Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Έχει πλάκα όμως ο σκασμένος ο Μίλτος. Του άνοιξα λίγο την τηλεόραση να δει τον Αυτιά (ξέρω, ψυχολογικά τραύματα θα έχει το παιδι!) για να μπορέσω να γράψω εδώ, κι αυτός πάει και ακουμπάει στην οθόνη και προσπαθεί να μετακινήσει τις εικόνες, όπως κάνει στο ipad. Έρωτα έχει με τα ηλεκτρονικά το αγόρι μου, δεν τολμάμε να αφήσουμε τιποτα κοντά του, τα κάνει φύλλο και φτερό.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα!!!:D:D

τωρα που κοιταζω τις λιστες...τι μου θυμησατε...

χαμος απο πραγματα και αγορες!!

εγω καλαθουνες δεν πηρα,μεχρι 7 μηνων κοιμοταν σε μια κουνια απο τις μεγαλες!αποστειρωτη chicco και εβαζα μπουκαλια της nuk...θερμαντηρα δεν πηρα...και καροτσι το aria twin peg perego ειναι ελαφρυ και με βολεψε...

ο καθενας ειναι πως βολευεται τελικα...αλλα πολλα τα εξοδα!!!

εγω λεω να τα παω καμια βολτα σημερα αφου εχει καλη μερα!!!

καλο σαββ/κο να εχουμε:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλημερα και καλό Σ/Κ να εχουμε!

κιρα και καντυ (δε θυμαμαι ποια ακριβως ρωτησε τι..) κατ αρχην για το θηλασμο με καλυψε απόλυτα η νουνουκα. Και ιδιαιτερα στη συλλογη πληροφοριων απο πριν μεσω ιντερνετ γιατι τοτε και δε θα προλαβαινεις και δε θα εχεις αγχος.

ΑΠο εκει και περα δε μπορω να δωσω πολλες συμβουλες περι αποστειρωτων, μπιμπερων κτλ γτ δεν χρησιμοποιησα καθολου. δηλαδη εχω αγορασει κανα 5αρι μπουκαλια με διαφορες πιπιλες για να δω ποια θα μας ταιριαζει και αποστειρωτη μου εχουν δωσει ενα τις κικο, αλλά τα τελικα τα καταφεραμε μονο με στηθος. Για το θηλαστρο μην κανετε τιποτα απο τωρα, πρεπει πρωτα να γεννησετε να δειτε τι αναγκες εχετε και μετα θα αποφασισετε.

Καροτσι εμεις πηραμε το tfk..ειναι ακριβουτσικο και λιγο βαρυ ΑΛΛΑ παει παντου, σε λακουβες, χαλικια και ειναι σουπερ στην κυλιση. Στο πλατος νομιζω ειναι οπως τα αλλα δηλαδη χωραει στις μεγαλες πορτες...

Καρεκλακια μας εχουν δωσει 0-9 και χρησιμοποιουμε ακομα αυτα.

Αληθεια Μας ποια πηρες απο Σουηδια γτ το ψαχνω τωρα? Τα εχετε βαλει στο αμαξι? Στριμωχνεται πολύ οδηγος και συνοδηγος, δηλ πρεπει να εχει την πλατη πολύ ορθια??

τζινι υπομονη!

Καλησπερα......τι γραψατε παλι;;;:shock:

Τζινιω εχεις φαει γερη μουτζα! χερια-ποδια μαζι!

Τα μικρα καλυτερα απο το κρυωμα,μονο ο μεγαλος εχει γαιδουροβηχα!!!

αχαχαχα κι εγω το ελεγα αυτο!!

twins οντως με τετοιο ηλιο πρεπει να ακολουθησουμε τη συμβουλή σου!

Έχει πλάκα όμως ο σκασμένος ο Μίλτος. Του άνοιξα λίγο την τηλεόραση να δει τον Αυτιά (ξέρω, ψυχολογικά τραύματα θα έχει το παιδι!) για να μπορέσω να γράψω εδώ, κι αυτός πάει και ακουμπάει στην οθόνη και προσπαθεί να μετακινήσει τις εικόνες, όπως κάνει στο ipad. Έρωτα έχει με τα ηλεκτρονικά το αγόρι μου, δεν τολμάμε να αφήσουμε τιποτα κοντά του, τα κάνει φύλλο και φτερό.

η νεα γενια δινει ρεστα με τη τεχνολογια!! Θα πηγαινουν στην τουαλετα με ipad και οχι με περιοδικο σε λιγο καιρο!:tongue:

Θελω να γραψω κι αλλα αλλά εχω χορωδια κλαματος κ απο τους δυο...

θα επανελθω

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερουδια.ΚΑΡΟΤΣΙ pegperego twin,αποστειρωτη της chicco αλλα όχι το στρογγυλο αλλα το τετραγωνο με το καλαθι μεσα,φανταστικος και εβαζα μεσα chicco,nuk και avent τα μικρα ομως της avent,θερμαντηρας δανεικος δεν με βοηθησε καθόλου.

Διαφημίσεις

καλημερα... εγραψα ενα κατεβατο χθες και μου εσβησε στην μαχη με τον μικρο να μου παρει το τηλεφωνο. πραγματι της τεχνολογιας ειναι τα μικρα. εμενα μου κανει εντυπωση που θελουν τα δικα μας πραγματα και οχι οτι τους δινουμε δηλ θελει το τηλεκοντρολ της τηλεορασης αλλα αμα παω να του δωσω κανενα παλιο το πεταει!!! το σκατο.

εεενα γκρινια γκρινια και παλι γκρινια. τι να πω; δοντια ειναι; της ηλικιας ειναι; ελπιζω να το ξεπερασουμε. ολη την ωρα πανω κατω τρεχουν και δεν θελουν κ να τα πιανεις! μου χτυπανε το χερι οταν παω να τα πιασω μην πεσουν. απλα τα φοβαμαι λιγο γιατι δεν ειναι πολυ σταθερα ακομα.

για τη λιστα που λετε την σκεφτομαι και αγχωνομαο. πολλα λεφτα βρε παιδι μου!!!παρα πολλα λεφτα ξοδεψαμε γιατι και σε εμας δεν μας εδωσαν τιποτα.

4o4op3.png

Gemini85[/color];1807766]Καλημερα και καλό Σ/Κ να εχουμε!

Αληθεια Μας ποια πηρες απο Σουηδια γτ το ψαχνω τωρα? Τα εχετε βαλει στο αμαξι? Στριμωχνεται πολύ οδηγος και συνοδηγος, δηλ πρεπει να εχει την πλατη πολύ ορθια??

η νεα γενια δινει ρεστα με τη τεχνολογια!! Θα πηγαινουν στην τουαλετα με ipad και οχι με περιοδικο σε λιγο καιρο! :tongue:

/QUOTE]

Πήραμε τα Britax Two Way Elite σε ένα ωραιότατο τυρκουάζ χρώμα από το carseat.se. Τα προτιμήσαμε γιατί είναι από τα λίγα που έχει το σάιτ που μπορούν να γυρίσουν και μπροστά αν για κάποιο λόγο το αποφασίσουμε ή αν τα παιδιά αρχίσουν να μη θέλουν άλλο να κοιτάνε πίσω. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Η πλάτη είναι αρκετά όρθια αλλα αν σκεφτείς οτι ο άντρας μου είναι αρκετα ψηλός 1,80κατι, και οδηγεί χωρίς παράπονο, τότε αντέχεται. Εξαρτάται και από το αμάξι βέβαια. Εννοείται οτι δεν χωράει αλλο άτομο πίσω.

καλημερα... εγραψα ενα κατεβατο χθες και μου εσβησε στην μαχη με τον μικρο να μου παρει το τηλεφωνο. πραγματι της τεχνολογιας ειναι τα μικρα. εμενα μου κανει εντυπωση που θελουν τα δικα μας πραγματα και οχι οτι τους δινουμε δηλ θελει το τηλεκοντρολ της τηλεορασης αλλα αμα παω να του δωσω κανενα παλιο το πεταει!!! το σκατο.

.

Ναι, τα άτιμα ξεχωρίζουν ποια είναι τα αληθινά και ποια τα ψεύτικα, και ποια τα χαλασμένα. Μας έστειλε η πεθερά μου δυο παλιά τηλέφωνα της για να παίζουν μπας και αφήσουν το δικό μας ήσυχο αλλά που, αφού πατάνε τα κουμπιά και δεν βγάζει ήχους ξέρουν ότι κάτι τρέχει. Με το κομπιούτερ πάντως έχουν τρελό κόλλημα. Από μας παίρνουν τα παιδιά βέβαια, ό,τι βλέπουν κανουν.

Γκρίνιαζε ο Αλέξανδρος και τον έβαλα στο καρεκλάκι του να τον ταϊσω νωρίτερα, έφαγε δυο μπουκιές και τον πήρε ο ύπνος! Ο Μίλτος μου έκανε το ίδιο στο φρούτο. Σαν να ταΐζω όλη τη μέρα μου φαίνεται κάθε που συμβαίνει αυτό, και συμβαίνει συχνά τώρα τελευταία. Αχ, οι παλιές καλές εποχές που κοιμούνταν τις ίδιες ώρες και πείναγαν μαζί....

Σας αφήνω. Εδώ -Ν. Ιωνία- σα να σκοτείνιασε, πολλά σύννεφα βλέπω.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Τι κάνετε τσούπρες?? Ωραία μέρα αλλά δεν πήγαμε πουθενά εμείς. Παρόλο που ξυπνήσαμε απο της 7 κλασικά... Και τώρα συννεφιασε...

Εμένα κοιμηθήκανε και θα πάω να την πέσω και γω γιατι το βραδυ γκρινιάζανε και δεν πολυκοιμήθηκα.

Εμβόλιο θα κάνουμε 2 δοσεις εμεις γιατι δεν κάναμε περυσι.

Καντυ: Καλαθούνες εμείς δεν είχαμε, Κατευθύαν κούνιες.

ωραια νομιζω οτι με πεισατε:rolleyes::rolleyes:θα παρω αποστειρωτη chicco ελπιζω να παιρνει ολες τις μαρκες μπιμπερο!!!!και για τον θερμαντηρα ισως το δω αργοτερα!!!!

μπανακι τι να κοιταξω αυτο που μπαινει στην μπανιερα η με βαση????φοβαμαι οτι αν παρω χωρις βαση στοτελος η μεση μου θα τα παιξει:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ευχαριστω και πάλι για τις πολυτιμες συμβουλες σας!Γιατι οπως και να το κανουμε.."ο παλιος ειναι αλλιως!!"

Δεν θα αγχωθω λοιπόν απο τωρα και για το θεμα του θηλασμου,αρχιζω μελετη,και ιδωμεν,οπως παει το πραγμα.

για το θεμα κουνιας κτλ,θα βολευτουμε στην αρχη με μια ,και αργοτερα καπου θα βρω απο καμια ξαδερφη-φιλη εδω γυρω και αλλη μια .Εχω κι εναν λικνο,που σκοπευω να τον χρησιμοποιω σαν την καλαθουνα με βαση μεσα στο σπιτι,θα τον εχω στο σαλονι,και θα βαζω τα μωρα εκει οταν θελω να τα βλεπω.οποτε καλαθουνα λεω να μην παρω.Καλα,το τι"περικοπες" εχω να κανω απο την λιστα που εχετε δωσει, δεν λεγεται..εχω βεβαια και καποια πραγματα απο την μικρη μου,δεν παραπονιεμαι,αλλα και πάλι,παααρα πολλα τα εξοδα..

να ρωτησω,εσεις που δεν ειχατε παρει καλαθουνα ,πως τα μεταφερατε τα μωρα απο το νοσοκομειο στο σπιτι;με καρεκλακια αυτοκινητου,αυτα τα πρωτα με το χερουλι που κανουν και σαν ρηλαξ;ή απλα δανειστηκατε μια καλαθουνα για εκεινη την μερα;εγω ειχα μια ,αλλα την χαρισα σε μια κοπελα ,οπως κι εμενα μου την ειχαν χαρισει,οποτε δεν παιζει καλαθουνα στο σπιτι μας.

και κατι αλλο: μετα ,2 ρηλαξ,δυο γυμναστηρια κτλ,δηλαδη παιρνατε τα παντα εις διπλουν,ή απλα μοιραζατε τα πραγματα και βαζατε ποτε το ενα και ποτε το αλλο εναλλαξ;ενταξει,με τα καρεκλακια φαγητου και αυτοκινητου δνε γινεται αυτο,αλλα τα υπολοιπα;

Διαφημίσεις

ωραια νομιζω οτι με πεισατε:rolleyes::rolleyes:θα παρω αποστειρωτη chicco ελπιζω να παιρνει ολες τις μαρκες μπιμπερο!!!!και για τον θερμαντηρα ισως το δω αργοτερα!!!!

μπανακι τι να κοιταξω αυτο που μπαινει στην μπανιερα η με βαση????φοβαμαι οτι αν παρω χωρις βαση στοτελος η μεση μου θα τα παιξει:rolleyes::rolleyes:

Το μπανάκι κατά τη γνώμη μου είναι χαμένα λεφτά. Ήθελα να πάρω αυτό της Fisher Price που έκανε γύρω στα 50 ευρώ και τελικά καλά που δεν το πήρα. Τα μωρά μου είναι ανεπτυγμένα και δεν θα χωρούσανε μέσα μετά τον δεύτερο μήνα!!!:shock::shock::shock:

Αντί για αυτό πήρα μια μεγάλη λεκάνη (μπανάκι ήταν και αυτό, μάρκας με έκαψες επίσης, όπως και ο αποστειρωτής μου αλλά ήταν τόσο μεγάλο που έμοιαζε με σκάφη). Την πήρα 10 ευρώ και έκανα εκεί μπάνιο τα μωρά μέχρι τον 10 μήνα περίπου. Την έβαζα στο παιδικό στο επιπλέον κρεβάτι. Μετά άρχισα να τα βάζω μέσα στην μπανιέρα. Στην αρχή την γέμιζα και τώρα θέλουν να τους κάνουμε μπάνιο με το πιστολάκι, γαργαλιούνται και γελάνε, τους αρέσει έτσι. Αλλά ούτως ή άλλως το μπάνιο είναι κοψομέσιασμα και πολλά, πάρα πολλά νερά...:evil:

Και πάντα να σκέφτεσαι οτι μόλις τελειώσεις με το ένα θα πρέπει να πάρει σειρά και το άλλο!!!

Δυστυχώς είμαστε μακριά, εγώ είμαι στην Κατερίνη... :(

Ευχαριστω και πάλι για τις πολυτιμες συμβουλες σας!Γιατι οπως και να το κανουμε.."ο παλιος ειναι αλλιως!!"

Δεν θα αγχωθω λοιπόν απο τωρα και για το θεμα του θηλασμου,αρχιζω μελετη,και ιδωμεν,οπως παει το πραγμα.

για το θεμα κουνιας κτλ,θα βολευτουμε στην αρχη με μια ,και αργοτερα καπου θα βρω απο καμια ξαδερφη-φιλη εδω γυρω και αλλη μια .Εχω κι εναν λικνο,που σκοπευω να τον χρησιμοποιω σαν την καλαθουνα με βαση μεσα στο σπιτι,θα τον εχω στο σαλονι,και θα βαζω τα μωρα εκει οταν θελω να τα βλεπω.οποτε καλαθουνα λεω να μην παρω.Καλα,το τι"περικοπες" εχω να κανω απο την λιστα που εχετε δωσει, δεν λεγεται..εχω βεβαια και καποια πραγματα απο την μικρη μου,δεν παραπονιεμαι,αλλα και πάλι,παααρα πολλα τα εξοδα..

να ρωτησω,εσεις που δεν ειχατε παρει καλαθουνα ,πως τα μεταφερατε τα μωρα απο το νοσοκομειο στο σπιτι;με καρεκλακια αυτοκινητου,αυτα τα πρωτα με το χερουλι που κανουν και σαν ρηλαξ;ή απλα δανειστηκατε μια καλαθουνα για εκεινη την μερα;εγω ειχα μια ,αλλα την χαρισα σε μια κοπελα ,οπως κι εμενα μου την ειχαν χαρισει,οποτε δεν παιζει καλαθουνα στο σπιτι μας.

και κατι αλλο: μετα ,2 ρηλαξ,δυο γυμναστηρια κτλ,δηλαδη παιρνατε τα παντα εις διπλουν,ή απλα μοιραζατε τα πραγματα και βαζατε ποτε το ενα και ποτε το αλλο εναλλαξ;ενταξει,με τα καρεκλακια φαγητου και αυτοκινητου δνε γινεται αυτο,αλλα τα υπολοιπα;

Όλα όσα πήραμε για τα μωρά ήταν εις διπλούν. ΌΛΑ όμως... :|

ixhPp3.png

Καλησπέρα!!!

Πωπω, πόσα γράφετε, μα τι να πρωτοσχολιάσω....

Ευχαριστούμε τις εγγυούλες που μας θυμίζουν πως ήταν η ζωή μας πριν από λίγο καιρό... Κρατάτε γερά κορίτσια!!!!

Για εμάς με τα γεννημένα παιδιά, σας προτρέπω όλες να πάτε αύριο βόλτα γιατί το μετεωρολογικό λέει ότι θα είναι καλοκαίρι (και μάλλον η τελευταία καλοκαιρινή μέρα για φέτος).

Εμείς καλά είμαστε, με το σταθμό τα πάμε κατ' ευχήν, μη μας ματιάσούμε. Περιμένουμε τα Χριστούγεννα.... (βασικά το καλοκαίρι περιμένω, αλλά ας βάλω μερικούς ενδιάμεσους σταθμούς μέχρι τότε....)

άσε με κ απντετάρω κ το ποσειδον κ όλα έξω πέφτουν!

Πήγα εκπτωτικό στα σπάτα χτες. Μια χαρά ο καιρός, αλλά πολύ κόσμο ρε παιδιά!

Εχεις πλάκα έτσι? Καλοκαίρι από τώρα ονειρεύεσαι?

Εγώ πάλι όταν δίνω παλιά κινητά τα χαηδεύουν στην οθόνη τα αστέρια μου.

Τί ωράριο είναι αυτό???? Εύχομαι να τους περάσει σύντομα.

η νεα γενια δινει ρεστα με τη τεχνολογια!! Θα πηγαινουν στην τουαλετα με ipad και οχι με περιοδικο σε λιγο καιρο!:tongue:

Θελω να γραψω κι αλλα αλλά εχω χορωδια κλαματος κ απο τους δυο...

θα επανελθω

χαχχα κ η παλιά γενιά τα ιδια κάνει.

ο ν παλιά έπερνε το γαύρο στο μπάνιο. Τώρα το κινητό.

Τί κουμπί του έχω πατήσει απ έξω κ δεν έχει σύνδεση...!

TZINI χθες πηγαμε και καναμε το αντιγριπικο,ρωτησα την γιατρο και μου ειπε αφου περσυ καναμε και τις 2 δοσεις αντιγριπικου,φετος μονο 1!!!

Να δείτε που τελικά τσάμπα αγόρασα 2 εμβόλια για 2η δόση!

Κ όχι τπτ άλλο δεν προλαβαίνω να γράψω αυτό που είναι να κάνουμε κανονικά κ θα το πληρώσω κανονικά!

Καλά αν είναι πολύ ακριβό θα το γράψω πρώτα κ μετά θα τα πάω.

Είχα (έχω ακόμα για περίπτωση πυρετού) μια μπανιέρα μεγάλή με ενσωματωμένο κάθισμα που έχει κ βάσεις έξτρα/ αν θες τις βάζεις.

Προτιμούσα το ξεμέσιασμα. Στις ελάχιστες φορές που έβαλα τις βάσεις... μια φορά μου έπεσε η μεγάλη, μαζί με τη μπανιέρα μες στην κανονική μπανιέρα!

Εμείς τα εχουμε όλα απο 2. Και τα ριλαξ και τα περισσότερα. Γυμναστήριο μόνο είχαμε ένα και μπαίνανε εναλλαξ.

Ακριβώς το ίδιο. Ένα γυμναστήριο κ ένα πάρκο.

Χτές ο άλεξ μου έσπασε τα νεύρα στη βόλτα. Γκρίνια από τη στιγμή που πήραμε κρέπα.

Ήθελε να του τη δώσω όλη στο χέρι του.

Οπότε κ εγώ τον έγραψα μετά.Κ κάποια στιγμή κατάλαβα οτι ο κόσμος με κοίταγε σαν να έλεγε: κοίτα τη κοτζαμ μουλάρα/ φοράδα, τρώει αυτή με τα κορίτσια της κ στο αγοράκι που δεν κάνει να λιγουρεύεται δεν δίνει τπτ!

Κ έκενα το άγαλμα της ελευθερίας. Το ένα χέρι ψηλά κ κράταγα το κομμάτι της κρέπας του άλεξ κ με το άλλο σαβούρωνα τη δική μου!

Έχει πολύ ωραία κατασκευή παιδικής χαράς/ τσουλήθρας, αλλά σε μέρες που έχει κόσμο είναι πανεύκολο λογικά να χαθεί παιδί.

Δεν θα τα ξαναπάω στην παιδική στο εκπτωτικό μόνη μου σάββατο.

Κολλάγαν στις κλειστές τσουλήθρες όλα τα παιιδά κ μέχρι να κατέβει η Σύλια, είχα ένα άγχος αν έστριψε σε άλλη διακλάδωση.

Καλημέρα καλέ είπα???

εντιτι 2: έχω γενέθλια οζορντουγί καλέ!!!!!

Να πάω να πάρω κανά γλυκό να κεράσω η γαϊδούρα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλημέρα!!!

Χρόνια πολλά Τζίνι!! να σε χαιρόμαστε!!! και φυσικά να πάρεις γλυκά να σε χαιρόμαστε!!

Εγώ πάλι μόνη, ο σύζυξ δουλεύει...καμιά σας για βόλτα? παιδική, παιδότοπο, σουλάτσο???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα!

Τζίνι, χρόνια σου πολλά και καλό κουράγιο!!!!

Σήμερα θα πάμε στην μαμά μου για φαγητό και μετά μπορεί καμία βόλτα με το αμάξι. Απο αύριο πάλι τα κεφάλια μέσα... Και έχω ένα σωρό δουλειές και πονάει η μέση μου.....

ixhPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...