπνόσακο πήρα φέτος από τα Η&Μ, αμάνικο και δεν τον έχω δοκιμάσει. Δεν ξέρω καν αν θα θέλουν τα μωρά να μπουν εκεί μέσα.

Τζίνι, ευτυχώς θα πάρεις τα λεφτά και θα τελειώσει το θέμα εκεί. Καλύτερη τύχη απο'δω και πέρα σου εύχομαι.

Νουνού, καλή φάση η βολτίτσα και το εσκέιπ πλαν που έχετε. Χρειάζεται κι αυτό που και που!! :-P

Λαβι, πως κατάλαβες ότι πρέπει να φορέσει γυαλιά? Φοβάμαι μην έχουν κληρονομήσει και τα δικά μου από τον πατέρα τους και σκεφτόμουν να το ελέγξω. :rolleyes:

Κρίστι, ουδείς προφήτης στον τόπο του κι αν όντως βρει δουλειά ο άντρας σου έξω να φύγετε κι εσείς μαζί του. Καλύτερα θα είστε όλοι μαζί και θα έχεις και βοήθεια.

Σήμερα η γιαγιά μου κλείνει τα 85 και θα κάνουμε μεγάλο τραπέζι για συγγενείς και φίλους. Χαίρομαι πολύ αν και δεν πολυψήνομαι να δω τόσο κόσμο που θα έχει. Εγώ βέβαια ακόμα πεσμένη είμαι και δεν το βλέπω να ανεβαίνω σύντομα...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! πηγα κι εγω για την β επιπεδου,ολα καλα τα ειδε ο γιατρος μας,μου εφυγε ενα απιστευτο αγχος που ειχε συσσωρευθει τις τελευταιες μερες.μαθαμε και το φυλο,τελικα και τα 2 κοριτσακια!!! σε λιγο μας βλεπω να φτιαχνουμε ομαδα μπασκετ!!:D

Anthi29 εδω και 5 μερες το πρωι ξυπναω με κλεισμενο λαιμο,μετα φτιαχνει λιγο η φωνή αλλα δεν μου εχει περασει τοσες μερες.Δεν εχω καποιο αλλο συμπτωμα,μονο αυτο,λαρρυγιτιδα να ειναι κι εμενα;και οποια αλλη ξερει,τί να κανω για να περασει,αλλα και να αποφυγω την αντιβιωση;ειχα παρει πριν κανενα μηνα zinadol για μια ηγμοριτιδα,και δεν τολμαω τωρα να παω γιατρο μηπως και μου ξαναδωσει για αυτο τωρα.

Ο λαιμος δεν ποναει,λιγο σαν να ειναι ερεθισμενος,αλλα μεχρι εκει,η φωνη ομως δεν λεει να φτιαξει..:cry:

Με το καλο τα κοριτσακια σου!!Θα εχεις για βοηθο την μεγαλυτερη της παρεας!!Οσο για το λαιμο,θα σου ελεγα για κανα 2 μερες να αποφυγεις την ομιλια μηπως μαλακωσει απο μονος του..και πινε χαμομηλακι αλλα οχι καυτο,ζεστο προς το χλιαρο.

498ap2.png

nZqvp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

ΚΥΡΑ τελεια τα νεα απο την β επιπεδου και επισσης τελεια τα 2 κοριτσακια:P:pοσο για τον λαιμο καλυτερα να πας στο γιατρο προτιμοτερο να παρεις για μια ακομα φορα αντιβιωση παρα να εισαι χαλια!!!

ΛΟΒΜΤΟΥΙΝΣ κι εγω τρομαζω στην ιδεα οτι καποιο απο τα μωρα μου θα μου μοιασει και θα χρειαστει γυαλια...δεν θελω τοσα αλλα εχω γιατι να παρει την στραβωμαρα μου:evil::evil:

ΜΟΡΙΤΣΑ περυσι ειχε και η μαμα μου πολυ ανεβασμενη την μια τιμη του συκωτιου και της αλλαξε το χαπι για τον θυροειδη και μετα απο 1 μηνα περιπου επεσε συνηθως καποιο φαρμακο η παραφαρμακο επηρεαζει το συκωτι(εκτος αν εισαι αλκοολικη):tongue::tongue::tongue:

κοριτσια αυτα τα φορμακια-σακια που λετε απο που μπορω να τα παρω????δεν τα εχω δει πουθενα:rolleyes::rolleyes:επισσης τι μαρκες προτιματε για πολυ μωρα???εχω ακουσει οτι και τα εσωρουχακια του jumbo ειναι καλα εχει παρει καμια??????

Tα φορμακια αυτα τα ειχα βρει στο Ιασω οπου και γεννησα,εχω 4 αφορετα,αν θελεις με μεγαλη μου χαρα να σου τα δωσω!!!Ειναι τα 2 πικε και τα αλλα 2 βαμβακερα.Δεν ειναι φθηνα και ειναι για πολυ μικρο διαστημα,απλα τα μωρακια νιωθουν οπως ηταν στην μητρα,ασφαλεια και ζεστασια με τα ποδαρακια τους μαζεμενα.Τετοια τους φοραγανε στο Ιασω.

498ap2.png

nZqvp3.png

Κάντυ, εγώ είχα πάρει τα μινερβάκια, έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Αργότερα (μετά το εξάμηνο) πήρα και κάποια από τα Τζάμπο, εντάξει, για να τα λερώνεις με τη φρουτόκρεμα καλά είναι. Υπνόσακο πήρα φέτος από τα Η&Μ, αμάνικο και δεν τον έχω δοκιμάσει. Δεν ξέρω καν αν θα θέλουν τα μωρά να μπουν εκεί μέσα.

Τζίνι, ευτυχώς θα πάρεις τα λεφτά και θα τελειώσει το θέμα εκεί. Καλύτερη τύχη απο'δω και πέρα σου εύχομαι.

Νουνού, καλή φάση η βολτίτσα και το εσκέιπ πλαν που έχετε. Χρειάζεται κι αυτό που και που!! :-P

Λαβι, πως κατάλαβες ότι πρέπει να φορέσει γυαλιά? Φοβάμαι μην έχουν κληρονομήσει και τα δικά μου από τον πατέρα τους και σκεφτόμουν να το ελέγξω. :rolleyes:

Κρίστι, ουδείς προφήτης στον τόπο του κι αν όντως βρει δουλειά ο άντρας σου έξω να φύγετε κι εσείς μαζί του. Καλύτερα θα είστε όλοι μαζί και θα έχεις και βοήθεια.

Σήμερα η γιαγιά μου κλείνει τα 85 και θα κάνουμε μεγάλο τραπέζι για συγγενείς και φίλους. Χαίρομαι πολύ αν και δεν πολυψήνομαι να δω τόσο κόσμο που θα έχει. Εγώ βέβαια ακόμα πεσμένη είμαι και δεν το βλέπω να ανεβαίνω σύντομα...

Να χαιρεσαι την γιαγιουλα σου!!!Γιατι εισαι πεσμενη??Αν επιτρεπεται φυσικα.

498ap2.png

nZqvp3.png

Αργυρω δες τη θετική πλευρά! Θα μπορούσαν να γκρίνιαζαν και οι δυο! Εγώ γεννησα 18/7

Moritsa,εγω γεννησα 16/7,κλεινουμε τον 4ο μηνα σημερα!!!Ευχαριστω για το κουραγιο,ελπιζω σε καλυτερες μερες και δεν θελω να φανταζομαι πως θα ηταν αν γκρινιαζαν και οι δυο μαζι!!!Ο μπαμπας μας ειναι πολυ γκρινιαρης!!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Νοunou μη γελάσεις!! Αλλά ναι πήγα και είδα χαυραυγή!!! Μαρέσει ο Πατινσον!! Μου βγάζει κάτι!!

Λαερτα να σας ζήσει ο Παππούς!! Χιλιόχρονος!

Τζόι, ευχαριστώ!!!! Η γιαγιά είναι αλλά εντάξει, η σκέψη μετράει!!!! :-P:razz::-P

120247mcv711uxx1.gif

.

εδω και λιγο καιρο εκλεινε συνεχεια το ενα ματακι του....τον πηγα σε οφθαλμιατρο και μου πε τιποτα!

ομως ο μικρος το εκανε ξανα και ξανα...

οποτε τον πηγα σε αλλον γιατρο κκαι αφου μου ειπε οτι ειχα δικιο...χτες τον πηγα και σε εναν παιδοφθαλμιατρο στην θεσσαλονικη ναμαι σιγουρη!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

εδω και λιγο καιρο εκλεινε συνεχεια το ενα ματακι του....τον πηγα σε οφθαλμιατρο και μου πε τιποτα!

οποτε τον πηγα σε αλλον γιατρο κκαι αφου μου ειπε οτι ειχα δικιο...χτες τον πηγα και σε εναν παιδοφθαλμιατρο στην θεσσαλονικη ναμαι σιγουρη!

καλησπερα. βασικα ειχα αυτην την κουβεντα με την κολλητη και κουμπαρα μου. μου ελεγε για την κορη της που ανα διαστηματα της εμφανιζει καποια τικ του στυλ να κλεινει το ενα ματι και μετα απο ενα διαστημα φευγει απο μονο του. ειπε οτι μπορει να οφειλεται με μεταβατικο σταδιο η σε αγχος. τωρα τι αγχος να εχει ενα παιδακι 2 ετων; τον παιδικο σταθμο; τι να πω. περαστικο να ειναι...

4o4op3.png

Διαφημίσεις

έχω προσέξει τελευταία οτι κάνει κάτι τέτοιο ο άλεξ κ το παρακολουθώ.

Αλλά κ τα δύο μάτια.

Κάποιες φορές μου δίνει την εντύπωση οτι κάνει ματιές κ κάποιες άλλες όχι.

Ίδωμεν.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Λαέρτη να χαίρεστε τη γιαγιά!

Ανέβα ρε....!

Πήρα την πιταγή, έκανα μεταφορά στην ρενώ, αλλά δεν προλάβαινα να πάω για το αμάξι, οπότε από δευτέρα θα το έχω!

Θα σας δώ το βράδυ.

Φιλούτοθ!

Σέβη δεύρο έξω παιδί μου! Που είσαι?

Θα βαρέσω τηλέφωνα νυχτιάτικά, σε απειλώ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Παρεπιπτόντως ο νίκ όταν είναι αγχωμένος, όταν πχ παίζει πλαυ ή όταν του τα χώνω τρεμοπαίζει το πηγούνι του.

Το ίδιο κάνουν όλα μας τα παιδιά.

Ο ντοκ μας κ ένας άλλος που είχα ρωτήσει μου είπαν οτι είναι ινιδισμός κ όχι τικ.

Πολύ τα συγχέουν αυτά τα δύο.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

παλι εγω με τις αποριες μου!

οπως εχω αναφερει,εχω ηδη μια κορη,η οποια οταν γεννηθουν τα αλλα δυο κοριτσακια μου,θα ειναι 3,5 ετων.σκεφτομαι οτι στην αρχη θα κοιμουνται μαζι μας στο υπνοδωματιο μας,μεχρι κανενα 6μηνο.Μετα ομως.. τι;το υπνοδωματιο της μικρης ειναι αρκετα μεγαλο,θα ειναι καλη ιδεα να κοιμουνται ολες μαζι,και καποια στιγμη οταν μεγαλωσουν να κανουμε ενα ακομα δωματιο ενα αλλο δωματιακι που εχουμε και χρησιμοποιουμε σαν αποθηκη και γραφειο;ποσο λειτουργικο θα ειναι να κοιμουνται ολες μαζι;ή απο τωρα να κανουμε παιδικο και αυτο το δωματιακι;οσες εχετε 3 παιδακια τί κανατε;πως ειναι η συμβιωση σε ενα δωματιο 3 παιδια;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...