Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!

Νυστάζω αφάνταστα, βγήκα το βράδυ και τώρα είμαι με δυο ώρες ύπνο ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ!! Θέλω να γύρω σε έναν πάγκο και να σηκωθώ το μεσημέρι να σχολάσω!!! Μμμμμ ωραία δουλειά αυτή... πρέπει να σκεφτώ την αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού.:tongue::tongue:

Από τη νύστα μου δε θυμάμαι πολλά πράγματα σίγουρα ήθελα να πω

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΜΑΣ που ξέχασα να ευχηθώ...

και αυτό ήταν δε θυμάμαι τίποτα άλλο, μα ήθελα να πω κι άλλα....

ααα βασιλόπουλος 30% pampers

Sévi που είσαι;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Μπονζού τουτ λε ζουρ!

Τρίτη κ δεκατρείς/??????

Ναι καλέ, σεβούλα που είσαι?

Νουνού πού ξενύχταγες???????

Κ εγώ νυστάζω!

Νάκι αν υπάρχει λόγος το κάνουμε της γρίπης.

Πχ η τζεμ κ ο άντρας της, η τζό, η φρόσω κλπο δουλεύουν με παιδιά κ φέρνουν ιώσεις στα δικά τους παιδιά.

Εμένα φέρνει η Σύλια από τον παιδικό κοκ στα παιδιά κλπο. Πριν πάει παιδικό δεν το κάναμε.

Αν δεν έχεις επαφή με παιδιά (κατα κύριο λόγο φορείς κ μεταδότες ιων) μήν τους το κάνεις.

Ελίζα καφέ στις 10 το βράδυ..... κ βλέπεις.

Μας φοβερά τα νέα σου!?

Πώς κ κάνουν προσύμφωνο?

Λες να ισχύει ακόμα στο αρεταίειο?

Νυστάζω κ πρέπει αν πάω τον άλεξ κολύμπι το κέρατο της ψείρας μέσα!

υγ: περκέ μούνγκα στη στρούνγκα???

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα...

Πόσο "τυχερός" μπορεί να είναι κανείς???

Σήμερα που ετοιμαζόμαστε το απόγευμα να φύγουμε να πάμε στους δικούς μου για να γιορτάσουμε αύριο τον Φίλιππο, ξύπνησαν και οι δύο με μύτες που τρέχουν με χίλια!!!! :evil::evil::evil::evil:

Να πάρω κανά λαχείο???????????????????

Ευτυχώς που έχει ήλιο σήμερα και τουλάχιστον βοηθάει τη διάθεση!!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Ηελλο!

δινω το παρον! Ειμαστε καλά αλλά ολο κατι κανουμε, εχω ξεπατωθει στις δουλειες:rolleyes: Χτες κοιμηθηκα λιγο το μεσημερι οποτε ειχα σπιντα πάλι και σιδερωσα, μαζεψα, διαβασα κτλ. Και τωρα απ το πρωι μολις καθισα...οχι ψεμα φαγαμε λιγο πρωτα, και περιμενω να ξυπησουν να ταισω.

Τα νεα της πατατας ειναι οτι δεν την πολυγουσταρουν. Οκ τρωνε ο μεγαλος με πολλά παιχνιδα για να ξεχνιεται (δεν ηθελα να τον μαθω ετσι:rolleyes:) και ο μικρος πιο καλα αλλά ξινιζει τη μουρη του... Κ σε σας ετσι εκαναν στην αρχη??

Σεμιν μια χαρα τα συμπεθερια λοιπον, κ ας ειπαν οτι δες σου μοιαζουν τα κοριτσια, τις συγχωρούμε!! :tongue:

λαβ ετσι κανετε με το συζυγο, μοιραζετε τις μερες? Κ εγω εχω σκοπο να τον κανω αυτο αν και οποτε στρωσουν στον υπνο, σταματησω το θηλασμο, και φυσικα εχω το κουραγιο να βγω απ το σπιτι βραδυ και οχι να ξαπλαρω στον καναπε...

ελιζα ελπιζω να θυμηθω να σου πω χρονια πολλά αυριο...ειναι και το εμενταλ!

Βαλτε με κι εμενα στο κλαμπ μακαρι να μην κοιμομουν κ να ενιωθα καλα...αλλά δεν! Κ εγω κοιταζω τα χριστουγεννιατικα κ λεω τωρα που εχω τη διαθεση με τα μικρα δεν εχω τον χρονο ή την ξεκουραση ας πουμε!

Περαστικά σας, μυξουλες απ οτι καταλαβα εχουν συνεχεια τα παιδακια. Τα δικα μου τωρα σταματησαν..

νακι 7 στο ποδι με τοση αυπνια δεν θα την παλευα... Σημερα πηγε να γινει κτι τετοιο κατα τος 6:30 που ξυπνησαν και οι δυο και ο μεγαλος εκλαιγε και ο μικρος ειχε ορεξουλες και προσευχομουν κατι να γινει να ξεραουμε κ οι 3 μας, κι ευτυχως εγινε!! Αλλιως δε βγαινει η μερα..

Ωραια τα απογευματινα σας... Θα ρωτηξω κι εγω οταν ερθει η ωρα!

Νουνουκα εμ βγηκες εμ εχεις και παραπονο:tongue:? Ελπιζω να μη σε πηρε ο υπνος στη δουλεια τελικά!

Εχεις δικιο μαλλον χρειαζεται και ο ξαπλωτος θηλασμος, απλά δε θελω να συνηθισουν μωρε. Σημερα πχ δεν το εκανα..

Κι εγω τη Σεβη σκεφτομουν τελευταια...που εισαι καλεεεε!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα.

Το πρωινό μου σήμερα το πέρασα στο Αλεξάνδρας.

Είχε μαθήματα ανώδυνου.

Στο τέλος έπιασα την υπεύθυνη στο μπλα μπλα, ότι με παρακολουθεί ιδιώτης γιατρός αλλά επειδή ξεγεννάει στο ΙΑΣΩ που είναι απείρως πιο ακριβό απ΄ ότι ενδεχομένως θα μπορούμε να αντέξουμε, καθώς μάλλον ο σύζυγος τον επόμενο μήνα θα είναι χωρίς δουλειά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθω να γεννήσω στην εφημερία.

Τεσπά, με κατεύθυνε, πήγα στα εξωτερικά μαιευτικά ιατρεία, μου πήραν ιστορικό, έβγαλα καρτέλα και τα σχετικά, ακούσαμε τα μωράκια, με μετρήσανε, με ζυγίσανε, αλλά... σχεδόν μου το ξέκοψαν ότι θα πάω για καισαρική!!!

Τι να κάνω τώρα?

Εμπιστεύομαι τα μεγάλα νοσοκομεία, ότι παρέχουν ασφάλεια μεγαλύτερη από τα ιδιωτικά, αλλά βρε κορίτσια "μαχαίρι" με το καλημέρα σας???

Έχω και το σύζυγο τον "Βρετανοαναθρεμένο" που δεν δέχεται επ΄ουδενί αν πάμε σε Δημόσιο νοσοκομείο να έχουμε συγκεκριμένο γιατρό και να δώσουμε "φακελάκι"...

Προτιμά να πάμε στο ιδιωτικό (έστω και σε χειρότερες συνθήκες), να πληρώσουμε "μαύρα" (γιατί πλέον αν δεν πάρεις απόδειξη σούρχεται κατάτι οικονομικότερος ο τοκετός), από λεφτά που δεν θα έχουμε (θα δανειστούμε και θα χρωστάμε δηλαδή).

Αγχώθηκα.

Τεσπά, Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή εξερευνώ ΛΗΤΩ - ΓΑΙΑ - ΕΛΕΝΑΣ (και ολοκληρώνω τις τουρνέ).

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Kρίστι είναι που είναι με την καισαρική εδώ στο ελλάντα....

Δίδυμα δύσκολα με φτ.

Τί να σου πώ.... δεν ξέρω τί θα έκανα στη θέση σας.

Μάλλον σε δημόσιο θα πήγαινα.

Μαμημένη μέρα η σημερινή.

Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ.

Θα μείνει άνεργος ο μεγάλος γαμπρός μου. Είναι δυνατόν?????

Η μεγάλη μου αδερφή είναι πραγματικά χάλια.

Τί σκατά λέει το μαμημένο άρθρο 99 της πτώχευσης ρε παδιά?

Χωρίς καθόλου αποζημίωση? Είναι δυνατόν???

Δουλεύει εκεί αμέτρητα χρόνια γμτ!

Ναι να καεί το μπουρδέλο! Να καούν κ όλα αυτά τα τσογλάνια εκεί μέσα ζωντανά!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Είμαι να σκάσω ρε παιδιά!

Ο μεγάλος ανηψιός μου πάει στη χαλκίδα καθημερινά

κ ο μικρός πάει 1η λυκείου!

λκασξρηφπ; ο3ερθτυγη ;ςπεοδιγη; ποε΄θκγξ ηβ φδ΄κφλψκξηβ ΄κληξν

ατο διάολο

xmX3p2.png

XKuXp2.png

sth neoset htan? το άρθρο λέει ότι πρώτα θα πάρουν οι τράπεζες τα λεφτά τους (οι πιστωτές δηλαδή), μετά αν μείνουν λεφτά, θα πάρουν οι προμηθευτές και τέλος θα καταβληθουν τα χρωστούμενα στους εργαζόμενους. κατάλαβες δηλαδή...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

ξυπνησε ο μεγαλος κ γκρινιαζει:evil: ελπιζω να μην ακολουθησει ο μικρος...

τζινι ενα καλο νεο δεν ακουσα χτες κ ειδικα για ενα λιονταρι (ακους λαερτα???, σε θυμηθηκα!:rolleyes: ελπιζω να τους παει καλυτερα...)

τα εργασιακα χαλια παντως.... για το αρθρο που λες δεν κατεχω.

ξυπνησε κι ο αλλος γμτ γμτ γμτ:evil::evil:

καλημερα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια και μπεμπάκια!!

Πήγα θέατρο προχτές στον "βυσσινόκηπο" του Τσέχωφ στο θέατρο νέου κόσμου και μετά πήγα και για ποτάκι. 3 κοιμήθηκα η ρουφιάνα και δε μπορούσα να την παλέψω χτες για κανένα λόγο. Ευτυχώς πάει πέρασε!!

Τζίνι άσχημα τα νεα σου και για πολύ κόσμο. Τι να πώ; υπομονή;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...