Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Επειδή με την ενδομητριωση υπάρχει μεγάλη καταστροφή Κ στις ωοθήκες Κ σε όλα είναι αρκετά δύσκολα να πετύχεις μόνη σου σύλληψη. Η fsh σου δεν βοηθάει καθόλου δηλαδή είναι λίγο σαν να παίζεις τζόκερ κάθε μήνα . 

Όπως είπε Κ η άλλη κοπέλα πρέπει να δεις εξωσωματικο ώστε να μην χάνεις κανένα ωράριο .

Να κανεις υστεροσκοπηση οπωσδήποτε για να δεις τυχόν μόνιμες φλεγμονές Κ συμφυσεις Κ γενικά να περνεις βιταμίνες προβιοτικα να προσέχεις διατροφή . 

Δυστυχώς η ενδομητριωση κάνει μεγάλη ζημιά κ πρέπει να ζητήσεις σίγουρα βοήθεια από εξωσωματικο αν θέλεις να έχεις ένα αποτέλεσμα σίγουρο. 

έχω κάνει και σαλπιγγογραφία και φαίνονται καλά τα πράγματα και η μήτρα πολύ καλή ...η αλήθεια είναι ότι κανένας γιατρος δεν μου είπε για υστεροσκόπηση γιατι  το σκέφτηκα να κάνω...τους είχα πει να κάνω και λαμπαροσκόπηση να δούμε τι γίνεται μέσα και μου είπανε όχι γιατί είναι ένα ακόμα χειρουργείο...πρέπει ν το ψαξω και αλλο...νομιζω με αυτά που διαβάζω οτι θα μπω συντομα κλιμακτηριο και απογοητρυτηκα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε...πρεπει να βρω εναν καλο εξωσοματικο θεσσαλονικη..

Just now, mariamik είπε:

έχω κάνει και σαλπιγγογραφία και φαίνονται καλά τα πράγματα και η μήτρα πολύ καλή ...η αλήθεια είναι ότι κανένας γιατρος δεν μου είπε για υστεροσκόπηση γιατι  το σκέφτηκα να κάνω...τους είχα πει να κάνω και λαμπαροσκόπηση να δούμε τι γίνεται μέσα και μου είπανε όχι γιατί είναι ένα ακόμα χειρουργείο...πρέπει ν το ψαξω και αλλο...νομιζω με αυτά που διαβάζω οτι θα μπω συντομα κλιμακτηριο και απογοητρυτηκα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε...πρεπει να βρω εναν καλο εξωσοματικο θεσσαλονικη..

η τελευταια μου λαπαροσκόπηση ήτανε το 2019

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

χαχαχα! Μόλις είδα Τζίνι με τι κοίμισες τα μωρά απόψε.

Εγώ τα κοίμισα με φανελάκι κοντομάνικο, πιτζάμα χοντρή μακρυμάνικη, υπνόσακο ΚΑΙ κουβέρτα... Και πάλι παγωμένα είναι ρε γμτ...

Και τώρα που είδα για ανοιχτές πόρτες τουαλέτας και μαμακίαση για δώστε μου τα φώτα σας λίγο. Ο μικρός μου έγινε αγαπούλας ξαφνικά. Με αρπάζει και με σφίγγει και μου χαιδεύει τα μαλλιά και κάνει "αααααα...."

Για να κοιμηθεί καθόμαστε και με κοιτάζει στα μάτια και με χαιδεύει... και αυτό μπορεί να διαρκέσει ώρες ολόκληρες. Σήμερα το παραδέχομαι, έκλεψα. Τον είχα αγκαλιά απο τις 8:30 μέχρι τις 11 και μετά τον πήγα στο κρεβάτι μου, τον ξάπλωσα δίπλα μου και αφού μου χάιδεψε τα μαλλιά σε πέντε λεπτά κοιμήθηκε...

Τον αγαπώ, τον λατρεύω αλλά δεν γίνεται όλη μέρα να είμαστε αυτοκολλητάκια!!!

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια δυστηχωσ το μωρακι μασ παλινδρομησε :(

:( Πολύ λυπήθηκα που το διάβασα, Ταζ. Κουράγιο τώρα και σκέψου τα άλλα σου παιδάκια. Θα το ξεπεράσεις με τον καιρό, αλλά το ξέρω οτι πονάει.

Αγοράκια θα σου πω αυτό που λέω και στον εαυτό μου. ΥΠΟΜΟΝΗ. Η απο πάνω μου έχει και αυτή δύο αγοράκια, το ένα τριών περίπου χρόνων και το άλλο ενάμιση. Όλη την μέρα φωνάζει σαν υστερική, κοντεύει να πάθει απο τα νεύρα της. Στην αρχή την παρεξηγούσα αλλά τώρα την καταλαβαίνω απόλυτα. Και ντρέπομαι που το λέω αλλά πολλές φορές φωνάζω και εγώ. Με τρελαίνει που χτυπιούνται μεταξύ τους δεν το αντέχω... Σήμερα τους έγδυσα για μπάνιο και ο μικρός είναι γεμάτος σημάδια απο τα δόντια του μεγάλου και ο μεγάλος γεμάτες μελανιές απο τα χτυπήματα του μικρού. Ε, δεν είμαστε και ζούγκλα... Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ναι, ζούγκλα είμαστε...

Κι εγώ αυτό λέω, υπομονή. Και τα δικά μου τα παιδιά τα βρίσκω γεμάτα μελανιές και δαγκωνιές όταν τα γδύνω, αφού σκοτώνονται μεταξύ τους σε κάθε ευκαιρία. Και έχω αρχίσει κι εγώ και φωνάζω -κι έχω και τον άντρα μου που μου λέει οτι σημασία έχει να έχει το σωστό τόνο η φωνή μου, όχι μεγάλη ένταση... Ναι, ρε μεγάλε, εσύ μια χαρά τα κατεφέρνεις που τα έχεις το μισό πρωί να βλέπουν τηλεόραση καρφωμένα στην οθόνη για να κάνεις ότι θες, εγω απ΄την άλλη το χαζοκούτι το έχω μόνο για έκτακτες ανάγκες. Αγοράκια, σε καταλαβαίνω απόλυτα και νομίζω καμιά εδω μέσα δεν σε παρεξηγεί.

Εγκυούλες με τα χάπια μου θυμίσατε τα δικά μου. Ολόκληρη εξίσωση για να τα πάρω με τη σωστή σειρά. Δεν θυμάμαι πια τη σειρά, θυμάμαι μόνο πως απ΄όλα αυτά (σίδηρο, χάπι για θυροειδή, ασβέστιο, μαγνήσιο, φολικό..) το ασβέστιο με αναγούλιαζε σε όποια μορφή κι αν το έπαιρνα, ακόμα και όταν το σκεφτόμουνα ή μιλούσα γι αυτό... :shock: Τι να πω; .. Άβυσσος το στομάχι της εγκύου :mrgreen:!! !

Κι εγώ έπαιρνα ένα σωρό συμπληρώματα και ήταν ολόκληρη εξίσωση να τα πάρω στη σωστή σειρά, αλλά δεν θυμάμαι τώρα. Πολλά μαγνήσια και σίδηρα, φολικό, το αηδιάστικό ασβέστιο που σχεδόν το ξέρναγα, για τους τελευταίους δυο μήνες έπαιρνα και για τις συσπάσεις χάπια. Και είχα και τις ενέσεις της θρομβοφιλίας. Κίρα, όλα συνηθίζονται, θα έρθει η ώρα που θα τα ξεχάσεις αυτά.

Σεμίν, και μένα ο μεγάλος έχει οξεία μαμακίαση μήνες τώρα, δεν ξεκολάει από πάνω μου με τίποτα. Για να κοιμηθεί πρέπει να κάθομαι δίπλα στην κούνια του και ή να του κρατάω χέρι-πόδι ή απλά να τον ακουμπάω πού και πού. Και όταν ξυπνάει στη μέση της νύχτας και είναι μόνος του αρχίζει να ουρλιάζει, οπότε τον παίρνω στο κρεβάτι, αγκαλίτσα και σχεδόν πάντα ξαναπέφτει αμέσως για ύπνο. Σχεδόν. Πάντως αυτό το κακό να θέλουν συνέχεια αγκαλιά... το ξέρω ότι είναι γλυκό και θα μας λείψει σε δυο χρόνια, αλλά δεν μπορείς να κάνεις καμία δουλειά στο σπίτι. Ασε που γίνεται ο κακος χαμός όταν θέλουν και τα δύο ταυτόχρονα, ποιο να πρωτοπάρεις;

Εγώ κλασικά, πρωινή όπως πάντα. Πρέπει να τοιμαστώ για τη δουλειά τώρα. Ο Αλεξ δεν το ήπιε όλο το γάλα του τώρα το πρωί και πριν λίγο που τον έντυνα έβγαλε αρκετό και έκανε τα καθαρά του ρούχα χάλια.. πολύ ξινίλα. Λέτε να κρύωσε;

Καλημέρες και αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Καλημέρα και από μένα!!

Καλή δουλειά να έχουμε με υπέροχες εκπλήξεις!!! θέλω να ελπίζω!!

Μας κάτσε να δεις πως θα πάει η μέρα!! Αυτό με την τηλεόραση συμφωνώ, εμένα τους την έμαθε η πεθερά μου όσο και να γκρίνιαζα και να το απαγόρευα. Μετά από ένα χρόνο σχεδόν αποφάσισε και ο σύζυξ να την κράξει!!!! :tongue::tongue:

δείτε αυτήν την προσφορά κόρες!!!

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/drossos-carpets-disney/12815503?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_314&a=1656

τζίνι εγώ ακόμα δεν έχω ξεκαθαρίσει το δικό μου στούκο, ο σύζυξ άσχετος. Πάντως νομίζω στον φιλικό διακανονισμό τα παίρνεις από τη δικιά σου ασφάλεια και μετά τα βρίσκουν μεταξύ τους. Τον ασφαλιστή σου πάρε καλύτερα.

Κιρα ούτε που θυμάμαι πως και πόσα έπαιρνα, σίγουρα ξέχναγα πολλά!! έχουμε πει μυαλό ντεν...:oops::oops:

Φρόοοοοοσω που είσαι;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερουδια και απο μένα.Για οσες γνωριζαν τελικα εκανα την εγχειρηση ολα καλα και ειμαι σημερα σπιτι μονη μου αφου τα μωρα πηγαν παιδικο!! Μονη μου...ποσο καιρο είχα να μεινω σπιτι μοναχουλα:P:p

καλημερα σε ολες....

ευτυχως η μικρη απυρετη εδω και 1,5 μερα και η διαρροια εχει ωρες να φανει....

μακαρι να μην κολλησει και ο μοκρος τωρα..

mpougos, δεν ξερω τι εγχειρηση εκανες...περαστικα σου σου ευχομαι!!!

taz,λυπαμαι τοσο για την απωλεια σου....:( ειναι δυσκολο...κουραγιο και πολλες πολλες αγκαλιες στα 4 παιδακια σου...

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ!

TAZ κοριτσακι μου δεν προλαβα να διαβασω όλες τις σελιδες,μην στεναχωριεσαι,εχεις διπλα σου 4 γλυκα παιδακια που με τις αγκαλιες στους θα σε βοηθησουν.Αρχηγος μας παραμενεις!!!

Gem, εννοείται πως είμαστε φοβερή παρέα!! Δεν χωρεί αμφιβολίας περί τούτου που λέγανε σε μια ταινία. Απλώς πέρασα κλειστή περίοδο μάλλον.

Για την κοπέλα όχι, βρε, δεν θα την έχω κάθε μέρα, για 2-3 φορές τη βδομάδα συζητάμε (ανάλογα με τη δουλειά που θα έχω από το γραφείο), για 5-6 ώρες. Το οικονομικό δεν το έχω συζητήσει ακόμα αλλά με το μον μαρί είπαμε κανένα 6άρι την ώρα. Λίγα είναι για αυτή τη δουλειά αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι! Ελπίζω να συμφωνήσει αυτή που συζητάω.

Καλέ δεν με πειράζει το κατούρημα με την πόρτα ανοιχτή (ούτε το ..άλλο – επιδειξίας κατά βάθος :D), ούτε οι πολλές αγκαλιές αρκεί να μπορώ. Απλώς με τα δίδυμα κάποιες στιγμές πρέπει να αφήνεις το ένα και να πιάνεις το άλλο. Κι εκεί γίνεται της κακομοίρας!!

Μας τώρα στο πρωινό τάισμα έζησα μια τέτοια δραματική στιγμή όπου τάιζα τη μία και η άλλη είχε έρθει ωσαν εγκαταλελειμμένο τέκνο στα σκαλιά της εκκλησίας και έσκουζε στα πόδια μου. Έκατσα στο πάτωμα τάιζα και χάιδευα κεφαλάκι… Τώρα παίζουν ήσυχα ..μαζί :shock: (είστε γουρλούδες τελικά :tongue:)! Εύχομαι να μην κρύωσε ο μικρούλης!

Τζίνι, εν κατέω αυτό που ρωτάς και δεν νομίζω να ξέρει ο χασμπαντ! Την τελευταία φορά τρακάρανε δύο, έπεσε ό ένας πάνω του πλήρωσε και περίμενε χρόοονια το δικαστήριο να αποφασίσει ποιος θα τον πληρώσει...

Μπουγος περαστικά και να είσαι πάντα γερή και δυνατή! Πω πω φαντάζομαι πώς θα σου φαίνεται το σπίτι άδειο.. ΗΡΕΜΊΑΑΑΑΑΑΑ!

Καλημέρα σε όλες!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Καλημερα!

μπουγκος περαστικά σας και σιδερένιοι!! μοναχουλα?? εξστασιάζομαι!!:tongue:

σεμιν εμενα δε μου φαινονται καθολου λιγα τα 6 ειδικα σε τεοιους χαλεπους καιρους, αλλά και λογω του οτι θα εισαι κ εσυ στο σπιτι..

Οντως αυτο ειναι το ασχημο με τα διδυμα, δεν ξερεις ποιο να πρωτοπαρεις...

Μας ελπιζω να μην κρυωσατε τελικά..

Ασχετο αλλά γτ οταν λεμε για μαμακιαση ολες λεμε για τα "μεγαλα"? Ειναι λετε οι "αθωοι γιγαντες?"

περιμενω τη μαμα να παω gym.

το βραδυ επειδη εκανε κρυο σκεφτηκα να τα παιρνω στο κρεββατι και να θηλαζω ξαπλωμενη. Ηταν τελεια γτ κοιμομουν κ ο μικρος θηλαζε οσο ηθελε!! Βεβαια πιαστηκε το χερι μου οπως το ειχα, κι επισης φοβαμαι μη συνηθισει στο κρεββατι μας, αλλα νιωθω αλλος ανθρωπος τωρα...πολύ πιο ξεκουραστη:rolleyes: Ο μεγαλος ολως περιεργως ξυπνησε (απ οτι θυμαμαι) μονο μια φορα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χαχαχα! Μόλις είδα Τζίνι με τι κοίμισες τα μωρά απόψε.

Εγώ τα κοίμισα με φανελάκι κοντομάνικο, πιτζάμα χοντρή μακρυμάνικη, υπνόσακο ΚΑΙ κουβέρτα... Και πάλι παγωμένα είναι ρε γμτ...

Και τώρα που είδα για ανοιχτές πόρτες τουαλέτας και μαμακίαση για δώστε μου τα φώτα σας λίγο. Ο μικρός μου έγινε αγαπούλας ξαφνικά. Με αρπάζει και με σφίγγει και μου χαιδεύει τα μαλλιά και κάνει "αααααα...."

Για να κοιμηθεί καθόμαστε και με κοιτάζει στα μάτια και με χαιδεύει... και αυτό μπορεί να διαρκέσει ώρες ολόκληρες. Σήμερα το παραδέχομαι, έκλεψα. Τον είχα αγκαλιά απο τις 8:30 μέχρι τις 11 και μετά τον πήγα στο κρεβάτι μου, τον ξάπλωσα δίπλα μου και αφού μου χάιδεψε τα μαλλιά σε πέντε λεπτά κοιμήθηκε...

Τον αγαπώ, τον λατρεύω αλλά δεν γίνεται όλη μέρα να είμαστε αυτοκολλητάκια!!!

τελικα το εχουν τα αγορια αυτο... και ο δικος μου τα ιδια. θελει χαδια, να του κραταω χερια ποδια. και με κοιταει κ χαμογελαει πονηρα. γλυκας ειναι. η μεγαλη τιποτα πιο χαλαρη. απλα νοιωθω τυψεις πολλες φορες οτι την παραμελω με τον αλλο το χαδιαρη. προσπαθω να ασχολουμαι σε αλλες φασεις μαζι της και να τη χαιδολογαω και ας μην το ζηταει..

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

σεμιν εμενα δε μου φαινονται καθολου λιγα τα 6 ειδικα σε τεοιους χαλεπους καιρους, αλλά και λογω του οτι θα εισαι κ εσυ στο σπιτι..

Οντως αυτο ειναι το ασχημο με τα διδυμα, δεν ξερεις ποιο να πρωτοπαρεις...

Μωρέ κι εμένα που θα τα δίνω καθόλου λίγα δεν μου φαίνονται. Αλλά από την άλλη μιλάμε για φύλαξη δύο μωρών... Και θέλω να είμαι σπίτι και να είμαι όσο το δυνατόν πιο ανεξάρτητη και αργότερα να βγαίνω και για καμιά δουλειά. Ίδωμεν!!

Αχ όλο το ξεχνάω!

Έχω κάποια κουτιά Αlmiron 1 (για μέχρι 6 μηνών). Μας τα είχε δώσει παιδίατρος γυναίκα συναδέλφου του άντρα μου και μας περίσσεψαν.. καθότι μεγαλώσαμε!! Αν κάποια χρησιμοποιεί αυτό το γάλα και τα θέλει, ας μου στείλει πμ. Λήγουν 6/2013.

Jasmin περαστικά!!!

Για την προσκόλληση που λέτε κι τα δικά μου το παθαίνουν άλλες φορές πιο έντονα άλλες πιό χαλαρά. Όταν όμως θέλουν και οι δύο αγκαλιά αλλά δεν θέλουν και μαζί να τους πάρω, γίνεται ο χαμός. Αλλά έχουμε και το άλλο.... "Μαμα΄νερό, όχι.... μαζί...."Δηλαδή να του βάλω νερό, να τον σηκώσω στα χέρια και να του δώσω να πιεί. Το άλλο... ο μικρός θέλει να τον πάρω αγκαλιά για να πιεί το γάλα και να τον ταίζω σαν μωρό... μου λέει..." να κάνουμε νινί μου να πιώ γάλα...".

Να πω και κάτι να γελάσετε τώρα που το θυμήθηκα. Στην γιορτή του Κοσμά είχα κάνει τρουφάκια και ένα κέικ με επικάλυψη σοκολάτας. Όλη την ώρα ερχόταν το μικρό να ζητάει γλυκό. Κάποια στιγμή του λέω.. όχι άλλο γλυκό για σήμερα, έφαγες πολλά. Φεύγει... Έρχεται μετά από λίγο μου λέει..νερό... Του βάζω, πάει να το αρπάξει... του λέω... πες σε παρακαλώ (να μάθει και τρόπους σιγά σιγά)... Μου το λέει. Πίνει, ξαναφεύγει. Μετά από λίγη ώρα έρχεται... "μαμάάά... να σου πω σε παρακαλώ να μου δώσεις γλυκό???" Χαχαχα έλιωσα μιλάμε...

RKdwp3.png

Αχ όλο το ξεχνάω!

Έχω κάποια κουτιά Αlmiron 1 (για μέχρι 6 μηνών). Μας τα είχε δώσει παιδίατρος γυναίκα συναδέλφου του άντρα μου και μας περίσσεψαν.. καθότι μεγαλώσαμε!! Αν κάποια χρησιμοποιεί αυτό το γάλα και τα θέλει, ας μου στείλει πμ. Λήγουν 6/2013.

Jasmin περαστικά!!!

Ευχαριστούμε !!! :P:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...