Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κλαψ-κλαψ, όταν μπαίνω έχετε φύγει όλες;;;;

Αν κανονίζετε συνάντηση μαζί με τέκνα, πείτε και σε εμάς... Δίοτι όπως κατάλαβα την προηγούμενη φορά, χωρίς τα τέκνα είναι αδύνατο να πάω πουθενα.

Το μπλογκ της Φρόσως είναι μία σκέτη απόλαυση!

Ολα θέλω να τα σχολιάσω, αλλά δεν μπορώ...

Τα δικά μας: Η Βικ (η οποία παρεμπιπτόντως γιορτάζει σήμερα) ήταν άρρωστη, κόλλησε και εμένα και το Φιλ και βήχουμε και οι τρείς σαν τους γέρους. Ετσι κύλησε αυτή η εβδομάδα. Πήγαμε και στο γιατρό και μας είπε να κάνουμε το εμβόλιο της γρίπης.

Και ερώτηση: Δεδομένου ότι ο γιατρός μας δεν είναι στον ΕΟΠΠΥ, πρέπει να πάρω να κλείσω ραντεβού με παιδίατρο του ΕΟΠΠΥ, να του πω να μου τα γράψει στο βιβλιάριο και μετά να μας τα κάνει ο κανονικός παιδίατρος;

Τι κάνετε εσείς τώρα με τα εμβόλια;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

κορες μπηκα λιγο σας διαβασα, αλλά που χρονος πάλι?

Τζινι νομιζω μονο με αυτα τα handmade τσιγαρα θα την παλεψουμε στις αγριες περιπτωσεις που περιγραφει η φροσω:tongue:. Εγω δηλαδη σας εξομολογουμαι εδω μεσα οτι ψυχικα δεν ειμαι τοσο ετοιμη να τα αντιμετωπισω αυτα...

μας να σου ζησει ο αδερφούλης! Καλά εκανε με το γαμο, λιγοι και καλοι! Εμεις σκεφτομαστε κατα τον Μαρτη να κανουμε ενα γαμο με φιλους και μετα να παμε για ποτακι. Τα βαφτισια τον Μαιο. Δε θελω να τα κανω μαζι...

Σημερα πως πηγε το τραπεζι? ειχες πολλά ατομα? Παντως εγω την κουραση που ειχα με τα 2 απανωτα τραπεζια που εκανα δεν μπορω να την περιγραψω...Του χρονου πάλι!!

Λαερτα κι εγω σημερα διαβαζα στο ζωδιό μου οτι μετα τις 16/11 θα ξεκουραστω καπως σε σχεση με τον εξαντλητικο μηνα που περασα... λετε ν αρχισουν να κοιμουνται κανα 4ωρο σερι να κλεισει κ εμενα λιγο το ματακι μου?? Ωραια θα ηταν!

Για τα υπολοιπα αχ ποσο σε καταλαβαινω!! Ειναι πολύ σπαστικά, αλλά προσπαθησε να μη σε παιρνει απο κατω γτ γινεται φαυλος κυκλος... Ποτε πας για δουλεια?

τουινς να τη χαιρεσαι τη μικρη σου!!!!!!!!!! Και περαστικά σας κιολας.

ο γιατρος ας μην ειναι στον εοππυ μπορει να σου συνταγογραφησει φαρμακα.

Λετε να εχουμε κ εμεις ελλειψη στο εμβολιο? Θα παρω αυριο τον φαρμακοποιο να ρωτηξω!

Πολλά θελω να γραψω, κατ αρχην μη χασω τη σελιδα κ απ τη συνταγη της νουνουκας για μπαρες... Επισης χτες εφτιαξα λουκουμαδες πρωτη φορα και βγηκαν σουπερ!! Ηρθαν κατι φιλοι σπιτι και τους τσακισαμε, μου ειπαν να κανω κι αλλη δοση να φανταστείτε!!

Σημερα μας ειχε η κουνιαδα μου τραπεζι ειχαν ερθει και τα πεθερικα χαμος γινοταν! Ωραια ηταν αλλά τα παιδια πολυ νιαρ νιαρ. Αφου κοιταζω το ρολοι κατα τις 7:30 και λέω "αντε 1,5 ωρα εμεινε και τα βαζω για υπνο:oops:" ΜΕτα τος 7 γενικα ειμαστε στα χειροτερα μας, κι εγω κ αυτα.

Αυριο θα φανε και πατατα υποτιθεται. Χτες ομως δεν εφαγε κρεμα μικρος (περιεργο) και σημερα ο μεγαλος (μου το χει ξανακανει). Τι στο καλά γευματα ειναι αυτα αν καταφευγουμε ολο στο θηλασμο... τεσπα τα λεω τωρα γτ καπου πρεπει να τα πω...

Α και να ευθυμησουμε με το χαζουλικο που μου το κολλησε η ανηψια σημερα..

http://www.youtube.com/watch?v=4eRGIzrswC0

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Α και να ευθυμησουμε με το χαζουλικο που μου το κολλησε η ανηψια σημερα..

http://www.youtube.com/watch?v=4eRGIzrswC0

xaxxaxxxaxxaxxχαχχαχχαχχαχχαχαχχχαχαχχαχχαχχαχαχ!

Φοβερό το τέλος!!!! Καπούτ το τσίου!

Λουκουμάδες???? Μπλιάξ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

τουινσίδιο να χαίρεστε την κοράκλα!!!!

ΠΟλύχρονη, γερή κ ευτυχισμένη!

Για τα εμβόλια δεν ξέρω για εοπυ κλπο.

Αν έχεις θέμα, να ξέρεις οτι έχω τρία βαξιγρίπ στο ψυγείο που δεν χρειάζομαι.

Λίγο αργά δεν είναι για 1η δόση? ¨η το κάνουν κ τώρα σαν 1η δόση?

Με δεδομένο κ καλά οτι ήδη έχει κυκλοφορήσει η γρίπη λέω.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κρίς έχει κ ομάδες τέτοιου τύπου θρυλάρα, γάβρους, χανούμηδες στο οακα???

Τα πάω πολύ βόρεια τα δικά μου, γιατί εκεί ξεκίνησε μέσω παιδικού η μεγάλη.

Είναι καλά εκεί? Αποδυτήρια ντουζιέρες με ζεστό νερό κλπο υπάρχουν?

Καφέ για να κάτσουν οι γονείς? Οπτική επαφή έχει ο γονιός με το παιδί στη πισίνα που πάνε παιδιά 3χρ κ πάνω? Θέλω να πάω μια βόλτα κάποια στιγμή να δώ τους χώρους κ καθηγητές- παιδιά εν δράσει. Γνωρίζεις αν το επιτρέπουν?

Το θέμα είναι πώς θα πάρουν την πιθανή αλλαγή τα παιδιά!

Mας, να ζήσει η νύφη κ ο γαμπρός!

Μπράβο στον αδερφό σου!

Φρόσω το θυμόμουν το χουνέρι με την τσιμπίδα!

Εμένα κοιμούνται η Σύλια με μια γατούλα κ η ελπίδα με ένα αρκουδάκι που τους έχει φέρει ο φάδερ τους.

Ο άλεξ αγαπητή μου τα ίδια με εσάς: Αμαξάκια μικρά σιδερένια που κρατάει κ στα δύο χέρια.....!

Λαέρτα περαστικά κ γρήγορα. Πού την άρπαξες?

Έχω περάσει τη φάση που είσαι με τα ρούχα κ είχα βρεί τέλεια μπλουζoφορέματα σε ζαρα, bonn, atrrattivo,

Το καλοκαίρι τελικά έκανα μια μίνι επένδυση στα s oliver (ακριβούτσικα). Έχει πολύ ωραία φορέματα σε άλφα γραμμή.

Tα πήρες όσα είχες χάσει από την ντουκάν?

Ζίτα άπονη που είσαι καλέ!

Βάλε κ ένα φορτηγό με ρυμούλκηση πίσω από το σχολικό για να κουβαλά τα παιχνίδια του!

Πώς είσαι?

Kάντυ (άσχετο αλλά η κάντυ κάντυ πολύ μου άρεσε, ακόμα την ζωγραφίζω!)

σχετικά κοντά είναι η φρόσω με το δαφνή.

Εμάς να σκέφτεσαι που είμαστε πιό μακριά γμτ!!!!!

Τί στο δία λένε οι πλανήτες για τις 16 κ μετά?

Αύριο κάνουμε το εμβόλιο τελικά κ θα κατέβω κέντρο με το μονό!

Ο θεός, αν δεν κοιμάται, βοηθός!

Δεν ξέρω τί στο δία με περιμένει μέσα στην βδομάδα με την ασφαλιστική κ το αμάξι, οπότε δεν κανονίζω για σεφερ.

Αν το κανονίσετε κ μπορέσω θα έρθω.

Κ πρέπει να πάω μέσα στην βδομάδα (των παθών για εμένα) την μπαγκαζιέρα στην αποθήκη στα βριλήσσια κ να πάρω τα χριστουγεννιάτικα!

υγ: κρίς για εκείνη την προσφορά που λέγαμε, δεν το σκέφτηκες καθόλου????

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

τουινσίδιο να χαίρεστε την κοράκλα!!!!

ΠΟλύχρονη, γερή κ ευτυχισμένη!

Για τα εμβόλια δεν ξέρω για εοπυ κλπο.

Αν έχεις θέμα, να ξέρεις οτι έχω τρία βαξιγρίπ στο ψυγείο που δεν χρειάζομαι.

Λίγο αργά δεν είναι για 1η δόση? ¨η το κάνουν κ τώρα σαν 1η δόση?

Με δεδομένο κ καλά οτι ήδη έχει κυκλοφορήσει η γρίπη λέω.

Δε σου αρεσουν οι λουκουμάδες?? Οι δικοι μου θα σου αρεσαν!:tongue:

Γτ ειναι αργα για την πρωτη δοση? εμεις θα την κανουμε την επομενη εβδομαδα, αλλά το εμβολιο το κανουν απο 6 μηνων και πανω ετσι κι αλλιως..

ασχετο εχουν γενεθλια τα μικρα σου σε λιγο καιρό ε?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Δε σου αρεσουν οι λουκουμάδες?? Οι δικοι μου θα σου αρεσαν!:tongue:

Γτ ειναι αργα για την πρωτη δοση? εμεις θα την κανουμε την επομενη εβδομαδα, αλλά το εμβολιο το κανουν απο 6 μηνων και πανω ετσι κι αλλιως..

ασχετο εχουν γενεθλια τα μικρα σου σε λιγο καιρό ε?

Γιαβόλ. Κλείνουμε τα δύο!

Νόμιζα οτι το κάνανε σεπτέμπερ οκτόμπερ.:confused:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γιαβόλ. Κλείνουμε τα δύο!

Νόμιζα οτι το κάνανε σεπτέμπερ οκτόμπερ.:confused:

δες και το ιταλικο

omg τι κανω μες στη νυχτα και δεν κοιμαμαι?!?!:rolleyes::rolleyes::shock:

εντιτ εταξα κι εγω στον εαυτο μου s oliver οταν χασω κανα κιλο. Ειναι πολύ ωραια οντως!

Ρωτησα για την ασφαλιστικη αλλά ειναι ασχετος ο αντρας μου λέει...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Επιτέλους είπα να μπω τωρα που κοιμηθηκαν! Είμαστε αφτερ εμείς στον ύπνο. Εχετε γράψει πολλά,παρά πολλά, είμαι και γω στα νταουν μου και δεν θυμάμαι σχεδόν τπτ. Το μονο σίγουρο είναι πως αυτά που γράφει η

Φροσω στο μπλογκ δεν ξεχνιουνται! σήμερα διάβασα το φόρουμ και ανατριχιασα! Απορώ πως αντεχεις???Εγώ παραδινομαι απο τωρα αν είναι να μου κάνουν τέτοια!!

p1Utp3.png

δες και το ιταλικο

omg τι κανω μες στη νυχτα και δεν κοιμαμαι?!?!:rolleyes::rolleyes::shock:

εντιτ εταξα κι εγω στον εαυτο μου s oliver οταν χασω κανα κιλο. Ειναι πολύ ωραια οντως!

Ρωτησα για την ασφαλιστικη αλλά ειναι ασχετος ο αντρας μου λέει...

ΚΑλό κ το ιταλικό.

Τρατόρε βρουμ πουτσίνο μπούμ!

έτσι λέει πάει το πράγμα με το φιλικό κ τα μεγάλα ποσά.

Ας ελπίσουμε οτι θα είμαι τυχερή κ δεν θα περιμένω πολύ

Κ επίσης οτι θα πληρωθώ μέσω αλπηα βανκ, που έχουν λογσμ οι ρενάδες.

Τώρα που είπα τράπεζες λαέρτη θα ήθελα κάτι να ρωτήξω.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Επιτέλους είπα να μπω τωρα που κοιμηθηκαν! Είμαστε αφτερ εμείς στον ύπνο. Εχετε γράψει πολλά,παρά πολλά, είμαι και γω στα νταουν μου και δεν θυμάμαι σχεδόν τπτ. Το μονο σίγουρο είναι πως αυτά που γράφει η

Φροσω στο μπλογκ δεν ξεχνιουνται! σήμερα διάβασα το φόρουμ και ανατριχιασα! Απορώ πως αντεχεις???Εγώ παραδινομαι απο τωρα αν είναι να μου κάνουν τέτοια!!

Πάρε την ανηφόρα.

Περνάει ο καιρός κ έρχονται καλύτερες μέρες μουρίτσα!

Τί κάνει η κλεοπάτρα?

Ο μουρίτσιο???

xmX3p2.png

XKuXp2.png

αχαχαχα! κι εγω κι εγω!!

Γτ εισαι νταουν κ εσυ καλέ? ειπαμε κατι εκει ο κρονος στο σκορπιο θα αλλαξει για λιγο και θα ρθουμε στα ισα μας μετα τις 16/11. Λαερτα πες κ εσυ κατι εγω ειμαι ασχετη!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini πως τα πάτε με τις κρέμες? αρχιζετε και πατάτα?

ΤΖΙΝΙ και μεις πληρώσαμε το συνεργείο και στείλανε η ασφαλιστική επιταγή μέσα σε 15μερες

Ε ενταξει τα παμε...σχετικά καλά... ο μεγαλος προπσπαθει να θηλασει το κουταλι ο καημενος κι εχει πλάκα οπως τρωει:P δεν αγχωνομαι, πιστευω θα συνηθίσει... Απλά αν τον πιασει και θελει στηθος δεν τρωει με τιποτα. Ο μικρος ειναι παντως καιρου. μια χαρα τρωει. Αυριο θα εχω τα νεα της πατάτας!!

Εσεις ολα καλα?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Στο σκορπιό ο κρόνος???

Να αφήσει κάτω το σκορπαίο τώρα!

Μούρις τί ποσό ήταν? Για να υπολογίθω το κατρέρι!

Πάγωσα, πρέπει να νυφτώ, να ξουρίσω ποδάρι, να σενιάρω λα μουστάζ κ φρύδι, κ να φτιάξω τα άθλιο νύχι!

Τώρα που είπα νύχι, σούταρα με το δεξί πόδι σε σαγιονάρα ένα παιχνίδι χαλασμένο του άλεξ έξω στην αυλή κ ξεράθηκα γμτ!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...