Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Ελπίζω να μην είναι πάλι κοβιντ δεν έχουν περάσει ούτε πέντε μήνες από την τελευταία φορά …

Μην τρελαίνεσαι.. δυστυχώς δεν μπορούμε να μείνουμε αποστειρωμενοι.. αν προσεξετε θα τη γλυτώσει! Κρατηστε αποστάσεις ασφαλειας κ ολα καλα..Κ εγω απορω πως την έχουμε γλυτωσει με τον ανδρα μου.. ολοι τριγυρω μου ειναι αρρωστοι..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Μας καλά εκανες και βγηκες με μπικινι...δεν το καταλαβα δηλαδή! Εμεις να μην πάμε για μπάνιο?? Επίσης της ραγαδες τι λέω "παράσημα!":tongue:

Στην αρχη 12 δοντια βγαζουν? Δεν ξερω καθολου... Υποθετω πάντως οτι μετα τον χρονο δε θα πονανε τοσο πολύ,εεε??

Τα καθισματακια μ ενδιεφερε πιο πολύ το εως 25..οκ θενκς!

αχαχαχαχαχα!!! Σα φαρσα στον αγιο βασιλη θα ειναι αυτο!!! Του στυλ "χοχοχοχ....Σου τη σκάσαμε!!"

Εγω καθε μερα προσπαθω να το παρω αποφαση οτι πλεον δεν εχουμε σαλονι..

χαχαχα σωστα! ο φυσιολογικός τοκετος ειναι ο καλυτερος!

Για τη διαιτα κι εγω τωρα χανω ενα και μετα ολο κατι γινεται και χλαπακιαζω και παιρνω το μισο πίσω...πάλι καλα μου μενει το αλλο μισο κ εχω χασει 2 κιλά. Φανταζομαι μεχρι τα γεραματα μου να τα χω χασει ολα:tongue:

προσπαθω να φτιαξω τη διαθεση σημερα και λεω να παω gym!

εμένα μου την έφτιαξες πάντως!!! χαχα

we must go on!!

Ηθικόν ακμαιότατον!!

Σκέψη θετική!!

ανεκδοτάκι;

Πάρτε ένα μήλο

Τα παιδιά ήταν σε σειρά στην καφετέρια του σχολείου για το μεσημεριανό. Στην αρχή του τραπεζιού ήταν μια μεγάλη στοίβα με μήλα. Μια δασκάλα έκανε ένα σημείωμα και το άφησε δίπλα στα μήλα:

"Πάρτε μόνο ΕΝΑ. Ο Θεός κοιτάει."

Στην άλλη πλευρά του τραπεζιού υπήρχε μια μεγάλη πιατέλα με μπισκότα σοκολάτας.

Και ένα παιδί έγραψε ένα σημείωμα, "Πάρτε όσα θέλετε, ο Θεός προσέχει τα μήλα."

φεύγω, παίρνω τους δρόμους πάλι....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Νουνούκα με ξέρανες πάλι στο γέλιο!!!!!!!

Αρτσι τέλεια η βερσιον!

Πάλι για κιλά λέτε??????

Σταμάτησα να ανεβαίνω κάποια στιγμή..... στα 72 νομίζω? Κ ξεκίνησα 57-58.

Ραγλαδες νιέντε, βαζελίνη γαρ κ μια κρέμα από φαρμακείο. (την είχα πεί παλιότερα δεν θυμάμαι τώρα)

Ντολ κ εμένα ο ντοκ στην πρώτη γέννα έλειψε μια βδομάδα για ένα σεμινάριο, αλλά γέννησα σχεδόν μετά από 2 μήνες. Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να ρωτησω για αντικαταστάτη τότε.

Τζεμ επιλόχεια κάργα κ εγώ με την πάρτη μου.

Κ με ξαναέπιανε σποραδικά.

Μας γιατί έτσι με το ξύπνημα? 5 το πρωί???

Αν τα άφηνες σταδιακά να κλαίνε ανά 15λεπτό κ σήκωμα?

Αν σε πέρνει να τα χωρίσεις δωμάτια? (δεν θυμάμαι αν έχω ρωτήσει στο παραλθόν)

Φρόσω?

Σήμερα την πάτηασα πάλι. Πήγα ετε, βρήκα να παρκάρω απ έξω λέω τί καλά!

κ ήταν κλειστά.

ΥΓ: μου είχε λείψει να δίνω γάλα στα δίδυμα αγκαλιά το πρωί!!!!!!

Τις τελευταίες μέρες τα ξυπνάω στις 7.30 για γάλα κ μετά νάνι πάλι.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα!

εμένα μου την έφτιαξες πάντως!!! χαχα

we must go on!!

Ηθικόν ακμαιότατον!!

Σκέψη θετική!!

ανεκδοτάκι;

Πάρτε ένα μήλο

Τα παιδιά ήταν σε σειρά στην καφετέρια του σχολείου για το μεσημεριανό. Στην αρχή του τραπεζιού ήταν μια μεγάλη στοίβα με μήλα. Μια δασκάλα έκανε ένα σημείωμα και το άφησε δίπλα στα μήλα:

"Πάρτε μόνο ΕΝΑ. Ο Θεός κοιτάει."

Στην άλλη πλευρά του τραπεζιού υπήρχε μια μεγάλη πιατέλα με μπισκότα σοκολάτας.

Και ένα παιδί έγραψε ένα σημείωμα, "Πάρτε όσα θέλετε, ο Θεός προσέχει τα μήλα."

φεύγω, παίρνω τους δρόμους πάλι....

Χαχαχα καλο!!!

Εγώ καισαρικη κάνω κι άλλη! τις πρώτες 2-3 μέρες πονουσα αλλα ήμουν όρθια σε αντίθεση με την διπλανή μου που γέννησε φυσιολογικα και δεν μπορούσε να κουνηθεί. Οδηγούσα απο τη πρώτη μέρα που βγήκα απο το μαιευτήριο. Κιλά πήρα καμία 15αρια αλλα τα άφησα στο μαιευτήριο. Επίσης τότε είχα και άλλοθι την εγκυμοσύνη :tongue: τώρα που τρώω συνέχεια και δεν μπορώ να βάλω στοπ, τι να πω????

p1Utp3.png

Καλημέρα!!!!

Ο Θεός προσέχει τα μήλα οπότε φάτε αβέρτα μπισκότα σοκολάτας, γιούπι!!!!

Κιλά πολλά, πάρα πολλά. Τώρα έχω μείνει στα 80 και δεν βλέπω να πέφτω. Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με 69 και πάλι πολλά ήταν τότε αλλά με τα χάπια και τις ορμόνες... Πφφφφ... Πολύ θα ήθελα να φύγουν...

Ραγάδες ακόμα περισσότερες, το μικρό μου όνομα θα μπορούσε να είναι ζέβρα. Ή τίγρης, ακόμα καλύτερο, είναι και πιο δυναμικό, χαχαχαχα :) Αλήθεια, το λύσατε το θέμα προχθές, η τίγρης είναι ή ο τίγρης;

Σήμερα λείπει ο καλός μου, έχει υπηρεσία. Αύριο που θα έρθει θα πάμε να πάρουμε το κρεβατάκι!!!!

Ο μικρός μου είναι φουλ στην μύξα και την γκρίνια. Όλο το βράδυ βούλωνε η μύτη του και ξυπνούσε κάθε μισή ώρα και ούρλιαζε. Πήγαινα, τον κουνούσα και κοιμόταν. Και σε μισή ώρα άιντε πάλι απο την αρχή. Η μάνα μου είναι και αυτή γριπωμένη και δεν μπορεί να έρθει για βοήθεια απόψε. Πήγε χθες ο Αντ. να φέρει την μανούλα του και ΔΕΝ ΗΡΘΕ. Δεν μπορεί λέει. Αν την βολέψει θα έρθει σήμερα...

Σιγά μην έρθει. Η ακατανόμαστη... Πάλι μόνη μου θα βγάλω το φίδι απο την τρύπα... (πολλά εμότικον διαολάκια, πάρα πολλά....)

ixhPp3.png

Γκουντ μόρνινγ!!!!!!

Πάλι για ραγάδες και κιλά διαβάζω!!!! Πφφφφ......

Χαίρομαι πάντως που διαπιστώνω πως δεν είμαι η μόνη σε αυτό τον πλανήτη με αυτόν τον καημό!!!

Πήρα λίγα :P, τα έχασα όλα καθώς και 6 επιπλέον :P:p και τα ξαναπήρα όόόόλα μαζί μετά!!!! :evil::evil::evil::evil: Τώρα... προσπαθώ να το πάρω απόφαση!!!

Μας, μαζί σου! είμαι και'γω μια από τις μεγαλύτερες!!!!

Θυμάστε που την Παρασκευή ήμουν στα down μου.... Τελικά τα αγόρια μου είναι θαυματουργά!!!! Μια αγκαλιά μου έκαναν και διέλυσαν κάθε σύννεφο! Μόνο αυτά έχουν σημασία... όλα τα άλλα, μπορούν να περιμένουν!

Εχθές έκανα κάτι δουλειές στον πάνω όροφο και είχα αφήσει τα παιδιά κάτω με τον μπαμπά τους και κάποια στιγμή, ακουω τον άντρα μου να ωρύεται... ο Φιλ είχε κάνει κυριολεκτικά βουτιά από τον καναπέ με το κεφάλι στο πάτωμα!!!!!! :? Ευτυχώς είχε προλάβει να βάλει το πόδι του μπροστά και του έκοψε λίγο τη φόρα!!!!

τί θα κάνω με αυτά τα παιδιά που έχουν βρει παιχνίδι να ανεβαίνουν στον καναπέ και να βουτάνε?????????????????????????????????????

- Ευτυχώς, δε χτύπησε. Πιο πολύ έκλαιγε γιατί τον μάλωσε ο Θ. παρά γιατί πόνεσε!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

Γκουντ μόρνινγ!!!!!!

Πάλι για ραγάδες και κιλά διαβάζω!!!! Πφφφφ......

Χαίρομαι πάντως που διαπιστώνω πως δεν είμαι η μόνη σε αυτό τον πλανήτη με αυτόν τον καημό!!!

Πήρα λίγα :P, τα έχασα όλα καθώς και 6 επιπλέον :P:p και τα ξαναπήρα όόόόλα μαζί μετά!!!! :evil::evil::evil::evil: Τώρα... προσπαθώ να το πάρω απόφαση!!!

Μας, μαζί σου! είμαι και'γω μια από τις μεγαλύτερες!!!!!

και εγω στο κλαπ!!!!:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Μια χαρά μας βρίσκω κοπέλες!!

lovemtwins είναι μεγαααααααααλο το κλάμπ μας!! όλες χωράμε!

Ελίζα η λύση είναι να τους μάθεις να κατεβαίνουν. Εμένα η Νικόλ κάνει συνέχεια ριψοκίνδυνα πράγματα οπότε την βοηθάω να τα τελειοποιήσει!!!! Ο Κων αντιθέτως έχει αίσθηση του φόβου και δεν έχει χρειαστεί.

Anthi29 βλέπω και συ έχεις χτυπήσει διάνα με την πεθερά!! περαστικούλια σας, κάνε τους μπανάκι με ζεστό νερό να ανοίγει η μυτούλα, ρώτα και την παιδοντόκ σου να ρίχνεις μερικές σταγόνες αιθέριο ευκαλύπτου.

tzini πως πάει; τι εννοείς σου είχε λείψει; Με την κοπέλα τι έκανες τελικά; Ο κάπτεν τι είπε;

moritsa τι κάνουν τα μωρουλινάκια σου;

φωτό πότε θα βάλετε εσείς οι φρεσκομαμάδες να δούμε κανένα νινάκι!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μια χαρά μας βρίσκω κοπέλες!!

lovemtwins είναι μεγαααααααααλο το κλάμπ μας!! όλες χωράμε!

Ελίζα η λύση είναι να τους μάθεις να κατεβαίνουν. Εμένα η Νικόλ κάνει συνέχεια ριψοκίνδυνα πράγματα οπότε την βοηθάω να τα τελειοποιήσει!!!! Ο Κων αντιθέτως έχει αίσθηση του φόβου και δεν έχει χρειαστεί.

Ξέρει πολύ καλά να κατεβαίνει... και οι δύο ξέρουν. Όμως, προτιμά είτε να κατεβαίνει με το κεφάλι :| είτε να "βουτάει" με το κεφάλι :evil:!

Και φυσικά, ότι κάνει ο ένας, το κάνει και ο άλλος :shock:....

Αφού ώρες ώρες νοιώθω όπως η μαϊμουδίτσα σε κάτι ηλεκτρονικά παιχνίδια που προσπαθεί να πιάσει όλες τις μπαμπάνες που πέφτουν από τα δέντρα!!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Καλημέρα!!!!

Ο Θεός προσέχει τα μήλα οπότε φάτε αβέρτα μπισκότα σοκολάτας, γιούπι!!!!

Κιλά πολλά, πάρα πολλά. Τώρα έχω μείνει στα 80 και δεν βλέπω να πέφτω. Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με 69 και πάλι πολλά ήταν τότε αλλά με τα χάπια και τις ορμόνες... Πφφφφ... Πολύ θα ήθελα να φύγουν...

Ραγάδες ακόμα περισσότερες, το μικρό μου όνομα θα μπορούσε να είναι ζέβρα. Ή τίγρης, ακόμα καλύτερο, είναι και πιο δυναμικό, χαχαχαχα :) Αλήθεια, το λύσατε το θέμα προχθές, η τίγρης είναι ή ο τίγρης;

Σήμερα λείπει ο καλός μου, έχει υπηρεσία. Αύριο που θα έρθει θα πάμε να πάρουμε το κρεβατάκι!!!!

Ο μικρός μου είναι φουλ στην μύξα και την γκρίνια. Όλο το βράδυ βούλωνε η μύτη του και ξυπνούσε κάθε μισή ώρα και ούρλιαζε. Πήγαινα, τον κουνούσα και κοιμόταν. Και σε μισή ώρα άιντε πάλι απο την αρχή. Η μάνα μου είναι και αυτή γριπωμένη και δεν μπορεί να έρθει για βοήθεια απόψε. Πήγε χθες ο Αντ. να φέρει την μανούλα του και ΔΕΝ ΗΡΘΕ. Δεν μπορεί λέει. Αν την βολέψει θα έρθει σήμερα...

Σιγά μην έρθει. Η ακατανόμαστη... Πάλι μόνη μου θα βγάλω το φίδι απο την τρύπα... (πολλά εμότικον διαολάκια, πάρα πολλά....)

θα τα βαλεις απο τωρα στα κρεβατακια; εγω λεω μετα τα 2 αλλα και παλι θα δω. και εγω ειμαι ολιγον τι ζεβρα. αχ μου φαινεται οταν θα ερθει η ωρα που θα χασω τα κιλα θα παω για λειζερ...

εγω πηρα 28!!!!! εχασα 10 με τη γεννα αλλα τα ξαναπηρα σε τρεις μηνες πισω ολα!!! σοκαριστικο; τωρα εχω χασει παλι 12 και παλευω για τα υπολοιπα...

καλα για την πεθερα τι να πω. εμενα εχει ερθει αυτες τις μερες και παει και πιανει με το στομα της την πιπιλα και την δινει στον μικρο. επαθα πλακα. καθαρη ειναι η γυναικα αλλα καπνιζει και γενικα δεν θελω!!! και της ειπε ο αντρας μου να μην το κανει και παρεξηγηθηκε!!!

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Ανθή παραμάσχαλα τον ορό μη γυρίσει σε αυτιά!

Ελίζα μουά οσί η μαϊμού με τις μπανάνες.

Νουνούσκα τα ξυπάνω μόνη μου πιό νωρίς (πριν έρθει η γκολντ γουμαν) κ δίνω γάλα, για να μην ξυπνάνε πιό νωρίς...... κ έχω ιστορίες πάλι.

Της κακοφάνηκε που μειώσαμε μέρες, αλλά τί να κάνουμε αυτά έχει η ζωή κ οι δικές μας ανάγκες. Υπάρχει κ η Τάνια που θέλει δουλειά έστω κ σε 15μερη βάση εφόσον εμείς δεν τα καταφέρνουμε καλά ούτε στον ένα τομέα, ούτε στον άλλο.

Σας πληροφορώ πως με πήρε πριν μία ώρα άντρας για την αγγελία!

Για τον ίδιο ενδιαφερόταν κ όχι για τη μάνα του, την αδερφή του, την γυναίκα του κλπο! Άνεργος τρία χρόνια, 39 ετών, με δύο παιδιά 6 κ 4 ετών κ εμπειρία από το νοικοκυριό στο σπίτι του καθώτι η γυναίκα του εγράζεται κανονικά.

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρέθηκε η κάρτα του μάζντα ρε παιδιά!

Γλιτώσαμε 560 ευρώ δηλ!!!!!!!!

Ήταν από κάτω από τη μοκέτα ακριβώς κάτω από τη θέση του οδηγού κ μέσα στη μοκέτα σε σημείο που οι λαμαρίνες κάνουν λεκάνη/ γούβα!

Λογικά όπως ψάχναμε έπεσε πιό μέσα από κάποια σχισμή στο καντράν, γιατί το μόνο άνοιγμα που υπάρχει σε όλο το μήκος του αμαξώματος είναι κάτω από κεί που βάζουμε τον κωλαράκο μας στις πίσω θέσεις.

Άρα ήταν σωστό το ένα σημείο που θυμόμουν οτι το ακούμπησα:

κάπου πάνω κ ίσως πίσω από καντράν.

Τα άλλα πιθανά μέρη ήταν:

στο κάθισμα του συνοδηγού.

στο κάθισμα του οδηγού κάτω από τον κώλο μου

στην ράχη/ πλάτη των πίσω καθισμάτων.

ΤΖΟΚΕΡ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!!!!!

υγ: Τόσες μέρες ψάχνανε......θα φάνε πολλά σουβλάκια αύριο τα παιδιά στο συνεργείο!

Εμείς φασόλια, ή φακές στο πρόγραμμα γμτ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

εμεις απο τα πολλα κτυπηματα εχουμε παρει το βουτυρο με το κιλο:P,μολις χτυπανε βουτυρακι και ουτε καρουμπαλο και η κοκκινιλα φευγει γρηγορα!

Πάγο δεν βάζεις?? Κρέμα??

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλά ραγάδες απέκτησα και εγώ παρόλο που ντάλα καλοκαίρι έβαζα βαζελινες και κρέμες και τα πάντα. Αλλά το +22 με απώλεια σε μια μέρα -12 και κάτι με έκανε πλισσέ!!!

τί κάνετε κορίτσια??

εγώ προσπαθώ να πάρω απόφαση

το σωρό από τα ασιδέρωτα.........

τα μωρά χθές αλλά σήμερα κυρίως αρκετή γκρίνια μες την ημέρα..

όλο μύρι μύρι νιαρ νιαρ..

βρε μπας και μας έχουν βαρεθεί??

τώρα δε μου πολύ ήπιαν το γάλα τους..:evil:

το παίζαν βαριά πεπόνια, νυσταγμένα κι έτσι..;)

τουλάχιστον έχει διορθωθεί το βραδυνό, από μόνο του,

όχι ότι έχω κάνει κάτι, και έτσι τα βράδια μας πια θυμίζουν παλιές καλές εποχές!

Μακάρι να κρατήσει!

Κατά τα άλλα..καλά.

Τα ίδια και τα ίδια.

Πήρα με ένα καλό ντεαλ, μισό τιμής κάτι εισητήρια θεάτρου να πάμε

να αλλάξω λίγο παραστάσεις..γιατί κάτι με έχει πιάσει

κι όλο ξεπορτίσματα θέλω..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

από κιλά +22,5

τώρα έχω καιρό να ζυγιστώ (δε θέλω να δω νούμερο με τπτ)

υπολογίζω όμως ότι έχει μείνει γύρο στο 9κιλο με βάση και παλιότερες μετρήσεις.

Το θέμα μου κυρίως είναι το άνοιγμα στα κόκκαλα λεκάνης και πλευρά.

Ραγάδα ευτυχώς η εγκυμοσύνη δε μου άφησε..(νομίζω..) δεν έχω ψαχτεί κι εξονυχιστικά, αποφεύγω τα τετ α τετ με τον καθρέφτη..πάντως κάτι εμφανές κτλ και στην κοιλία όχι. Οπότε μάλλον είμαι τυχερή!

Είναι θέμα ορμονών είχα διαβάσει για τις ραγάδες.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...