Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλό Μήνα καλέ να έχουμεε!!!!!!!!!!!

Ακόμα πιο κοντά στα Χριστούγεννα!

Καλέ τώρα που είπα Χριστούγεννα..δε σας είπα..

χθες..που γυρίζαμε από τα τζάμπο στο δρόμο του σπιτιού μας, λίγα μέτρα παρακάτω είδαμε να έχουν στολίσει σε ένα σπίτι καλέ έξω τα κάγκελα με λαμπιόνια και αστέρι κτλ κτλ :shock::shock::shock::shock::shock: σ.σ. 31/10 !!!:shock::shock:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

κοριτσια δεν ειμαι καλα :( πηγαμε χθεσ στον γιατρο και δεν ακουσαμε καρδουλα ειμαι στην 6η εβδομαδα ο γιατροσ ειπε να μην ανυσηχουμε αλλα με εχει παρει απο κατω :cry:

μην ανησυχεις, ειναι νωρις ακομα...και η 6η εβδομαδα ειναι κατα προσεγγιση. Σου ειπε ποτε να ξαναπάς?

να δώσω μπάμιες ή είναι νωρίς?

θα πέσει πολλή ισταμίνη και σπόρι λέτε ?? να το αφήσω καλύτερα?

θα ρωτήσω και ντοκτόρ μανιάνα που θα πάμε για εμβόλιο..

μα πείτε κι εσείς..σας υπολογίζω πολύ σε αυτά τα θέματα..

σε όλα δηλαδή ;)

τρωνε μπαμιες τοσο μικρα? γιακ! Δε μου αρεσουν καθολου...πως θα τους δινω??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλό Μήνα καλέ να έχουμεε!!!!!!!!!!!

Ακόμα πιο κοντά στα Χριστούγεννα!

Καλέ τώρα που είπα Χριστούγεννα..δε σας είπα..

χθες..που γυρίζαμε από τα τζάμπο στο δρόμο του σπιτιού μας, λίγα μέτρα παρακάτω είδαμε να έχουν στολίσει σε ένα σπίτι καλέ έξω τα κάγκελα με λαμπιόνια και αστέρι κτλ κτλ :shock::shock::shock::shock::shock: σ.σ. 31/10 !!!:shock::shock:

ε ειπαν να προλάβουν να το απολαυσουν οι ανθρωποι:tongue:

Παντως κι εγω που ανυπομονω να στολιζω καθε χρονια, αλλά το κανω αρχες Δεκεμβρη, φετος θελω πολύ γιατι εχω τα μωρα, αλλά νιωθω οτι δεν εχω δυνάμεις!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Φρόσω, πολύ στεναχωριέμαι για σένα γιατί φάνηκε ότι το θέλατε ένα ακόμη μωράκι με τον άντρα σου. Μήπως να κάνεις μια χοριακή για να είσαι σίγουρή; Ο γιατρός σου απαράδεκτος, δεν το συζητάω.

Ταζ, προσπάθησε να μην αγχώνεσαι, είναι νωρίς ακόμα. Είμαι σίγουρη ότι την επόμενη φορά που θα ξαναπας στο γιατρό θα ακούσετε καρδουλα.

Lovemytwins λυπαμαι πολυ για τη μαμά σου. Όσα χρόνια κι αν περάσουν ο πόνος μένει.

Καλο μήνα σε όλες εύχομαι, όσο καλύτερο γίνεται. Μπαίνω βιαστικά γιατί είναι ο άντρας μου στη δουλειά και τα καμάρια μου τσιρίζουν.

[quote name=Laerta;1801193

Μας' date=' μην ανησυχείς για το περπάτημα. Τον κρατάς από το χεράκι για να περπατάει? Αν θέλεις να περπατήσουν πιο γρήγορα πρέπει να το κάνεις πολλές ώρες μέσα στην ημέρα για να συνηθίζουν όρθιοι και μετά δεν θα θέλουν να μπουσουλάνε.[/quote]

Αυτό δεν το κάνω πολύ δυστυχώς, μια στις τόσες, όχι συνέχεια. Το ξέρω πως πρέπει περισσότερο αλλά όλο κάτι τυχαίνει, ή κάνω δουλειές, ή δεν ξέρω τι. Αν δεν το κάνουμε πολύ δεν θα περπατήσουν; Αγχώνομαι περισσότερο τώρα. Ο Μίλτος δεν το θέλει πολύ, το βαριέται και κρεμιέται απ΄τα χέρια μου.

κι εμένα πάντως έχουν καθιερώσε στάνταρ ωρίτσα που σηκώνονται το βράδυ..

και ξέρεις..είμαστε και μες τα σκοτάδια, αγκαλιά και πέρα δώθε..

γμτ δεν ξέρω αν είναι καλή λύση αυτό που κάνουμε..αλλά δεν μπορώ να τα αφήσω και τα 2 να κλαινε βραδιάτικα..να σηκώσουν την πολυκατοικία στο πόδι..(σ.σ. αλλό να νοικιάζεις κι άλλο ιδιοκτήτης..), συν του ότι στεναχωριέμαι, συν του ότι εάν δεν κάνουμε έτσι θα βγει η κατάσταση εκτός ελέγχου μετά..γιατί αν κοιμάται το ένα θα ξυπνήσει μετά από κάποιες τσιρίδες..αν όχι..παρασύρει το ένα το άλλο στο κλάμμα ολοένα και πιο πολύ! :?

Να, εδώ το κλαμπ το βραδινό να μαζεύεται. Κι εγώ δεν μπορώ να τα αφήνω να κλαίνε νυχτιάτικα κι ας είμαι και ιδιοκτήτρια. Εδώ το λίγο που δεν τα προλαβαίνω ή που κάνει σαν παλαβός ο Μίλτος την ημέρα και μου λένε δήθεν καλοπροαίρετα οι γείτονες ότι κλαίνε πολύ τα μωρά μου. Να μην πω τιποτα τωρα! Κι εμείς το Μίλτο τον παίρνουμε ΚΑΘΕ βράδυ στο κρεβάτι μας όταν ξυπναει στη 1 ή στις 2, εδώ και μήνες τώρα. Οσες φορές δεν το κάναμε απλά μέναμε όλοι ξύπνιοι, αποφασίσαμε οτι ο ύπνος μας είναι πολυ πολυτιμος σε αυτή τη φάση. Μας λένε μερικοί οτι κακομαθαίνει και οτι μας εκμεταλλεύεται, αλλά εγώ σκέφτομαι ότι είναι μωράκι ακόμα και μας χρειάζεται. Μεγαλώνουν γρήγορα μωρε, σε λίγα χρόνια δεν θα θέλει ούτε αγκαλιές ούτε τίποτα, γιατί να του τα στερήσω τώρα; Μακάρι να ήθελε κι ο Αλεξ να έρθει στο κρεβάτι μας όταν ξυπνάει τη νύχτα αλλά δεν το δέχεται.

Παπίτσα, εγώ μπάμιες δεν έχω δώσει και ούτε που ξέρω αν θα δώσω. Καλά ήταν με τα αλεσμένα, ο,τι λαχανικά ήθελα έβαζα μέσα και το τρώγανε το φαγάκι τους, εκτός από τα παντζάρια που δεν τα θέλανε με τίποτα. Τώρα... πατάτες, καρότα, αρακά, άντε κανα φασολάκι που και που.

Φεύγω και ελπίζω να επανέλθω αργότερα.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

ε ειπαν να προλάβουν να το απολαυσουν οι ανθρωποι:tongue:

Παντως κι εγω που ανυπομονω να στολιζω καθε χρονια, αλλά το κανω αρχες Δεκεμβρη, φετος θελω πολύ γιατι εχω τα μωρα, αλλά νιωθω οτι δεν εχω δυνάμεις!!!

Ναι ναι..τί να προλάβουν καλέ? την προφητεία των Μάγια ???:tongue::tongue::tongue:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Ναι ναι..τί να προλάβουν καλέ? την προφητεία των Μάγια ???:tongue::tongue::tongue:

χαχαχα καλα λες!

μ αρεσει το τικερακι σου...πρεσσα παρηγγειλες κι εσυ? πονταρεις οτι θα δει οτι δε θελεις λουσα και πολυτελειες και θα στη φερει?:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Taz εγω ακουσα καρδουλες μετα την 7η εβδ προς 8η!!! μην σκας αδικα!;):P

Παπιτσα το βραδυ συνηθως ξυπναει ο μικρος...εαν ξυπνησει κ ο μεγαλος κουνημα στο καροτσι!!!

Καμια δεν αδικω,απλα τωρα μιλησα για σενα!!!

Μπαμιες δεν εχω δωσει κ δεν ξερω ποτε δινουνε!:shock:

Σεμινακι κ μας μας ελειψες!!!!!!

Τζεμ θα δωσεις καποια στιγμη μπαμιες αλλα κ θα φας κιολας!!!!! κ θα λες αχ τι ωραιες που ειναι!!!!!!:tongue:

Περυσι στολισαμε 25-26/11.....φετος δεν το βλεπω!

Μash εμεις που ειμαστε ιδιοκτητες το χαιρομαι οταν κλαινε!!!!!!!!:lol:

Δεν εχουμε σχεσεις με τους απο κατω μας....αλλα δεν περασαμε κ εμεις λιγα βραδυα αυπνοι με το δικο τους παιδι! κ ας ηταν τοτε που ηρθα εγω εδω 3 χρονων...(το σπιτι ειναι του αντρα μου)

χαχαχα καλα λες!

μ αρεσει το τικερακι σου...πρεσσα παρηγγειλες κι εσυ? πονταρεις οτι θα δει οτι δε θελεις λουσα και πολυτελειες και θα στη φερει?:tongue:

ποντάρω στο ότι όταν θα έρθει από το τζάκι..θα σκοντάψει στη λεκάνη με τα ασιδέρωτα..:tongue::tongue::P:p

έφυγα....

μαμ ταιμ!!!!!!!

Συνεχίστε να λέτε εσείς για τις μπάμιες..

Μας ευχαριστώ..

για λιωνένες μιλάω πάντα..στο μούλτι..

Paulo Coelho

χωρίς menn εννοούμε αν χρειάστηκε να μπουν σε θερμοκοιτίδες, απλή παρακολούθηση ή εντατική. Δηλαδή να έφυγες από το μαιευτήριο χωρίς τα μωρά.

Όση βοήθεια είναι πάντα καλοδεχούμενη!! Μένεις αθήνα;

Aθηνα μενω,δυστυχως...τα δικα σου ειναι κοριτσακι και αγορακι?Εχουν ξεπεταχτει για τα καλα τωρα,αν καταλαβα καλα ειναι 2 ετων.Με τον υπνο πως τα πατε??Τα εχετε μαζι,στο ιδιο δωματιο?

498ap2.png

nZqvp3.png

Taz

Τζεμ θα δωσεις καποια στιγμη μπαμιες αλλα κ θα φας κιολας!!!!! κ θα λες αχ τι ωραιες που ειναι!!!!!!:tongue:

Μεγάλες αλήθειες λέγονται στο καφέ!!!!

χαχα!

έφυγααααααααααααα

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Τι ακούω!! Πώπω τόσα νέα.. Δε ξέρω τι να πω!!

Μήπως ο γιατρός λόγω της 3 καισαρικής για να σε προφυλάξη στο είπε? Για να μην σου έλεγε όχι για λόγους υγείας το έριξε σην κρίση??

Γιατί αλλιώς τι είναι η εφορία και ξέρει την δήλωση σας??

ΑΡΓΥΡΩ να σου ζησουν κι εσενα τα μωρακια σου!!!

lovemtwins δεν μπορω να καταλαβω τον πονο σου αλλα δεν μπορω να φανταστω οτι θα χασω ποτε την μανουλα μου!!!μπορει να μην την εχω κοντα να συναντιομαστε μονο 3 φορες τον χρονο αλλα την ημερα μπορει να μιλαμε 8 ωρες(οχι συνεχομενα)στο τηλεφωνο!!!λυπαμαι πολυ!!!

αχχχ δεν ξερω αν σας το εχω ξαναπει αλλα ουτε κι εγω θα εχω καμια βοηθεια θα ερθει η μαμα μου για το πολυ τις πρωτες 40 μερες μετα ομως τι γινεται????και η δουλεια του αντρα μου ειναι λιγο περιεργη δηλαδη εκτος απο το στανταρ 6-3 που λειπει μπορει να λειπει και 24ωρο η ακομα και εβδομαδα!!!

ΡΙΝΙΩ σημερα δεν θα εκανες την β επιπεδου?????μακαρι να πηγαν ολα καλα περιμενουμε νεα σου!!!!

Με το καλο τα μωρακια σου!!Διανυεις την καλυτερη φαση της εγκυμοσυνης,γνωμη μου ειναι να μην περιμενεις για να αγορασεις τα βασικα,γιατι αν κρινω απο μενα ειχα βαρυνει απο νωρις και τα ειχα αφησει ολα και μετα ουτε διαθεση ειχα για ψωνια αλλα ουτε και κουραγιο.

οι ηδη διδυμομανουλες οταν εχετε χρονο θα μπορουσατε να μας πειτε τι ειναι χρησιμο να παρουμε και τι οχι και απο ποτε πρεπει να αρχισουμε αγορες???

Με το καλο τα μωρακια σου!!Διανυεις την καλυτερη φαση της εγκυμοσυνης,γνωμη μου ειναι να μην περιμενεις για να αγορασεις τα βασικα,γιατι αν κρινω απο μενα ειχα βαρυνει απο νωρις και τα ειχα αφησει ολα και μετα ουτε διαθεση ειχα για ψωνια αλλα ουτε και κουραγιο.Τα βασικα ειναι,πολλα μπιμπερο ακομη κι αν θηλασεις καλο ειναι να το βγαζεις με θηλαστρο,αλλιως θα τα παιξεις.Εμενα μου κοπηκε το γαλα νωρις γιατι δεν προλαβαινα να φαω ποσο μαλλον να ξεκουραστω.Αποστειρωτες...εμεις ειχαμε 3,τωρα εχουμε 2 γιατι τρωμε καθε 3 ωρες.Θερμο για το νερο,βραστηρα και καλο θα ηταν να παρεις κι εναν θερμαντηρα για τα μπιμπερο.Πολλες πανες!!!Σελτεδακια κι απο αυτα πολλα γιατι θα σου χρειαστουν!!Πανακια και σαλιαρες,στην πραξη θα δεις τι σε βολευει.Πολλα φορμακια,πετσετες μπανιου,σεντονακια για λικνο,ολα λερωνονται γρηγορα και δεν θα προλαβαινεις να βαζεις πλυντηριο!!Ξεχασα τα μωρομαντηλα!Οι απαιτησεις των διδυμων ειναι τεραστιες,θελει φοβερη υπομονη και δυναμη γιατι το πρωτο 3μηνο ειναι πολυ δυσκολο.Απο την αλλη δεν θα το αλλαζα με τιποτα!!Ξυπνησε η τσουπωτη μου και παμε για αλλαγη και γαλα...φιλια!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Με το καλο τα μωρακια σου!!Διανυεις την καλυτερη φαση της εγκυμοσυνης,γνωμη μου ειναι να μην περιμενεις για να αγορασεις τα βασικα,γιατι αν κρινω απο μενα ειχα βαρυνει απο νωρις και τα ειχα αφησει ολα και μετα ουτε διαθεση ειχα για ψωνια αλλα ουτε και κουραγιο.Τα βασικα ειναι,πολλα μπιμπερο ακομη κι αν θηλασεις καλο ειναι να το βγαζεις με θηλαστρο,αλλιως θα τα παιξεις.Εμενα μου κοπηκε το γαλα νωρις γιατι δεν προλαβαινα να φαω ποσο μαλλον να ξεκουραστω.Αποστειρωτες...εμεις ειχαμε 3,τωρα εχουμε 2 γιατι τρωμε καθε 3 ωρες.Θερμο για το νερο,βραστηρα και καλο θα ηταν να παρεις κι εναν θερμαντηρα για τα μπιμπερο.Πολλες πανες!!!Σελτεδακια κι απο αυτα πολλα γιατι θα σου χρειαστουν!!Πανακια και σαλιαρες,στην πραξη θα δεις τι σε βολευει.Πολλα φορμακια,πετσετες μπανιου,σεντονακια για λικνο,ολα λερωνονται γρηγορα και δεν θα προλαβαινεις να βαζεις πλυντηριο!!Ξεχασα τα μωρομαντηλα!Οι απαιτησεις των διδυμων ειναι τεραστιες,θελει φοβερη υπομονη και δυναμη γιατι το πρωτο 3μηνο ειναι πολυ δυσκολο.Απο την αλλη δεν θα το αλλαζα με τιποτα!!Ξυπνησε η τσουπωτη μου και παμε για αλλαγη και γαλα...φιλια!!

σ ευχαριστω παρα πολυ!!!!!θελω πολυ να ξεκινησω ηδη να ψωνιζω αλλα φοβαμαι μηπως ειναι πολυ νωρις κι απ την αλλη λεω κι αν συμβει κατι μετα τι θα κανω θα μεινω με τα πραγματα:cry:ξερω σκεφτομαι βλακειες αλλα τουλαχιστον να κανω και την β επιπεδου και μετα εσεις τι λετε??????????δεν αργει σε 1 μηνα ειναι:P

εχω κουνιες-κρεβατακια δεν θα παρω λικνο η καλαθουνες θα βαλω την μια κουνια στο δωματιο μου και πιστευω τους 5-6 μηνες να χωρανε και τα 2 εκει απο κει και περα ομως δεν εχω τιποτε αλλο οποτε πρεπει να τα παρω εξ αρχης και επι 2 και οσο σκεφτομαι τα εξοδα με πιανει η καρδια μου:shock::shock:τελοσπαντων ας μην γκρινιαζω!!!!

προτινετε να παρω θηλαστρο απο πριν δηλαδη????να αγορασω η να το αφησω για τοτε και να νοικιασω νοσοκομειακο????ποιον αποστειρωτη να παρω????θα χρειαστω πανω απο εναν??????

μερικες φορες νιωθω τελειως ασχετη και πελαγωνω:oops::oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...