Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μπήκα στα γρήγορα!

Τζό τα λέμε.

Πάπι μήπως τα έβαλες στο μπανάκι κ πονάει ο πωπός τους?

Γιατί αυτό το μπανάκι καμία φορά πιάνει πτυχές του δέρματος.

Εκτός αν κρυώνουν ρε. Αερόθερμο μήπως?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

λέγεται βαξιγκρίπ

Η Τζίνι είχε πάρει 2 παραπάνω. Ρώτα την μήπως τα έχει ακόμα.

Σήμερα που είχα χρόνο έγραψα αρκετά χαχαχα

http://3boys-froso.blogspot.gr/2012/11/2.html

http://3boys-froso.blogspot.gr/2012/11/3.html

Τρία παραπάνω έχω η αχόρταγη! Κάτι η φαρμακοτρίφτισσα που μου είχε πεί να τα πάρω, γιατί ήδη ένα μήνα πριν ήταν σε έλλειψη, κάτι με το μπέρδεμα της 2ης δόσης που δεν υπάρχει λόγος να κάνουν κλπο......!

Έχει παιδότοπο ικέα? Πού αεροδρόμιο, ή εθνική?

Θα μπω να λιώσω με την ησυχία μου!

Πίνω καφέ στα γρήγορα κ κάνω σιγαρέτο, τρώνε ακόοοοοομα τυροπιτάκια.

Το χαλί δηλ τρώει από οτι βλέπω.:evil:

Για σεφερλαντ μέσα, Καθημερινή πρωί.

Εκτός αν πάμε σάββατο να πιάσουμε στασίδια πουρνό πουρνό!

Κυριακή νοξ νοξ νοξ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

και εμεις καναμε το vaxigrip αλλα τουλαχιστον η δικη μου φαρμακοποιος ειχε ακομα και την εβδομαδα αυτη αν θελει καμια να ρωτησω.

DUCK οση ωρα τα εχω στο μπανιο είναι η καλυτερη τους,μολις τα βγαζω γινεται χαμος στο σπιτι αλλα αρχιζω λιγο πριν τους βγαλω να τους το λεω αντε σε 3' θα βγουμε,αντε σε΄αφήνω 2' ακομα κ.τ.λ. και αφου παω να τα αλλαξω τους δινω παιχνιδακια που τους τα δινω μονο αυτη την στιγμη του μπανιου.εκοψα τωρα και το καθημερινο μπανιο ανα 2 ημερες πια.

FROSOBAL κατι μου θυμιζουν αυτα που γραφεις...τα επαναλαμβανουμε εμεις!

Διαφημίσεις

Σορυ κιολας ολα τα παιδια την περνανε αυτη τη φαση?? Για να ξερω δηλαδη τι μαρκα τσιγαρα θ αρχισω....

έχω ακούσει γαι κάτι μάυρα χύμα που κυκλοφορούν μέσα σε σακουλίτσες:rolleyes:.

Αν βρείς στείλε κ σε εμένα περικαλώ πολύ!

Τώρα έστρωσες???? Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Πώς πήγε τζεμ η συνάντηση με τα συμπεθέρια?

Θέλουμε περιγκραφή!

Κρίς μένεις βριλήσσια????

Έχω πρόταση να σου κάνω ενδιαφέρουσα βεβαίως βεβαίως!

Αν λέω, αν σε ενδιαφέρει θα σου κάνω δώρο τον τοκετό!

(Μή μιλήσετε κλώσσες! Εγώ θα της το πώ!)

Η δουλειά θα γίνει σε οδό κάθετη της αττικής, κοντά στην αττική.

Δεν κατάλαβα. Έστω ότι είμαι έγκυος (φτού φτού, αλλά λέμε τώρα!) κ τυχαίνει κάτι έκτακτο κ είμαι κοντά στο αρεταίειο. Τί θα μου πούν? Δεν σε ξαγαννάμε???

Ο ντοκ της σίστερ λάλησε τα εξής:

1000 η αμοιβή του, 250 η αναισθησιολόγος (πάει με καισαρική)

Κ νομίζω 500 το δωμάτιο.

Ξέχασα να τη ρωτήσω για το μπεμπέ αν θα το έχει όλη την ώρα μέσα.

Δεν μου είπατε εσείς οι φρέσκιες σε δημόσιο τί παίζει με αυτό το θέμα????

Σε μεγάλο κεφάλι του ιασώ δουλεύει η αδερφή του μεγάλου μου γαμπρού (τί σου λέω τώρα!) Πάει κατά διαόλου κ έχει κόψει την συνεργασία με εοπυ, διότι δεν πέρνουν λεφτάκια από εοπυ (έτσι λέει η κοπέλα, έτσι σου λέγω)

Βάζεις υποθετάκια για δισκοιλιότητα? Εμένα δεν με άφησε ποτέ, ειδικά στην 1η εγκυμοσύνη που είχα θέμα αρχικά!

Τώρα αυτό με τα κλειδιά στις εσωτερικές πόρτες θα το κάνω, αλλά μέχρι τώρα τα είχα πάνω με κορδονάκι δεμένα στην πετούγια από την εσωτερική πλευρά των δωματίων.

(δεν θες να σου πώ τις φοβίές μου κ το σκεπτικό μου)

Πήρα στην ασφαλιστική Παρασκευή αργά μεσημέρι για να μου πεί ο τύπος να πάρω μεσοβδόμαδα!

Κ έτυχε κ άλλη γκαντεμιά: από τη ρενώ έστειλαν στο αρχικό φαξ αντί για τη δική μου άδεια ΑΛΛΟΥΝΟΥ!

Της ζήτησα της κοπέλας αντίγραφο της άδειας μου (διότι η άδεια είναι στο αμάξι) κ εκεί κατάλαβε οτι έστειλε λάθος άδεια.

Της ανακάτεψε τα χαρτιά ο αρχιμάστορης (κ την πιστεύω πραγματικά, όλα τα φέρνουν βόλτα αυτοί)

Ερώτηση κρίς: πού την πας για κολύμπι? Άνοιξε τπτ εκεί? Μια κουμπάρα μου θα πάει στην αγία Παρασκευή λέει.

Τζασού τί δίαιτα κάνεις?

υγ: Σ αυτό το σπιτάκι πλαυμοβιλ θα πάω καθημερινή σίγουρα!!!

Έφτιαξα κ τσάκισα δύο αλμυρές κρέπες κ θα πιώ κ μια μπύρα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κρίς μένεις βριλήσσια????

Έχω πρόταση να σου κάνω ενδιαφέρουσα βεβαίως βεβαίως!

Αν λέω, αν σε ενδιαφέρει θα σου κάνω δώρο τον τοκετό!

(Μή μιλήσετε κλώσσες! Εγώ θα της το πώ!)

Η δουλειά θα γίνει σε οδό κάθετη της αττικής, κοντά στην αττική.

Δεν κατάλαβα. Έστω ότι είμαι έγκυος (φτού φτού, αλλά λέμε τώρα!) κ τυχαίνει κάτι έκτακτο κ είμαι κοντά στο αρεταίειο. Τί θα μου πούν? Δεν σε ξαγαννάμε???

Ο ντοκ της σίστερ λάλησε τα εξής:

1000 η αμοιβή του, 250 η αναισθησιολόγος (πάει με καισαρική)

Κ νομίζω 500 το δωμάτιο.

Ξέχασα να τη ρωτήσω για το μπεμπέ αν θα το έχει όλη την ώρα μέσα.

Δεν μου είπατε εσείς οι φρέσκιες σε δημόσιο τί παίζει με αυτό το θέμα????

Σε μεγάλο κεφάλι του ιασώ δουλεύει η αδερφή του μεγάλου μου γαμπρού (τί σου λέω τώρα!) Πάει κατά διαόλου κ έχει κόψει την συνεργασία με εοπυ, διότι δεν πέρνουν λεφτάκια από εοπυ (έτσι λέει η κοπέλα, έτσι σου λέγω)

Βάζεις υποθετάκια για δισκοιλιότητα? Εμένα δεν με άφησε ποτέ, ειδικά στην 1η εγκυμοσύνη που είχα θέμα αρχικά!

Τώρα αυτό με τα κλειδιά στις εσωτερικές πόρτες θα το κάνω, αλλά μέχρι τώρα τα είχα πάνω με κορδονάκι δεμένα στην πετούγια από την εσωτερική πλευρά των δωματίων.

(δεν θες να σου πώ τις φοβίές μου κ το σκεπτικό μου)

Πήρα στην ασφαλιστική Παρασκευή αργά μεσημέρι για να μου πεί ο τύπος να πάρω μεσοβδόμαδα!

Κ έτυχε κ άλλη γκαντεμιά: από τη ρενώ έστειλαν στο αρχικό φαξ αντί για τη δική μου άδεια ΑΛΛΟΥΝΟΥ!

Της ζήτησα της κοπέλας αντίγραφο της άδειας μου (διότι η άδεια είναι στο αμάξι) κ εκεί κατάλαβε οτι έστειλε λάθος άδεια.

Της ανακάτεψε τα χαρτιά ο αρχιμάστορης (κ την πιστεύω πραγματικά, όλα τα φέρνουν βόλτα αυτοί)

Ερώτηση κρίς: πού την πας για κολύμπι? Άνοιξε τπτ εκεί? Μια κουμπάρα μου θα πάει στην αγία Παρασκευή λέει.

-Ναι, Βριλήσσια μένω.

-Το είπα και του γιατρού μου: Σε περίπτωση που ο σύζυξ είναι απολυμένος κ χωρίς δουλειά, παίρνω τη μαία μου και πάω και γεννάω στο Δημόσιο με το γιατρό εφημερίας.

-Στα Δημόσια ισχύει το rooming in το ζητήσεις δεν το ζητήσεις

-Όχι, το ΙΑΣΩ δεν κατάλαβα ότι έκοψε τη συνεργασία του με τον ΕΟΠΥΥ.

Απλά επειδή όπως όλοι έχει αναδουλειές, σου λέει καλά να τα παίρνω κ από τους ασφαλισμένους υποχρεώνοντάς τους να πληρώνουν τη διαφορά για τα δωμάτια που τους παρέχω αναγκαστικά, αφού τους λέω ότι δεν έχω τα δωμάτια που δικαιούνται...(κουτοπονηριές δηλ...)

-Τα δαιμόνια μικρά, ποτέ δεν μπορείς να καταλάβεις πότε θα... "φλασσάρουν". Γι΄ αυτό "κάλλιο γαϊδουρόδενε..." (για τα κλειδιά στις πόρτες λέω)

-Ασφαλιστές και μάστορες έχουν το δικό τους Θεό. Τι να πεις... υπομονή

-Την πηγαίνω κολύμπι στο ΟΑΚΑ, στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Έχει πορωθεί.

(3 προπονήσεις την εβδομάδα = 50 ευρώ το μήνα)

Εγώ πάω επίσης υδρογυμναστική για εγκύους στο ΟΑΚΑ στο σύλλογο ΠΟΣΕΙΔΩΝ (έως 5 φορές τη βδομάδα = 45 ευρώ το μήνα)

Οι πισίνες καθαρίζονται με ενεργό οξυγόνο (όζον) και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Μια βιαστική καλημέρα σε όλες τις κουρασμένες μανούλες!

Φρόσω, διάβασα το μπλογκ σου και έφριξα. Αυτά μας περιμένουν; Όχι οτι είμαι η πιο φανατική της καθαριότητας αλλά αν τα παιδιά μου κάνουν όσα έκαναν τα δικά σου νομίζω τον ζουρλομανδύα δεν τον γλιτώνω!

Χτες παντρεύτηκε ο αδερφός μου την κοπέλα του από την Αιθιοπία, κάνανε το γάμο με πολύ λίγα άτομα, ούτε 20 δεν είμασταν όλοι μαζί. Ωραία ήταν και καιρός τους ήταν, αλλά το σόι το μεγάλο θα φρίξει όταν το ακούσει. Ξύδι, καλά κάνανε, δεν είναι εποχές για μεγάλα έξοδα. Μετά μας είχαν τραπέζι και αν και είχαμε πάρει τα δικά μας τα καρεκλάκια μαζί πέσαμε σε εστιατόριο που είχε 2 παιδικά καθίσματα, οπότε οι μικροί μας ήταν σα βασιλιάδες. Συνηδειτοποιήσαμε ότι ήταν η πρώτη φορά που είμασταν σε εστιατόριο σαν οικογένεια -η βάφτισή τους δεν μετράει, ήταν πολύ μικροί ακόμα. Περάσαμε αρκετά καλά αλλά ο Αλεξ γκρίνιαζε, δόντια γαρ. Μετά στο σπίτι πολύ μίρλα και απ΄τους δυο. Αντε, να βάλει μπροστά ο αδερφός μου τώρα, να έχουν και τα παιδιά μου ένα μαύρο ξαδερφάκι. Πλάκα θα ΄χει.

Σήμερα έχω τραπέζι και τρέχω και δε φτάνω. Έρχεται μια αδερφή της μάνας μου από το χωριό με τις κόρες της και θέλει να δει τα παιδιά για πρώτη φορά, και θα έρθουν και οι γονείς μου και ο μικρός μου αδερφός. Ήταν να γίνει το όλο σόου στο σπίτι των γονιών μου αλλά πάτησε πόδι η αδερφή μου -μεγάλη ιστορία, πονεμένη- και στα καλά καθούμενα βρέθηκα μ΄ένα σπίτι χάλια να προσπαθώ να μαζέψω τα ασυμάζευτα. Να δούμε πώς θα περάσουμε. Πάντως από ξεκούραση αυτό το Σαββατοκύριακο τίποτα... άσε που δεν έχω καταφέρει να διαβάσω για το σχολείο, με βλέπω για γερό ξενύχτι απόψε.

Τζίνι, μακάρι να βρεις άκρη με τις ασφαλιστικές, είναι πολλά τα λεφτά.

Στο Ιασώ έδωσα 3χιλιάρικα συν τις θερμοκοιτίδες, και στη γιατρό μου 3μιση -δεν είχα πληρώσει καμιά επίσκεψη και κανέναν υπέρηχο όλη την εγκυμοσύνη. Και δεν μου έδωσε και απόδειξη η ακατανόμαστη. Ακόμα περιμένω να πάρω από τον ΟΠΑΔ το επίδομα κύησης και το 75% των θερμοκοιτίδων. Του Αγιου Ποτέ θα τα πάρω, οπως δείχνουν τα πράγματα.

Πάω να αλλάξω το Μίλτο, βρωμοκοπάει ο βρωμύλος. Πολύ πρωινός στο ξύπνημα, πολύ πρωινός και στις ανάγκες του, κάθε πρωί τα ίδια. Να δω πώς θα κόψουμε την πάνα το καλοκαίρι, με τα μάτια κλειστά στ΄άγρια χαράματα θα τρέχουμε με το γιογιό;

Καλά να είστε όλες. Εδώ τουλάχιστον ο ουρανός είναι καθαρός, να βγείτε βόλτες με τα μωράκια σας όσες μπορείτε.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Kαλημέρα!

Κάτι ευχάριστο για να γελάσετε

http://3boys-froso.blogspot.gr/2012/11/blog-post_10.html

Όλα μια ιδέα είναι χαχαχα και πιστέψτε με είναι απλώς φάσεις. Μην τρελαίνεστε. Γελάστε και δείτε τα πράγματα...ανάλαφρα ;)

Διαφημίσεις

Τζόυ να προτείνω για την Παρασκευή το πρωί να συναντηθούμε στον παιδότοπο του Σεφερλή όσες μπορούμε. Το λέω επειδή είναι καθημερινή και δεν θα έχει κόσμο και είναι και η γιορτή του Πολυτεχνείου άρα θα τελειώσουμε γρήγορα από το σχολείο.

Kαλημέρα!

Όλα μια ιδέα είναι χαχαχα και πιστέψτε με είναι απλώς φάσεις. Μην τρελαίνεστε. Γελάστε και δείτε τα πράγματα...ανάλαφρα ;)

χαχαχα. πολυ φαση ο μικρος σου με την τσιμπιδα!!!

4o4op3.png

Kαλημέρα!

Πολυ γέλασα βρε Φροσω!!!.Εμενα κοιμαται με ενα σκιουρακι αλλα το πρωι για να παει σχολειο θελει μαζι του τον σκιουρο,ένα αυτοκινητο,μια πάπια και ένα μπαλακι και εγω γίνομαι έξαλλη...

Να σου ζήσουν, Μας, και να τους χαίρεσαι!!! Και με το καλό το τραπέζι. Όση κούραση και να είναι, παραμένει ένα ευχάριστο γεγονός και αν υπάρχει η καλή διάθεση, δεν καταλαβαίνεις την κούραση παρά την επόμενη μέρα!

Φρόσω, είσαι πολύ κουλ. Μόνο αυτό θα πω. Θα είχα τρελλαθεί στη θέση σου!!

Πισίνα πήγαινα κι εγώ στο γυμναστήριο που ήμουν, κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Τη σταμάτησα όταν έκλεισα τον 6ο.

Εμείς ήμαστε άρρωστοι εδώ και μέρες και νομίζω τους κόλλησα εγώ αυτή τη φορά και έχω ξενερώσει. Γενικά έχω ξενερώσει με πολλά, πάρα πολλά, ειδικά με τον άξονα νταντάς-παιδικού-δουλειάς-εμφάνισης. Ρούχα άπειρα, δεν μου κάνει κανένα, τρίχα κάγκελο- χρόνος για αποτρίχωση μηδέν. Τα κιλά πήραν πάλι την ανηφόρα και βαριέμαι παρα πολύ να κάνω δίαιτα.. Βαρέθηκα, ρε παιδιά. Πολύ πεσμένη η διάθεσή μου. Ας ελπίσουμε να στρώσει μετά τις 16/11, που θα το επιτρέπουν και οι πλανήτες.

Αγκοράκια, σε σκέφτομαι. Έχεις και γενέθλια σύντομα νομίζω, σωστά?

120247mcv711uxx1.gif

Καλημέρα.

Βαριέεεεεμαι...............

Και η κόρη μου θέλει να παίζουμε όλη την ώρα παιχνίδια μνήμης και με νικάει πάντα κι εγώ απλά προσπαθώ να μαζέψω καμιά κάρτα να μην ξεφτιλίζομαι συνέχεια. Πως γίνεται αυτό βρε κορίτσια? από τα 4,5 τέτοια ξεφτίλα? Ε δεν με είχα και για τόσο χαζή!!!

Κατά τα άλλα σήμερα ελπίζω να καταφέρω να κάνω λίγο silkepil στα ποδαράκια μου, δεν τις βλέπω, αλλά τις πιάνω τις τριχάρες και με εκνευρίζουν.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...