Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καντυ έχεις χρόνο για ψ'ωνια. Και θα σε συμβούλευα να το κάνεις στις εκπτώσεις και να πάρεις τα βασικά. Και σιγά σιγά ότι σου λείπει. Κοίτα και απο φίλους μήπως βρείς πράγματα. Η να πάρεις κάτι μεταχειρισμένο. Δεν αξίζει να τα πάρεις καινούργια γιατι η διαρκεια τους δεν ειναι πολύ μεγάλη στα περισσότερα.

Οι κουμπαροι μου με διδυμα πουλανε τις κουνιες με τα στρωματα. Αν ενδιαφερεσες να σου δωσω πληροφοριες

Διαφημίσεις

Πω πω... 6:30 και είμαι ακόμα στη δουλειά! Φρίκη!!!

Στα γρήγορα λοιπόν....

Αργυρώ, χαίρομαι που σε "διαβάζω" και από εδώ! Welcome!

Φρόσω, εύχομαι όλα να πάνε όπως εσείς (εσύ και ο άντρας σου) επιθυμείτε! Και εάν δεν συμφωνεί ο γιατρός... υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές! Επέτρεψέ μου όμως να σχολιάσω πως είχε πολύ θράσος!

Lovemytwins, σε καταλαβαίνω. Δυστυχώς, ο πόνος αυτός της απώλειας δεν φεύγει όσα χρόνια και εάν περάσουν... Να ζήσετε και να λες ιστορίες της μαμάς σου όταν θα μεγαλώσουν τα παιδάκια σου, να μάθουν να την αγαπούν μέσα από εσένα... τουλάχιστον εμένα αυτή είναι η δική μου επιθυμία για τη δική μου τη μαμά

Παπίτσα, εάν σου πω ότι έχω ήδη ψωνίσει Χριστουγεννιάτικα και ανυπομονώ να περάσουν 15 μέρες για να στολίσω, τί φατσούλα θα μου βάλεις?????????????????? :tongue:

Joy, σχετικά με την τακτική όταν τα παιδιά τσακώνονται για ένα παιχνίδι, θα το προσπαθήσω αυτό που σου πρότεινε ο γιατρός. Εμάς όμως τσακώνονται αρκετά....

Σορρυ κορίτσια αλλά την κάνω καθώς έχω αργήσειειειειει!!!!!!!

Καλό απόγευμα

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Ελισα εχω φτασει στο σημε'ίο να πέρνω τα πάντα σε σακούλα. Αλλά ταυτόχρονα πρεπει να τα πιάσεις να τους μιλήσεις. Και το κόλπο είναι να αντιδρας όπως δε το περιμένουν. Πχ ανοιξε ο μικρός το ψυγειο και πηρε ενα γυαλινο μπουκαλι και το πέταξε. Αλλη μια φορά που το έκανε επαθα υστερία. Αυτη τη φορά παρόλο που έσπασε. Λέω μπραβο!!! Αλλά τώρα η μανούλα δεν θα έρθει να σε κοιμήσει γιατι θα κατσει να μαζεψει...

Να ΄μαι και εγώ, σαν τα χιόνια! Καλό μήνα να έχουμε!

froso θα σου πρότεινα και εγώ μια χοριακή. Φίλη μου με αντίστοιχα συμπτώματα και μάλιστα πιο έντονα έχει τώρα ένα κοριτσάκι 6 μηνών. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!

taz μπορεί να είναι νωρίς! Να ευχηθώ και σε εσένα ό,τι καλύτερο!

duck,gem,mash θυμάστε που έγραψα ότι κοιμόμαστε συνεχόμενα; ε το παίρνω πίσω και ζητώ επανεγγραφή στο κλαμπ το βραδινό. Εγώ και τους παίρνω στο κρεβάτι και δίνω γάλα. Να επισημάνω ότι πριν φτάσουμε εκεί είχα δοκιμάσει τα πάντα...

Όσο για τους γείτονες, στο παλιό σπίτι που μέναμε , έμενε απο κάτω ένας γνωστός ζωγράφος. Μάλιστα το δωμάτιο που παίζαμε ήταν πάνω απο το εργαστήριο του. Ο άνθρωπος ευγενέστατος ποτέ δεν είπε τίποτα ακόμα και όταν αστειευόμασταν ότι με τα δίδυμα πρέπει να περνάει τη μάυρη περίοδο του ή ότι τώρα πρέπει να έχει καταλάβει το διφορούμενο γέλιο της Τζοκόντα. Στο καινούριο σπίτι η γειτόνισσα με παιδάκι 12 μηνών με το καλημέρα σας έκανε τη διαπίστωση ότι τα δικά μου κλαίνε τη νύχτα ενώ υπάρχουν και άλλα παιδάκια στην πολυκατοικία που κλαίνε τη νύχτα συμπεριλαμβανομένου του δικού της. Δυστυχώς ήμουν ντεφορμαί και δεν απάντησα...το φέρω βαρέως. Θέλω την παλιά μου γειτονιά εδώ και τώρα...

Για τις μπάμιες δεν ξέρω. Τώρα όμως που μιλάμε για φαγητά να ρωτήσετε τον παιδίατρο σας πριν δώσετε φάβα γιατί κάποια εξέταση πρέπει να έχει κάνει το παιδί που δεν θυμάμαι να σας πω. Επίσης άσχετο ρωτήστε σε περίπτωση σοβαρής αλλεργίας τι πρέπει να έχετε (δεν προλαβαίνω να πω γιατί το αναφέρω).

tzini όλα καλά;

nunu μάλλον τότε δεν είχες δει τη φωτό μας και εγώ νόμιζα ότι αστειευόσουν. Πρέπει να είμαστε φίλες, ε; Να γίνομεν; Και με όποια άλλη κοπέλα θέλει...

Να καλωσορίσω τις καινούριες κοπέλες της παρέας.

Τα δικά μας νέα. Αναρρώνουμε από την πρώτη μας ίωση. Το παλέψαμε χωρίς αντιβίωση. Κολλήσαμε απο κάτι φίλους που ενώ ήξεραν οτι είναι άρρωστοι δεν είπαν τίποτα παρόλο που το έχω ζητήσει γιατί ήθελαν πολύ να μας δούν. Τι να πω;;;;

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλες!

http://www.youtube.com/watch?v=aMJXmYg0HR4

δεν ξέρω πως μου ήρθε...

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

Φροσάκι μου καλά σου λένε τα κορίτσια. Πολλές εγκυμοσύνες άρχισαν με αίμα και ολοκληρώθηκαν κανονικότατα. Στην θέση σου θα πήγαινα να κάνω μια χοριακή καλού κακού. Και θα άλλαζα γιατρό. Κατά τη γνώμη μου ο ρόλος του γιατρού είναι να κάνει την δουλειά του όχι να δίνει τέτοιες συμβουλές...

Κάντυ μόλις είδα το ωράριο και τις υπηρεσίες (μπλιαχ) σε κατάλαβα αμέσως! Είπα δική μας είναι και αυτή!!! χχχαχαχαχα Α, και όταν είπες οτι είσαι μακριά απο την μαμά σου...

Παπάκι στα λόγια όλες μας είμαστε αστέρια. Η πράξη όμως είναι δύσκολη. Χιλιάδες φορές είπα οτι δεν θα πάρω τα μωρά στο κρεβάτι μου για όλους τους λόγους που έχουμε συζητήσει αλλά όταν είναι 4 το ξημέρωμα και δεν έχω κλείσει μάτι και φοβάμαι οτι απο το κλάμα θα ξυπνήσει και ο άλλος, το κάνω και δεν αναλογίζομαι τις συνέπειες...

Σέβη υπομονή. Θα βγούνε και αυτά τα άτιμα τα δόντια τους και μετά θα βρούν κάτι άλλο για να μας ξενυχτάνε, χαχαχα :)

Τάζ μην ανησυχείς. Νωρίς δεν είναι για καρδούλα; Εγώ απο σπερματέγχυση πήγα για υπέρηχο 20 μέρες μετά το τέστ (που έκανα την 14η) μέρα. Οπότε γύρω στην 8η εβδομάδα ακούσαμε καρδιά.

Μπάμιες δίνω απο την αρχή. Τρελαίνονται για μπάμια, ιδίως με κοτόπουλο!!! :)

Λάβ μαη Τουήνς είναι δύσκολο να χάνεις δικό σου άνθρωπο και πολύ περισσότερο έναν απο τους γονείς σου. Να ζήσετε να την θυμάστε την μανούλα σου...

Εμείς σήμερα πέσαμε... Ο μικρός έτσι όπως μπουσουλούσε έπεσε με τα μούτρα στο πλακάκι και χτύπησε πολύ στο μέτωπο. Ένα τεράστιο μαύρο καρούμπαλο. Ευτυχώς ήταν ο μπαμπάς μου εδώ και τον πήγαμε αμέσως στο νοσοκομείο. Ο γιατρός εκεί μας είπε οτι δεν δείχνει σοβαρό αφού δεν έκανε εμετό και αντιδρούσε κανονικά αλλά αν θέλουμε να το πάμε σε παιδοχειρουργό στο Παπαγεωργίου στην Θεσ/κη. Η παιδίατρος μου που της τηλεφώνησα μετά είπε οτι δεν χρειάζεται να πάμε θεσσαλονίκη, απλά να τον παρακολουθώ. Κοιμήθηκε κανονικά, έφαγε το απογευματινό του και γενικά είναι κεφάτος μόνο που μερικές φορές πιάνει το κούτελο του και σκύβει προς τα κάτω, πονάει το μωρό μου... Πρώτη φορά χτυπάμε΄τόσο πολύ και έπαθα σοκ... :(

ixhPp3.png

Καντυ έχεις χρόνο για ψ'ωνια. Και θα σε συμβούλευα να το κάνεις στις εκπτώσεις και να πάρεις τα βασικά. Και σιγά σιγά ότι σου λείπει. Κοίτα και απο φίλους μήπως βρείς πράγματα. Η να πάρεις κάτι μεταχειρισμένο. Δεν αξίζει να τα πάρεις καινούργια γιατι η διαρκεια τους δεν ειναι πολύ μεγάλη στα περισσότερα.

Οι κουμπαροι μου με διδυμα πουλανε τις κουνιες με τα στρωματα. Αν ενδιαφερεσες να σου δωσω πληροφοριες

σ ευχαριστω παρα πολυ αλλα ειναι το μοναδικο πραγμα που εχουμε:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Nunu αγορι+κοριτσι, 35+3! 2300+2040....5 μερες μενν!

Sevi αγορι+αγορι, 35+5! 2290+1830....9+13 μερες μενν!

Evi αγορι+κοριτσι, 35+5! 2670+2300....7+0 μερες μενν!

Lovemtwins αγορι+κοριτσι, 34+2! 1920+1720...(χωρις μενν)!

Laerta αγορι+κοριτσι 35+2! 2300+2620...4 μερες μενν(κουνακια)!

Gemini αγορι+αγορι, 37+3!2800+3100.....(χωρις μενν)!

Moritsa αγορι+κοριτσι, 32+5! 2150+2000....25+31 μερες μενν!

Witch αγορι+κοριτσι, 36! κατω απο 2500.....(χωρις μενν)!

Elisa αγόρι+αγόρι, 36+4! 3440+2280.....(χωρίς μενν)!

Celestine αγορι+αγορι, 33! 2080+1770...24+20 μερες μενν!

Anthi αγορι+αγορι,36! 2600+2300.....15 μερες μενν!

Jasmini αγορι+αγορι, 37+3! 2560+2240...(χωρις μενν)!

Duckface αγορι+κοριτσι 33+3! 1830+2480.....19+25 μερες μενν!

Joy αγορι+κοριτσι 36+6! 2560+2540....(χωρις μενν)!

Mash αγορι+αγορι 34+3! 2250+1900...2+15 μερες μενν!

Frosobal αγορι+αγορι 38! 3340+3200....(χωρις μενν)!

Naki αγορι+αγορι 36+2! 2000+2030......15+20 μερες(κουνακια)!

Mpougos αγορι+αγορι 36+5! 2480+1350....0+38 μερες μενν!

Argyro30 κοριτσι+κοριτσι 35!2440+2600.....(χωρις μενν)!

Architwins αγορι+αγορι,34+6! 2200+1900....8+4 μερες μενν(κουνακια)!

Τzini αγορι+κοριτσι, 38+1! 2980+2950....(χωρις μενν)!

Taz34 αγορι+κοριτσι, 37+5! 2560+2980..(χωρις μενν)!

Διαφημίσεις

και ο λίσταμάν πάντα παρών!! χαχα!! που σαι βρε Σεβούσκι?

έχει μιλήσει καμία με τζίνι? ας ενημερώσει, έστω με πμπμπμπμπμπμ....

Ταζ μήπως είναι νωρίς για να στεναχωριέσαι? Δε νομίζω να κολώσεις στο πέμπτο!!!!! Η σκέψη μας μαζί σας!

Φρόσω, αν είναι να έρθει θα έρθει και εσείς θα το καλοδεχτείτε. Αυτό έχει σημασία!! Η πάπια νονά, εγώ θα φτιάξω τις μπομπο!!!;);)

Κάντυ πραγματικά πέραν της κρίσης ρώτα τους γνωστούς σου για πράγματα, μερικά είναι πολύ τσάμπα αγορές που τα χρησιμοποιείς ελάχιστα. Μην πω για τα ρουχαλάκια. Εμένα πάντως μου δώσαν τα πάντα δε χρειάστηκε να πάρουμε τίποτα πέραν του καροτσιού (που πρέπει να πουλάει αχρησιμοποιήτο σχεδόν η witch) και ένα κάθισμα αυτ/του!!!! Κατά τ άλλα για ψώνια γύρω στον 7ο πιστεύω είναι καλά και να περιμένεις στάνταρ εκπτώσεις για ρούχα. Θα σου κάνουμε λίστα για τις αγορές!! Σεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεβη?

Ανθή περαστικούλια, και αυτά στο πρόγραμμα είναι. Μάκια μάκια στο κεφαλάκι!!

architwins σε έχασα, ποιά φωτό?(έμμενταλ) αίτημα φιλίας θα σου κάνω αμέσως κυρία μου!!:tongue:

argyro30 Χρόνια πολλά αρχικά!! να σε χαιρόνται όσοι σ αγαπάνε!!!

Ναι αγοράκι κοριτσάκι έχω. Από την αρχή κοιμόντουσαν μαζί, ανα περιόδους φυσικά απομονώναμε τον έναν ή τον άλλον για να φτιάξουμε τον ύπνο τους. Τελικά κατά τους 16 μήνες κοιμηθήκαμε!! Αλλά είναι μια άλλη ιστορία που όταν και αν χρειαστεί θα σου πώ. Τώρα η μικρή πηδάει από την κούνια και έρχεται στο κρεβάτι. την 9η φορά την άφησα να χωθεί και να κοιμηθούμε!!

Παρεπιπτόντως γελάω με μας!!

Ποιά είναι αντίθετη με το να κοιμόμαστε περιστασιακά (κ ίσως λίγο παραπάνω) με τα νινιά μας? Γιατί όλες λίγο πολύ το κάνουμε. Γιατί πρέπει να νιώθουμε ενοχές δηλαδή? Οκ παλεύουμε να κάνουμε ότι θεωρητικά είναι σωστό αλλά ανάλογα με τις καταστάσεις προσαρμοζόμαστε. Ένα ωραίο ρητό που διάβασα είναι το πρόγραμμα τα μεγαλώνει/ αναπτύσσει (δε θυμάμαι τη λέξη) η εξαίρεση τα κάνει να λάμπουν!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αργυρώ...γιορτάζεις σήμερα???????????

Εάν ναι, πολλές πολλές ευχές!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη!!!

Γιορταζω το καλοκαιρι,οι ευχες ομως ειναι ευπροσδεκτες!!Σε ευχαριστω πολυ!!Πως παει το καινουριο σπιτι??

498ap2.png

nZqvp3.png

σ ευχαριστω παρα πολυ!!!!!θελω πολυ να ξεκινησω ηδη να ψωνιζω αλλα φοβαμαι μηπως ειναι πολυ νωρις κι απ την αλλη λεω κι αν συμβει κατι μετα τι θα κανω θα μεινω με τα πραγματα:cry:ξερω σκεφτομαι βλακειες αλλα τουλαχιστον να κανω και την β επιπεδου και μετα εσεις τι λετε??????????δεν αργει σε 1 μηνα ειναι:P

εχω κουνιες-κρεβατακια δεν θα παρω λικνο η καλαθουνες θα βαλω την μια κουνια στο δωματιο μου και πιστευω τους 5-6 μηνες να χωρανε και τα 2 εκει απο κει και περα ομως δεν εχω τιποτε αλλο οποτε πρεπει να τα παρω εξ αρχης και επι 2 και οσο σκεφτομαι τα εξοδα με πιανει η καρδια μου:shock::shock:τελοσπαντων ας μην γκρινιαζω!!!!

προτινετε να παρω θηλαστρο απο πριν δηλαδη????να αγορασω η να το αφησω για τοτε και να νοικιασω νοσοκομειακο????ποιον αποστειρωτη να παρω????θα χρειαστω πανω απο εναν??????

μερικες φορες νιωθω τελειως ασχετη και πελαγωνω:oops::oops:

Μην σκεφτεσαι αρνητικα,αν και σε καταλαβαινω αφου τα εχω περασει.Δεν χαρηκα καθολου την εγκυμοσυνη μου,μεσα στο αγχος και στους περιορισμους ημουν απο πολλες αποψεις.Μπορει να σου φαινεται νωρις αλλα δεν ειναι,γιατι μετα θα δυσκολευεσαι για τετοια τρεξιματα!Μετα την β"επιπεδου ξεκινα γιατι αυτα θελουν και πλυσιμο-σιδερωμα,οτι μπορεις καντο νωριτερα,ποιος ο λογος να περιμενεις?Οσο για το θηλαστρο εγω νοικιασα απο το νοσοκομειο,ευτυχως γιατι ηθελα να αγορασω τρομαρα μου.Να ξερεις πως οσο περισσοτερο θα βγαζεις με το θηλαστρο τοσο γαλα θα εχεις,ειναι πολυ σημαντικο να εχεις βοηθεια και απο τον συζυγο γιατι ο χρονος ειναι ελαχιστος για να μπαινεις στην διαδικασια της αντλησης.Επισης,αν το δινεις με το μπιμπερο ξερεις και ποσο εχουν πιει.Εμενα η μια δεν μπορουσε να πιασει την θηλη κι ετσι το εβγαζα.Η αλλη δεν ηθελε με τιποτα το μπιμπερο κι ετσι ειχαμε θεμα μεχρι να συνηθισει.Θα σε συμβουλευα να μιλησεις με την μαια σου,αυτη θα σε βοηθησει στις αποριες σου και θα σε καθησυχασει.Τα μωρα δεν νομιζω να χωρανε στην ιδια κουνια,εμενα ειναι τεσσαρων μηνων και εβαλα την καθεμια στην κουνια της(στο δωματιο τους)γιατι δεν χωρουσαν πλεον στην καλαθουνα και στο λικνο.Τα ιδια ελεγα κι εγω,αλλα μεγαλωνουν απιστευτα τοσο γρηγορα.Οτι μπορεις να δανειστεις και να αγορασεις μεταχειρισμενο ειναι καλο.Εμεις πειραμε τα καθισματακια αυτοκινητου απο μια κοπελα απο το forum που τα πουλουσε σε πολυ καλη τιμη και σε αριστη κατασταση.Θελει ψαξιμο....

498ap2.png

nZqvp3.png

και ο λίσταμάν πάντα παρών!! χαχα!! που σαι βρε Σεβούσκι?

έχει μιλήσει καμία με τζίνι? ας ενημερώσει, έστω με πμπμπμπμπμπμ....

Ταζ μήπως είναι νωρίς για να στεναχωριέσαι? Δε νομίζω να κολώσεις στο πέμπτο!!!!! Η σκέψη μας μαζί σας!

Φρόσω, αν είναι να έρθει θα έρθει και εσείς θα το καλοδεχτείτε. Αυτό έχει σημασία!! Η πάπια νονά, εγώ θα φτιάξω τις μπομπο!!!;);)

Κάντυ πραγματικά πέραν της κρίσης ρώτα τους γνωστούς σου για πράγματα, μερικά είναι πολύ τσάμπα αγορές που τα χρησιμοποιείς ελάχιστα. Μην πω για τα ρουχαλάκια. Εμένα πάντως μου δώσαν τα πάντα δε χρειάστηκε να πάρουμε τίποτα πέραν του καροτσιού (που πρέπει να πουλάει αχρησιμοποιήτο σχεδόν η witch) και ένα κάθισμα αυτ/του!!!! Κατά τ άλλα για ψώνια γύρω στον 7ο πιστεύω είναι καλά και να περιμένεις στάνταρ εκπτώσεις για ρούχα. Θα σου κάνουμε λίστα για τις αγορές!! Σεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεβη?

Ανθή περαστικούλια, και αυτά στο πρόγραμμα είναι. Μάκια μάκια στο κεφαλάκι!!

architwins σε έχασα, ποιά φωτό?(έμμενταλ) αίτημα φιλίας θα σου κάνω αμέσως κυρία μου!!:tongue:

argyro30 Χρόνια πολλά αρχικά!! να σε χαιρόνται όσοι σ αγαπάνε!!!

Ναι αγοράκι κοριτσάκι έχω. Από την αρχή κοιμόντουσαν μαζί, ανα περιόδους φυσικά απομονώναμε τον έναν ή τον άλλον για να φτιάξουμε τον ύπνο τους. Τελικά κατά τους 16 μήνες κοιμηθήκαμε!! Αλλά είναι μια άλλη ιστορία που όταν και αν χρειαστεί θα σου πώ. Τώρα η μικρή πηδάει από την κούνια και έρχεται στο κρεβάτι. την 9η φορά την άφησα να χωθεί και να κοιμηθούμε!!

Παρεπιπτόντως γελάω με μας!!

Ποιά είναι αντίθετη με το να κοιμόμαστε περιστασιακά (κ ίσως λίγο παραπάνω) με τα νινιά μας? Γιατί όλες λίγο πολύ το κάνουμε. Γιατί πρέπει να νιώθουμε ενοχές δηλαδή? Οκ παλεύουμε να κάνουμε ότι θεωρητικά είναι σωστό αλλά ανάλογα με τις καταστάσεις προσαρμοζόμαστε. Ένα ωραίο ρητό που διάβασα είναι το πρόγραμμα τα μεγαλώνει/ αναπτύσσει (δε θυμάμαι τη λέξη) η εξαίρεση τα κάνει να λάμπουν!!!!

Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!Εχω μια ερωτηση,πως τον φτιαχνουμε τον υπνο τους??Προσπαθω το τελευταιο γευμα να ειναι κατα της 12 και κοιμομαστε μεχρι της 6μιση,βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις,μπορει να παει και 2 μεχρι να κοιμηθει βαρια η μια.Προσπαθω με νανουρισματα να την κοιμησω μεσα στην κουνια κι οχι στα χερια οπως εκανα...ειμαστε στην αρχη ακομα.Εγω ενα βραδυ την μια την πηρα στο κρεββατι γιατι ηταν πολυ ανησυχη και δεν νιωθω τυψεις,εξαλλου ειναι πολυ μικρες για να καλομαθαινουν,ετσι δεν ειναι?

498ap2.png

nZqvp3.png

Όσο για τους γείτονες, στο παλιό σπίτι που μέναμε , έμενε απο κάτω ένας γνωστός ζωγράφος. Μάλιστα το δωμάτιο που παίζαμε ήταν πάνω απο το εργαστήριο του. Ο άνθρωπος ευγενέστατος ποτέ δεν είπε τίποτα ακόμα και όταν αστειευόμασταν ότι με τα δίδυμα πρέπει να περνάει τη μάυρη περίοδο του ή ότι τώρα πρέπει να έχει καταλάβει το διφορούμενο γέλιο της Τζοκόντα. Στο καινούριο σπίτι η γειτόνισσα με παιδάκι 12 μηνών με το καλημέρα σας έκανε τη διαπίστωση ότι τα δικά μου κλαίνε τη νύχτα ενώ υπάρχουν και άλλα παιδάκια στην πολυκατοικία που κλαίνε τη νύχτα συμπεριλαμβανομένου του δικού της. Δυστυχώς ήμουν ντεφορμαί και δεν απάντησα...το φέρω βαρέως. Θέλω την παλιά μου γειτονιά εδώ και τώρα...

Για τις μπάμιες δεν ξέρω. Τώρα όμως που μιλάμε για φαγητά να ρωτήσετε τον παιδίατρο σας πριν δώσετε φάβα γιατί κάποια εξέταση πρέπει να έχει κάνει το παιδί που δεν θυμάμαι να σας πω. Επίσης άσχετο ρωτήστε σε περίπτωση σοβαρής αλλεργίας τι πρέπει να έχετε (δεν προλαβαίνω να πω γιατί το αναφέρω).

tzini όλα καλά;

nunu μάλλον τότε δεν είχες δει τη φωτό μας και εγώ νόμιζα ότι αστειευόσουν. Πρέπει να είμαστε φίλες, ε; Να γίνομεν; Και με όποια άλλη κοπέλα θέλει...

Να καλωσορίσω τις καινούριες κοπέλες της παρέας.

Τα δικά μας νέα. Αναρρώνουμε από την πρώτη μας ίωση. Το παλέψαμε χωρίς αντιβίωση. Κολλήσαμε απο κάτι φίλους που ενώ ήξεραν οτι είναι άρρωστοι δεν είπαν τίποτα παρόλο που το έχω ζητήσει γιατί ήθελαν πολύ να μας δούν. Τι να πω;;;;

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλες!

http://www.youtube.com/watch?v=aMJXmYg0HR4

δεν ξέρω πως μου ήρθε...

Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που εκφράζεσαι, να με κακομαθαίνεις πιο συχνά παρακαλώ!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue: Όσο για τους φίλους, πραγματικά είναι για φάπες! Με νευριάζουν όταν σκέφτονται εγωιστικά από αγάπη!!

Παπάκι στα λόγια όλες μας είμαστε αστέρια. Η πράξη όμως είναι δύσκολη. Χιλιάδες φορές είπα οτι δεν θα πάρω τα μωρά στο κρεβάτι μου για όλους τους λόγους που έχουμε συζητήσει αλλά όταν είναι 4 το ξημέρωμα και δεν έχω κλείσει μάτι και φοβάμαι οτι απο το κλάμα θα ξυπνήσει και ο άλλος, το κάνω και δεν αναλογίζομαι τις συνέπειες...

Γεια στο στόμα σου!!!!

Εμείς σήμερα πέσαμε... Ο μικρός έτσι όπως μπουσουλούσε έπεσε με τα μούτρα στο πλακάκι και χτύπησε πολύ στο μέτωπο. Ένα τεράστιο μαύρο καρούμπαλο. Ευτυχώς ήταν ο μπαμπάς μου εδώ και τον πήγαμε αμέσως στο νοσοκομείο. Ο γιατρός εκεί μας είπε οτι δεν δείχνει σοβαρό αφού δεν έκανε εμετό και αντιδρούσε κανονικά αλλά αν θέλουμε να το πάμε σε παιδοχειρουργό στο Παπαγεωργίου στην Θεσ/κη. Η παιδίατρος μου που της τηλεφώνησα μετά είπε οτι δεν χρειάζεται να πάμε θεσσαλονίκη, απλά να τον παρακολουθώ. Κοιμήθηκε κανονικά, έφαγε το απογευματινό του και γενικά είναι κεφάτος μόνο που μερικές φορές πιάνει το κούτελο του και σκύβει προς τα κάτω, πονάει το μωρό μου... Πρώτη φορά χτυπάμε΄τόσο πολύ και έπαθα σοκ... :(

Να βάζεις τη μαγική κρέμα Choc apaisyl για χτυπήματα που μου τη σύστησε η εξαφανισμένη Τζίνι μας και έχω βρει την ησυχία μου. Θαυματουργή είναι λέμε!!

Οτι μπορεις να δανειστεις και να αγορασεις μεταχειρισμενο ειναι καλο.Εμεις πειραμε τα καθισματακια αυτοκινητου απο μια κοπελα απο το forum που τα πουλουσε σε πολυ καλη τιμη και σε αριστη κατασταση.Θελει ψαξιμο....

Εδώ να πω ότι εγώ αγόρασα τα πάντα καινούρια γιατί δεν μου έδωσε κανείς τίποτα εκτός από τον αποστειρωτή και τη στράτα και τώρα τα πουλάω όλα αυτά που έχω (καθισματάκια αυτοκινήτου, καρεκλάκια φαγητού, ριλάξ, γυμναστήριο κ.α.) και δεν τα χρειάζομαι πλέον (εκτός από το καρότσι μου που είναι τέλειο) σε όποια ενδιαφέρεται γιατί η αποθήκη μου κοντεύει να εκραγεί!

Φρόσω, τι κουφό κι αυτό!!! Μάλλον αυτόν έχει βαρέσει η κρίση για να επιλέγει αυτή τη λύση έναντι της αμοιβής που τσιμπάνε για τη γέννα!!! Εμένα με μάδισε ο δικός μου!!!

Λαβμι, να ζήσετε να την τιμάτε και να τη θυμάστε.

Εύη, περιμένουμε τα λινκς για τα καρεκλάκια! Στα πατώματα τρώμε σε λέω!!! :-P:razz::-P:razz::-P

Ελίζα, πρέπει να μυρίζει τέλεια η εξοχή αυτή την περίοδο με τις βροχές, ε?? Πόσο θα'θελα να βρεθώ εκεί για μια βολτίτσα!!!!

Κατά τ'αλλα, έχω πήξει στη δουλειά, μπάμιες δεν δίνω γιατί κι εγώ τις σιχαίνομαι δυστυχώς, αλλά ξέρω ότι αυτό που είπε η Αρτσι νομίζω για τη φάβα, ισχύει σίγουρα για τα κουκιά που δεν κάνει να τα τρως σε περίπτωση που έχεις αιμοφιλία. Οπότε προσοχή!

Επίσης, το ευρύτερο σόι μου έχει σκυλιάσει και πλακώνεται και μου την πέφτει ο καθένας με τον πόνο του για να πάρω θέση και με νευριάζει και φοβάμαι μη με πάρει κι εμένα η μπάλα τόσο που το παίζω Κινέζα... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αργυρώ, είναι πανούργα τα μικρά και άριστοι ψυχολόγοι!! Είμαι σίγουρη ότι την έχουν ψυλλιαστεί τη δουλειά και θα στην πέφτουν συχνά-πυκνά! Εγώ σας είπα ότι κοιμάμαι πλέον με τα μωρά μαζί στο κρεβάτι? Ναι, οι 3 μας!!! Κι ο Δ. απολαμβάνει την ησυχία του στο σαλόνι!!! Χαχαχαχα!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...