Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αχ τι να σχολιάσω τι; Τι;;;; Τίποτα δεν ήταν! 3% πιθανότητα υπήρχε ε σε σένα θα έβρισκε! Είπαμε πάνε όλα στραβά όχι και τόσο! Εδώ μαζί τα περνάμε όλα, τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον. Προχωράμε μπροστά δεν έχουμε άλλη επιλογή! Εδώ παιδί μου είμαστε σαν γκρουπ ψυχολογικής υποστήριξης, τόσες ορμόνες μαζεμένες εδώ μέσα και πάλι μιλάμε μεταξύ μας, τι να λέμε τώρα; 
      Αν δεν είσαι εσύ αισιόδοξη για σένα θα είμαστε εμείς και θα ραφτούμε αλλά ρε @Xristina96 όχι από τώρα, δεν θα μπαίνουμε μετά την γέννα 🤭

Έτσι μας είπε ο ανδρολόγος, μέχρι και 3 μήνες πίσω και αυτός ήταν ο λόγος που καθυστερήσαμε τόσο πολύ να ξεκινήσουμε γιατί είχε ένα διάστημα όοοοοτι παιδική ασθένεια υπήρχε στα παιδιά των συναδέλφων του την έφερνε σπίτι! Είχα αγανακτήσει! Τον έχω μπουκώσει στις βιταμίνες, τον έχω ξορκίσει να κάνει μόνος του διάλλειμα στη δουλειά και όταν μαζεύεται συνωστισμός να φεύγει ή να φοράει μάσκα! Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δουλεύω πολλές ώρες μόνη μου δεν έχω θέμα, αλλά ο σύζυγος δεν μπορεί να αποφύγει τον κόσμο! 

Ε δε ξέρω ρε παιδί μου, έχει μαζευτεί πολλή γκαντεμιά 😂 Σε αυτά τα θέματα είναι λες κ έχω μαγνήτη. Θα μπορούσε να είμαι στο 3% που λες, μην το βλέπεις απίθανο. Το είχα τερματίσει τόσο όταν μου το είπαν σα σενάριο που έκατσα και διάβασα papers από ξένα εργαστήρια και έλεγε συμπτώματα και τα έβλεπα όλα σε εμένα. Εντελώς psycho. 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τζίνι πάρτον λέει ο Ρίβις!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool::cool:

Πάντως το έχεις παρατηρήσει, πως ό,τι μελετάω..κάπου κοντά κάτι γίνεται..

ώρε και σε βλέπω να με κερνάς ποτά τιλ δι εντ..:P:p:tongue:

Στα χτυπήματα κι εμείς τσοκ απεζύλ , μεγάλη τζίνι!

Τα οποία παρεπιπτόντως είναι ουκ ολίγα, διότι όλη μέρα κώλο δεν βάζουν κάτω

και δεν έχω καλύψει και το τραπεζάκι του σαλονιού, το οποίο είναι ότι πρέπει για να κρατιόμαστε και να πηγαίνουμε γύρω γύρω...

4γωνίες και τζάμι..και συρταράκια κάτω με ινοξ χερούλια...οπότε καταλαβαίνετε...

Μπούγος θα ακολουθήσω τη μέθοδό σου με την κουβέρτα, αλλά λέω να βάλω πάπλωμα, και στερέωση με λάστιχο αλά Τζίνι..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

ΚΑτά τα άλλα,

καλά να είμαστε κοριτσούδες

και υγεία σε όλους μας και φυσικά στα παιδάκια μας πάνω από όλα!!!!

(δεν ξέρω τώρα γιατί το έγραψα αυτό...)

χμ...

μάλλον ξέρω..

επηρρεασμένη από τα κοινωνικο-οικονοπμικο-πολιτικά και τα σημερο-αυριανά...:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

τί να πεις?

και τί να κάνεις?

θέλω να κατέβω..

αλλά με κανέναν..

μόνη μου..

γίνεται?????????

αυτά.

Πάω για σίδερο.

Αγιε Βασίλη, δεν πειράζει εάν δε μου φέρεις πρέσσα..

φέρε τουλάχιστον καμιά δουλειά σε αυτούς που ψάχνουν.

ΥΓ. Καλά εγώ ακόμα δεν έχω νέα από δουλειά..

κι εν τω μεταξύ προσπαθώ να επικοινωνήσω ...και τζίφος.. (τηλεφωνικά..)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

ξαναμπήκα..

πώς φαίνεται ότι βαριέμαι να σιδερώσω σήμερα..

ο γιατρούλης μου ξεγέννησε το 4ο παιδάκι του!!!

Επίσης μου ήρθε και έβαλα φωτό από το καλοκαίρι. :confused:

είναι βέβαια ετεροχρονισμένες και πίσω στην ηλικία των 6-7μηνών.. και δεν έχουν καμία σχέση τα παπιά με το σήμερα..

αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ!

Τώρα πάω και δεν ξαναγυρνάω.

Το κεφάλι κάτω!

Paulo Coelho

Καλησπέρα.

Πρώτη φορά γράφω στο θεματάκι σας.

Είμαι η Κρίστυ, μητέρα μιας τετράχρονης (και κάτι) μικρής σουσουραδίτσας και εγκυούλα 26 εβδομάδων σε δίδυμα κοριτσάκια.

Γράφω κυρίως στο θέμα με τους γονείς του Φεβρουαρίου 2013, καθώς η ΠΗΤ μου σύμφωνα με την ΤΕΡ μου είναι 13-02-2013.

(Λογικά θα γεννήσω πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία αυτή, αλλά ελπίζω να την πλησιάσω όσο γίνεται περισσότερο).

Λόγω οικονομικών και λοιπών εργασιακών συγκυριών... δεν γνωρίζω που θα γεννήσω...!!!

Αν ο σύζυγος τύχει να έχει αξιοπρεπή δουλειά όταν με το καλό... (είχε δηλ, αλλά πλέον η ίδια δουλειά κατήντησε "αβέβαιη" και ίσως είναι και θέμα χρόνου η απόλυση), θα γεννήσω με το γιατρό και τη μαία μου στο Ιασώ ή το Λητώ.

Αν δεν -το πιο πιθανό- θα γεννήσω πάλι με τη μαία μου στο εφημερεύον νοσοκομείο με το γιατρό εφημερίας.

Αχχχ, δύσκολοι καιροί για τεκνοποίηση...

Κατά τα λοιπά, αύριο έχω ραντεβού για τον υπέρηχο doppler το απογευματάκι, ενώ το πρωί θα πάω στη συνάντηση που κάνει η la leche league στη Νέα Ερυθραία περί προώθησης του μητρικού θηλασμού.

(Την πρώτη μου τη θήλασα αποκλειστικά κι ελπίζω να τα καταφέρω και με τούτες εδώ, καθώς δεν έχω απολύτως καμία εμπειρία από αποστειρώσεις, γάλα σκόνη κλπ).

Επίσης αύριο θα παραλάβω τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχάρου την οποία κατάφερα και ολοκλήρωσα σαν διαδικασία σήμερα το πρωί.

Έχω πάρα πάρα πολλές ερωτήσεις προς τις ήδη διδυμομανούλες, αλλά ας μη σας ζαλίσω από σήμερα με τις απορίες μου...

Και αύριο μέρα είναι.

Σας καληνυχτίζω.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Γραφω, γράφω τον καημό μου και τον πόνο μου.... είμαι και άρρωστη.....

Αλλά ας πω την εξυπνάδα μου για σήμερα.... για να βοηθήσω και την πάπια μας...

Πως να μειώσετε το σίδερο (παντέντα Μαρίας... ε, καλά, δεν είναι και τίποτα το φοβερά εξυπνο)

1. Πλένετε τα ρούχα στις 600-800 στροφές και με το 8κιλο πλυντήριο ποτέ πάνω από 6 κιλά.

2. Φανέλες, σεντόνια,πετσέτες, μπλούζες, τζήν: Τίναγμα τουλάχιστον πέντε φορές να τεντώσουν. Καταχτύπημα.... Απλωμα πάρα πολύ τεντωμένα

3. Πουκάμισα, φορέματα, λεπτές μπλούζες, μπουφάν: Αφού τα καταχτυπήσετε, τα κρεμάτε με κρεμάστρα. Ετσι, και χαρτί τα παίρνετε και τα κρεμάτε και απευθείας.

4. Και εννοείται ότι δεν τα αφήνετε και πολύ στην απλώστρα.... Αν κοκκαλώσουν από τον αέρα, το χάσαμε το παιχνίδι.

Κατ' αυτό τον τρόπο και το στεγνωτήριο κατάργησα και έχω μειώσει και το σίδερο στο ελάχιστο.

Αυτά για το σίδερο. Nunu μου χρωστάς ένα, μην ξεχνιόμαστε

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Αλλα, τι άλλα, ότι προλαβαίνω....

Cristy καλωσήρθες και καλή λευτεριά. Οι άλλες εγγυούλες σίγουρα θα περιμένουν τα νέα από την αυριανή ενημέρωση.

Τζίνι, χρονια πολλά καλή μου και να μη σου τύχει τίποτα κακό από εδώ και πέρα. Και ζήτα καλό δώρο από τον χασμπανο!

Και για τα κιλά που έχει γίνει το αγαπημένο μου θέμα τώρα τελευταία.... Ισως το παρακάτω χρονικό μας βοηθήσει να εξάγουμε συμπεράσματα.

Βαρος την περίοδο της σύλληψης: 56

Βάρος πριν τη γέννα: 71 (15 κιλάκια τσιμπισα.....)

Βάρος 1-2 μέρες μετά το μαιευτήριο: 63 κιλά

Βάρος 2-3 μήνες μετά τη γέννα: 58 κιλά (μέχρι εδώ καλά θα έλεγε κανείς, αλλά προσέξτε παράκάτω)

Βαρος στα δευτερα γεννεθλια των τουινσακίων: 63.9 κιλά. (και δεν φταίει καμία εγκυμοσύνη γι' αυτο)

Βαρος τώρα: 54. Και με τρομερό άγχος για να μην τα ξαναπάρω. Ουφ.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

:tongue:νουνουκα ωραίο το ανεκδοτάκι;)

απ οτι καταλαβα πρεπει να φτιαξουμε δυο κλαμπ...των χαμένων και μη χαμενων κιλών!

μοριτσα κι εγω τα αφησα ολατα κιλά στο μαιευτηριο αλλά ηρθαν σπιτι και με βρηκαν:tongue:

ελιζα δεν μπορω να τις φανταστω αυτε τ ελευθερες πτώσεις:rolleyes: Νομιζω θα φρικαρω!!

Ποια ειπε για τραπεζακι τυλιγμενο σε κουβερτα. καπου το χω ξανακουσει αυτο...και πως ειναι ρε παιδια η κουβερτα για να στεκεται? δεμενη? ή τη ριχνουμε σαν τραπεζομαντηλο?? ή ειμαι ασχετη ακομα απο χτυπηματα και λεω οτι να ναι???:confused:

τζινιω πλακα θα εχει ο κυριουλης...θα ειναι σαν μπάτλερ!!! Να τον πάρεις!:tongue: Δεν ξερω βεβαια ο καπτεν τι λεει γι αυτο...:rolleyes:

Μπραβο και για την καρτα...δεν ειμαστε τωρα για τετοια εξοδα

Παπιτσα αφου εχετε βραδια σαν τα παλια μη μιλας καθολου! Εγω νομιζω οτι αυτες οι νυχτες εχουν περασει ανεπιστρεπτί!

Και ειναι τοσ σημαντικος ο υπνος...σημερα κοιμηθηκαμε οικογενειακώς το μεσημερι (ταύμα ταύμα! λεγαμε με τον αντρα μου οταν ξυπνησαμε) κ ειχα τετοια σπιντα το απογευμα!! Γυρισα απο μαθημα και σιδερωσα 4 πλυντηρια μονοκοπανια. :shock:Βεβαια τωρα ξαναχαλασα αλλά τι να κανουμε...

Να πας καλη μου θεατρο...να δεις και κατι αλλο περα απο μωροκαταστάσεις!

κριστι καλως ηρθες! εΙμαστε εδω για τις αποριες σου, ειναι και αλλες δυο κοπέλες εγκυουλες! Νεο κυμα μου φαινεται ηρθε!! Εμεις παλιώσαμε!

Το οτ εχεις ξαναθηλάσει το θεωρω σημαντικο. Πάντως με τα διδυμα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο...

Twins εγω εχω κολλημα και θελω να τα σιδερωνω...απλά πλεον το σιδερο μου ειναι λιγο ξεπετα να το πω!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα γλυκά κοριτσάκια!!

Τζίνι εγώ θα τον έπαιρνα τον κύριο!!χεχε!!

Μπράβο για την κάρτα και είχα την κουβέντα σου με τον σύζυξ. Ήταν η μέρα των χαμένων κλειδιών. Βρήκα ένα ζευγάρι που είχα χάσει και νόμιζα ότι το είχαν πάρει τα μωρά αλλά τελικά τα είχα παρατήσει στη μάμι μου η οποία χαμπάρι τόσους μήνες και μου τα έφερε χτες :shock::shock:

Twins πολύ χαίρομαι που σε βλέπω!! Σίδερο στην πεθερά μου παρακαλώ, εγώ το αποφεύγω σαν το διάολο!!

cristy καλώς μας ήρθες!! Να έχεις μια τελειόμηνη και σούπερ εγκυμοσύνη!! Ότι μπορούμε να βοηθήσουμε θα χαρούμε πολύ!!!

Άντε νυφούλες έρχονται!!!

Παπίτσα αυτοί στη δουλειά σου τι περιμένουν για να σου απαντήσουν; ήμαρτον! Τα παπάκια είναι καλά παιδιά, θα συνηθίσουν πάλι!!

τζεμτζεμι είδες τι σου κάνει ο ύπνος; σπίντα λοιπόν!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα μανουλες,...

απο χτεσ η μικρη μου με 38 πυρετο και μπουκωμα....:(:(

και θα μαι και μονη για 3-4 μερες οποτε....τελεια!!!

ελπιζω τουλαχιστον αν κολλησει ο γιος να γινει αφου εχει συνελθει καπως η μικρη!!!

cristy καλως ηρθες και καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου!!

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημερα!

Σημερα δεν εχω βοηθεια οποτε ουτε γυμν ουτε τιποτα...

λαβ περαστικά σας! μακαρι ο μικρος να ειναι οκ.

νουνου ωραια η αισθηση παντως να βρισκεις κατι που εχεις χάσει!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Love...περαστικά να είναι!!!!

τί περίεργος καιρός.... συννεφιά με απίστευτη ζέστη!!! Ευτυχώς βέβαια γιατί μπορεί των αγοριών (των μικρών!) να είναι έτοιμα τα ρούχα, τα δικά μας όμως.... ούτε καν έχουν κατεβει από το πατάρι!!!!

Πάντως, ο ήλιος είναι απίστευτο το πως επηρεάζει τη διάθεση... τις προηγούμενες μέρες η διάθεση ήταν αρκετά ντιριντάχτα. Σήμερα.... πφφφφφ.......

8.%20Hlios%20.gif

Που είναι ο ήλιος οεοοοοο???????????

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Τζίνι ελπίζω να μην γυρίσει σε αφτιά. Σήμερα το αρρωστικό ραπόρτο λέει οτι κόλλησε και ο μεγάλος. Μύξα, μύξα, μύξα απίστευτη.... Και φυσικά κόλλησε και η καημένη η μαμά (εγώ) που τρώει όλα τα σκατά και τα σάλια και τις μύξες... Γκρρρρ... Και το κακό είναι οτι δεν μπορώ ούτε να αρρωστήσω με την ησυχία μου... Το καλό όμως είναι οτι τα αγόρια δεν έχουν πυρετό. Μόνο μπούκωμα, μύξες και γκρίνια οπότε υποθέτω οτι και κάτι πονάει. Αν κρίνω απο τον εαυτό μου πονάει το κεφάλι και τα κόκκαλα... Αυτά απο το δυτικό (απο το βόρειο μάλλον) μέτωπο... Σήμερις ψαρόσουπα...

Κρίστι καλωσόρισες στην παρέα! Επιτέλους κοριτσάκια!!! Νυφούλες!!!

Νουνούκα φοβερή η μαμά. Μνήμη ελέφαντα!

Λόβ περαστικά σας και εσάς. Ελπίζω να μην κολλήσει και ο μικρός σου αν και χλωμό το κόβω αν έρχονται σε επαφή όσο τα δικά μου (συνεχώς δηλαδή...)

Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο. Πάω να φυσήξω την μύτη μου...

ixhPp3.png

καλημερα!!!

πολλα αρρωστουλικα ζουζουνια ακουω!!!!αυτο θα ειναι φρικτο με 2 μωρα στο σπιτι.....περαστικουλια σε ολα τα μικρουλια αρρωστουλικα και στις μανουλες(οι μπαμπαδες δεν εχουν αναγκη)

συνεγγυουλα καλωσηρθες!!!!!το ποσο θα ηθελα να μιλησω κι εγω με μια συμβουλο θηλασμου δεν το φανταζεστε!!αλλα εδω που να την βρω????:rolleyes::rolleyes:

με ποναει υπερβολικα το δεξι μου ποδι....απο την 11 σχεδον εβδομαδα οταν καθομουν στον καναπε μουδιαζε σε ενα συγκεκριμενο σημειο η φιλη μου η οποια τυγχανει να ειναι γυναικολογος μου ειπε πως ειναι απο την μεση.....στην αρχη δεν μπορουσα να το πιστεψω γιατι δεν πονουσα οσο περνανε ομως οι εβδομαδες τα πραγματα γινοντε πολυ χειροτερα ποναω ποναω ποναω......ειναι στιγμες που δεν μπορω να το πατησω την νυχτα ξυπναω απο τους πονους.....και τωρα μου ειπε πως οσο περναει ο καιρος θα χειροτερευει γιατι μεγαλωνοντας η μητρα ''παταει''καποιο νευρο:evil::evil::evil:

λετε να βοηθουσε καποιος κορσες η ζωνη εγκυμοσυνης???εχει χρησιμοποιησει καμια??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλησπερα.....δεν σας εχω διαβασει γιατι ετρεχα στο Ικα που ειχαμε ραντεβου σημερα.....αλλα μας εκανε μονο της γριπης το εμβολιο,οποτε παμε 2 μηνες πισω κ αυτο με βολευει λιγακι γιατι απο 15 μηνων θα το κανουμε το mmr 17 μηνων.....

Σε ενα μηνα το επαναληπτικο της γριπης!

Οσα παιδακια εχουν αρρωστησει με βρογχιολιτιδα επιβαλλεται να το κανουν μου ειπε ο παιδιατρος!!!

Απο κιλα ειμαστε στην ανωτερη στη καμπυλη κ απο υψος σχεδον στη κατωτατη.....:-( θα πρεπει να κανουμε λιγη διαιτα!!!

Κ οταν πεινανε φωναζουν μαμα μαμ.....αφου η πεθερα μου γελαγε στο αμαξι,ο μικρος λυσαξε μαμ,μαμ,μαμα,μαμ,μαμ.....

Μου την δινει βεβαια που δεν υπολογιζουν την πρωοροτητα γιατι γεννηθηκαν 43+46 ποντους κ τωρα ειναι ο μικρος 76 κ ο μεγαλος 78....

Απο κιλα 12300 ο μεγαλος κ 11700 ο μικρος!!!

Σαν τα λαχανακια ειναι οι δικοι μου!!! κοντα κ χοντρα.....

Καλημερα!

Σημερα δεν εχω βοηθεια οποτε ουτε γυμν ουτε τιποτα...

λαβ περαστικά σας! μακαρι ο μικρος να ειναι οκ.

νουνου ωραια η αισθηση παντως να βρισκεις κατι που εχεις χάσει!!

μμμ το κράξιμο του σύζυξ να ακούσεις!! χαχα

και έχουμε χάσει και 2ο ζευγάρι κλειδιά και υποθέτουμε ότι κάπου έχουν παραπέσει εντός σπιτιού. Αλλά μάλλον πρέπει να ψάξω το σπίτι της μάμας μου πρώτα...

καλημερα!!!

πολλα αρρωστουλικα ζουζουνια ακουω!!!!αυτο θα ειναι φρικτο με 2 μωρα στο σπιτι.....περαστικουλια σε ολα τα μικρουλια αρρωστουλικα και στις μανουλες(οι μπαμπαδες δεν εχουν αναγκη)

συνεγγυουλα καλωσηρθες!!!!!το ποσο θα ηθελα να μιλησω κι εγω με μια συμβουλο θηλασμου δεν το φανταζεστε!!αλλα εδω που να την βρω????:rolleyes::rolleyes:

με ποναει υπερβολικα το δεξι μου ποδι....απο την 11 σχεδον εβδομαδα οταν καθομουν στον καναπε μουδιαζε σε ενα συγκεκριμενο σημειο η φιλη μου η οποια τυγχανει να ειναι γυναικολογος μου ειπε πως ειναι απο την μεση.....στην αρχη δεν μπορουσα να το πιστεψω γιατι δεν πονουσα οσο περνανε ομως οι εβδομαδες τα πραγματα γινοντε πολυ χειροτερα ποναω ποναω ποναω......ειναι στιγμες που δεν μπορω να το πατησω την νυχτα ξυπναω απο τους πονους.....και τωρα μου ειπε πως οσο περναει ο καιρος θα χειροτερευει γιατι μεγαλωνοντας η μητρα ''παταει''καποιο νευρο:evil::evil::evil:

λετε να βοηθουσε καποιος κορσες η ζωνη εγκυμοσυνης???εχει χρησιμοποιησει καμια??

Εγώ χρησιμοποιούσα και ελάφρυνε λίγο την κατάσταση στη μέση, ρώτα και το γυναικολόγο σου (η φίλη σου σε έχει αναλάβει; καλόοοοο!!)

Καλησπερα.....δεν σας εχω διαβασει γιατι ετρεχα στο Ικα που ειχαμε ραντεβου σημερα.....αλλα μας εκανε μονο της γριπης το εμβολιο,οποτε παμε 2 μηνες πισω κ αυτο με βολευει λιγακι γιατι απο 15 μηνων θα το κανουμε το mmr 17 μηνων.....

Σε ενα μηνα το επαναληπτικο της γριπης!

Οσα παιδακια εχουν αρρωστησει με βρογχιολιτιδα επιβαλλεται να το κανουν μου ειπε ο παιδιατρος!!!

Απο κιλα ειμαστε στην ανωτερη στη καμπυλη κ απο υψος σχεδον στη κατωτατη.....:-( θα πρεπει να κανουμε λιγη διαιτα!!!

Κ οταν πεινανε φωναζουν μαμα μαμ.....αφου η πεθερα μου γελαγε στο αμαξι,ο μικρος λυσαξε μαμ,μαμ,μαμα,μαμ,μαμ.....

Μου την δινει βεβαια που δεν υπολογιζουν την πρωοροτητα γιατι γεννηθηκαν 43+46 ποντους κ τωρα ειναι ο μικρος 76 κ ο μεγαλος 78....

Απο κιλα 12300 ο μεγαλος κ 11700 ο μικρος!!!

Σαν τα λαχανακια ειναι οι δικοι μου!!! κοντα κ χοντρα.....

Ζουμπουρλούδικα λαχανοπαιδάκια!! ρου ρου!! Και μένα τρώνε τον άμπακο, τώρα πια ανοίγουν ψυγείο και βουτάνε . Χτες πέτυχα τον Κων αγκαλιά με όοολες τις φετούλες για το τοστ να τρώει καθιστός στη μέση της κουζίνας....

Ε καλό είναι να προσέξεις τουλάχιστον να μη τους δίνεις τυποποιημένα προϊόντα (χυμούς, επιδόρπια, κρέμες) έχουν πολλά ζάχαρα και θερμίδες.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...