Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Να πω πως αν το παιδικο το αντιγριπικο είναι σε έλλειψη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί των ενηλίκων κατα το ήμισυ. Το κάνουν αρκετοί παιδιατροι.

Τα μικρα μου έτσι όπως πανε δεν τα λες πρόωρα. Ο δε μπεμπης όλη μέρα τρώει! Εχει περάσει τα 7 κιλά! Η κλεο πιο χαλαρή στο φαγητό και πιο ήσυχη αλλα δεν εχω παράπονο απλά με έχουν στο πόδι όλη μέρα.

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

ΤΖΙΝΙ 2000?

είμαι άσχετη με τα άστρα!

Η κλεο έχει αρχίσει και γλυφει χέρια, σεντόνια κλπ η δε μίνι την έχει γλυψει όλη χαχα!

Τζεμινι τελικά το ένα στα δυο είναι καλοβολο. Χαχαχα τα νέα της πατάτας!!! Καλή επιτυχία!!

p1Utp3.png

Να πω πως αν το παιδικο το αντιγριπικο είναι σε έλλειψη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί των ενηλίκων κατα το ήμισυ. Το κάνουν αρκετοί παιδιατροι.

Τα μικρα μου έτσι όπως πανε δεν τα λες πρόωρα. Ο δε μπεμπης όλη μέρα τρώει! Εχει περάσει τα 7 κιλά! Η κλεο πιο χαλαρή στο φαγητό και πιο ήσυχη αλλα δεν εχω παράπονο απλά με έχουν στο πόδι όλη μέρα.

Σωστή για το εμβόλιο όντως!

Αλλά εγώ θα φοβόμουν. άνθρωπος είναι κ αν του ξεφύγει λίγη παραπάνω ποσότητα????

Μια χαρά οι μουρίτσες!

Κόρες φεύγω!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Οκ θα το εχουμε in mind.

Περασε τα 7 κιλα??? Τι λες τωρα!! Και η μεση σου σε τι κατασταση βρισκεται?? Εμενα ο μεγαλος τωρα πρεπει να ειναι κανα 8αρι και δεν μπορω να τον κραταω συνεχεια..

Τζεμινι τελικά το ένα στα δυο είναι καλοβολο. Χαχαχα τα νέα της πατάτας!!! Καλή επιτυχία!!

ναι μαλλον μας λυπαται ο μεγαλοδυναμος και μας τα δινει ενα ενα τα χτυπήματα...σου λεει που να τα αντεξουν οι δολιες ολα μαζι!:tongue: Παντως εμενα σε οτι δεν εχει προβλημα/κουσουρι/ αδυναμια το ενα θα εχει το αλλο και τουμπαλιν...ειναι τελειως αντιθετοι!!

καληνυχτα τζινιω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Οκ θα το εχουμε in mind.

Περασε τα 7 κιλα??? Τι λες τωρα!! Και η μεση σου σε τι κατασταση βρισκεται?? Εμενα ο μεγαλος τωρα πρεπει να ειναι κανα 8αρι και δεν μπορω να τον κραταω συνεχεια..

ναι μαλλον μας λυπαται ο μεγαλοδυναμος και μας τα δινει ενα ενα τα χτυπήματα...σου λεει που να τα αντεξουν οι δολιες ολα μαζι!:tongue: Παντως εμενα σε οτι δεν εχει προβλημα/κουσουρι/ αδυναμια το ενα θα εχει το αλλο και τουμπαλιν...ειναι τελειως αντιθετοι!!

καληνυχτα τζινιω!

Κάνω προπόνηση για άρση βαρών! Ασε ότι δεν τους προλαβαινω στα ρούχα γιατι τους μικραινουν. Και που να αρχίσουμε τις κρέμες....!!!

p1Utp3.png

Τουίνς, χρόνια πολλά στη βασίλισσα, να τη χαίρεστε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!

Τζίνι, ρούχα δεν αγοράζω καινούρια, δεν έχω καμία όρεξη για κάτι τέτοιο. Με φόρμες και φορέματα είμαι κι εγώ στο σπίτι, το πρόβλημα είναι πως θα πηγαίνω στη δουλεια. Τζεμ, μόλις μπει η νέα χρονιά μπαίνω κι εγώ στο χορό.

Από τη Ντουκάν πήρα πίσω γύρω στα 5, δηλαδή τα μισά. Αν και δεν ζυγίζομαι, δεν θέλω ούτε να τη βλέπω τη ζυγαριά. Αλλά δεν έχω καμία όρεξη να τα χάσω. Βαριέμαι και που το σκέφτομαι. Έκοψα και το τσιγάρο εδώ και λίγο καιρό (όχι για πάντα, μη φανταστείτε, δεν κάνω τέτοιες τρέλες εγώ) και θέλω να τρώω γλυκά. Επίσης, δεν νομίζω να κόλλησα πουθενά αλλά ξαφνικά μια μέρα ξύπνησα κι ήμουν άρρωστη (περίπου 10 μέρες πριν) κι αντί να φεύγει όλο και χειροτερεύει. Βέβαια, κι εγώ δεν παίρνω τίποτα, μόνο αλόη τρώω όταν το θυμηθώ.

Μορίτσα, στην καμπύλη ανάπτυξης που βρίσκονται τα παιδιά? Αν είναι εντός, μια χαρά και τα κιλά και όλα.

Ο Νοεμβρης είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος μήνα γιατί έχει δυο εκλείψεις: μια του Ηλίου (ολική κιόλας) στις 14/11 και μια της Σελήνης στις 28/11. Είναι κι ο Ερμής ανάδρομος αυτό το διάστημα. Need I say more? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

....... Aaaaaaaand I do: τα Λιοντάρια είναι τα πιο αδικημένα αυτής της περιόδου, σνιφ σνιφ... Και κρίνοντας από μένα, πως να μην πιστεύεις στα ζώδια μετά???? :confused::confused::confused::confused:

120247mcv711uxx1.gif

Μ΄ αρέσει που είσαστε όλες μεταμεσονύκτιες!!!

Εμένα ήρθε η αδερφή μου με τα δικά της κοριτσάκια (2 ετών και 6 μηνών) το απόγευμα και μου έφερε βρεφικά ρουχαλάκια... Ε και που κοιμήθηκε η δικιά μου, καθόμουν σαν το βούρλο και τα ξεχώριζα (γιατί τα δικά της παιδιά είναι γομάρια, μέχρι και το νούμερο 6-9 έχει ξεπετάξει το βρέφος), ώστε να πλυνω-σιδερώσω την 1η δόση, τα 0-3. (Αν περιμένω βοήθεια, σώθηκα). Ε, και πέρασε η ώρα...

Κρίς έχει κ ομάδες τέτοιου τύπου θρυλάρα, γάβρους, χανούμηδες στο οακα???

Τα πάω πολύ βόρεια τα δικά μου, γιατί εκεί ξεκίνησε μέσω παιδικού η μεγάλη.

Είναι καλά εκεί? Αποδυτήρια ντουζιέρες με ζεστό νερό κλπο υπάρχουν?

Καφέ για να κάτσουν οι γονείς? Οπτική επαφή έχει ο γονιός με το παιδί στη πισίνα που πάνε παιδιά 3χρ κ πάνω? Θέλω να πάω μια βόλτα κάποια στιγμή να δώ τους χώρους κ καθηγητές- παιδιά εν δράσει. Γνωρίζεις αν το επιτρέπουν?

Το θέμα είναι πώς θα πάρουν την πιθανή αλλαγή τα παιδιά!

Από γνωστές ομάδες μόνο ο Παναθηναϊκός έχει ακαδημία κολύμβησης.

Από άλλους συλλόγους έχει: Νηρέα, Υδρία, Ποσειδώνα, κι ένα σωρό άλλα σωματεία που δεν θυμάμαι.

Το θετικό είναι ότι είναι μεγάλη αθλητική εγκατάσταση και τα παιδιά ενθουσιάζονται. Αν τύχει δε και κάνουν προπόνηση στις καταδύσεις εκείνη την ώρα, μιλάμε για ΤΗΝ πόρωση. (Εμένα η δικιά μου μετά από κάθε προπόνηση πάει και ρίχνει 2 βουτιές από το βατήρα των καταδύσεων). Κι εγώ παλιά την πήγαινα αλλού κολυμβητήριο, στο Αθηνά συγκεκριμένα που είναι σχεδόν δίπλα μας, αλλά μια χαρά το "γράψαμε" μόλις αντικρύσαμε το μέρος που "γίνονται και αγώνες".

καφέ υπάρχει, αλλά δεν θα είσαι κοντά στο παιδί σου. Παρότι είναι κολλητά στον αθλητικό χώρο, ο αθλητικός χώρος είναι τόσο τεράστιος, που πρακτικά μπορείς μόνο να πάρεις ότι θέλεις στο χέρι και να κάτσεις στην κερκίδα.

Οι γονείς κάθονται κερκίδα. Αν δεν έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά, στις πρώτες προπονήσεις δεν μπορείς να κρατήσεις τα κλάματα από τη συγκίνηση.

Τώρα όσον αφορά τα αποδυτήρια, όλοι οι σύλλογοι έχουν πρόχειρα και πάντα καθαρά δίπλα στην πισίνα κι εκεί πηγαίνουν τα παιδάκια. Υπάρχει και ντουζιέρα ακριβώς κάτω από το καταδυτήριο, επίσης "κολλητά" στα αποδυτήρια για παιδιά. Βέβαια το όλο σύστημα εμένα προσωπικά δεν με έχει βολέψει για να την "ντουζάρω" κι έτσι απλά στεγνώνουμε, ντυνόμαστε και φεύγουμε και το ντουζάκι σπίτι.

Υπάρχουν βέβαια και τα κανονικά αποδυτήρια, πολύ οργανωμένα, αλλά έχει αρκετό περπάτημα μέχρι εκεί, καθώς πρέπει να διασχίσεις όλο τον αθλητικό χώρο και να φτάσεις στην άλλη μεριά.

Μπορείς να έρθεις να επισκεφτείς τον χώρο και να κανονίσεις δοκιμαστικό μάθημα.

Αν θέλεις κάτι πιο συγκεκριμένο (να συναντηθούμε και να πάμε παρέα καμιά φορά πχ), μπορείς να μου στείλεις και πμ.

Καληνυχτώ, είμαι κομάτια...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δεν πρόλαβα να μπω σ.κ, ήρθε η ξενιτεμένη κολλητή νονά και δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα άλλο!! χιχι

Να σχολιάσω όσα μπορώ όμως!!

Γεια σας και από μένα!

Βγήκα λίγο από τους ρυθμούς μου αυτή την εβδομάδα και είχα απίστευτο πονοκέφαλο με τάση για εμετό.

Μπούγκος όλα καλά με τα αποτελέσματα της εγχείρισης;

Περαστικά :)!

Ταζ δεν πειράζει πού ηρθαν έτσι τα πράγματα. Μιλώ και για τη δική μου περίπτωση. Σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε μου φαίνεται....ο γιατρός μου είχε δίκαιο σε αυτό που μου έλεγε γι'αυτό μάλλον ενοχλήθηκα τόσο.

Εξάλλου έχεις 4 πανέμορφα και υγιέστατα παιδιά. Είσαι πλήρης μαμά!

Ωχ μου την πέσανε. Θα ξαναμπώ μετά.

Φρόσω σε διαβάζω φανατικά!! μέλος όμως δεν έχω γίνει ακόμα...:oops:

Όσο για τον ντόκ δε διαφωνώ με τα λεγόμενα του και έτσι είναι τα πράγματα αλλά νομίζω δεν είναι θεός και δε μπορεί να προσπαθεί να επηρεάσει και να λέει έτσι τη γνώμη του...(νομίζω).

Για την προσκόλληση που λέτε κι τα δικά μου το παθαίνουν άλλες φορές πιο έντονα άλλες πιό χαλαρά. Όταν όμως θέλουν και οι δύο αγκαλιά αλλά δεν θέλουν και μαζί να τους πάρω, γίνεται ο χαμός. Αλλά έχουμε και το άλλο.... "Μαμα΄νερό, όχι.... μαζί...."Δηλαδή να του βάλω νερό, να τον σηκώσω στα χέρια και να του δώσω να πιεί. Το άλλο... ο μικρός θέλει να τον πάρω αγκαλιά για να πιεί το γάλα και να τον ταίζω σαν μωρό... μου λέει..." να κάνουμε νινί μου να πιώ γάλα...".

Να πω και κάτι να γελάσετε τώρα που το θυμήθηκα. Στην γιορτή του Κοσμά είχα κάνει τρουφάκια και ένα κέικ με επικάλυψη σοκολάτας. Όλη την ώρα ερχόταν το μικρό να ζητάει γλυκό. Κάποια στιγμή του λέω.. όχι άλλο γλυκό για σήμερα, έφαγες πολλά. Φεύγει... Έρχεται μετά από λίγο μου λέει..νερό... Του βάζω, πάει να το αρπάξει... του λέω... πες σε παρακαλώ (να μάθει και τρόπους σιγά σιγά)... Μου το λέει. Πίνει, ξαναφεύγει. Μετά από λίγη ώρα έρχεται... "μαμάάά... να σου πω σε παρακαλώ να μου δώσεις γλυκό???" Χαχαχα έλιωσα μιλάμε...

χεχε Θεός!! του έδωσες γλυκό τελικά; Μου κάνουν και μένα τέτοιες εξυπνάδες και τρελαίνομαι!!

Καλημερα!

μπουγκος περαστικά σας και σιδερένιοι!! μοναχουλα?? εξστασιάζομαι!!:tongue:

σεμιν εμενα δε μου φαινονται καθολου λιγα τα 6 ειδικα σε τεοιους χαλεπους καιρους, αλλά και λογω του οτι θα εισαι κ εσυ στο σπιτι..

Οντως αυτο ειναι το ασχημο με τα διδυμα, δεν ξερεις ποιο να πρωτοπαρεις...

Μας ελπιζω να μην κρυωσατε τελικά..

Ασχετο αλλά γτ οταν λεμε για μαμακιαση ολες λεμε για τα "μεγαλα"? Ειναι λετε οι "αθωοι γιγαντες?"

περιμενω τη μαμα να παω gym.

το βραδυ επειδη εκανε κρυο σκεφτηκα να τα παιρνω στο κρεββατι και να θηλαζω ξαπλωμενη. Ηταν τελεια γτ κοιμομουν κ ο μικρος θηλαζε οσο ηθελε!! Βεβαια πιαστηκε το χερι μου οπως το ειχα, κι επισης φοβαμαι μη συνηθισει στο κρεββατι μας, αλλα νιωθω αλλος ανθρωπος τωρα...πολύ πιο ξεκουραστη:rolleyes: Ο μεγαλος ολως περιεργως ξυπνησε (απ οτι θυμαμαι) μονο μια φορα

21 μήνες θηλασμού δε θα βγαίναν χωρις την εφεύρεση του ξαπλωτού θηλασμού!! πολύ ύπνος!!! Στο παιδί είναι να συνηθίσει ή οχι. Εμένα σηκωνόταν ο σύζυξ και τα πήγαινε πίσω κούνια, εγώ παρέδιδα πνέυμα!

καλημερουδια και απο μένα.Για οσες γνωριζαν τελικα εκανα την εγχειρηση ολα καλα και ειμαι σημερα σπιτι μονη μου αφου τα μωρα πηγαν παιδικο!! Μονη μου...ποσο καιρο είχα να μεινω σπιτι μοναχουλα:P:p

Περαστικά κοπέλα και σύντομα περδίκι!!

Μόνη στο σπίτι; ουαού!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα σε ολες και καλη εβδομαδα!!!

ευτυχως η ιωση που μας χτυπησε για 2 -3 μερες με λιγο πυρετο και διαρροια...δειχνει να μας αφησε!!!!μονο ενα ψιλο βηχαλακι εχει ο Γ.αλλα την παλευουμε με σιροπακι!!:D:D

χτες επεσα για υπνο απο τις 10!!!μαζι με τα μικρα!!!ο συζυγος ειχε εξοδο για σινεμα!!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

Λαερτα ευχαριστώ!

λοιπόν κ εγώ τελευταία θέλω ΚΑΙ γλυκά!

Πάλι καλά δε λες που έχασες 5 κανονικά;

λοβε κ εγώ με της κότες θα παω για νάνι σήμερα.

κρις θα έχω υπόψη μου την πρόσκληση!

μα καλά δεν έχουν του ολυμπιακού;; αίσχος!

Εμείς κάναμε τσιμπι τσιμπι.

κλάμα! αλλά στο τέλος θελαν κ μα από το γιατρό!

μα=φιλί!

κ τελειώσαμε με τα εμβόλια!

Η ελπίδα πάλι στο 5 στον πίνακα!

βούτυρο σκέτο. τέλος.

κ τώρα βλέπω τι γοργόνα μου να τσαλαβουτά!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γειά σας κόρες!!!!

Κάθε Δευτέρα, τρέχω να σας προλάβω!!!!!

Γράψατε τόσα πολλά .... Ότι θυμάμαι...

Παπίτσα, τα δικά μου κάνουν έτσι όταν είναι να βγουν από τη μπανιέρα. Χαλάνε τον κόσμο... και προσπαθώ γρήγορα να βάλω στον έναν μόνο μια πάνα και μια μπλούζα, τον άλλο τον βουτάω με το μπουρνούζι και πάμε στο δωμάτιο όπου και οι δύο με κλωτσάνε όσο τους αλλάζω κανονικά έως ότου φυσικά ξεχαστούν κάποια στιγμή με καμιά βλακεία...συνήθως αρέσκονται στο να γλύφουν τα χέρια τους με την κρέμα σώματος :rolleyes:...

Βέβαια, έχω διαπιστώσει πως όταν καθόμαστε λίγο παραπάνω να παίξουμε με τα παπάκια μας (αν και τα περισσότερα είναι χελωνίτσες και βατραχάκια...), γκρινιάζουν λιγότερο...σαν να το έχουν ευχαριστηθεί ένα πράγμα...

Τζίνι, ακολούθησα πάντως τις οδηγίες σου στο πως από τη μπανιέρα πάμε στο υπνοδωμάτιο... πλέον έχουμε μειώσει σημαντικά τα "ατυχήματα" στο χαλάκι...

Φρόσω, θα προσπαθήσω να μπω να σε διαβάσω... ομως δε μου επιτρέπει να γίνω μέλος... και μου σπάει να νεύρα...

Κοριτσάκια...και'γω έχω την κολλητή μου που πέρυσι κράταγε στην Αθήνα τα αγόρια μας που ψάχνει για δουλειά. Βασική προϋπόθεση όμως να είναι κάπου που να υπάρχει συγκοινωνία... Είναι βρεφονηπιαγωγός... την εμπιστεύομαι περισσότερο απ' ότι εμπιστεύομαι τον εαυτό μου (εξάλλου, εκείνη μας έβαλε τα παιδιά σε μια σειρά... ω ναι...δεν ντρέπομαι να το πω... ). Βασική προϋπόθεση, ασχολείται μόνο με τα παιδιά και δεν κάνει δουλειές του σπιτιού (και δεν εννοώ το να πλύνει τα πιατικά των μωρών, να ξεβγάλει τα χεσμένα ρούχα κλπ οκ?).

Λαέρτα... αν σου πω ότι δεν είσαι μόνη σου, αισθάνεσαι λίγο καλύτερα????

Ρε κορίτσια, θέλω να κάνω τόσα πολλά πράγματα... να στολίσου Χριστουγεννιάτικα, να φτιάξω εγώ η ίδια κατασκευές, γλυκά, δώρα, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σήμερα να φτιάξω μπακλαβά για τη γιορτή μεθαύριο του Φίλιππου, να βγάλω τα δικά μας χειμωνιάτικα (γιατί θα γίνουμε κασσάτοι στο τέλος).... και δεν προλαβαίνω ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!!!!!!

Έχετε καμιά συμβουλή για το πως θα τα καταφέρω να ΜΗΝ κοιμάμαι τα βράδια????????????????????????????????????????

Σας αφήνω και ελπίζω αύριο να μου έχετε καμιά συμβουλή. Πάω να βάψω την άσπρη ρίζα!!!!! (ας όψεται η γιορτή του Φιλ).

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Κλαψ-κλαψ, όταν μπαίνω έχετε φύγει όλες;;;;

Αν κανονίζετε συνάντηση μαζί με τέκνα, πείτε και σε εμάς... Δίοτι όπως κατάλαβα την προηγούμενη φορά, χωρίς τα τέκνα είναι αδύνατο να πάω πουθενα.

Το μπλογκ της Φρόσως είναι μία σκέτη απόλαυση!

Ολα θέλω να τα σχολιάσω, αλλά δεν μπορώ...

Τα δικά μας: Η Βικ (η οποία παρεμπιπτόντως γιορτάζει σήμερα) ήταν άρρωστη, κόλλησε και εμένα και το Φιλ και βήχουμε και οι τρείς σαν τους γέρους. Ετσι κύλησε αυτή η εβδομάδα. Πήγαμε και στο γιατρό και μας είπε να κάνουμε το εμβόλιο της γρίπης.

Και ερώτηση: Δεδομένου ότι ο γιατρός μας δεν είναι στον ΕΟΠΠΥ, πρέπει να πάρω να κλείσω ραντεβού με παιδίατρο του ΕΟΠΠΥ, να του πω να μου τα γράψει στο βιβλιάριο και μετά να μας τα κάνει ο κανονικός παιδίατρος;

Τι κάνετε εσείς τώρα με τα εμβόλια;

Πολύχρονη η Βικτωρία!! Να σου πώ ούτε την ήξερα πότε είναι!!!

Λοιπόν και εμάς δεν είναι με τον Εοππυ και πάω και τα γράφω στα εξωτερικά του Αττικόν. Αλλά τα συγκεκριμένα είναι φτηνά 6,15 το ένα και δεν μπήκα καν στον κόπο να κλείσω στο Αττικό γιατί θα έβγαινε μία η άλλη αν βάλεις τα 5 ευρω εισητήριο.

γεια σας κοριτσοπουλα!

η συνδεση σερνεται σημερα.

τα μωρα κοιμουνται και εγω θα παω για μπανακι γιατι δεν την παλευω σημερα.Απο τις 7 παλι στο ποδι,βασικα στις 7 ειχαμε ηδη πιει γαλα και παιζαμε με τα τουβλακια μας.

τελικα κατα τις 12.30 κοιμηθηκαν πανω στα ποδηλατακια!!

μιας και λεγατε για το απογευματινο εγω προχτες εδωσα γιουρτι και μεσα εβαλα κουακερ και ψιλοκομμενο κρανμπερι και χθες εκανα τη συνταγη της νουνου με το γαλα-κουακερ και τριμμενο μηλο.Μια χαρα τα εφαγαν και τα 2.

επισης τα παμε αρκετα καλυτερα με το πιρουνατο.Ευτυχως γιατι ειχα πολυ αγχος με τον μεγαλο που ηταν κομματι και εμετος.

αλλα ακομα δεν εχουμε πολλα δοντια ,ειδικα ο μικρος εχει μολις 6!!!!

αυτο που ειδα και με εστειλε ηταν τα κιλα απο τον μπεμπη της μοριτσας.7?????????

εμενα τωρα ο ενας περασε τα 9 και ο αλλος ουτε καν.

τελικα εγω αν δεν εχει μποφορ θα ανεβω,ελπιζω να μην θυμηθουν τωρα ολοι οι ανεμοι να φυσηξουν.

να ρωτησω :το εμβολιο της γριπης το κανατε ολες????

εμενα δεν μου ειπε κατι η γιατρος αλλα και να ελεγε μαλλον οχι θα απαντουσα.

εμεις εχουμε στις 15/12 το επομενο της ανεμοβλογιας και το μμρ ουτε ξερω τελικα ποτε θα το κανουμε.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Hello σε όολες!

Χρωστάω απαντήσεις περιγραφές κ.λπ και ως συνήθως τρέχω και δεν φτάνω.

Προειδοποιώ: ακολουθεί παπλωμα και μάλιστα μπαλωμένο, τύπου ό,τι θυμάμαι χαίρομαι!

Η συμπεθεροσυνάντηση πήγε πολύ καλά. Δεν έγινε τίποτα το αξιοσημείωτο. Ενθουσιάστηκαν με τις μπέμπες και ειδικά η συμπεθέρα όλο αγκαλιά τις είχες. Τις βλέπουν και σαν προάγγελους νέου μέλους μάλλον. Οι μικρές ήταν κιουρίες σε γενικές γραμμές μόνο που δεν κοιμήθηκαν καθόλου, οπότε ήμουν συνέχεια στο άγχος μια με τη μία και μια με την άλλη. Η αδερφή μου πεινούσε και δεν την ένοιαζε τίποτα... Η μαμά μου τους βρήκε πολύ συμπαθητικούς και ευτυχώς δεν πέταξε καμία τρελή ατάκα. Το ʽχει αυτό η μαμά μου είναι αυθόρμητη και πετάει κατά καιρούς μαργαριτάρια που δεν μαζεύονται με τίποτα. Είδαμε και το σπίτι που θα μείνουν τα παιδιά, όμορφο είναι. Δεν ειπώθηκε τίποτα για γάμο. Γιατί αυτό ήταν το μεγάλο θέμα ότι δεν θέλουν να παντρευτούν τώρα, θέλουν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης, και οι συμπέθεροι θέλουν γάμο. Η μαμά μου συμφωνεί μαζί τους (με τους συμπεθερους) κατά βάθος αλλά ..κρατιέται.. Ο άντρας μου τη συμπάθησε πολύ τη συμπεθέρα γιατί του είπε πως και τα δύο μωρά μοιάζουν σε αυτόν :lol:! ΧΑ!!

Μας να ζήσει ο αδερφός σου και να είναι πάντα ευτυχισμένος με τη γυναίκα του. Τα υπόλοιπα είναι.. χαζομάρες να ʽχουμε να λέμε!

Ντακούλα για αυτό που έγραψες με τα κλάματα μετά το μπάνιο. Μία από τα ίδια μπορεί και σε κάθε άλλαγμα (αναλόγως τη φάση).. Κλαίνε, ουρλιάζουν, κλωτσάνε.. Συμβαίνει κυρίως όταν είμαι μόνη μου μαζί τους και με κάνει σκ@τ@... Κουράγιο, υπομονή και να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη!

Για τα κλειδιά στα δωμάτια που λέγατε. Δεν το έπιασα ακριβώς, απλώς να σας πω ότι η ανιψιά του άντρα μου, 3 χρονών, κλειδώθηκε στο μπάνιο της πεθεράς μου (γύρισε το κλειδί). Η μαμά της έγκυος τότε, κόντεψε να γεννήσει μέχρι να βρουν τρόπο να τη βγάλουν. Γι αυτό προσοχή με αυτά.

Για το Αρεταίειο, μια φίλη μου είχε γεννήσει πριν αρκετά χρόνια και υπήρχε αίθουσα για τα μωρα , δεν το είχε στο δωμάτιο σίγουρα. Τώρα αν έχουν αλλάξει τα πράγματα δεν ξέρω.

Λαέρτα έχω το αντίθετο πρόβλημα. Όλα μου τα ρούχα είναι από πρόπερσι που ήμουν εργαζόμενη. κατέβασα χειμωνιάτικα και ανοιγω την ντουλάπα και δεν βρίσκω τίποτα για μέσα στο σπίτι! Θα πάω να κάνω κατάθεση για φόρμες, φούτερ κ.λπ.. Τι ωραία :rolleyes:!

Φρόσω, γέλασα τρελά με την ..μπιμπίδα! Να ΄σαι καλά και να τους χαίρεσαι τους απίστευτους γιούς σου!!!

Ελίζα, αν τον βρεις τον τρόπο, να μην κοιμάσαι πες τον μου και μένα. Αφού είπα στον άντρα μου ότι μια Παρασκευή ή ένα Σάββατο θα το ξενυχτίσω για να κάνω τις δουλειές που θέλω και το άλλο πρωί θα αναλάβει αυτός. Αααααχ! (Για την κοπέλα την έχω και τη δική σου πρόταση υπόψη, δεν το ξέχασα).

Χρόνια πολλά σε όποιον γιορτάζει και περαστικά στους άρρωστους.

Αυτά θυμάμαι (δεν είναι και λίγα :tongue:).

Καλό βράδυ σε όλες!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...