Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ταζούλα πολύ λυπάμαι! Από το μήνυμα σου όταν το είχες ανακοινώσει είχε φανεί πόσο το ήθελες.. Εσείς να είστε καλά πάντως και μπορείτε να το ξαναπροσπαθήσετε!

Εγκυούλες με τα χάπια μου θυμίσατε τα δικά μου. Ολόκληρη εξίσωση για να τα πάρω με τη σωστή σειρά. Δεν θυμάμαι πια τη σειρά, θυμάμαι μόνο πως απ΄όλα αυτά (σίδηρο, χάπι για θυροειδή, ασβέστιο, μαγνήσιο, φολικό..) το ασβέστιο με αναγούλιαζε σε όποια μορφή κι αν το έπαιρνα, ακόμα και όταν το σκεφτόμουνα ή μιλούσα γι αυτό... :shock: Τι να πω; .. Άβυσσος το στομάχι της εγκύου :mrgreen:!! Υπομονη!

Πολλά φιλάκια και καληνύχτα σε όλες!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Πάλι μέρες να μπω και προσπαθώ να δω τι έχασα...

Τα μικρα είναι άρρωστα γμτ μπουκωμα και βήχα, κυρίως ο bill και ετοιμαζω τα μαντζουνια για πριν τον υπνο! Φοβάμαι μην μου το γυρίσει σε βρογχητιδα κ πιάσουμε πάλι τους νεφελοποιητες! Ξενυχτησαμε το βράδυ κ έχω έναν τρελό πονοκέφαλο!

Καλωσορίζω και τα νέα μελη μας!!

Agorakia μας ελειψες!!!!

Taz πολυ στεναχωρηθηκα για το μωρακι σου! Δείξε δύναμη για τα αλλα σου παιδάκια και ο Θεός δεν θα το αφήσει έτσι, θα σας στείλει κι άλλο μωρακι!

Να πω και χρόνια πολλα στις και στους εορτάζοντες!!!

Nunu ωραία φαίνεται η συνταγη αν και για τους ξηρούς καρπούς κι εγω τους φοβάμαι προς το παρών οπότε δεν θα βάλω!

RKdwp3.png

καλησπερα κοριτσια!

δεν εχω διαβασει τα νεα σας,σημερα δεν ειμαι στα καλα μου..απο Αγιο δεν εχασα το αγορακι μου.Και ηταν δικη μου απροσεξια:cry:

ειχα ξεχασει ενα πορτακι ανοιχτο και ξαφνικα ακουω τον αντρα μου να φωναζει εντρομος,τρεχω και τι να δω...το παιδι ηταν ξαπλωμενο και ειχε βγαλει το κεφαλακι του και κοιτουσε κατω σε ενα ανοιγμα με κενο υψους 3,5 μετρων.

μεχρι να φτασω και να τον πιασω απο το ποδι (φοβηθηκα και μην τον τρομαξω και κανει καμια αποτομη κινηση και πεσει) πηγα στον αλλο κοσμο και ηρθα.

ετρεμα σαν το ψαρι,τετοιο πραγμα ουτε στον εχθρο μου.

τρελαθηκα λεμε..

Παναγία μου!!! Η τρίχα μου σηκώθηκε... Άγιο είχατε!!! Και μόνο που το σκέφτομαι τρελαινομαι!!! Ευτυχώς όλα καλα!!

RKdwp3.png

Σας αγαπώ και μου λείψατε φρικτά, σας το είπα;;;;;;

Επιστρέψαμε ψιλο-οριστικά στις 20κάτι Οκτώβρη (κάναμε μπάνιο μέχρι και τότε), αλλά εξακολουθούμε να φεύγουμε τα σκ!

Περνάμε δύσκολες στιγμές... Αλλά παλεύουμε. Τα αγόρια έχεουν δυσκολέψει πάρα πολύ, εγώ δεν την παλεύω ξάφνου στο σπίτι, νοικοκυρούλα χαρωπή, έχω τρομερές εκρήξεις και ξεσπάσματα και για ένα διάστημα έπεσε και πολύ ξύλο στα μπούτια και κάποιες σφαλιάρες. Πείτε ό,τι θέλετε, δεν τα καταφέρνω να συγκρατηθώ, φεύγει το χέρι μόνο του... Ειδικά ο μικρός, είναι πλέον ένα παιδί, που δεν αναγνωρίζω... Ανυπόμονος και επίμονος σε βαθμό εξοργιστικό. Και κλάμα. Κλάμα, ουρλιαχτά, τσιρίδες, επιμονή. Για ώρα. Μέχρι να γίνει ό,τι παράλογο του ήρθε στο μυαλό. Π.χ. μας προσπέρασε μια μπουλντόζα στην Κερατέα (και έστριψε). Μέχρι την Αθήνα μίρλα και μία μόνο λέξη "μπουντόϊα, μαμά μπουντόϊα". Αλλά μέχρι την Αθήνα... Και όλα σε αυτά το μοτίβο. Πέρασε ο παλιατζής και έφυγε;;;;;;;;;;;;;;; Τραγωδία. Θέλει να κλείσω το τηλέφωνο μόλις το απαντήσω. Με κλάματα. Να σηκωθώ από τον καναπέ, αν έχει τολμήσει καμιά φίλη και έχει έρθει και μιλάμε... Να κλείσω τον υπολογιστή...

Τι να πω. Είμαι στα όριά μου, κοριτσίνιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

Α! Και ξύλο και καυγάδες μεταξύ τους όόόόόλη την ημέρα! Τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ κοριτσάκι μου πως σε καταλαβαίνω... Υπομονή κι γω το ίδιο λέω στον εαυτό μου και όλοι οι υπόλοιποι που με βλέπουν να παλεύω επίσης!!

Να φανταστείς ότι πλέον φοβάμαι να τους αφήνω να παίζουν χωρις επίβλεψη.. Τις προάλλες ο ένας έβαλε κατω τον άλλο σε δευτερόλεπτο και του έσφιγγε τον λαιμό σαν να τον επνιγε.. Για πλάκα προφανώς αλλα του αλλουνου του πετάχτηκαν οι φλέβες! Ευτυχώς τον πρόλαβα.. Μιλάμε είχα τρελαθεί...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

ταζ κριμα μωρε...μη σε παιρνει απο κατω ομως, θα δεις που αφου τι θελετε θα ερθει. Ηταν γραφτο να μην κατσει τωρα...ισως κουραζοσουν και πολύ...

κιρα εγω επαιρνα πρωι πρωι πριν σηκωθω το σιδηρο (το πρωινο μου ειχε γαλα αρα ασβεστιο και δεν ηθελα να το παιρνω καπακι, το μεσημερι ασβεστιο μετα το φαγητο και κατα τις 7 πάλι σιδηρο. Οταν μου εδωσε μαγνησιο μου εκοψε το ασβεστιο. Νομιζω το τελευταιο προκαλει συσπάσεις:rolleyes:

αγορακια θα ηθελα μια περιγραφη!! Ομως εσενα ειναι μεγαλα πια...εγω ηλπιζα οτι 2 χρονων θα ηταν καλυτερα τα πραγματα ...μη μου πεις οχι πλιζ!!!

ανθη πλεον δικαιολογω πάαααααρα πολλά στους γονεις... αλλά ειναι αυτο που λενε οτι αν δεν το περασεις ο ιδιος δεν το καταλαβαινεις.

Τσακώνωνται ε? Βαι βάι βαι!

σεμιν νομιζω ειναι και στον χαρακτηρα του παιδιου η μαμακιαση κ δεν ξερω τι μπορεις να κανεις. κ εγω νομιζω ο μεγαλος θα ειναι ετσι...δειχνει πιο μπεμπης να το πω, πιο συναισθηματικος, βλεπω πως σε κοιταζει, πως αντιδρα.. Ο μικρος ειναι τελειως ταλιμπαν, οπου του κανουν παιχνιδια πάει και χαιρεται...:rolleyes: Θα μου πεις αλλάζουν τα παιδακια...ισως νιωθει ανασφάλεια σ αυτη τη φαση και θελει να σε βλεπει κ δεν ειναι καλο να της το στερησεις αυτο. Καμια φορα σκεφτομαι σε λιγο καιρο δε θα θελουν να μας αγκαλιαζουν για να μην πω να μας βλέπουν (ειδικά τα αγορια) οπότε ας τους χαρουμε τωρα...ε και τοτε καταλαβαινεις...τους παιζω και τους ζουμπάω χωρις έλεος!!:tongue:

Να μπαινεις να ξεχνιέσαι! Ειμαστε ωραια παρέα, μην το παινευτούμε:tongue:

Την κοπελα θα την παιρνεις καθε μερα? ποσο λες να σου κοστίσει?

τζαζιμιν περαστικά σας! Τι ματζουνια? για βηχαλακι?

αυτα! Λεω να τη πεσω... ή να κανω καμια δουλεια...Τι κακο κ αυτο, να μην προλαβαινεις τπτ μες στη μερα. Μπα, θα την πεσω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τζάζι θα έρθεις κ εσύ να γίνουμε πολλές???

Περαστικά σας με τα μπουκώματα!

Εγώ ένα ασβέστιο έπερνα κ ένα φεροφολικ. Αυτά κ τέλος σε όλες τις εγκυμοσύνες.

Τζεμ έχει κ εκεί ψόφο???

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Αν και έχω να πω χιλιάδες πράγματα, δεν τολμώ να ξεκινήσω, διότι ξέρω ότι θα μας πάρει το πρωί και σέρνομαι......

Μπήκα μόνο να καληνυχτίσω και να τονίσω ότι αμέσως ένιωσα κάπως καλύτερα, με το που ξαναβρήκα την παρέα :) :) :)

Χαίρομαι που με (ξανα)καλωσορίσατε με τόση αγάπη.

Ευχαριστώ :)

Όνειρα γλυκά...

Χρωστάω περιγραφή καθημερινής μετακίνησης (με τα πόδια) στη θάλασσα (μόνη) με τα παιδιά :)

Θα αναμένω καρτερικά την περιγραφή!

Μή τάζεις σε παιδί κ σε τρελό δε λέει???

Μου το έταξες δηλ.!

υγ: παιδί στο άνθος της ηλικίας μου είμαι!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Σεμ υπομονή, μεγαλώνοντας λίγο ακόμα... κ θα της περάσει κάποια στιγμή.

Έχω ρίξει εγώ κατούρημα (όχι το άλλο δεν θα το πώ:oops:) με την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή!

Ουυυυυυυυκ ολίγες φορές.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Σεμ υπομονή, μεγαλώνοντας λίγο ακόμα... κ θα της περάσει κάποια στιγμή.

Έχω ρίξει εγώ κατούρημα (όχι το άλλο δεν θα το πώ:oops:) με την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή!

Ουυυυυυυυκ ολίγες φορές.

Γιατι υπάρχει κι αλλος τροπος να πάμε πλεον?????????????????????

Τζεμ έχει κ εκεί ψόφο???

Τωρα το βραδυ καταλαβα οτι εχει κρυο. Μη νομιζεις εχω πάθει κι ενα σοκ απο τοτε που γεννησα και ζεσταινομαι γενικως...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Με πήραν από ρενώ κ είναι έτοιμο το αμάξι.

Οπότε έχω ερώτηση να θέσω σε εσάς κ στους χασμπάνους σας, διότι το δικό μου καμάρι δεν κατέχει από φιλικό διακανονισμό στα τρακαρίσματά του.

Το ποσό τελικά είναι 4890.

Μου είπε (ο αρχιμάστορης) να πάω να πάρω το τιμολόγιο/ στο όνομα μου φυσικά (λογικά δεν θα πάω αύριο αν δεν ξεκαθαρίσω το τοπίο).

ΠΟυ σημαίνει άπαξ κ βάλω τζίφρα, πίσω δεν γυρνώ.

Κ ερωτώ εγώ αυτόν, εσάς κ τους χασμπάνους σας ξαναλέω:

Με δική μου εξουσιοδότηση σε αυτούς δεν ξεμπερδέυουμε πιό έυκολα?

ΝΙέντε λέει γιατί είναι αρκετά μεγάλο το ποσό κ είναι μπέρδεμα. δεν θα σου πάρω το δανεικό αμάξι άμεσα λέει, αλλά δεν μπορώ να στο αφήσω κ ένα μήνα.

Μιλώ στο τφ με νικ κ λέει δεν κατέχει κ να πάρω αύριο τον χασφαλιστή κ να ρωτήξω κλπο κ αυτός θα πρέπει να σπρώξει το θέμα.

κ τελική ερώτηση: από τη δική μου ασφαλιστική, ή από του μαλαπέρδα που με τράκαρε θα πάρω τα χρήματα? Γιατί ο μαστορης είπε από τη δική μου.

Κ πιθανολογώ πως ή είναι κάτι που αφορά το φιλικό διακανονισμό,

ή μπερδέυτηκε. (αν κ το οκ για τις εργασίες στο αμάξι μου το έδινε πραγματογνώμονας από την δική μου ασφαλιστιλή λόγω φιλικού κλπο)

Σας ζάλισα, αλλά για ρωτήστε να ξέρω που παν τα τέσσερα περίπου γμτ.

Λαέρτα η μάδα δεν απαντά!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γιατι υπάρχει κι αλλος τροπος να πάμε πλεον?????????????????????

Τωρα το βραδυ καταλαβα οτι εχει κρυο. Μη νομιζεις εχω πάθει κι ενα σοκ απο τοτε που γεννησα και ζεσταινομαι γενικως...

Κ εγώ μετά τα δίδυμα, δε νιώθω τόσο κρύο όπως παλιά.

Χοντροπέτσιασα κιόλας, αλλά όχι τόσο όσο να πώ οτι φταίει αυτό.

Θυμάμα σκηνικό, με τα δίδυμα φρέσκα κ για να μην πνίξω τον νικ, βγήκα έξω μπαλκόνι με τον τρελό ψόφο κ δεν χαμπάρααζα γρί!

Σήμερα τα κοίμησα με αμάνικο φορμάκι κ υπνόσακο με ποδάρια κλειστά.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κ εγώ μετά τα δίδυμα, δε νιώθω τόσο κρύο όπως παλιά.

Χοντροπέτσιασα κιόλας, αλλά όχι τόσο όσο να πώ οτι φταίει αυτό.

Θυμάμα σκηνικό, με τα δίδυμα φρέσκα κ για να μην πνίξω τον νικ, βγήκα έξω μπαλκόνι με τον τρελό ψόφο κ δεν χαμπάρααζα γρί!

Σήμερα τα κοίμησα με αμάνικο φορμάκι κ υπνόσακο με ποδάρια κλειστά.

Μπορει και να ειναι επειδη τρεχουνε ολημερίς!

Ο δικος μου ο χασμπανος πηγε για υπνο, οπότε θα ρωτησω αυριο. Αν και χλωμο να ξερει τετοια διαδικαστικα...

Κουτουλαω, καληνυχτιζω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...