Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στους Φιλιππάκους της παρέας. Φρόσω, Ελίζα και Τwins να τα χαίρεστε τα αγοράκια σας με το υπέροχο όνομα!

Μορίτσα την πρώτη φορά που δεν ξύπνησαν τη νύχτα θυμάμαι κι εγώ είχα ανησυχήσει! Πλάκα έχουμε :D!

Cristy εμένα το μόνο που με βοηθούσε σε αυτή τη φάση, στον ύπνο, ήταν το μαξιλάρι θηλασμού και το πολύ ελαφρύ φαγητό το βράδυ. Κάπου στο internet είχα βρει τροφές που βοηθάνε στις καούρες και έτρωγα κατά τις 8 και μετά τίποτα. Δεν θες να ξέρεις τι έπαθα μια φορά που τόλμησα να φάω (πολλή :oops:) πίτσα για βράδυ....

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη δουλειά του άντρα σου.

Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και δεν ξέρω πού θα φτάσουνε.. Είμαστε τυχερές που έχουμε τα μωράκια και μας βοηθάνε να ξεχνιόμαστε.

Καλημέρα σε όλες!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιόρταζαν αυτές τις μέρες, στους Φιλιππάκους και στην Βικτώρια! Ξεχνάω κανέναν; Αν ναι, χρόνια του πολλά και συγνώμη!

Για τις καούρες επειδή είχα πάρα πολλές απο την αρχή και προς το τέλος η κατάσταση είχε γίνει αφόρητη έπαιρνα αντιόξινα με τις ευλογίες του γιατρού μου.

Τα δικά μας νέα είναι οτι περπάτησε και ο μικρός μου (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) και οτι αρχίσανε πάλι τα άγρια ξενύχτια. Χθες μόνο 3 ώρες ύπνου... Τέλεια....

Απο διάθεση μηδέν...

Περάσαμε δύσκολη γρίπη αλλά ευτυχώς τα χειρότερα ήταν τα δικά μου (λαρυγγίτιδα, κλείσιμο φωνής για 6 μέρες, αντιβίωση κλπ, κλπ) και τα μωρά το πέρασαν πιο ελαφρά με μύξα, λίγο πυρετό και ευκοίλια.

Δεν θυμάμαι να σχολιάσω τίποτα... :( συγνώμη...

ixhPp3.png

Αλο αλο αλο.

Τουινς να χαίρεσαι κ εσύ το αντράκι σου με υγεία!!!!!!

Κρις είχα πάντα φρυγανιές στο κομοδίνο κ χρουτσ χρουτσ νυχτιάτικα.

Το φρέσκο γάλα με έκανε περδίκι επίσης μέχρι κάποιο σημείο.

Με φειδώ με είχε αφήσει ο ντοκ στο τέλος της διδυμοκύησης αντιόξινο.

Σίγουρα όχι σιμέκο. Κάτι σαν καραμέλα ήταν που δεν θυμάμαι τώρα.

Κ εγώ γιόρταζα όταν ήμουν στο γυμνάσιο!!!!

Είχαμε μια καθηγήτρια στη γεωμετρία. Μαζί με την διπλανή κ κολλητή μου μας έλεγε ο Φίλιππος κ ο Ναθαναήλ κ όταν έπερνε τον κατάλογο δεν έλεγε τζίνι δευρο στον πίνακα, ελεγε: ο Φίλιππος στον πίνακα:cry:!

Φλας μαλόξ έπερνα κρις.

Καλή τύχη με τα επαγγελματικά σας εύχομαι!

Πώς έχουν γίνει τα πράγματα ρε παιδιά!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κοριτσια,να χαιρεστε τα παιδακια σας και να τα δειτε οπως επιθυμειτε!!Σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω ουτε μια λεξη!!MORITSA,ποτε γεννησες??πρεπει να ειμαστε την ιδια μερα και μηνα.Γιατι να ειναι η μια καλοβολη και η αλλη να μου βγαζει την πιστη??Ειμαι αχαριστη μαλλον!Τα βραδια δεν κοιμαται και εχουμε απιστευτη γκρινια με τα ουλα...δεν την παλευω,οσο περναει η ωρα χανω την υπομονη μου και την διαθεση μου...την επομενη μερα νιωθω τυψεις!! Ολη μερα στο σαλονι και στην κουζινα...δεν προλαβαινω να κανω τιποτε αλλο..ακομη δεν εχουν αντιληφθει η μια την υρπαξη της αλλης και με αναζητανε συνεχεια!!Ποτε φτιαχνουν τα πραγματα??

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

δε θα πω τιποτα πρωτοτυπο...πάλι πτωμα ειμαι. Πως γινεται, ετσι θα παει το πραγμα στο εξης?? Αμαν αμαν!! Βεβαια δε λεω, παω και γυμν το πρωι τρομαρα μου.. που εκει που αγκομαχαω στο ελλειπτικο σκεφτομαι "τι θες εσυ τζεμινι εδω πανω?? δεν πας σπιτακι σου να κοιμηθεις κανα μισαωρο να ισιώσεις??"

κριστι εγω τρελλες καουρες δεν ειχα...νομιζω το τυρι με πειραζε καπως. Οταν μ επιανε ομως επαιρνα σιμεκο. Θυμαμαι μαλιστα στις αρχες τις εγκυμοσυνης με ειχε πιασει με μοσχαρι κοκκινιστο της πεθερας!!! Και ειχα φαει και λιγο, φανταστειτε! Μετα με αφησε και οι καουρες ξαναηρθαν στο τελος!

Αργυρω νομιζω ετσι θα ρωτας καθε φορα στο εξης...οπως κ εγω...ποτε θα φτιαξουν να πραγματα??? Εγω απ οτι εχω ψιλιαστει ...οταν πανε 2 χρονων...

μπουγκος (ή οποια αλλη γνωριζει) βολευουν οι υπνοσακοι? βασικά θελω να εχουν και μανικια...γτ αλλιως μου φαινεται λιγο να ειναι χερακια εξω, νομιζω μπαινει αερας κ απο μασχαλες κτλ. Ειναι υπερβολικο λετε...δυο μαρκες λεει εχουν με μανικια μεσα... ο ενας κανει κανα 70Ε (δεμν το συζητω!) και ο αλλος γυρω στα 30Ε.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

γεια σας κοριτσακια!!!!!χανομαι που και που αλλα προσπαθω να σας διαβαζω!!!!χρονια πολλα σε ολα τα ζουζουνια που ειχαν γιορτουλα!!!

ευχομαι και στην κοπελα που παντρευτηκε ο αδερφος της να ζησουν ευτυχισμενοι!!!(συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν)

καουρες εχω κι εγω απο την αρχη οτι και να φαω με ενοχλει καθε μερα τρωω κατι διαφορετικο και παντα λεω του αντρα μου''θυμησε μου αυτο να μην το ξαναφαω με πειραζει''ωσπου εχθες μου λεει ''μα δεν υπαρχει και κατι που να μην σε πειραζει''το μονο που με βοηθαει ειναι το γαλα και ο γυναικολογος μου μου ειπε πως ειναι λογω του ασβεστιου οποτε φροντισα το ασβεστιο να το πινω πριν κοιμηθω και ετσι εχω ηρεμησει για τις νυχτερινες ωρες και φυσικα δεν τρωω φαγητο αργα το βραδυ!!

κατα τ αλλα ποναει πολυ η μεση μου και το πρωι ξυπναω με φρικτους πονους δεν μπορω ουτε να σηκωθω απο το κρεβατι επισσης με εχει πιασει το χερι μου συνδρομο καρπιαιου σωληνα ουτε το παπλωμα δεν εχω δυναμη να τραβηξω φρικη!!!!αντε λεω του αντρα μου καλα περασαμε μεχρι τωρα απο δω και περα αρχιζουν τα δυσκολα:rolleyes::rolleyes:

με εχει πιασει και μια ανυπομονησια να ψωνησω αλλα παλι μου φαινεται λιγο νωρις.....φοβαμαι κιολας πριν την 26η εβδομαδα μην μου τυχει τιποτα:rolleyes::rolleyes:αν ολα πανε καλα και γεννησω μεσα Μαρτη δεν ειναι καλα αρχες Ιανουαριου να ψωνησω η ειναι αργα???αααα και κατι αλλο τι εσωρουχακια και φορμακια πηρατε??τι νουμερο εννοω????

σας καληνυχτιζω ευχομαι περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα ζουζουνακια και στις αρρωστουλες μανουλες!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Argyrώ πομονή κ θα φτιάξουν τα πράγματα.

Τζεμ δεν λέει χωρίς μανίκι. Εϊχα πάρει από μάδερκαρε, ακριβούτσικα.

Θα επισκευτώ το στοκ τους σίγουρα από βδομάδα.

Κανένα στοκ δεν έχει εκεί? Είναι ακριβα τα ριμάδια.

Είχα κ ένα χωρίς μανίκι σαν σακί από ικέα. έβαζα χοντρό μπλουζί από πάνω.

Κάντυ κάντυ νωρίς για ψώνια όντως. Άσε που γενάρη θα έχουν πιό πολλές εκπτώσεις. Φορμάκια μην πάρεις πολλά σε 0-3.

Βέβαια αν στην πορεία είναι τσουρούτικα τα παιδιά σου σαν τα δικά μου, θες αρκετά 0-3.

Δες μήπως για αρχή σε βολέψουν τα φορμάκια-σακιά, σας φουστάνες μακρυές είναι κ στο κάτω μέρος είναι σαν σακιά κ δένουν με κορδόνι.

Εγώ αύριο θα τ΄ρεχω κ δεν θα φτάνω.

Με πήραν από την ασφαλιστική σήμερα κ είναι έτοιμη η επιταγή!

Κ θα τρέχω γλυφάδα κλπο!

Ας ελπίσουμε οτι δεν θα ρίξει καρέκλες!

Επίσης,

παπί μόστραρα το κοντάρι της πινακίδας έξω από την ψιλικαντζού.

Είχα παρκάρει ανάποδα κ είχε κάτι σκατονερά προχτές κ σπίνιαρε η λαλακία!!!! κ τσουρομάδησα ολίγον το φτερό του δανεικού αμαξιού!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τελικά συνειδητοποιώ (τωρα) πως είχα δύσκολη εγκυμοσύνη. Οχι για τις τρελεσ καουρες που ειχα αλλα για οσα περασα. Πάντα είχα μαλοξ μαζί μου και κάθε βράδυ έπαιρνα ένα για να μπορώ να κοιμηθώ. Το κατάλαβα σήμερα που έλεγα το ιστορικό μου στο παθολογο. Εκανα εκείνες τις εξετάσεις και άλλο περίμενα άλλο βρήκα, ανεβασμένη μια τιμη του συκωτιου. Τότε έφταιγε η εγκυμοσύνη,τωρα?? οπότε θα ψαχτω να δω τι γίνεται. Ουφ, να μην ήσυχαζω!

Πήγα να δω κι αν είναι να πάρω υπνοσακους αλλα δεν ενθουσιαστηκα. προς το παρόν στις κουβέρτες και αν ξεσκεπαζονται αναγκαστικά θα πάρω με μανίκι.

Αργυρω δες τη θετική πλευρά! Θα μπορούσαν να γκρίνιαζαν και οι δυο! Εγώ γεννησα 18/7

Τζεμινι αντί για gym πήγαινε στης μάνας σου για ύπνο ;)

Καντυ τα φορμακια σακιά είναι το καλύτερο για τους πρώτους μήνες. Μακάρι να βγάζανε και πιο μεγάλα μεγέθη γιατι τα κλασικά φορμακια τα βάζουμε για πολύ λίγο.

ΤΖΙΝΙ καλο τρέξιμο αυριο.

Καληνύχτα ;)

p1Utp3.png

Καλημέρα!!

Βλέπω το κλίμα και η ψυχολογία της ομάδας μέτρια...

Κουράγιο κοπέλες!!

gem και υπόλοιπες στα 2 είναι πιο εύκολα τα πράγματα αλλά όχι και άνετα. Εγώ περιμένω τα 3 ;);)!!

Cristy αν ενδιαφέρεσαι για φυσιολογικό τοκετό έχω δυο φυσιολογικούς γιατρούς να σου προτείνω, ένας ιδιωτικός στο μητέρα και ένας δημόσιος στο Αλεξάνδρας. Εδώ στο φόρουμ μας 2 κοπέλες γεννήσαμε φυσιολογικά.

Γενικότερα πεσμένη και η δικιά μου η διάθεση. Τα έχω πάρει με την προϊσταμένη μου, θέλω να την καρυδώσω. Μα είμαι τόσο άτυχη...:evil::evil:

Σαββατοκύριακο μας έχει καλέσει ένας φίλος στο εξοχικό του, αυτό το σ.κ έρχεσαι νάκι; Λέμε να πάμε μια βόλτα και μάλιστα χωρις τα παιδιά. Για να μας δω...

Σας φιλώ προς το παρόν θα ξαναμπώ σήμερα γιατί θα είμαι εντός εργαστηρίου!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!

nunu,οντως μετα τα τρια καλυτερευουν σαφως τα πραγματα!!!:D:D

εμεις χτες ειχαμε παει βολτα θεσσαλονικη...τα μικρα ξετρελαθηκαν!!!ειχαμε πολυ καιρι να κανουμε κατι τετοιο...

βεβαια μαζι μετην βολτα δυστυχως συνδιασαμε και μια επισκεψη σε γνωστο παιδοοφθαλμιατρο για το γιωργο...:( αλλα προπσαθω να σκεφτομαι οτι δεν ειναι κατι σοβαρο και μπορει να φυγει απο μονο του η καποια στιγμη να κανει ενα λειζερ και ναναι οκ...

παντως σημερα θα παμε να αγορασουμε γυαλακια!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημερα κοριτσια! πηγα κι εγω για την β επιπεδου,ολα καλα τα ειδε ο γιατρος μας,μου εφυγε ενα απιστευτο αγχος που ειχε συσσωρευθει τις τελευταιες μερες.μαθαμε και το φυλο,τελικα και τα 2 κοριτσακια!!! σε λιγο μας βλεπω να φτιαχνουμε ομαδα μπασκετ!!:D

Anthi29 εδω και 5 μερες το πρωι ξυπναω με κλεισμενο λαιμο,μετα φτιαχνει λιγο η φωνή αλλα δεν μου εχει περασει τοσες μερες.Δεν εχω καποιο αλλο συμπτωμα,μονο αυτο,λαρρυγιτιδα να ειναι κι εμενα;και οποια αλλη ξερει,τί να κανω για να περασει,αλλα και να αποφυγω την αντιβιωση;ειχα παρει πριν κανενα μηνα zinadol για μια ηγμοριτιδα,και δεν τολμαω τωρα να παω γιατρο μηπως και μου ξαναδωσει για αυτο τωρα.

Ο λαιμος δεν ποναει,λιγο σαν να ειναι ερεθισμενος,αλλα μεχρι εκει,η φωνη ομως δεν λεει να φτιαξει..:cry:

Κορίτσια καλημέρα. Τα πήγα εχτές στο playmobil τελικά που σας έλεγα... Λοιπόν μπήκαμε 17,30 και είχε πολύ ΄κόσμο. Βασικά περισσότερο τα ψώνια με ενδιέφεραν για να έχω την έκπτωση γιατι πήρα τα δώρα γιατο βαφτηστήρι. Τα παιδιά με το χαμό δε θέλαν να κάτσουν. Λογικό. Και 18,30 περίπου που κατεβήκαμε να φύγουμε, μιλάμε είχε ουρά 20 ατόμων για να μπούν στο ασανσέρ!!!! Λέω πάμε να την κάνουμε πριν κολλήσουμε 1000 ιώσεις!!!

Πήρα και για τα μικρά μου ένα για τα χριστούγεννα και τέλος!!!

Α πήγαμε και σινεμά χτες!! Φουλ το πρόγραμμα!

καλημερα σε ολες!

nunu,οντως μετα τα τρια καλυτερευουν σαφως τα πραγματα!!!:D:D

εμεις χτες ειχαμε παει βολτα θεσσαλονικη...τα μικρα ξετρελαθηκαν!!!ειχαμε πολυ καιρι να κανουμε κατι τετοιο...

βεβαια μαζι μετην βολτα δυστυχως συνδιασαμε και μια επισκεψη σε γνωστο παιδοοφθαλμιατρο για το γιωργο...:( αλλα προπσαθω να σκεφτομαι οτι δεν ειναι κατι σοβαρο και μπορει να φυγει απο μονο του η καποια στιγμη να κανει ενα λειζερ και ναναι οκ...

παντως σημερα θα παμε να αγορασουμε γυαλακια!

Τι έχει ο μικρός και θα πάτε παιδοοφθαλμίατρο; και σε ποιον θα πάτε;

Κιρα 2 ακόμα και έχεις τη βασική πεντάδα!!! Συγχαρητήρια!!!!

χεχε νυφούλες!!!

joy και σινεμά; τι είδατε;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

ΚΥΡΑ τελεια τα νεα απο την β επιπεδου και επισσης τελεια τα 2 κοριτσακια:P:pοσο για τον λαιμο καλυτερα να πας στο γιατρο προτιμοτερο να παρεις για μια ακομα φορα αντιβιωση παρα να εισαι χαλια!!!

ΛΟΒΜΤΟΥΙΝΣ κι εγω τρομαζω στην ιδεα οτι καποιο απο τα μωρα μου θα μου μοιασει και θα χρειαστει γυαλια...δεν θελω τοσα αλλα εχω γιατι να παρει την στραβωμαρα μου:evil::evil:

ΜΟΡΙΤΣΑ περυσι ειχε και η μαμα μου πολυ ανεβασμενη την μια τιμη του συκωτιου και της αλλαξε το χαπι για τον θυροειδη και μετα απο 1 μηνα περιπου επεσε συνηθως καποιο φαρμακο η παραφαρμακο επηρεαζει το συκωτι(εκτος αν εισαι αλκοολικη):tongue::tongue::tongue:

κοριτσια αυτα τα φορμακια-σακια που λετε απο που μπορω να τα παρω????δεν τα εχω δει πουθενα:rolleyes::rolleyes:επισσης τι μαρκες προτιματε για πολυ μωρα???εχω ακουσει οτι και τα εσωρουχακια του jumbo ειναι καλα εχει παρει καμια??????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...