Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ααααα πως θα περασει?

μεσα στο σπιτι με κλιματιστικο και σερφαρισμα στο ιντερνετ

Έτσι περνάει. Και με τηλεόραση. Το ξέχασες. Χιχιχιχιχιχιχι............ Εσύ έτσι το πέρναγες? Μόνο που αντί για κλιματιστικό είχες το καλοριφέρ......:)

στο σπιτι απο πολυ νωρις εμεινα.Αφου δεν μπορουσα καθολου

οσο για καλοριφερ μεχρι να γεννησω ουτε λεπτο δεν το αναψα.Ειχα φουντωματα!

Ρε συ κι εγώ έτσι δεν μπορώ καθόλου από νωρίς. Και έλεγα μήπως είμαι πολύ υπερβολική και γκρινιάρα και το παρακάνω. Γιατί έβλεπα άλλες που πετάνε ακόμη και στον 9ο και λέω εγώ γιατί όχι ρε γμώτο? Αλλά τελικά κάθε οργανισμός είναι τελείως διαφορετικός όσον αφορά τις αντοχές κλπ. Τι άλλο να πω? Δεν ξέρω. Και να σου πω και την αλήθεια μου πρόσεχα και μέχρι αηδίας μέτά από όλα αυτά που πέρασα για να πετύχω τονσκοπό μου. Και ας με πουν και υπερβολική δεν με νοιάζει.

Διαφημίσεις

καλη ερωτηση αυτη witch! κ γω δεν ειμαι του νυχτικου, για την ακριβεια, δεν εχω κανενα!!!

να παρουμε απο κεινα τα σατεν που φορουσαν παλια με ασορτι ρομπακι κ παντοφλακια με τακουνακι κ πουπουλο πανω!!!!λεχωνες των 70's!!!

33E7p2.png

Γειά σας...ξύπνησααααα!!! Τι ωραία σαν να συνήλθα λίγο!!!

Ολγάκι σε βρίσκω μεσα??? Ωραία!!! Αχ αυτές οι ραγάδες..κι εγώ λέω χθες στον γιατρό.. "μήπως μετά την γέννα να μου μαζεύατε λίγο την κοιλιά και τις ραγάδες?" και γελλούσε :(

Κι εγώ πήρα ένα νυχτικούλι ροζ με την betty boop για την πρώτη μέρα και πυντζάμες σορτσάκι-μπλουζάκι για τις επόμενες!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

αυτο το θεμα πολυ με βασανιζε.δεν μπορω ουτε καν να κοιμηθω με νυχτικο.και γενικα ειμαι της φορμας,ουτε καν πυτζαμας καλα καλα!

εχω παρει ενα νυχτικο αλλα εχει πλακα.ειχατε δει ενα φαρδυ ασπρο σαν τα παλια νυχτικα της γιαγιας που φορουσε η καρυ στο sex and the city?τετοιο πηρα!:tongue:

age.png

Κι εγώ πήρα ένα νυχτικούλι ροζ με την betty boop για την πρώτη μέρα και πυντζάμες σορτσάκι-μπλουζάκι για τις επόμενες!

κι εγω ηθελα σορτσακι γμτ αλλα ειναι πολυ πιθανον να ερθουν καποιοι μαθητες μου να με δουν και πως θα σκασω με το διμετρο ποδι στη φορα?

age.png

αυτο το θεμα πολυ με βασανιζε.δεν μπορω ουτε καν να κοιμηθω με νυχτικο.και γενικα ειμαι της φορμας,ουτε καν πυτζαμας καλα καλα!

εχω παρει ενα νυχτικο αλλα εχει πλακα.ειχατε δει ενα φαρδυ ασπρο σαν τα παλια νυχτικα της γιαγιας που φορουσε η καρυ στο sex and the city?τετοιο πηρα!:tongue:

Έλα ρε συ ωραιο θα ναι. Γελιο θα έχει. Χα χα χα χα α . Κι εγώ πήρα ένα νυχτικάκι κορίτσια κι άλλο ένα σατέν νυχτικάκι με το ίδιο ρομπάκι από πάνω. Να πάρω και κανένα σετάκι μπλουζάκι παντελονάκι ή είναι too much'

Αλήθεια το μπάνιο (το κανονικό εννοώ) από πότε επιτρέπεται? Γιατί φαντάζομαι με την τομή δεν θα κάνει από την πρώτη δεύτερη μέρα.

Έτσι δεν είναι Όλγα?

Γειά σας...ξύπνησααααα!!! Τι ωραία σαν να συνήλθα λίγο!!!

Ολγάκι σε βρίσκω μεσα??? Ωραία!!! Αχ αυτές οι ραγάδες..κι εγώ λέω χθες στον γιατρό.. "μήπως μετά την γέννα να μου μαζεύατε λίγο την κοιλιά και τις ραγάδες?" και γελλούσε :(

Αχ πολύ μου αρέσει η Betty Boop!!!!!!!!! Είναι τέλειαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!Και τσαχπινούλα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...