Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τι κάνετε, κοριτσάκια; Εγώ πήρα φόρα και, τάχα, δεν μου άρεσε η ταυτότητά μου και πήγα να την αλλάξω, αλλά όλο βλακείες κάνω. Δεν αλλάζει; Με την πρώτη θα μείνω για πάντα; (το ξέρω έχω γίνει γραφική, αλλά τι να κάνω, έχω κι εγώ τα θέματά μου). Ζεσταίνεστε; Εγώ κανονικά. Μόλι έφυγε η κυρία, που μου κάνει το σπίτι, τα έπαιξε από το πολύ σιδέρωμα και την έδιωξα νωρίτερα. Γύρισα κι εγώ ένα πτώμα απ' τη δουλειά, έφαγα λίγα φασολάκια με φέτα και τώρα περιμένω να έρθει ο αγαπημένος μου, να τον ταΐσω κι αυτόν και να πάμε να πάρουμε το ένα αυτοκίνητο, από το συνεργείο, όπου το άφησε, για να πάρει το επαγγελματικό, που είχε αφήσει για ΚΤΕΟ! Ουφ, σας ζάλισα; Ευτυχώς, είναι κοντά μας. Επίσης, του έχω δώσει εντολή να φέρει το πρώτο μας καρπούζι για φέτος.....! Άραγε, θα το θυμηθεί ή η επιθυμία μου θα έχει την ίδια τύχη με την κομπόστα ροδάκινο, που είχα λαχταρίσει πριν 3-4 μήνες.....;

rPPrp3.png

τι τεστ κανεις καλε?

Άστα, έχω καταντήσει αστεία. Αν ανατρέξεις στο πολύ πρόσφατο παρελθόν (δεν είμαι κι απ' τις πολύ παλιές) θα δεις ότι μέχρι σήμερα το πρωί δεν είχα ταυτότητα! Σήμερα, όμως, τα κατάφερα κι από το πρωί βλέπω κι εγώ τις εβδομάδες μου. Όμως, τώρα νομίζω ότι δεν μου αρέσει η εικόνα, που διάλεξα (πάνω στον ενθουσιασμό μου, είναι η αλήθεια) και δήθεν δημιούργησα άλλη, αλλά τζίφος. Δεν μεταφέρθηκε! Τι κάνουν τα νινάκια σου; Ζεσταίνονται;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

τωρα εχασες και την προηγούμενη

Καλά να πάθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν μου άρεσε βλέπεις η παλιά, ήθελα άλλη με σπιτάκι κι εγώ, που να μπαίνουν μέσα τα μπεμπάκια μου!

Γυμνούλια με τις πάνες τους, ε; Πρέπει να είναι ένα υπέροχο θέαμα...!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...