Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοριτσάρα μα το θεό μου έχεις λείψει.

Εύχομαι να σου πάνε καλύτερα!

Το αυτό εύχομαι κι εγώ...

Μα θα πάνε;;;;;;;;;;;;;;;;

Τώρα θα δω κάτι αισιόδοξο, στον σκάι, την ιστορία με το κόστα κονκόρντια... Και θα καθιερώσω να μπαίνω τακτικά, να σας πω και τις καλοκαιρινές περιπέτειές μας!

Υ.Γ. Είμαστε και άρρωστοι, εγώ πλας έρπη στη μύτη από το πολύ φύσα φύσα.....

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμένα έτσι κάνουν, φωνάζουν! Βέβαια ενώ είμαστε στα ίδια κιλά με εσάς, δεν αγχώνομαι καθόλου! Δίνω συνήθως γιαούρτι, εδώ και μερικές ημέρες βάζω και τριμμένο μπισκότο μέσα, φτιάχνω τις κρέμες φρεζυλάκ, αλλά τώρα τελευταία τις έχουν ξεπεράσει, δίνω και λίγη γραβιέρα, κάνα παξιμάδι, λίγο κουλούρι. Καμιά φορά φτιάχνω ομελέτα, βράζω μακαρόνια με παρμεζάνα, τους αρέσουν πολύ. Κι εγώ ψάχνω για λύσεις για το απογευματινό αλλά δεν βρίσκω κάτι να τους αρέσει. Εντωμεταξύ τραχανά δεν θέλουν με τίποτα αλλά σκέφτομαι τώρα το χειμώνα να τους πιέσω. Κι επειδή βάζω κι αλάτι κανονικά πλέον στο φαί νομίζω θα είναι νόστιμο.

Το απόγευμα δίνω γιαουρτάκια αν και τώρα που ψύχρανε ο καιρός μόλις το τρώνε ανατριχιάζουν και σιγά σιγά το κόβω. Τοστάκι με κασέρι. Κουλούρι. Χυμό. Κανένα κέικ χωρίς πολλή ζάχαρη. Φρούτα ούτε να τα δούνε. Καμία φορά για αλλαγή δίνω έτοιμη φρουτόκρεμα.

Για τραχανά πεθαίνουν. Τον κάνουν μια χαψιά και χωρίς αλάτι παρακαλώ! Ευτυχώς γιατί μου λύνει τα χέρια πολλές φορές στο μεσημεριανό.

Τον προηγούμενο μήνα που τα ζύγισε (15 μηνών δηλαδή) ο ένας ήταν 12 κιλά και ο άλλος 11. Νομίζω οτι είναι καλά...

ixhPp3.png

Φρέσκο κόσμο βλέπω!

Κρίστυ με το καλό να έρθουν κ τα διδυμάκια σου!

Ο τοκετός? Δεν θυμάμαι καλά. Νομίζω κάτι παραπάνω από 4, ή κάτι παραπάρω από 5 (εχω την εντύπωση το πρώτο), με τον ντοκ μέσα. Σε δίκλινο του μητέρα.

Δυόμιση το δωμάτιο κ εξετάσεις δικές μου, των μωρών, φαρμακα κλπο κ 2 ο ντοκ? Κάτι τέτοιο.

Αν μπορέσω κ βρώ τα τιμολόγια άυριο..... θα σου πώ.

Τη μεγάλη κόρη τη θήλασα 5 μήνες σχεδόν, τα δίδυμα ε λά χι στα.

Τουινς περαστικά. Κ εμένα με έχει πιάσει ένα γδάρσιμο στο λαιμό.

Παπί βασικά δεν νομίζω να το εννοούσε σοβαρά ο άνθρωπος. Πιό πολύ απελπισμένος μου φάνηκε.

Κάτι κ οι τελευταίες εξελόξεις.

Λοβ περατσικά στο παιδί! Ελπίζω να έχει πέσει ο πυρετός.

Καλτσάκι πως πάτε με το θέμα της παλινδρόμησης?

Δεν κατάλαβα, τελικά κοιμάσαι τώρα?

Τζεμ χοντρό ριχτάρι έχω εγώ (κ όχι πάπλωμα που λέει το παπί παραπάνω) στο τραπεζάκι κατά τα άλλα μίνι μαούνα του σαλονιού. Δεν έχει ποδαράκια το δικό μου δυστυχώς!

Το έχω δεμένο με λάστιχο γύρω γύρω κ χαμηλά προς το πάτωμα.

Έχω διπλώσει έτσι το ριχτάρι κάτω, που δεν προεξέχει τπτ.

Παλιά είχα κάνει το ίδιο με αυτό το πλαστικό υλικό με τις τρύπες? Ακούγαν το χρουτς χρουτς, τραβάγαν το ριχτάρι κ το έσκιζαν (το χρουτς χρουτς)!

Ταύμα ταύμα... ξεράθηκα!

Νουνού έχω χάσει κλειδιά σπιτιού μήνες, έλειπε ο ν, ήρθε ο ν κ τον έχω να με ψέλνει μπου ρου μπου ρου κ τελικά πού ήταν ε? Στην τσέπη θήκη πίσω από το κάθισμα του συνοδηγού.... μήνες έτσι? Ψάξε κ εκεί πρώτα!

Πήγα τζάμπο κ πήρα κάτι ψεύτικα (σαν αληθινά) κ αφήσαν επιτέλους ήσυχα τα δικά μας κλειδιά τα παιδιά!

Ελίζα είσαι κ κρυουλιάρα, κασάτη θα γίνεις!

Καντυ για να σε παρηγορήσω κιόλας, από το 1ο τρίμηνο δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι αν δεν πιανόμουν από κάπου. Στο περπάτημα με έπιανε σπάνια, αλλά στο ξάπλα για να γυρίσω πλευρό..... άστα!

Εμένα στα σίσυμα που έθεσα θέμα, ούτε ο γυνκλγ ούτε ο παιδοντοκ μου επέρτεψαν να βάλω ζώνη κλπο. Αμέσως μετά ναι..... κ φαγούρα με την ζώνη!!!!!! ΥΓ : έχει ένα πολύ καλό μαγαζι απέναντι απο το κατ, με πραγματικά καλές ποιοτικές ζώνες/ λίγο πιό ακριβές, αλλά στις κάνουν στα μέτρα σου. Έχει κ σιτε αλλά δεν το θυμάμαι καθόλου!

Σέβη, λαέρτα: κουάκερ αλμυρό με τυράκι μέσα? (κ γλυκό δίνου μερικές σαν ρυζόγαλο)

Σπανακόπιτα (έχει ο σαρόγλου μια άπαιχτη!)

Τοστάκι με τυρί κ τομάτα (ξεφλουδισμένη)

Πρόσφατα πήρα τραχανά εμπορίου κ δεν λέει για εμένα σε σχέση με της μαμάς μου. Πήρα κ του σεραφείμ που μου είπε η ντακ, αλλά είναι σαν μικρό πεπονάκι.

Αυτόν που φτιάχνει η μάνα μου τον τσακίζουν! (αν με άκουγε ο ν. να λέω για αυτά που φτιάχνει η μάνα μου θα με έβριζε κ πάλι!!!)

Βασικά εμένα όταν βλέπουν γιαούρτι κάνουν σαν παλαβά κ θέλουν κι άλλο.

Πέρνω 1 αδβάνσε κ μιξάρω με 1 απλό (αγελαδίτσα είανι τέλεια, τοταλ βγαίνει πιό πηκτό) Κ βάζω κ 2 κουταλιές σούπας αλεσμένα δημητριακά μέσα κ λίγο μέλι. Βασικά αν το κάνετε θέλει ένα πιό υγρό γιαούρτι κ όχι σκέτο τύπου τοταλ πχ, γιατί ρουφάνε τα υγρά τα δημητριακά κ ίσως σας το φτύσουν για μάσκα να έχετε!

Κ κρέμες νεστλέ βανίλια δίνω στην αναβροχιά!

Υγ: Σεβ, πήρα πούμα της σύλιας απο το εκπτωτικό. Δεν θυμάμαι πόσο έδωσα. Σαράντα κάτι νομίζω 2 ζευγάρια. Έχει κ πολύ μικρά νούμερα κ ωραία σχέδια.

Η νικε δεν είχε μικρά νούμερα καθόλου!

Λαέρτα κ εγώ έιμαι κάπως με όλα αυτά.

Αλλά κ οι υπάλληλοι της βουλής, είδες εκβιασμό? Δεν έχει πρακτικά, κάνω άμεσα στάση εργασίας, οπότε κ δεν θα περάσει το πολυνομοσχέδιο αν δεν αλλάξετε την ρύθμιση αποκλέιστικά για εμάς τα ανώτερα όντα κ χεστήκαμε πατωκόρφως γι όλους τους άλλους!

Εγώ αυτό κατάλαβα με μια πρώτη αυτιά/ματιά κ όχι την κατάλυση του αυτοδιοίκητου της βουλής από τον μπάρμπα του μπατζανάκη του ξαδέρφη της κουμπάρας του κάθε μαλάκα βουλευτή εκεί μέσα.

Σκατά κ απόσκατα μια ζωή!

Ρε παιδιά ξεπάγιασα λέμε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Το απόγευμα δίνω γιαουρτάκια αν και τώρα που ψύχρανε ο καιρός μόλις το τρώνε ανατριχιάζουν και σιγά σιγά το κόβω. Τοστάκι με κασέρι. Κουλούρι. Χυμό. Κανένα κέικ χωρίς πολλή ζάχαρη. Φρούτα ούτε να τα δούνε. Καμία φορά για αλλαγή δίνω έτοιμη φρουτόκρεμα.

Για τραχανά πεθαίνουν. Τον κάνουν μια χαψιά και χωρίς αλάτι παρακαλώ! Ευτυχώς γιατί μου λύνει τα χέρια πολλές φορές στο μεσημεριανό.

Τον προηγούμενο μήνα που τα ζύγισε (15 μηνών δηλαδή) ο ένας ήταν 12 κιλά και ο άλλος 11. Νομίζω οτι είναι καλά...

Βρε κοπέλες μή μου λέτε έτσι χύμα τα κιλά των παιδιών σας, γιατί μου ρχετε κάπως. Μια προειδοποίηση για το επερχόμενο εγκεφαλικό να το έχω!

Φτού σας!

Υγ: το γιόγκορτ (να εξασκώ το χαγγλικό μου)

1. ή το γυρνάω σε γαβάθα κ 10 δεύτερα στο μικροκυμάτων κ ξάνά 10 δέυτερα κ τέλος.

2. Το βγάζω όξω από τις 5 κ το δίνω στις 6.

Σπάει η κρυάδα.

Κ εγώ κρυώνω.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κανένα κέικ χωρίς πολλή ζάχαρη.
Έχουμε καμιά καλή συνταγή???

Σέβη, λαέρτα: κουάκερ αλμυρό με τυράκι μέσα? (κ γλυκό δίνου μερικές σαν ρυζόγαλο)

Σπανακόπιτα (έχει ο σαρόγλου μια άπαιχτη!)

Για πες κάποια μάρκα να ξέρω για τα κουάκερ. Αλλά και πόσα πρέπει να φάνε για να χορτάσουν??

Για σπανακόπιτα δεν ξέρω αν επιτρέπεται στην ηλικία μας, ίσως σε κάνα 2-3 μήνες.

Επίσης και καμιά καλή συνταγή για ρυζόγαλο αν έχετε.

Όσο για την κατάσταση στην οποία βρεθήκαμε, ένα θα μας πω, περιμένω να γίνουν πολύ χειρότερα τα πράγματα...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Ρε Τζίνι, τα δικά σου πόσα κιλά είναι και παθαίνεις εγκεφαλικό?? Αν θυμάμαι από τις φωτό σου, μια χαρά είναι τα παιδιά. Σημασία έχει και το ύψος βέβαια αλλά τα δικά μου δεν κάθονται να τα μετρήσω.

Δεν σας είπα, φέτος δεν θα βάλουν πετρέλαιο καθόλου (ή το είπα? δεν είμαι σίγουρη). Να δω πως θα τη βγάλουμε... Έτσι μου'ρχεται να σηκωθώ και να φύγω απ'αυτη την πολυκατοικία και γενικώς, απ'αυτή τη χώρα...

120247mcv711uxx1.gif

πολυ ωραια νεα!!!!το τραχηλο στον μετραει με υπερυχο κοιλιακα???σου εχει πει μεχρι ποτε θα γεννησεις η ειναι νωρις ακομα???

Μου τον μετράει διακοιλιακά. Νομίζω μέχρι τη 18η μου έβαζε τον κολπικό υπέρηχο.

Γέννησα στο Αλεξάνδρας. Η αδερφη μου στο Ελενας. Οχι όμως σε εφημερία. Είχα γιατρό και εγώ και η αδερφή μου. Ο δικός σου σε ποιο νοσοκομείο είναι?

Ο γιατρός που με παρακολουθεί είναι ιδιωτικός... ΙΑΣΩ - ΡΕΑ - ΛΗΤΩ

Άσε, την έβαψα από αυτή την άποψη. Στις 16-11 πάω στο Έλενας για ξενάγηση και συνεννόηση για τη μαία και θα προσπαθήσω αντίστοιχα να κανονίσω και για Αλεξάνδρας.

Στο Αρεταίειο μάλλον Παρασκευή πρωί επίσκεψη στα εξωτερικά ιατρεία και να κουβεντιάσω τα αντίστοιχα.

καλησπερα κοριτσια!

δεν εχω διαβασει τα νεα σας,σημερα δεν ειμαι στα καλα μου..απο Αγιο δεν εχασα το αγορακι μου.Και ηταν δικη μου απροσεξια:cry:

ειχα ξεχασει ενα πορτακι ανοιχτο και ξαφνικα ακουω τον αντρα μου να φωναζει εντρομος,τρεχω και τι να δω...το παιδι ηταν ξαπλωμενο και ειχε βγαλει το κεφαλακι του και κοιτουσε κατω σε ενα ανοιγμα με κενο υψους 3,5 μετρων.

μεχρι να φτασω και να τον πιασω απο το ποδι (φοβηθηκα και μην τον τρομαξω και κανει καμια αποτομη κινηση και πεσει) πηγα στον αλλο κοσμο και ηρθα.

ετρεμα σαν το ψαρι,τετοιο πραγμα ουτε στον εχθρο μου.

τρελαθηκα λεμε..

Ωχ!

Ελπίζω να κατάφερες να ηρεμήσεις...

Έχω ζήσει κι εγώ με τη μεγάλη μου...

Ώρες ώρες σε στέλνουν κανονικότατα ζωή νάχουν!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Συμπέρασμα νουνού:

αν δεν πλένεις το αμάξι ψάξε πρώτα εκεί.

Αγοράκια σε πάω τρελή κόντρα ξανά!

Μήνες άπλυτα κ τα δύο τουτού!

Ευτυχώς έβρεξε!

Μου βρήκαν τον φορτιστή αυτουκινήτου για το τζιπιες απο την μάζντα!:D:D:D

Δεν σας το είπα?!

Κ έβριζα τον ν., αλλά αυτός φταίει εκεί που το είχε καταχωνιάσει: κάτω από το βιβλίο του σέρβις, κάτω από κάτι χαρτιά, κάτω από κάτι μαντήλια για το καντράν, κάτω από ένα φακό κ κάτω από ένα άλλο καλώδιο του οποίου την χρήση αγνοώ.

Από σταφυλόκκοκο κατέχουμε?

Έχουν ένα κρούσμα στο σταθμό. Απομακρύνθκε το παιδί λέει από το σταθμό για μια εβδομάδα (από σήμερα κ δεν κατάλαβα οδηγία του παιδίατρου από το σταθμό ήταν δηλ?)

Μα καλά ρε παιδιά δεν το πήγαν σε ένα γιατρό το παιδί τίγκα στο σπυρί παντού κ περίμεναν την τακτική επίσκεψη του παιδοντόκ του σταθμού σε 15μερη βάση? Γιατί μου έλεγε η Σ από την Δευτέρα ότι είχε ο Χ σπυράκια κ της είπα να μην το πλησιάζει καθόλου.(της έχω πεί να με ενημερώνει για τα άρρωστα:oops:)

Κ την προηγούμενη βδοβάδα είχαμε ενημέρωση/ χαρτί για αυτό που κάνει κ σαν μαγουλάδες?! Δεν μου ρχετε τώρα.

Έχουμε τουλάχιστον 6 μανάδες έγκυες στο σταθμό! Όλα φέτος θα τύχουν???

Πήρα κ τη σιστερ τφ να το πεί στον ντοκ της, αν κ είμαστε όλοι καλά.

Πήρα ντοκ κ λέει κολλάς αν έρθεις σε επαφή με ανοιχτό/σπασμένο σπυράκι κ όπου έχει ακουμπήσει αυτό το υγρό από το σπυράκι.

Αν δώ κανένα σπυράκι με μυτούλα κ υγρό λέει....

Τελικά θα κάνουμε κατευθείαν πρεβενάρ13 την άλλη βδομάδα, γιατί η βοηθός του δεν είχε δεί το περσινό πρόγραμμα εμβολιασμού μας. (θα του λεγα τώρα κάτι, αλλά τελωσπάντων!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Έχουμε καμιά καλή συνταγή???

Για πες κάποια μάρκα να ξέρω για τα κουάκερ. Αλλά και πόσα πρέπει να φάνε για να χορτάσουν??

Για σπανακόπιτα δεν ξέρω αν επιτρέπεται στην ηλικία μας, ίσως σε κάνα 2-3 μήνες.

Επίσης και καμιά καλή συνταγή για ρυζόγαλο αν έχετε.

Όσο για την κατάσταση στην οποία βρεθήκαμε, ένα θα μας πω, περιμένω να γίνουν πολύ χειρότερα τα πράγματα...

Tα κουάκερ έχουν απ έξω ένα τύπο με τρελή καπελαδούρα με ένα φτερό!

Τρείς γεμάτες κουταλιές της σούπας, σε 200μλ νερό που βράζει. Μετά χαμηλώνεις κ ανάλογα το πόσο πηχτό το θές, προσθέτεις νερό.... αλάτάκι, βούτυρο, τυράκι. Δεν θέλει πολύ βράσιμο αυτό που πέρνω, 10 λεπτά κ πολύ λέω.

Ρυζόγαλο θα ρωτήξω τηλκά τη μάδα κ θα σου πώ.

Ρε Τζίνι, τα δικά σου πόσα κιλά είναι και παθαίνεις εγκεφαλικό?? Αν θυμάμαι από τις φωτό σου, μια χαρά είναι τα παιδιά. Σημασία έχει και το ύψος βέβαια αλλά τα δικά μου δεν κάθονται να τα μετρήσω.

Δεν σας είπα, φέτος δεν θα βάλουν πετρέλαιο καθόλου (ή το είπα? δεν είμαι σίγουρη). Να δω πως θα τη βγάλουμε... Έτσι μου'ρχεται να σηκωθώ και να φύγω απ'αυτη την πολυκατοικία και γενικώς, απ'αυτή τη χώρα...

Ο άλεξ μόλις ξέφυγε από το 10, η ελπίδα παραμένει κάτω από 10.

Το θυμόμουν κ πέρυσι που είχαμε θέματα εμείς οι δύο με τα περτέλαια κ σε είχα ρωτήσει πρόσφατα.

Φέτος καθόλου? Σοβαρά μιλάς? Τί θα κάνεις?

Εμείς απλά σκάσαμε τα μετρητά (που εννοείται δεν έχουμε πάρει ακόμα) για όλο το γέμισμα με την παλιά τιμή στις 30 απριλίου κ εννοείται οτι θα το ανάψουμε.

Κάτι μου πέταξε η μπιγκ αδεφρή μου κ καλά για νέους κανονισμούς/ συμφωνίες ανά τον ελλαδικό χώρο με βάση τις ώρες που είναι ο περισσότερος κόσμος στην πολύκατοικία (κ καλά το άκουσε κ όχι οτι το λέει για εμάς, έτσι???)

Μα τότε πιό το νόημα της αυτόνομης?

Εδώ καλά καλά δεν εφαρμόζουμε την διαφορετική χρέωση ανά όροφο κ θα εφαρμέσουμε αυτά που την ξανασυμφέρουν?

Ας μου κάνει νήξη κ θα την δείς φορμαρισμένη να φτάνει μοσχάτο πεταχτή από το μπαλκόνι της. να την μαζέψεις σε παρακαλώ!

Ε σόρρυ ρε παιδιά, αλλά αγανακτώ ώρες ώρες κ εγώ! Άνθρωπος είμαι!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Μου τον μετράει διακοιλιακά. Νομίζω μέχρι τη 18η μου έβαζε τον κολπικό υπέρηχο.

Ο γιατρός που με παρακολουθεί είναι ιδιωτικός... ΙΑΣΩ - ΡΕΑ - ΛΗΤΩ

Άσε, την έβαψα από αυτή την άποψη. Στις 16-11 πάω στο Έλενας για ξενάγηση και συνεννόηση για τη μαία και θα προσπαθήσω αντίστοιχα να κανονίσω και για Αλεξάνδρας.

Στο Αρεταίειο μάλλον Παρασκευή πρωί επίσκεψη στα εξωτερικά ιατρεία και να κουβεντιάσω τα αντίστοιχα.

Ωχ!

Ελπίζω να κατάφερες να ηρεμήσεις...

Έχω ζήσει κι εγώ με τη μεγάλη μου...

Ώρες ώρες σε στέλνουν κανονικότατα ζωή νάχουν!

Αν πας αρεταίειο θα ήθελα κάποιες πληροφορίες, αν μπορέσεις φυσικά.

Όπως: υπάρχει περίπτωση να μην είναι το μωρό 24ώρες το 24ωρο δίπλα στη μαμά? Κι αν ναί, που είναι το μωρό?

Γιατί μέχρι τώρα ήξερα οτι στα δημόσια είναι με το μωρό η μαμά όλες τις ώρες.

Επίσης πόσο πάει το δίκλινο.

Αν κάτσει συνοδός το βράδυ, που κάθεται? Καταγής. ή μπας κ υπάρχει κάποιο σκαμνί σαν το μανώλη στο τραγούδι? Να ξέρω να πάρω το κάτι τις μαζί μου δηλ!

Επίσης αν έχει κάπου κοντά φυλασσόμενο παρκιν, γιατί με βλέπω να κάνω αποκλειστικά την βραδινή βαρδια όταν γεννήσει η άλλη μου αδερφή, η οποία δεν εχει πάει να δεί χώρους, χρεώσεις κλπο.

(Η οποία σταμάτησα σήμερα από τη δουλειά!!!!:D)

Βγάλαν πρόγραμμα άλλοι κ θα κάνω τα βραδινά, δεν σας το είπα κ αυτό???

Γιατί είναι δικό μου πρόβλημα που δεν μπορώ να αφήσω κ τα δύο παιδιά με την γκολντ γούμαν το πρωί!

Ας ελπίσω να μην έχουμε απρόωπτα κ να έχει έρθει η μάνα μου, γιατί θα τα ακούσει κ αυτή. Τους έχει κρεμάσει ο αλουμινάς κ δεν μπορούν να έρθουν λέει! (Ναι. παραγγείλαν κ καπαρώσαν αλουμίνια στο νομό ιωαννίνων κ τα αλουμίνια έρχονται από λαμία λέει, καταρχάς ας ελπίσουμε οτι δεν πέσαν σε απατεώνα ...., αλλά κατά τα άλλα με το χωριό....τραβάτε με κ ας κλαίω!)

Μα ξεχνάω τέτοια σημαντικά πράγματα κ δεν σας τα λέω???

Σκουντάτε με ρε!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες..ευτυχως ο πυρετος της μικρης εχει υποχωρησει αρκετα..ειναι απυρετη απο χτες στις 20.00!και με την διαρροια την παλευουμε με την διατροφη!!!

ελπιζω σημερα ναμαστα καλυτερα...

νακι,φανταζομαι τι τρομαρα πηρες...παλι καλα που δεν εγινε τιποτα!!!

αγορακια,τι να πω..οτι δεν σε καταλαβαινω??δεν υπαρχει πιο εκνευριστικο πραγμα απο την μιρλα και την γρινια...δεν παλευεται!!!καποια στιγμη το εκανε και ο δικος μου και δεν του εδινα σημασια μεχρι που σταματγε απο μονος του!!μιλαμε θελει πολυ γερα νευρα!!!κουραγιο...

Laerta,και εμεις χωρις πετρελαιο φετος...το αποφασισαν σε συνελευση....να δω πως θα βγαλουμε το χειμωνα!!!

ξερετε αν τους προπληρωμενους φακελλους των ελτα μπορουμε απλα να τους ριξουμε στο κουτι??σε αυτο που ειναι α προτεραιοτητα η β???:confused::confused:

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημέρα κοπέλες!!

Ψηφίστηκαν τα μέτρα και έπιασε βροχή...μια θλίψη γενικότερα να πώ;

Να τολμήσω να σας ρωτήσω και κάτι άλλο?

Θυμάστε πόσο σας στοίχισε ο τοκετός?

Εγώ κάντυ γέννησα στο Αλεξάνδρας, αρκετά ικανοποιητικά όλα, αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις...π.χ μου κάνανε το κλύσμα πριν το τοκετό και δεν είχαν χαρτί υγείας :shock::shock: ο χώρος τοκετών και τα χειρουργεία σούπερ, τα δωμάτια οκ, με πρώτη την πτέρυγα κονσολά (ποιο πρόσφατη), για μένα το μεγαλύτερο ελάττωμα ήταν η έλλειψη μαίας στον όροφο. Ήταν μια για ολόκληρη πτέρυγα (με 2 πρακτικάριες) οι οποίες όσο φιλότιμα και να προσπαθούσανε δε φτάνανε...

στον ντοκ σκάσαμε 1500 (γιατί να το γράψω σε π.μ;), του νοσοκομείου ήταν κάτι λιγότερο από 500+έξοδα θερμοκοιτίδας τα οποία και κάλυψε το ταμείο.

Σε ποιο νοσοκομείο γέννησες joy?

Βασικά κι εγώ σκέφτομαι να γεννήσω σε δημόσιο, με γιατρό εφημερίας (για να γλιτώσω τα "μαύρα", καθότι "μαύροι" καιροί).

Έχω βέβαια τη δική μου μαία που είμαι σίγουρη ότι θα την έχω κοντά μου όπου κι αν πάω, ότι κι αν γίνει.

Θα με ενδιέφερε όμως να μάθω σε πμ, πόσο πήγαν τα "μαύρα"...

Το είχα κοιτάξει και γω να είχα τη μαία μαζί μου αλλά στο δημόσιο δεν ξέρω αν επιτρέπεται, δε χάνεις να ρωτήσεις φυσικά (εμένα οι μαίες μου είχαν πει ότι δύσκολο). Πήγαινα στα μαθήματα της ευτοκίας του ανώδυνου τοκετού και αν έχεις καλή και έμπειρη μαία μη σε προβληματίζει το να πας στην εφημερία. Όλοι τις ίδιες καισαρικές κάνουν...αν την έχεις προ τοκετού και αμέσως μετά πιστεύω είσαι οκ. Γιατί στην ουσία αν δεν κάνεις φ.τ περισσότερο τη χρειάζεσαι για μετά (φροντίδα, θηλασμός).

Σας αγαπώ και μου λείψατε φρικτά, σας το είπα;;;;;;

Επιστρέψαμε ψιλο-οριστικά στις 20κάτι Οκτώβρη (κάναμε μπάνιο μέχρι και τότε), αλλά εξακολουθούμε να φεύγουμε τα σκ!

Περνάμε δύσκολες στιγμές... Αλλά παλεύουμε. Τα αγόρια έχεουν δυσκολέψει πάρα πολύ, εγώ δεν την παλεύω ξάφνου στο σπίτι, νοικοκυρούλα χαρωπή, έχω τρομερές εκρήξεις και ξεσπάσματα και για ένα διάστημα έπεσε και πολύ ξύλο στα μπούτια και κάποιες σφαλιάρες. Πείτε ό,τι θέλετε, δεν τα καταφέρνω να συγκρατηθώ, φεύγει το χέρι μόνο του... Ειδικά ο μικρός, είναι πλέον ένα παιδί, που δεν αναγνωρίζω... Ανυπόμονος και επίμονος σε βαθμό εξοργιστικό. Και κλάμα. Κλάμα, ουρλιαχτά, τσιρίδες, επιμονή. Για ώρα. Μέχρι να γίνει ό,τι παράλογο του ήρθε στο μυαλό. Π.χ. μας προσπέρασε μια μπουλντόζα στην Κερατέα (και έστριψε). Μέχρι την Αθήνα μίρλα και μία μόνο λέξη "μπουντόϊα, μαμά μπουντόϊα". Αλλά μέχρι την Αθήνα... Και όλα σε αυτά το μοτίβο. Πέρασε ο παλιατζής και έφυγε;;;;;;;;;;;;;;; Τραγωδία. Θέλει να κλείσω το τηλέφωνο μόλις το απαντήσω. Με κλάματα. Να σηκωθώ από τον καναπέ, αν έχει τολμήσει καμιά φίλη και έχει έρθει και μιλάμε... Να κλείσω τον υπολογιστή...

Τι να πω. Είμαι στα όριά μου, κοριτσίνιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

Α! Και ξύλο και καυγάδες μεταξύ τους όόόόόλη την ημέρα! Τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ ρε φιλενάδα εμάς να δεις πόσο μας έλειψες με τις ωραίες σου περιγραφές, το δωδεκάποντο τακούνι και τσίτα μουσική!!

Όσο για τη γκρίνια και τη μίρλα είχαμε 50-50 πιθανότητες αλλά επειδή είναι δίδυμα ένα στα 2 είναι σίγουρα το γκρινιάρικο με τις παράλογες απαιτήσεις...

Πότε θα βρεθούμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Laerta και Σέβη δοκιμάστε την εξης συνταγή:

Βάλτε σε κατσαρολάκι 300ml γάλα και όταν ζεσταθεί ρίξτε 4 κουταλιές Quaker (βρώμη) και αφήστε το στο μάτι με σιγανή φωτιά, όταν αρχίσει να φουσκώνει προσθέστε ένα μήλο τριμμένο και αφήστε το πάλι για λίγο. (το μήλο λόγω της πηκτίνης που περιέχει βγαίνει μια κρεμώδη κατάσταση). Προσθέστε λίγη κανέλα και έχετε ένα πρωτότυπο απογευματινό.

Επίσης εμένα με σώσανε πολύ και τα αγγουράκια σε στίκς, όποτε έχουν φάει αρκετά και ζητάνε κι άλλο κόβω αγγουράκια και τα τσακίζουν, επίσης έδινα έμμενταλ σε στίκς κλπ. Γενικότερα όταν δεν τρώνε αλεσμένα οι ποσότητες είναι πολύ μικρότερες και γεμίζει το στομαχάκι. Αυτό που λέει η τζίνι ανάμιξη με κανονικό γιαούρτι κάνω και γω, μάλιστα light. Επίσης δοκιμάστε εφόσον τρώνε πολύ μακαρονάκι να πάρετε της misko το κοφτό το ολικής αλέσεως. Οι αμυλούχες τροφές έχουν γενικότερα πολλές θερμίδες είτε λευκά, είτε μάυρα. Τα ολικής αλέσεως όμως έχουν πολλές φυτικές ίνες, ο οργανισμός για να τα πέψει καίει περισσότερες θερμίδες και κατά γενική ομολογία σε χορταίνουν. Εγώ ρύζι, μακαρόνια και ψωμί τους δίνω καστανά.

Laerta ναι και το bi-yo έχει πρόσθετα που περιέχουν ζάχαρη.

Ρε νακ τρομαριάστηκες αλλά όλα καλά, το είδες και τώρα κάλυψε το, κάνε ένα σκάνιγκ για τα απίστευτα σημεία κινδύνων που μπορεί να υπάρχουν. Και φυσικά το νου σας στην εξώπορτα. Εμένα την ανοίγουν πολύ καιρό τώρα. Ο Κων ειδικά που είναι γιγαντάκι, μης σας πω από 18 μηνών....

Τζίνι θα ψάξω ξανά...αλλά ήμαρτον είμαι πολύ αφηρημένη, ξεχνάω συνέχεια πράγματα, παντού. Ευτυχώς με έχουν μάθει πολλοί και προσέχουν...χιχιχι

lovemtwins πως ήταν το βράδυ σας, ανέβασε πυρετούλη;

θέλω τόσα να γράψω αλλά πρέπει να δουλέψω και λίγο ρε γαμώτο....πιο μετά!!!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τα νινιά τους!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα!

τελος καλα ολα καλα οποτε πιο ηρεμη απο χθες.

εδω φυσαει τρελα και βρεχει επισης απο χθες το βραδυ.

το ασανσερ δεν μπορει να κλειστει στο σημειο αυτο με κανεναν τροπο και ενω ειναι νομος το πορτακι αυτο να ειναι κλειστο εγω ξεχαστηκα και το αφησα ανοιχτο γιατι τα μωρα τοτε κοιμοντουσαν.Βεβαια μετα που ξυπνησε ο μεγαλος ειχα ξεχασει οτι το ειχα αφησει ανοιχτο.

εχω σκαναρει ολο το σπιτι για τετοια θεματα ,βαλαμε ηδη 2 πορτακια και περιμενουμε αλλο ενα και κλεισαμε και την μπροστινη πλευρα γιατι πεταγοντουσαν στο δρομο.

α!δεν σας ειπα χθες τους κουρεψαμε μοϊκανα και τους 2 μονο που στον ενα τα αφησαμε και λιγο πιο μακρυα πισω.Τελειοι ειναι!!

και ισως (ισως λεω) σκασω μυτη Αθηνα το επομενο σκ (17/11) θελω να παω σε ενα σεμιναριο.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Ένα γειά πριν πάρω τους δρόμους!!

Νάκι αν έρθεις ορίζεται συνάντηση!!! Μακάρι!!!

δε σας είπα με τα μαγειρέματα!! χτες έφτιαξα μπάρες με βρώμη, πρέπει να είναι συνταγή του Παρλιάρου και πέτυχε!!

300g βρώμη

150g καστανή ζάχαρη

200g λιωμένο βούτυρο

100g σπασμένο φουντούκι

100g μέλι

1 κουταλιά κανέλα

4 μπανάνες λιωμένες

ανακάτεμα καλό και στρώσιμο σε ταψάκι (εγώ έφτιαξα τις μισές μεζούρες) και ψήσιμο ατους 170 για 25 λεπτά!! Σούπερ παιδιά, έβαλα και λιγότερο βούτυρο και ζάχαρη και έβαλα περισσότερο μέλι. Η επόμενη δοκιμή θα γίνει με ελαιόλαδο!

Εγγυημένα αποτελέσματα έφαγε και το περίεργο μου μωρό, το μεγάλο!!!!!

α και βρήκα και κεικ συνταγή με αλεύρι ολικής και μαύρη σοκολάτα αλλά δεν την έχω μαζί τη συνταγή θα τη φτιάξω το σ.κ και θα σας πω αποτελέσματα.

Laerta η σοκολάτα με μέτρο κάνει καλό στο μυαλό!! έχει τα ωφέλιμα λιπαρά, χωρίς όμως προσμίξεις ε;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...