Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Πωπω μακάρι… πήγα με αρκετές προσδοκίες σε αυτό το γιατρό. Ελπίζω να βγουν αληθινές. 🤞🏻

Εγώ δε μπορώ να πάω και στη ψυχολόγο μου πλέον γιατί την πέτυχα μετά από καιρό κ είναι έγκυος😂 το σύμπαν με τρολλαρει. 

Καλά μη φανταστείς ! Pilates και reformer. Δε κάνω βάρη, functional κλπ.

Στο ευχόμαστε όλες μας εδώ να βγουν αληθινές οι προσδοκίες. 
      Οσο για την ψυχολόγο σου, τι να πω ; Μάλλον δεν θα ξανά πήγαινα ούτε εγώ 😅

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Μας κι εγω τα britax εχω σταμπαρει ...θα τα παραγγειλουμε οσονουπω. Αν εχεις καμια συμβουλη ευπροσδεκτη...

!

Εμείς πήραμε και έξτρα μαξιλαράκια για το κεφάλι τους, της Britax παλι από το ίδιο σάιτ, για να είναι πιο σταθερό μέχρι να μεγαλώσουν. Να ξέρεις ότι δεν έχουν και καμιά τρομερή ανάκλιση, αλλά εμείς είμαστε όντως πολύ ευχαριστημένοι. Βέβαια δώσαμε ένα σωρό λεφτά -η γιαγιά η Αμερικάνα δηλαδή- και έκαναν περίπου 10 μερες να φτάσουνε, παρακολουθούσαμε το τρακινγκ και τη μισή Ευρώπη γύρισαν.

Τζινάκι, έστω και καθυστερημένα, πολύχρονη εύχομαι, να σε χαίρονται οι δικοί σου όλοι και να καταφέρεις κι εσύ μια άσπρη μέρα. Αμαν πια αυτός ο εμετος... λες και το κάνουν επίτηδες τα μικρά σου.

Ευχαρστώ δια τας ευχάς κορίτσια μου!

Για δόντια μην περιμένετε να απαντήσω εγώ.

Εκτός του ότι δεν θυμάμαι, στα βιβλιαράκια των διδύμων θα γράψω οτι μου ρθει στην κούτρα.

Ψέματα δηλ. αφού ποτέ δεν αξιώθηκα να γράψω.

Αυτη τη μακακία την έκανα κι εγώ, όλο έλεγα θα σημειώνω πότε περίπουν έβγαζαν τα παιδιά καινούρια δόντια και όλο το ξέχναγα ή το ανέβαλα, και τώρα μόνο το πρώτο του Αλεξ θυμάμαι με σιγουριά γιατί το βγαλε λίγο μετά τη βάφτιση στους 6 μήνες. Τα υπόλοιπα... και ουτε που τα σημειώνει ο γιατρός.

Έχουμε εκλογές σήμερα οι δάσκαλοι, βρήκα ευκαιρία και πήγαμε τα παιδιά στον παιδίατρο, κάναμε το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς. Για της γρίπης ξέχασα να ρωτήσω, θα μας το είχε πει αν το ήθελε υποθέτω. Τα παιδιά πολλά νεύρα σήμερα, ας όψεται το ξύπνημα από τις 4και. Δεν μπορώ η κακομοίρα η μάνα, λίγο ύπνο θέλω.

Ανθή, δεν αξίζει να πάρεις κούνια τώρα. Μήπως να το κοίμιζες για λίγους μήνες το παιδί σε ένα παρκοκρέβατο, μέχρι να είναι έτοιμο για κανονικό κρεβάτι; Αλήθεια, σε κουκέτα πότε μπορούμε να τα βάλουμε τα παιδιά; Το δωμάτιο τους είναι μικρό και με τίποτα δνε χωράει 2 κανονικά κρεβάτια, θα τα κρατήσουμε στις κούνιες τους όσο περισσότερο μπορούμε αλλά είναι οι μικρές του ΙΚΕΑ και φοβάμαι ότι σε κανα χρόνο θα πρέπει να ψαχνόμαστε, θα ΄ναι μικρά λέτε;

Dolini, λίγο υπομονή ακόμα. Τις αυπνίες τις είχα και γω τους τελευταίους 2 μήνες, νομίζω όλες το περάσαμε. Φταίει και το διπλό βάρος που κουβαλούσαμε. Και γω θα έλεγα αν μπορείς να μην κάνεις ολική αναισθησία, το να βλέπεις τα παιδιά σου κατευθείαν και να σου τα βάζουν στο στήθος για λίγο είναι υπέροχο. Σηκώθηκα την ίδια μέρα για λίγο για να πάω με το καροτσάκι στη ΜΕΝΝ και από την επόμενη σηκωνόμουν κανονικά. Πονούσα αρκετά και η δικιά μου η γιατρός ήταν όπως της Ανθής, πολύ λίγα ως καθόλου φάρμακα.

Καλημέρα σε όλες, αντε να δούμε πώς θα περάσει και η σημερινή.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!! τζινι,χρονια σου πολλα για χθες ,να τα εκατοστησεις!

πηγα τελος εβδομαδας στον γιατρο και μου ειπε ολα καλα,κανενα προβλημα μεχρι στιγμης,αλλα να κοψω το πολυ φαγητο,γιατι σε ενα μηνα πηρα 3 κιλα!!Ημουν 54 και τωρα 57,αλλα μεχρι τον προηγουμενο μηνα ειχα χασει κιολας με τις ανακατωσουρες και τις ζαλαδες.Ειμαι 20η εβδομαδα τωρα ,εσεις ποσα κιλα ειχατε παρει μεχρι τοτε;και ποσα στο συνολο,ειναι αληθεια πως στο τελος τα κιλα που παιρνουμε ειναι..ανεξελεγκτα;και αυτα τα κιλα που τα παιρνουμε στο τελος τα παιρνουμε ασχετως αν τρωμε ή δεν τρωμε;μου φανηκε περιεργο που ενω δεν ειδε κατι στις αναλυσεις μου,ειπε συτο για το φαγητο.

Στην δική μου περίπτωση όντως τα κιλά ήταν ανεξέλεγκτα και το χειρότερο είναι οτι δεν μπορώ να τα ξεφορτωθώ τώρα. Στο σύνολο πήρα 35 κιλά χωρίς να τρώω ασύστολα. Τώρα μου έμειναν τα 20. Βέβαια μου έμειναν και δύο μπέμπηδες λουκουμάκια οπότε είμαι ευχαριστημένη :)

ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ (ΚΟΥΝΙΑ)!!!!!!! Πάλι διδυμομανούλα με βόλεψε. Μου είπε η κοπέλα οτι στο πρώτο της μωρό είχε δανειστεί και αυτή κούνια αλλά μετά όταν ήρθαν τα δίδυμα πήρε ακόμα μια. Οπότε έχει να μου δώσει να βολευτώ μέχρι το καλοκαίρι. Τι καλά!!!!:D:D:D

ixhPp3.png

αυτα τα κιλα που λετε απο ποτε και μετα τα πηρατε???εγω δεν ειχα τιποτα απο αδιαθειες ουτε ναυτιες ουτε εμετους τιποτα παρολαυτα εχασα 3 κιλα και τις τελευταιες 2-3 εβδομαδες εχω παρει τα 2 βεβαια εχω ενα θεμα με το στομαχι μου και δεν μπορω να φαω πολυ με 2-3 πιρουνιες αισθανομαι οτι θα σκασω..μπηκα στην 19η εβδομαδα ας πουμε λοιπον οτι εχω αλλες 18 εβδομαδες ποσα θα παρω μεσα σε αυτες?????ανοιγει δηλαδη η ορεξη αργοτερα??????

μπραβο ΑΝΘΗ για την κουνια!!!ηταν κριμα να πας να παρεις τωρα κουνια:rolleyes:αλλα και νωρις για κρεβατι

qWD1p2.png

xdgMp2.png

KIRA εγω είχα παρει 20 κιλα και ενω νομιζα οτι θα τα χασω γρηγορα σε πληροφορω μου εμειναν 7 κιλα δωρο και ύστερα απο πολυ κοπο τωρα εχω περιπου 3,5-4 κιλα (δεν θελω να ανεβω στην ατιμη ζυγαρια) στην κοιλια που δεν λενε να φυγουν,αλλα η αληθεια να λεγεται γυμναστικη δεν κανω καθολου...

Διαφημίσεις

KIRA εγω είχα παρει 20 κιλα και ενω νομιζα οτι θα τα χασω γρηγορα σε πληροφορω μου εμειναν 7 κιλα δωρο και ύστερα απο πολυ κοπο τωρα εχω περιπου 3,5-4 κιλα (δεν θελω να ανεβω στην ατιμη ζυγαρια) στην κοιλια που δεν λενε να φυγουν,αλλα η αληθεια να λεγεται γυμναστικη δεν κανω καθολου...

στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου πηρα μονο 8 κιλα απο τα οποια τα 6 τα εχασα πριν βγω απο το νοσοκομειο!!

Τωρα ομως μαλλον τα πραγματα θα ειναι διαφορετικα αν δεν προσεξω,μαλλον γι αυτο ο γιατρος μου την ειπε ετσι..Αν αρχισω καθε μηνα δηλαδη απο εδω και περα να παιρνω 4 κιλα,που θα φτασω;;;

οποτε να μαζεψω λιγο το στοματακι μου γιατι δεν με βλεπω καλα..

Απο ραγαδες πως τα πατε;;;βαζω κρεμουλα καθε μερα,μεχρι στιγμης δεν εχω ουτε μια(ουτε στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα),αλλα πολυ φοβαμαι οτι σε αυτην την περιπτωση δεν θα τις γλιτωσω.Υπαρχει καμια σας που να μην εκανε ραγαδες σε εγκυμοσυνη διδυμων;

Τζινάκι.....

Happy-Birthday-Non-Animated-73-CIVTKHIEFD.jpg

Να είσαι πάντα γερή, με αποθέματα υπομονής και επιμονής, φαντασίας και χιούμορ και αγκαλιά με αυτούς που αγαπάς!!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

εγω πηρα 12 κιλα στην εγκυμοσυνη...απλα μεχρι και τον πεμτο μηνα δεν ετρωγα σχεδον τιποτα λογω εμετων...

τωρα παλευω να χασω ακομη 2 τελευταια κιλα!!!αλλα μαλλον μου μειναν σουβενιρ!!!:D:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

KIRA η αληθεια ειναι οτι προς το τελος παιρνεις τα κιλα και δεν ξερεις πως..Εγω πηρα 20 και λογω σοβαρης αλλεργιας που είχα δεν ετρωγα ψαρι,χοιρινο,γλυκα καθολου,ξηρους καρπους κ.α. και παλι τα πηρα τα ατιμα.Ραγαδες εγω εκανα μονο 1 και δεν εβαζα κρεμες καθολου στην κοιλια λογω της αλλεργιας μου,οποτε θεωρω οτι το κυριοτερο ειναι το δερμα μας παρα το τι κρεμες βαζουμε:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Δε σας εχω πολύδιαβασει...Πολύ κούραση απο το μετωπο...δεν ξερω γιατι τοσο πολύ τελευταια. Εχω και χαλια διαθεση ενα πραγμα σα να περναω μετα μετα μετα επιλοχειο καταθλψη!...ή μου φταιει κανας πλανητης Λαερτα να μου κανεις κ εμενα μια αστρολογική αναλυση??Τουλαχιστον ειμαστε καλά απο υγεια.

Για κιλα ας μην τα ξαναλεω.εγω ετρωγα μια χαρα απ ολα, πηρα ελαχιστα, τα εχασα ολα και μετα ξαναπηρα και δε λεω να τα χασω με τιποτα. Ή μαλλον εχω χασει δυο με πολύ κοπο γτ κανω ολο πισογυρισματα (βλεπε κραιπάλες τα Σ/Κ:rolleyes:)

Ραγαδες ψιλοεκανα, εβαζα αμυγδαλέλαιο μονο, αλλά νομιζω ειναι στα δερματα. και φυσικά η καημενη η κοιλια που γινεται τσιτα τι να κάνει? Το καλό ειναι οτι βαζω μια κρεμα από τοτε που γεννησα και ειναι σε καλυτερη κατασταση.! Ηταν ομως ροζ ακόμα και γι αυτο μαλλον το εσωσα...πάλι καλά!

Ανθη αντε βολευτηκες τελικά με την κουνια!

Μας θυμασαι αν ειναι 0-18 τα καθισματακια?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Για ραγάδες και κιλά μιλάμε; Εγώ είχα ήδη φουσκώσει με τις ορμόνες από τις εξωσωματικές δυο χρόνια, στην εγκυμοσύνη δεν πήρα πολλά κιλά, 12 νομίζω, και αυτά τα περισσότερα μετά τον 6ο γιατί μεχρι τότε έτρωγα πολύ προσεκτικά και μου είχε κοψει και η γιατρός το αλάτι τελείως. Τα έχασα σχεδόν όλα μετά τη γέννα... και μετά τα ξαναπήρα τους πρώτους μήνες, όταν ξενύχταγα με τα ταίσματα ή έτρωγα υποτίθεται παραπάνω για να έχω πιο πολύ γάλα. Μου χουν μείνει τώρα τα περισσότερα από αυτά αλλά χωρίς γυμναστική δυστυχως δεν πρόκειται να φύγουν, και ποιος θα μου κρατήσει τα παιδιά να γυμναστώ;

Οσο για τις ραγάδες, σε όλη την εγκυμοσύνη έβαζα κρέμες και αμυγδαλελαιο και είχα μόνο μια πολύ μικρούλα. Με το που γέννησα και είδα την κοιλιά μου έφριξα... γεμάτη ραγάδες, όταν λέμε γεμάτη, τίγκα. Εριξα ένα γερό κλάμα και το ξεπέρασα, μέχρι και μπικίνι έβαλα το καλοκαίρι. Εντάξει, δεν είναι ότι καλύτερο αισθητικά αλλα δυο ανθρώπους κουβαλούσα μέσα μου, πόσο να αντέξει κι αυτό το δέρμα; Το συμπέρασμα είναι, δε πα να βάζεις κρέμες... εξαρταται από το δέρμα της κάθε γυναίκας. Και από την ηλικία υποθέτω, όσο πιο μικρή τόσο καλύτερα; Πρεπει να μαι από τις μεγαλύτερες εδω μέσα, κοντεύω τα 38 τώρα.

Μας θυμασαι αν ειναι 0-18 τα καθισματακια?

Είναι 9-25, αν θυμάμαι καλά. Σίγουρα δεν είναι από 0.

Εγώ εδώ, κλασικά στον αγώνα από νωρίς νωρίς. Δεν έκανα παιδιά, βρυκόλακες έκανα! Και μετά γκρινιάζουν όλη τη μέρα, πως να μην γκρινιάζουν αν ξυπνάνε από τις 5; Ο Αλεξ έβγαλε κι άλλο τραπεζίτη, αν μέτρησα καλά είναι στα 11 δόντια τώρα. Αντε, ένα ακόμα να σταματήσουμε για λίγο. Ξέρει καμιά αν πονάνε κι όταν μεγαλώνουνε, ή είναι όλος ο πόνος μόνο να τρυπήσει το ούλο; Ξέχασα να ρωτήσω το γιατρό.

Καλή μέρα και καλό κουράγιο σε όλες.

Α, το άλλο το τρελό δεν το είπα! Επειδή και τα δύο τα καμάρια μου μπαίνανε στο τζάκι συνέχεια, και μιλάμε συνέχεια, κάθε δέκα λεπτά εκεί τους έβρισκες να γελάνε υστερικά και οι δύο, ο άντρας μου πήρε κάτι σανίδες και τάβλες που είχαμε και κάθισε την Κυριακή και το έκλεισε τελείως το τζάκι. Μιλάμε έχει γίνει το σαλόνι μου, χάρμα!

Καλημέρα φιλενάδες!!

Mash με ʼγειά το σαλόνι!! χεχε!! Και εμάς είναι πυρπολημένο τοπίο, αλλά τι να λέμε τώρα...αναμενόμενα!!

Για τα κιλά εγώ έχω να πω ότι καλό είναι να προσέχεις από την αρχή. Εγώ προφανώς και αύξησα την τροφή και το πρώτο τρίμηνο είχα τσιμπήσει το πρώτο 10άρι χωρίς λόγο. Μετά προσπαθούσα να προσέχω ώσπου έφτασα στον 6ο με +15 κιλά όπου ο γιατρός με κατσάδιασε και μου είπε αν ξεπεράσω τα 20 δε σε ξεγεννάω!! εκεί είπα να προσέξω, γέννησα 4 μέρες πριν μπω στον 9ο με 20+ κιλά (σταμάτησα να ζυγίζομαι όταν ξεπέρασα τα 20!! στη μέτρηση του ντοκ έκλεψα για να μη με κατσαδιάσει:tongue::tongue:). Μια εβδομάδα μετά τη γέννα είχα χάσει 12 κιλά και μέχρι τον χρόνο είχα χάσει και άλλα 13, τα οποία και περιμάζεψα σχεδόν (+6) όταν επέστρεψα στη δουλειά!! Τώρα κάθε μέρα ξεκινάω δίαιτα :D:D

Για το θέμα της καισαρικής εγώ έχω να προτείνω να γεννήσετε φυσιολογικά!!! Σηκώνεσαι την ίδια μέρα χωρίς κανένα πρόβλημα και πόνο!!!:cool::cool:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα!!!

Μας καλά εκανες και βγηκες με μπικινι...δεν το καταλαβα δηλαδή! Εμεις να μην πάμε για μπάνιο?? Επίσης της ραγαδες τι λέω "παράσημα!":tongue:

Στην αρχη 12 δοντια βγαζουν? Δεν ξερω καθολου... Υποθετω πάντως οτι μετα τον χρονο δε θα πονανε τοσο πολύ,εεε??

Τα καθισματακια μ ενδιεφερε πιο πολύ το εως 25..οκ θενκς!

Α, το άλλο το τρελό δεν το είπα! Επειδή και τα δύο τα καμάρια μου μπαίνανε στο τζάκι συνέχεια, και μιλάμε συνέχεια, κάθε δέκα λεπτά εκεί τους έβρισκες να γελάνε υστερικά και οι δύο, ο άντρας μου πήρε κάτι σανίδες και τάβλες που είχαμε και κάθισε την Κυριακή και το έκλεισε τελείως το τζάκι. Μιλάμε έχει γίνει το σαλόνι μου, χάρμα!

αχαχαχαχαχα!!! Σα φαρσα στον αγιο βασιλη θα ειναι αυτο!!! Του στυλ "χοχοχοχ....Σου τη σκάσαμε!!"

Εγω καθε μερα προσπαθω να το παρω αποφαση οτι πλεον δεν εχουμε σαλονι..

Για τα κιλά εγώ έχω να πω ότι καλό είναι να προσέχεις από την αρχή. Εγώ προφανώς και αύξησα την τροφή και το πρώτο τρίμηνο είχα τσιμπήσει το πρώτο 10άρι χωρίς λόγο. Μετά προσπαθούσα να προσέχω ώσπου έφτασα στον 6ο με +15 κιλά όπου ο γιατρός με κατσάδιασε και μου είπε αν ξεπεράσω τα 20 δε σε ξεγεννάω!! εκεί είπα να προσέξω, γέννησα 4 μέρες πριν μπω στον 9ο με 20+ κιλά (σταμάτησα να ζυγίζομαι όταν ξεπέρασα τα 20!! στη μέτρηση του ντοκ έκλεψα για να μη με κατσαδιάσει:tongue::tongue:). Μια εβδομάδα μετά τη γέννα είχα χάσει 12 κιλά και μέχρι τον χρόνο είχα χάσει και άλλα 13, τα οποία και περιμάζεψα σχεδόν (+6) όταν επέστρεψα στη δουλειά!! Τώρα κάθε μέρα ξεκινάω δίαιτα :D:D

Για το θέμα της καισαρικής εγώ έχω να προτείνω να γεννήσετε φυσιολογικά!!! Σηκώνεσαι την ίδια μέρα χωρίς κανένα πρόβλημα και πόνο!!!:cool::cool:

χαχαχα σωστα! ο φυσιολογικός τοκετος ειναι ο καλυτερος!

Για τη διαιτα κι εγω τωρα χανω ενα και μετα ολο κατι γινεται και χλαπακιαζω και παιρνω το μισο πίσω...πάλι καλα μου μενει το αλλο μισο κ εχω χασει 2 κιλά. Φανταζομαι μεχρι τα γεραματα μου να τα χω χασει ολα:tongue:

προσπαθω να φτιαξω τη διαθεση σημερα και λεω να παω gym!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...