Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Για τον ύπνο

Πανωσέντονα - κατωσέντονα καλαθούνας

6 κατωσέντονα κρεβατιού

6 πανωσέντονα κρεβατιού

4 μεγάλα αδιάβροχα σελτεδάκια κρεβατιού

Κουβέρτα κρεβατιού

6 μαξιλαροθήκες

2 Μαξιλάρια (μετά το χρόνο)

Σφηνάκια μαξιλάρι

2 κουνουπιέρες

ενδοεπικοινωνία

Για το δωμάτιο

Καλαθούνα

Κρεβατάκι

Πάπλωμα κρεβατιού (μετά το χρόνο)

Πάντα

Κουνουπιέρα

Καλαθάκι για τα καλλυντικά

Συρταριέρα

αλλαξιέρα

Φωτιστικό

Ντουλάπα

Ριλάξ

Πάρκο, παρκο-κρέβατο

Θερμόμετρο χώρου

Βρεφοζυγός

Υγραντήρας

Φωτάκι νυκτός

Για την βόλτα

Πορτ - μπεμπέ

Καρότσι

Κάθισματα αυτοκινήτου

Τσάντα

αλλαξιέρα

Σκουφάκια!

Για το παιχνίδι

Μομπίλ

Κουδουνίστρες

Παιχνίδια κρεβατιού

Παιχνίδια καροτσιού

Παιχνίδια «εκπαιδευτικά»

CD

Τα ρουχαλάκια

Φορμάκια εσώρουχα

Φορμάκια εξώρουχα

Εσωτερικά φανελάκια

Ζακετάκια

Υπνόσακος

Φορμάκια ύπνου

Σκουφάκια ύπνου

Γαντάκια ύπνου

Καλτσάκια

Παπουτσάκια

Παραμάνες ασφαλείας

Πάνες βαμβακερές

Πάνες αγκαλιάς

Μικρά αδιάβροχα σελτεδάκια

Μεσαία αδιάβροχα σελτεδάκια

Κουβέρτα ύπνου

Κουβέρτα αγκαλιάς

Ρουχαλάκια εξόδου

Για το φαγάκι του

12 μπιμπερό μεγάλα, με όλα τα εξαρτήματα

4 μπιμπερό μικρά, με όλα τα εξαρτήματα

Βούρτσα μπιμπερό & βούρτσα θηλής

Κουτί αποθήκευσης μπιμπερό

Αποστειρωτήρας μπιμπερό

Λαβίδα μπιμπερό

Θερμός μπιμπερό, θήκη μπιμπερό

Θερμαντήρας

12 θηλές μπιμπερό

Τρυπητήρι θηλών

Δοσομετρητής γάλακτος

Σακουλάκια φύλαξης μητρικού γάλακτος

Θήλαστρο (για αρχή θα πρότεινα ενοικίαση νοσοκομειακού για τρίμηνο κ στη συνέχεια ΑΝ χρειάζεται αγορά απλού)

Πιπίλες, αλυσίδα πιπίλας, θήκη πιπίλας

Σαλιάρες

Ρεψόπανα

επίσης...

Ομφαλεπίδεσμος (απλές γαζούλες ή βαμβάκι)

Οινόπνευμα

Θερμόμετρο σώματος

Αποφρακτήρας μύτης

Φυσιολογικούς ορούς

Σαπούνι πλυντηρίου

Βιβλία φροντίδας μωρού

Ημερολόγιο μωρού

Κορνίζες και άλμπουμ για φωτογραφίες

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!!

Nunu εισαι αψογη! τα εβαλα ολα μαζι..:tongue: ελπιζω να μην πελαγωσει η Καντυ....

Επλυνα 2 μπαλκονια,παω για το 3ο.....

Ζορικη νυχτα παλι αλλα με τον μεγαλο.....!

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!και μονο που ξοδεψατε τον πολυτιμο χρονο σας σας υπερευχαριστω!!!!!!!δεν τρομαζω γιατι αυτες τις λιστες τις εχω δει κι εγω αλλα θεωρουσα οτι ολα αυτα δεν χρειαζοντε για παραδειγμα ζυγαρια ειναι απαραιτητη??????καλαθουνα εγω δεν θα παρω.....καρεκλακια αυτοκινητου να παρω τα σταθερα που μπαινουν στο αυτοκινητο 0-18 η τα αλλα που γινοντε και ριλαξ και τα μεταφερεις απο το χερουλι που εχουν απο πανω και ειναι 0-9????????

κουβερτουλα...εγω θα γεννησω Μαρτιο να παρω κουβερτουλα βελουτε η θα ειναι χοντρη?και τι να παρω αγκαλιας η για το κρεβατι η και τις 2????

αποστειρωτη....χρειαζομαι απο την αρχη η θα δω πως θα παω με τον θηλασμο και παιρνω μετα????και ποιον να παρω εχω ακουσει πολυ καλα για της avent αλλα παιρνει μονο τα δικα του μπιμπερο και οχι αλλης εταιριας....

καροτσι????????μεγαλο θεμα αυτο!!!!ποιο μου προτινεται αξιζει να δωσω 500? για ενα καροτσι???????

σας ζαλησα εεεεεεεεεεεε???????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καντυ καλημερα.....

Λοιπον εγω νομιζα οτι δεν χρειαζοταν ζυγαρια αλλα μου την πηρε η μαμα μου...προσφορα 80 ευρω αλλα το καλο ειναι οτι ζυγιζει μεχρι 25 κιλα,δλδ στεκεται μετα το παιδι ορθιο!!!

Εμενα ηθελε η παιδιατρος να τα ζυγιζω καθε εβδ τους 2 πρωτους μηνες!

Μπορεις να νοικιασεις κιολας!

Καλαθουνα για μενα ειναι αχρηστη...καθισματακια αυτοκινητου πηρα απο το jumbo....0-9 κιλα 60 ευρω το ενα της fisherprice! τα βαλαμε μεχρι 9 μηνων κ θα τα παρουν τα αδερφια μου οταν κανουν παιδια!:tongue:

Κουβερτουλα βελουτε να παρεις μεγαλη κουνιας για να της εχεις κ του χρονου....τετοια κουβερτα εβαζα μεχρι τον Μαιο.....

Αποστειρωτες μου δωσανε 2 της chicco,χρησιμοποιησα τον εναν γιατι δεν θηλασα!Για την avent δεν ξερω....

Kαροτσι εχουμε το pegperego aria twin 300 ευρω,ελαφρυ αλλα στενες θεσεις!!!

http://www.anatello.gr/cart/Peg-Perego-aria-twin-java.html

Βεβαια πιανει ολο το πορτ μπαγκαζ κ ακομα τους κοιμιζω εκει εαν ειμαστε εξω....δεν το προτεινω ομως!

Στην ιδια κουνια τους ειχα απο την αρχη μεχρι 7 μηνων...χωραγαν μια χαρα,ο ενας πανω,ο αλλος κατω....βεβαια η κουνια ειναι 0.70 χ 1.40...

Τους χωρισα για κανενα μηνα επειδη με ειχε πρηξει η μαμα μου κ το καταλαβαν οι μικροι κ σκεπαζοντουσαν ολοκληροι,οταν τα εβαλα ξανα μαζι κοιμοντουσαν κανονικα σκεπασμενα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Στην ιδια κουνια τους ειχα απο την αρχη μεχρι 7 μηνων...χωραγαν μια χαρα,ο ενας πανω,ο αλλος κατω....βεβαια η κουνια ειναι 0.70 χ 1.40...

Τους χωρισα για κανενα μηνα επειδη με ειχε πρηξει η μαμα μου κ το καταλαβαν οι μικροι κ σκεπαζοντουσαν ολοκληροι,οταν τα εβαλα ξανα μαζι κοιμοντουσαν κανονικα σκεπασμενα!!!!!!!!!

η μια κουνια που εχω ηδη (μονο στρωμα θελω να παρω γι αυτην)ειναι απο διδυμα και ειναι μεγαλη τα κοιμιζαν εκει μεχρι εξι μηνων ετσι οπως λες πανω κατω ελπιζω να τα καταφερω κι εγω γιατι θεωρω οτι καλαθουνες και λικνο ειναι πολλα λεφτα και για πολυ λιγο χρονο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!και μονο που ξοδεψατε τον πολυτιμο χρονο σας σας υπερευχαριστω!!!!!!!δεν τρομαζω γιατι αυτες τις λιστες τις εχω δει κι εγω αλλα θεωρουσα οτι ολα αυτα δεν χρειαζοντε για παραδειγμα ζυγαρια ειναι απαραιτητη??????καλαθουνα εγω δεν θα παρω.....καρεκλακια αυτοκινητου να παρω τα σταθερα που μπαινουν στο αυτοκινητο 0-18 η τα αλλα που γινοντε και ριλαξ και τα μεταφερεις απο το χερουλι που εχουν απο πανω και ειναι 0-9????????

κουβερτουλα...εγω θα γεννησω Μαρτιο να παρω κουβερτουλα βελουτε η θα ειναι χοντρη?και τι να παρω αγκαλιας η για το κρεβατι η και τις 2????

αποστειρωτη....χρειαζομαι απο την αρχη η θα δω πως θα παω με τον θηλασμο και παιρνω μετα????και ποιον να παρω εχω ακουσει πολυ καλα για της avent αλλα παιρνει μονο τα δικα του μπιμπερο και οχι αλλης εταιριας....

καροτσι????????μεγαλο θεμα αυτο!!!!ποιο μου προτινεται αξιζει να δωσω 500? για ενα καροτσι???????

Ολες τα εχουμε περασει για αυτο μην αγχωνεσαι,εξαλλου για αυτο ειμαστε εδω,η μια να βοηθαει την αλλη.Το καροτσι εμεις το πηραμε απο Αγγλια στην μιση τιμη απο εδω.Ειναι το Macklaren και κοστισε 350 μαζι με την κουνουπιερα και μου το εφεραν εξω απο την πορτα μου!!Αποστειρωτη καλο θα ηταν να αγοραζες απο την αρχη,ισως δεν καταφερες να διαβασεις το προηγουμενο μηνυμα μου.Εμεις πηραμε τα μπιμπερο που ειναι ειδικα για τους κολικους,τα dr brown,αν το γραφω σωστα.Φιλια...παω για ταισμα παλι....

498ap2.png

nZqvp3.png

Ολες τα εχουμε περασει για αυτο μην αγχωνεσαι,εξαλλου για αυτο ειμαστε εδω,η μια να βοηθαει την αλλη.Το καροτσι εμεις το πηραμε απο Αγγλια στην μιση τιμη απο εδω.Ειναι το Macklaren και κοστισε 350 μαζι με την κουνουπιερα και μου το εφεραν εξω απο την πορτα μου!!Αποστειρωτη καλο θα ηταν να αγοραζες απο την αρχη,ισως δεν καταφερες να διαβασεις το προηγουμενο μηνυμα μου.Εμεις πηραμε τα μπιμπερο που ειναι ειδικα για τους κολικους,τα dr brown,αν το γραφω σωστα.Φιλια...παω για ταισμα παλι....

νομιζω το διαβασα....που ειπες για το νοσοκομειακο θηλαστρο αλλα νομιζω δεν ανεφερες την μαρκα για μπιμπερο και τετοια.....

το ξερω οτι τα εχετε περασει αλλα φανταζομαι πως με 2 μωρα στο σπιτι δεν ειναι και το ευκολοτερο πραγμα να ασχολειστε μαζι μου και ομως εσεις το κανετε γι αυτο σας ευχαριστω παρα πολυ και θεωρω την βοηθεια σας πολυτιμοτερη απο οπουδηποτε αλλου!!!;);)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καντυ ειμαστε δεμενη παρεα κ αρκετες εχουμε γνωριστει κιολας!!!

Δεν ειναι ευκολο να εισαι διδυμομανα κ ειδικα τον πρωτο καιρο...αλλα μετα στρωνει το 'πραμα'...:tongue:

Οπως με βοηθησαν τα κοριτσια σε οτι ρωτησα αλλα κ ρωταω ακομα,ετσι βοηθαμε κ εμεις!!!

Οτι θες εδω ειμαστε.....:P

Καντυ ειμαστε δεμενη παρεα κ αρκετες εχουμε γνωριστει κιολας!!!

Δεν ειναι ευκολο να εισαι διδυμομανα κ ειδικα τον πρωτο καιρο...αλλα μετα στρωνει το 'πραμα'...:tongue:

Οπως με βοηθησαν τα κοριτσια σε οτι ρωτησα αλλα κ ρωταω ακομα,ετσι βοηθαμε κ εμεις!!!

Οτι θες εδω ειμαστε.....:P

το φανταζομαι οτι δεν ειναι και το ευκολοτερο:rolleyes:θα δειξει σε λιγους μηνες!!!εμενα με εχετε συγκινησει παντως:tongue:μπηκα ετσι σφηνα στην παρεα σας και ολες σπευσατε να με βοηθησετε σε οτι χρειαστηκα μεχρι τωρα!!!να ειστε ολες καλα!!!και παλι σας ευχαριστω!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Ο πρωτος καιρος ηταν εφιαλτης,ετρεμα την στιγμη που θα εμενα μονη μου....ποσο γαλα εχω πεταξει δεν λεγεται αφου περιμενα με το μπουκαλι στο χερι για την πρωτη που θα ξυπναγε,αλλα τα κοριτσια μου ειχαν αλλα σχεδια!!Πειτε,το εχω απορια,πως γινεται να ξυπνανε μαζι?να πεινανε μαζι,αφου τις εχω με μια ωρα διαφορα??εχθες παλι την μικρη την πηρα στο κρεββατι μας,ενω κοιματε μια χαρα στο δικο της ξυπναει συνεχεια!!Τι θα κανω δεν ξερω,επισης προτου ανοιξει τα ματια της βαζει κατι τσιριδες και φοβαμαι οτι θα μου ξυπνησει και την αλλη.

498ap2.png

nZqvp3.png

Λοιπόν, καλαθούνες πήρα δύο. Τους τρείς πρώτους μήνες τις ξέσκισα. Μετά τίποτα. Θα κοιμάται τώρα στην μια ο σκύλος (έτσι λέω εγώ φυσικά. Μάλλον θα συνεχίσει να προτιμάει το κρεβάτι μας)... Ζυγαριά δεν πήρα. Ούτε υγραντήρες. Καρεκλάκια αυτοκινήτου πήραμε μετά τους έξι μήνες, πιο πριν δεν κυκλοφορούσαμε ιδιαίτερα με τα μωρά. Κουβερτούλες θα σου χρειαστούν και χοντρές και πιο ελαφριές. Ανάλογα τον καιρό. Τον Μάρτιο δεν έχει καλοκαιριάσει ακόμα ;)

Αποστειρωτή πήρα γιατί δεν θήλασα. Όσο για το καρότσι είναι τι νομίζεις οτι θα σε βολέψει εσένα. Εγώ αποφάσισα να αγοράσω δύο μονά καρότσια επειδή το διπλό δεν χωρούσε πουθενά (ούτε σε ασανσέρ, ούτε στα πεζοδρόμια ούτε στο σπίτι μου) αλλά τελικά το μετάνιωσα γιατί έτσι χάθηκε η αυτονομία μου. Μόνη μου με τα μωρά δεν μπορώ να πάω πουθενά... Και εκτός αυτού δεν είχα τόσα λεφτά για να αγοράσω ένα απο τα ωραία τα διπλά :(

Εμείς τα αγοράσαμε όλα μόνοι μας για τα μωρά και φυσικά όλα εις διπλούν. Ήμουν η πρώτη στην οικογένεια μου που έκανε μωρό. Τώρα τουλάχιστον θα επωφεληθεί η αδερφή μου...

ixhPp3.png

Τα νέα μου: είχα μέχρι το πρωί λίγο καφέ μόνο όταν σκουπιζόμουν. Στη σερβιέτα τίποτα.

Στο σχολείο ένιωσα την αιματοπλημύρα...

Ο γιατρός μου είπε πριν λίγο ότι μπορεί να ήταν βιοχημική, μπορεί και παλλίνδρομη. Αλλά ότι ήταν θετικό το τεστ ήταν.

Τώρα που το σκέφτομαι ίσως να είναι καλύτερα γιατί με επηρέασαν αυτά που μου είπε ο γιατρός για την κρίση. Έχουμε παιδιά στο σχολείο που μετά έχουμε τα αδέλφια τους και μετά πάλι τα αδέλφακια τους κτλ κτλ και είναι παιδιά σχεδόν παρατημένα. Παλιά ήταν μέχρι και τίγκα στις ψείρες. Ε μην γίνουμε και έτσι...

Χθες που είδα το καφέ έκλαψα πολύ, αλλά σήμερα πάλι γελάω. Έχω 3 παιδάκια και μου γεμίζουν την καρδιά και τη μέρα μου κι αφού δεν ήταν τυχερό το ατύχημα τί να γίνει. Συμβαίνουν και αυτά.

Ταζ μην στεναχωριέσαι. Αν έγινε η σύλληψη λίγο αργότερα θα δείτε την επόμενη φορά την καρδούλα του.

Τζίνι σε ψάχναμε αλλά αφού είστε καλά αυτό μετράει.

Κορίτσια σόρυ που δεν σχολιάζω κάτι άλλο. Σας διάβασα έχετε την σκέψη μου.

εχω μεινει μεταξεταστεα!!! ενα σωρο εχετε γραψει να δω ποτε θα τα διαβασω. το μονο που θυμαμαι,

Ταζ ολα καλα θα πανε και καρδουλα θα ακουσετε! εδω δεν ανησυχει ο ντοκτορ ;)

Φροσω δεν κανεις και μια χοριακη για να εισαι σιγουρη? Οσο για το γιατρο θελω να πιστευω πως στο ειπε καθαρα για ιατρικο λογο, διαφορετικα μηπως ειναι και εφοριακος? Εγω ευχομαι να γινει οτι επιθυμειτε εσεις!

θα μπω πιο μετα να διαβασω, κανονιστε να γραψετε κι αλλα.....!!!!:D

καλο μεσημερι

p1Utp3.png

Γεια σας κοριτσια και πάλι!! με θυμαστε;ειχα γραψει εδω και αρκετο καιρο,αλλα δεν βρηκα χρονο να ξαναγραψω,διαβαζω ομως οποτε μπορω τα posts σας (οσα προλαβαινω),και με εχετε βοηθησε πολυ! ειδικα οι απαντησεις σας στις αποριες της καντυ με καλυψαν απολυτα,κι εγω τις ιδιες αποριες εχω ,αλλα ..μια χαρα!

καντυ,απ οτι διαβασα γεννας τον Μαρτιο κι εσυ,κι εγω στο τελος Μαρτιου λεει ο γιατρος,αλλα θα δουμε,απ οτι ακουω τα διδυμακια τα παιρνουν νωριτερα,οποτε για αρχες Μαρτιου στην καλυτερη το βλεπω.Με το καλο!

Ειδα που ελεγες για τον avent τον αποστειρωτη,εγω εχω απο το πρωτο μου παιδακι εναν avent,ημουν πολυ ευχαριστημενη(οσο τον χρησιμοποιησα,γιατι καταφερα απο ακποια φαση και μετα να θηλαζω αποκλειστικα).επαιρνε ολα τα μπουκαλια,ειχα και chicco και nuk,κανενα προβλημα.

http://www.anatello.gr/cart/AVENT-PHILIPS-ADIOOAENUOCO-CEAEONEEIO-AOIIO-EXPRESS.html

τον ειχα παρει τοτε μονο 30 ευρω απο το babybutt.de.

κοριτσια εσεις που ξερετε,εχω ενα θηλαστρο το medela swing που χρησιμοποιουσα,θα με καλυψει σε αυτην την περιπτωση;εδω που μενω δεν εχουν νοσοκομειακα να νοικιαζουν κτλ,τί μπορω να κανω;και γενικοτερα,οποια κοπελα μπορει και δεν βαριεται,θα την παρακαλουσα να γραψει εδω,ή σε πμ,τί κανουμε με αυτο το θεμα;με ενδιαφερει παρα πολυ να καταφερω να θηλασω,μπορειτε να δωσετε συμβουλες-οδηγιες για το πως να το επιτυχω απο την αρχη;αν τα μωρακια χρειαστουν θερμοκοιτιδα τί γινεται;δεν εχω ιδεα!!εδω οι μαιες δεν ασχολουνται γενικα με το θεμα αυτο,για αυτο και με την μικρη μου κουραστηκα πολυ και πιεστηκα να καταφερω να θηλαζω αποκλειστικα,απο μονη μου,και διαβαζοντας διαφορα στο φορουμ.αν ακουγα τις οδηγιες που μου εδιναν στο νοσοκομειο,σε 20 μερες το πολυ θα ειχα αποθηλασει..

ελπίζω να μην σας ζαλισα..

επισης,για καροτσακι εχω καταληξει στο mαclaren,αλλλα θα το παρω μεταχειρισμενο,γι αυτο οποια κοπελα δεν χρειαζεται πια και πουλαει καποιο,ας μου πει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...