Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Κάναμε το ντόπλερ σήμερα κι όλα τέλεια τα βρήκε ο ντοκ:

Η μία, αυτή που είναι πολύ πολύ ζωηρή έχει φτάσει τα 845gr , βρίσκεται κοντά στον τράχηλο και είναι με το κεφάλι κάτω.

Η άλλη, που είναι πιο "τεμπέλα" (μετά από 10 κλωτσιές της αδερφής της ξυπνάει), έχει φτάσει τα 952 gr, είναι πιο ψηλά κι έχει κεφάλι πάνω.

Όλες οι λοιπές παράμετροι τέλειες κι ο τράχηλός μου 3,5 εκατοστά (άριστα μου είπε ο γιατρός).

Η καμπύλη ζαχάρου επίσης πολύ καλή φαινόταν (81 νηστείας, 160 1η ώρα, 94 2η ώρα, με 75 γρ. γλυκόζη), την Παρασκευή πάω στο γιατρό μου να αξιολογήσει τα αποτελέσματα.

Κρίμα που δεν έχετε συμβούλους θηλασμού. Μην αγχώνεσαι όμως. Το φόρουμ είναι εδώ και γι΄ αυτό, για να ανταλλάσσουμε πληροφορίες και "κόλπα".

Τα κορσεδάκια εγκυμοσύνης τα πήρα όταν ήμουν αρχή του 5ου μήνα νομίζω. Πήρα το medium, το κανονικό νούμερό μου προ εγκυμοσύνης δηλ. Έτσι κι αλλιώς τότε δεν είχα πάρει γραμμάριο, μόνο η κοιλιά είχε πάρει φόρα και χρειαζόταν στήριξη. Από τότε η κοιλιά μου έχει φουσκώσει πολύ περισσότερο, αλλά αυτά έχουν ελαστικότητα, μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα. Επίσης σουτιέν πήρα 2 της ίδιας μάρκας, στο ίδιο στυλ, με αρκετό περιθώριο για "φούσκωμα". Το καλό είναι ότι είναι πολύ πολύ μαλακά (τα φοράς και στον ύπνο) και σχετικά οικονομικά.

πολυ ωραια νεα!!!!το τραχηλο στον μετραει με υπερυχο κοιλιακα???σου εχει πει μεχρι ποτε θα γεννησεις η ειναι νωρις ακομα???

ωραια κι εγω τωρα μπηκα στον πεμπτο οποτε θα τα παραγγειλω απο εκει και μπορει καποια στιγμη να παρω και μια ζωνη απο λητω

ευχαριστω για μια ακομα φορα για την βοηθεια!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Πολλές από εδώ, μαζί με εμένα γεννήσαμε σε δημόσια νοσοκομεία. Εαν έμενα πάλι έγκυος δεν θα το σκεφτόμουν καν το ιδιωτικό. Δεν το έχω μετανίωσει καθόλου!!

Το κόστος είναι θέμα ταμείου στο δημόσιο. Εμένα με δημόσιο νομίζω είχα δώσει 350. Κάτι τετοιο. Και μετά είναι τα χρήματα που δίνεις στον γιατρό.(μαυρα)

Πολλές από εδώ, μαζί με εμένα γεννήσαμε σε δημόσια νοσοκομεία. Εαν έμενα πάλι έγκυος δεν θα το σκεφτόμουν καν το ιδιωτικό. Δεν το έχω μετανίωσει καθόλου!!

Το κόστος είναι θέμα ταμείου στο δημόσιο. Εμένα με δημόσιο νομίζω είχα δώσει 350. Κάτι τετοιο. Και μετά είναι τα χρήματα που δίνεις στον γιατρό.(μαυρα)

Σε ποιο νοσοκομείο γέννησες joy?

Βασικά κι εγώ σκέφτομαι να γεννήσω σε δημόσιο, με γιατρό εφημερίας (για να γλιτώσω τα "μαύρα", καθότι "μαύροι" καιροί).

Έχω βέβαια τη δική μου μαία που είμαι σίγουρη ότι θα την έχω κοντά μου όπου κι αν πάω, ότι κι αν γίνει.

Θα με ενδιέφερε όμως να μάθω σε πμ, πόσο πήγαν τα "μαύρα"...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Αυτό με την μαία πως είσαι σίγουρη οτι θα την αφήσουν να μπει?? Στα χειρουργία απο ότι ξέρω δεν επιτρεπεται κανεις. Μιλαώ για καισαρική πάντα. Που το 99% εκεί καταλήγει

Διαφημίσεις

η περίπτωση μου ήταν λίγο ιδιαιτερη στο θέμα γιατρού. Ασε που τα τιμολόγια έχουν πέσει. Κανείς δεν έχει πλέον να δώσει. Αρα δε ξέρω τι παίζει σε τιμές. Αν πας να γεννήσεις σε εφημερία, και σε παρακολουθεί άλλος, μην δώσεις τίποτα!!!

καλησπερα κοριτσια!

δεν εχω διαβασει τα νεα σας,σημερα δεν ειμαι στα καλα μου..απο Αγιο δεν εχασα το αγορακι μου.Και ηταν δικη μου απροσεξια:cry:

ειχα ξεχασει ενα πορτακι ανοιχτο και ξαφνικα ακουω τον αντρα μου να φωναζει εντρομος,τρεχω και τι να δω...το παιδι ηταν ξαπλωμενο και ειχε βγαλει το κεφαλακι του και κοιτουσε κατω σε ενα ανοιγμα με κενο υψους 3,5 μετρων.

μεχρι να φτασω και να τον πιασω απο το ποδι (φοβηθηκα και μην τον τρομαξω και κανει καμια αποτομη κινηση και πεσει) πηγα στον αλλο κοσμο και ηρθα.

ετρεμα σαν το ψαρι,τετοιο πραγμα ουτε στον εχθρο μου.

τρελαθηκα λεμε..

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλησπερα κοριτσια!

δεν εχω διαβασει τα νεα σας,σημερα δεν ειμαι στα καλα μου..απο Αγιο δεν εχασα το αγορακι μου.Και ηταν δικη μου απροσεξια:cry:

ειχα ξεχασει ενα πορτακι ανοιχτο και ξαφνικα ακουω τον αντρα μου να φωναζει εντρομος,τρεχω και τι να δω...το παιδι ηταν ξαπλωμενο και ειχε βγαλει το κεφαλακι του και κοιτουσε κατω σε ενα ανοιγμα με κενο υψους 3,5 μετρων.

μεχρι να φτασω και να τον πιασω απο το ποδι (φοβηθηκα και μην τον τρομαξω και κανει καμια αποτομη κινηση και πεσει) πηγα στον αλλο κοσμο και ηρθα.

ετρεμα σαν το ψαρι,τετοιο πραγμα ουτε στον εχθρο μου.

τρελαθηκα λεμε..

σωπα βρε κοριτσι... στο μπαλκονι βγηκε;

4o4op3.png

Σας αγαπώ και μου λείψατε φρικτά, σας το είπα;;;;;;

Επιστρέψαμε ψιλο-οριστικά στις 20κάτι Οκτώβρη (κάναμε μπάνιο μέχρι και τότε), αλλά εξακολουθούμε να φεύγουμε τα σκ!

Περνάμε δύσκολες στιγμές... Αλλά παλεύουμε. Τα αγόρια έχεουν δυσκολέψει πάρα πολύ, εγώ δεν την παλεύω ξάφνου στο σπίτι, νοικοκυρούλα χαρωπή, έχω τρομερές εκρήξεις και ξεσπάσματα και για ένα διάστημα έπεσε και πολύ ξύλο στα μπούτια και κάποιες σφαλιάρες. Πείτε ό,τι θέλετε, δεν τα καταφέρνω να συγκρατηθώ, φεύγει το χέρι μόνο του... Ειδικά ο μικρός, είναι πλέον ένα παιδί, που δεν αναγνωρίζω... Ανυπόμονος και επίμονος σε βαθμό εξοργιστικό. Και κλάμα. Κλάμα, ουρλιαχτά, τσιρίδες, επιμονή. Για ώρα. Μέχρι να γίνει ό,τι παράλογο του ήρθε στο μυαλό. Π.χ. μας προσπέρασε μια μπουλντόζα στην Κερατέα (και έστριψε). Μέχρι την Αθήνα μίρλα και μία μόνο λέξη "μπουντόϊα, μαμά μπουντόϊα". Αλλά μέχρι την Αθήνα... Και όλα σε αυτά το μοτίβο. Πέρασε ο παλιατζής και έφυγε;;;;;;;;;;;;;;; Τραγωδία. Θέλει να κλείσω το τηλέφωνο μόλις το απαντήσω. Με κλάματα. Να σηκωθώ από τον καναπέ, αν έχει τολμήσει καμιά φίλη και έχει έρθει και μιλάμε... Να κλείσω τον υπολογιστή...

Τι να πω. Είμαι στα όριά μου, κοριτσίνιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

Α! Και ξύλο και καυγάδες μεταξύ τους όόόόόλη την ημέρα! Τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

οχι σε ενα σημειο που ειναι ανοιχτο το ασανσερ.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ηρεμησε και ξεπερασε το. το σημαντικο ειναι οτι ολα καλα. κλειδωσε τα ολα και βαλε και πορτακια ασφαλειας αν χρειαζεται γιατι οπως βλεπω και απο τα δικα μου ειναι πολυ περιεργα και ξεφευγουν πριν το καταλαβεις. εμεις βαλαμε εξτρα καγκελα στο μπαλκονι αφου ειμαστε 4ο οροφο για να ειμαστε σιγουροι.

4o4op3.png

Σας αγαπώ και μου λείψατε φρικτά, σας το είπα;;;;;;

Επιστρέψαμε ψιλο-οριστικά στις 20κάτι Οκτώβρη (κάναμε μπάνιο μέχρι και τότε), αλλά εξακολουθούμε να φεύγουμε τα σκ!

Περνάμε δύσκολες στιγμές... Αλλά παλεύουμε. Τα αγόρια έχεουν δυσκολέψει πάρα πολύ, εγώ δεν την παλεύω ξάφνου στο σπίτι, νοικοκυρούλα χαρωπή, έχω τρομερές εκρήξεις και ξεσπάσματα και για ένα διάστημα έπεσε και πολύ ξύλο στα μπούτια και κάποιες σφαλιάρες. Πείτε ό,τι θέλετε, δεν τα καταφέρνω να συγκρατηθώ, φεύγει το χέρι μόνο του... Ειδικά ο μικρός, είναι πλέον ένα παιδί, που δεν αναγνωρίζω... Ανυπόμονος και επίμονος σε βαθμό εξοργιστικό. Και κλάμα. Κλάμα, ουρλιαχτά, τσιρίδες, επιμονή. Για ώρα. Μέχρι να γίνει ό,τι παράλογο του ήρθε στο μυαλό. Π.χ. μας προσπέρασε μια μπουλντόζα στην Κερατέα (και έστριψε). Μέχρι την Αθήνα μίρλα και μία μόνο λέξη "μπουντόϊα, μαμά μπουντόϊα". Αλλά μέχρι την Αθήνα... Και όλα σε αυτά το μοτίβο. Πέρασε ο παλιατζής και έφυγε;;;;;;;;;;;;;;; Τραγωδία. Θέλει να κλείσω το τηλέφωνο μόλις το απαντήσω. Με κλάματα. Να σηκωθώ από τον καναπέ, αν έχει τολμήσει καμιά φίλη και έχει έρθει και μιλάμε... Να κλείσω τον υπολογιστή...

Τι να πω. Είμαι στα όριά μου, κοριτσίνιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

Α! Και ξύλο και καυγάδες μεταξύ τους όόόόόλη την ημέρα! Τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάρα μα το θεό μου έχεις λείψει.

Εύχομαι να σου πάνε καλύτερα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Πού έχει κενό? Ανάμεσα στο πάτωμα κ στο πλαϊνό?

'η Ανάμεσα στο πάτωμα του σπιτιού κ στο πάτωμα του ασανσε΄ρ όταν είναι ανοιχτό?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...