Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ένα γειά πριν πάρω τους δρόμους!!

Νάκι αν έρθεις ορίζεται συνάντηση!!! Μακάρι!!!

δε σας είπα με τα μαγειρέματα!! χτες έφτιαξα μπάρες με βρώμη, πρέπει να είναι συνταγή του Παρλιάρου και πέτυχε!!

300g βρώμη

150g καστανή ζάχαρη

200g λιωμένο βούτυρο

100g σπασμένο φουντούκι

100g μέλι

1 κουταλιά κανέλα

4 μπανάνες λιωμένες

ανακάτεμα καλό και στρώσιμο σε ταψάκι (εγώ έφτιαξα τις μισές μεζούρες) και ψήσιμο ατους 170 για 25 λεπτά!! Σούπερ παιδιά, έβαλα και λιγότερο βούτυρο και ζάχαρη και έβαλα περισσότερο μέλι. Η επόμενη δοκιμή θα γίνει με ελαιόλαδο!

Εγγυημένα αποτελέσματα έφαγε και το περίεργο μου μωρό, το μεγάλο!!!!!

α και βρήκα και κεικ συνταγή με αλεύρι ολικής και μαύρη σοκολάτα αλλά δεν την έχω μαζί τη συνταγή θα τη φτιάξω το σ.κ και θα σας πω αποτελέσματα.

Laerta η σοκολάτα με μέτρο κάνει καλό στο μυαλό!! έχει τα ωφέλιμα λιπαρά, χωρίς όμως προσμίξεις ε;

ξέχασα και 1 κουταλάκι baking!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

α!δεν σας ειπα χθες τους κουρεψαμε μοϊκανα και τους 2 μονο που στον ενα τα αφησαμε και λιγο πιο μακρυα πισω.Τελειοι ειναι!!

ΩΩΩΩΩΩ, θέλουμε φωτόόόόόόό!!!!

Νουνού, τέλεια ακούγεται η συνταγή, μόνο που δεν τους έχω δώσει ξηρούς καρπούς ακόμα. Ρε συ, πότε προλαβαίνεις και να φτιάχνεις γλυκά?? Ενα μαγείρεμα κάνω όλη μέρα και τα μωρά κάνουν απίστευτες σκανταλιές και καθαρίζω όλη μέρα!!!

120247mcv711uxx1.gif

μα φυσικα νουνου!!!γιάυτο το ειπα!!

επειδη ομως θα ειναι 17 μην πουμε για κεντρο(βασικα εγω ψιλοξερω μονο νοτια) και επειδη ειμαι και γρια γυναικα και θα πρεπει να προλαβω και το πλοιο την επομένη αν γινεται να πουμε για λιγο νωριτερα.

πολλα ζηταω ε?

σοκολατα εδωσα λιγη(βασικα την βουτηξαν),ο μεγαλος εφαγε το 1/4 απο το σοκολατακι μετα βαρεθηκε να μασαει και ο μικρος λιγοτερο.Τελικα ο μικρος δεν ειναι πολυ του γλυκου.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Χαιρετω σας κοριτσια!

Μπαινω και σας διαβαζω αλλά ολο δεν προλαβαινω να σχολιάζω. Σημερα δεν πηγα γυμν παλι γτ πολύ απλά ηθελα να κανω ενα μπανιο σαν ανθρωπος, να διαβασω, να παραγγειλω κρεμες κτλ κτλ... Ειχα και μαγειρεμα κ εκανα και μπισκοτα βρωμης (μιας και λετε για συνταγες) πολύ ωραια αλλά εχουν 1 φλιτζανι ζαχαρη και αλευρι...αν θετε βαζω συνταγη...

Σχολιαζω οτι θυμαμαι...και γρηγορα γτ νιαρ νιαρ νιαρ..

νακι φανταζομαι τρομαρα που θα πηρες...ειναι αυτο που λενε πάει η ψυχη κι ερχεται! Τελος καλο ομως ολα καλά, τωρα θα εισαι πιο υποψιασμένη.

Αντε θα βρεθειτε και με τα κοριτσια! Μακαρι να μπορουσα κι εγω!

Μεγεια και το μαλλι! Φανταζομαι θα ειναι σαν αντράκια!

κριστι κι εγω γεννησα σε νοσοκομειο κ εμεινα πολύ ευχαριστημενη. Και ο γιατρος μου δεν ειχε "ταριφα" δινεις οτι και αν εχεις ευχαριστηση που λενε!

αγορακια υπομονη! Η γκρινια νομιζω θελει αδιαφορια...τωρα πως το καταφερνεις αυτο ειναι αλλο θεμα! Εγω νομιζω θα εκπαιδευτω πολύ σ αυτο το θεμα...θα γινω γαιδούρα!!

λαβ ετσι απυρετοι να είστε!

λαερτα μπορεις και καθαριζεις με τα παιδια? εγω μονο αν κοιμουνται ή μεω στη μαμα να τα κρατησει λιγο πχ να κανω τα μπανια...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσια γεια και πάλι! πολυ οραια παρεα εισαστε,διαβαζω τους διαλογους σας και μου ανεβαινει η διαθεση!

σε λιγο καιρο αν ολα πανε καλα,θα λεω κι εγω τα ..κατορθωματα των ζουζουνιων μου!:)

Η σημερινη μου ερωτηση( πρωτα να πω οτι με καλυψατε πληρως στο θεμα των κιλων που ειχα ρωτησει τις προηγουμενες μερες)αφορα στις..βιταμινες! ποσες πινατε στην εγκυμοσυνη σας με διδυμα;

εγω πινω ..8 χαπακια την ημερα!!(2 σιδηρο με φυλλικο μαζι,2 ασβεστιο,3 μαγνησιο,και 1 του θυρεοειδη).

Και με ποια σειρα τις παιρνετε,οσες παιρνετε,για να μην επηρρεαζει η μια την απορροφηση της αλλης;(πχ,ξερω οτι ο σιδηρος με το ασβεστιο δεν κανει μαζι)

Διαφημίσεις

Γεια σαας!

Πέρασα μία φάση κλεισούρας και δεν είχα όρεξη να σταυρώσω δυο κουβέντες. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί. Κουράστηκα πολύ και από τη δουλειά που έκανα στο σπίτι. Τώρα έχει διάλειμμα. Πάντως σας διαβάζω πάντα!

Καλώσήρθατε οι καινούριες! Με το καλό τα μπεμπέκια σας!!

Νάκι αγχωτικότατο αυτό που περιέγραψες! Ευτυχώς όλα καλά! Με γεια το κούρεμα!

Αγοράκια δεν νομίζω να σε κατακρίνει καμία τουλάχιστον εδωπέρα. Τα δίδυμα είναι πολύ ζόρικη φάση και τεστάρουν τα όρια μας κάθε μέρα. Δεν έχεις καμία βοήθεια για να χαλαρώνεις πού και πού; Γιατί αυτό που περιέγραψες μου κάνει και λίγο δική σου ψυχική εξάντληση. Κουράγιοοοο!!!!

Αχ δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω!

Εμείς όσο πάμε και αγριεύουμε! Αλωνίζουν μπουσουλώντας όλο το σπίτι. Κλήθηκε επειγόντως μαραγκός για να κλείσουμε κάτι σκαλάκια από κουζίνα προς σαλόνι καθότι ειδικά η μικρή πολύ τα ζαχαρώνει.

Η μεγάλη έχει πάθει τρελή μαμακίτιδα ή προσκόλληση ή δεν ξέρω πώς το λένε!! Δεν γκρινιάζει μόνο αν φύγω από το δωμάτιο αλλά και αν απομακρυνθώ στα τρία μέτρα για να βάλω καφέ. Σε σημείο που με βλέπει και με ακούει, γιατί πάντα της μιλάω.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Ό,τι έχω διαβάσει για το θέμα το κάνω αλλά δεν βλέπω να πιάνει. Για να πάω τουαλέτα την παίρνω μαζί και την ακουμπάω στο χαλάκι έξω από το μπάνιο..και παίζουμε κουκουτσα με την πόρτα :oops:. Αν τα κάνει η αδερφή της σε φάση που είναι ξύπνια και πρέπει να την αφήσω μόνη της στην κούνια για να πλύνω την άλλη, μας ακούει όοολη η γειτονιά. Της μιλάω, της τραγουδάω (το μπάνιο είναι κοντά στο παιδικό) τίποτα... Επίσης μεγάλο άγχος για κάποια ξένα πρόσωπα. Τον φίλο της αδερφής μου τον έχει καταρρακώσει (θα γίνει και μπαμπάς ο άνθρωπός και το φέρει βαρέως). Με το που τον δει κλάαααμα.. Τον παππού της το ίδιο. Μόνο με τις γιαγιάδες είναι εντάξει και την αδερφή μου. Ουφ!

Η άλλη εντωμεταξύ καμία σχέση! Εντελώς κουλ, δεν μασάει πουθενα, δεν τη νοιάζει τίποτα! Λες και τα μεγαλώνει άλλος!!

Σκέφτομαι ότι πρέπει να συνηθίσει να βλέπει πιο πολλούς άνθρώπους. Μάλλον στα μέσα του μήνα θα αρχίσει να έρχεται μια κοπέλα για να μπορώ να κάνω κάποιες δουλειές. Ελπίζω πολύ σε αυτό. Και για να συνηθίσει με έναν άνθρωπο ακόμα!

Τες πα σας έπρηξα! Πάσα συμβουλή σχετικά με την προσκόλλησ δεκτή..

Και φεύγω γιατί ξύπνησε και με είδε στο λαπ τοπ... άλλη τραγωδία αυτή!

Φιλάκια σε όοολες!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Κοριτσια γεια και πάλι! πολυ οραια παρεα εισαστε,διαβαζω τους διαλογους σας και μου ανεβαινει η διαθεση!

σε λιγο καιρο αν ολα πανε καλα,θα λεω κι εγω τα ..κατορθωματα των ζουζουνιων μου!:)

Η σημερινη μου ερωτηση( πρωτα να πω οτι με καλυψατε πληρως στο θεμα των κιλων που ειχα ρωτησει τις προηγουμενες μερες)αφορα στις..βιταμινες! ποσες πινατε στην εγκυμοσυνη σας με διδυμα;

εγω πινω ..8 χαπακια την ημερα!!(2 σιδηρο με φυλλικο μαζι,2 ασβεστιο,3 μαγνησιο,και 1 του θυρεοειδη).

Και με ποια σειρα τις παιρνετε,οσες παιρνετε,για να μην επηρρεαζει η μια την απορροφηση της αλλης;(πχ,ξερω οτι ο σιδηρος με το ασβεστιο δεν κανει μαζι)

αστα...πικρα!!!!να σου πω πως τα παιρνω εγω:

6 βαζω ξυπνητηρι και παιρνω το πρωτο μαγνησιο...κατα τις 9-10 που ξυπναω παιρνω του θυροειδη μετα απο μιση ωρα πινω γαλα οποτε κατα τις 12-1 στιβω μια πορτοκαλαδα και παιρνω το σιδηρο με το φυλικο 3 μαζι με το φαγητο παιρνω το 2ο μαγνησιο μαζι με πολυβιταμινη εγκυμοσυνης που παιρνω κατα τις 6 παιρνω το σιδηρο στις 9 το 3ο μαγνησιο και 12 παιρνω το ασβεστιο μαζι με ενα ποτηρι γαλα!!!!αν μου δωσει ακομα ενα παει δεν υπαρχει κενο για να το παρω:shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Αγάπες, πήρε το μάτι μου ότι μιλάτε για απογευματινό... Πωπω... Εγώ το έχω ψιλοεγκαταλείψει. Εκείνη την ώρα προσπαθώ να καταλάβω ποιά είμαι και πού πάω.

Τα παιδιά τρώνε λίγο από το πιάτο του καλού μου, που τρώει το μεσημεριανό του (μόλις έχει επιστρέψει), ή κανένα φρούτο. Στην εξοχή μου το κόψανε. Αν δουν γλυκό, πέφτουν επάνω. Αλλά τους αναχαιτίζω. Σταθερά, φτιάχνω κέικ, πάστα φλώρα και άλλα, αλλά πρόσεξα ότι δεν είναι μύθος αυτό που λένε στις ταινίες, να μην τρώνε δηλαδή πολύ γλυκό το απόγευμα. Αφηνιάζουν.

Έτσι τρώνε ό,τι τύχει. Παλιά με απασχολούσε από το πρωί τι θα φάνε το απόγευμα. Τώρα όχι πια, σκέφτομαι πώς θα τα καταφέρω.........

Είναι 13 κιλά έκαστος.

Υ.Γ.1 Joy μου θα σου απαντήσω με π.μ.! Μου έδωσες κουράγιο πάντως!

Υ.Γ.2 Πάμε να φάμε ψαρόσουπα (εγώ και ο καλός μου) και να πάμε σούπερ μάρκετ (όλοι μαζί).

Υ.Γ.3 Φιλάκια

rPPrp3.png

κοριτσια δυστηχωσ το μωρακι μασ παλινδρομησε :(

:(:(

tazu δε ξέρω τι να σου πω να νιώσεις λίγο καλύτερα μάλλον το πολύ κοινότυπο έχεις άλλα 4 να χαίρεσαι! Μη σε πάρει από κάτω ε?! Ψηλά το κεφάλι!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Μπήκα και δεν ξέρω τί να σχολιάσω!!!

Πρώτη φορά που μπαίνω στο καφέ και νταουνιάζομαι !:confused:

Κι όχι τπτ άλλο έλεγα να μπω με αέρα χαβαλέ..μα δεν..

άντε τυχερούλες τη γλυτώσατε!

Ξαναβγαίνω

Φιλάκια πολλά πολλά

σπέσιαλ φιλούρες στην Αγοράκια

και στη Ταζ !

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

καλησπερα..

κ εγω για μια χαλαρη χαιρετουρα μπηκα, αλλα ..

ταζ λυπαμαι πολυ..ελπιζω να ειστε ξανα τυχεροι εφοσον το επιθυμειτε. μεχρι τοτε, εχετε τα υπεροχα 4παιδακια σας..

αγορακια πολυ χαρηκα που εμφανιστηκες!

καλα, για τα νευρα κτλ..μη το παιρνεις τοσο βαρια, ολες εχουμε συμπεριφερθει με τροπο που δε θα θελαμε...

προσπαθουμε να κανουμε το καλυτερο, αναλογα μ αυτα που ξερουμε ,αλλα και που αντεχουμε..

μην εξαφανιστεις, μας ελειψες!

νουνου θα κανω τη συνταγη σου σιγουρα!!!

νακι σοκ...

παπια ωραια η μουσικη αφιερωση!!

φιλια σε ολες, δε θυμαμαι δυστυχως τωρα τι αλλο ηθελα να πω...καληνυχτιζω ομορφες

33E7p2.png

Αν και έχω να πω χιλιάδες πράγματα, δεν τολμώ να ξεκινήσω, διότι ξέρω ότι θα μας πάρει το πρωί και σέρνομαι......

Μπήκα μόνο να καληνυχτίσω και να τονίσω ότι αμέσως ένιωσα κάπως καλύτερα, με το που ξαναβρήκα την παρέα :) :) :)

Χαίρομαι που με (ξανα)καλωσορίσατε με τόση αγάπη.

Ευχαριστώ :)

Όνειρα γλυκά...

Χρωστάω περιγραφή καθημερινής μετακίνησης (με τα πόδια) στη θάλασσα (μόνη) με τα παιδιά :)

rPPrp3.png

Κίρα δεν έπαιρνα τίποτα απολύτως στην εγκυμοσύνη. Μόνο λίγο σίδηρο προς το τέλος, τίποτε άλλο. Με το καλό να μας λες και τα δικά σου!

κοριτσια δυστηχωσ το μωρακι μασ παλινδρομησε :(

Ταζ λυπάμαι πολύ... Σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια περισσεύουν....

Νάκι μεγάλο σοκ με το ασανσέρ... Φεύγουν τα άτιμα τόσο γρήγορα που δεν τα προλαβαίνεις. Σήμερα ο μεγάλος έσπασε μια κούπα γεμάτη με βραστό τσάι σχεδόν δίπλα απο το κεφάλι του μικρού. Είμαστε τυχεροί που δεν τον πήραν τα σκάγια...

Δεν θυμάμαι ποιό κορίτσι με ρώτησε για συνταγή του κέικ. Δεν κάνω τίποτα ιδιαίτερο, την παλιά καλή κλασική συνταγή μόνο που βάζω ελάχιστη ή καθόλου ζάχαρη. Καμία φορά αν έχω κέφια βάζω καστανή. Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι η μαμά που προσέχει τρομερά τι τρώνε τα παιδιά της και αν είναι εντελώς υγιεινά, είμαι τυχερή γιατί δεν αγαπούν ιδιαίτερα τα γλυκά. Πρώτη φορά είδα παιδιά να τους δίνεις σοκολατάκι και να το φτύνουν!!! Πραγματικά σοκαρίστηκα! Εγώ δεν θα το έφτυνα ΠΟΤΕ!:shock:

Τζίνι δεν σου φτάνανε όλα τα άλλα, θα χτυπάς και νυχτέρια στο νοσοκομείο τώρα; Τα κάνω όλα και συμφέρω!!!!

Αγοράκια θα σου πω αυτό που λέω και στον εαυτό μου. ΥΠΟΜΟΝΗ. Η απο πάνω μου έχει και αυτή δύο αγοράκια, το ένα τριών περίπου χρόνων και το άλλο ενάμιση. Όλη την μέρα φωνάζει σαν υστερική, κοντεύει να πάθει απο τα νεύρα της. Στην αρχή την παρεξηγούσα αλλά τώρα την καταλαβαίνω απόλυτα. Και ντρέπομαι που το λέω αλλά πολλές φορές φωνάζω και εγώ. Με τρελαίνει που χτυπιούνται μεταξύ τους δεν το αντέχω... Σήμερα τους έγδυσα για μπάνιο και ο μικρός είναι γεμάτος σημάδια απο τα δόντια του μεγάλου και ο μεγάλος γεμάτες μελανιές απο τα χτυπήματα του μικρού. Ε, δεν είμαστε και ζούγκλα... Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ναι, ζούγκλα είμαστε...

Δεν θυμάμαι να σχολιάσω τίποτε άλλο... Καληνύχτα σε όλες...

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...