Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Kalhμέρα.

Δεν είναι άμεσο λέει ο γαμπρός μου. Μπορεί να πάρει κ 5 μήνες.

Προφανώς εννοεί την εγυγίανση.???

Εγώ είχα αποφρακτικό στην πολυκατοικία από τα χαράματα, ενώ είχα πεί να έρθουν 9.30 με 11.00 κ βαράγαν κουδούνια.

Μια ομορφιά όπως καταλαβένει κάποιος!

Περιμένω ένα μάστορη να πάρει τον πυροσβεστήρα του λέβητα για αναγόμωση κ καλώς εχόντων των πραγμα΄των θα τον φέρει αύριο.

Κ εντωμεταξύ χάνει ένα σωληνάκι πετρέλαιο.

Για να δούμε.

Χτες έκανα εξαέρωση..... Πότε θα τα ανάψω άγνωστο, φοβάμαι τα μπουμ ειμαστε δίπλα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα βρε κοριτσοπουλα..

εχαθην, αλλα που χρονος..γιου νοου!

τζινι τι να πω, κ μη χειροτερα..

εχω φετος 2 συναδελφους με μωρα παιδια των οποιων οι αντρες εχουν ξενιτευτει σε γερμανια κ σλοβακια....κ μη χειροτερα πραγματικα...

νουνου πηγες θεατρο???αχ εγω ολο λιστες με τι θελω να δω κανω κ αν θα τα δω τελικα γραψτε μου...!

ααα! ειχαμε παει ενα σαββατο στο παιδικο μουσειο στην κυδαθηναιων

http://www.hcm.gr/BIGFrame/BIGFramesMainFirstPage.asp?LANG=GR

οπου περασαμε σουπερ. πολυ ωραιοι χωροι, τα παιδια επαιξαν πολυ (σ αυτη την ηλικια κυριως παιζουν με τα εκθεματα) ευγενεστατες εθελοντριες, χωρις εισοδο.

αρνητικο το οτι ειχε πολυ κοσμο.

ωραια εμπειρια, ο μικρος ακομη λεει "πηγαμε με το τρενο στο μουσειο!!"

επισης πηγαμε στο μουσειο παιδικης τεχνης

http://www.childrensartmuseum.gr/GR/home.html

οπου ηταν ωραιος χωρος , ζωγραφισαν κ κρεμασαν τη ζωγραφια τους στην εισοδο, αλλα κυριως ενδιεφερε εμενα, δεν ηταν τοσο για τα μικρα μου.γι αργοτερα εχει ωραια εργαστηρια ομως.

αυτα..ελπιζω να ειστε καλα σε γενικες γραμμες, δε μπαινω τακτικα κ δε ξερω λεπτομερειες, σας φιλω!

33E7p2.png

Eλίζα

Φρόσω

Να χαιρόμαστε τα αγοράκια σας!

Πάντα γερά κ ευτυχισμένα!!!!!

ΥΓ: ξέχασα κάποια?

Νούφι ευτυχώς που τα πάνε μέσω παιδικού σε τέτοια εργαστήρια/ θέατρα, γιατί αν περίμενε από εμένα η Σύλια.....κ μόνες μας κιόλας...... όνειρο....

xmX3p2.png

XKuXp2.png

α, ναι γιορταζουν οι φιλιπποι!

κ της τwins!

κοριτσια να τα χαιρεστε τα αγορακια σας!

τζινι μπραβο στον παιδικο σας, δε το κανουν ολοι..

οταν μεγαλωσουν , που θα χει κ περισσοτερο νοημα, (γιατι τωρα το κανουμε κ ως ενα βαθμο για μας οι μαμαδες..)θα τα καταφερνεις μια χαρα κ με τα 3, εξαλλου εκει αναλαμβανουν οι εμψυχωτριες τα παιδακια!

33E7p2.png

εδω θα παμε το σαββατο, δυστυχως πρεπει κανεις να κλεισει καιρο πριν..

θα σας πω εμπειρια για να το εχετε υποψιν

http://www.mikresistories.gr/

παω να επιβληθω στα διδυδαιμονια μου γιατι τις τεταρτες που επιστρεφω νωρις δε κοιμουνται με τπτ!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

εδω θα παμε το σαββατο, δυστυχως πρεπει κανεις να κλεισει καιρο πριν..

θα σας πω εμπειρια για να το εχετε υποψιν

http://www.mikresistories.gr/

παω να επιβληθω στα διδυδαιμονια μου γιατι τις τεταρτες που επιστρεφω νωρις δε κοιμουνται με τπτ!!

Πήρα τηλ και εγώ και λέω να κλεισω για 24. Θέλετε αλλη κοπέλα να πάμε παρέα??

τζινι τι να πω, κ μη χειροτερα..

εχω φετος 2 συναδελφους με μωρα παιδια των οποιων οι αντρες εχουν ξενιτευτει σε γερμανια κ σλοβακια....κ μη χειροτερα πραγματικα...

Κι εμείς πρόσκληση από τα ξένα περιμένουμε...

Πιλότος γαρ ο σύζυγος στην ολυμπιακή του βγενό... που τώρα εξαγοράστηκε από την Aegean. Οι μισθοί συρρικνωμένοι μέχρι αηδίας (τμήμα αυτών το παίρνουνε σε κουπόνια για το Σκλαβενίτη). Τώρα συρρικνώνεται κι ο στόλος των Airbus (αυτά που πετάει ο σύζυγος- ένα από αυτά είναι ήδη πουλημένο σε βιετναμέζικη εταιρία κ του γράψανε απ΄ έξω "welcome to Vietnam") και μαζί διώχνουν και το ιπτάμενο προσωπικό...

Είναι θέμα εβδομάδων ή και ημερών πλέον η απόλυση και δεν έχουμε ιδέα αν θα αποζημιωθεί κι από ποια εταιρία.

Κάνει αιτήσεις παντού.

Μέχρι και στο Αφγανιστάν σε μια εταιρία με airbus έχει κάνει αίτηση.

Περιμένω να γεννήσω τις διδυμούλες και παρακαλάω να είμαστε χώρια για να είμαι πιο "ήσυχη". Ειδικά αν πρόκειται για καμιά Αραβική ή Τούρκικη εταιρία (αυτές θεωρούνται πλέον καλύτερες).

Που καταντήσαμε...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλησπέρα διδυμομανούλες μου!!!!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές.

Φρόσω και Τουινσάκια... να τα χαιρόμαστε!!!! Να είναι γερά, καλά, ήσυχα, έξυπνα, όμορφα, τυχερά παιδάκια!!! (δε ζητάω τίποτα ε?? :tongue:).

Να τα καμαρώνουμε και να είμαστε καλά να τους δούμε και ολόκληρους άντρες!!!!

Σας φιλώ

Καληνύχτα

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Χρόνια πολλά στους Φιλιππάκους μας!

Να τους χαιρόμαστε! Πάντα με υγεία!

Εμείς ψήσαμε στη βεράντα, μαζευτήκαμε σπίτι και περάσαμε πολύ όμορφα.

Τα παιδάκια μου χορεύανε ζουζούνια όλη την ώρα. Ήταν πολύ ευδιάθετοι.

Τώρα πέσανε ξερά.

Σας φιλώ!

Τελικά για τον παιδότοπο δεν βλέπω συμμετοχές....:(

Φροσω, ελιζα και και twins να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!!! Να ειναι πολυχρονοι και να τους καμαρώνετε!!

κριστι οντως περιεργη η φαση σας... δεν ακους τιποτα καλο πλεον. Εγω λεω ευτυχως ειμαι κλεισμενη στο μικροκοσμο μου, δε βλεπω ειδησεις γτ ψυχοπλακωνομαι, και τραγουδαω με τα πιτσιρικια "το πουλι τιτιβιζει τσιου τσιου, τσιου τσιου" (οχι το γνωστο σουξε, αλλο ειναι αυτο!) σαν τη χαζοβιολα:rolleyes: Τεσπα, ευχομαι το καλυτερο για σας!

Εμεις σημερα ειχαμε παει στην πεθερα μου το απογευμα.. Το μεσημερι φαγαμε με επιτυχια μπορω να πω πατατα-καροτο-κολοκυθι, καθως και την κρεμα μας το απογευμα... Μην το ματιασω ομως θα δουμε και τις επομενες μερες. Ειμαι πτωμα. Πάλι. Παω να ταισω το μεγαλο που ετσι κι αλλιως θα ξυπνησει οπου να ναι, και νανι.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι πως με τα παιδιά ξεχνιέσαι...

Και τουλάχιστον όταν είναι μικρά είναι και ολιγαρκή. Δε ζητάνε ακριβά πράγματα παιχνίδια κλπ...

Αύριο έχω γεμάτη μέρα καθώς σήμερα μετά την κολύμβηση "ξεράθηκα" και δεν ήμουν σε θέση να κάνω τίποτα παρά μόνο τα απολύτων απαραίτητα.

Κάθε βράδυ και πιο δύσκολος ο ύπνος μου... (καούρες κ δυσπεψίες).

Οποιαδήποτε ιδέα για πιο ποιοτικό ύπνο δεκτή.

Καλή σας νύχτα.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλημέρα!!!

Πεσμένες μας βλέπω...

Cristy ελπίζω να βρείτε σύντομα την καλύτερη λύση!! Εσύ be cool και όλα θα γίνουν! Σκέψου τουλάχιστον ο σύζυξ σου δεν είναι περιορισμένος να ψάχνει μόνο Ελλάδα για δουλειά. Και να σου πω λείπει συχνά; ένα πράγμα σαν τους ναυτικούς;

Εσύ σκέφτεσαι το φυσιολογικό τοκετό ή κάνω λάθος;

ELISA και Φρόσω και TWINS να χαίρεστε τους παίδαρους και να τους καμαρώνετε πάντα!!!

Χρόνια πολλά στους Φιλιππάκους μας!

Να τους χαιρόμαστε! Πάντα με υγεία!

Εμείς ψήσαμε στη βεράντα, μαζευτήκαμε σπίτι και περάσαμε πολύ όμορφα.

Τα παιδάκια μου χορεύανε ζουζούνια όλη την ώρα. Ήταν πολύ ευδιάθετοι.

Τώρα πέσανε ξερά.

Σας φιλώ!

Τελικά για τον παιδότοπο δεν βλέπω συμμετοχές....:(

Φροσού εγώ θα πρέπει να πάρω άδεια από τη δουλειά ρε γαμώτο....κατά τ άλλα ωραία ιδέα!!!

Gemini85 θέλουν το χρόνο τους με το φαγητό, έχεις να περάσεις πολλά στάδια και σκαμπανεβάσματα. Και μη πέφτεις στο τρυπάκι να κάνεις τον καραγκιόζη για να φάνε. Εγώ από την αρχή απλά τους μίλαγα και τρώγανε μια χαρά η πεθερά μου για να φάνε έπρεπε να δώσει ολόκληρη παράσταση!!

joy79 και γω ψήνομαι joy αλλά θα μπορούμε να πάμε μόνες με δυο παιδιά;

nufi πήγατε μουσεία και τέτοια!! τέλεια!!! Θα κοιτάξω να πάμε και μεις!! το πρόβλημα μου είναι ότι είμαι μόνη μου συνεχώς τώρα. Τεσπα, θα το συνηθίσουμε!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερουδι!

κριστυ πωπω..κ ο γιος της γειτονισσας κ ενας ξαδερφος του συζυγου, πιλοτοι κ οι 2 εφυγαν καπου προς ντουμπαι..συνθηκες εργασιες χαλια..ατελειωτα δρομολογια..

νουνου μη τα πας μονη στο παιδικο μουσειο, εχει πολυ κοσμο κ δε θα μπορεις να τα ελεγξεις γιατι παντου εχει κατι ωραιο να κανουν κ μπορει να σου ξεφυγουν..

για το εργαστηρι που θα τα παμε το σαββατο θα δω/ρωτησω κ θα σου πω αν βολευει να πας μονη..

καλημεριζω κ παω για μαγειρεμα, αργησα κιολας...

33E7p2.png

καλημερα κοριτσια. σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω τπτ!!! εχω τα μικρα που περπατανε πλεον και οργωνουν το σπιτι. ανακαλυπτουν νεα πραγματα και εχουν πολυ γελιο. αλλα θελουν και πολυ προσοχη!

χρονια πολλα στα μωρακια που γιορταζαν. να τα χαιρεστε...

γενικα κ εγω ακουω παρα πολλα για απολυσεις κλπ και με παιρνει απο κατω. που θα παει βρε κοριτσια αυτο το πραγμα; και αντε οταν εισαι μονος σου καπως παλευεται αλλα οταν εχεις παιδια; υποχρεωσεις; πως τα βγαζεις περα;

και εμενα ο αντρας μου παλι λειπει ταξιδι. 3η εβδομαδα μεσα σε 1μιση μηνα. ευτυχως εχω τη μανουλα μου που βοηθαει και μια γυναικα που ερχεται οταν ειμαι στη δουλεια και κατι καταφερνουν.

φιλια σε ολες και καλη σας μερα!!!

4o4op3.png

Καλημέρα κορίτσια!χρονια πολλα στους χθεσινους εορταζοντες! Απο δω και πέρα όλο γιορτές είναι!

Δυστυχώς αυτή η κατρακύλα δεν έχει σταματημό και αυτό είναι το χειρότερο. Ζούμε σε μια εποχή που τα έχουμε όλα αλλα και τίποτα. Εχω πάψει να ακούω ειδήσεις, μου φτάνουν αυτά που ακούω απο τους γύρω μου.

Ζω και γω στο δικό μου μικρόκοσμο με τα ζουζουνια μου! Σήμερα ο μπεμπης ξύπνησε μπουκωμενος και με βηχαλακι γμτ! Επίσης κάναμε το πρώτο 8ωρο ύπνου!!!! Για την ακρίβεια τους ξύπνησα εγώ γιατι ανησύχησα!

Κριστυ εύχομαι να πανε όλα κατευχην! Πάντως είναι δύσκολο ως απίθανο δίδυμα και φυσιολογικος τοκετος.

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...