Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γραφω πριν παω για υπνο επιτελους σημερα. Μα ποτε θα εχουμε λίιιιγο χρονο παραπανω?:confused:

Τζεμ θα δωσεις καποια στιγμη μπαμιες αλλα κ θα φας κιολας!!!!! κ θα λες αχ τι ωραιες που ειναι!!!!!!:tongue:

Περυσι στολισαμε 25-26/11.....φετος δεν το βλεπω!

ιου! Ζε σέλω μπάμιες λέω!!:tongue:

Γιατι δε θα στολισεις φετος??

ποντάρω στο ότι όταν θα έρθει από το τζάκι..θα σκοντάψει στη λεκάνη με τα ασιδέρωτα..:tongue::tongue::P:p

αχαχαχαα!! Οπότε θα του πεις, για να μην τα σιδερωσεις εσυ με το σιδερο, φερε μια πρεσσα!! :tongue:

QUOTE]

καντυ εγω αρχισα να ψωνιζω μετα τη Β επιπεδου, που ειδαμε κιολας οτι ειναι και τα δυο αγορια. Ευτυχως μου εδωσαν αρκετα πραγματα γτ ειδα οτι πολλά απο αυτα δεν τα πολυχρειάζεσαι. π.χ εμενα μου εδωσαν πορτ μπεμπε τα οποια χρησιμοποιησα ενα μηνα το πολύ. Μετα μπηκαν σε μια κουνια. Σε δυο τους εβαλα πριν κανα μηνα, οταν πλεον δε χωρούσαν.

Πιστευω αν εχεις καποιο ατομο να μπορει να σου παιρνει πραγματα στην αρχη αν τα χρειαζεσαι αυτο θα ηταν το καλυτερο. Και απο ρουχα ειχα πάρει μονο φορμακια σε μικρο μεγεθος για το μαιευτηριο και τις αρχες γενικοτερα. Μου εφεραν παααααρα πολλά ρουχαλακια που πηγαν σχεδον αφορετα τα πιο πολλά μη σου πω. Κιολας στην αρχη δεν μπορεις να υπολογιζεις και το μεγεθος να τα κρατησεις ή να παρεις αλλά για του χρονου. (αυτο το τελευταιο τα πηρα χαμπαρι και το εκανα τελος καλοκαιριου, πάλι καλά!)

Να ΄μαι και εγώ, σαν τα χιόνια! Καλό μήνα να έχουμε!

duck,gem,mash θυμάστε που έγραψα ότι κοιμόμαστε συνεχόμενα; ε το παίρνω πίσω και ζητώ επανεγγραφή στο κλαμπ το βραδινό. Εγώ και τους παίρνω στο κρεβάτι και δίνω γάλα. Να επισημάνω ότι πριν φτάσουμε εκεί είχα δοκιμάσει τα πάντα...

Όσο για τους γείτονες, στο παλιό σπίτι που μέναμε , έμενε απο κάτω ένας γνωστός ζωγράφος. Μάλιστα το δωμάτιο που παίζαμε ήταν πάνω απο το εργαστήριο του. Ο άνθρωπος ευγενέστατος ποτέ δεν είπε τίποτα ακόμα και όταν αστειευόμασταν ότι με τα δίδυμα πρέπει να περνάει τη μάυρη περίοδο του ή ότι τώρα πρέπει να έχει καταλάβει το διφορούμενο γέλιο της Τζοκόντα. Στο καινούριο σπίτι η γειτόνισσα με παιδάκι 12 μηνών με το καλημέρα σας έκανε τη διαπίστωση ότι τα δικά μου κλαίνε τη νύχτα ενώ υπάρχουν και άλλα παιδάκια στην πολυκατοικία που κλαίνε τη νύχτα συμπεριλαμβανομένου του δικού της. Δυστυχώς ήμουν ντεφορμαί και δεν απάντησα...το φέρω βαρέως. Θέλω την παλιά μου γειτονιά εδώ και τώρα...

Για τις μπάμιες δεν ξέρω. Τώρα όμως που μιλάμε για φαγητά να ρωτήσετε τον παιδίατρο σας πριν δώσετε φάβα γιατί κάποια εξέταση πρέπει να έχει κάνει το παιδί που δεν θυμάμαι να σας πω. Επίσης άσχετο ρωτήστε σε περίπτωση σοβαρής αλλεργίας τι πρέπει να έχετε (δεν προλαβαίνω να πω γιατί το αναφέρω).

tzini όλα καλά;

nunu μάλλον τότε δεν είχες δει τη φωτό μας και εγώ νόμιζα ότι αστειευόσουν. Πρέπει να είμαστε φίλες, ε; Να γίνομεν; Και με όποια άλλη κοπέλα θέλει...

Να καλωσορίσω τις καινούριες κοπέλες της παρέας.

Τα δικά μας νέα. Αναρρώνουμε από την πρώτη μας ίωση. Το παλέψαμε χωρίς αντιβίωση. Κολλήσαμε απο κάτι φίλους που ενώ ήξεραν οτι είναι άρρωστοι δεν είπαν τίποτα παρόλο που το έχω ζητήσει γιατί ήθελαν πολύ να μας δούν. Τι να πω;;;;

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλες!

http://www.youtube.com/watch?v=aMJXmYg0HR4

δεν ξέρω πως μου ήρθε...

περαστικά σας!

ωραιος ο ζωγραφος, αν μη τι αλλο θελει και υπομονη να φτιαξεις ενα πινακα...και ησυχια θα μου πειτε!!:tongue:

Το κλαμπ του 'η μαμα κοιμισμενη και βριζοντας το κερατο της μες στη νυχτα παιρνει το μωρο στο κρεββατι' ειναι μεγαλο τελικα. Παντω τουλχιστον τωρα που ειναι μικρα δε μου φαινεται η λαθος επιλογη:rolleyes:

πολύ ωραιο το τραγουδι..οποτε το ακουω νιωθω καπως...και θελω και τσιγαρο...

Εμείς σήμερα πέσαμε... Ο μικρός έτσι όπως μπουσουλούσε έπεσε με τα μούτρα στο πλακάκι και χτύπησε πολύ στο μέτωπο. Ένα τεράστιο μαύρο καρούμπαλο. Ευτυχώς ήταν ο μπαμπάς μου εδώ και τον πήγαμε αμέσως στο νοσοκομείο. Ο γιατρός εκεί μας είπε οτι δεν δείχνει σοβαρό αφού δεν έκανε εμετό και αντιδρούσε κανονικά αλλά αν θέλουμε να το πάμε σε παιδοχειρουργό στο Παπαγεωργίου στην Θεσ/κη. Η παιδίατρος μου που της τηλεφώνησα μετά είπε οτι δεν χρειάζεται να πάμε θεσσαλονίκη, απλά να τον παρακολουθώ. Κοιμήθηκε κανονικά, έφαγε το απογευματινό του και γενικά είναι κεφάτος μόνο που μερικές φορές πιάνει το κούτελο του και σκύβει προς τα κάτω, πονάει το μωρό μου... Πρώτη φορά χτυπάμε΄τόσο πολύ και έπαθα σοκ... :(

αουτς, δεν μπορω κι εγω να φανταστω τον εαυτο μου οταν πεσουν... Περαστικά και σε σας! ελπιζω να μην ειναι τιποτα μωρα...ευτυχως εχουν ελαστικοτητα!

[μολις εκανε σεισμο-ασχετο!]

Ποιά είναι αντίθετη με το να κοιμόμαστε περιστασιακά (κ ίσως λίγο παραπάνω) με τα νινιά μας? Γιατί όλες λίγο πολύ το κάνουμε. Γιατί πρέπει να νιώθουμε ενοχές δηλαδή? Οκ παλεύουμε να κάνουμε ότι θεωρητικά είναι σωστό αλλά ανάλογα με τις καταστάσεις προσαρμοζόμαστε. Ένα ωραίο ρητό που διάβασα είναι το πρόγραμμα τα μεγαλώνει/ αναπτύσσει (δε θυμάμαι τη λέξη) η εξαίρεση τα κάνει να λάμπουν!!!!

αχ μου αρεσε αυτο!!

Επισης για το προγραμμα εχω διαβασει κάπου οτι το ιδιο το παιδι αν θελει σε αφηνει τα του βαλεις προγραμμα...αλλιως την πάτησες!

Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!Εχω μια ερωτηση,πως τον φτιαχνουμε τον υπνο τους??Προσπαθω το τελευταιο γευμα να ειναι κατα της 12 και κοιμομαστε μεχρι της 6μιση,βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις,μπορει να παει και 2 μεχρι να κοιμηθει βαρια η μια.Προσπαθω με νανουρισματα να την κοιμησω μεσα στην κουνια κι οχι στα χερια οπως εκανα...ειμαστε στην αρχη ακομα.Εγω ενα βραδυ την μια την πηρα στο κρεββατι γιατι ηταν πολυ ανησυχη και δεν νιωθω τυψεις,εξαλλου ειναι πολυ μικρες για να καλομαθαινουν,ετσι δεν ειναι?

Επειδη κ εγω ρωτουσα τις κοπελες γι αυτο, σου λεω οτι θα αλλαξει πολλες φορες ακομα ο υπνος τπους γτ ειναι μικρες. Εμενα τουλαχιστον΄περασαν κ αυτη τη φαση σαν τη δικη σου ακριβως. Περιπου 4 μηνων ξυπναγαν και 6 το πρωι κι ελεγα τελεια! Τωρα δε θες να σου πω ποσες φορες ξυπνάνε... Βεβαια θηλαζω κιολας κ ισως παιζει κ αυτο ρολο.

Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που εκφράζεσαι, να με κακομαθαίνεις πιο συχνά παρακαλώ!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue: Όσο για τους φίλους, πραγματικά είναι για φάπες! Με νευριάζουν όταν σκέφτονται εγωιστικά από αγάπη!!

Να βάζεις τη μαγική κρέμα Choc apaisyl για χτυπήματα που μου τη σύστησε η εξαφανισμένη Τζίνι μας και έχω βρει την ησυχία μου. Θαυματουργή είναι λέμε!!

Εδώ να πω ότι εγώ αγόρασα τα πάντα καινούρια γιατί δεν μου έδωσε κανείς τίποτα εκτός από τον αποστειρωτή και τη στράτα και τώρα τα πουλάω όλα αυτά που έχω (καθισματάκια αυτοκινήτου, καρεκλάκια φαγητού, ριλάξ, γυμναστήριο κ.α.) και δεν τα χρειάζομαι πλέον (εκτός από το καρότσι μου που είναι τέλειο) σε όποια ενδιαφέρεται γιατί η αποθήκη μου κοντεύει να εκραγεί!

καλα αυτο με την αποθηκευση ειναι μεγαλο προβλημα...

Αργυρώ, είναι πανούργα τα μικρά και άριστοι ψυχολόγοι!! Είμαι σίγουρη ότι την έχουν ψυλλιαστεί τη δουλειά και θα στην πέφτουν συχνά-πυκνά! Εγώ σας είπα ότι κοιμάμαι πλέον με τα μωρά μαζί στο κρεβάτι? Ναι, οι 3 μας!!! Κι ο Δ. απολαμβάνει την ησυχία του στο σαλόνι!!! Χαχαχαχα!!!!

χαχαχαχα προωθεις τον ωραιοτατο καναπέ φαντάζομαι!!!:tongue:

επίσης, που πήγε το τικεράκι μου??? :idea::idea::idea::idea::idea:

κι εγω δεν το βλεπω...

Μου ρθε.

Το πέτυχα χτες με βιντεο κλιπ περικαλώ στην τιβι κ δεν έμεινα άντερο!

Μιλάμε για στοίχο έτσι????

αχαχαχα! θα το στειλω στον αδερφο μου!

Έχω χάσει επεισόδια!

Φρόσω είσαι καλά κοριτσάρα μου?

Εύχομαι να πάνε όλα καλά, κ όπως θέλετε εσείς.

Είναι κάτι παραπάνω από γιατρός σου ο γιατρός σου?

υγ: σε μια από τις δύο εγκυμοσύνες το τεστ μου ήταν θετικό.

Ταζ κ εγώ δεν θυμάμαι πότε ακούσαμε καρδούλα. Όχι στην 6η πάντως. Πιό αργά.

Πέστε τα νέα σας ρε παιδιά.

όλα καλά?

Εγώ είμαι στη φάση που τις μείωσα τις μέρες κ δεν την αφήνω καθόλου με τα παιδιά μόνη της. Τα πέρνω μαζί μου παντού.

Προχτές μετά από μαλλ για καφέ με κομπάρους τα πήγα ετε κ ευτυχώς το καμάρι μου ο άλεξ άρχισε αν γκαρίζει στο 10 λεπτο κ με ξαπέταξαν από το γραφείο!

Ας πούμε οτι αρχίζω κ βγαίνω λάου λάου από τη φάση της κάστας μου.

κ έχω τον άλεξ μπουκωμένο κάργα.

Σέβη πώς είναι τα μωρά? Ανάρρωσαν?

Αρτσι αρρωστήσατε? Περαστικά σας γρήγορα.

Κ εμείς μάλλον κολλήσαμε από τον μεγάλο γιό της κατά τα άλλα κ μέχρι τώρα μικροβιοφοβικής κουμπάρας μου, Σε παιδικό πάρτυ το σάββατο.

μη χανεσαι καλέ εσυ! Τι κλεισουρα μας λες, δε χρειαζεται να βγεις για να μας βρεις:tongue: Ανησυχησαμε λέμε!!

Σιγα σιγα βαλε τα πραγματα στο δρομο τους...

νομιζω ξυπνησε ο μικρος γμτ γμτ γμτ

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλα μωρε και να μην την εχετε απο 2 πραγματακια η καθεμια να μου πει ετοιμη η λιστα δοξα το Θεο ειστε αρκετες οποτε μια χαρα θα με βολεψετε εννοειται πως το ΘΕΕΣ δεν το παιρνω πισω:P:p

μενω σε μια σχετικα μικρη πολη εχουμε μονο 2 μαγαζια με βρεφικα και ειναι πανακριβα για να βρω τζαμπο και αλλα τετοια θελω 3 τεταρτα δεν εχω κανεναν δικο μου εδω και η μαμα μου θα ερθει τις μερες που θα ειναι να γεννησω και θα καθησει και λιγο για να με βοηθησει εχει ερθει εδω αλλη μια φορα οποτε δεν γνωριζει ουτε σε αυτα τα 2 καταστηματα να παει:cry::cry:επισσης ειμαι πολυ μακρια απο ολους τους συγγενεις και φιλους και ουτε ξερω ποτε θα παω αρα δεν θα ερθει και κανενας και δεν θα μου φερει κανενας τιποτα απο την αρχη!!!οποτε οπως καταλαβαινεται οτι χρειαζομαι για τους 2-3 τουλαχιστον πρωτους μηνες θα πρεπει να τα παρω εγω και μονο εγω απο πριν γεννησω:shock::shock:

ασχημα τα πραγματα εεεεε??????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μόλις τελείωσα μια κουρτίνα για τον 2ο σιδηροδρομο στην κουζίνα.

Μόνη μου έκοψα εραψα στα μέτρα μου! ζήτω η σινγερ!

Λιώνω κ τον διάδρομο.

ανθή έπεσε κ εσένα;;;

το έχουν οι μέρες μάλλον!

καντυ έχεις χρόνο. θα φτιάξουμε λίστα!

κάτι παλιότερες που είχαμε φτιάξει που βόσκουν;

τζεμ κουνηθήκάτέ.;;τέτοιο κούνημα που εχω φάει ζάκυνθο ένα καλοκαίρι. ..

με τπτ δεν εμένα προς την πλευρά σας. φοβάμαι πολύ!

φρόσω πριν εννοούσα ότι το ένα τεστ ήταν αχνό.

νομίζω της μεγάλης. που είχα 2 σάκους κ ο ένας ήταν κενός κ απορροφήθηκε.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα συναγωνίστριες!!

Θεες ειμαστε.....:lol:τετοια λιστα εγω δεν εχω!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Ισως εχει η Twins2010......

Δεν έχουμε λίστα αλλά το πιο εύκολο είναι να φτιάξουμε!! Η Twins λόγω παλαιότητας είναι ο αρχηγός, και υπαρχηγός η Σέβη!!:P:p

και αρχίζω ευθύς αμέσως...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!Εχω μια ερωτηση,πως τον φτιαχνουμε τον υπνο τους??Προσπαθω το τελευταιο γευμα να ειναι κατα της 12 και κοιμομαστε μεχρι της 6μιση,βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις,μπορει να παει και 2 μεχρι να κοιμηθει βαρια η μια.Προσπαθω με νανουρισματα να την κοιμησω μεσα στην κουνια κι οχι στα χερια οπως εκανα...ειμαστε στην αρχη ακομα.Εγω ενα βραδυ την μια την πηρα στο κρεββατι γιατι ηταν πολυ ανησυχη και δεν νιωθω τυψεις,εξαλλου ειναι πολυ μικρες για να καλομαθαινουν,ετσι δεν ειναι?

Για να κάνω 16 μήνες να κοιμηθώ το σίγουρο είναι ότι δε ξέρω τι πρέπει να κάνεις!!χαχα

Σίγουρα αυτό που λες να μην τις κοιμίζεις στα χέρια γιατί εμείς το κάναμε και ΄μας είχε βγει ο πάτος. Πιστεύω είναι μικρές για να έχουν ήσυχο ύπνο όλο το βράδυ, σαν σχέδιο το 12-6 μου φαίνεται καλό. Όταν σταθεροποιηθεί αυτό προσπαθείς να ανοίξεις τη ψαλίδα να πας σταδιακά 11-7 κοκ. Εμείς τελικά όταν φτάσαμε στους 16 μήνες χωρίς ύπνο με την μικρή μας τη φέραμε στο πάρκο στο δωμάτιο μας και όταν ξύπναγε κ δε ξανακοιμότανε την αφήναμε, τις λέγαμε σσσσςςςς νάνι τώρα. Τον κλάψαμε 1,5 βράδυ και μετά όλα οκ. Απʼ ότι καταλαβαίνεις μας δούλευε ψιλό γαζί η μικρή!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Για τον ύπνο

Πανωσέντονα - κατωσέντονα καλαθούνας

6 κατωσέντονα κρεβατιού

6 πανωσέντονα κρεβατιού

4 μεγάλα αδιάβροχα σελτεδάκια κρεβατιού

Κουβέρτα κρεβατιού

6 μαξιλαροθήκες

2 Μαξιλάρια (μετά το χρόνο)

Σφηνάκια μαξιλάρι

2 κουνουπιέρες

ενδοεπικοινωνία

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Για το μπάνιο

Μπάνιο

Λεκανάκι μπάνιου

Σαμπουάν

Αφρόλουτρο

Σαπούνι

Ταλκ υγρή

Κρέμα για πρόληψη συγκάματος

Λάδι

Γαλάκτωμα

Σετ βούρτσα

χτένα

Ψαλιδάκι

Κουτί ωτοκαθαριστήρες

Φυσικό σφουγγαράκι

Θερμόμετρο μπάνιου

Μπουρνούζι μπάνιου, πετσέτες

Βάση πετσετέ ξαπλώστρα ή αλλαξιέρα

Παιχνιδάκια μπάνιου

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Για το δωμάτιο

Καλαθούνα

Κρεβατάκι

Πάπλωμα κρεβατιού (μετά το χρόνο)

Πάντα

Κουνουπιέρα

Καλαθάκι για τα καλλυντικά

Συρταριέρα

αλλαξιέρα

Φωτιστικό

Ντουλάπα

Ριλάξ

Πάρκο, παρκο-κρέβατο

Θερμόμετρο χώρου

Βρεφοζυγός

Υγραντήρας

Φωτάκι νυκτός

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Τα ρουχαλάκια

Φορμάκια εσώρουχα

Φορμάκια εξώρουχα

Εσωτερικά φανελάκια

Ζακετάκια

Υπνόσακος

Φορμάκια ύπνου

Σκουφάκια ύπνου

Γαντάκια ύπνου

Καλτσάκια

Παπουτσάκια

Παραμάνες ασφαλείας

Πάνες βαμβακερές

Πάνες αγκαλιάς

Μικρά αδιάβροχα σελτεδάκια

Μεσαία αδιάβροχα σελτεδάκια

Κουβέρτα ύπνου

Κουβέρτα αγκαλιάς

Ρουχαλάκια εξόδου

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Για το φαγάκι του

12 μπιμπερό μεγάλα, με όλα τα εξαρτήματα

4 μπιμπερό μικρά, με όλα τα εξαρτήματα

Βούρτσα μπιμπερό & βούρτσα θηλής

Κουτί αποθήκευσης μπιμπερό

Αποστειρωτήρας μπιμπερό

Λαβίδα μπιμπερό

Θερμός μπιμπερό, θήκη μπιμπερό

Θερμαντήρας

12 θηλές μπιμπερό

Τρυπητήρι θηλών

Δοσομετρητής γάλακτος

Σακουλάκια φύλαξης μητρικού γάλακτος

Θήλαστρο (για αρχή θα πρότεινα ενοικίαση νοσοκομειακού για τρίμηνο κ στη συνέχεια ΑΝ χρειάζεται αγορά απλού)

Πιπίλες, αλυσίδα πιπίλας, θήκη πιπίλας

Σαλιάρες

Ρεψόπανα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

επίσης...

Ομφαλεπίδεσμος (απλές γαζούλες ή βαμβάκι)

Οινόπνευμα

Θερμόμετρο σώματος

Αποφρακτήρας μύτης

Φυσιολογικούς ορούς

Σαπούνι πλυντηρίου

Βιβλία φροντίδας μωρού

Ημερολόγιο μωρού

Κορνίζες και άλμπουμ για φωτογραφίες

Φυσικά οι λίστες είναι έτοιμες από το site babybaby.gr

διπλασίασα τα νούμερα και ας κάνουμε διορθώσεις και σχόλια!!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα! Παρασκευη σημερα!! Γιουπι!!!!

Δεν παω gym σημερα. Η μαμα μου δε θα ερθει και λεω να κανω τη ντουλαπα μου...

Ο μεγαλος εκτος απο μυξα εχει και βηχαλακι...κανουμε τιποτα σ αυτες τις περιπτωσεις? Εκτος του να παμε στο γιατρο. Νομιζω δεν εχει τοσο πολύ για να ειναι αναγκη...

Μόλις τελείωσα μια κουρτίνα για τον 2ο σιδηροδρομο στην κουζίνα.

Μόνη μου έκοψα εραψα στα μέτρα μου! ζήτω η σινγερ!

Λιώνω κ τον διάδρομο.

ανθή έπεσε κ εσένα;;;

το έχουν οι μέρες μάλλον!

καντυ έχεις χρόνο. θα φτιάξουμε λίστα!

κάτι παλιότερες που είχαμε φτιάξει που βόσκουν;

τζεμ κουνηθήκάτέ.;;τέτοιο κούνημα που εχω φάει ζάκυνθο ένα καλοκαίρι. ..

με τπτ δεν εμένα προς την πλευρά σας. φοβάμαι πολύ!

φρόσω πριν εννοούσα ότι το ένα τεστ ήταν αχνό.

νομίζω της μεγάλης. που είχα 2 σάκους κ ο ένας ήταν κενός κ απορροφήθηκε.

μπραβο χρυσοχερα!!! Εγω παρολο που εχει η μαμα μου μηχανη, δε σκαμπαζω γρι!

Διαδρομιζεσαι κιολας, μες στη νυχτα, θελει κουραγιο αυτο!'

Κουνηθηκαμε ελαφρως αλλά εχω γαιδουροποιηθει τελιεως με τους σεισμους...σα να μην τρεχει τιποτα! Ειναι συχνοι εδω..

νουνουκα η κοπελα θα τρομαξει με τοσα πραγματα!! Εγω λεω να της εμφανιζουμε μια κατηγορία τη βδομάδα!!

Κι εσεις ηρωες με τον υπνο ε?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...