Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

K εγώ για τα δίδυμα το ίδιο καρότσι με τη νουνού.

Σκυλί βγήκε, απλά δεν βγαίνουν τα πανια για πλύσιμο κ θέλει ατόφιο βούρτσισμα/ πλύσιμο.

Δεν θυμάμαι πώς κ γιατί πήραμε αυτό. Νομίζω αλλαγή στο αχρησιμοποίητο θήλαστρο κάναμε

χώραγε στο πορτ παγαζ του άτος που ειχα τότε άνετα,

ήταν ελαφρύ (για εμένα),

κ έμπαινε κ στο ασανσερ (από ρόδα σε ρόδα μετρημένο) στο πατρικό του χασμπάνου.

Η τζας έχει ένα πολύ καλό κ το είχα δεί τότε ποιυ έψαχνα κ μου άρεσε πολύ.

Ποιό έχει ρε παιδιά? θυμήστε μου!

Αποστειρωτή είχα της κικο ένα πενταθέσιο που χώραγε κ τα νουκ.

Θερμαντήρα νέγατιβε.

νουνούκα, άβε!

ελίζα γτ τηε φκ?

όλα καλά ελπίζω τώρα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Φρόσω μου, δεν ήταν τυχερό να γίνει τώρα... μάλλον η φύση επέλεξε απο μόνη της. Αλλά φυσικά ο γιατρός απαράδεκτος...

Κίρα, αν δεν κάνω λάθος εσύ ρώτησες για θερμαντήρα ή η Κάντυ; Δεν χρησιμοποίησα καθόλου και δεν αγόρασα καν. Πήρα μόνο έναν αποστειρωτή απο τα τζάμπο μάρκας με έκαψες, 25 ευρώ. Περιττό να πω οτι τον ξέκανα. Αλλά άντεξε μέχρι το τέλος :)

Κάντυ που κοντά είσαι; Αν θέλεις μου λες φυσικά... Μπορεί να είμαστε κάπου κοντά ;)

Τζινιώ εμφανίστηκες επιτέλους!!! Σημασία έχει που είστε καλά!

Μας, περαστικά σας... δεν ξέρω τι θα κάνω με αυτά τα πεσίματα. Σήμερα ο Τζόν Τζόν έχει ένα τεράστιο μαύρο καρούμπαλο στο δόξα Πατρί. Και έβαλα και μισό κιλό βούτυρο. Μέχρι το βράδυ διαφωνούσαμε με τον σύζυγο για το αν θα έπρεπε να τον πάμε Θεσσαλονίκη στον παιδοχειρουργό να τον δει. Τελικά αποφασίσαμε να μην ταλαιπωρήσουμε περισσότερο το παιδί. Σήμερα μπουσουλάει και μου πιάνεται η καρδιά. Νομίζω οτι πάλι θα πέσει κάθε φορά που τον βλέπω. Την περισσότερη ώρα την πέρασαν μέσα στο πάρκο, εγκλωβισμένοι. Κακή μάνα... Ουφφφφφφ

Και μπαι δε γουέη, τρόμαξα όταν είδα την περιβόητη λίστα... Ήρωες είμαστε που τα πήραμε όλα αυτά, ήρωες!!!!

Επεξεργάστηκαν by Anthi29
Ξέχασα να σχολιάσω για την λίστα, χαχαχαχα

ixhPp3.png

K εγώ για τα δίδυμα το ίδιο καρότσι με τη νουνού.

Σκυλί βγήκε, απλά δεν βγαίνουν τα πανια για πλύσιμο κ θέλει ατόφιο βούρτσισμα/ πλύσιμο.

Δεν θυμάμαι πώς κ γιατί πήραμε αυτό. Νομίζω αλλαγή στο αχρησιμοποίητο θήλαστρο κάναμε

χώραγε στο πορτ παγαζ του άτος που ειχα τότε άνετα,

ήταν ελαφρύ (για εμένα),

κ έμπαινε κ στο ασανσερ (από ρόδα σε ρόδα μετρημένο) στο πατρικό του χασμπάνου.

Η τζας έχει ένα πολύ καλό κ το είχα δεί τότε ποιυ έψαχνα κ μου άρεσε πολύ.

Ποιό έχει ρε παιδιά? θυμήστε μου!

Αποστειρωτή είχα της κικο ένα πενταθέσιο που χώραγε κ τα νουκ.

Θερμαντήρα νέγατιβε.

νουνούκα, άβε!

ελίζα γτ τηε φκ?

όλα καλά ελπίζω τώρα!

Τα πανιά βγαίναν όλα εγώ τα είχα βγάλει, θέλει φυσικά κασταβίδι!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Φρόσω μου, δεν ήταν τυχερό να γίνει τώρα... μάλλον η φύση επέλεξε απο μόνη της. Αλλά φυσικά ο γιατρός απαράδεκτος...

Κίρα, αν δεν κάνω λάθος εσύ ρώτησες για θερμαντήρα ή η Κάντυ; Δεν χρησιμοποίησα καθόλου και δεν αγόρασα καν. Πήρα μόνο έναν αποστειρωτή απο τα τζάμπο μάρκας με έκαψες, 25 ευρώ. Περιττό να πω οτι τον ξέκανα. Αλλά άντεξε μέχρι το τέλος :)

Κάντυ που κοντά είσαι; Αν θέλεις μου λες φυσικά... Μπορεί να είμαστε κάπου κοντά ;)

Τζινιώ εμφανίστηκες επιτέλους!!! Σημασία έχει που είστε καλά!

Μας, περαστικά σας... δεν ξέρω τι θα κάνω με αυτά τα πεσίματα. Σήμερα ο Τζόν Τζόν έχει ένα τεράστιο μαύρο καρούμπαλο στο δόξα Πατρί. Και έβαλα και μισό κιλό βούτυρο. Μέχρι το βράδυ διαφωνούσαμε με τον σύζυγο για το αν θα έπρεπε να τον πάμε Θεσσαλονίκη στον παιδοχειρουργό να τον δει. Τελικά αποφασίσαμε να μην ταλαιπωρήσουμε περισσότερο το παιδί. Σήμερα μπουσουλάει και μου πιάνεται η καρδιά. Νομίζω οτι πάλι θα πέσει κάθε φορά που τον βλέπω. Την περισσότερη ώρα την πέρασαν μέσα στο πάρκο, εγκλωβισμένοι. Κακή μάνα... Ουφφφφφφ

Και μπαι δε γουέη, τρόμαξα όταν είδα την περιβόητη λίστα... Ήρωες είμαστε που τα πήραμε όλα αυτά, ήρωες!!!!

Κακή μάνα τί να σου πώ δηλ!

Είχα σε όλες τις γωνίες προστατευτικά για γωνίες κλπο. Κάθε φορά που βάζω καινούργιες πάνε κ τις τρώνε.

Έσκασε κάτω στο καλοριφερ η ελπίδα πάλι πριν 4 μέρες?

Κ ξανά η ελπίδα στην γωνία στο τραπεζάκι στο σαλόνι την τρίτη, στο δόξα πατρί νταν! έσκασε καλά όμως στο τραπέζι,

Την έβαλα πάνω στον πάγκο της κουζίνας, γέμισα ένα σακουλάκι πάγο, της το πίεζα εμ δύναμη στο κεφάλι- κλάαααααααμα!

έβαλα κ κρέμα για μελανιές κ τέλος.

Ε μα ώρες ώρες, πρώτα πάει ο κώλος κ μετά αυτή, η στραβοκάνα!

Κοιτάει το ταβάνι κ προχωρά!

Λες κ κάποιος μας έχει γλωσσοφάει από τότε που έπεσε απο την αλλαξιέρα.

Σαν να μου λέει: είδες που μπορεί να το πάθει κ με εσένα?

Κ φυσικά ανταποδίδω τις ευχές!:oops:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

και για μια ακομα φορα σας ευχαριστω πολυ!!!!

νουνου μαλλον γραφαμε μαζι!!!!

θελω εναν αποστειρωτη που να παιρνει τις περισσοτερες μαρκες μπιμπερο και οχι μονο της μαρκας του...νομιζα πως οι avent επαιρναν τα αντιστοιχα μπιμπερο αλλα αν τα καμαρια μου δεν θελουν αυτα τα μπιμπερο τι θα κανω θα παρω αλλον???γι αυτο θελω να παιρνει και avent kai chicco kai nuk ......

για την κατσαρολα το σκεφτηκα κι εγω αλλα που θα βρω ακρη με τοσα μπιμπερο???γιατι και αποκλειστηκα να θηλασω θα τα καταφερω μονο απο το στηθος?????αν ειναι να καθομαι με την κατσαρολα να βραζω μπουκαλια και θηλες θα φουνταρω στο τελος!!!

καροτσι σκεφτομαι το maclaren tecno οχι οτι μου αρεσει και ιδιαιτερα αλλα ειναι ελαφρυ και νομιζω πως κλεινοντας δεν πιανει και τοσο πολυ χωρο επισσης ειναι απο νεογεννητο αλλα το καινουριο εχει 500? οποτε σκεφτομαι για μεταχειρησμενο βρηκα καποια σε καλες τιμες αλλα να το παρω απο τωρα??????

ΑΝΘΗ Ηγουμενιτσα μενω (προς το παρον).....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιινι!! ρου ρου!! Βάστα γερά!! Υπάρχει περίπτωση το κλειδί να κατέληξε στα χέρια των μωρών? Κοιταξες στη τσάντα του κολυμβητηρίου?

Δεν πέρνει μπροστά αν δεν είναι μέσα στο αμάξι η κάρτα.

Κ επίσης όταν είναι μέσα η κάρτα ανοίγει όποιος θέλει, ότι ώρα θέλει. Αυτό είναι το πρόβλεμ!

Τα πανιά βγαίναν όλα εγώ τα είχα βγάλει, θέλει φυσικά κασταβίδι!!

Το προσπαθησα, αλλά δεν την πάλεψα.

Κ θέλω να το πλύνω αυτές τις μέρες, αλλά που θα βάζω στη βόλτα στο κεφάλι μου??? Εκτός κ αν πάω κάπου πολύ κοντά κ πιάσουν τόπο οι ευχές να βρω να παρκάρω σχετικά κοντά στην παιδική χαρά.

Ντακ δεν σε ρώτησα, τί εμβόλιο κάνατε?

Ο ντοκ λέει η Σϋλια δεν θέλει άλλη δόση στης γρίπης.

Τα δίδυμα κάναν κ πέρυσι, ξέχασα να του το πώ, Μπας κ δεν θέλουν κ αυτά 2η δόση?

Θα ανατρέξω στα ποστ της φρόσως. Κάτι είχαμε πεί κ για τα δίδυμα της.

Ξέρει κάποια, έχει κάνει πέρυσι κ έχει κάνει φέτος? 2η δόση θα κάνει, εφόσον έχει κάνει πέρυσι στα δίδυμα 2 δόσεις?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα......τι γραψατε παλι;;;:shock:

Τζινιω εχεις φαει γερη μουτζα! χερια-ποδια μαζι!

Τα μικρα καλυτερα απο το κρυωμα,μονο ο μεγαλος εχει γαιδουροβηχα!!!

Αποστειρωτη chicco,εβαζα nuk κ mam μπιμπερο! θερμαντηρα δεν πηρα καθοτι ξενο γαλα κ εαν χρειαζοταν ζεσταμα γιατι καναμε καμια ωρα να φαμε,μπεν μαρι!!!

Οντως βαρβατη η λιστα το πρωι που την διαβαζα......ευτυχως μου εδωσε μια ξαδερφη μου πολλα ρουχαλακια,παρκοκρεβατο,λικνο,αποστειρωτη κ.α......

Σαβούσκα έδωσα το singoulair κ το σορόπι της τζό σώθηκα άμεσα λέμε!

Ρωτα ντοκ αν στο επιτρέπει.

Μούντζα δεν λές τπτ.

Κ έχω κ κάτι κ@λόπαιδα που κ κάνουν πάρτυ τρελό ντάπα ντούπα.

Πριν βγήκαν όλοι στο μπαλκόνι κ έψαλαν τον εθνικό ύμνο τρείς φορές

κ καπάκι ακούμε πίνω μπάφους κ παίζω πρό!

Καραμούζες κλπο....

Να σου σκάσω κάνα μπάτσο στα μούτρα βλαμένο!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα!!!

Πωπω, πόσα γράφετε, μα τι να πρωτοσχολιάσω....

Ευχαριστούμε τις εγγυούλες που μας θυμίζουν πως ήταν η ζωή μας πριν από λίγο καιρό... Κρατάτε γερά κορίτσια!!!!

Για εμάς με τα γεννημένα παιδιά, σας προτρέπω όλες να πάτε αύριο βόλτα γιατί το μετεωρολογικό λέει ότι θα είναι καλοκαίρι (και μάλλον η τελευταία καλοκαιρινή μέρα για φέτος).

Εμείς καλά είμαστε, με το σταθμό τα πάμε κατ' ευχήν, μη μας ματιάσούμε. Περιμένουμε τα Χριστούγεννα.... (βασικά το καλοκαίρι περιμένω, αλλά ας βάλω μερικούς ενδιάμεσους σταθμούς μέχρι τότε....)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μωρε Τζίνι, τι γκαντεμιά είναι αυτή που σε κυνηγάει; Οχι ευχέλαιο, εξόρκισμό χρειαζεστε, να δω τι άλλο θα τραβήξετε!

Και μένα τα μασάνε τα αφρώδη τα προστατευτικά, ιδίως ο Αλεξ ο καρχαρίας. Και τα τραβάνε και τα ξεκολλάνε, εννοείται. Ακόμα δεν έχω πάρει καινούρια, περιμένω να φάει περισσότερο και μετά. :P

Αποστειρωτή είχα έναν της Κικο μεγάλο και έβαζα και μπουκάλια Νουκ μέσα. Θερμαντήρα εγώ πήρα και τον χρησιμοποιώ ακόμα καμιά φορά. Δεν ξέρω αν το μπεν μαρί θα με βόλευε μες στον πανικό, ο θερμαντήρας μου φάνηκε πολύ πιο απλός και χρηστικός. Εγώ έβγαζα με το θήλαστρο δικό μου γάλα κοντά 6 μήνες, το φύλαγα στο ψυγείο και μετά το ζέσταινα, και επειδή δεν ήθελα να πετάξω ούτε σταγόνα όταν αφήναν λίγο το κράταγα ζεστό καμιά ώρα και τους το ξαναπρόσφερα.

Στα δικά μου, από τις 4 γκρίνια ο Αλεξ μέχρι τις 5 που του έδωσα γάλα, καπάκι ξύπνησε ο Μίλτος που ήταν ήδη στο κρεβάτι μας απο τις 3 και ήθελε γάλα κι αυτός, και μετά δεν ξανακοιμήθηκε. Οπότε είμαι εδώ στο σαλόνι από τις 6 με τον Μίλτο να γκρινιάζει γιατί είναι κουρασμένος και να θέλει αγκαλιά. Θαυμα! Ο άντρας μου θα ξυπνήσει σε λίγο και μετά θα πάει στη δουλειά μέχρι αργά το μεσημέρι, να δω πώς θα κάνω τις δουλειές μου που όταν τα αφήνω μόνα τους 2 λεπτά μου χώνονται και τα δύο στο τζάκι και γελάνε υστερικά. Θα δείξει.

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και καλό Σαββατοκύριακο να χουμε. Ωραία μέρα ξημερώνει, όσες μπορείτε βγείτε καμιά βολτούλα.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...