Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα!

Σήμερα η μέρα προμηνύεται κουραστική αλλά και ενδιαφέρουσα. Θα πάμε το μεσημέρι για φαγητό με μαμά και συμπέθερους (=γονείς φίλου της εγκυμονούσας αδερφής μου)! Εμείς με τις μικρές θα λειτουργήσουμε ως παγοθραυστικά όπως καταλαβαίνετε!! Έχει να πέσει γέλιοοοοο (ελπίζω :rolleyes:)!

Jasmini αν θες στείλε μου και μένα πληροφορίες (αν είναι κάτι επιπλέον που δεν το έχεις γράψει δημόσια). Έχω βρει μία κοπέλα αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο. Απλώς όπως είπα και πιο πάνω θέλω 2 ή 3 φορές την εβδομάδα 9-2 ή 10-3 όπως τη βολεύει και θα είμαι κι εγώ εδώ τις περισσότερες φορές. Είμαστε σχεδόν 10 μηνών..

Φιλάκια σε όλες!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Μπήκα για λίγο....με τρελάνανε σήμερα. Καλύτερα δουλειά μου φαίνεται :cool:.

Θα πω κάτι αισιόδοξο! Πήγαμε χθες στα ΙΚΕΑ και έκατσαν και οι 3 στον παιδότοπο και με τον άνδρα μου ήπιαμε καφέ στους καναπέδες μόνοι μας!

Γιούπιιιιιι!!!!! Μάλιστα κάναμε και βόλτα μέσα!

Το μόνο κακό ήταν ότι δεν είχαμε και πολλά να πούμε....:(

Είναι κομμάτι μακρυά. Δηλαδή κάτω κηφισιά. Είναι απο 10 έως 20.00 ανοιχτό. Και έίναι απο ενός έτους και μετά. Δηλαδή τα δικά μας θα είναι σε ένα μικρό χώρο που έχει την σειρά 1-2-3 της playmobil. Βασικά εμείς λεμε να πάμε γιατι ο βαφτηστήρας μου ζητάει πάντα playmobil δωρο και λέω να κερδίσω το 15%. Ασε που για να μπείς πληρ'ωνεις 8 ευρώ και εκείνη την μέρα θα είναι δωρεάν

Θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα στο τσάμπα.

playmobile πάρε από το mytoys.de . Έχει πολύ καλές τιμές.

Εμένα μου άρεσε πολύ, όπως και στα παιδιά, ο παιδότοπος του Σεφερλή.

Μπορούμε να βρεθούμε εκεί. Είναι πολύ καλός για μικρά παιδάκια. Ο Αλέξ. βαρέθηκε αλλά οι μικροί έκλαιγαν για να μην φύγουμε.

http://3boys-froso.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html

τα μάζεψα από θέμα που είχα ανοίξει παλια. Έτσι τα θυμάμαι κιόλας χαχχαχααα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Χτες κ προχτές είχα φουλ πρόγραμμα και δεν "πρόκαμα" να μπω να σας διαβάσω...

Ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες συμβουλές σας περί κόστους τοκετού.

Τελικά επισκέφτηκα Αρεταίειο - κανένας γιατρός δεν καταδέχτηκε ούτε να βγει να μου μιλήσει: Αναλαμβάνουν μόνο έγκυες που έχουν παρακολουθήσει από πριν την 12η εβδομάδα...

Επίσης ΙΑΣΩ: Σούπεργουάου αίθουσες προετοιμασίας - ωδίνων - τοκετού - ανάνηψης.

Στο οικονομικό μας τα χαλάει: Γιατί πληρώνω κοντά 1000 ευρώπουλα συμμετοχή στο πιο οικονομικό πακέτο αφού είναι συμβεβλημένο και θα τα πάρουν κι από το ταμείο μου???

Και μετά ραντεβού με το γιατρό μου:

Η αμοιβή του δεν θα ξεπεράσει τα 2000, (ανάλογα και το τι αποδείξεις με ενδιαφέρει να πάρω) και τον ξεχρεώνουμε σιγά σιγά...

Η σημερινη μου ερωτηση( πρωτα να πω οτι με καλυψατε πληρως στο θεμα των κιλων που ειχα ρωτησει τις προηγουμενες μερες)αφορα στις..βιταμινες! ποσες πινατε στην εγκυμοσυνη σας με διδυμα;

εγω πινω ..8 χαπακια την ημερα!!(2 σιδηρο με φυλλικο μαζι,2 ασβεστιο,3 μαγνησιο,και 1 του θυρεοειδη).

Και με ποια σειρα τις παιρνετε,οσες παιρνετε,για να μην επηρρεαζει η μια την απορροφηση της αλλης;(πχ,ξερω οτι ο σιδηρος με το ασβεστιο δεν κανει μαζι)

ΧΑΧΑΧΑ...

8???

Εγώ παίρνω - κάτσε να μετρήσω - 12:

2 σιδήρους

2 χαπάκια για την καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου (περιέχουν φυλλικό κ κάτι άλλα)

1 πολυβιταμινούχο

1 σαλοσπίρ

2 ασβέστια

3 μαγνήσια

1 χάπι για το στομάχι

Θα έπρεπε να παίρνω και 3-4 φορές σιρόπι gaviscon για τις καούρες, αλλά μου χαλάει τη γεύση (κάτι γλυκό έχει κρυμμένο μέσα) και το κατήργησα.

Τα υπόθετα γλυκερίνης δεν τα βάζω μέσα, εξάλλου από τότε που άλλαξα σίδηρο (τώρα παίρνω αμπούλα floradix) παίρνω περίπου μια φορά τη βδομάδα.

Και η μαγική φόρμουλα:

Ξυπνητήρι στις 7: Μια αμπούλα σίδηρος και το χάπι για την απορρόφησή του.

Ξανακοιμάμαι ως τις 8.20: Τρώω μια φέτα ψωμί με βούτυρο και μέλι και παίρνω το πολυβιταμινούχο (έχει επίσης και φυλλικό οξύ). Συνεχίζω το πρωινό μου με 1 αυγό βραστό. Ετοιμάζομαι για κολυμβητήριο. Στις 9 πίνω το 1ο ασβέστιο και φεύγω.

Κολύμπι 9.30 με 10.10, αποδυτήρια κλπ κλπ.

Στο αυτοκίνητο (περίπου 10.45 έχει πάει) τρώω τα φυστίκια μου (κάσιους- με έχει πιάσει πόρωση) και παίρνω το σαλοσπίρ.

Στις 12 παίρνω μαγνήσιο (το 1ο).

Κάνω ότι κάνω, 12- 2 προσπαθώ να μη φάω τίποτα και στις 2 παίρνω το χάπι για το στομάχι (κι αυτό άδειο στομάχι θέλει). Κατά τις 2.30 τρώω κατιτίς για μεσημεριανό (συνήθως κανονικό φαγητό με τη σαλατούλα μου - παιδικές μερίδες και λίγο ψωμάκι & χυμό βύσσινο) και στις 3 παίρνω το 2ο ασβέστιο.

Κατά τις 5-5.30 παίρνω τη 2η αμπούλα σίδηρο με το χάπι απορρόφησης.

Κατά τις 6.30-7 τρώω απογευματινό και 7.30 το αργότερο το 2ο μαγνήσιο...

Κατά τις 9-9.30 τελευταίο σνακ - συνήθως μήλο ή ένα κρακεράκι με τυράκι και λίγο πριν κοιμηθώ το τελευταίο μαγνήσιο...

Ε, πολλές φορές γίνεται και "κουλουβάχατα" το πρόγραμμα...

Περισσότερο με ανησυχεί να έχω ψιλοχορτάσει ως τις 9-930 το αργότερο χωρίς πολλά πολλά, γιατί έχω και βραδυνά ξυπνήματα για εμετούλι αν φάω κάτι πιο "βαρύ" λίγο πιο αργά...

Έχω ρίξει εγώ κατούρημα (όχι το άλλο δεν θα το πώ:oops:) με την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή!

Ουυυυυυυυκ ολίγες φορές.

Γιατί γίνεται κι αλλιώς???

Εγώ και να κλείσω πόρτα, έρχεται και την ανοίγει... μεγαλώσαμε βλέπεις και φτάνουμε. Και για λόγους ευνόητους δεν έχουμε κλειδιά στις πόρτες.

Ευτυχώς δεν το κάνει με τον πατέρα της.

Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, στα 4,5 που είναι η δική μου τώρα δεν την πολυνοιάζει να με βλέπει - πολυνοιάζει όμως εμένα να την ακούω τι κάνει οπότε πάλι ανοιχτή η πόρτα.

Με πήραν από ρενώ κ είναι έτοιμο το αμάξι.

Οπότε έχω ερώτηση να θέσω σε εσάς κ στους χασμπάνους σας, διότι το δικό μου καμάρι δεν κατέχει από φιλικό διακανονισμό στα τρακαρίσματά του.

Το ποσό τελικά είναι 4890.

Μου είπε (ο αρχιμάστορης) να πάω να πάρω το τιμολόγιο/ στο όνομα μου φυσικά (λογικά δεν θα πάω αύριο αν δεν ξεκαθαρίσω το τοπίο).

ΠΟυ σημαίνει άπαξ κ βάλω τζίφρα, πίσω δεν γυρνώ.

Κ ερωτώ εγώ αυτόν, εσάς κ τους χασμπάνους σας ξαναλέω:

Με δική μου εξουσιοδότηση σε αυτούς δεν ξεμπερδέυουμε πιό έυκολα?

ΝΙέντε λέει γιατί είναι αρκετά μεγάλο το ποσό κ είναι μπέρδεμα. δεν θα σου πάρω το δανεικό αμάξι άμεσα λέει, αλλά δεν μπορώ να στο αφήσω κ ένα μήνα.

Μιλώ στο τφ με νικ κ λέει δεν κατέχει κ να πάρω αύριο τον χασφαλιστή κ να ρωτήξω κλπο κ αυτός θα πρέπει να σπρώξει το θέμα.

κ τελική ερώτηση: από τη δική μου ασφαλιστική, ή από του μαλαπέρδα που με τράκαρε θα πάρω τα χρήματα? Γιατί ο μαστορης είπε από τη δική μου.

Κ πιθανολογώ πως ή είναι κάτι που αφορά το φιλικό διακανονισμό,

ή μπερδέυτηκε. (αν κ το οκ για τις εργασίες στο αμάξι μου το έδινε πραγματογνώμονας από την δική μου ασφαλιστιλή λόγω φιλικού κλπο)

Σας ζάλισα, αλλά για ρωτήστε να ξέρω που παν τα τέσσερα περίπου γμτ.

Λαέρτα η μάδα δεν απαντά!

Από τη δική σου ασφαλιστική θα τα πάρεις. Αυτό είναι σίγουρο. Οπότε τους συννενοείσαι. Τώρα για το πότε... να φροντίζεις να τους παίρνεις τηλέφωνο συχνά... αν έχεις πίεση πάρε κι ένα διουρητικό κάθε φορά πρωτού πιάσεις το τηλέφωνο.

Σόρυ που τα λέω αυτά, αλλά μου έχει τύχει και απ΄ ότι έχω καταλάβει στις ασφαλιστικές οι άνθρωποι είναι μάλλον ... δεν μπορώ να το πω, έχω και καλή ανατροφή....

Καλημέρα!

Σου εστειλα πμ αλλά ας τα αναφέρω κι εδω. Στην Αθήνα μένει. Δεν την βολεύουν περιοχές Γλυφάδα κτλ λόγω μετακίνησης. Αναλαμβάνει κυρίως από 1 έτους αλλά έχει δει και μικρότερα. Είναι οπαδός της δημιουργικής απασχόλησης και όχι της τηλεόρασης και των παιδικών.

Βριλήσσια έρχεται???

Θα χρειαστώ βοήθεια όταν έρθουν τα μωρά - από Γενάρη λογικά - κι αν έχει δίπλωμα αυτοκινήτου να μπορεί να πηγαίνει τη μεγάλη μου κάποιες φορές κολυμβητήριο...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα στο τσάμπα.

playmobile πάρε από το mytoys.de . Έχει πολύ καλές τιμές.

Εμένα μου άρεσε πολύ, όπως και στα παιδιά, ο παιδότοπος του Σεφερλή.

Μπορούμε να βρεθούμε εκεί. Είναι πολύ καλός για μικρά παιδάκια. Ο Αλέξ. βαρέθηκε αλλά οι μικροί έκλαιγαν για να μην φύγουμε.

http://3boys-froso.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html

τα μάζεψα από θέμα που είχα ανοίξει παλια. Έτσι τα θυμάμαι κιόλας χαχχαχααα

Καλά σε αυτό εχεις χίλια δίκια. Αλλά είπα να πάω για το 15% γιατι οι τιμές είναι στο θεό στα σκασμένα!!

Στου Σεφερλή είχαμε βρεθεί με την τζινι. Είμαι μέσα εγώ.

Ρε γαμώτο το εμβόλιο των παιδιών της γρίπης είναι σε έλλειψη...

Διαφημίσεις

λέγεται βαξιγκρίπ

Η Τζίνι είχε πάρει 2 παραπάνω. Ρώτα την μήπως τα έχει ακόμα.

Σήμερα που είχα χρόνο έγραψα αρκετά χαχαχα

http://3boys-froso.blogspot.gr/2012/11/2.html

http://3boys-froso.blogspot.gr/2012/11/3.html

κοριτσακια τι κανετε????σας διαβαζω αλλα δεν εχω τι να πω!!!!

εστειλα μηνυμα σε μια συμβουλο θηλασμου που βρηκα στο σαιτ αλλα δεν μου εχει απαντησει ακομα:cry:

ταζ λυπαμαι για το μωρακι σου αλλα αφου το θελετε ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερετε!!!

φροσω δικο σου ειναι το 3 boys???? εχω γινει και εγω μελος πριν σας βρω εδω!!!!!μικρος που ειναι ο κοσμος:rolleyes:

πηρα την ζωνη και την φανελα που μου ειπατε εχθες τα παρελαβα θα τα δοκιμασω και θα σας πω!!!

ααααα την Πεμπτη ειχα παει και για φωτογραφιση......ειδαμε οτι το ενα ειναι κοριτσακι μαλιστα ειχε το ενα ποδι πανω στο αλλο και το αντιστοιχο χερι πισω απο το κεφαλι:tongue::tongue:ο τραχηλος μου ειναι περιπου 3 πως σας φαινεται???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλησπέρα!

jasmin καλή αρχη με τη διαιτα!!

chemin πως τα περασατε στο φαγητο? Πως ειναι τα συμπεθέρια? :tongue: Οι κορες σου θα κλεψουν την παρασταση νομιζω!

φροσω πολυ αιαιοδοξο αυτο με τον καφε!! Το 'δεν εχουμε πολλά να πουμε' δεν το καταλαβα..εμεις με τον αντρα μου πλεον δε μιλαμε καθολου μες στο σπιτι για πραγματα εκτος μπεμπεκιων οποτε ΑΝ βγουμε εξω ή βρθουμε μονοι μας αρχιζουμε το μπουρου μπουρου...

Θα διαβασω και το blog εσε λιγο να δω τι γραφεις!

ενιτ καντυ μεγεια τα πραγματακια!! Καλοφόρετα!!Για τον τραχηλο δεν ξερω!

Σημερα η μερα πολύ γεματη...πηγα γυμναστηριο, μετά στρωσαμε (καλο χειμώνα!) ηρθε και μια κοπελα κ μου εκανε αποτριχωση, και τωρα καθησα απ το πρωι...να προλαβαινα και να λουστω καλά θα ητανε αλλά δεν το κοβω..

Και εννοειται πάλι ξυπνησα 6 φορες το βραδυ για ταισμα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

πηρα την ζωνη και την φανελα που μου ειπατε εχθες τα παρελαβα θα τα δοκιμασω και θα σας πω!!!

ααααα την Πεμπτη ειχα παει και για φωτογραφιση......ειδαμε οτι το ενα ειναι κοριτσακι μαλιστα ειχε το ενα ποδι πανω στο αλλο και το αντιστοιχο χερι πισω απο το κεφαλι:tongue::tongue:ο τραχηλος μου ειναι περιπου 3 πως σας φαινεται???

Καλοφόρετα!!!

Ελπίζω να σε βολέψουν.

Νομίζω ο τράχηλος από 3 και πάνω θεωρείται πολύ καλός, οπότε απλά να προσέχεις, όχι πολύ ορθοστασία, περπάτημα κλπ που μπορεί με τη βαρύτητα δηλαδή να "επιφορτίζεται".

Αλλά να μου πεις αυτά τα λένε έτσι κι αλλιώς για τις διδυμοεγκυούλες.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Φροσάκι έλιωσα πάλι!!!!!

Κορίτσια στα πολύ γρήγορα να σας πω ότι εμένα τα μωρά με κλωτσάνε και κλαίνε λες και τα σφάζω κάθε φορά που τα βγάζω από το μπάνιο για να τα σκουπίσω, ντύσω κτλ. ούτε την πάνα δε με αφήνουν να τους βάλω.

Κλαίνε πολύ και γοερά ενώ πιο πριν στο μπάνιο ήταν η καλύτερή τους.

Με κουράζει πάρα πολύ αυτό ψυχολογικά και με κάνει ένα κουρέλι, αφού στο τέλος της ημέρας μετά από τόση κούραση και τα γνωστά, κάνω περίπου ένα τέταρτο για το κάθε μωρό μέχρι να το ντύσω..

μετά πίνουν το γάλα τους και "παραδίδουν".. με κάποιες εξαιρέσεις του μικρού που καμιά φορά συνεχίζει τη γκρίνια, και με σπρώχνει και τεντώνεται γιατί προφανώς - αν και νυστάζει και τρίβεται- ΔΕ θέλει να κοιμηθεί..

αφού καμιά φορά τον παίρνει ο ύπνος και ανοίγει με αγωνία τα μάτια του γρήγορα γρήγορα, λες και είναι κακό να κοιμάται :confused:

Δεν ξέρω προβληματίζομαι..και πάνω από όλα με φθείρει..

είναι απίστευτο..άλλο να σας το γράφω κι άλλο να το βλέπετε το πώς κάνουν!

Έχει ζήσει καμιά σας κάτι ανάλογο?

Δεν ξέρω, εμένα η κούραση και η αυπνία δε με ενοχλεί τόσο όσο αυτό..αυτό με σμπαραλιάζει..:?:cry:

και είναι νωρίς ακόμα..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Κρίστυ σου έχω στείλει πμ.

Κάντι έλα ρε είσαι μέλος; :D

Παπίτσα γλυκιά! Τα μωρά από δω και πέρα έτσι θα κάνουν,,,λυπάμε που στο λέω εγώ.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μην ψαρώνεις.

Κάνεις ότι δεν ακούς το κλάμα και με σταθερές κινήσεις χωρίς άγχος γιατί το καταλαβαίνουν, συνεχίζεις το πλύσιμο.

Αν γίνει έτσι μερικές φορές μετά θα καταλάβουν ότι δεν τα παίρνει και ότι δεν καταφέρνουν τίποτα και θα ηρεμίσουν.

Καλησπέρα!!!

Μπήκα να δω νέα αφού πια κοιμήθηκε ο Bill αν και θα ξυπνήσει ο Κοσμάς σε λίγο...

Παπίτσα και τα δικά μου πάντα τρελαινόντουσαν για το μπάνιο και ακόμα τρελαίνονται!! Μπορεί να κάθονται με τις ώρες μέσα και μόλις τα βγάζω ... ο κακός χαμός...

Πλέον αφού καταλαβαίνουν τι τους λέω και κάνω, για να βγουν χωρίς παρατράγουδα, ανοίγω την τάπα να φύγει το νερό, σβήνω το φως και λέω... ελάτε γρήγορα να βγούμε γιατί είναι σκοτεινά!!! Στην αρχή δεν τα ένοιαζε, μετά άρχισε να τους τρομάζει το σκοτεινά και τώρα πιά με κοροιδεύουν αλλά βγαίνουν.

Φρόσω διάβαζα το μπλογκ σου! πολύ μ' αρέσει όπως τα γράφεις!!! Μα να σου λένε κόρες... μα και το ένστικτο της μάνας...

RKdwp3.png

Καλημέρα!

Σήμερα η μέρα προμηνύεται κουραστική αλλά και ενδιαφέρουσα. Θα πάμε το μεσημέρι για φαγητό με μαμά και συμπέθερους (=γονείς φίλου της εγκυμονούσας αδερφής μου)! Εμείς με τις μικρές θα λειτουργήσουμε ως παγοθραυστικά όπως καταλαβαίνετε!! Έχει να πέσει γέλιοοοοο (ελπίζω :rolleyes:)!

Jasmini αν θες στείλε μου και μένα πληροφορίες (αν είναι κάτι επιπλέον που δεν το έχεις γράψει δημόσια). Έχω βρει μία κοπέλα αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο. Απλώς όπως είπα και πιο πάνω θέλω 2 ή 3 φορές την εβδομάδα 9-2 ή 10-3 όπως τη βολεύει και θα είμαι κι εγώ εδώ τις περισσότερες φορές. Είμαστε σχεδόν 10 μηνών..

Φιλάκια σε όλες!!

λοιπόν, η ξαδέρφη μου όπως είπα είναι βρεφονηπιαγωγός. Έχει 3 χρόνια προυπηρεσία. Κυρίως βλέπει από 1 χρονού και πάνω αλλά έχει τύχει να δει και πιο μικρά 8-9-10 μηνών. Τα απασχολεί δημιουργικά.

Μεταφορικό μέσο δεν έχει και έτσι παίρνει τον προαστιακό. Άρα υπάρχει θέμα με την περιοχή. Πχ δεν την βολεύει Γλυφάδα κ.τλ. Με Βόρεια προάστια και δυτικά κ.α δεν έχει πρόβλημα.

Για τα χρήματα μου είπε πόσα ζητάνε συνήθως αλλά δεν θα αναφερθώ για ευνόητους λόγους. Είναι καλύτερα να τα πει η ίδια αυτά. Απλά επειδή μου ακούστηκαν πολύ καλά...το αναφέρω!! ;)

RKdwp3.png

Μαρη φροσω!!!!!!!! Πως να μην εισαι ψυχραιμη αν εκανε οοοολα αυτά ο Άλεξ?!?!?! Σορυ κιολας ολα τα παιδια την περνανε αυτη τη φαση?? Για να ξερω δηλαδη τι μαρκα τσιγαρα θ αρχισω....

τζασμιν τι ομορφα τικερακιααααα!!!!!!!!

παπιτσα κ εμενα ετσι κανουν και νιωθω ενοχες οτι κατι δεν κανω καλά:rolleyes: Αφου πολλες φορες την εχω στραβοκλεισει την πανα και εχουμε διαρροες το πρωι. Τωρα ομως εχω ψιλοσυνηθισει κ δεν πολυμασαω ή τουλάχιστον δε μου φαινεται..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...