Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κάντυ,

προσωπικά θεωρώ το πορτ-μπεμπέ παντελώς άχρηστο για αγορά.

Ζυγαριά εγώ στην αρχή ήθελα να νοικιάσω..όμως επειδή εμένα βγήκαν αρκετά ελλιποβαρή και ήξερα ότι θα τα ζυγίζω για τουλάχιστον 1τετράμηνο και με δεδομένο ότι στο μαγαζάκι κάτω του μαιευτηρίου βρήκα ζυγαριά πολύ καλή ακριβείας με 2ετή εγγύηση που κάνει και όταν μεγαλώσουν τα παιδάκια να πατάνε επάνω όρθια, με τιμή 65? με σύμφερε πιο πολύ να την αγοράσω πράγμα που έκανα.

Κούνιες εγώ πήρα το καλοκαίρι περίπου όταν ήταν 6,5μηνών, μέχρι τότε τα είχα σε λίκνα δανεικά.

Επίσης καθισματάκια αυτοκινήτου πήραμε αυτά που είναι κατηγορίας Ι ελαφρώς ανοιγμένης ,δηλ. μέχρι 11κιλά.

Τώρα θα αγοράσουμε τα επόμενα. Τα δικά μας θα πάνε στις ξαδέρφες μου.

Υγραντήρα δεν πήρα. Μπορείς εάν χρειάζεται σε κάποια φάση να έχει λίγο υγρασία ο χώρος, να βάλεις μια-δυο πετσέτες υγρές πάνω στα καλοριφέρ ή εάν είσαι στην σαλονό-τραπεζαρία να βάλεις μια κατσαρόλα με νερό να βράζει. Εγώ έτσι έκανα με πετσέτες κτλ που μου είχε χρειαστεί και μου είχε πει η νεογνολόγος.

Επίσης να πάρεις σουτιέν θηλασμού και επιθέματα.

Επίσης αφού τον πρώτο καιρό θα κοιμούνται μαζί σου, μπορείς να μην πάρεις από τώρα τα έπιπλα και συναφή για το παιδικό δωμάτιο.

Γενικά θα σου πρότεινα να ανοίξεις λίστα γέννησης στο mothercare Και νατο διαδώσεις σε όλους τους δικούς σου. Εχεις το πλεονέκτημα να παίρνεις λίγα λίγα κάθε φορά που χρειάζεσαι για αρκετό καιρό μετά τη γέννα και επίσης τα φέρνουν και σπίτι σου δωρεάν!

Θα πρότεινα επίσης για τον πρώτο καιρό πχ μέχρι σαραντισμό, να μην πάρεις φορμάκια κτλ παρά μόνο εσωρουχάκια και για εξωτερικά να πάρεις αυτά που σουρώνουν με σκοινί, που είναι σαν σακούλια. Εμένα με βόλεψαν πολύ. Κι αυτά τα είχα βρει καλή τιμή στο μαιευτήριο. Μπιμπερό μην πάρεις με λίγα ml πχ 150, θα τα πετάξεις σύντομα! Πάρε τα μεγάλα! Της Nuk έχουν και ωραίες θηλές για να μην συγχύζονται τα νεογνά. Σακουλάκια φύλαξης μητρικού γάλακτος πάρε αυτά που έχει το mothercare Με το δικό τους brand name , γιατί τα weleda (που είναι ναι μεν καλύτερα) είναι Πανάκριβα!!!!

Πολλές σαλιάρες και πανάκια ρεψίματος για να τα βάζεις και στο κρεββάτι που βγάζουν γουλίτσες.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Φροσάκι μου, δεν πειράζει, όλα καλά! :cool:

Την επόμενη φορά μπορεί...:P, αν υπάρξει..ατύχημα..;)

Εξαλλου είσαι μια χαρά με τους 3 καταπληκτικούς σου γιους!!!!!!!!!

Αυτό θα ήταν κάτι αουτσάιντερ..δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο, οπότε επέλεξε μόνο του..

Φιλάκια πολλά πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και ούτε καν..

και πολλές σκέψεις έκανες ήδη..

(κι εγώ μαζί σου..;)).

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

την κάνω πάω να ετοιμαστούμε για παιδίατρο.

κιρα σου χρωστάω κι εγώ ένα σχολιασμό...

να δούμε πότε..!

Paulo Coelho

δεν θα παρω πορτ μπεμπε για τα καθησματακια αυτοκινητου μιλαω....σκεφτομουν να παρω κατευθειαν αυτα που ειναι σταθερα στο αυτοκινητο και ειναι απο 0-18 αλλα μου προτιναν οτι ισως ειναι καλυτερα αυτα που ειναι απο 0-13 κιλα που εχουν χερουλι απο πανω και μπορεις να μεταφερεις το μωρο μεσα σε αυτα να σαν αυτο:

large_LETO339960large.jpg

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλησπέρα....

Όσο όμορφα και με ευχάριστη διάθεση ξεκίνησε η σημερινή μέρα, τόσο σ...α εξελίχτηκε...

Ανυπομονώ να πάω σπίτι να δω τα μωρά μου! Εχω ανάγκη από το χαμόγελό τους και την αγκαλιά τους σήμερα... Να θυμηθεί το μυαλό μου τις επιλογές που έκανα από καρδιάς......

Διδυμομανούλες μου, σας εύχομαι ένα πανέμορφο ΠΣΚ!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια !σημερα νοιωθω καλυτερα εχετε δικιο δεν χρειαζετε να ανυσηχω ολα καλα θα πανε !

αργυρω χρονια πολλα για χθεσ!

καντυ με το καλο !

ελιζα καλο σκ!πολλα φιλια στο φιλιππακο και τον αιμιλιο!

ΣΕΒΗ θελουμε να μπουμε και εμεισ στην λιστα!!!αγορι-κοριτσι 2.560και 2.980 37+5 χωρισ μενν!

φροσω δεν πειραζει !!!οταν θα ειστε ετοιμοι θα σασ ερθει!!!αλλα αυτα που σου ελεγε ο γιατροσ θα επρεπε να σε προβληματισουν εμενα δεν μου πολυ αρεσαν!

αυτα θυμαμαι εν ολιγησ κοριτσια μου!!!

πολλα φιλια σε ολεσ!!!!!!

επισης,για καροτσακι εχω καταληξει στο mαclaren,αλλλα θα το παρω μεταχειρισμενο,γι αυτο οποια κοπελα δεν χρειαζεται πια και πουλαει καποιο,ας μου πει..

KIRA υπαρχει καροτσι διπλο maclaren γκρι με ποδοσακους στα 100ε δεν είναι το δικο μου,αν σε ενδιαφερει στειλε μου πμ να κανονισουμε να το δεις

αρχηγε μας taz μην ανησυχεις καθολου,το νεο "tazaki" θα εμφανιστεί συντομα!!:tongue:

ΦΡΟΣΩ ευχομαι το καλυτερο.

NUNU μου οι λιστες απαιχτες!!! Στην επομενη εκδοση θα στειλεις με το καλο την βαλιτσα για το νοσοκομειο οταν ερθει ο καιρος

ΚΑΝΤΥ εμεις είχαμε 0-13 για το αυτ/το και μετα εφερα τα μεγαλυτερα που είναι μεχρι 4 χρ απο γερμανια

KIRA υπαρχει καροτσι διπλο maclaren γκρι με ποδοσακους στα 100ε δεν είναι το δικο μου,αν σε ενδιαφερει στειλε μου πμ να κανονισουμε να το δεις

με ενδιαφερει,σου στελνω πμ:)

Αχ αυτές οι λίστες, τι μου θυμήσατε τώρα! Έγραφα κι έγραφα και τσεκάριζα κάθε φορά αυτά που παίρναμε και τι χρειαζόμασταν ακόμα. Όλα καινούρια τα πήραμε δυστυχώς, δεν βρέθηκε κανένας να μας δώσει τίποτα. Δεν πειράζει, χαλάλι τα έξοδα.

Καθισματάκια είχαμε παρει τα 0-13 της Chicco, με το χερούλι. Τα χρησιμοποιήσαμε πάρα πολύ. Τώρα έχουμε πάρει καθίσματα από τη Σουηδία που κοιτάνε ακόμα ανάποδα, μέχρι και 4 χρονών και, αν το δεχτούν τα παιδιά.

Πέρασα λαχτάρα κι εγώ προηγουμένως, μου έπεσε ο Μίλτος από το μπράτσο του καναπέ με το κεφάλι, έχει τώρα μια ωραιότατη μελανιά στο δοξα πατρί. Και μετά φυσικά δεν κοιμήθηκε για μεσημέρι, όχι ότι κοιμάται συνήθως.

Φρόσω, αν είναι γραφτό θα συμβεί την επόμενη φορά κοπέλα μου. Να είσαι ευτυχισμένη με τους γιους σου και τον άντρα σου και αν το θέλεις θα έρθει και το άλλο το μωράκι.

Ελίσα, κουράγιο! Μέρα είναι θα περάσει, έφτασε σχεδόν το Σαββατοκύριακο!

Κίρα, δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου κάτσει με το θηλασμό. Υπάρχουν κορίτσια εδώ που τα θήλασαν τα δίδυμα τους πολύ καιρό, άλλες που τα θήλασαν λίγο ή καθόλου. Δεν είναι εύκολο με τα δίδυμα, ιδίως όταν είναι πρόωρα πολύ και σκέτα σαμιαμίδια. Τα μικρά μου δεν πιάνανε στήθος με τίποτα, πάλεψα με το νοσοκομειακό θήλαστρο και τους έδωσα όσο γάλα μπορούσα. Πάντως έχω διαβάσει ότι με τα θήλαστρα του εμπορίου δεν μπορείς να εδραιώσεις την παραγωγή γάλατος, είναι για αυτές που θηλάζουν ήδη και έχουν αρκετό γάλα. Τι να σου πω, περίμενε να δεις πως θα πάνε τα πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι να ναι γερά τα μωρά σου, απο κει και περα βλέπεις πως θα τα πας με το θηλασμό.

Τζίνι, τζινάκι, κουράγιο! Πως το πήρε η λεγάμενη που της μείωσες τις ώρες; Της είπες ότι θα τη διώξεις τελείως ή δεν το έχεις πάρει απόφαση ακόμα;

Αυτά. Είμαι σίγουρη πως ξέχασα πολλά και πολλές, ξέρω πως δεν παρεξηγείτε.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

επειδη αρχισα να ψαχνω καποια πραγματα αλλα απογοητευτηκα και αν συνεχησω ετσι θα πεσω σε καταθλιψη πριν γεννησω,αληθεια υπαρχει προλοχειας καταθλιψη?????εεε για κατι τετοιο με βλεπω,ειπα να συνεχησω τις ερωτησεις και οποτε εχετε χρονο μου απαντατε!!!

ποιον αποστειρωτη εχετε???παιρνει ολες τις μαρκες μπιμπερο???ποιον μου προτινετε???

θερμαντηρα εχετε χρησιμοποιησει??αξιζει η ειναι πεταμενα λεφτα??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!και μονο που ξοδεψατε τον πολυτιμο χρονο σας σας υπερευχαριστω!!!!!!!δεν τρομαζω γιατι αυτες τις λιστες τις εχω δει κι εγω αλλα θεωρουσα οτι ολα αυτα δεν χρειαζοντε για παραδειγμα ζυγαρια ειναι απαραιτητη??????καλαθουνα εγω δεν θα παρω.....καρεκλακια αυτοκινητου να παρω τα σταθερα που μπαινουν στο αυτοκινητο 0-18 η τα αλλα που γινοντε και ριλαξ και τα μεταφερεις απο το χερουλι που εχουν απο πανω και ειναι 0-9????????

Πιστεύω και γω ότι τα πορτ μπεμπέ δεν είναι αναγκαία αγορά, σίγουρα όμως θα πάρεις ρηλαξάκια και μάλιστα αν έχεις να διαθέσεις για να πάρεις αυτά με τη δόνηση θα σε σώσουν στις περιόδους κολικών. Είμαι της άποψης για τα καρεκλάκια αυτ/του να πάρεις την επιλογή 0-9 που θα μπορείτε να τα βγάζετε από το αμάξι και όπου πάτε θα τα έχετε μαζί. Εμάς μας βολέψαν απίστευτα. Παιδιατρους, επισκέψεις σε σπίτια κλπ τα μωρά ήταν πάντα εξασφαλισμένα που θα κάτσουν.

κουβερτουλα...εγω θα γεννησω Μαρτιο να παρω κουβερτουλα βελουτε η θα ειναι χοντρη?και τι να παρω αγκαλιας η για το κρεβατι η και τις 2????

πάρε ελαφριές κουβερτούλες που θα κάνουν και για την κούνια, γιατί κατά βάση ρυθμίζεις τη θερμοκρασία με το ντύσιμο. Εμείς δηλαδή προτιμήσαμε υπνόσακους και είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο.

αποστειρωτη....χρειαζομαι απο την αρχη η θα δω πως θα παω με τον θηλασμο και παιρνω μετα????και ποιον να παρω εχω ακουσει πολυ καλα για της avent αλλα παιρνει μονο τα δικα του μπιμπερο και οχι αλλης εταιριας....

Αποστειρωτή ναι χρειάζεσαι από την αρχή γιατί και το θήλαστρο το αποστειρώνεις και τις πιπίλες. Και γω της avent είχα αλλά έπαιρνε όλων των ειδών τα μπιμπερό. Λόγω θηλασμού του κάναμε ελαφριά χρήση και μπιμπερό δε ξέρω να σου προτείνω, είχαμε λίγα chicco και nuk και ήταν οκ!

καροτσι????????μεγαλο θεμα αυτο!!!!ποιο μου προτινεται αξιζει να δωσω 500? για ενα καροτσι???????

Εγώ είχα πάρει ένα φθηνό της inglesina twin swift κοντά στα 220 ευρώ. Δε μπορώ να πώ ότι δεν μας έχει βγάλει μια χαρά, μέχρι τώρα το χρησιμοποιούμε. Σίγουρα όμως δεν ήταν και πολύ εύχρηστο, είναι δηλαδή βαρύ. Αν διέθετα κάποια χρήματα παραπάνω θα έπαιρνα της maclaren. Να διαθέσεις 500 νομίζω είναι πολλά.

σας ζαλησα εεεεεεεεεεεε???????????

Γεια σας κοριτσια και πάλι!! με θυμαστε;ειχα γραψει εδω και αρκετο καιρο,αλλα δεν βρηκα χρονο να ξαναγραψω,διαβαζω ομως οποτε μπορω τα posts σας (οσα προλαβαινω),και με εχετε βοηθησε πολυ! ειδικα οι απαντησεις σας στις αποριες της καντυ με καλυψαν απολυτα,κι εγω τις ιδιες αποριες εχω ,αλλα ..μια χαρα!

καντυ,απ οτι διαβασα γεννας τον Μαρτιο κι εσυ,κι εγω στο τελος Μαρτιου λεει ο γιατρος,αλλα θα δουμε,απ οτι ακουω τα διδυμακια τα παιρνουν νωριτερα,οποτε για αρχες Μαρτιου στην καλυτερη το βλεπω.Με το καλο!

Ειδα που ελεγες για τον avent τον αποστειρωτη,εγω εχω απο το πρωτο μου παιδακι εναν avent,ημουν πολυ ευχαριστημενη(οσο τον χρησιμοποιησα,γιατι καταφερα απο ακποια φαση και μετα να θηλαζω αποκλειστικα).επαιρνε ολα τα μπουκαλια,ειχα και chicco και nuk,κανενα προβλημα.

http://www.anatello.gr/cart/AVENT-PHILIPS-ADIOOAENUOCO-CEAEONEEIO-AOIIO-EXPRESS.html

τον ειχα παρει τοτε μονο 30 ευρω απο το babybutt.de.

κοριτσια εσεις που ξερετε,εχω ενα θηλαστρο το medela swing που χρησιμοποιουσα,θα με καλυψει σε αυτην την περιπτωση;εδω που μενω δεν εχουν νοσοκομειακα να νοικιαζουν κτλ,τί μπορω να κανω;και γενικοτερα,οποια κοπελα μπορει και δεν βαριεται,θα την παρακαλουσα να γραψει εδω,ή σε πμ,τί κανουμε με αυτο το θεμα;με ενδιαφερει παρα πολυ να καταφερω να θηλασω,μπορειτε να δωσετε συμβουλες-οδηγιες για το πως να το επιτυχω απο την αρχη;αν τα μωρακια χρειαστουν θερμοκοιτιδα τί γινεται;δεν εχω ιδεα!!εδω οι μαιες δεν ασχολουνται γενικα με το θεμα αυτο,για αυτο και με την μικρη μου κουραστηκα πολυ και πιεστηκα να καταφερω να θηλαζω αποκλειστικα,απο μονη μου,και διαβαζοντας διαφορα στο φορουμ.αν ακουγα τις οδηγιες που μου εδιναν στο νοσοκομειο,σε 20 μερες το πολυ θα ειχα αποθηλασει..

ελπίζω να μην σας ζαλισα..

επισης,για καροτσακι εχω καταληξει στο mαclaren,αλλλα θα το παρω μεταχειρισμενο,γι αυτο οποια κοπελα δεν χρειαζεται πια και πουλαει καποιο,ας μου πει..

Γειά σου Κίρα!! Πως πάς?

Λοιπόν για το θέμα του θηλασμού πιστεύω ότι είσαι ένα βήμα μπροστά με λίγο καλύτερες πιθανότητες από την πλευρά ότι έχεις θηλάσει ένα παιδί και δε θα είναι τελείως άγνωστα πράγματα. Για το αν χρειάζεται θήλαστρο νοσοκομειακό θα εξαρτηθεί πολύ από το πότε θα γεννήσεις και κατά πόσο θα θηλάσουν αμέσως. Αν είναι μεγαλούτσικα και θηλάσουν το swing θα είναι ότι πρέπει (το είχα και γω σε δευτερη φάση μετά τις 40 μέρες και ήταν οκ). Στην περίπτωση που τα μωρά χρειαστούν θερμοκοιτίδα τότε το νοσοκομειακό είναι απαραίτητο για να εδραιώσεις γαλουχία. Εγώ είχα νοικιάσει το medela symphony από τον ΚΑΙΚΟΝΙΔΗ, μήπως να έπαιρνες και να ρώταγες αν στέλνουν εκεί που είσαι?

Από συμβουλές όλες λίγο πολύ θα σου πούμε τις εμπειρίες μας και τις συμβουλές μας.

Εγώ σίγουρα αυτό που έχω να σου πω είναι τώρα που είσαι έγκυος διάβαζε όσο μπορείς για αυτό στο ίντερνετ. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ ότι ότι συνέβαινε ήταν κάτι που είχα διαβάσει και ένιωθα λίγο πιο ασφαλής και σίγουρη.

Επίσης σκέψου πως θα βοηθηθείς από την οικογένεια σας, θα είναι πολύ πολύ χρήσιμο να έχεις υποστήριξη συζύγου και λοιπών. π.χ εγώ τους 3 πρώτους μήνες δεν είχα πιάσει κατσαρόλα!! μαγείρευαν οι μαμάδες μας!! Τα ρούχα των μωρών τα έπλενε (και πλένει ακόμα η πεθερούλα μου- σχέση αγάπης- μίσους), Καθαριότητα ερχόντουσαν και βοηθάγανε. Ο σύζυξ έκανε μπάνιο τα μωρά κάθε βράδυ, σηκωνόταν όποτε τα έπαιζα και γενικότερα έκανε όλα τα εξωτερικά ψώνια. Μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά όσο πιο έτοιμη είσαι τόσο καλύτερα θα είναι!!

Πιο ειδικά αν τα μωρά χρειαστούν θερμοκοιτίδα θα πρέπει να αντλείς γάλα όπως και αν τα είχες στο σπίτι σου ανά τρίωρο το λιγότερο. Το γαλατάκι θα φυλάσσεται και θα το πηγαίνεις στα μωράκια!! Πρωτόγαλα, σούπερ σπέσιαλ δώρο!!

Από κει και πέρα η δατροφή σου θα πρέπει να είναι έξτρα περιποιημένη. έτρωγα τόσο πολύ που ήταν άξιο απορίας!! Μιλάμε για ποσότητες (έχασα όλα τα κιλά και παραπάνω στον χρόνο!!). Πολλά υγρά φυσικά και σούπες!

Μετά κάνεις το σταυρό σου, βάζεις μπλούες που ανοίγουν εύκολα και κυκλοφορεί τοπλες για τις πρώτες 40 μέρες!!! Πρέπει να τα βάζεις πάρα πολύ συχνά στο στήθος σου για να λειτουργήσει ο κανόνας προσφοράς - ζήτησης!

Για αρχή αυτά!! Στην πορεία και θα σου λέμε κι άλλα και ότι μπορείς να χρειαστείς ρωτάς.

Εγώ θήλασα τα μπεμπέ αποκλειστικά για 21 μήνες!!

Μα τι πολυλογία είναι αυτή σήμερα??????

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

hallo hallo hallo!

Φρόσω νεξτ τιμε, όπως επιθυμείς!

Σέβη άρρωστα είναι ακόμα, ή απλα ξυπνάει ο μεγάλος?

κιρα, εγω είχα 0-9 στην αρχή με χερούλι απο πάνω σαν αυτό που έβαλες.

Της ιnglesina απο την πρώτη κόρη κ ένα δανεικό απαίσιο κίκο άχρηστο κ χωρίς ασφάλεια εντελώς, κοκορέτσι το έκανα με τη ζώνη!

Μας, πέσατε κ εσείς? περαστικά κ σε εσάς! Τί στο δία ρε παιδιά?

Ο χορταρέας λαέρτα να μας πεί τί λένε τα άστρα γρήγορα!

Βαρέως την πήρε την μείωση ημερών εργασίας κ πού να δείς πόσο βαρέως θα φέρει την επάνοδο της παλιάς μου βοηθού που ερχόταν σε εβδομαδιαία βάση κ που τώρα θα έρχεται σε 15μερη. Δεν το έχω αποφασίσει 100% ακόμα να την σουτάρω, απλά προαπαθώ να μην την αφήνω με τα παιδιά.

Σήμερα όμως έτυχε το εξής κορυφαίο:

Την τρίτη απόγευμα πήγα αλεξ κ Σϋλια πισίνα με το μάζντα μαούνα. έχασα κάπου μέσα στο αμάξι το κλειδί κάρτα κ δεν μπόρεσα να το βρώ με τπτ. Κ σήμερα το πήγα στη μαζντα να ψάξουμε όοοολοι μαζί (χωρίς τα παιδιά εννοείται).

2 ώρες παρά κάτι ψάχναμε 6 άτομα! Λύσανε τα πίσω καθίσματα, το πορτ παγκάζ, έφυγα όταν έλυναν κ το χειρόφρενο λεβιέ κλπο.....!

Που στο διάολο μπορεί να έχει πάει μου λέτε ρε παιδιά???????

Το κομπιούτερ τελικώς έδειξε οτι λειτουργεί με την μπροστινή κεραία, που σημαίνει οτι είναι κάπου στην καμπίνα οδηγού/ συνοδηγού.

Η επόμενη λύση είναι να φτιάξουμε καινούργια κλειδιά κ δεν θυμάμαι πόσο πάει το μαλλί πέρυσι που είχα ρωτήσει. 180 η μία κάρτα? ή 280 η μία κάρτα?

Πήρα κ τον ν στο δορυφορικό κ τί μου απαντησε το άτομο???

Α καλά το κατάφερες κ αυτό??? κ το λύσανε όλο??? Θα κοπανάνε τα πάντα τώρα μέσα γμτ στανιό μου!!!!!

Ε άι σιχτίρ κάλε μου!

Κ εντωμεταξύ μου δώσανε δανεικό αμάξι την προηγούμενη πασκ από την ρενώ. Φτανει τα 5χιλιάρικα η ζημιά κ το ταβάνι είναι 6μιση. Αλλά αν φτιαχτεί το δικό μου πρέπει να πάω πίσω το δανεικό. Κ για να βγούν, προγραμματιστούν καινούργιες κάρτες στο μάζντα είναι διαδικασία κ το μάζντα είναι μέσα στο συνεργείο σκ δ και βλέπουμε. 'Ετσι κ μου πούν την δευτέρα οτι είναι έτοιμο το ρενώ θα φουντάρω μα τον αλλάχ ρε παιδιά!

Λίστες γλέπω.... πολλές λίστες.

Ζουρλομανδύα γιατί δεν βάλαμε να πάω να πάρω ένα???

xmX3p2.png

XKuXp2.png

επειδη αρχισα να ψαχνω καποια πραγματα αλλα απογοητευτηκα και αν συνεχησω ετσι θα πεσω σε καταθλιψη πριν γεννησω,αληθεια υπαρχει προλοχειας καταθλιψη?????εεε για κατι τετοιο με βλεπω,ειπα να συνεχησω τις ερωτησεις και οποτε εχετε χρονο μου απαντατε!!!

ποιον αποστειρωτη εχετε???παιρνει ολες τις μαρκες μπιμπερο???ποιον μου προτινετε???

θερμαντηρα εχετε χρησιμοποιησει??αξιζει η ειναι πεταμενα λεφτα??

Για τον αποστειρωτή έγραψα στο προηγούμενο. Εγώ ήμουν πολύ ευχαριστημένη με τον αβεντ αλλά πιστεύω και οι περισσότεροι θα κάνουν τη δουλειά τους οκ.

Θερμαντήρα εγώ τον χρησιμοποιήσα γιατί τον 1ο μήνα στη μικρή μου που δεν έπινε από το στήθος της αντλούσα και το έβαζα ψυγείο οπότε τον χρειάστηκα (για μικρό χρονικό διάστημα). Μπορείς όμως να θερμάνεις το γάλα σε μπεν μαρί, όπως επίσης και να αποστειρώσεις με βραστό νερό.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...